Isabellas läsare om varför de misstror henne

I går skrev jag ett inlägg om frågan ”varför”, som jag anser att Isabella borde ställa sig när människor inte längre tror på hennes olika utsagor. 
Hur det kommer sig att just HON möts av misstro? Varför litar inte folk längre på det som kommer från Isabella Löwengrip?

Ni diskuterade loss här inne, men nu har även kommentarerna under Isabellas inlägg publicerats och många av dem är ganska lika de som publicerats här inne. 
Är det ni som varit inne och kommenterat Isabellas inlägg, eller har även Isabellas egna läsare börjat se igenom henne?
Visst finns det fortfarande de som faktaresistent, fortsätter skicka både hjärtan och styrkekramar till henne men de vägrar ju konsekvent inse att Isabella ljuger, även när hon själv erkänner det, så vad ska man göra liksom?

När jag läser i hennes kommentarsfält så får jag lite samma intryck av vissa, som jag fick av vissa Trumpsupporters i dokumentären ”Trump och komikerna – humorkriget”. (Fritt fram att ta åt sig om man känner sig träffad)
Komikern Jordan Klepper intervjuar lite Trumpsupportrar och jag får känslan av att det skulle låta lite likadant om det istället var Isabellas största FÄNS som frågades ut och henne.

Här är klippet som används i dokumentären på TV4.
Se hela klippet, det är både underhållande och EXTREMT skrämmande på en och samma gång.

https://www.youtube.com/watch?v=NzDhm808oU4

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förlåt för OT men fan vad jag kände med Bianca efter gårdagens avsnitt av WV❤️ Sjukt jobbigt att vilja behålla ett barn när ens partner inte vill, och som dessutom blir arg(?) när han får reda på det? Hoppas hon kastar Phillippe långt åt helv, han kommer aldrig vilja ha en framtid med henne. Ju längre tid hon spenderar med honom- desto längre bort kommer hon från sin dröm.

   Hur blev han arg? har inte sett avsnittet men det låter ju inte så kul. dock kanske inte så kul att ha det ”momentet” framför kameror? hade jag inte velat iaf

    De filmade inte hans reaktion. Bianca sa att han hade sett ett gravtest i hennes väska och inte tagit det bra. Medan Bianca själv kände sig redo för att behålla barnet.

     Deras relation är väl inte det minsta redo för ett barn iaf, ett barn behöver stabilitet och trygghet och de verkar inte ha något av det. Så även om det är kvinnans val så var nog aborten rätt vettig i det sammanhanget.
     De verkar inte tillräckligt mogna någon av dem.

      Tänk på att Isabella Löwengrip trotts allt är en av de mest kända sociala mediastjärnorna internationellt sett när det gäller empowering av andra kvinnor och att stödja deras balans i arbetslivet! Hon är som en modern Oprag Winfrey

      (Google translate från Fru Löwengrips linkedin)
      ””Svenskfödda Isabella Löwengrip är en av de mest inflytelserika stjärnorna i sociala medier inom området för att stärka kvinnliga entreprenörer och stödja kvinnors balans i arbetslivet. Varje vecka har hon en publik på 1,5 miljoner följare som hon kommunicerar med. Du kan kalla henne en modern “Oprah Winfrey” när hon ger kvinnor kraft genom sina digitala kanaler. Hennes blogg kan läsas på tre språk. Hon är inte bara en online förebild. Hon är också en mycket framgångsrik egengjord entreprenör som jonglerar 40 anställda med en sammanlagd omsättning på 10 miljoner dollar. Välkommen till Isabella Löwengrips värld!””

      Någon som känner till en enda person som gjort mer för kvinnors balans i arbetslivet än Isabella Löwengrip, finns inte va? Duh! Vilken Bubbla

   En sak jag regerat på är varför hon tar p-piller samtidigt som hon förespråkat natural cykels något oerhört? Tänk alla stackars tjejer/kvinnor som råkat bli gravida pga att de trott på hennes förespråkande av detta preventivmedel.

    Man blir arg bara man tänker på det. NC borde aldrig ha fått kallas preventivmedel

   Det förklarar ju iaf varför hon börjat använda spiral nu.

    Jag fattar verkligen inte vad hon ser i honom? Borde det inte vara hundra gånger bättre för henne att träffa någon ny kille som kan visa henne kärlek och aom hon inte behöver sitta gast i samma destruktiva mönster med? Hon kan ju få någon så mycket bättre, om hon bara tillåter sig själv att komma över den här skitkorven

     Håller med om att han inte verkar vara en sån härlig person. Men frågan är om Bianca själv är det?

      Men frågan är ju om.hon är en dålig person pga gastkramande ångest, som mr cohen verkar vara en stor del utav. Fatta hur Bianca varit om hon haft en stadig och vettig relation och sket i sitt utseende så mycket, åt ordentligt med mat och skrattade sig genom dagarna. Om det är något som gör mig till en sämre person så är det garanterat hunger och ångest

       Så sant! Saker som hunger, ångest, nedstämdhet etc, tar fram det sämsta i en. Lägg till att hon troligtvis känner en enorm press. Jag har i ärlighetens namn oerhört svårt dör Bianca, men kan också inte låta bli att ömma för henne. Känns som hon behöver världens största kram.

   Bianca ska inte ha barn! Hon kan varken ta hand om sig själv eller ens få sina hundar rumsrena. Jag tror Bianca är en jätte fin tjej som har väldigt mycket jobb runt omkring sig. Hur ska hon få tid för ett barn mitt i allt detta? Hon har haft bulimi sen hon blev känd för oss och den har hon fortfarande inte sökt hjälp för vilket är helt sjukt! Hur kan man som delägare av samma företag tycka det är okej att en av sina kollegor har en sån allvarlig sjukdom men inte söker hjälp för det? Hade hennes kollegor/familj alla gått samman och sagt att ni måste hon ta tag i sjukdomen och söka hjälp så är jag säker på att hon hade gjort det med deras stöd. Jag tycker inte det är passande att en person som är allvarligt sjuk i en ätstörning skaffar barn. Hon kan inte ta hand om sig själv och hon kan inte ta hand om sina hundar (där Pernilla också misslyckats totalt i hundarnas uppfostran). Då kan man inte heller ta hand om ett barn.

    Håller med dig på flera punkter! Men känner ändå med henne eftersom hon verkar vara med helt fel människa.

    Instämmer till fullo i din syn på att Bianca inte är mogen att ta hand om ett barn och att hon har svårt att klara att ta hand om hundarna. Men att dra en parallell till att Pernilla inte heller klarat att uppfostra hundarna blir ju lite skrattretande med tanke på att hon – ensam – tagit hand om fyra barn. Pernilla är inte den vassaste kniven i lådan, men tvivlar inte ett ögonblick på att hon gjorde allt hon kunde för barnen.

    Väldigt väldigt elakt att skriva att någon inte borda skaffa barn. Man kan absolut tycka det men håll det för dig själv.

    Jag tror ett barn skulle kunna ha det sjukt mycket sämre än att ha Bianca som mamma.

     Här skrivs det hela tiden till folk att man hoppas att dom inte har barn. Det kan handla alltifrån att man röstar på fel parti, inte tycker om grannens ungar, inte tänker tillräckligt mycket på miljön, till att inte kan ta hand om en hemlös hamster.
     Jag tycker inte att en gymnasietjej borde skaffa barn, eller en knarkare, eller väldigt många människor faktiskt.

     Så du tycker det är en bra idé att hon skaffar barn när hon inte ens kan ta hand om sig själv? Hon spyr upp maten som hon äter och hon har gjort detta i 10 år! Hon har inte sökt hjälp för denna sjukdomen så nej jag tycker inte att hon ska skaffa barn förrän hon kan ta hand om sig själv.

      Mille du är otroligt elak som skriver detta. Du har uppenbarligen ingen aning om varesi bulimi eller hur man kan läka för den. Bianca är stark som gått ut med det och förhoppningsvis orkar hon läka i sin takt. Vill du veta mer om äs kan jag uppmuntra dig att följa Amelia Boone på insta.

    Hon ska iaf inte ha barn med den där korven till snubbe

    Bianca ser inte frisk ut på någon bild. Utmärglad och ätstörd. Fast det är klart, ett barn kan kanske bota henne.

   Bara för att Phillipe inte vill ha barn än, betyder ju inte det att han är en hemsk människa. De är kanske helt enkelt på olika platser i livet.

    Fullt förståeligt att han inte vill ha barn än, det får man respektera. Men hans sjukt osympatiska och vidriga beteende gör honom till en hemsk människa. Skulle min kille reagera så som Cohen skulle han få packa väskan på en sekund

     Men ingen här vet ju hur han faktiskt reagerade. Tycker mer det är konstigt att de ens tog med det här i WV istället för att bara sköta det privat.

   Tycker också att det är hemskt att han i princip tvingade henne till att göra abort. Absolut, det kanske var det bästa beslutet just då. Men det är hennes kropp och hennes val. Vill han inte ha barn borde han skyddat sig.

   Åh vad jag känner med henne efter det du berättar, har inte sett avsnittet. Fyfan har varit i hennes sits och velat behålla ett barn och där pappan också varit arg och absolut noll förstående. Att göra en abort för hans skull är mitt livs sämsta beslut. Hoppas verkligen hon kommer att få det bra i framtiden och hittar någon som är rätt för henne ♥️

    ❤️❤️

   Intressant vilka av kommentarerna du visar, visa de andra också som förklarar ”Varför” mycket bra. Nu får alla gå in där och läsa istället. Jag uppmanar ALLA att gå in och läsa på I L s blogg! Kaaan det vara p g a dig och vad du skriver? svar JA. Och ja klart det är dina läsare (el du) som är inne och skriver hos I L. Gå in och läs ALLA kommentarer där, som av någon anledning inte visas här.

    Ja, sexism

    Nej jag kommer inte att gå in och läsa alla kommentarer! Varför skulle jag göra det?

     På blondinbellas blogg alltså.

   De har ju varit tillsammans så länge. Hade jag varit hon hade jag behållit. Han verkar extremt omogen om han reagerar så här. Ingen att hålla i när det blåser.

   Okej om han inte vill men shit happens.

   Fattar inte vad hon gör med honom.

  Folk är verkligen helt jävla dumma i huvudet!

  Tycker du ger IL för mycket trafik. Jag håller mer eller mindre med dig gällande allt du skriver om henne, men låt henne falla i glömska. Hon är passé, lyft inte upp henne i strålkastarljuset genom att skriva om henne hela tiden. Du bidrar i allra högsta grad till fenomenen genom att fortsätta leverera bränsle till elden.

   Fenomenet*, sorry.

    Fast jag och många andra läser bara IL här, går aldrig in på hennes blogg lr ig.

     Tycker du inte att det känns lite sjukt att läsa inläggen om IL med tanke på den sura eftersmak de tenderar att ge?

      Nej

       Då tycker jag att du ska fundera på varför det är så att din empati inte inkluderar alla människor och varför du inte når insikt om dina destruktiva beteendemönster. Varför tror du att du gillar de här nedbrytande inläggen om en och samma person så mycket att du gärna läser dessa flera gånger i veckan?

        Varför läser du den här bloggen själv, viktigpetter ? Du är inte själv så duktig som du försöker framställa dig själv – du kommenterar under ett inlägg om IL.

         Absolut men mina kommentarer avhandlar inte ILs tillkortakommanden vilket gör mig i allra högsta grad duktigare än majoriteten av er skvallerslavar

          Duktigare? Du har ju nyss försökt att förhöja och hävda dig själv genom jämförelse med andra där du försökt att få dig själv att framstå som bättre. Är det det som gör dig duktigare då?

     Men menar du verkligen att du inte skapar dig en egen uppfattning utan bara lyssnar till en skvallerskribent som dessutom har ett personligt agg mot IL ?

      Och Camilla undrar varför folk misstror IL, undrar om det kan bero på att folk sväljer allt Camilla skriver och sen tar det för sanning. Det är flera gånger Camilla har skrivit felaktigt om andra bloggare men när det kommer till Isabella så är man hjärntvättad om man vill ha en egen uppfattning eller påpekar felaktigheter. Hade inlägget om Kenza varit om isabella hade hon nu varit en person som packar med sig vinterkläder till Maldiverna och ingen hade ifrågasatt.

   Har påpekat det här så många gånger för Cam, men vendettan oxh bitterhetten kommer före att låta Bellsan glömmas bort. Jag antar att det är för att om vi alla andra glömmer bort vad Bella gjort så kommer ju Cam stå ensam kvar med sitt kväljande hat.
   Så enkelt tror jag att det är.
   Inte ens en Bellafri månad kan vi få, vi normalt funtade.

    Ett tips till dig som är så normalt funtad och vill ha en Bellafri månad, låt bli att läsa här en månad!

     Jag har haft många bb-fria månader vilket är anledningen till att det känns så jäkla tragiskt att komma in här och landa i ett ännu praktiskt taget identiskt IL-inlägg. Jag skulle kunna gå in på valfritt inlägg om Bella för 2 år sedan och kontentan av inlägget plus kommentarsfältet verkar vara skrivet med carbonpapper. Samma saker ältas och stöts och blöts av vad jag antar är samma personer? Är det ingen som vill släppa Bella och gå vidare? Varför ge henne luft?

     Anonym 09:27 du tror säkert att du är en hyvens person, men att komma med oombedda tips är ganska aninslöst beteende

      På samma sätt som alien helt oombedd analyserar andra människor.

       Lite sunt ifrågasättande kan den här bloggen bara bli bättre av

    Venedetta, på vadå, vilken händelse hänvisar du till?
    Bitterheten, vem påstår du är bitter och vad är anlendningen till den påstådda bitterheten?

   Handlar inte den här bloggen om att bevaka just influenser och skapa diskussion? Dra trafik hit och dit, vad är det för tjat. Det är väl ändå inte den här bloggens ansvar.

    Snart kanske IL är en fd influencer och då kommer det nog inte att skrivas så mycket längre

   BELLA ÄR INTE ENS SÅHÄR AKTUELL PÅ SIN EGEN PLATTFORM SOM HON ÄR HÄR. TÅL ATT TÄNKAS PÅ.
   VARFÖR HÅLLER CAM HENNE AKTUELL?
   oj, caps lock

    CAM och Bella kanske har en plan tillsammans….

     Jag tror det är den enda förklaringen som skulle kunna anses ”sund”. För om de inte har kommit överens om något så har det här galopperat förbi gränsen till patologisk besatthet för längesen

   Instämmer!
   Bloggbevakning länkade inte till Paolo Roberto utan undvek skickligt att länka senast.
   Tycker verkligen att sak samma bör göras med IL, dvs undvik att länka direkt till hennes blogg

   Varför går det att undvika att länka till Paolo Roberto men inte Isabella Löwengrip?
   Jag tycker länkning till bägge personerna gott kan undvikas!

    Ja det känns verkligen som ett onödigt socialbidrag till Löwengripskan att länka trafik till henne härifrån Sveriges största blogg.

    Har inte bloggbevakning hjälpt Isabella tillräckligt?

   Ja nu håller jag också med om det.
   Bara lå henne glömmas bort!

   Att inte skriva om biancas klipp, som hänt dessutom nämner känns märkligt.
   Hon äe ju mkt större än Blondinbella.

    Inte i Cams huvud. Där är det BellaBellaBella för hela slanten

  Fortsätt gnugga henne! Till slut kommer sanningen fram (fast inte från henne).

  Vad gör Marisol Was idag? Alla de som jobbade nära Isabella är ju lika goda kålsupare när det kommer till att sprida lögner och leverera luftslott. Skulle aldrig våga eller vilja anställda dem.

   Och Simon?

   Ingen som vet?

   Sök på Linkedin.

   Hon jobbar återigen för löwenlögn! Hallå! Helt plötsligt efter möten, vin, dyra middagar på PA&co och Teatergrillen dyker det upp ett ytterst välformulerat inlägg på mytomanens dagbokssida. Slump? NOT

   Tyvärr saknar även hon kunskap i nutidsorientering och historia…

   Så inlägget som mytomanen pyntat en förmögenhet för – faller så platt, så platt att det skapar en revolutionär reaktion!

   Helt plötsligt fick alla som är med i sekten ”levde i en bubbla” konkurrens och vissa lämnade till och med sekten.

   Mytomanens 16 år av fabricerande. Fega ursäkter och nu ett försök till kaoskontroll…när hon återigen är ”on the verge to a break down” (ingen som ser trenden i hennes beteende- storhetsvansinne, lyx, flärd, konsumtion, gränslösa lögnaktiga inlägg, trötthet, utmattad, torgskräck, kbt, försök till att köpa sig tid innan nästa lögn uppdagas?)
   We’ve all been there – seen this before.

   Hoppas VERKLIGEN att mytomanen/narcissisten har NÅGON i sitt liv som bryr sig om henne. Familjen, Odd, alla ex, alla fd anställda, alla företag hon skitit i att betala när hon konkade bolagen, alla fd VÄNNER…DE FINNS INTE DÄR

   Verkar inte som varken han med förljuget CV och fyra olika namnalias (den 52 åring som utsetts att avla nästa stackars kull av barn med henne som moder) eller den lobotomerade vännen Sheila?

   Är det alltså Marisol som klipper mytomanens band till sociala medier och räddar sin vän?

   Tror inte det.

   Är rädd att Isabella kommer att göra ngt likt sömntabletter och överdoserande – om ingen jävel räddar henne.

   Nä, jag tycker att hon är sjuk i huvudet.
   Men INSER ATT HON ÄR SJUK SJUK SJUK på riktigt och numer utgör en fara för henne och barnen.

  Jag kan sätta i alla fall tåtippen på min lilltå på att det är läsare här från bloggbevakning som skrivit samtliga av de där kommentarerna. Det refereras ju till och med till hotlappen och till uttalandena från ”folk inom psykiatrin” vilket knappast är sjuksköterskor som uttalat sig i DN utan det är ju det här kommentarsfältet som källa.

  Vetefan om hon är på väg att bli genomskådad, har hon inte alltid varit det? Många (de flesta?) som läser Bellas blogg gör det för att/ trots att de ogillar henne, men så var det ju redan när hon shoppade NK mint och hade snabbisar med Marcel aka ledsen_delfin på PA.

   Bella ÄR genomskådad, och har varit det sedan hela hennes verksamhet kraschade för att hon hade noll tillförlitlighet kvar i branschen och hos hennes kunder. Det finns inget mer att hämta där, och ärligt talat är det inte så intressant att kommentera och diskutera hennes kommentarsfält. Låt det bli några smaskiga nyheter istället Camilla, och låt dessa inlägg ligga i skräpkorgen. Ingen bryr sig om hennes kommentarsfält ärligt talat.

  Btw den där studien som det skrivits en del om där man kom fram till att influencers använde psykisk ohälsa med stor framgång för att få fler följare, tror ni Bella har läst den eller?

   Nä men tror Cam har det ?
   Bara det att hon använder andras ohälsa för sin trafik

    Spot on!

   Hur går det med din diet E? Tappat i vikt?

    Ja,,har gått ner som fan men ökat min iq,winning!

  hon skriver i sitt förra blogginlägg om sin självbiografi: ”Kanske är det för att jag måste öppna locket för någonting som är väldigt mörkt.”

  tror definitivt nu att hon kommer göra en ”elaine eksvärd”, dvs som elaine gjorde med sin bok om sin pappa. oklart vem i bellas familj som kommer drabbas och pekas ut som förövare dock.

   Läskigt. Hade inte velat vara henne familj eller släkt nu.

   ”Måste öppna locket” – som om man måste visa upp alla sina trauman för hela världen, de flesta av oss pratar om dem endast med behandlingsansvariga och kanske nära familj och vänner. Verkar helt efterblivet att låta alla veta, särskilt om man är skör i sin person och inte är så ”klar” med sig själv.

   Eller så börjar hon berätta sanningen.

   Kanske till och med erkänner att hon mycket väl vet vem Stollis är och är mer än nära bekant osv. Men till det mörkaste av det mörka krävs ju en hel del självdistans och kreativ självkritik, så det kanske dröjer ett tag trotts allt.

  Samtliga Wahlgrens och Ingrossos har avföljt Philippe på Insta.

   Det är inte sant.

    Fast att Bianca inte följer honom säger väl allt…

     Hon följer honom.

      Nej – kolla själv.

       Okej. Såg. Då har hon precis börjat göra det igen nu. Tidigare följde hon inte honom. Men alla andra är borta?

        Nej, de följer alla varandra. Varför skulle de sluta följa Phillipe nu när avsnittet spelades in i våras?

       Gjorde precis det, han heter flippcohen.

      Dubbelkollade och du har rätt. Sökfunktionen på insta på följarna verkar inte funka 100…

       Kanske är fel på Insta då, men kring 09:30 idag följde ingen i Wahlgren / Ingrosso / Lovisa ink. Bianca – Philipe. Tog printscreens på det.

        Okej. Dubbelkollat nu och det är vajsing på Insta. Admin får ta bort för felaktig info.

       Har man jättemånga följare så är det nog så att sökningen inte fungerar på rätt sätt.
       Bianca har över en miljon följare men följer själv bara ca 2000.
       Det är säkert lättare att få ett korrekt svar om hon själv följer en viss person jämfört med om en viss person följer henne.

   Så trött på dessa kommentarer som oftast är felaktiga.

    Beror oftast på att den som söker skriver fel på namnet.
    Självklart blir svaret fel då.

  Så det är fritt fram att diskutera politik nu? Även i Öppet spår?

   Hellre politik än IL. Hoppas jah

   Politik?

   Vad har jag missat? Vem diskuterar politik? Jaha du menar amerikanska komiker som har kul på Trumpanhängarnas bekostnad? Ja de får passa sig så de inte blir halshuggna av ilskna red necks. De kan ju bli anklagade för hets mot folkgrupp av etablissemanget. För red necks måste vara en annan ras.

   Allt är politik om man tänker efter.
   All politik är dock inte partipolitik. Många blandar ihop begreppen.
   Politik betyder sådant som har med medborgarnas förhållanden, liv och leverne att göra.

  Varför skrivs det inget om Bellas och sonens stiftelse? Vad hände med dom? Inte stolt över dem längre?
  Och ambitionen att starta kurser för kvinnor hur man startar eget företag. Vore väl rätt tid nu när många blivit av med sina jobb.
  Bella har ju både tid och pengar nu att dra igång allt.

   Det blev inga stiftelser, det fanns inga pengar att lägga i dem?

    Bellas stiftelse skulle ha middag och fundraising i Djursholm på Villa Pauli. Inbjudningskorten var utskickade.
    Dessutom skulle göteborgaren lägga in en bra slant i stiftelsen men därav blev intet.
    Gillis stiftelse tror jag bara finns i fantasivärlden.
    Bellas stiftelse bildades formellt men sen tvärstannade allt.

  Ja, det är väl en verklig risk för familjen att de kommer att hängas ut i boken för att Bella ska passa in som en verkligt skadad person. Ett maskrosbarn som utsatts för både psykiskt och fysiskt våld av ”alla” i sin familj. En person som aldrig haft något stöd från någon utan alltid klarat sig själv.

  Idé!: istället för att diskutera att/varför Isabella ljuger, vilket har varit hennes öppna strategi från början, kan vi diskutera varför vi bryr oss så mycket.

  Jag kan börja. Jag bryr mig inte idag heller ?‍♀️

   Äntligen en relevant fråga? Det undrar jag också. Både till alla fans och alla haters, varför lägger ni så mycket krut på Bella?

    För att hon är det sjukaste Sverige upplevt

  Man får aldrig misstro en kvinna.

   Varför inte?

  Vem är du?
  Har du kommit för att hämta mig?

  Jag uppmanar INGEN att gå in och läsa på IL:s blogg. Varför ska vi få upp hennes läsarsiffror som hon sen säljer in till oanade samarbetspartners?

  Vad heter sajten där man kan läsa bloggar?

   Fattar inte varför kommentaren hamnade här.

  Hade vart kul om Bella hade sagt varför hon gick med brakförlust , kan ju inte bara vara personal eller?

   Hon levde över sina tillgångar, hade extremt stora kostnader för personal, utsvävningar och boende och allt möjligt, falska siffror som kom fram till samarbetspartners och förlorade då sina intäkter samtidigt som hon fortfarande hade stora utgifter. Samtidigt kanske inte försäljningen av skönhetsprodukterna inte gick så bra men också höga kostnader i skönhetsbolaget. Typ nåt sånt?

    Hon levde länge över sina tillgångar. Kanske hon själv trodde på sin egen uppdiktade verklighet tillslut? Lögnerna blev sanning och det var bara att spendera och gaaaaasa rakt in i kaklet…

    Låter rimligt!

   såklart inte, det är allt spenderande hit och dit, Usa-lanserigen som gick åt skogen, hyra av NY-lägenheten, och alla onödiga resor och köp som betalades av Löwengrip Invest eller vad hennes bolag nu hette 😛 😀

   Hon fokuserade för mycket på ”tillväxt” enligt egen utsago :’) Stort lol på den. Att leka rik för att man lever i fantasin att ”för att ha mycket kapital, måste man vara nära mycket kapital” (ps liknande utsagor finns kvar på hennes highlights på instagram under QA), är helt klart fel typ av tillväxt-investering. Det är skrattretande hur Bella skriver att hon inte insåg att hon hade för mycket personal eller investerade sina pengar fel. SKRATTRETANDE. Detta uttalande kommer från en självutnämnd super-entreprenör med 16 startade bolag i ryggen och pris som näringslivets mäktigaste kvinna.

   Om inte denna business woman ens förstår en basic affärs-idé och inte klarar av att förvalta ett bolag som fått en god chans att etablera sig på marknaden, för att hon inte ”inser” att hon inte behöver en privatkock och privatflygplan för att driva ett framgångsrikt bolag, det är bara cirkus. Hur kan man ha gjort affärer med henne är för mig ett under.

    Hennes motivering till att hon måste åka business class var en gång att hon kan träffa viktiga människor där hon inte skulle träffa annars. Hon är korkad.

    I dagens entreprenörslandskap finns tyvärr många som IL som tror att tjäna pengar är en affärsidé. Hela influenser- och realitystjärneyrket har gett en möjlighet till snabba cash genom att sälja ut sin person, sin integritet och självbild till lättimponerade fjortistjejer, pubertalkåta grabbar och misogyna äckel. Det som blir intressant är vad som händer med dessa tjejer när de blir äldre. Någonstans känns inte 67 som en rimlig pensionsålder för denna grupp.

    Men jag förstår inte Pingis roll i skönhetsföretaget, var inte hon typ VD, och utbildad civilekonom, varför lät hon det gå åt skogen med allt?

     Pingis har sitt på det torra nu och hon var smart nog att distansera sig från Bella redan när det körde företag ihop.
     Känn dig utnyttjad och blåst Bella, av iskalla och omoraliska Pingis!

    Just den världsbild hon lurar stackars fans med!

    Helt jävla oansvarigt

  Skulle aldrig falla mej in att ens glutta bara lite på människans blogg. Nope!

  Men idag har du namnsdag Isabella. Grattis! Ha en fin dag!

  Men det är ju självklart att det är samma personer som skriver här som skriver på Isabellas blogg, samma frågor som dyker upp som tex. frågan om Marisol, på IL blogg i går och här i dag, ungefär som en person som vill ha ryggdunk när hon har satt krokben för någon på skolgården. Det räcker liksom inte med krokbenet utan personen i fråga måste få uppmärksamhet från balla gänget.

  Sen blir det en väldigt obehaglig härskarteknik när du skriver att de som inte kastar skit är faktaresistenta. Det har inte gått upp för dig att vi som inte kastar skit inte känner oss personligt lurade av IL utan tar det helt enkelt för vad det är, det Isabella ger oss är inte underhållning utan som en dokusåpa, vilket hon har varit öppen med innan.

   Är det så självklart att det är samma personer som skriver på ILs blogg som här? Folk som kommenterar IL gör det av olika anledningar, både positiva och negativa kommentarer.
   På vilket sätt tycker du att C anklagar dem som inte kastar skit på IL för att vara faktaresistenta?
   Det finns säkert de som känner sig personligt lurade av IL på samma sätt som det finns personer som tar en attack mot IL som en personlig förolämpning mot sig själva.
   Helt ärligt är C och IL mer lika än vad jag tror många följare vill kännas vid. Båda driver en kommersiell blogg och båda har förstått vilket värde det ligger i polarisering. Det obehagliga ligger i hur det som skrivs om IL av C blir på blodigt alvar och tillåts uppta så mycket tid hos både för och emot.

   Eller är du en av dem som sorgligt nog inte utövar källkritik- om det var det du menade med ditt ord FAKTARESISTENTA?

   Ett ord som för övrigt betyder EXAKT det sorgliga som ni som är med i SEKTEN inte på något sätt förstår effekten av!

   ” faktaresistens
   Förhållningssätt som innebär att man inte låter sig påverkas av fakta som talar emot ens egen uppfattning, som i stället grundas på till exempel konspirationsteorier.”

   Quote: https://www.gp.se/nyheter/sverige/h%C3%A4r-%C3%A4r-spr%C3%A5kr%C3%A5dets-nyord-2015-1.181617

  Man är knappast ”faktaresisrent” om man inser att ”usk” inte har vare sig medicinsk utbildning eller kompetens att uttala sig om nån annans ECT behandling ? Att vissa ändå gör det och har mage insinuera ”de har stor erfarenhet inom ECT” & ”något stämmer inte med den här behandlingen, den har så många frågetecken (sic!) påvisar bara de helt saknar medicinsk utbildning och kompetens…jag hör till dem som tycker vårdpersonal borde ha rätt till högre lön men en del uttalanden på bloggbevakning har fått mig att tveka, kanske man faktiskt borde sänka den om detta är den faktiska kompetensen inom Undersköterskebranschen? Alt så är argumentet att man måste höja lön, status och utbildning bland undersköterskor så att såna här riktiga dårfinkar rensas ut ur vården. De har inget bland patienter att göra.

   Undersköterskor är ju med patienterna hela tiden, så de ver ju hur ofta de får ect, hur de mår efter, hur det går till m.m.

   En undersköterska som har arbetat i flera år på en psykiatrisk avdelning på ett sjukhus där det ges ect kommer att ha mycket mer kunskap om ect än en läkare som har specialiserat sig i något annat område.

  hon tappar följare pga sin nonchalans mot FHM rekomendationer, nu har hon 1000 mindre på Insta 😉 😉

   Det droppar hela tiden därifrån i en jämn ström och har gjort länge, känns mer som det är några fejkföljare som inte blir betalda längre?
   Blir mer förvånad över av hur mycket hon kan göra bort sig själv hela tiden/komma med osmakliga uttalanden och ändå fortfarande ha fans kvar som tycker hon är power och allt det där.
   Hon skulle kunna äta barn och de finns iaf alltid en grupp som stöttar henne.

   Då är allt i sin ordning! Hoppas hon tappar fler!

   Och ctrl + copy artikeln om du vill veta folks åsikter! Den är bakom BETALVÄGG!!

  Om IL är ekonomiskt oberoende som hon hävdar kan man fundera över varför hon gör betald reklam för anyfin, oslo skinlabs och ellery, steam mfl hotell.
  Jag tror inte hon har deg.

   Har inte Bianca, Laila, Charlotte Perelli och Therese Lindgren heller deg då eftersom att de gör samma reklam och väldigt mycket reklam?

   Det kan jag faktiskt förstå. Hon kan inte leva på pengarna hon fick från försäljningen för alltid, klart hon måste fortsätta jobba.

    Antingen förstår du inte vad ekonomiskt oberoende betyder eller så menar du att Bellsan ljuger.

     hon har inte sagt att hon är ekonomiskt oberoende, hon har sagt att hon kan chilla ett tag

  Jag fick på en minut bortaget min kommentar på senaste inlägget där Bella hävdar att det är luddigt. Jag skrev: Vad är problemet med ”om möjligt”? Måste du gå fest. Nej? Stanna då hemma. Måste du träffa andra personer pga ditt jobb, ja då är det inte möjligt att undvika. Måste du köpa en säng för att din säng brakat ihop, åk till Ikea och köp en. Är du sugen på att titta på möbler, köpa onödiga saker som servetter och värmeljus och äta billiga köttbullar – stanna hemma.

  Så löjligt att censurera.

   På Bellas blogg alltså.

   Det gör det inte, alla försvinner efter en minut och kommer upp efter någon el några timmar för alla att se. Så du får titta igen.

   Verkar bara vara Bella som inte förstår nya råden .Herregud den bruden är verkligen blåst och bortskämd… Man hör ju att hon tycker synd om sig själv. Nu tycker hon helt plötsligt att sjukvården är hjältar ?Skönt iaf att hon kom på det efter 8mån och en massa resor senare…..

    Haha ja LOL på hennes omsorg om vårdpersonalen…

  Camilla, svaret på varför hopskrev kommentaren tror jag finns i hennes instapost idag. Så kommentaren att uppröra var nog steg 1 från excelarket, steg 2 instaposten idag där hon ska kännas medmänsklig. ?

  Isabella Löwengrip och Donald Trump två mytomaner som gått ganska långt med sina lögner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.