Frågan är väl ”varför” människor misstror Isabella?

Istället för att, som Isabella, sitta och beklaga sig över att människor misstror hennes utsagor, vad sägs om att fundera över varför det är så?
Hur kommer det sig att folk inte litar på det Isabella säger? Att mycket ses med en smula misstro och en stilla undran om ifall det som sägs, möjligen kommer direkt från Isabellas strategiska excelark?

Vad är Isabellas del i att många har svårt att lita på det hon säger? 
Kan det vara att det under årens lopp kommit för många påhitt, osanningar, bluffar, båg, valsar skarvningar, händer i kakburkar och rena lögner?
Jag trodde hot var en sådan sak som man bara inte ljuger om, men jag hade fel. Isabella gjorde det, och att inse det, strax efter att jag skrivit ett inlägg där jag försvarade henne, fick mig att lova att aldrig lita på NÅGONTING som kommer från henne. (Klicka HÄR om du vill läsa försarsinlägget jag först skrev och sen snabbt tog tillbaka)

Om det nu är så att Isabella genomgått en ECT-behandling så är det givetvis jobbigt att bli misstrodd, men igen, frågan som hon behöver ställa sig består av ett enda ord – presenterad här på hela fyra språk:

298 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När man försöker fiska sympati över sina lögner…

   Men sånt otroligt tjat om detta. ”Helger” visade sig vara ”fredagar” och alla har gnällt på det i flera veckor nu. Hur många olika inlägg om exakt samma sak går det att skriva?

    För att hon fortsätter ljuga och fortsätter leka influenser

     ”Om exakt samma sak” skrev jag, detta är såååå tjatigt, vore en annan sak om det var en ny grej, men detta har ju ältats sen i maj.

      Finns tydligen inga andra lögner att skriva om ?‍♀️

     Ja och tror du hon slutar för att det skrivs om det här. Glöm det.

   Nu har hon just börjat skriva sin biografi. Sugen på att köpa när den kommer ut?

   Varför talar hon inte om att hon är sjukskriven och uppbär sjuklön. Hon försöker istället tala om att hon har så mycket pengar att hon aldrig behöver arbeta mer.

  Ja, hon är helt gränslös. Hon har kört sin egen trovärdighet i botten.

   Just det att allt måste avhandlas inför följarna säger det mesta.. Hon klarar inte av att vara privat, att inte få synas och höras, och gör allt för att tidningarna ska skriva om henne på regelbunden basis.
   Verkligen noll trovärdighet i en sån här ”delikat” fråga.

    Just gränslösheten känns som ett starkt argument för att hon inte har gått igenom någon ECT. För hade det hänt hade hon i detta läge antagligen publicerat en skärmdump av sin journal eller låtit en journalist ta en titt för att sedan få en artikel skriven om detta i typ expressen.

     Skärmdump som sedan skulle anklagas vara fotoshoppad. ?? Så nej, det hade inte räckt.

     Vad som räckte för mig var att höra hur Sheila beskrev den tiden och hennes besök på sjukhuset. Det och att det faktiskt passar in med vad som skrevs på bloggen mm under den tidsperioden.

      Vad tror du om hotlappen enligt nedan länk, med hennes sms-konversation med exet där de lägger upp hur de ska lura följarna? Är det också bluff och Bella är oskyldig där med?

       Jag har redan uttalat mig om den och det var också jag som drog upp lappen för någon dag sedan i samband med att ni inte kommer tro på någon dump som hon lägger upp på sin journal.

       Den var både fejkad och inte fejkad och hon var faktiskt ganska taktisk i hur hon valde sina ord när hon lade upp den. Jag var mer besviken på henne då än vad jag är på den idag. Då pga hur jag ogillade hela grejen med hur hon hanterade Hajen.

       För henne är det ju hennes sanning, och det kan man inte ta ifrån henne ♥️

       Lite alltid på en kvinna

        Idiot

        Riktigt ofräsch kommentar

        Håll käften

   Alltså hennes trovärdighet var körd i botten redan när hon var i tonåren…

  Alla regioner visar inte journalanteckningar från området ”psykiatri” på ”min journal” på 1177. Då måste Stockholm göra det förmodar jag.

   I Stockholm visar dom det numera, sedan 2017.

    Allt visas inte alls…
    Dessutom tillhör väl Bella Aleris psykiatri (region öst i Sthlm då hon bor på Lidingö) Aleris tog över från Praktikertjänst april2020
    Alltså 2 olika journalsystem. Dessutom sekretess Inte en chans att 1177 visar vårens vård på det sätt som står i gårdagens inlägg från b

     I Stockholm har vi fritt vårdval. Men det känner du kanske inte till? Det går också att söka vård privat. Du kan läsa mer på 1177.se

      Nja psykiatri mottagningen brukar ju vara slutna mottagningar?
      Men det kanske endast gäller andra vårdgivare? Jag trodde inte man kunde läsa det på 1177 då heller

       Hur menar du nu?

     Vårdguiden 1177 erbjuder direktåtkomst som en service. Det finns inget krav på det i patientdatalagen. Däremot har patienten rätt att begära ut alla anteckningar som förts även osignerade anteckningar.

     Jag kan läsa min journal på 1177 så det går utmärkt.

   Jag kan se alla journalanteckningar från mina besök på vuxenpsykiatrin i Eslöv, även mina telefonsamtal.

    Det är olika i olika regioner. Vissa anser det olämpligt att visa journalanteckningar från just psykiatrin för patienten. De besluten tas av varje region.

    Sedan finns det i de flesta journalsystem även möjlighet för vårdpersonalen att skriva anteckningar som döljs för patienten när denne tittar i journalen på 1177.

     Jag antar att du menar att det finns regioner som inte visar alla journalanteckningar via vårdguiden. Som patient har du rätt att få alla journalanteckningar.

     Du har självklart som patient rätt begära ut 100% av dina journalanteckningar, också från psykiatrin.

  Tror hon ljuger igen. Vilken människa som mår så dåligt, som hon skulle ha gjort för att få ECT, skulle ha sånt behov av att ta upp det offentligt hela tiden.
  Rena showen är det, och ännu bara ett sätt att få uppmärksamhet. Av de få sätten hon har kvar..

   Det och ny bebis typ

   Man gör inte ECT en gång i veckan heller… Det görs i serier med 6 eller 9 gånger. Med max 2 dagar mellan. Alltså mån-ons-fre.

    Mjaa inte helt korrekt. Det görs i den frekvens läkaren tycker är en bra behandling för patienten. Även antalet omgångar. så det är högst individuellt! Men hör till ovanligheten att man endast skulle göra en eller två behandlingar. Ofta krävs fler/ sköterska som jobbar med ECT

  Det är inte bara veckodagarna som fladdrar hit och dit, kära Isabella Löwengrip, det diffar på veckor och månader. Om du inte klarar av att hålla koll på alla lögner, så är det bättre att vara tyst.

   Ja, var hon inlagd i januari? Februari? Var det 2, 3 eller 4 veckor?

   Tog hon permis för att sälja företaget? Åkte hon till Norge under permissionen?

  Att ”bara” få ECT behandling 1 gång per vecka låter osannolikt då frekvensen per vecka brukar vara högre. Men med tanke på att denna fakta får man reda på genom att enkelt googla ECT förstår jag inte hur isabella kan ljuga så dåligt.

   Nä precis det är ju 2-3 behandlingar per vecka. Om hon nu va så dålig att hon behövde bli inlagd låter det osannolikt att en behandling varje fredag skulle räcka. Det krävs vanligtvis 8-10 behandlingar för att må bättre. Då skulle hon alltså varit där i 8-10 veckor vilket inte heller stämmer.

    Hon blandade nog ihop ETCn med nån ansiktsbehandling.

     ?

     Förmodligen microneedling.

     ??????

     LOOOOL?

   Exakt!

   Det är osannolikt!

   Jag är mest lite avundsjuk på hennes ECT. Jag har varit deprimerad, självmordsbenägen och haft grov ångest i många många år och endast blivit erbjuden höjd dos av SSRI som inte funkar. Vill också bli frisk på typ två månader 🙁

    Eller hur! Please Bella tell us hur du omgående fick ECT och förmånen att bli inlagd på psyk en månad så där. Den behandlingen och tillfriskningskurvan behöver många få tillgång till. Kanske hjälper det om man är en offentlig person? Då vågar vården inte skicka hem en utifall att personen sen faktiskt begår självmord och det kommer ut i media att hen blev hemskickad från psykakuten. Vanliga människor får slåss för att få hjälp vilket är ovanligt att självmordsbenägna gör för sig själva.

     Det gör mig så ledsen att folk tror att den största drivande faktorn att försöka motverka självmord är att det skulle rapporteras i media. Läkaren som bedömer att en patient inte är i behov av inneliggande vård bär med sig resten av livet om den personen sedan faktiskt avslutar sitt liv.

    Samma här. Haft diagnosen kronisk depression mm i över 15 år. Går hos psykiatri 1 g i veckan. Har aldrig blivit erbjuden detta eller något liknande.

    Det undrar jag också. Men det kanske är lättare att få hjälp när man är känd? Det är nog det mest provocerande i denna historien.

   Var inte ordet ECT till en början en spekulation här på BB, som en förklaring till den elbehandling som Isabella påstod sig ha fått, d.v.s. innan hon själv började använda sig av termen? Jag gissar att Isabella kan ha översatt den elbehandling hon fick med ECT, när det i själva verket rörde sig om Transkraniell elektrisk stimulation (tDCS). Det finns en artikel på Wikipedia om tDCS, https://sv.wikipedia.org/wiki/Transkraniell_elektrisk_stimulation, för den som orkar läsa.

   ”Transkraniell elektrisk stimulation, (tDCS, från engelskans transcranial direct current stimulation) är en behandlingsmetod där en svag likström används för att stimulera delar av hjärnan och öka eller minska nervcellernas exitabilitet. Metoden går till så att elektroder, en anod och en katod, kopplade till en strömkälla placeras på huvudet så att ström kan ledas mellan dem. tDCS är en noninvasiv metod, det vill säga den används utanpå huvudet. tDCS utforskas i nuläget som behandling vid till exempel depression, stroke, parkinsons sjukdom och alzheimers sjukdom. Dessutom intresserar sig forskningen för om tDCS kan påverka kognitiva förmågor generellt, exempelvis om det kan påverka inlärning- och minnesförmågor.”

   ”tDCS bör inte blandas ihop med ECT (elektrokonvulsiv terapi), där en mycket starkare elektrisk ström leds genom hjärnan och används som behandling mot bland annat klinisk depression. tDCS är godkänt i bland annat EU, Australien, Mexiko och Brasilien för depressionsbehandling.”

    Även en senil influencer vet skillnaden mellan ECT och tDCS (det är inte ens samma bokstäver)

     Men när Isabella först nämnde behandlingen, kallade hon den då inte bara elbehandling, elchock eller något liknande? Hon har inspirerats av inlägg på BB i andra sammanhang, varför inte också denna gång? Min tanke är att hade någon föreslagit en dramatisk behandling XYZ så hade hon kört på det, allt för att väcka maximal uppmärksamhet.

      Länka till påståendet med frågetecken efter!

      Ja, det kan så klart vara bloggbevaknings fel att IL Ljuger, att jag inte tänkte på det från första början. Den Löwengripska familjekänslan med Stollis i spetsen slår väl alltid alla rekord med sin gränslöshet.. Halleluja!

       Från ”Skvallertråden om Blondinbella (Isabella Löwengrip)”. Kortfattat: ”Insättning av nya läkemedel/ECT-behandling kan vara exempel på andra orsaker.” https://www.flashback.org/sp70258871

       I sin helhet:
       ”Ursprungligen postat av CHILIEXPLOSION
       Detta verkar ha urartat i en debatt om rutinerna vid psykiatriska kliniker.
       Det var någon här som menade att den eventuella inläggningen kan ha planerats av strategiska skäl. Jag vet inte om samma platsbrist gäller i hela landet, men i min region och förmodligen även i största delen av landet kan du inte bara dyka upp och önska bli inlagd. Platserna är få och de flesta som läggs in gör det på indikationen att de har suicidtankar/mår så dåligt att de inte kan hantera sitt liv. Insättning av nya läkemedel/ECT-behandling kan vara exempel på andra orsaker. Givetvis gör personalen individuella och fortlöpande bedömningar kring vilka kläder och prylar en patient tillåts ha på avdelningen.”

       Det ursprungliga inlägget verkar ha raderats på FB p.g.a. off topic. Det var inte bara detta inlägg.

       2020-02-13, 16:23
       https://www.flashback.org/sp70258871
       Diskussion pågick på annan plats mer än tio dagar före Isabella gick ut med ECT.

  Nu ska hon skriva en biografi om ”sanningen” ???

  Egoinas blogginlägg där hon klagar över de nya restriktionerna i Skåne är borttaget. Undrar varför ?

   Hon har svarat i en kommentar i ett annat inlägg. Typ att hon skämtade och inte tänkta att det skulle skapa så starka reaktioner.

    Hmm, låter som en efterhandskonstruktion för det hon skrev hade inte särskilt mycket humor i sig

   Och att hennes förklaring är ”Jag menade att skämta och att vara ironisk och trodde det framgick”? Det är klart att det inte framgick när hon inte alls verkar ha brytt sig särkilt mycket om corona tidigare. Hon har ju hela tiden träffat vänner och betett sig som att allt nästan är som vanligt.

    Fast hon har ju jobbat hemma hela tiden! Är ju inte såå mycket människor hon verkar träffa. Det är ju samma personer.

     Fast varje gång man möter människor som man inte bor med så innebär det en ny risk i dessa dagar, eftersom man möter andra däremellan och på så sätt riskerar att föra runt smitta. Jättetråkigt, absolut, men det är ju detta folk inte vill fatta. Det spelar ingen roll hur nära kompisar man är, viruset bryr sig inte om det. Det enda man kan göra för att dra sitt strå till stacken är att låta bli sociala tillställningar som inte är nödvändiga. Sorry, men så är det ?

     Har hon? Det tycker jag inte.

     Va! Hon träffar ju olika folk _hela tiden_ på luncher och fester?

     Ja, hon jobbar hemifrån men det betyder ju inte att det är lugnt att fortsätta som vanligt med det sociala? Dessutom verkar hon verkligen tycka om att jobba hemifrån så det verkar inte vara någon större uppoffring. Annars så är hon ofta vara ute på restaurang och hemma hos vänner (typ en överraskningsfest i lördags, är sånt verkligen superviktigt nu?). Det är klart att det inte händer varje dag, men det verkar inte vara någon större skillnad på hur hon gör sånt nu och hur ofta det hände innan corona.

      Exakt. Jag blev själv smittad av nån som hade varit på fest och sen kom till jobbet och alltså smittade ner flera av oss andra (vi kan inte jobba hemma 100%). Måste erkänna att det kändes ganska surt eftersom jag själv hållit mig undan allt socialt sen typ i mars ?

     Fast att hon skulle jobba hemma var nog arbetsgivarens beslut. Uppfattar det som hon ändå träffar en del personer som i sin tur träffar andra personer osv.

    Fast det håller jag inte med om, tycker absolut att hon har begränsat sitt sociala umgänge under året. Sen verkar de flesta i det här kommentarsfältet tycka att man inte ska lämna sin bostad alls och blir upprörd om någon antyder att de varit utanför bostaden.

    Ni som förespråkar total isolering i hemmet tycker ni själva att det är rimligt? Vi kommer ha samma situation om ett år. Ni vill alltså att vi ska tillbringa två år isolerade i våra egna bostäder. Inte gå ut, inte träffa familj/vänner, inte handla etc. Alla resturanger, hotell osv. ska gå i konkurs? Folk ska förlora jobbet? Är det inte rimligare att försöka hitta en balans. Det psykiska är lika viktigt som det fysiska. Riskerna med att vara inlåst är många och en stor anledning till att FHM inte rekomenderar det, eftersom riskerna överväger fördelarna med att stopp COVID.

    Det går att gå ut på resturang/handla/träffa kompisar och samtidigt hålla avstånd. Det går att träffas om alla är friska och har inga symptom.

    Jag lever mitt liv ganska likt Egoinas, träffar fortfarande vänner/familj. Jobbar hemma. Är nog med att hålla avstånd när jag är ute, går bara ut om jag känner mig 100% frisk. Undviker kollektivtrafik eller håller 2m. Tvättar händer ofta, har alltid med mig handsprit. Väldigt olikt hur jag levde mitt liv för ett år sedan. Håller därför inte alls med i kritken om att hon beter sig nonchalant. Bara för att man inte ser hela hennes liv i bloggen betyder det inte att hon följer de försekrifter som finns.

   Det är synd för hon har faktiskt varit en stor förebild åt mig tidigare men under coronatider har jag som läsare varit väldigt besviken på det nonchalanta beteendet ?

    Sedan var det drygheten om att hon skulle vara så mycket bättre än andra på att tvätta händerna.

   Egoina är den mest kränkta bloggaren och klarar aldrig av nån form av kritik

    Kan vi lämna ”kränkt” i 2020 tack.

     Inte så länge som influencers agerar som barn.

     Det här är ju Sveriges i särklass mest kränkta kommentarsfält.

      Kanske har nåt att göra med stämningen bland kommentarerna också? Det är inte alltid snälla saker som skrivs…

     Då har vi två månader på oss!

  Jag har aldrig fattat det där med hotlappen på bilen.. att det skulle vara påhittat alltså. Såg i kommentarerna att många påpekar att handstilen är lik Bellas, men det är ju inte den mest unika handstil jag någonsin sett om man säger så? Jag tycker Bella är skum på många plan, men varför är alla så tvärsäkra på att hon själv skrev lappen? ?

    Bra att bli påmind om hennes ljugande och manipulationer. Hon är helt skrupellös!

    Okej HELT missat detta. Helt sinnessjukt??!!??

     Är det verkligen det? Om bloggbevakning drevade mot dig varje dag, hade du inte också varit lite frestad att återanvända en gammal hotlapp för att få lite fred och ro & jäklas tillbaka med Camilla som uppenbarligen jäklas med dig? Det hade jag…

      Men det var den absolut första gången jag granskade henne så hur motiverar du det?

       Men om man vill vara hederlig Camilla, visst var det ett drev som startades där och då av BB även om det var första gången? Därefter återanvände hon sin hotlapp, inte tvärtom. Är det så vidare snyggt av nån av er, nej det tycker jag inte. Men jag har full förståelse för att hon ville jäklas tillbaka.

        Ett drev? För att jag bevisade att hon ljugit om sin statistik och folk reagerade på det? Om det är din definition av ett drev så är jag en stolt drevare.

        Bella har makt och inflytande och därför ska hon granskas och synas i sömmarna. Något annat vore odemokratiskt. Det är inget drev.

         Jodå, det är det. Ibland varvat med granskning och då är det bra. Ibland enbart drevigt. Inlägget ovan skulle jag exempelvis kalla drevigt.

          Ska man inte kunna granska ”Sveriges mäktigaste kvinna” menar du?

          Nädå, det är det inte.

       Hello!

       Har du missat en kommentar som var ett svar på en fråga till mig. (Kl 10:46)

      Vill du förstöra din trovärdighet för att någon ifrågasätter den? Då kanske du inte hade någon trovärdighet från början.

      Jobbigt när fasaden spricker…

      Jättejobbigt? JA absolut! Hade jag ljugit om en hotbild mot mig och därmed riskerat oroa familj och vänner? Nope nope nope

      De hon jäklades med var ju de trogna följarna, det var ju dem hon lurade.

   Bra du påminde mig om dessa sjuka lögner också, hade nästan glömt! Hur hon och exet la upp sin plan inför följarna…
   Hon är så vederv–ig, rent ut sagt. Och skäms inte ens för hur hon håller på.

   Hon skrev inte lappen själv, det finns det inga bevis för och det säger inte pojkvännen. Men det var en gammal lapp hon fått vid tidigare tillfälle på sin bil som hon visade upp igen i ett inlägg som gamla pojkvännen H dikterade att hon skulle skriva. Det har ju blivit lite twistat här.

    Nej hon skrev inte lappen själv. Hon återanvände en riktig lapp som hon fått tidigare.

    Ja, precis så uppfattade jag det också

    Dikterade? Han tipsade henne hur hon skulle utforma bluffen

    Bara detta att spara en hotlapp man fått för att sedan återanvända. Helt absurt och närmast osannolikt.

  Man kan säga och tycka mycket om Isabella men är hon inte bara väldigt smart just nu? Hon får ju människor att spekulera och bli nyfikna vilket leder till att fler klickar sig in på bloggen och lyssnar på podden vilket hon tjänar pengar på. Det märks att hon vet hur man håller sig ”relevant” med väldigt små medel.

   Tror det är att överskatta hennes intelligens. Hon bara kör och ibland funkar det

   Men hon stärker inte sitt varumärke långsiktigt.

    Det har hon väl egentligen aldrig gjort? Hon har ju provocerat sig till den plattform hon har idag. Men rent ekonomiskt har det fungerat.

     Man kan få stor räckvidd i sociala medier utan trovärdighet.
     Det är vad följarna vill ha som ger räckvidden.
     Konstigt nog köper annonsörerna räckvidd snarare än trovärdighet.

      Exakt. Skulle säga att Isabella var väldigt tidig med att förstå detta. Hon har ju pratar om hur hon vrider på sanningen och provocerar för att få upp siffrorna. Jag TROR att om hon inte varit så dum att hon erkände detta i Schulman show så hade det aldrig kraschat för henne. Hennes största misstag var att hon inte kunde låta blir att skryta om hur smart hon varit.

  En människa som gång på gång kommer med lögner kommer aldrig vara trovärdig.

  Skulle respektera henne mer om hon typ sa ’ja, jag förskönade sanningen och ljuger typ hela tiden, men det är min blogg och jag gör som jag vill. Take it or leave it.’
  Orkar inte med hennes offerspel.

   Det har hon ju gjort. Hon säger att Isabella på bloggen är en karaktär skapad för underhållning och att hon publicerar inlägg på ett sätt som ska ge henne så mycket engagemang som möjligt; som en dokusåpa. Jag förstår inte varför folk har så svårt att förstå det. Tror ni att allt i Paradise Hotel, Lyxfällan, Spökjakt eller någon annan realityserie är helt genuint också, eller?

    Stämmer. Första gången hon var med i Skavlan pratade hon om sanningar och hur flytande de är och att hon inte alltid säger sanningen.

    Det har du rätt i men problemet är att det hon säger är inte konsekvent. Ena sekunden är Isabella Löwengrip en karaktär, den andra säger hon att hon har sänkt garden och är sårbar.

    Jag bryr mig inte om hennes lögner, t. ex. när hennes lyxliv var som mest överdrivet visste jag att allt va fejkat men det var faktiskt underhållande. Det är när hon leker offer or hävdar att hon inte förstår varför folk inte tror på henne som är irriterande.

  Förslag till Isabella:
  1) Ange vilka datum du var inlagd på Danderyd eller vilka datum du var där för dagvård om du inte var inlagd
  2) Ange när du fick behandlingarna (inte bara ”varje fredag” utan hur många och när – dag för dag)
  3) Ange datum för när du sålde din del av Löwengrip Beauty och smet iväg från sjukhuset
  Utan dessa preciseringar kommer ifrågasättandet att fortsätta.
  Och frågan är förstås om det inte är precis så som Bella vill ha det. Hennes trovärdighet verkar inte betyda något nu för tiden – Oslo Skin Lab bryr sig förmodligen inte så mycket om trovärdighet 🙂

   Hon som lägger ut hela sitt liv skulle ju oxå kunna ta ett foto på en pytte del av journalen…

   Men förstår ni vad ni skriver?
   Du tycker på allvar att det är rimligt att en person ska bevisa sin psykiska sjukdom? Redovisa för en skvallerblogg om sin behandling för denna psykiska sjukdom?
   Det här är ju helt bisarrt.
   Det är vidrigt att spekulera i andra människors psykiska hälsa, ännu vidrigare att sen kräva bevis för dessa spekulationer.
   Helt otroligt också att en blogg som pratar om att hålla god ton på nätet i samma anda skiter fullkomligt i att kommentarsfältet är en trollfabrik!

    Enig, det är ändå fascinerande ur nåt sorts sociologiskt perspektiv läsa en del av inläggen och kommentarerna under Isabella. Jag håller också med dig om att det är lite otäckt. Men människan är ju tydligtvis både dum och elak till sin natur så det kan vara en bra tankeställare också.

     Varför sitter Bella hos Skavlan och lägger ut texten om sitt psykiska mående?
     Och skapar fler frågetecken än utropstecken.
     Det är ingen ”vanlig” person vi talar om här. I alla andra fall än när det gäller Bella skulle man självklart inte ställa samma krav på öppenhet med den psykiska hälsan.

      Sansa dig. Vem som helst har rätt att berätta vadsomhelst om sitt psykiska mående. Är du intervjuad av skavlan så kör. Jag har absolut ingen rätt kräva dig på mer än du vill berätta, det har inte du heller, inte heller skavlan. Ingen ”skapar” spekulationer åt dig, du skapar dem själv.

     Jag brukar gå in här och läsa för att inte glömma bort hur elaka i princip vanliga människor är bakom anonymitet.

      Så du ger klick och uppmärksamhet till en blogg där elaka kommentarer läggs upp enligt dig? Ok…

       Men lol so what om hen ovan ”ger klick”, är det hemskt med klick eller? Suck.

    Vi som jobbat med svårt psykiskt sjuka patienter vet hur ”svårt” det är att få ECT. Hade inte jag själv haft den erfarenheten hade jag kanske trott på Bella men nu när jag har den så är det så mycket som inte stämmer.

     ”Vi” som jobbar med svårt psykiskt sjuka patienter representeras inte av dig.

      Nej, ”ni” representeras inte av mig men jag har än så länge inte sett någon med den erfarenheten som tycker att det låter sannolikt.

       Jag tror att det finns en anledning till att dom som har erfarenheten (och kunskapen) passar sig jäkligt nog för att uttala sig om en individs specifika vård.

        Jag säger att det är mycket som inte stämmer med hur det brukar gå till och att jag är långt ifrån den enda som tänker så. Jag ifrågasätter ingenting gällande hennes mående under den tiden, endast ECT-behandlingen som verkar skilja sig extremt från hur den generellt går till. Det finns många frågetecken kring den helt enkelt.

     Jag har en fundering. Är det att psykvården är så eftersatt i Sverige det liksom är så att säga ”avskrädet” eller de som ingen annars vill anställa som får jobb där? Jag har annars aldrig varit med om så mycket ”vårdpersonal” som kan så lite medicinsk etik de spekulerar om folks behandlingar på internet inom någon annan specialitet än just psykiatrin på bloggbevakning. Jättekonstigt.

      Håller med till 100%, är helt galet att nån tror att det är ok.

      Tror att majoriteten av de som påstår att de jobbar inom psykiatri här ljuger ??‍♀️

       Eller putsat fönster/varit timanställda biträden på nån psykmottagning.

     Det här är nästan mest obehagligt, människor som jobbar i vården och ska ”berätta” hur det går till.
     Jobbar också i vården och vet att det bara finns en sanning om sjukvård och det är att den är väldigt individuell.
     Så det är väldigt dumt att sitta och uttala sig som nån slags talesperson för sjukvården med ”sanningar” om hur behandlingar går till.
     Som patient hade jag upplevt det som väldigt obehagligt om någon som ska behandla eller ha hand om min vård sitter och spyr ut ”sanningar” på nätet.

      Om ens 0.2 % av dem verkligen är ”vårdpersonal” har IVO mycket jobb…

       Jag tillhör inte skaran vårdpersonal som kommenterat på denna blogg, men att hota med Ivo för att vårdpersonal pratar allmänt om hur ECT går till är ju att försöka skrämma folk till tystnad. Det är ingen som snokat i hennes journal eller liknande. De kommenterarer av vårdpersonal som jag läst handlar om när i veckan behandlingar sker, hurdana serier en person får, om det sker på helger eller inte etc. Det är inte direkt säkerhetsklassad, hemlig, sekretessbelagd information på något sätt.

       Och dessutom är det inte helt bra om felaktig information om den här typen av behandlingar sprids, folk i gemen tror ju verkligen att det handlar om ”Gökboet”. Det är inte schysst mot drabbade.

        Håller inte med dig. Om en ”vårdpersonal” anser sig ha bättre kompetens avgöra huruvida en okänd patients behandling är adekvat eller ej (på internet), därtill diagnosticera nämnda patient tyder det på extremt dåligt omdöme och bristande etik. Hur behandlar de isf sina egna patienter är ju frågan man ställer sig och där tror jag IVO får en del att göra om alla dessa verkligen vore ”vårdpersonal” (vilket jag inte tror).

         Ingen Har diagnostiserat henne. Det de som säger sig vara vårdpersonal skriver rör inte någon faktiskt patient utan kring behandlingar. En behandling som har sekretess som sådan låter som Nord Korea. Dina tankar är ute o slirar.

          Intressant. Då vore det spännande om en enda av alla ”usk”, ”ssk”, & ”personal” inom ”psykiatrin” kunde framträda med namn när de diskuterar hennes behandling ”rent allmänt.” Inte det? Undrar varför…

           För att de flesta inte vill lämna sitt namn efter sig här och var på nätet oavsett vad man skriver? Inte bara ”elaka inlägg”. Jag vill inte att mitt namn ska finnas nånstans att googla mer än typ ratsit.

           Det är inte så konstigt om du tänker efter litelitegrann…

        Håller med anonym 13.44 ovan.

        Du som svarar henne är ute o slutar med ditt sätt att tänka.

     Sofia, hur vet du hur Bella mår eller har mått? Hon kan ju ha prövat ta självmord fast 10 gånger och du skulle inte veta om det! Du kan omöjligt jobba inom vården.

      Jag vet inte hur Bella mår eller har mått. Utifrån det hon delar med sig på sin blogg så är det bara märkligt ang behandlingen. Jag ifrågasätter inte över huvud taget att hon mått/mår dåligt.

      Har jobbat som uska i många år, två år vid sidan av studier inom psykiatrin.

      *begå* självmord.
      Inte ta! Snälla människor…

      Man tar sitt liv.
      Man begår självmord.

      Säger ni att nån tar ett mord också, när de dödat någon?

    Nej, ingen begär att Isabella ska redogöra för sina verkliga psykiska problem.

    Det där var en begäran om att hon ska precisera sina påhittade psykiska problem och behandlingar.

    Jag har själv genomgått ect-behandling och jag tycker att Isabella borde skämmas över sig själv.
    Det är INTE konstigt att folk som har insyn i hur det fungerar inom psykiatrin ”spekulerar”. Hon har ju själv gått ut med det, så spekulerandet är ju snarare diskussioner om det hon själv valt att berätta.
    Men såhär. Säg att du följde en person på sociala medier som påstod sig få cellgiftsbehandling. Du märker att personen inte tappar sitt hår, och i övrigt lever som vanligt på sina sociala medier. Varje sak för sig kanske går att förklara, men den sammantagna bilden av en person på cellgifter som ser ut som vanligt, åker iväg på grejer och uppdaterar sina sociala medier. Kommer du verkligen tro på att den personen får cellgifter? Eller kommer du misstänka att personen ljuger? Kommer du eventuellt tycka att det är ett hån mot de patienter som faktiskt genomgår en cellgiftsbehandling? Skulle du tycka att det är respektlöst att framställa en cellgiftsbehandling som en enkel behandling, och två veckor senare mår man bra?
    Lite så känner jag kring det här. Den delen av mitt liv var en mardröm. Jag tycker att det är så jävla respektlöst att ljuga om en sådan här grej. Det går inte till som hon säger. Man får INTE ECT bara en dag i veckan. Alltså ljuger hon åtminstone delvis. Och det är inte okej. Då kan hon hålla käften istället.

     Hörru skärpning! Du är inte behandlande läkare, har ingen kännedom om patientens situation och har enbart rätt till din egen upplevelse av ECT som patient, inte någon annan patients upplevelse.

      Men JAG VET att det INTE ges en dag i veckan.

      Och jag tycker inte det är okej att ljuga som hon gjort, eftersom det redan är tillräckligt stigmatiserande att ha psykisk ohälsa och psykiatrisk behandling. Att ge folk en felaktig bild av behandlingen är skadligt för oss som är ect-patienter på riktigt. Fattar du inte det?

       DU vet absolut ingenting om någon annans behandling.

        Men snälla. Jo det gör jag visst det. Ungefär som att jag VET att man inte använder cement när man gipsar ett ben, eller att man inte söver någon genom att ge hen alvedon, eller att man inte behandlar bröstcancer med cellgifter en gång i året, eller att man inte ska röra på sig när man gör en magnetröntgen. Jag kan fortsätta men jag gissar att du förstår min poäng.

        Aha, du har världens sämsta läsförståelse. Om du läser hela stycket kanske du förstår vad som menas med UNDERHÅLLNINGSBEHANDLING. Kanske. Men inte troligt.

         Lol, vet precis vad det står. Men du hävdar att ECT aldrig ges 1 gång per vecka, jag visade på annat. Sen om det är underhållsbehandling eller inte spelar ingen roll. Min poäng var att man inte kan hävda att nåt endast sker på ett enda sätt. Du har ju ingen aning om ILs situation.

          ”Visade du på nåt annat” i länken JAG skickade?
          Det du visar på är att du inte har någon läsförståelse. Du förstår nämligen inte vad underhållsbehandling är.

       Jag trodde också att alla cancerbehandlingar var detsamma och andra sa till mig att det där kommer bli så bra, min moster hade också livmoderhalscancer och det var inga problem att bota. På rehabiliteringen så var vi fem med samma sorts cancer men med 5 olika behandlingar.

     1. Du blir inte expert bara för att du genomgått en behandling. Jag har gjort tre kejsarsnitt, kan ändå inte för mitt liv berätta hur ett kejsarsnitt går till och rutiner för dessa.
     2. Alla cytostatikabehandlingar orsakar inte håravfall. Allt syns inte utanpå. Vi kan ta kämpen Elin Kjos som exempel, hon ser stark och frisk ut men är allvarligt sjuk i spridd lungcancer.
     3. Din upplevelse är din, den kan inte appliceras på andra. Vi måste seriöst sluta använda anekdoter som nån slags bevis.
     4. Du känner inte IL, du ser vad hon lägger ut i sociala medier, det är en jäkla skillnad.
     5. Du bidrar väl själv till stigmatiseringen genom att hålla på och fördöma kring andras depressioner och hur du tycker man ska betee sig då. Hur många tror du döljer sitt psykiska mående pågrund av att folk håller på att ifrågasätta och klandra på det här sättet. Snacka om att sätt en bitig munkavle.

      1. Jag har inte sagt att jag är expert på det. Men för att jämföra med dina kejsarsnitt så antar jag att du VET att du inte blev sövd med hjälp av en alvedon eller en stekpanna i skallen, och om nån skulle säga att de varit med om det skulle du inte tro dem.
      2. Det var exakt min poäng. Det i sig är inte ett bevis på en lögn, men när flera små saker inte stämmer blir man misstänksam.
      3. JAg har använt noll anekdoter som bevis
      4. Har inte påstått att jag känner henne. Har inte påstått att man ser allt på sociala medier. Men att hålla på som hon visat upp i sina sociala medier är INTE förenligt med den behandlingen hon påstår sig ha fått. Eller är det möjligt att springa ett maraton dagen efter ett kejsarsnitt också, eftersom sjukvård är sååååååååååå individuell?
      5. Såhär är det . Det finns inte något rätt och fel sätt att bete sig när man är deprimerad. Men när man är så sjuk att man är aktuell för inläggning och ECT så är man SVÅRT sjuk. Det är jätteviktigt att vara aktiv och försöka leva på som vanligt när man är deprimerad. Det är också skitviktigt att folk lär sig skillnaden på lätt/medelsvår depression och djup depression. Det är oerhörda skillnader.

      DU har uppenbarligen mycket dålig kunskap om psykisk ohälsa så du kanske bara ska respektera att det finns andra som vet mer? Och jag vet inte mer på grund av anekdotisk bevisföring som du försöker föreslå, utan för att jag i 10 år har gått diverse utbildningar och läst på så mycket jag bara kan om psykisk ohälsa.

      Du kan inte säga att sjukvård är så individuell och därför ska man bara svälja vad Bella påstår när du SJÄLV inte har någon som helst kunskap i ämnet.

       BAAM!!

     När jag hade cancer så tappade jag inte hår, höll fasaden på sociala medier där jag har både nära och distansvänner, hade en glad och pigg ton när jag pratade med kollegor.. Men hemma mådde jag som ett vrak och mina närmaste såg det absolut men inte utomstående.

   Märklig kommentar…varför i hela världen skulle du eller nån annan anonym på bloggbevakning ha rätt till såna detaljer ur en okänd människas liv..?

    För att Bella har sagt A men inte B.
    Hon hade aldrig behövt säga något alls om vare sig sjukhus eller elbehandlingar.

     Men nu driver du antar jag? Varför skulle du få avgöra hur mycket jag, din granne, Isabella, Zlatan eller Camilla ”behöver säga” om vårt psykiska mående. Vi säger såklart precis hur mycket eller lite vi vill utan att fråga dig. Det gör alla människor.

     Så alla som berättar nåt om sitt psykiska mående och ev behandlingar måste backa upp detta med bevis?
     Fatta hur mycket man måste hata en människa för att vara såhär besatt och dagligen leta fel hos en person. Hur mycket måste inte det tära på en som människa, det är så sjukt jobbigt att hata. Det här kommentarsfältet är egentligen bara sorgligt.
     Stackars människan.

      Man behöver inte bevisa något alls utan det bästa är att inte säga något från början.

       Jaha. Lev efter den devisen du då. Andra gör som de själva tycker är bäst.

       Berätta alltså ingenting, om du inte är beredd att visa upp dina sjukhusjournaler för kreti och pleti på nätet?
       Ok, lol.

        Om man ändå berättar ska man hålla sig till sanningen och inte motsäga sig själv för då får man krav på sig att lämna förklaringar och att rentav presentera bevis.

         Ge dig. Visst, det är ”kul” att nån anonym på internet har sån hybris den vågar sig på kräva journalanteckningar av folk (?) men om du på riktigt tror dig själv är det lite läskigt.

        Nej men ljug inte. ECT ges INTE endast en dag i veckan. Det är fakta. Alltså har hon ljugit. Om man ljugit, och blir kränkt över att folk anklagar en för att ljuga kan man antingen bevisa att man inte alls ljugit eller så kan man låta bli att bli kränkt när folk anklagar en för att ljuga. Är väl inte så konstigt?

         Okej. Då kan du väl ”bevisa” här på bloggbevakning vilken den absolut enda ECT frekvens är som ges alla patienter i Sverige oberoende av sjukdomsbild? Tack! Vi väntar.

          https://www.1177.se/Ostergotland/behandling–hjalpmedel/behandlingar-vid-psykiska-sjukdomar-och-besvar/ect—elbehandling/

          ”Du som börjar med en elbehandling får ofta två till tre behandlingar i veckan. En del kan behöva tätare behandlingar i början. Du börjar må bättre redan efter två till tre behandlingar.

          Det behövs oftast fem till tolv behandlingar innan behandlingen ger full effekt. Du kan behöva fortsätta med läkemedel för att effekten ska vara kvar.

          För en del personer fungerar det bättre att fortsätta med glesare elbehandlingar under en tid för att undvika att börja må sämre igen”

          Det är inget bevis på att det absolut inte kan ges andra frekvenser säger du nu. Och det stämmer för jag vet inte hur man ska bevisa ett negativ (eftersom det är omöjligt).
          Men det skulle vara extraordinärt att påbörja med en behandling i veckan eftersom det är för glest mellan för att kunna uppnå önskat resultat. Så antingen är Isabella extremt unik och i så fall skulle hon få förklarat för sig varför just hon ska få behandling som inte är standard. Då skulle hon också fått det förklarat för sig, och det skulle vara en plättlätt sak för henne att förstå 1. varför folk ifrågasätter, och 2. förklara för folk varför just hon fick en annorlunda behandling än standard, eller så tackade hon nej till fler behandlingar efter första och fick därmed bara en på en fredag. Också skiiiiitlätt att bara berätta för folk om man inte vill bli misstrodd. Ha en dialog med sina följare istället för att berätta saker som inte stämmer och bli förvånad över att folk protesterar.

          Här kan du läsa mer.
          http://www.svenskpsykiatri.se/wp-content/uploads/2017/02/SPF-kliniska-riktlinjer-om-ECT.pdf

           Åh. Alltså, jag inser nu att du åtminstone tror dig själv vilket gör mig mer medgörlig. Men du måste förstå att ALL behandling anpassas efter patienten. Om något ”vanligtvis” ges en viss frekvens enligt vårdguiden så betyder inte det att du inte kan få en annan frekvens om (trumvirvel…) behandlande läkare anser att du har behov av det.

           Jag vet inte om du 16:03 är samma som spygubben men så fruktansvärt nedvärderande du uttrycker dig. Du frågade efter bevis och det GÅR inte att bevisa. Bevisa att ingen i Sverige någonsin behandlat cancer med alvedon. Jag väntar.

           Ta och stick upp dina trumvirvlar någonstans, jag har läst oändlig rapporter om ect i mina dagar och har stor kunskap om dig.

           Sen kan du ju gå till en doktor och be att de drar ut trumvirvlarna genom näsan, för all vård är individueeeeeeeeeeeeeeelll och bara för att man oftast avlägsnar trumvirvlar rektalt så anpassas all vård efter patienten så det kan visst gå till så!

        Nej men ljug inte.
        ECT ges INTE endast en dag i veckan. Det är fakta. Alltså har hon ljugit. Om man ljugit, och blir kränkt över att folk anklagar en för att ljuga kan man antingen bevisa att man inte alls ljugit eller så kan man låta bli att bli kränkt när folk anklagar en för att ljuga. Är väl inte så konstigt?

         ”Underhållningsbehandling ges 1 gång per vecka eller glesare.”

         https://www.vardochinsats.se/depression-och-aangestsyndrom/behandling-och-stoed/ect-vid-svaar-depression-hos-vuxna/

         Det enda som kan sägas säkert om sjukvård är att den är individuell. Den behandling som fungerar fint för dig kanske inte fungerar alls på nästa.

          Jag orkar inte bråka mer. Du fattar inte poängen. Om 99% får ect 3 dagar i veckan skulle det vara världens lättaste sak att förklara för Bella varför hon är så unik att hon inte får det. Istället för att låtsas att alla är så dumma som inte förstår.
          Och sjukvård är individuell visst. Men det finns riktlinjer som inte överges annat än i yttersta specialfall.

           Min poäng är fortfarande att det inte går att skriva i sten att ECT aldrig ges en gång per vecka. Du har INGEN aning om vad IL har för diagnos, hur länge hon haft den eller vilken behandling hon får, så sätt dig ner i båten!

           HERREGUUUUUUD! Ja hon kanske hör till de enhörningar som inte följer ordinarie ect-schema. Men då borde hon inte bli så hiiiiiimla förvånad över att folk undrar. Då skulle hon kunna förklara varför hon är en enhörning. INTE bli chockad över att folk undrar.

           Anledningen till att du vägrar greppa detta är för att du har noll kunskap om psykiatriska slutenvård i allmänhet och etc i synnerhet.

         Jag antar att de flesta förstår det men om det finns barn som läser härinne: en behandling anpassas efter patientens sjukdomsbild, allmäntillstånd, historik, tidigare & nuvarande medicinering osv osv osv. Det vissa av er håller på med härinne är rent nys.

          Fast du kommer fortfarande inte att behandla ett brutet ben med penicillin. Oavsett vad du har för historia. Och om du gör det får du vara beredd på frågor och inte bli förvånad över att folk tycker det är skumt.

        Tycker du verkligen på fullt alvar att det är en bra idé att göra content på sin psykiska ohälsa?

   Bella har rätt att prata om ECT om hon vill utan att behöva visa sina journalanteckningar.

   Men bara för att det är ett känsligt ämne betyder det inte att Bella talar sanning. Hon kan ha varit på Danderyds (ECT eller ej) men ingen är tvungen att tro på någon som ljuger så gränslöst som Bella gör.

  Hon har förstört sitt varumärke alldeles för mycket och alldeles för länge. Det räcker inte bara med några snyftinlägg (där hon inte ens tar ansvar för allt skit hon har orsakat med sitt beteende) för att folk ska kunna lita på henne.

  Hennes ”storhetstid” ligger dessutom bakom henne. Hon borde inse det nu, lägga ner bloggen och göra något annat mer vettigt med sitt liv.

   En ”ny” Anna Book?

    Anna Bok, Anna Anka, Gunilla Persson och nu Isabella Löwengrip.

     Så sant.

   Exakt. En studie att förstöra sin trovärdighet. Jämför med Paolo Roberto.

   Det börjar bli löjligt, hon är ju inte 14 år längre.

  Hon vet vad hon gör. Med sitt beteende ör hon fortfarande aktuell, tyvärr!!!

  Älskar Bellas naiva hejarklack som försvarar henne i vått och torrt.

  ”Varför skulle hon ljuga om en sån behandling ?”

  FÖR ATT LJUGBELLA ALDRIG KAN HÅLLA SIG TILL SANNINGEN!

  Det kan vara slarvigt formulerat också – jag skulle nog också kunna säga helgen om det är fredag.
  Tycker att hennes sätt att formulera sig inte riktigt fungerar i skrift men kommer fram bättre i podden. Lättare att förstå när hon inte menar så mycket med det som sägs, medan många i skrift tar allt ordagrant, exvis aldrig/alltid och ändra sig hit och dit. I podden kan hon säga liknande saker men en hör att hon inte säger det så allvarligt.

  Tar dock inte allt hon skriver/säger på 100% sanning eller allvar ?

   Nackdelen med en traditionell blogg och vidhängande bloggarkiv är att det man tidigare sagt är så lätt kontrollera.
   Fördelen med medier som Instagram och poddar är att vad som tidigare funnits där så lätt kan försvinna ut i glömska.
   Därför är det också lättare för den som inte är så bra på skriftlig framställan och inte så bra på att hålla sig till konsekvens och sanning att framstå i bättre dagar i mer flyktiga medier.

  Är Sheila i maskopi med Bella eller blir hon utnyttjad av densamme?

   Jag får intrycket att de faktiskt är riktigt nära, goda vänner – på riktigt. Men jag tycker det vore märkligt om Sheila spelade med och ljög för att backa upp Isabella i ECT-frågan. Alldeles för mycket står på spel för Sheila och hennes varumärke; skulle hon avslöjas som lögnare i maskopi med en annan lögnare, vore det katastrof. Det är bl.a. därför jag tror att ETC-behandlingen verkligen ägde rum. Ingen lögn mao.

    Men glöm inte att Bella är mkt manipulativ!

     Jo, men Sheila hävdar ju att hon i princip var på plats när det hände, både före och efter (självklart inte närvarande under själva behandlingen) och hjälpte Isabella efteråt. Hon hade enkelt kunnat säga att hon inte var där men ändå accepterar Isabellas story, utan att spela med i något hon isåfall vet inte var sant. Hon verkar alldeles för professionell och mån om sitt varumärke för att riskera att avslöjas som lögnare. Så tänker jag.

      Ja, om kompisen var där innan, väntade medan hon kördes in för sövning, fick behandling, kördes till uppvaket och sedan fanns där när hon blev väckt igen. Då tror jag i alla fall på saken. Det är väldigt snällt av en kompis att sitta och vänta så länge. Jag har aldrig krävt ens av en partner att de ska sitta på sjukhus halva dagen medan jag är sövd för operation och dylikt.

    Jag tror att Sheila varken har fakta eller erkännande från Isabella, men att Sheila har en känsla/förståelse för att Isabella ljuger (utan att kunna eller vilja bevisa det).

    The show must go on!

     På det avsnittet av deras podd där de tar upp detta, låter det helt klart som att Sheila var med till och från sjukhuset i samband med behandlingen.

  Hon har aldrig frångått Excel.

  Bara det faktum att hon ”skröt” om sitt sätt att styra läsare, blogg och intäkter visar det , att hon inte hade bättre förstånd att inse att det inte var lämpligt att berätta det.
  Hon har helt enkelt inte förmågan att komma till någon form av insikt.

   Hon är ett tomt skal.

  Jag älskar den här cirkusen.

  Tycker att det är fascinerande hela grejen runt henne. För min del får hon gärna hålla på måååånga år till.

  Tur hon har dig så hon inte glöms bort.

   Hon är som Anna Book, ett högt underhållningsvärde av fel anledningar…tyvärr.

  Blir ju tyvärr så att man inte är trovärdig för fem öre till slut. Lite som varghistorian. Skriker man tio gånger att vargen kommer utan att den kommer så kommer ingen tro på dig elfte gången även om det är så att vargen faktiskt kommer. Isabella kanske talar sanning i vissa aspekter men hennes förflutna av lögner gör att ingen tror henne, inte ens när hon talar sanning…

  Hon kan ursäkta sig och ljuga vidare bäst hon vill, ingen tror på henne längre förutom en minimal beundrarskara….

  Hon har inte fått någon ECT, det passar bara väldigt bra just nu i Bellas excelark.
  Hon har ju precis förstört allt hon byggt upp (genom lögner såklart, hon kan inget annat )
  och nu måste hon skriva ett nytt avsnitt i sin serie om sitt fejkade liv.
  Tycker hon är komiskt lik Trump i beteende och till viss del utseende. Bella har också varit orange och haft håret sönderfönat. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

   Hon sa att hon beundrade Trump.

   Beundrar vad? Barn som tas från sina föräldrar och sätts i migrantcenter? Att stjäla skyddsutrustning från delstater och sälja tillbaka dem via hans vänners företag? Att ha hundratals miljarder i personlig skuld?

   Eller det sista skulle nog Isabella gilla, hon skulle bara ”glömma” skuld-delen.

    Försök förstå – hon är tom i pallet, helt enkelt. Det är inte så komplicerat. Många tror att hon försöker provocera oavbrutet o.s..v. och säkert kan det vara så någon gång men de allra flesta gånger har hon helt enkelt bara glömt huvudet hemma.

    Fast Nej det sa hon inte.

  Hon måste älska att det spekuleras om ETC eller inte ETC. Precis när det stötts och blötts i veckor så tar den dumma gåsen upp frågan igen ”missförstånd”
  Däremot kan ingen begära att hon ska lägga ut på nätet sin patientjournal.

   ECT.

    Pjuh tur att du förtydligade jag blev sjukt förvirrad

   Aaaa här har vi det. Bella har fått ETC inte ECT ? Nästa blogginlägg ”Skrev visst lite snabbt och kollade inte autokorr menar ju att jag fick ETC varje fredag inte ECT”

  Det är dåligt på nätet att misstro Isabella vad det gäller hennes Ect- behandling. Då har man begränsat en gräns. Det är inhumant. Om man gått igenom vad hon gjort självförvållat eller inte, så kan man nog bli deprimerad och behöva vård.

   Läs om hur hon la upp sympatifiske och bluffen med hotlappen, enligt ovan länk, och återkom sen om du fortfarande har tårar i ögonen….

    10.01 jag gråter inte för Isabella. Men tycker att när det kommer till depression så är det upp vården att göra den bedömningen. Säger hon fått ECT så är det bara att tro på det, för jag har ingen annan kunskap. Hennes tidigare lögner kan ha göra med att hon var deprimerad, det är inte underligt om hon skulle få djupare depression när det rasade för henne.

     Nu kissade jag nästan på mig!

     Vi kan väl säga så här: Om alla lögner skulle bero på psykisk ohälsa så har hon varit ”deprimerad” sedan 14-årsåldern. För det var väl då hon ”flyttade hemifrån”? Eller har det ändrats igen? Vid det här laget kanske hon lämnade föräldrahemmet som förstagluttare? Va?

     Menar du att hon varit deprimerad i 15 år då? Det är väl ungefär så länge som hon ljugit och hittat på.

      Kan bra stämma att det faktiskt är så. Inget skämmas för det heller.

     Att hon ljuger och fabulerar har säkert en psykisk orsak men inte är det depression, utan snarare någon form av personlighetsstörning. Det föds man med.

   Hon har fejkat/manipulerat hotbilder och historier om maffia när hon fick kritik om helt andra saker. Hon har manipulerat bloggsiffror för kunder vilket t.o.m. är olagligt om de har tecknat avtal baserat på falska siffror från Bella. Hon är redan väldigt gränslös i sina lögner så det är helt förståerligt att folk inte tror på henne nu. Det är ett betyg på hennes undermåliga trovärdighet. Tyvärr.

    10.19 Men nån gång så talar även Isabella sanning faktiskt. Jag utgår från att hon gör det i detta fall, jag vill inte tror att någon för nån vinnings skulle hitta på att man fått ECT.

  Petra Tungården och hennes man har fått Covid. De har ju inte levt pandemivänligt direkt så det var ju inte så förvånande

   Hur vet du det?

  Jag är team Bella på den här punkten. Hela det här drevet mot henne när hon mådde som sämst får mig att skämmas för mänskligheten

   Jag skäms för mänskligheten när vi låter såna som Trump och Blondinbella hålla på och leka affärsmän/affärskvinnor med förödande effekter för andra människors liv.

   De ser allt som underhållning. Men de liv som de förstört genom sitt så kallade ledarskap… och ändå finns det det folk som försvarar deras beteende.

    Ja exakt. Att vi låter såna människor spela fritt i media och tjäna mängder med pengar på lögner.
    Det är det som är ett av felet med mänskligheten, inte att ifrågasätta en redan avslöjad lögnare.

    Ojdå har hon förstört liv genom sitt ledarskap också.. snacka om att du maniipulerar med starka ord för att kasta smmuts på IL och få folk att tro il la om henne. Att jämföra henne med Trump, så löjligt. Jag tycker någon annan är mer lik Trump i så fall och har förstört liv… och hens beteende försvarar somliga, skrämmande.

     Så fint att försvarar blondinbella. Men manipulerandet står hon så fint för alldeles på egen hand ?

   Tycker det säger en hel del om Bella som person när t o m hennes egen mamma och syster har fått nog av henne och hennes lögner.

    Fast de har inte sagt något om löngner, och de har inte nekat till att hon fått elbehandlingen.

     Är du full?

  Äh. Jag tycker du är bra ofta Camilla men jag skulle personligen porta dig för att skriva om Isabella om jag var din redaktör. Vad är det här för vinkling på hennes uttalande? Kan det vara så att det är ditt eget dåliga samvete som får dig att bara ”köra på” för att du innerst inne vet att du gått för långt väldigt många ggr? Så du hittar nån sorts lättnad i kommentarer från nån liten arme här som kan bekräfta dig i att hon ”ändå var dum, oärlig och förtjänade det.”? Jag är nämligen rätt övertygad om att du är såpass smart du inser att mkt av vad du skrivit om Isabella är rent uppåt väggarna.

   Tror precis tvärtom. CC har nog väsentligt mer som hon kanske inte kan skriva av hänsyn till dem som lämnat uppgifterna. Så dessa inlägg är som en sten i skon för IL, det fortsätter att skava. Tror jag

    Tror detsamma! CC vet en hel del från initierade källor.

   Är det inte bättre att du portar dig själv från att läsa bloggen om bloggare och Influencer på sociala medier?
   De lögner som varit uppåt väggarna från IL går nog att tapetsera med, men varför hänger du upp dig på det?

  Jag tycker faktiskt att det är konstigt av Camilla, som så ofta ifrågasätter influencers moral, att driva på detta ifrågasättande om huruvida Isabella genomgått en ect-behandling eller ej. Bara för att man kan ifrågasätta en persons moral och agerande måste man inte bli helt gränslös i vad man publicerar.

   Det är snarare Bella som är helt gränslös i sina lögner.

    Är Sheila med på lögnerna i det här fallet?

     Antagligen? Vad är det som säger att Sheila är guds ängel? ”Lika barn leka bäst”

   Artikelns ämne är väl inte vad du publicerar här?
   Jag tycker att det är märkligt vad mycket störande kommentarer som publiceras här!
   Kan inte människorna som läser här kontrollera sig själva bättre så att kommentarsfältet inte drunknar i ovidkommande kommentarer från gränslöst moraliskt slödder?

  Hur kände du när folk misstrodde information om dig på Wikipedia? Att bli misstrodd är inte någon angenäm känsla speciellt inte om den känns orättvis.

   Läs tidningen Filter vid årsskiftet så får du alla svar. =)

    Kan vi inte få några svar idag?
    Är vi tvungna att vänta flera månader på ett rimligt svar?

     Stackars.

      Oj, det ”svaret” kom snabbt!

       Ja tysnadskulturens undertrypper ligger inte på latsidan när allt ska vara lugnt i båten

    Kommer vi att få veta varför Sveriges största musikblogg bara försvann och varför den inte ens är sökbar på internetarchive? Samt om allt som stod där verkligen stämde?

     Japp!

   Mycket försvann och raderades från Wikipedia efter ifrågasättandet om trovärdigheten.

    Varför raderades wikipedia artikeln då?

     Även det frågade Filter om. 😉

      Ok, är det inget av detta du vill berätta för oss idag?

       Jag har svarat på det så många ggr. Allt som stod på Wikipedian stämmer – jag såg det lite som ett CV när jag skrev om musik, jag tog bort det efter att den här bloggen blev stor då det inte hör ihop med mitt nuvarande jobb där jag vill att fokus ska ligga. Det kändes okej så länge jag inte var någon typ av ”semioffentlig person” genom Bloggbevakning, eftersom jag även var mer privat i min tidigare blogg. Anledningen till att den är raderad och inte ens finns på Wayback Machine är för att bilder på mina nära och kära plockades fram och användes för att skada mig vid ett tillfälla, och för att undvika att det händer igen så såg jag till att den försvann helt. Det kändes viktigare för mig än att eventuellt tysta någon kritiker med att kunna länka till mig telefonintervju med JLo. Är man på riktigt så nyfiken så kan man ju bara kontakta Universal och den som sköter hennes press i Sverige och fråga om de styrde upp en sådan intervju. Om de mail jag fortfarande har kvar inte duger som ”bevis”.
       Och det HÄR ??är anledningen till att jag tog bort en massa information från Wikipedia. Jag är helt enkelt inte intresserad av att lägga en massa tid på att diskutera det här. Än så länge har ingen kunnat presentera ett enda faktiskt bevis på att det som stod där inte stämmer, men när det sker så kommer jag givetvis bemöta dessa bevis. Att bara tycka, tro och påstå någonting är inte bevis. Jag är generellt ganska ointresserad av vad folk jag inte känner har för åsikter om mig och det gäller i högsta grad även här.

       Men allting som stod på Wikipedia stämmer, förutom att låtskrivartävlingen jag vann (och som jag erbjöd Filterjournalisten videoinspelningen från) inte är en av LAs största, utan att den är stor, men allt annat stämmer. A&Rs mm.

       Räcker det? ?

        Fast det där med telefonintervju har du verkligen inte varit tydlig med innan (om ens på din wikipediasida?) Svårt att länka bild från en intervju du gjort (bloggaren verkar inte få nämnas vid namn här) där du svarade Jennifer Lopez på ”Vilken är den trevligaste kändisen du träffat?”

        Samma sak här

        https://bloggbevakning.se/2017/02/04/svar-pa-fragestunden-del-2/

         Jag läste nog frågan lite för snabbt, men i själva inlägget där intervjun publicerades så framgick det att det rörde sig om en telefonintervju och att jag på kvällen sen gick på hennes spelning i Globen.

          Låter sådär sannolikt att läsa ”Vilka kändisar har du träffat? Kan du berätta lite om träffarna?” allt för snabbt och få det till ”Vilka har du pratat med? Kan du berätta lite om samtalen?”

          ”Ge exempel på några glamourösa jobb du har gjort och några coola artister du träffat?
          – Nyligen så intervjuade jag Jennifer Lopez vilket var otroligt spännande! Hon var fantastiskt trevlig och rolig och avslappnad – tvärt emot bilden jag hade av henne innan.

          Vilken är den trevligaste kändisen du har träffat?
          – Loreen är alltid ett sant nöje att träffa. Hon är väldens härligaste knasboll som man bara blir så glad av. Jennifer Lopez var också trevlig att prata med och Molly Sandén satt jag och pratade med så länge att jag nästan glömde bort att det var en intervju vi gjorde.”

          Att missuppfatta ”träffade” så många gånger alltså?

           Ja, jag har alltså INTE träffat JLo.
           Inte helt säker på att frågan formulerades på det viset, men tur ändå att jag inte bygger min karriär på att ha träffat JLo eller på den gamla bloggen överhuvudtaget.
           Men jag har alltså INTE träffat JLo utan bara pratat med henne på telefon.

           Kan inte se att någon menar på att du byggt din karriär på att du ska ha träffat henne? Du pratar om Isabellas trovärdighet och vi/dina läsare pratar om din trovärdighet. När du upprepade gånger fått det att låta som att du träffat en kändis när du i själva verket enbart har gjort en telefonintervju så sjunker din trovärdighet. ”Jag läste nog frågan lite för snabbt/Inte helt säker på att frågan formulerades på det viset” är som sagt inte så sannolikt

        Jag har INTE legat med Blondinbella!

        Jag tror att det var någon som skrev att hen tog skärmdumpar både på den och på dina bloggar (musilbloggen och bantningsbloggen) innan de raderades. Undrar om Filter fått dem?

  Ingen kommer någonsin kunna ändra Bellas beteende, hon har byggt sin blogg på lögner från början för att skapa intresse, ha man gjort så i 15 år så är det hennes identitet. Tiden har passerats när hon hade möjlighet att vända på sitt beteende.
  Självklart sätter jag inga diagnoser varken på henne eller någon annan.
  Men hon är verkligen i en klass för sig.
  Ser ofta att här beskrivs flera som världsfrånvända och det är Bella ett bra exempel på. Hon har en alldeles egen bubbla, Bellas bubbla.

  Känns som att du inte kommer att nöja dig förens Isabella skadar sig själv på riktigt eller har lyckats driva henne till ännu värre saker- ser du inte hur dåligt hon mår? Har sett hur sådana här häxjakter har drivit personer till att lämna denna jord. Jag tycker du ska ta dig en funderade Camilla,
  Du går på en psykiskt sjuk person om och om igen, är det är värt det?

   Eller sen kan Isabella helt enkelt välja att sluta ljuga och medge att hon manipulerat sin publik?

    Fast hon är ju väldigt ärlig, ibland lite för ärlig och det får hon ju ofta lida för för det vänds till fel av somliga… Hon borde inte vara så ärlig om allt t.ex e c t n skulle hon aldrig ha berättat om eftersom folk nu håller på som de gör, det var nog I s tanke först att inte berätta om det så det var dumt att hon berättade om det överhuvudtaget. Finns andra som ljuger och man……..

     Ännu fullare?

  Är det bara jag eller är hela inlägget förmoddererat?

   Tydligen bara slumpen att det mesta fastnar. ?

    Upplever också modd.

     Japp! Känsligt tydligen ? och Camilla som faktiskt brukar vara bra på att släppa igenom kritik.

     Strikt modd

      Ni verkar inte särskilt moddade?!? ??‍?

       Något är det. Om vi bortser från dessa två så har jag skrivit 4 st kommentarer och 3 av dem har fastnat varav 2 ännu inte hunnits med att släppas på.

       Jag kan dock gissa pga vem det beror på.

        Att du orkar…

         Rättshaverister har dessvärre för mycket energi.

        Men skriv vad du tycker och tänker på din egen blogg.
        Du måste inte vara här inne och skriva.

         Hennes blogg går på tomgång, av någon konstig anledning.

  Genomgjordes? Jag tänkte mig helt inte för?

  Jädrar så mycket reklam det dök upp på hennes blogg nu

  Om hon verkligen ville bevisa sanningen hade hon ju en chans att ta en print screen från sin journal och täcka känslig info men visa typ biten där läkaren bedömer att hon bör behandlas med ECT?

  Läste på Breakit att Pingis sagt att Isabella är sjukskriven. Kan det vara så att hon uppbär sjukpenning samtidigt som hon lajvar runt och leker superkändis.

   ”I princip helt sjukskriven”, det var så hon sa, den goda Pingis.

   Tja, jag tänkte samma sak så en bra idé är väl att mejla med Försäkringskassan lite. För antingen ljuger Pingis. Eller så ljuger Blondinbella (man är inte ”ledig” om man är sjukskriven). Eller så är det bara som vanligt – att blondingeniet inte har pejl på grundläggande regler och därför kör podd och all möjlig annan skit samtidigt som Försäkringskasan pyntar.

    Man behöver inte ha sjukpenning för att man är sjukskriven. Inte säkert att Försäkringskassan anser att man saknar arbetsförmåga bara för att läkaren sjukskriver av medicinska skäl.

    Jag tror knappast att Isabella anmält en eventuell sjukskrivning till FK. Man kan vara sjukskriven utan att ta ut sjukpenning.

  Vem ska faktakolla Isabellas biografi som hon nu skriver?

   Isabellas familj, mamma, pappa och syster kan väl vara en synnerligen grundläggande och bra början?

  Jag tror många här inne måste omvärdera hur de ser IL. Det hon säger och visar upp på bloggen är en version av hennes liv. Inte fullt ut en karaktär snarare en illustration. Hon har fullkontroll över vad hon säger och skriver. Allt hon gör och publicerar bidrar till denna illustration. Hon försöker blanda in den ”riktiga Bella” i vissa inlägg (gud vet vilka) för att få allt mer personlig men det skapar problem när utomstående identifierar lögner eller modifikationer av sanningen. Hon vet vad hon gör. Hon vet hur hon kan manipulera läsare. Hon har aldrig en intention att visa sitt råa jag på sin blogg hennes blogg är en business. En business byggd på lögner. Men hon bryr sig inte om trovärdighet, hon bryr sig om pengar och framgång vilket hon tror hon kan uppnå genom det hon gör nu.

   Du ger henne alldeles för mycket cred. Tyvärr är hon bara en tjej som såg chansen för 15 år sedan, hon är inte speciellt intelligent eller klok. Hon har omgett sig med ja-sägare igenom livet, hade en pappa som såg igenom fingrarna och stöttat och rensat i skiten för han också såg pengarna. Hon fick hybris och när folk började säga nej så var de inte önskvärda längre. Nu har verkligheten kommit ifatt (större konkurrens och en mer kritisk marknad). Hon inser att lögnerna hon skapat skaver men vad gör det om hon får mer uppmärksamhet? Allt för content. Allt för att kunna leva som de rika. Fake it till you make it…

  Tycker att det är uppenbart att Isabella Löwengrip tappat kontrollen över narrativet. Hon trasslar bara in sig i ännu fler lögner i stället för att flytta fokus som tidigare.

  Tack för att du aldrig ger dig, CamCam!

   Bella ska skriva en biografi och frågar SINA FÖLJARE på Instagram i senaste inlägget vad de vill ha med… ??
   Hur kan någon annan önska om vad som ska tas med om någons liv som redan hänt? ?

   Någon svarar dessutom ”sanningen” (helt legit, ändå ?) och Bella svarar att det är den som kommer…
   Tolkar det lite som; det är ännu inte den vi har fått genom alla år? ?? (det vet ju redan vi, men Bella vill ju fortfarande tro att ingen fattar att hon ljuger om precis allt)

  Vem var killen hon datade när hon skulle flytta till NYC? Han som hon endast skulle träffa i storstäder runt om i världen?

   Mållgan??? ?

   Oscar?

  jag orkar inte riktigt läsa igenom alla kommentarer så chansen finns att någon redan har kommenterat detta.. men man kan inte se sin journal från psykiatriska kliniker på 1177! man måste begära ut den från aktuell klinik /medicinsk sekreterare

   Jo det kan man visst, fast det är olika i olika kommuner och landsting.

  Jag har ett par frågor angående det här ämnet.

  1) Jag har en yttepytteliten erfarenhet av ECT då jag gjort en kort praktik på en sådan enhet. De patienter som gjorde ECT var patienter som sedan länge haft kontakt med psykiatrin och vars svåra depression varat länge. Det kan kännas som om Bellsan fick sin ECT-behandling lite väl snabbt?

  2) Bellsan gick igenom en stor livskris i och med nära konkurs med bolag/nära personlig konkurs/slut med Erik/luftslott som sprängdes/varumärkets störtdykning orsakat av avslöjande om falska siffror. Såklart en väldigt ledsam period för henne.

  Är man inte ganska försiktig med att ge ECT till människor som samtidigt med depression går igenom en livskris. Kan det inte vara svårt att avgöra hur mycket av det dåliga mående som orsakas av livskrisen och hur mycket som är depression?man vill väl inte riskera att ge ECT till någon vars svåra nedstämdhet mest beror på en stor, men ändå naturlig sorg och kanske bara till liten del orsakats av depression( lätt sådan) ?

  Hoppas nån mer kunnig kan enlighten me lite grann.

  Att nåt är allvarligt galet med Bellis är ju helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.