Isabella Löwengrips tystnad


I skrivande stund har Isabella Löwengrip inte uppdaterat sina sociala medier sedan i måndags, och inte heller har hon godkänt mer än några få kommentarer på det senaste inlägget.

Vad det beror på kan man bara spekulera kring, men ni är många som velat ha ett inlägg kring det, så här är det.
Kanske beror det på Granskningsnämndens fällning av den intervju Isabella medverkade i för SRs räkning, kanske beror det på någonting helt annat eller så är det – som många av er spekulerat kring – på grund av den ”artikel” som Stoppa Pressarna skrivit om en eventuell otrohet som Isabella skulle vara inblandad i och som skulle ha ägt rum för drygt 10 år sedan.

Från Stoppa Pressarna.

Med tanke på den bristande mängd korrekt information i de artiklar jag själv förekommit i på Stoppa Pressarna så ställer jag mig extremt skeptisk till innehållet i deras ”scoop” och har svårt att se att DET skulle vara orsaken till Isabellas radiotystnad.
De brukar ju bestå av mer eller mindre fabricerad dynga, och då ska ju även jag vara lite av en slamkrypare enligt vissa läsare.:-)
Ska bli intressant att se om det kommer en ny artikel nu på Stoppa Pressarna där jag – ”Isabellas fiende” – återigen stöttar henne, den här gången i otrogetsskandalen.
Så här lät det nämligen förra gången. ???

Jag stöttar inte Isabella i särskilt mycket, men när det kommer till Stoppa Pressarna och ”artiklar” som den här, där de även efterlyser bildbevis mm på ”Niclas Engsäll och hans otrogna leverne” som de kallar det så ställer jag mig faktiskt på hennes sida. (Om en sida nu behöver väljas)
Jag antar att de undrar om någon har bilder på honom och Isabella tillsammans, alltså tio år gamla bilder på en påstådd otrohet?

Herregud, inte ens JAG tycker det är intressant. 🙂


Från Stoppa Pressarna.

Håll en god ton och skippa spekulationerna, är ni snälla.
Tack på förhand. 

342 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja såhär länge har hon väl aldrig varit borta? Brukar vara minst en story varje dag.

      [Borttagen kommentar]

        Yuk. Vilken nivå på det skämtet…

        Har du tappar det helt??,

          Inte många som tror på hela den där ECT storyn…. + det mesta annat som Bella fabulerat ihop genom åren.
          Annars hade givetvis kommentarerna varit annorlunda.

        Nej det gör hon väl bara på helger?

        Eller ”ETC” som hon själv skriver gång på gång. Vilket för mig, utöver många andra omständigheter, visar att hon bara ljuger om behandlingen.

          Alternativt är helt dum i huvudet.

            Antagligen både ock.

      Intressant att poddkollegan Sheila från och med den 2 november sitter i både Invest och Blond Capitals styrelse. Hoho farligt hoppas hon vet vad hon gör. Tidigare har det varit en anonym person med typ vanligt efternamn som Pettersson. Varför har Sheila efterträtt den personen?

        Varför inte, de jobbar ju ihop och är vänner. Förstår inte varför det är så intressant eller varför det skulle vara farligt.

          Som styrelsemedlem har man en stort ansvar.

            Jag undrar om Sheila förstår vad det innebär att vara styrelsemedlem.

          Man ska hålla företag och kompisrelationer isär. Har flera vänner som blivit blåsta av sina (vad de trodde) närmsta vänner…

        Så anonym var inte föregående medlem,det var en från hennes mycket skickliga revisionsbyrå! Hatten av för dem att de lyckas få igenom alla hennes privata kostnader på företaget. Tur Skatteverket inte verkar bry sig! ?

      Corona???

        Tänkte jag med, hon vabbar ju dottern, de kanske är sjuka de andra med… helt enkelt.

        Om 2 veckor berättar hon att att hon låg i respirator på helgerna de föregående veckorna och lyckades skriva över huset på Pålle utan att minnas något mer än att hon tog på sig klackarna och lämnade IVA och sen vaknade upp på IVA igen….

          ? Tack för dagens största gråtskratt ??
          Humor kryddat med ironin som uppstår då något liknande mycket väl kommer kunna ske ?

      Det är väl positivt och sunt för vem som helst att ta några dagars paus från sociala medier, särskilt om man jobbar med det. Följer inte IL, men andra bloggare som jag följer tar regelbundet den typen av pauser, inget konstigt alls att inte jobba varenda dag .

      Var inte Angelica styrelsemedlem som ersatte Bellas pappa? Fram tills att de bröt sin vänskap?

      Kanske beror frånvaron av en svacka med ”mitt livs kärlek”?
      Har hört att denna man är en riktig barnslig tönt som aldrig har haft ett jobb i hela sitt liv och att enbart lever på arv från familjen. Sorry Paul!

        Är nog svårt att ha ett fungerande förhållande när både skvallerpress och galningar gör allt för att förstöra mellan dem. Hoppas de klarar av att stå pall emot trakasserierna i a f. Hemskt om elakt skvaller, troll och media ska förstöra hennes förhållande. Du har hört, jag tror mer att du hoppas o intalar dig det och kämpar med att sprida det. Sotissjuk tror jag du är.

          Tror ingen skulle vara på något sätt avundsjuk på ett förhållande med en 50-årig gubbe när man är nyss fyllda 30. Tror också på att det strular nu. De har ändå hållit länge måste jag säga, flera månader!

            Det var inte hon som skrev senaste blogginlägget! Där det står att hon underhållit Sally. En händelserik dag.
            Det var ett väldigt upptyltat språk och avslutas med! Paul Kommer hem ikväll. De har farit,flygit och bilar runt
            I flera månader även rest weekender.
            De håller inte i längden. Bara bränna pengar. Jag tycker inte att hon har förändrat sig någonting. Det är märkligt att hon inte får någon behandling för sitt ansvarslösa leverne

      Mystiken tätnar?

      Stämmer det Camilla att du är nykter alkoholist?

        Det stämmer, den 2 januari har jag varit nykter i 3 år.

          Grattis!

    Skriv inte ett inlägg om det om du inte vill att folk ska spekulera.
    Tycker du ska ta och be om ursäkt för ditt förra inlägg också eftersom det tar någon minut att kolla upp att Erica plus kille faktiskt varit hemma i karantän sen hon blev sjuk.

    Om du vill ta upp folk som gör fel så gör det ordentligt iallafall.

      Hej Erica!

        Spelar det någon roll vem som påpekar? Känns väl rimligt om Erika är den som är mest benägen att det upplystes om?

    Skippa spekulationerna men lägger upp ett inlägg från stoppa Pressarna?

      VEM skriver där? Liknar skoltidningen i årskurs sju.

    Älskar podden ursäkta, men hur många sponsorer kan man ha i ett avsnitt? Jisses ?? tänkt på det med dom flesta poddar nu att alla har så mycket sponsorer, ja jag fattar sponsorer är det som ger pengar men en gräns måste det väl finnas för hur mycket reklam man kan göra i ett podd avsnitt?

      Lyssnar på JLCs podd och tror de i det senaste avsnittet hade kanske 5 sponsorer.. ??‍♀️?

        Lyssnar inte på deras podd men har dom också långa segment om sponsorerna? Pratar om det i flera minuter? Visa är ju korta men vissa drar ut jätte lång tid på det

          Är ju bara att spola förbi genom trycka på höger pilen några gånger….

      JA! Det var fan det sjukaste. Även om sponsinläggen är underhållande så tappade jag fan lite intresse ?

        Denna gång var det extremt ? fick spola hela tiden för slippa höra. Jätte många poddar nu som har hur mycket sponsorer som helst och även att dom kör en inspelad reklam så det är samma varje gång .. man kan väl åtminstone göra nytt kort snack för sponsorerna varje avsnitt.

      Hahah exakt min tanke idag. Skippade kanske 10 min med sponsorer ?

      Det är väl som att kolla på ett program? Varför ska allt vara gratis? Ska de jobba gratis?

        Men läs kommentaren? Fattar inte folk som dig. Vart har jag skrivit dom ska jobba gratis?

          Du klagar på deras inkomst? Hur tycker du annars de ska få in pengar på sin blogg?

            Blogg?
            Jag kritiserar hur många sponsorer man kan trycka in i ett podd avsnitt, inte att dom inte ska ha betalt, det ska dom självklart ha. Hur är det med läsförståelsen?

              Ska dom starta en blogg menar du? Hur är det själv? Du anser alltså att man ska starta ett till forum som ska skötas och uppdateras för att du inte orkar lyssna eller spola nån/några minuter? Det är deras pod och de kommer väl märka om de tappar lyssnare eller inte.

                Åh nu läste jag din kommentar helt fel! Så ja min läsförståelse var väl inte helt hundra ? ignorera! Sorry!

                  ✌?

        Jag lyssnar på mark och Jonas podd. De har inga sponsorer alls. Poddar man för att det är kul och för att kunna ta upp grejer eller för att bara tjäna pengar?

          De får betalt av skattepengar!! Licensavgiften bekostar deras podd.

            Så kan det vara men de hivar Inte in extra cash. Jonas behöver inte pengarna, han har redan tjänat så det räcker.

      Tycker också att poddar bara får mer och mer reklam. Alex och Sigge har väl alltid varit extrema, men nu även Ursäkta och också Filip och Fredrik har massor av sponsorer jämfört med förut. Jag förstår ju att det är en viktig inkomstkälla, men hur kan företag gå med på att ligga mitt i ett långt reklaminslag. Lyssnar någon på det ens? Man klickar ju alltid 15 sekunder framåt så fort det kommer reklam ända tills den är slut. Den första och sista kan man ju därför höra lite av, men de i mitten går iallafall mig helt förbi. Vet dock inte om det är bättre att tvingas betala för poddarna som nu med t.ex. Fördomspodden. Kan absolut tänka mig att betala, men då vill jag ha alla poddar på ett ställe på en plattform som fungerar bra!

        Håller med! Dessutom gjorde Filip & Fredrik reklam för online-psykologer genom att ta upp vårdbehov efter att ett husdjur dött. Kom igen, liksom. Folk måste fatta att jobbiga känslor är en del av livet och inget som automatiskt ska vårdas. Antar att de fick kritik, för denna idiotidel av reklamen var bara med i ett (eller två?) avsnitt. Skattepengarna behövs på andra håll inom vården.

        Så länge PodMe-appen är så galet värdelös som den är så betalar jag inte ett öre för den. Så sämst!

        Håller med om att Filip och Fredrik har fått extremt många sponsorer sedan de gick över till Perfect Day…

      Jag tänker att de hade så många poddavsnitt utan reklam men där de istället tjatade om att man skulle ”skänka” dem pengar via patriot, spolar hellre förbi några minuter reklam i varje avsnitt än att de slutar podda. Unnar dem reklamintäkter, SÅ jävla jobbigt är det inte att spola!

      Det är väl inte konstigt att poddar har tagit in fler sponsorer på sista tiden – Folk i den branchen har förlorat en stor del av sina inkomster pga Corona och podd är ett av de få format som de kan köra just nu. Så de måste väl gissningsvis maxa inkomsterna där?

      Känner att just nu, om någonsin, kanske man kan ha överseende med det och komma ihåg att det faktiskt är människor bakom som behöver en inkomst 🙂

      Humor är att jag hörde att hennes fd livvakt ska sriva bok oxå

    Om någon spekulerar så är det ju du.

      Det är det enda hon vill annars hade hon aldrig tagit med hälften av det som står i inlägget

        Verkligen.

      ”Låt gärna bli att spekulera men…. här har ni ett inlägg om en ren spekulation. Go ahead!”

        Humor. Verkligen humor.

    Ja hon är jätte vacker men han ser ut som en riktig slisk så förvånar mig inte.

      Ja verkligen, hans ögon skriker slisk ??? gubbjävel!

        Exakt, hela han skriker sliskig gubbe. C förtjänar mycket bättre.

          Tycker han verkar jättehärlig!

            Ja det gör du nog Blondinbella

            Skämtar du? Tycker han ser otroligt obehaglig och sliskig ut, faktiskt lite likheter mellan han och bubbel gubben

              Nej, skämtar inte. Hade gärna legat.

          Men läs artikeln. Enligt den är det ju inte C han varit otrogen mot. OM han ens varit det.

            Men visst är det hans ex (alltså f d ex Andrea) de hänvisar till som vacker?

    Stoppa pressarna är en sån märklig sida. Allt som står om kändisar där får man ju ta med en extrem nypa salt. Fattar inte ens att dom får skriva vissa saker? Är det verkligen lagligt att totalt karaktärsmörda folk på det där sättet dom gör? Dom har ju spekulerat MASSOR i både Danny och Mollys sexualiteter, insinuerar att folk har psykiska problem, missbruksproblem, har pedofilnätverk och allt möjligt. Vet att iaf paret Strömstedt lackar ur vid mer en ett tillfälle…

      Ja verkligen, eller när de skrev att Pernilla Wahlgren har en affär med sin producent som är gay ? så sjuka människor som skriver de där inläggen. Men såna här inlägg där man skriver att någon varit otrogen är verkligen inte ok, om det nu inte är helt sant. Kan förstöra en familj helt om det verkligen inte stämmer

      Håller med. Det där att de alltid kallar Erik S för sugardaddy-Erik. Alltså hur sjukt, hur kan han ens tillåta det. Hur kan de få skriva så? Det värsta är ju att Stoppa pressarna tar sin ”fakta och sina källor” från detta kommentarsfält och från flba Helt sjukt.

        Flba? Menar du flashback? Det var en extremt konstig förkortning för det forumet. Har alltid varit fb/FB som är korrekt förkortning….

        Å nej, jag förstod ju inte vad du menar eftersom jag måste fråga.

          Hur förkortar du då Facebook…?

            Jag har aldrig hört annat än Fejan för Facebook. (Samt FB för Flashback.)

            Fb för båda. Man fattar ju vilket man menar

              Alltså i vissa sammanhang är det kanske givet vilket av alternativen som åsyftas, men verkligen inte alltid. Jag har själv varit fundersam fler än en gång, så jag välkomnar en alternativ förkortning på något av forumen, vad som helst som underlättar särskiljning.

          Fast du förstod ju visst att det var flashback. Du rättar ju själv vad förkortningen skulle vara för att vara rätt.

            Alltså i vissa sammanhang är det kanske givet vilket av alternativen som åsyftas, men verkligen inte alltid. Jag har själv varit fundersam fler än en gång, så jag välkomnar en alternativ förkortning på något av forumen, vad som helst som underlättar särskiljning.

    sorry för OT men när ska sanningen om hur en stor bloggare på tidningen elle som trakasserar och hotar andra komma ut? Finns många som kan vittna om L.As problematiska beteende som tidningen elle väljer att helt nonchalera. titta kontot leybr0 bara och hur hon även hotat flera följare som inte lagt upp story och tipsat om hennes konto efter att ha fått saker gratis..

      Jag har också varit i kontakt med henne. Väldigt obehaglig. hotade mig med att hänga ut mig i story om jag inte la upp och taggade hennes konto efter att hon skickat ett serum till mig. Ett annat konto som hette typ dilian a**** skrev också och sa att jag måste tagga hennes syster. Helt sjukt!

        Va? Är det den där hudvårdmänniskan?

          Ja exakt. hon mutar folk med gåvor om man följer och likar men sen måste man betala frakten själv vilket är OK men att bli hotad när man inte vill lägga upp stories och tagga henne känns helt sjukt. verkar som att det är hennes syster som skriver till privatpersoner eller någon släkting med samma efternamn.

            Hennes syster brukade lägga upp till salu-inlägg med massa gratis sponsrad hudvård i olika beautygrupper förr vet jag. Leyglow har hotat och behandlar övriga beautycommunityt i Sverige som SKIT!

              Ja det läste jag på leybr0 kontot som sparat en massa skrämdumpar från när leyglow hotat och trakasserat andra. Varför stöttar och följer människor? Känns helt sjukt såhär när jag sett bevis.

                Men alltså va? Vad är det för sjukt? Snälla Camilla, skriv om detta. Det här ju ett SCOOP!

                Sjukt ändå vilka grymma tips som strömmar in här i kommentarsfältet

                  Ja Camilla skriv om det här! En riktigt klandervärd person som kommit undan för länge med sina trakasserier!

                    Jag är en av många som hon har trakasserat. Hon är en riktigt obehaglig och värlsdfrånvänd människa som hotar både sina följare och andra i beatycommunityn som inte valsar efter hennes pipa. Tycker att det är helt vansinnigt att Elle väljer att se mellan fingrarna på detta, vet även från säker källa på redaktionenatt Elle och Cia som är chefredaktör blev informerade för över ett år sedan om Leylas beteende… Camilla maila mig om du vill ha mer information eller bevis.

                      You go Girl!!

                      Sanningen måste ut!

        Varför gör inte tidningen elle något? tappar helt förtroendet när sk influencers helt får trakassera folk utan att ens bli granskade! Det är därför vi behöver din blogg camilla, granska det här kontot och den problematiska personen bakom.

        Åh my lord! Posta skärmdump på detta! Min tes om att alla lobotomerade fans är betalda av Isabella – fick just så mycket bäring!

        Bra där!
        Äntligen någon som outar hennes metoder??

      Följde henne länge men fick mer och mer dåliga vibbar, intressant att det verkar stämma! Känns så falsk på något sätt. Aldrig heller sett någon berömma sig själv så mycket (känns omotiverat dessutom för det enda hon gör är i princip att lägga upp länkar till typ 15 olika produkter i loop i stories. Inga fina inlägg som i början)

        Tror hon skämt tillräckligt många personer för att ha en skara lojala fans som inte vågar säga emot helt enkelt. Så var det för mig till jag insåg att hon satt det här i system. Kolla storyn L på leybr0 någon vittnar om hur hen blivit hotad och leyglow skrivit att hon vet var vederbörande bor osv.

          Haha, vilken jävla pajas. Hon var väl med i Kakans kassa podd och lekte hjälte för att hon jobbar som lärare med funktionshindrade eller vad det nu var. Camcam granska!

          Känns som ganska tomma hot dock, om hon skulle hänga ut någon på sin instagram för att hen inte taggat henne så skulle det ju vara L själv som framstod som en idiot? Sjukt beteende dock. Hon är ju så noga med att framställa sig som en ängel som ger bort presenter till sina följare. Och ja, hon jobbar som lärare för nyanlända barn. Kanske inte bästa förebilden…

            Hon har skickat en kvinna som heter dilianaksoy att skriva att man måste tagga leyglow. Hon heter Leyla aksoy själv. Spelar ingen roll om hoten är tomma. Och presenterna är oskattade då det skickas ut av företag till influencers det är inga presenter. Det ska betalas skatt på allt.

        Hur gammal är detta mnniska eg? Ser ut att va runt 35 men låter ju som max 15.

          Tror hon är runt 40 men inte säker. Hon har en syster som heter dilan aksoy och en släkting eller kompis som heter tina misaghi som skrev till mig och hotade mig när jag fortfarande bodde i stockholm. Jag sa att jag inte kan skicka pressmaterial till leyglow för att flera på kontoret sett i fb-grupper att det såldes vidare. Då skrev aksoy och tina misaghi att leyglow visst ska få pressutskick och att dom vet var jag bor.

            Sjukaste!

    Men när hörde någon något från bubbelmannen senast? Kaaaaaan ha ett samband.

      På FB pratar de om att hanev har plagierat konst och åkt fast.

        Åkt fast? Då borde Gynning få livstid

          Skulle just skriva det. Ha ha!

        Får vi diskutera sånt här inne?

        Baserat på det här?

        ”Hur pålitlig har Griplöv visat sig vara? Hen skriver ju väldigt osammanhängande, men hintar på fnurra mellan Paul och Bella samt om att skvallerpress skriver att Paul plagierat konst från bl a Gallerix.”

          Finns annat.

            Kan du skriva inläggsnummer eller sida? Läser samt söker men hittar inte så mycket än det där

          Från Gallerix?

          Haha!
          Du har ju inte något som helst inkännande för IRONI??

        Du ska inte tro på vad folk pratar, hittar på och spekulerar om där, och inte heller vad ig fantiserar ihop och insinuerar för att kasta snmuts på P och I L, hen försöker förstöra deras förhållande och deras karriärer och rykten. Inget du ska lita på.

          Och så kommer du med din skit

          Att du orkar..

          Men dig kan man alltid lita på att du kommer sättande som en bindgalen byracka och hugger så fort det handlar om din älskling. Mycket pålitlig ?

          Haha! Har du också fått betalt i form av ett läppglans???

        De på FB ljuger ju värre än hästar travar, de tror sig själva med. Bara massa strunt där.

    Antingen har något allvarligt hänt eller så har hon äntligen fattat galoppen att skippa sociala medier.

      Och ändå så får hon inte vara ifred, sorgligt.

        Vara ifred? Haha. Hon gick på etc och antidepressiva när hon blev lämnad ifred. Den sjuka jäveln lever på uppmärksamhet

          Undrar vem som är en sjuk j..vel. Tydligt att I G är här och härjar runt, h en verkar leva på att slänga spyor på IL och P.

            I G?

              Du är en sjuk jävel stollis

              Griplöv

            Han är klockren i sin geniala ironi!

        Jo så småningom glöms hon bort. Då kan hon ta hand om sig och sin familj .bygga bolag på äkta grunder. Inte fejkad information och siffror.

    Det här är alltså ett inlägg om… inget inlägg…?

      Ja? IL brukar blogga och använda sociala medier varje dag – nu gör hon inte det. Ett konstigare inlägg här hade varit ”Blondinbella uppdaterar bloggen även idag”.

      Ja, fy fan vad roligt!

    har man henne i sin inbox på insta ser man att hon var online där för 35 min sen iaf och hon har varit inne mycket senaste dagarna men inte lagt upp nåt. tror mer på att barnen är sjuka än att det ”hänt nåt”, dottern var ju sjuk för nån dag sen och hon har väl inget att blogga om helt enkelt.

      Varför skulle det stoppa henne från att uppdatera?

        Alltså att dottern är sjuk, hon brukar väl alltid uppdatera minst 1 gång om dagen iallafall

        Hon kanske inte orkar, hon kanske själv är sjuk med feber eller så. Magdalena Graaf har inte heller bloggat sedan i måndags. Kanske har hon blivit h ackad eller nåt så att hon inte kommer åt sin blogg. Kanske ville hon ta en paus helt enkelt. Låt henne.

          Hon kanske kan få krypa upp i din famn?

          Maggan Graaf och även Hanna brukar väl låta bli att visa sig på bloggarna, när dom har blivit ifrågasatta.
          Maggan brukar hota med att sluta blogga.

      Hjälp. Får stalkervibbar av dig.

        Haha snacka om att alla ni som får ”stalker-vibbar” av minsta lilla urvattnar det begreppet.

        Men skärp dig ?

        Blir du rädd när någon likear din bild på instagram också? Det är funktioner som alla kan använda sig av, krävs ingen hackerkunskap för att se när någon var online senast

          Lite skillnad att nån har koll på hur ofta man är online, och likes på bilder?

            Det handlar inte om att ha koll, varken på likes man får eller när någon varit online. Det är en funktion, går man in i sin inbox och har ”visa aktivitetsstatus” påslagen kan alla se. Och man själv kan se andras

        Får du ont i magen och blir mörkrädd med för minsta lilla?

      Att du har sån koll på en människa du uppenbart avskyr, Rebecka, är… inte hälsosamt.

    Tror hon vill att man ska spekulera så skit i henne!

      Exakt

      Det tror jag med. Annars hade hon i vanlig ordning haft någon annan att skriva bloggen.

        Nja tror inte hon orkat tänka på bloggen eller att det måste skrivas inlägg där varje dag, tror hon är febersjuk, även barnen är tydligen sjuka. Att ta paus en dag eller två är varken något fel eller konstigt. Alla blir sjuka någon gång och behöver paus.

          Febersjuk???

          PÅ RIKTIGT?

          Hon bloggade och pepprade Instagram under hela sin ECT-behandling!

          Fick du också betalt i form av ett prov på en dagcreme?

    Fatta att en så vacker kvinna kommer att jämföra sig med blondinbella pga det hennes man (visst) gjort.

      Fast nej det tror jag inte, vem skulle jämföra sig med IL?

        Tror bara det sker automatiskt om någon är otrogen, att den svikna jämför sig med den andra och undrar vad fan partnern såg i hen och därmed börjar tro det är fel på hen själv.

          Spänningen och det otillåtna. Har sällan med just personen att göra. Plus att det är den otrogna som ska bära skulden.

            Inte alls bara den otrogna. Lika vedervärdigt av den andre, som är medveten om att någon är upptagen!

              Jo absolut men nu pratade vi om den personen som blivit otrogen mot. Eller hur man säger haha

              Nej faktiskt inte. Det är den som bryter ett löfte som är vidrig, den andra har ju inte gjort nåt. Du kan inte be en okänd person ta ansvar för din otrogne partner och hela er relation liksom.

              Jag tycker inte att det är lika vedervärdigt. Och nej, jag har aldrig varit med någon som jag vet har varit i ett förhållande. Men jag anser att den som är i förhållandet är den som ansvarar för att inte bryta tilliten och såra den man är i relation med.

              Fast du vet ju inte om hon var medveten om att han var upptagen, det kanske hon inte visste något om, om det ens har hänt. Hon var inte gift. Personligen tycker jag det är den gifta som gjort fel oavsett.

                Klart hon visste/vet vem Andrea är! Sluta försvara henne.

                  Hur vet du att han inte sa till henne att de hade ett öppet förhållande, höll på att separera, osv..?

                  Men en utomstående är ju inte ansvarig för nån annans relation eller har lovat nåt. Förstår inte hur du tänker. Skyll på den som har skuld i stället.

            Man är bara otrogen om man hittar någon snyggare/vackrare än den man redan har. Annars är det inte trovärdigt att det skulle hänt.
            ☝? Alla som tycker att bara för att frun ansågs av dem som vackrare än Isabella så kan det inte ha hänt ?

      Vacker? Nja mer medioker.

        Blondinbella är medioker, hans fru är vacker

          Hans ex fru.

    Nej stoppa pressarna är inte mycket att lita på, herre gud så sjukt att efterlysa bilder osv.. så mycket dynga de skrivit och förvridit. Sjukt att de nu ska dra in blondinbella i detta för att än en gång kasta snuts på henne, och för att tjäna klick, iofs så jobbar ju N Y 2 4 på samma sätt. Jag gissar att IL är sjuk och därför inte updaterat, hon är värd en blogpaus som andra utan att folk skapar rykten.

      Det är lögn

      Ja, nog är hon sjuk alltid…

    Kanske är en lansering på gång.?

      Det är lögn

    Vem bryr sig om den galna människan. Hoppas hon går under helt.

      +1

      Carolina?

      vilken obehagligt kommentar.

      Snälla kan inte du gå till Buttericks och köpa dig en glad mask?

      Hon var och gjorde behandling idag på Lykoconceptskin (se deras instagram) så hon har inte corona.

    Hon kanske följer valvakan lika intensivt som jag…

      Såg du presskonferensen? ”Har ni några bevis?” vI tÄnKeR iNtE sVaRa På FrÅgOr.

        Också intressant att de bara gapar om fusk i de delstater som de eventuellt kommer förlora.

          Han är som ett barn som förlorat i något spel och inte kan ta det.

    På FB spekuleras det om hennes kille har plagierat konst och åkt fast.

      Åkt fast???

        Ja att de kom på honom plagiera och gör en utredning.
        Åkt fast kanske var fel ordval.

          Men det finns det ju åtskilliga som gör, inte minst en viss dam som förekommer då och då hör på BB…. CG.

            De som plagierar rakt av är de värsta.

              Och att vissa av dem inte rns behöver ta konsekvenserna för det är sjukt. Så tydligt att Camilla bara agerar när hon hatar någon personligen

          Du ska inte lita på spekulationer och skriverier där, det görs nog ingen ut redning och är nog inga plagiat som någon kommit på även fast vissa hoppas på det och sprider rykten, fantiserar och insinuerar med ett syfte att förstöra för honom.

            Att du orkar..

            Det är f ö inget konstigt heller att ha varit på utställningar världen över trots man är relativt okänd konstnär, finns ingen vinning i att hitta på utbildningar el konstutställningar. Somliga verkar inte förstå sånt där, ingen logik alls. Nej det är nog inga plagiat och inget bedrägeri. Sen kan gamla uppgifter från skolor försvinna i reg, inget konstigt.

              Anonym 19:11
              Fast folk förfalskar intyg, skolor och utbildningar när det gäller att bli tex läkare. De tig upp dwt på uppdrag granskning för ett par år sedan. Ett fint diplom, en fin respektabel skola gör att man kommer långt. Det finns folk till allt.

                Inte riktigt samma sak. Folk säljer inte mer tavlor för att de gått en viss utbildning eller ställt ut på ett visst ställe. Men visst finns det folk till allt.

              Det är plagiat och bedrägeri

                Nej

              Ok!
              Visa då länkar till de art exhibitions som Paul hävdar att han ställt ut på. Med länk till hans medverkan.

            Har du crushat på Bubbelpålle också? Nu när du hoppar in till hans försvar trots att du knapppast känner honom mer än någon annan här.

          Att han har fotat något som någon annan fotat?

    Varför raderas spekulationer om andras otroheter? Det här är väl inte mindre spekulation, du ställer dig ju själv frågande till innehållet på sidan…

      Stoppa pressarna är väl snäppet mindre trovärdig än fb…

        Undrar hur Ser och hörs version kommer att se ut. Eller hänt extra kanske fyller på med info.

        Stoppa pressarna använder tyvärr fba som källa och även detta kommentarsfält, det tar allt för sanning här och används som ”säker källa”. Galet.

    När tänker du skriva om din idiot till gullegris?

      Alltså Kenza! Varje gång du skriver om henne skriver du typ ett inlägg som kommer upp sex på morgonen för att så lite folk som möjligt ska reagera på idioten.

        Jag tror att Kenza skulle kunna ta över ”mest hatad på Bb”-tronen som Bella sitter på om C bara skrev mer om henne. Hon kanske inte skriver hotlappar och ljuger om statistik, men det finns så mycket annat att skriva om. Det skulle bara krävas 2-3 ärliga, lite vinklade, inlägg för att majoriteten av läsarna skulle gå emot henne och samtidigt glömma Bella.

        Finns massa potential där men C är nog vän med Kenza. Kenza är ju inte dum, hon är manipulativ och vet hur man får folk att falla för hennes fasad. Vi som följt henne sen 2007 har tyvärr börjat se igenom fasaden. Gud vad jag älskade Kenza, idag har jag liiite svårt för henne.

          Vad finns det att skriva om menar du? Tycker kritiken mot henne brukar handla om att hon är tråkig, dryg och lite nonchalant. Dvs mer karaktärsdrag, men inget direkt bloggmatieral att gräva i.

          Att hon åker in semester under en pandemi, visst, men det har ju också kritiserats i typ 3 olika inlägg.

          Det skulle hon ja om hon omskrevs i negativa ordalag ofta, så som det görs om I L, det handlar ju mycket om det men jag hoppas Kenza ska slippa det. I L har inte heller skrivit h o t l appar och inte gjort något som inte andra blogare och entrepenörer också gjort.

            Det är ju ljusårs skillnad på IL och Kenza. Och då ställer jag mig också till skaran som följt henne sedan start och gillat henne SKARPT! Jag följer henne fortfarande och glädjs med henne, men kan ändå känna av ”den där falskheten” många nämner när hon kommer på tal. För mig ”förstördes” hon nog också en del när hon poddade och sade att hon blev ledsen/arg när hennes vänner berättade att de var gravida/glada över graviditet/sina barn. Och nu trycker hon själv upp två graviditeter i folks face på ett väldigt speciellt sätt (båda från stränder i Maldiverna med perfekta poser/bilder). Och nej, jag som inte ens vill ha barn (uhhh för att behöva bli så enormt fast…..) kunde EGENTLIGEN bry mig mindre, men jag kan ändå förstå folk som kämpar med barn, och när det dessutom kommer från en person som SJÄLV vet hur det känns och rakt ut sagt att hon störde sig på andra som gjord exakt samma sak som hon själv nu gör…

            Men att jämföra Kenza med Bella som faktiskt lurat företag på pengar, varit rent av elak med anställda, nedvärderar folk i sin närhet, kastar folk under bussen med sina, för dem, livsavgörande lögner, tom. sin egen familj, kan hon kasta under bussen. Och det säger så jävla mycket om den människan. Och där är ju inte ens Kenza i närheten!

              Men andra har gjort samma saker även om inte Kenza gjort det. I L är inte värre än andra, hon har inte gjort värre saker än andra och inte gjort något som inte många andra också gjort. Sen vet inte du att hon lurat företag eller om hon lurat osv.

                Klart det finns andra som ljuger och gör allt de kan för makt och pengar.
                Bella har ljugit om siffror som ligger till grund för hur mycket hon kunnat ta betalt av företag = lurat företag. Och det är fakta.

                  Nej finns inga företag som påstått att de blivit lurade, vi vet inte att hon lämnat falska sidfor till företag. Inget som framkommit i a f så det har du uppfattat fel. Ingen fakta alltså.

    Vi alla vet ju redan vad som pågår (så ingen spekulation): det håller på att bildas någon form av plan på hur vi nu ska tycka synd om Bella när hon ”kommer tillbaka”. Den här pausen är en del av den planen ??‍♀️ (sen VAD vi ska tycka synd om Bella för återstår att se. Familjen är elak? Ro-Paul har valt att flytta hem till sin lägenhet? Skatteverket är elaka som kräver henne på pengar?)

      Precis! I nästa inlägg kommer hon vara kryptisk och säga att det hänt något hemskt och att hennes trygghet nu är baaaarnen.
      Det kommer handlas smågodis och mysas i soffan. Hon är skör. Näthatet tär på henne.
      Och kommentarsfältsdamerna kommer spinna loss om hur vidriga alla är mot Bella och skicka styrkekramar.
      Förutsägbarheten…

        Haha. Huvudet på spiken.

          Inget att skratta åt att någon är skör eller mår dåligt för det är klart att hon gör det ibland och att saker tär på henne, hon är ingen robot liksom och allt är inte planlagt.

        B A M!
        Spot on

    Podden brukar ju spelas in på torsdagar så kommer det inget nytt avsnitt nu på söndag så måste det vara nåt som hänt. Hoppas det inte är nåt allvarligt utan bara en paus.

      spelas in tisdagar.

      Hennes senaste inlägg var något om att mamman gjort en anmälan så hon mår kanske dåligt över det och vill reda upp saker,bloggen är inte högsta prioritet just nu.

    När kommer ett riktigt gediget inlägg där du jämför alla gynnings kopior och originalverk som hon snott? Inte bara lite här och där utan en riktig jämförelse? Känns som att om det hade varit blondinbella hade du gjort det tio gånger om.

      Ja eller Annas lögn om sin covid. Nej just det, det var inte bekräftat. Till skillnad från den här otroheten…

        alltså hade Isabella kopierat tavlor rakt av, herregud hon hade inte haft en minuts lugn

        Kan du förklara lite mer?

        Det är mormorens son som har lurat sin mamma och tagit hennes sjötorp og hus

      Näää. Camilla behöver läsa på här. Kom ihåg Erika /diademinlägget. Det blir inte bra när man inte har på fötterna.

      Det har det redan skrivits om. För länge sedan.

      Men kan ni inte tipsa konstnärerna som ni anser att hon har plagierat om detta, de är ju de enda som kan starta en rättslig process kring det? Vi kommer inte kunna lösa den frågan här liksom, även om själva grejen att plagiera är helknäpp.

    Jag undrar, med foliehatten på, om folk verkligen tror att detta är något som ”folket” röstar fram och att presidentvalet inte redan är förutbestämt av ”de som styr bakom kulisserna”?

    Jag är inte ett fan av långsökta konspirationsteorier men just presidenvalet tror jag är uppgjort låååångt innan folket går och röstar. USA verkar vara allt för koruppt och ”lättköpt” av stora företag/familjer vars intressen står högt över befolkningen. Känns som en mock-election där folk bara får ”leka demokrati”. I Sverige tror jag att folket styr bra mycket mer men även har har folk med inflytande..ja..inflytande, men just USA känns som ett spel för galleriet.

    Detta är vad jag känner och tror så därför känns valvaka mer som ett endaste långt skämt som inte ens är roligt.

      Detta var ju ett svar till inlägget ovan.

      På tal om….?

        Svar till anonym ovan som pratade om valvaka 🙂

      Nej, tror inte det- tror inte heller det är skillnad på USA och Sverige. Klart lobbyister, media osv har stor makt, överallt. Men det är fortfarande folket som röstar så uppgjort på förhand är det inte.

        Kul att vi tycker så olika 🙂 vi vet inte med säkerhet vem som har rätt, men det spelar nog ingen större roll ändå.

        Haha så naivt.

      Exakt mina tankar och känsla!

        Haha, ja, det känns som en lek. En väldigt farlig lek för människorna på denna planet då det alltid slutar i krig, ekonomiska regressioner, fattigdom, massutvandringar, död och elände.
        Frågan är bara vilken geografisk punkt dessa ”bakom kulisserna” siktat in sig på och valt som sitt nästa byte. Ryssland? Kina? Korea? Arabländerna? Turkiet? Argentina? Venezuela? Katastrof oavsett men en välplanerad katastrof, känns det som. Säger som jänkarna: LORD HAVE MERCY!

          Jag tänker att de redan har många av dessa länder under kontroll sedan många år tillbaka. Detta att styra bakom kulisserna har pågått i många år!

      Anmäl dig som röstmottagare här i Sverige och få lite handfast erfarenhet av hur röstandet och räkna det går till. Vetefan hur man skulle kunna fuska utan att blanda in väldigt många människor.

      Säkert ungefär likadant i USA, att du kan sitta och titta medan de röstar och räknar om du vill.

      Däremot är det ju sant att man i USA har diverse olika raffinerade sätt att se till att se grupper man gynnas av röstar kommer få bättre möjlighet att rösta. Men den är väl iofs inte riktigt lika festligt som att allt styrs va hemliga nätverk.

      Jag antar att du tror att antingen illuminati eller judarna styr hela världen också.

        Ja just ja! Beyonce är ju med i innersta kretsen!

        Men,men… rymdödlorna då??

          Ville bara spela in en TV-serie sen stack de hem igen.

    De ligger i skilsmässa och hon var upptagrn själv när hon träffade N. What comes around, goes around.

      Jaha okej men dåsa då får hon väl ta det ☺️

      Men det var alltså hon som varit otrogen nu också, mot N, och enligt SP skulle N ha varit otrogen långt tidigare, tio år tidigare med BB, i ett tidigare äktenskap alltså.

      *What goes around comes around

    Ben Mitkus säljer saker för orimligt höga priser eller är det bara jag? Snälla… någon köpte hans nallebjörn för 20.000. Han säljer sin Clean Drink för 50.000. Säljer autografer till hans följare till barn, trodde bättre om honom är i chock

      Någon betalar väl?‍♀️

      Barn har väl inte dessa pengar? Han hade varit korkad om han inte sålt saker för dem priserna.

        Anonym 18:24
        Pappa betalar.

      Men snälla vad säger att det stämmer?

    Hennes kille kanske dumpat henne?

      Högst troligt!
      Han fick nog av alla rubriker, falska siffror, falsarier, multiförvirrade datum angående ECT, krav på att avla barn med henne.
      Inte för att han verkar så mkt heligare och mer trovärdig med lögner på CVt.

      Men han ska skratta sig lycklig att han lyckade förhala försäljningen av Gåshaga Brygga 17.

      Hade jag varit Bubblan så hade jag lagt benen på ryggen för LÄNGE sedan!!

    Valvaka-inlägg?

      Finns längre ner?

    Jag vet inte varför men jag tycker att folk/journalister som pratar om vilka män kända kvinnor legat med är så äckliga. Varför sprida rykten, oavsett sanningshalten? Varför ska denna information ut? Det har väl inget med att göra, det som händer i sovrummet. Tycker det är lika äckligt när killar (och tjejer) skryter om vem de legat med inför folk som känner den människan. Vet inte riktigt varför jag känner så men det är så omoraliskt och lågt i mina ögon. Kanske för att folk dömer varandra så lätt, speciellt kvinnor ska jämt skammas så det är alltid bäst att hålla sånt hemligt.

    Äcjlades så av Mos när, det första han gör i PH, är att säga ”Hon är lätt, satte på henne första natten”. Liksom, varför? Hon kanske inte vill att folk vet, kan vi inte lita på att människor håller tyst om något öht?

    Därför tycker jag också att detta inlägg är onödigt även om det är bra att du står upp för Bella.

      Söker man in till program som PH eller som går ut på att ha sex i tv, så får man tåla att folk berättar om vem som låg med vem.
      Sen kan man spekulera om det är bra petdoner som väljs in att vara med eller om de enbart väljer folk som är provocerande. Sist men inte minst, hur skulle programmet vara utan alkohol? När alkoholen åker in så åker vettet ut.

        Ja, det är lite av Sveroges bottenskrap som åler in. Nu kanske detta var ett dåligt exempel men vi har alla stött på sånna människor/ legat med dem.
        Träffade en kille och vi kramades bara och jag pussade honom hejdå…kommer hem och så ropar syrran ”va, strulade du med blabla?”. Han hade, på under 20 min, lyckats skvallra om något skittöntigt. Bröt med honom med detsamma. Skulle må bra mycket sämre om en kiööe jag öegat med går runt och skryter om det inför gemensamma vänner. Vet inte riktigt varför men jag vill lita på att mannen jag eventuellt ligger med fattar att vissa saker håller man bara tyst om. Någon som förstår lite hur jag menar? Man känner sig som ett objekt eller något..

          Ja gud ja! Bra brutet! Det ska ju vara kul med sex, inget han ska använda för att få visa hur ”cool” han är.

            Exakt! Man känner sig typ…lurad? Innan något fysiskt händer så är allt frid och fröjd men sen när folk börjar viska och peka då känns det som att han ville ligga/strula/vad som helst av andra anledningar än vad man intalat sig själv. Lurad och besviken.

              Du har helt rätt! Bra att du inte fortsatte med honom -idiotkille. Skönt han blev satt på plats, avskyr när såna killar får som de vill. Och power till dig som drog på en gång ?

                Tack snälla du! <3

          Det är loye skillnad om du frågar mig.
          Dwt som är på tv är för att provocera och skapa drama. De som ansöker är medvetna om vad som händer i och efter programmen.

          Det som hände dig var riktigt svinigt gjort!
          Att sprida sådana saker efter ett par minuter känns bara som att skryta om ett pris. Jag kan förstå om du inte litar på den mannen. Funns nog dem som säger att man låg med tjej A om den bara fått en kram. Rykten om falska saker sprids lätt och tyvärr är det mest tjejer som drabbas.

          Blir det många rykten om en person då drar man sig undan tyvärr. Man drar sig undan för att man inte vet vad man ska lita på.

          Men de värsta är de som tigger till sig naken bilder av unga tjejer. De får hur mycket komplimanger, vackra löften och de känner sig speciella. De skickar en bild i god tro för att sedan upptäcka att de blev utnyttjade känslomässigt! De som sprider film och bilder efter att det tagit slut för att bara förnedra förtjänar ett nackskott!

            Borde ha valt ett annat exempel, just PH är, som ni säger, något folk medvetet valt att utsätta sig för. Äcklas ändå men jag vet att det bara är ”trasoga” människor som söker sig in.

            Men jag håller helt med, de som sprider nakenbilder och sånt är ju helt sjuka i huvudet. Det är så fruktansvärt osexigt med killar som försöker imponera på andra män. Väldigt beta-betende och ingen vill ha en beta man med dålig självkänsla och noll respekt och sympati för kvinnor.

              Jag undrar vad som får folk att söka till sådana program från början. Är det nyfikenhet, ett sätt att bli känd, letar de kärlek? Jag tål inte program som The Bachelor/ ette ( stavning?)
              En person dejtar ett anyal män och kvinnor, säger samna sak till individen så som ” Du är speciell, du får mig att må bra, du är inte som andra” för att sedan ge en kyss och sedan rösta ut vid nästa val. Hur kan man hitta en äkta relation om man hånglar med flera tjejer/ killar samtidigt under tidspress? Jag som tjej skulle bli väldigt sårad om jag fick höra att jag var speciell för att sedan åka hem.

              Sedan så lär det vara mycket avundsjuka bland deltagarna och det gör att de gör allt för att bräcka varandra. Det är inte en sund start på relationen.

          Tyvärr förlorade jag oskulden till en sån kille. 30 min efter han åkt iväg ringde min bästa vän och sa att han hört att jag legat med X. Kul kille. Pratade aldrig mer med honom.

      Isch. Sån riktig ”snubbe från 50 talet kommentar” ? Varför inte bara säga ”jag själv är en slampa, brudar drar över mig första kvällen.”

        Exakt!! Nä, han är THE MAN, ryggdunk och high-fives i överflöd!!!
        Nu fattar jag att killar, ur en primitiv synvinkel, har som ”jobb” att sprida sin säd och att kvinnan är den som ska vara selektiv. Men då undrar man ju hur han tänker när han får ”sin avkommas mor” att framstå som en slampa, vem tjänar på det ute i djungeln? Inte han! Det påvisar ju bara att han drar på allt och alla utan en tanke på sin avkommas rykte, liv, familjeförhållanden osv. Ett riktigt omanligt beteende. Förväntar mig inte att riktiga män, som uppskattar och respekterar kvinnor, söker till PH öht.

        Sån provocerar mig som tusan…nu är det ju Bella som är en äcklig slampa (det ryktas, obs, ryktas) medans mannen knappt är värd nämnas. Vrideeeeet.

      Jadu… såhär tänker folk som inte vill att deras otroget ska avslöjas…..

        Svar till Hmm hmm som inte kan förstå att bl.a. journalister avslöjar folks vidriga beteenden.

        Jag har faltiskt blivit bedragen. Nu vet ingen om detta förutom en vän (som kom på honom). Jag höll hela otroheten hemlig för att det var pinsamt. Både offret och den som varit otrogen känner skam men av olika anledningar. Det är inte offrets fel oavsett vad den otrogne påstår men man känner sig lurad, vilseledd, oälskad och dum. Inget jag personligen vill att folk pratar om så fort jag lämnat rummet direkt.
        Att Bella, som blev dumpad av ES pga att hon inte lunde hålla relationen hemlig, ändå höll denna påstodda affär hemlig säger väldigt mycket. Jag tror att det är hittepå men vi vet ju alla att Bella gärna associerar sig med folk som spelar i den lite finare ligan. Hon hade skrytit om det på nolltid men nu gjorde hon inte det. Antingen så är det ljugeri eller så vill hon inte att det kommer ut. Fel av skribenten att sprida detta tycker jag… nu är det hon som skammas trots brist på bevis.

          Du har så rätt hmm hmm. Har också blivit både bedragen och med en upptagen person. Det är vidrigt vara ”den andra.” Skulden ligger på den som bedrar, inga andra.

            Att bli bedragen är verkligen hemskt. Världen rasar ihop, önskar ingen den känslan. Tyvärr är varken du eller jag unika i att ha blivit bedragna. Tragiskt.

          Folk som är med upptagna/gifta män/kvinnor ska skammas! Lika mycket som den otrogna. Att hon hållt tyst om detta säger sig självt- alla vet vem Andrea är och till vilken krets hon tillhör- så självfallet varken fick eller kunde hon skryta om detta. Sluta tro att Bella är ett helgon!

            Hej igen patriarkatet! 2020 skyller vi inte en otrogen mans handlingar på en kvinna som inte är otrogen. Stick!

              Klart som fan vi gör!

            Det är inte hon som är skurken i detta, det är mannen som var i äktenskap som gjort fel. Hon kanske inte ens visste att han var det, det vet vi inte. Om det ens är sant. Lågt av stoppa pressarna att skriva om oavsett.

      Om man ligger med någon första natten i ett hjärndött TV program som PH, så får man nog ta för givet att puckot man sexat med snackar.

    Men det är väl precis i sin ordning när det gäller Bellsan. Kommit ut och en kort kommentar från henne om att ”intervjun” eller programmet i Sveriges radion blivit FÄLLT, som hennes egen mamma och pappa anmälde……… Sen går hon under radarn några dagar för att få en jäääääkla massa klick in på sin blogg. För självklart följer hon statistiken och vet att detta fungerat förut. Kan bli en veckas paus om det inte kommer något imorgon. Sen ett inlägg om ”tagit hand om barnen……..” ”synd om mig” kanske ett drev? Eller en ”ny” hotlapp också? Inget som kommer från den där människan förvånar mig längre.

      Det är extra gräsligt att hon offentligt talar illa om barnens morföräldrar. Det skadar hennes barn på sikt.

    Hans dåvarande fru (som han alltså ska ha varit otrogen mot) följer BB på insta iaf.

    Vad ska man säga om man inte ska spekulera? Hela inlägget bygger på en spekulativ artikel.
    Jag ser att andra jämför skönheten mellan Isabella och frun. Är det relevant?
    Otrohet uppstår inte pga någons skönhet eller brist därav. Det händer för att människor är svaga, har dålig karaktär och är egoistiska.
    Denne Niclas är heller inte den ende upptagne man IL haft ihop det med, enligt rykten.
    Men IL tycks inte ha full koll på sina känslor och sina relationer.

      Tyvärt finns det många individer som dras till upptagna män och kvinnor. Der blir som en lek för dem. Hur länge tar det innan de faller?
      Sedan är frågan, hur många av dem som bara leker stannar vid den de lekt med? Ofta går de bara vidare till nästa och sedan nästa.

        Och många som är i relationer som blivit småtrista men som de inte vill lämna pga barn/hus/pengar roar sig på annat håll.
        Kanske med någon som hoppas på något varaktigt.
        Kontentan är att aldrig ge sig in i en sådan sörja. Det slutar aldrig bra för någon av de inblandade.

          Är der barn inblandande så är det extra illa. De kommer att få höra mycket på skolgården. Hur kul är det att få höra vad deras förälder har gjort av någon elev på skolgården de inte känner. Sådant sprids tyvärr snabbt och känner barnen att de kan lita på den föräldern som var otrogen? Hur mår de barnen som MÅSTE bo varannan vecka fast de verkligen inte vill?

      Håller med, nej inte relevant att jämföra skönheten, bra skrivet förutom det sista du skriver. Det är just rykten, vi vet inte om det är sant om I L och hon kanske inte ens visste att N var upptagen, oavsett han som gjort fel, om detta nu ens har hänt för tio år sedan. Han har en trettonårig dotter, inte kul för henne att behöva läsa detta om sin pappa och kanske få höra en massa… onödigt, så fel.

        Klart det är sant

    Han var väl ändå gift med Andrea för tio år sedan? Enligt mig är Andrea helt otroligt vacker och vinner rent utseendemässigt både C och IL med hästlängder.

      Bortsett från att det är hyffsat absurt spekulera i vem som var otrogen med vem på 90 talet (?) vadan dessa ovidkommande kommentarer om utseende…?

        90talet? 10 år sen står det. Det är 2020.

      Ja. Och hon följer BB på insta. Jag hade nog inte följt någon min f.d. man varit otrogen mot mig med. Ger inte sådär supermkt för stoppa pressarna..

        AB och IL brukar ofta lämna gulliga kommentarer till varandra på insta…

      Ja för att vara vacker är det viktigaste i hela världen.

      Hej patriarkatet! Idag bestäms inte en kvinnas värde i om en man väljer att ligga/inte ligga med henne och inte heller hur vacker hon är. Stick!

    Alltså artikeln på stoppa pressarna är ju skriven som en jäkla harlequin novell! ? går inte att ta det seriöst. Och för er som inte orkat gå in och klicka på länken så är det alltså inte Caroline han varit otrogen mot, om han som sagt ens varit det.
    Men eftersom du skriver ett inlägg med rena spekulationer och dessutom om otrohet så är det fritt fram nu att spekulera om andra? Även fast du undanber spekulationer..

      Verkligen lågt av stoppa pressarna att skriva om den mannens ev otrohet, han har barn som kan läsa och det kan vara känsligt för barn, men förstår att stoppa pressarnas egentliga syfte är att förstöra IL s rykte och relation då de skriver typ ”Paul får hålla koll på sin flickvän, kan han lita på henne” osv, de vill förstöra förhållandet och har försökt tidigare, likadant var det ju med Erik S. Hemskt.

    Självklart så är det bara en dramatisk konstpaus för att ”det varit mycket nu och hon har mått dåligt pga ditten och datten”SNYFT!!!
    Annars så kan man spekulera i att de har fått Covid men det hade hon troligtvis stolt basunerat ut på sina kanaler så det går nog bort.
    *Bubblaren i källarvåningen har fått nog av familjelivet och dragit.
    *Bubblaren och Bella har insett att de är alltför lika dvs att ingen av dem gillar att ta ansvar, plocka i diskmaskinen, dammsuga el
    laga mat. En katastrofmatch med andra ord som inte pallar att landa i vardagen tillsammans.
    *Bubblaren sitter i klistret på något sätt och Bella har sparkat ut honom och ringt efter livvakten.

      Bubblaren ?

      Alla tre. Tror jag. Blir det inte nu så innan nyår. Det är så mycket fishy med den killen alltså.

      Fy så elakt. Skulle du vilja attn ån skriver så om din partner?
      Nej jag är inget fans av I L.

    Hoppas hon mår bra iaf ??

    Fd ponnybarnet har inte lagt upp en hästbild på 2 veckor och knappt ngt annat heller.

      Hon håller på att flytta in på nya gården

      Vem är det andra barnet? Vet ena som håller till i Nederländerna och inte deltog/deltar på SM.

    ”Kanske beror det på Granskningsnämndens fällning av den intervju Isabella medverkade i för SRs räkning, kanske beror det på någonting helt annat eller så är det – som många av er spekulerat kring – på grund av den ”artikel” som Stoppa Pressarna skrivit om en eventuell otrohet”

    Märkligt att du avslutar inlägget med att be oss skippa spekulationer när du själv spekulerar hejvilt?

    De har kanske fått corona allihop och det är ju inte så lätt att vara öppen med när alla ens läsare kritiserat/varnat en för allt resande…

      Det är tydligen väldigt mycket covid nu på Lidingö så det kan stämma.

      Är du helt i avsaknad av verklighetskontroll?

    Hon håller på att flytta in på nya gården

      Kom fel

    För mååååååånga många år sedan hintade Katrin Z om att BB inte spenderade alla sina nätter i sin egna säng utan vänstrade. Detta var heeeelt galet och hon kunde absolut inte berätta vem det handlade om eftersom hon kände både mannen och frun i fråga. Kanske var detta då?

      Intressant

      Fast då var det ju inte hon som vänstrade utan mannen som hade fru. Att vänstra är att ha någon vid sidan av, man kan inte vänstra om man är singel väl. Spelar för övrigt ingen roll vad hon gjorde för tio år sedan nu men trist om det blir missförstånd och om det påverkar hans barn och hennes nuvarande relation vilket verkar vara stoppa pressarnas syfte och mål, precis som tidigare.

        Hon var på Lykoconceptskin idag och gjorde en behandling (se deras instagram).

    Älskar ändå bilden inne på stoppa pressarna ? en piffad parbild och så IL i blomsterkrans bredvid ”Hallihallå här kommer lilla jag” ??

    Precis. Jag dejtade en kille som visade sig ha flickvän (kom fram långt senare). Hon var rent objektivt en 9-10a, jag en 4a som mest. Han var alltså otrogen mot henne med mig

      Utseende är inte allt, eller så kanske han sökte lite spänning. Oavsett vad så var han ett as, trivs man inte i relationen gör man slut, man är inte otrogen

    Dylik tystnad lär dra mycket trafik ändå, nästan så det betalar sig bättre att tiga än att skriva..

    Hon har säkert covid, hostiga ungar hemma..

      Tror förhoppningsvis att hon är på ett ställe där hon får hjälp. Tror att just sådana ställen inte tillåter mobil, iPad, dator – utan den enda kommunikation som inlagd har – är via gammeltelefon på expeditionen ?

    Lyssna på andra delen av Freakshow avsnitt 159 om ni vill höra den sjukaste artikeln från Stoppa Pressarna som dessutom handlar om Niclas Engsäll och Carolina Neurath, otroligt underhållande

      Jaa! Bland det roligaste jag har hört på länge. Vill ni ha lite härlig fredagsunderhållning så lyssna på ovanstående!

    Hon och barnen har corona

      Vet du eller gissar du bara hej vilt?
      Det är bra att vara tydlig när man kommer med sådana påståenden.

      Och då kan man inte blogga?

        Nej inte säkert för många blir väldigt dåliga med hög feber, man kan bli väldigt trött och dålig av det.

          Men inte över en natt…

    Hysteriskt när SP skriver om Carolina Neuraths kk:s ”homoerotiska utsvävningar”.

    Då gissar jag på att hon är gravid och illamående. För att gissa är väl inte att spekulera?eller?

    Tror mer på att det helt enkelt är för att de är sjuka. Corona eller ej.

    Det finns väl inget intressant att skriva om, därav tystnaden. Måltider och bokläsande det är ju det enda hon skriver om. Noterade att hon inte längre skriver Odd utan barnens pappa. Märkligt! Glad för hennes mammas skull att hon i sin anmälan fick rätt.

    Jag gissar på att hon och bubblaren åkt på semester utomlands igen. Och det vore inte så smart att skriva om när man nu ska avstå att resa.

      Ja, den där helgen hon nyligen var på SPA med Pålle så skrev hon ju att hon inte kunde tala om var de var för det skulle bli så mycket uppmärksamhet… Egot är det inget fel på iallafall. Så det kan ju vara troligt att de stuckit iväg utomlands och kanske förlovat sig eller varför inte gift sig! Snacka om bra strategi, först total tystnad sedan…. trumvirvel…. ????och TADAAAA ? vilken publicitet hon kommer att få.

      .

    Funderar på om de åkt på viruset? Barnen var ju hemma och lite förkylda ?

      Men då hade hon skrivit att hon var sjuk. Det är inte likt henne att bara vara tyst.

        Hon tror att hon får uppmärksamhet på detta vis, så skit i henne nu.

        Allt enligt det berömda exelarket.

        Haha! Hon pepprade nätet under svår ECTbehandling. Lite förkylning torde inte hindra henne.

        TROR DU VERKLIGEN ATT DET ÄR SÅ DET LIGGER TILL?

        Skriv gärna och förklara

    Slut med Pålle?

    Hon är i alla fall inte sjukare eller mer deprimerad än att hon kom iväg på en ansiktsbehandling idag, enligt Lyko Concept Skins instagram. Så tystnaden är gissningsvis bara en excel-strategi, inget mer spännande än så.

    Hon skulle ju börja göra uppdateringar varje dag om jag inte minns fel. Kanske har personen som skriver hennes inlägg tröttnat?

    Antagligem bara ett sätt för henne att skapa uppmärksamhet genom att sätta igång folks spekulationer.

    Tror förhoppningsvis att hon är på ett ställe där hon får hjälp. Tror att just sådana ställen inte tillåter mobil, iPad, dator – utan den enda kommunikation som inlagd har – är via gammeltelefon på expeditionen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.