Kenzas svar ang resan till Maldiverna

Jag ställde frågan till Kenza om omständigheterna för resan till Maldiverna, inte så att jag skulle kunna få ro i själen – personligen bryr jag mig föga om upplägget för hennes semester –  utan för att hon är en stor influencer med 1.8 miljoner följare på Instagram.
Tack vare det så var intresset stort för resan eftersom hon publicerade en massa taggade inlägg på sin professionella plattform – vilket gör att resan inte längre är privat by the way. Därför skrev jag ett inlägg om det, och gav Kenza möjligheten att bemöta eller kommentera det eftersom hon kommunicerat med mig tidigare via Instagram DMs.
Huruvida hon väljer att göra det eller inte eller var hon lägger meddelanden från det här kontot spelar mig mindre roll.
Vill hon hellre kommentera några veckor senare eller inte alls så får hon ju givetvis göra det.
Det är hennes beslut, hennes plattform och hennes varumärke att göra vad hon vill med, men vad min själaro anbelangar så gör det varken för eller till.

Vad tycker ni om Kenzas svar?

281 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att om det är sant är Blondinbella lika beläst som valfri ledamot i svenska akademien 😊

  Svara

   Det skulle man kunna tro!
   Not!

   Svara

  En smiley eller två döljer då inte den bitchiga tonen i hennes svar…

  Svara

   Verkligen. Tycker smileysarna är riktigt obehagliga. Påminner om hur de elaka tjejerna i högstadiet betedde sig mot varandra, typ kallade varandra ”gumman”, trots att det alldeles uppenbart inte var menat på ett fint sätt.

   Svara

   Enig. Snacka om att tonen inte alls går ihop med hennes image. Biiitchy. Sista kommentaren var sjukt onödig från henne

   Svara

   Kenza har ett utomordentligt stort följarantal och ett stort genomslag. Mot bakgrund av det får man nog tacka för att hon tar sig tid med att svara. Den syrliga tonen visar väl tydligt att hon kan vara ärlig med sina känslor och inte är rädd för att gensvaret når ut.

   Tänk om Camilla svarade lika rakt på de frågor hon får om sin egna blogg.

   Svara

    Tacka för att hon tar sig tid? Hon tjänar ju pengar på dessa följare, det är väl hon som ska tacka? Sen visst, hon har ett stort antal följare, men genomslaget tvekar jag på. Kanske för tio år sedan. Tar man Bianca som säljer slut på varenda grej hon nämner har kenza inget genomslag alls då det inte går hälften så bra för henne som det gör för andra influencers. Ibland är inte antalet följare allt. Tror de flesta kommer från hennes unga dagar och bara följer henne av ren vana men inte är lika köpsugna.

    Svara

    Fråga på!
    Vad vill du veta? 🙂

    Svara

     Du har ju redan ignorerat frågan en gång, så behöver frågor ställas flera gånger för ett svar, då kanske du inte ska avkräva andra på svar?

     Har du fått någon fråga om bloggen i går som du ignorerade att svara på?

     Hittar du frågan i öppet spår senast? Eller behöver du mer hjälp?

     Svara

      Nä, den svarade jag på i morse, om du menar den med varför Bloggbevakning flyttats in under N24?
      Enklast om man vill ha snabba svar är att peta in ”Gervide” i kommentaren så ser jag den på en gång. 😊😊

      Svara

    Hahah eeeh rakt och ärligt? Visst är hon rak men undertonen o gliringarna om att hon inte sett då meddelandena ”går till skräppost” ungefär är väl ganska talande. Noll procent proffesionellt !

    Svara

   Jag tycker inte alls det var så farligt som många andra verkar tycka här 🤷🏻‍♀️

   Svara

   Och hennes smileys läggs direkt efter ”för att du ska få ro i själen” samt ”du hamnar bland alla mina andra följares meddelanden” (=you’re not special). Blir mesig, vill hon vara spydig borde hon kunna stå för det.

   Svara

    Åhhh Kenza…..suck.

    Svara

  Efterkonstruktioner är lätt att ta till när något blir obekvämt.

  Svara

  Väldigt taggigt svar. Vilket får mig att ännu mer tro att du var inne på rätt spår Camcam.

  Svara

   Jag läste inte alls svaret som taggigt.

   Svara

   Nää. Tycker också svaret var taggigt men läser det mer som att hon blev irriterad över 500 frågor om en resa där hon inte gjort nåt fel.

   Svara

   Oj Kenza säger jag. Så j**la spydigt!
   Och avsluta med en puss? OJ tjejen, kliv ner från dina höga hästar. Tror du på riktigt att det är Camilla som undrar?
   Jag avföljer nu.

   Svara

   Ja så klart.

   Svara

  Så just inläggen om resan gjorde hon som privatperson? Svårt att hänga med i vilka tillfällen är influensers och vilka tillfällen de är yrkespersoner, det svänger så fort…

  Svara

   Influencers…
   Ibland säger de sig jobba jämt med content för att kunna dra av alla kostnader i bolaget.
   Och ibland passar det att vara privat för att slippa reklammarkera.

   Svara

    Men då vet vi att inget avdrag kommer att göras för denna resa, då det var en privat familjeresa.

    Svara

     Och inget för de företag hon visat upp kläder mm från på resan. Trots stories om chimni (eller vad de heter).

     Svara

      Chimi chiminey
      Chimi chiminey
      Chimi chim cher-ee!
      A sweep is as lucky
      As lucky can be

      Svara

   Om resan är provat, varför kommer inläggen på hennes företags-instagram?
   För det kallas väl företagskonto när man kan se statistik på sin instagram?

   Svara

    Privat inte provat

    Svara

  Skönt att alla blir sura på dig när dom blir påkomna med fingrarna i kakburken. Precis som att du är lagstiftande organ i det här landet?? Så jävla svårt är det ju inte att följa lagen på sitt jobb, typ alla andra utom knarkförsäljare och influensers verkar klara det ganska bra

  Svara

   Fast jag kan förstå att man blir less på att hela tiden bli ifrågasatt. Om någon hade knackat på min arbetsplats och velat undersöka huruvida jag sköter mitt jobb hade jag också blivit less och eventuellt lite bitchig.

   Svara

    Men om man m följer de lagar och regler som finns, kommer man troligtvis inte bli ifrågasatt. Anledningen att Kenza och alla andra ifrågasätts är ju för att de inte sköter sitt jobb på ett ok sätt.

    Svara

    Klart man blir ifrågasatt om man beter sig egoistiskt.

    Svara

    Ja då får du väl välja att inte ha ett jobb som går ut på att fläka ut hela ditt liv. Dessa inlfuencers har haft gott om tid och pengar att utbilda sig och bli något där deras egna val aldrig behöver ifrågasättas, om de typ inte blir pedofiler eller sektledare. Men ändå har de valt att inte göra ett skit förutom att skriva om sina liv, det är klart det bjuder in till en massa skit? Jag är emot att folk kommenterar utseende, osv, ifrågasätter personliga val osv men har man ändå valt det yrket är det ju konstigt att man inte klarar av det.

    Svara

    Skillnaden är väl också att de flesta av oss inte har jobb som visas upp för offentligheten hela tiden, vi tjänar troligtvis inte heller pengar på att agera reklampelare för vårt egna företag och tjänar enorma summor på de ?! Tycker de är fantastiskt att Camilla granskar influensers.
    I de flesta jobb finns de ju en extremt tydlig gräns mellan företagets ekonomi och privata ekonomin men för influensers känns de som att de är luddigt och missbrukas för jämnan…

    Svara

    Hade hon varit en icke offentlig person som haft sitt klädföretag hade det inte varit ok alls att ens ifrågasätta henne en enda gång, så länge hon inte gjort något brottsligt. Eftersom hennes jobb går ut på att sälja ut sitt liv så är det en annan femma. Klart hon kommer få stå till svars för allt då. Det är problemet med att vara sitt eget varumärke.

    Svara

    Fast så är det i många brancher. Man genomgår regelbundet revisioner och audits för att bevisa att man följer lagar och certifierade processer. Skulle gärna se det inom influenservärlden.

    Svara

     Ja fast inte från nyfikna randoms. Viss skillnad.

     Svara

      Inte alls nån skillnad där faktiskt!

      Svara

    Alternativet är ju att försörja sig på ngt annat och slippa allt ”jobbigt” som dessa flunsor får stå ut med. Det är väl inte så konstigt att nån med 1,8 milj följare får lite frågor som är relaterat till allt som dom själva väljer att lägga ut på sina medier? Jag tycker inte ett jävla dugg synd om dom.

    Svara

     Fast det är ju inte som att random privatpersoner går och mailar hm Sveriges hr-chef och kräver svar om hur de följer lagar och regler. Eller om någon person från gatan knackar på hos en ica-handlare och vill se hur deras årsredovisning ser ut. Folk har bättre saker för sig.

     Svara

      Men nu handlar det ju inte om det! Det är för att skapa ett förtroende. Förstår inte folk det?

      Svara

   På mitt jobb blir jag också granskad. Jag förväntas följa lagar och regler och sköter jag mig inte kan jag bli av med jobbet och legitimation. Är väl inte så konstigt att influensers som ju vill vara en egen ”yrkeskår” förväntas följa lagar o regler gällande marknadsföring och skatt? Det fattas väl bara annat att man så fint skulle kunna välja när man är sitt företag och när man är privat när man är en o samma person i sina soc mediekanaler

   Svara

    Fast blir du verkligen granskad av för dig helt irrelevanta personer. Det är inte ett kontrollorgan, det är inte en kund, det är inte en chef, inte en journalist. Bara en nyfiken privatperson som vill veta huruvida du gör ditt jobb bra eller ej.

    Svara

     Kenzas följare är inte ”helt irrelevanta personer”. Hennes relation till dem är direkt kopplad till hennes framgång.

     Svara

      Men det är inte Kenzas följare som frågar. Det är Camilla och hennes följare som frågar.

      Svara

       Och det ingår i Kenzas jobb om hon vill visa ett förtroende! Hur kan man inte förstå detta?

       Svara

        Varför skulle hon vilja ha Camilla och hennes följares förtroende? Fattar inte du att hon skiter i dig, du kommer ändå inte köpa hennes prylar

        Svara

     Hennes jobb ÄR irrelevanta personer! I denhär branscher är folks förtroende är en av dom viktigaste sakerna för fortsätta ha ett framgångsrikt jobb som influencer. Snackar av erfarenhet. Men det är upp till henne hur hon vill framstå! Ingen som tvingar henne till det. Men hennes svar säger dock allt! Hon skiter fullständigt i att ha folks förtroende så länge hon får leva på som hon vill och inte ta ansvar. Är faktiskt glad att hennes true colors efter så lång tid, hennes oskyldiga image har fått pågå allt för länge.

     Svara

  Det går ju att flytta konversationer till förstahandsval med ett knapptryck så det sista tillägget var enbart renodlad härskarteknik från Kenza. Har inte koll på hennes personlighet men det här var ganska oskönt.

  Svara

   Fast det handlar ju om att meddelanden från konton man inte själv följer hamnar i meddelandeförfråganmappen där man (till och med personer som jag som inte har miljontals följare) ofta har flera hundra meddelanden från folk man inte känner och där majoriteten är skräppost. Då är det väl ganska rimligt att hon inte sett meddelandet förens nu, hon får ju antagligen hundratals dm:s varje dag

   Svara

    Så är det säkert, men anledningen till att hon skrev det till Camilla är ju bara ett försök att trycka till henne. Jag tror inte att C förväntat sig annat än att INTE ligga på influencers prioriterade lista men Kenza vill visa att C tillhör resten av fårskocken som inte är så viktiga.

    Svara

     Jag läser det exakt tvärt om, som att hon vill förtydliga att meddelandena hamnar fel och att hon annars skulle svara snabbare på Camillas meddelanden än på ”alla andras”, som jag antar att hon till 99,9 % inte svarar alls. Alltså att hon inte betraktar Camilla som en vanlig följare. Tyckte den delen av meddelandet tvärt om var respektfullt och proffsig.

     Däremot att hon låtsas att det är för att Camilla personligen ska få ro i själen som hon svarar, och som calilla frågar, tyckte jag var oproffsigt, barnsligt och lite drygt.

     Svara

      ”😘” avslöjar henne. Vsr inte naiv

      Svara

      Nja, hade börjat med ”ursäkta att svaret dröjde, jag såg det inte direkt bland alla meddelanden” istället för att lägga till det där sista ”by the way, in case you’re wondering…” meddelandet.

      Svara

      Hur naiv får man vara?

      Svara

  ”Vi betalade hela vår vistelse där” (och fick samma summa tillbaka i ersättning för marknadsföring??🤣)

  Svara

   Sant! Eller vi betalade vår resa men den bara råkade ha ett särskilt pris för att jag är jag.

   Svara

    Eller hur! De råkade bli så goda vänner med managern under vistelsen, att de inte behövde betala annat än dricks till personalen.

    Svara

     Har hört att Kenza med company är dåliga på att drickas. Baserat på en kompis bekant som jobbade på en krog de ofta var på. Om man känner ”managern” behöver man ju inte dricksa personalen…

     Svara

   Ingen kan ju kontrollera om den är betald, eftersom den är ”privat” är Kenza inte skyldig att spara/kunna uppvisa kvitton från varken hotell, resa eller nåt annat. Smidigt ¯\_(ツ)_/¯

   Svara

  Jag tror inte resan var sponsrad. Men kan inte komma över hur egoistiskt det är att resa just nu. Hon borde skämmas. Fy fan. Så pinsamt! Och så kablar hon ut det till hela världen. Nej, bojkott av henne nu.

  Svara

   Exakt. Just nu är den bristande moralen i en pandemi mer störande. Att rika och bortskämda kan resa trots att deras försäkringar inte gäller (eftersom UD avråder) känns helt galet.

   Svara

    Deras försäkringar gäller inte heller om ud avråder.

    Svara

     Ja, det är ju det som är skrivet?

     Svara

      Ja, jag läste fel.. sorry.

      Svara

    Alla KAN resa nu, trots avråda. En avrådan från UD är inte ett förbud. Vad får dig förresten att tro att hennes försäkring skulle gälla när UD avråder?

    Svara

     Håller med, moral är överskattat.

     Svara

     Försäkringen gäller för allt utom corona.

     Svara

     ”UD har tidigare fattat beslut om avrådan från icke nödvändiga resor till övriga länder utanför EU/EES/Schengenområdet till och med den 31 januari 2021.” Från UDs hemsida

     Från synonymer.se
     ”Synonymer till avråda

     avstyrka, varna, frånråda, råda att låta bli, avstyra, avhålla, hindra, uppmana ngn att inte göra ngt

     motsatsord
     rekommendera”

     Svara

      Ja, vad är din poäng?

      Från regeringen.se:

      ”Om man reser till ett land som UD avråder från resor till gäller i de flesta fall inte försäkringen och svenska ambassader och konsulat kan ha begränsade möjligheter att bistå svenskar på plats. Man bör kontakta sitt försäkringsbolag för att kontrollera vilka villkor som gäller när UD avråder från resor.

      UD:s avrådan är inte ett utreseförbud men ska ses som en stark rekommendation till resenärer om att inte resa.”

      Dvs inte ett förbud och du kan och får fortfarande resa trots avrådan.

      Svara

       Eh jag tror alla är med på att man KAN åka frågan är om man BÖR

       Svara

        ”Att rika och bortskämda kan resa trots att deras försäkringar inte gäller (eftersom UD avråder) känns helt galet.”

        Notera KAN.

        Svara

     I princip alla reseförsäkringar har det som villkor – att den inte gäller om UD avråder från att resa dit. Det gäller normalt sett inte om man befinner sig där när avrådan utlyses, så att man hinner hem om något ändras, men det var ju inte fallet denna gång. Hade något hänt där så hade alltså deras eventuella reseförsäkring med största sannolikhet inte gällt. Och operationer för något som tex ett brutet ben kan gå på miljoner… Även om de är rika, så är hon verkligen så rik att hon kan betala för att de allihopa tex blir påkörda?

     Svara

    Reser man på en icke nödvändig resa dvs turist- eller besöksresa till länder utanför EU/EES/Schengen/GB men inte till ett land/område där UD specifikt avråder från ALLA resor till så gäller reseförsäkringar/reseskydd inte om man drabbas av pandemin på ett eller annat sätt. Man får alltså själv stå risken om man blir sjuk i Covid-19 , för lockdown, försenad hemresa osv.
    Däremot gäller reseskyddet som vanligt för annan akut sjukdom, stöld, förlorat bagage, olycksfall osv.

    Svara

     Vad händer om ett land stänger ner och inga plan går hem? Måste man chartra ett privatflyg då eller bara vänta tills de går igen?

     Svara

      Då blir man kvar och får ta sig hem bäst man kan.
      Hände i början av pandemin att många blev fast i Asien och Sydamerika t ex. EU och UD flög hem svenskar som blivit strandade men först efter lång tid.

      Svara

       Nej, vi kom hem inom en vecka.

       Svara

        Då hade ni tur.

        Svara

        ”Från Wuhan” tyder på att det var i början innan alla länder började stänga och man trodde att man BARA behövde få folk hem från Kina.

        Svara

      Då får du klara dig utan UDs hjälp. De har avrått dig från att åka och då kan du inte räkna med deras hjälp när du blir fast där sen.

      Svara

      Det hände i våras och då fick folk åka bil genom flera länder för att ta sig till flygplatsen de kunde resa ifrån samt själv pussla ihop flyg för att kunna ta sig hem.

      Svara

     Det är bara att köpa till en reseförsäkring som täcker även Corona. Kostade 400kr/person för oss. Så värt!

     Svara

      Ja man kan ju fundera på varför folk hänger upp sig på den privatekonomiska försäkringsfrågan när problemet är brist på hänsyn till om omvärlden. Jag struntar väl i influencers privata försäkringar, det är deras problem och går nog och lösa så länge man bara pungar upp lite mer pengar i risktillägg, däremog struntar jag inte att folk festar och har sig när det drabbar gamlingar på ålderdomshem och personal på IVA och hela omvärlden i övrigt.

      Svara

       ….festar, har middagar, eller reser. Kan jag förtydliga.

       Svara

    Jag reste till Dubai när UD avrådde. Fullt försäkrad via Trygghansa (vilket vi också fick visa papper på i passkontrollen).
    Så nej, alla försäkringar utgår inte pga avrådan från UD.

    Svara

   Ja. Jag höll inte alls med alla som ogillade Kenza efter hennes podd, men nu får jag nog lägga mig platt. Fyfan så spydig, högfärdig, omoralisk. Aaah… allt jag gillade med henne förr är bortblåst. Känns verkligen som en mean girl precis som andra skrivit här. Avföljde henne redan i mitten av hennes maldiverresa för jag blev så provocerad.

   Bye Felicia 😘

   Svara

    👏🏻

    Svara

  Analys:
  Du är degraderad till den vanliga pöbeln och dina meddelanden hanteras därefter.
  Du skall inte känna dig viktig och speciell på något vis.
  Detta vill Kenza gärna lyfta fram i förhoppning av att du skall känna dig mindre värd – vilket säger rätt mycket om henne tankar om sin egen existens

  Slut på analys.

  Svara

   Klockren analys.

   Svara

   Svaret säger en hel del om hennes syn på sina följare också. Classy!

   Svara

    Det var det första jag reagerade starkt på. Men bara hon får göra sitt utan ett uns ansvar så är allt finemang! Och så kan hon fortsätta leka ödmjuk. Men ta konsekvenserna då också, som vilken annan. Men ajo glömde, då blir dom kränkta och tycker det är HAT direkt.

    1..2..3 tills det kommer ett snyftinlägg hos Kenza.. exelarket!

    Svara

  Defensiv much?

  Svara

  ”Vi betalade för hela vår vistelse där”…
  Säkert. Men vilket pris?
  Påminner om flygresor där influencers säger sig ha betalat för sin biljett men i verkligheten har de betalat lägsta möjliga pris i ekonomiklass och sen fått en gratis uppgradering till business av vännerna på flygbolaget.
  ”Vi blev dessutom goda vänner med managern där”…
  Sure. Kenza har vänner överallt som fixar grejor åt henne för att hon är söt och trevlig.
  Och sådana vänners omsorger kan väl aldrig vara spons och skattepliktiga?

  Svara

   För hon fattar att folk i den positionen blir vänner med henne för att hon är den hon är?

   Svara

    Och en managers jobb kanske är att få folk att känna sig välkomna och att dom är ”vänner” som är välkomna tillbaka, tänker jag..

    Svara

    När vi var i Maldiverna blev vi också ”vänner” med managern. Det är så de jobbar för att man ska komma tillbaka och sprida ett gott ord om resorten. Och klart de är extra vänliga när de ser antalet följare hon har.

    Svara

  Komiskt hon valt att inaktivera kommentarerna på sin youtube video från Maldiverna

  Svara

   Hahaha jaa jag hann ju se några av kommentarerna innan hon avaktiverade. 😂😂😂 var nog bäst för henne att avaktivera ändå 😂

   Svara

  Hade inte åkt utomlands själv men tyckte svaret var bra. Tror inte hon hade fått applåder oavsett vad hon skrev, för det är inte därför vi hänger i det här kommentarsfältet/bloggen, eller hur? 😉

  Svara

   Bra svarat

   Svara

   Nej ingen som reser på solsemester i dessa tider förtjänar applåder.

   Svara

    Fast nu var det ju huruvida det var ett samarbete Camilla frågade, inte hur hon kunde resa under pandemin.

    Svara

    Det faktum att hon reste är inte vad vi diskuterar här, gnällis!

    Svara

   Nej svaret var inte bra. Hon borde hålla det professionellt och inte ghetto missy elliot när hon ändå leker seriös företagare. Hon kunde bara ha skrivit att de betalade själva, inget mer. Och skippa ”ro i själen” osv osv…

   Svara

  Va bra att de blev så goda vänner med managern där när de bara skulle hålla sig för sig själva HEEEELA resan…
  Nä Kenza din bitchiga och egoistiska personlighet lyser igenom mer och mer! För att mildra kritiken blir det fler och fler bilder på sonen som hon inte skulle visa upp så mycket. Undra hur det kommer bli med nummer 2?!

  Svara

   Det är så intressant att ju mer hon visar av sig desto mer ser man hur bitchig hon är. Bianca visar 100 gånger mer av sig och lyckas aldrig bli så bitchig som kenza. Den där podden gjorde henne inte gott så hon var tvungen att visa sin personlighet.

   Svara

    Det är väl rätt lätt att bli bitchig när hela ens liv hänger på hur man ser ut och inget annat. Man behöver inte jobba på sin personlighet. Bianca har ju visserligen fötts in i kändislivet – men det har ju gett henne en press att passa in till skönhetsideal snarare än att leva upp till dem direkt och bli känd pga dem.

    Svara

  Hon är så naiv som man kan förvänta sig. Att hennes målgrupp av 12-20 åriga tjejer dyrkar henne är inte otippat. Men det Kenza verkar ha svårt att fatta är att alla andra inte går på hennes snack.
  Dessutom vem skulle betala hennes content som en spons resa till Maldiverna? Knappast en seriös hotellkedja som är noga med sin marknadsförings budget. För hur många i gruppen har råd att åka till Maldiverna bland 12-20 åriga tjejer? Och hur många av dom har föräldrar som har råd?

  Svara

   Tror dock inte hennes målgrupp är tjejer i 19-20 års åldern. Tror hennes ”fans” växt upp nu och är i hennes ålder… mina yngre kusiner tycker hon är heltöntig, det är typ Bianca och Amanda strand som gäller

   Svara

  Är besviken på hennes attityd/ton i svaren 😬

  Svara

   Man får de svar man ropar efter.

   Svara

    Var i C fråga tycker du är drygt Kenza? Den frågan är väldigt relevant vetdu.

    Svara

  Men kan folk CHILLA. Hon gjorde allt rätt. Hon gjorde covidtest innan hon reste. När hon kom dit (om jag inte minns fel) och när hon kom hem.

  NEJ; man ska inte resa. Men om man väl ska göra det så ska man väl göra det som hon gjorde? Kenza är typ den enda genuina influencern som försöker göra rätt för sig. Men det är klart att gräver man in i varenda persons själ så hittar man något som kan vara opassande i normen.

  NEJ; jag själv reser inte. Jag följer restriktionerna. Men att Kenza gör en resa med alla rätt – so what? Hade jag haft möjligheterna hade jag också gjort det.

  Svara

   Hur går ”hon gjorde allt rätt” ihop med ditt andra stycke där du skriver ”NEJ; man ska inte resa…”
   Att resa på solsemester i dessa tider är inte rätt på något sätt. Oavsett om du testat dig innan och när du kommit hem. Tänk om testet hon gjorde när hon kom hem skulle visa sig vara positivt, hur många har hon inte utsatt för onödiga risker då? Det blir liksom inte rätt bara för man råkar ha turen att inte vara smittad.

   Svara

    Exakt!

    Svara

    Fast nu var det ju inte positivt. Alla ska leka så jävla duktiga här i kommentarsfältet. Jag tycker inte att hon gjorde fel.

    Svara

     Jag LOVAR att alla som klagar på influencers också bryter mot vissa restriktioner. Men de anser att just de har bättre anledningar till att göra det än andra. ”Men jag skulle bara…”, ”i mitt fall var det nödvändigt då..”

     Svara

      (Och alla ni som tänker skriva nu att ni minsann gjort allt till 110%, jag tror er inte. Finns garanterat något ni gjort trots att ni inte borde eller faktiskt behövde.)

      Svara

       Ja för att springa in handla fast man kanske inte behövde är ju samma sak som att åka till Maldiverna..

       Svara

        Se dig omkring. Folk gör betydligt mer än att springa in på matbutiken.

        Och nej det är inte samma sak men det är ju det där med att kasta första stenen….

        Svara

         Oj wow.. Kenza, rannsaka dig själv snälla!

         Svara

     Fast även om testet är negativt så kan du ha Corona ! Testet måste tas dag 1-4 när du fått Corona för sen visar det negativt om du testar dig ex dag 6 med Corona

     Svara

   Och nej vi ska inte chilla! Häromdagen dog 61 människor av covid för att människor börjat chilla igen. Är det något vi INTE ska göra så är det chilla när det kommer till det här. Folk måste inse allvaret igen!!!!

   Svara

    Exakt! ”Chilla” är det sista vi ska göra. Tack vare egoistiska jävlar så får inte jag fira jul med min familj i år. Tack, era idioter, för det är precis vad ni egoister är.

    Svara

     Du får men du bör inte.

     Svara

      Jag vet att jag får, men jag vill inte smitta någon i familjen, vilket gör att jag inte tänker göra det. Om folk bara hade hållt avstånd och inte blivit så ledsen över att dom inte får dricka sin äckliga öl, druckit på hemmafester och krogar så hade det inte funnits något ”du bör inte” utan då hade jag faktiskt fått fira min jul med min underbara familj.

      Svara

       Men fira med din familj då. Ingen hindrar dig. Sluta gnäll och var glad att du och familjen lever.

       Din jul är inte prio här i världen.

       Svara

       Jävligt priviligerat att sitta och grina över att julen inte blir som vanligt när det är internationell kris och folk dör.

       Svara

     Buhuuu inte fira jul med sin familj. Tänk de som sitter ensamma på julen, utan familj. DET kallar jag egoist.

     Svara

      Får väl fira med Maggan då när hen inte ”får” fira med sin familj🥳 så, där var problemet löst.

      Svara

       Ja, verkligen. Speciellt för folk som försummat att fira jul med sin familj pga exempelvis alkohol. Då är Maggan lösningen på alla problem! De personerna sitter även ensam utan pandemi.

       Svara

    Fast i Sverige mäter vi ”i covid”, inte ”av covid”. Väsentlig skillnad.

    Svara

     I alla nordiska länder mäter man på samma sätt. Vilka andra relevanta länder mäter annorlunda än Sverige?

     Svara

      Det är det sjukaste. Norge mäter på samma sätt och har 280 döda. (!!!!) Sverige har 6300! Får ont i hjärtat av bara tanken.

      Svara

       Finns ingen frisk människa som kan säga att Sveriges strategi funkat. Förutom de där galningarna som är så indoktrinerade och tror Sverige är världsbäst i allt. Aja, siffror kan de inte bråka mot.

       Svara

        Nej men ska man prata siffror måste man ju också förstå vad siffrorna säger och står för.

        Svara

         Så vad försöker du säga? Norge och Sverige räknar på exakt samma sätt?! Men visst, vi väntar tills pandemins slut för att jämföra. Det var ju nu Norge skulle komma ikapp enligt idioterna på FHM, mm visst. Det är bara Sverige som kommer ikapp typ usa. Ett skämt till ledning.

         Svara

          Jag säger bara att man ska förstå vad siffror står för om man ska diskutera dom. Man kan inte bara rycka statistik och jämföra med annan utan att förstå hur statistiken är framtagen och vad den visar på. Thats all. Där är vi kanske överens ändå?

          Svara

           Man kan visst jämföra då våra nordiska grannländer räknar på samma sätt som vi i Sverige gör. Allt annat är bara att försöka försköna verkligheten för att inte behöva inse att Sverige misslyckats totalt. Men visst, ni kan ta det vid pandemins slut.

           Jag har inte förskönat några siffror alls.

           Ja precis, man ska inte rycka statistik och jämföra, men om två länder räknar på samma sätt är det ju helt relevant att jämföra? Eller svider det för mycket att norge har knappt 300 döda mot sveriges 6300?

           Det svider inte alls. Ni läser inte vad jag skriver. Släpp känsloargumenten och läs det som står.

        Fast å andra sidan har någon strategi funkat?

        Svara

       Mäter verkligen Norge på samma sätt? Har förstått att där gör läkaren enskilda bedömningar om patienten faktiskt har dött av covid eller något annat.

       Svara

      I Sverige rapporter vi alla dödsfall där den avlidne var covidsmittad som ett dödsfall av covid. Även om det inte är bekräftat att personen faktiskt dog av covid. En patient som dör av en stroke men är inlagd på sjukhus och bekräftat covidsmittad blir alltså i statistiken en patient som har dött av covid.

      Svara

       Det är alltså först när året är över och vi kan jämföra med totala antalet döda i Sverige jämfört med tidigare år som siffrorna säger något.

       Svara

       Men det här har ju flera gått ut och sagt att det inte stämmer? Att man visst rapporterar stroke som dödsorsak om så var fallet, oavsett covid-smitta.

       Svara

        Nej däremot har man börjar bli bättre på det nu, att rapportera rätt dödsorsak.

        Svara

         Oavsett så är detta irrelevant I jämförelse mellan de nordiska länderna eftersom dödligheten I covid-19 beräknas på samma sätt.

         https://emanuelkarlsten.se/sa-raknar-norge-danmark-finland-och-sverige-dodsfall-med-corona/

         Svara

          Emanuel Karlsten.. jorå..

          Svara

          Det står ju tom i artikeln du länkade att Norge gör annorlunda?

          Svara

           Tolkningsfråga, men om någon skillnad, så räknar Norge FLER dödsfall än vad Sverige gör.

        Men det räknas ändå med i covid-statistiken.

        Svara

      Nej i Norge gör väl läkaren enskilda bedömningar för att få fram vilka som faktiskt dött ”av covid”?

      Svara

       Det sker i efterhand även i Sverige, men Norge räknar med både de som dött av och med covid.

       Svara

     Väldigt svårt att avgöra om någon avlidit AV Covid-19. Brukar i de flesta fall finnas komplicerande faktorer som åtminstone delvis förklarar utgången.
     Att fastställa om någon som avlidit testat positivt inom en 30-dagarsperiod före dödsfallet är däremot hanterbart. Det är därför som det är så man redovisar statistiken.
     Sen kan man analysera siffrorna vidare genom att ta hänsyn till riskfaktorer, kroniska sjukdomar osv. Socialstyrelsen redovisar sådan statistik veckovis på sin hemsida.

     Svara

      Blablabla

      Svara

       Var det lite svårt för dig?

       Svara

        Nä det är bara patetiskt hur någon sitter inne på en skvallerblogg och försöker försköna det faktum att 6300 personer är döda när våra grannländer räknar på samma sätt och inte ens har en tiondel av oss

        Svara

      Exakt! Och det som egentligen är intressant är inte hur många som dött som också har haft covid utan överdödligheten.

      Svara

       Vi har väl en underdödlighet totalt sett i Sverige?

       Svara

        Om du menar att det föds fler än det dör i Sverige så är det inte det man menar med överdödligheten när man pratar om covid. Man menar att ett visst antal (ca 90 000) dör under ett vanligt år i Sverige. Man kan därför anta att så många skulle dö ändå i år, med eller utan pandemi. Hur många fler dör på äldreboendena i år jämfört fört med ett vanligt år tex?

        Svara

      Men bara 14 % av de avlidna med covid19 bedöms ha haft annan dödsorsak.

      https://www.folkhalsomyndigheten.se/globalassets/statistik-uppfoljning/smittsamma-sjukdomar/veckorapporter-covid-19/2020/overvakningssystem-for-covid-19-v3.pdf

      Sveriges siffror är alltså orimligt mycket högre än de andra nordiska länderna, vilket givetvis beror på att Sverige tillåtit högre smittspridning.

      Svara

       Jag trodde att fhm var satans lakejer och att bara naiva idioter lyssnade på dom.. 😜

       Svara

        Det är ju socialstyrelsen som gör bedömningarna, men FHM presenterar förmodligen informationen för att allt covid 19 relaterat ska finnas på samma plats.

        Svara

    Ja, det är klart att det är allvarligt. Men Kenza smittade ju ingen? Så egentligen är det en icke-fråga.

    Svara

     ”MeN tÄnK OoOm!!!! OcH tÄnK Om AlLa…”🤪

     Svara

      Väldigt löjligt och 2019 att blanda stora o små bokstäver som du gör. Den enda som framstår som löjlig är du, samt flunsan utan integritet.

      Svara

       +1000 👏🏻 spooot on

       Svara

     Det är inte en icke-fråga. Med den logiken skulle alla kunna leva på som vanligt.

     Svara

  Med så många följare följer ansvar. Vilka signaler ger det till följarna att åka på familjesemester mitt i en pandemi?
  Att de kan åka är ju tack vara alla andra som följer råden och avstår från resor. Det gör mig ganska upprörd. Att de inte klarar av att bete sig föredömligt.

  Jag hoppas de har betalt för resan men är inte insatt i allt detta.

  Svara

   Så… hur många av hennes följare har bokat en resa till maldiverna nu tror du?

   Svara

    Spelar ingen roll. Men tänk om alla hade börjat resa och leva som vanligt? Alla får ta sitt ansvar. Varför skulle just Kenza få något slags frikort och ha rätt att göra sånt som världen just nu behöver minska på.

    Svara

    Det handlar ju inte om resan till Maldiverna. Det handlar om att hon inte agerar föredömligt i en tid när människor för, förlorar sina jobb, sitt företag som är deras livsverk.

    Det går inte bete sig oansvarigt i detta läget. Nu får vi leva med konsekvenser av att människor inte tagit pandemin på tillräckligt stort allvar.

    Svara

     Exakt.

     Svara

  Managern styrde fina middagar (obs plural)? ”Styrde” något som de ändå betalar för? Eller menar hon att de fick flera middagar gratis? Skulle ju aldrig hänt en vanlig gäst. Då blir man på sin höjd bjuden på en efterrätt. Klart att de förväntar sig exponering i utbyte, hur bra vänner de än hann bli på två veckor.

  Svara

   Hur ”styr” man en middag som manager?
   Hetsar man kökspersonalen extra eller gräver man djupt i vinkällaren?
   Eller ser till att servetterna är extra vita och ljusen extra många på borden?

   Svara

    Nej de får gratis middagar

    Svara

   Man har för det mesta all inclusive i Maldiverna

   Svara

    Managern styrde säkert så det blev all exclusive för Kenza & Co 🙂

    Svara

  ”MeN vAd SäNdER dEt FöR sIgNaLeEeEeEeR!???!?!?!?”

  Svara

   Väldigt dåliga sådana. Kan du sluta SKRIvA sÅHäR bara för att du är arrogant?

   Svara

   Kenza is that you…?

   Svara

   Du fattar att det bara är du som ser löjlig ut här va, som blandar stora o små bokstäver (det är såå 2019, löjligt redan då). Nästan lika löjlig som den fjantiga flunsan som diskuteras här, som trasslar in sig i sina egna lögner och på köpet framstår som en riktigt oskön och vidrig människa. Är så många fel i detta, dels att överhuvudtaget resa så långt bort mitt i en pandemi, dels inte kunna svara på enkla frågor om sitt ”jobb”, dels inte fatta att om ens ”job” går ut på att fläka ut sitt liv och helt sakna integritet, så blir man behandlad därefter- dvs får frågor om sitt ”jobb”/liv eftersom det uppenbarligen flyter ihop i detta ”yrke”. Flunsor borde skaffa sig riktiga jobb, inte låtsasjobba.

   Svara

    Tack! Exakt så.
    Så uppenbart att Kenza är här inne och försöker försvara sina handlingar. Går dock inte så bra.

    Svara

  Asså hon är så oskön 😂🤦‍♀️

  Svara

  Oj vilken bitchig attityd. Hon verkar så osäker

  Svara

   Jag tror att Kenza skäms.

   Svara

    Hoppas det, för det borde hon göra.

    Svara

  Alltså förlåt men jag kommer aldrig ha respekt för inlfuencers… just pga det där behovet av att ”synas”. Hon taggar sig själv där för att folk ska se henne medan någon som är känd på riktigt hade gjort allt för att inte visa vart den befinner sig. Så billigt beteende. Vad jobbigt egentligen att hela ens karriär går ut på ens egen person. Bajs.

  Svara

   Det värsta är att hon vill bli behandlad som en riktig kändis och verkar glömma att hon bara är en influencer..

   Svara

    Haha som när hon sa att hennes systerdotter trodde hon var Beyonce 😂 vart?!!!!!?

    Svara

     Hon är bara en sketen influencer precis som alla andra. Förutom Bianca då då Bianca är på en annan nivå. Förlåt men kommer bara ihåg hennes förlossningsvideo där hon typ dör av smärta men ändå ständigt kontrollerar så att kameran är på och kollar in i den. Så jävla patetisk. Och hon som påstod sig vara ”privat”. Haha privat my ass. Hon försökte sköta sitt varumärke på ett annat sätt men misslyckades totalt

     Svara

     😂 Beyonce med den där pinnen till kropp? If Beyonce hade no ass, curves, body och perfect face så kanske 🙄

     Svara

      Skärp dig.

      Svara

  Trodde inlägget skulle handla om VARFÖR hon åkte på den här resan, reklam hit och dit men VARFÖR åkte hon mitt i den här pandemin??
  Camilla, nu när ni ändå har en konversation så kan du ställa henne den frågan, ja absolut dina meddelanden kanske inte hamnar under hennes ”förstahandsval” men nån gång lär du nog få svar.

  Svara

   Men det har redan avhandlats här

   Svara

   Jag gissar att svaret kommer bli:
   För att hon ville.

   Svara

    Verkligen 🙄😂

    Svara

  Hon är pinsam med sitt ”vi blev vänner”. Det var som med ”mina vänner på Mercedes” 🙄😂 vilket skämt.

  Svara

  Hon la upp en youtube video från sin resa men har inaktiverat kommentarer. Undra varför… ☺️

  Svara

   Det är så uppenbart, hon vill bara ha pengarna som visningarna ger då hon vet att folk kommer kolla.

   Svara

   Hur kan hon kalla resan privat om hon sen gör massor av Instagram och youtube på sina allt annat än privata konton från resan? Kan man som influenser och företagare ha en privat resa och sen tjäna massor med pengar på just den resan?

   Svara

  Otrevligt svar och oprofessionellt.
  Ödmjukhet verkar inte vara hennes starka sida men det förlorar hon mest själv på!

  Svara

   Hon förlorade big time!

   Svara

  Jag tolkar det som att hon reste dit utan samarbete, men när hotellet fattade hur många följare hon har och att hon taggade dem i sin kanaler ”blev de goda vänner” och började bjuda på grejer/specialbehandla dem för mer gratisreklam.

  Svara

  Hon erkänner ju. Det låter ju definitivt som ett utbyte av tjänster 😂😂

  Svara

  Drygt och nedlåtande svar.

  Svara

  Hennes svar är ett skolexempel på hur man är när man är passive aggressive 😅

  Svara

  Hur blir man god vän med någon på några dagar?

  Svara

   ”kompisen” managern.

   Svara

   De blev goda vänner p.g.a. att båda hade något att tjäna på det. Vänskapen varade lika länge som resan och återupptas när Kenza vill sola och bada igen.

   Svara

  Alltså det är väl inget fel i sak alls att hon betalade ett lägre pris och att det inte rör sig om ett direkt samarbete. Det kommer alltid finnas folk som får olika fördelar pga sina jobb, titlar osv, det går liksom inte att reglera allt till punkt och pricka.

  Svara

   Det kallas i så fall ”bartersamarbete” och ska följa marknadsföringslagen OCH i så fall även skattas för. (Förmånsskatt) Det är inte jag som godtyckligt sitter här och tycker lite, utan det här är hennes yrke som regleras av olika regler och lagar, precis som alla andra yrken.
   Vad du anser eller tycker är rätt ovidkommande eftersom din åsikt är lika lite värd här som min. Det handlar inte om vad vi TYCKER!

   Svara

    Jaha okej, du behöver inte vara otrevlig, jag är en av dem som tjatade på att du ska skriva om hennes skit som hon håller på med. visste inte att även sånt var reglerat utan trodde det bara var om man får betalt för ett samarbete som det ska visas upp.

    Svara

     Men snälla? Det kan väl vem som helst förstå att sånt som är utmärkt tex hotell i soc media hos en stor influenserprofil inte kommer helt ”gratis”

     Svara

     Ja sista stycket var ju helt onödigt. Stör mig så på att Camilla är så otrevlig och spydig i många av sina kommentarer. Pinsamt. Speciellt i ett inlägg där folk kritiserar kenzas dåliga attityd så är Camilla själv likadana (om än inte lika syrlig som Kenza denna gång).

     Svara

    Exakt. Kan alla influencers sluta ta det PERSONLIGT!? Acceptera att ni har ett yrke omfattas av diverse lagar och regler. Varför ska de inte gälla er? I så fall kan vi ju börja tumma på lagen även i annat sammanhang. Varje gång det känns orättvist. Annars- byt jobb!!!!

    Svara

     Ja men exakt så!

     Svara

  Ena sekunden är det så viktigt att ta influencers arbete på allvar och dom blir upprörda över att företag har mage att fråga om samarbeten med endast produkter/tjänster som betalning, deras arbete är ju värt så mycket mer! Nästa sekund gör dom gratisreklam (då värt massa pengar enligt deras tidigare logik) för någon de blev kompis med för någon dag sedan. Mycket troligt

  Svara

   Så sant!

   Svara

  OT: fick precis veta att Isabella Jedler är född 1996, dvs inte ens 25??? Trodde helt klart art hon var 29-30 i alla fall. Är heeelt chock hahaha

  Svara

   Ok?

   Svara

   What?!!!! Hon ser ut som minst 32-33. Är nog alla fillers och operationer

   Svara

   Nja beteendet avslöjar henne. Jag trodde hon var rätt så mycket yngre

   Svara

  Tror självklart hon fått gratisgrejer el uppgradering av rum mm. Varför skulle hon annars skriva att de blev ”goda vänner” hon vet att det det suspekt ut men vill givetvis inte erkänna för då får hon väl Skatteverket och arga följare efter sig. Har svårt att förstå hur man annars motiverar att resa med ett krisande bolag (inte tid att ta av besparingarna för en enkel nöjesresa) samt en pandemi som härjar. Gratis är gott och hon är girig som få!

  Svara

  Crash course i hur man skiter ner sitt varumärke totalt = Kenza senaste två åren

  Svara

   Ja hon borde nog ta en paus på obestämd tid och kanske vara mammaledig fullt ut utan att uppdatera sina sociala kanaler.

   Kenza var en av få man kunde relatera till förut och hon upplevdes som jordnära, nu: not so much.

   Svara

  Herregud, så dryg hon är. Vad är liksom syftet med sista kommentaren? Helt plötsligt är resan en ”privat familjesemester” men alla semesterbilder kan inte hållas privata utan ska tryckas ut i ansiktet på folk. Vilken bullshit. Om man är tvungen att åka på en solsemester under en pandemi så kan man åtminstone ha den goda smaken att hålla det lite lowkey. Detta är bara så sjukt osmakligt. Och snacka om efterhandskonstruktion.

  Svara

   Eller hur? Och om hon nu bara ville hjälpa till hade det väl räckt med att nämna resorten 1-2 gånger, klart. Två tre bilder från stranden hade räckt. Hon är patetisk

   Svara

  Med risk för att detta är en dum fråga: OM det rör sig om något typ av samarbete eller spons, någonting som är skattepliktigt, kan Skatteverket då få fram belägg för det? Dvs går det att bevisa?

  Svara

   Skatteverket kan göra revision och kräva ut alla avtal, fakturor etc

   Svara

    Tack för svar!

    Svara

   Men om hon fått det gratis och inget avtal finns går det aldrig att bevisa. De kan ha spenderat 0 kr från Arlanda och tillbaka igen.

   Svara

    Gör det visst då. De ser på bilder att hon ätit. Finns inget kvitto på mat från restaurangen kan de förmånsbeskatta maten. Det är så de arbetar.

    Svara

     Nja, inte riktigt. Det är ju Skatteverket som har bevisbördan i det fallet, det vill säga de måste visa att du undanhållit skattepliktiga inkomster.

     Svara

  Folk i Stockholm har ni sett min vän som är saknad?

  https://www.missingpeople.se/sv/efterlysning/deniz/

  Svara

   Hoppas han hittas snart 🙏

   Svara

    Alltså oskadd

    Svara

  Hennes svar (med tanke på att din fråga var väldigt neutral och inte alls otrevlig) är lite förbluffande. Så bitchig attityd.

  Svara

  Antar bara att hon betala då eftersom det är tufft i dessa tider

  Svara

  Tänker att det största problemet här är inte attityden i henne svar utan attityden von ober i samband med att faktiskt genomföra en resa mitt i en pandemi och sen skryta om det. Attityden ”gäller inte mig” – det var ju det FOHM varnade för. Det säger rätt så mycket om en person. Kan mycket väl vara så att hon betalade för resan, skiter i vilket. Faktumet att hon BOKAR och GENOMFÖR flera resor just nu, är det som skaver och avslöjar henne

  Svara

  Svaret säger väl allt? Om någon skulle be att få kontrollera mina attester på jobbet och jag visste att jag hade rent mjöl i påsen hade jag inte direkt svarat ”ja men gör det då SÅ DU FÅR RO I SJÄLEN😏”

  Svara

  Vän? Precis som hon är vän med kanye west då? Den situatuoonen var komisk vem kallar någon ens vän med både för och efternamn efter man träffats en gång? Tvivlar dem höll kontakten efter det 😝

  Svara

   eller hur.. och hon pratar om det tio år senare…

   Svara

  Oj hade inte väntat mig ett sådant oprofessionellt svar från Kenza. Är det så man bemöter frågor? ”Så att du får ro i själen”. Fast å ena sidan så går hennes svar hand i hand med den person Kenza är i sin forna podd. Hon kanske inte är så trevlig trots allt? Men förvånar mig ändå liiiite att hon har den här tonen gentemot Camilla, som ju har en enorm plattform. Hon borde ju veta att C tänkte göra ett inlägg av deras konversation, kunde hon åtminstone inte låtsas vara trevlig och ödmjuk?

  Svara

  Okej så tidigare har Isabella varit ohotad 1a på listan över influencers jag känner en sån kraftig irritation gentemot. Men tror nu att Kenza börjar överta den platsen.

  Svara

   Du är inte ensam om att tycka så.

   Svara

   Jag reagerar inte ens på blondinbella längre, hon har uppenbarligen någon form av problem med mytomani eller gud vet vad.. Men kenza? BLÄ. Första chocken kom när hon inte ville se andra gravida och de inte fick vara glad för hon stackaren inte kunde bli gravid.. sen allt annat..

   Svara

    och det där barnet som hon menade att hon inte skulle visa ansiktet på… haha vilket skämt. finns inte en enda influencer som fläkt ut sitt barn så mycket som hon gjort.

    Svara

    Och det ständiga poserandet nu med magen…

    Svara

  Skatteverket borde inrätta en hel avdelning eller iaf avsätta speciella tjänster enkom för att granska influencers. Krävs nog mycket arbete men skulle gå att håva in så mycket skattemedel på diverse förmåner m.m. Hoppas Skatteverket överväger detta.

  Svara

   Tyvärr blir det en droppe i havet jämfört med storföretag som gör allt för att slippa skatta. Då pratar vi om miljardbelopp.
   Tror inte att kostnaderna för de resurser som skulle behövas för att driva in eventuell skatt från influensers kan motiveras.

   Svara

    Slippa skatta gm skatteplanering el slippa skatta gm att ljuga/undanhålla?

    Svara

     Ja, viss skillnad. Skatteplanering=lagligt, skattefusk=olagligt.

     Svara

  Det där svaret är härskarteknik i sin renaste form. Hon borde bete sig bättre än så den där Kenza. Usch så illa🤦🏼‍♀️

  Svara

   Det är bra att Camilla publicerar svaret i sin helhet så att alla kan se själva.

   Svara

  Hon hade ju bara kunnat svara att det inte var ett samarbete utan att ha en ton till det, men samtidigt kan jag förstå irritationen mot Camilla som fler än en gång lagt ut inlägg som gör att influencers avskyr hennes sida

  Svara

   Ja jobbigt att bli påkommen med skattefusk.. Kan vi inte bara lämna dessa influensers i fred så de kan fortsätta mygla utan att bli granskade hela tiden.

   Svara

    Ellerhur! Haha. Fan vad man ska skydda alla sköra influencers! Låt dom lura och fuska bäst dom vill. Dom har det tungt endå!

    Svara

   Tack gode gud att vi HAR Camilla som visar oss hur dom beter sig!

   Svara

  Skriv en gång till att det inte spelar någon roll för dig för att få ro i själen så tror jag dig nästan!

  Svara

   Det spelar mig IIIIIIINGEN roll för mig! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGEN!

   Svara

  Hoppas alla noterar att hon inte svarar på frågan när hon skriver ” Vi betalade för hela vår vistelse”. Men jo Kenza det är så man gör om man inte vill bli förmånsbeskattad av Skatteverket. När influencers får ett samarbete om tex en stol. Kommer de överens med företaget om att de ska köpa stolen av företaget med egna pengar. Detta för att inte bli förmånsbeskattade. Sedan fakturerar Influencern det överenskomna arvodet t ex 10 000 kr. Detta belopp innehåller då ersättning både för samarbetet (7000 kr) och stolen (3000 kr). Detta har Influencerna lärt sig efter skatteverkets granskning förra året. Jag vet att några fick råd av advoktabyrå för att göra rätt.

  Svara

   Är det lagligt? Lagligt men omoraliskt, då.

   Svara

  Men lite ro i själen fick du väl 😉

  Svara

  Den här häxjakten tar aldrig slut va?

  Svara

   Är du en sådan som tycker att skatteverkets arbete också är en häxjakt.

   Svara

    Men snälla….

    Svara

    men hon skattar väl tillräckligt.. det är hennes fula attityd som är problemet här. Hur mycket vill ni kommunister att någon ska skatta? Tills de tjänar som en bussförare?

    Svara

    Är väl rimligtvis bara skatteverket hon har en skyldighet att uppge detta till också, eller hur!?

    Svara

  Jag förstår inte grejen liksom man visar upp typ (nästan) allt från sitt privatliv (förlossningar, födelsedagar ,bröllop, berättar privata saker mm) och så fort någon reporter/följare ställer en fråga svarar man ” det här är privat”, que?? Hon skriver att det är familjesemester & vill inte svara på frågor men sluta lägg upp privata bilder så folk inte ska undra, hur svårt kan det vara?

  Svara

  Förstår inte riktigt. Om hon taggade hotellet som tack för att dom styrde fina middagar för henne så är väl det ett samarbete? Även om inte hela resan var det (vilket jag tror vad jag vill om)…

  Svara

  Så oskön, ”för att du ska få ro i själen”. Så jäkla oprofessionell i svar och attityd i meddelandet. Usch.

  Svara

  Har det brunnit i huvudet på människan eller? Så himla otrevlig och oskön attityd. Hon fälldes ju för smygreklam i domstol i vintras så din fråga är ju högst motiverad.

  Såna här bemötanden förstärker bara intrycket av att influencers är ett skämt. Noll yrkesheder eller professionalitet. Bara girighet och en tro om att man står över lagen när det gäller skatter, marknadsföring osv.

  Svara

  Utan att alls förminska behovet av den här sökinsatsen, får man fråga varför just det här försvinnandet delas på bloggen? Är han känd på något vis?

  Bra att du delar! Hoppas han hittas och att han mår bra.

  Svara

   hamnade helt fel. sorry. jag gör om och gör rätt.

   Svara

  Passande att stänga av kommentarer på vloggen från Maldiverna.

  Svara

  Tycker att det var ett oerhört bra svar där man märker att hon anstränger sig för att vara trevlig, även om hon förmodligen (och det med rätta) är jävligt trött på det här töntiga drevet. Låt henne va nu.

  Svara

   Låt henne vara? Tvärtom säger jag. Finns det misstanke om att någon inte följer lagen så ska det uppmärksammas till 100%.

   Svara

  Efter att ha följt hur vidrigt den här familjen blev behandlad på Maldiverna i våras. Och att de sen fick radera alla negativa inlägg om Maldiverna på insta och inställer skriva hyllningar för att få hjälp hem…
  Så nej, skulle ALDRIG sätta min fot där! Än mindre som gravid under pandemi!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.