Bloggbevakning testar Ida Warg Beauty

Jag har, under några månader, testat mig igenom det här utbudet från Ida Warg Beauty. 
All produkter är veganska och plastförpackningarna är tillverkade i Europa men ej av återvunnen plast.

Jag använder normalt sett Garnier Fructis Damage Eraser schampo och balsam och fullkomligt ÄLSKAR doften av det, så redan här får ni en liten ledtråd om mina doftpreferenser.

Schampo 250 ml, balsam 250 ml & hårmask 250 ml kostar runt 149 kr/st ord. pris

Jag valde att använda ”repairserien” vad gäller schampo, balsam och hårmask då jag tenderar att stundtals använda ganska mycket värme för att tämja mitt hår – hårfön, plattång mm.
Håret känns riktigt rent och jag har till och med fått komplimanger för hur gott mitt hår doftat när jag varit hos frisören. Håret blir inte statiskt vilket jag ibland kan uppleva på vintern och håller sig rent länge.
På minuskontot måste jag sätta att det krävs ganska mycket schampo för att få upp ett rikligt lödder vilket gör att flaskan tar slut ganska snabbt, något som i slutändan kan bli lite dyrt.
Detsamma gäller balsamet om man, som jag, har både långt och tjockt hår.
Trots det så får dessa tre produkter ett klart godkänt.
Produkterna har en blommig, livlig doft med arabisk jasmin, patchouli och freesia, och är fria från parabener, silikoner och sulfater.

Torrschampo 150 ml, Volymspray 150 ml kostar 99 kr/st ord.pris // Moisture Serum 100ml kostar 129 kr ord.pris

Ett helt okej torrschampo som gör jobbet, men inte mer än så.
Jag har använt flera produkter från andra märken som varit betydligt billigare men som fungerat ungefär lika bra, den enda skillnaden har varit att de billigare alternativen inte varit veganska.
Tycker du däremot att det är viktigt så kan jag rekommendera Ida Wargs torrschampo, för det är billigare än andra veganska alternativ på marknaden som jag provat – exempelvis Maria Nilas Style n Finish.
Doft: Röda bär

Jag har använt Ida Warg Beauty Dry Volume spray i håret, när frisyren är någon dag gammal eller om jag vill ha en himla stuns i det på en gång.
Det får dagsgamla lockarna att studsa till lite och ett platt hår får lite liv igen, utan att få det där lite dammiga utseendet som jag ibland upplever av att använda vanligt torrschampoo för långt ner i längderna.
Sprayet är helt transparent och doftar ganska starkt, vilket man ska tänka på om man är känslig för sådant.
Jag är det inte, utan tycker mer att håret blir fräscht av det.
Doft: Mjuk kola

Jag har använt det här Moisture Serumet i både blött och torrt hår då mitt hår gärna blir frissigt. Formulan är vit och lite mer som en lotion än ett serum och fungerar precis som utlovat på mitt torra hår.
I och med att produkten är mer som en lotion så blir håret inte flottigt, ens om man använder mycket,  vilket jag ibland kan uppleva av genomskinliga håroljor och serum.
Jag upplever produkten som ganska dryg och då också väl värt priset.
Doft: Mjuk kola och vanilj

Jag ÄLSKAR duschmousser och har hela badrummet fullt. Med andra ord krävs det en del för att imponera på mig, men jag är imponerad.
När du först trycker ut moussen så kommer det en gele, men så fort den kommer i kontakt med handflatan och vatten så förvandlas den till en silkeslen mousse.
Den är så härlig att jag gärna tvättar mig en extra gång, just för den silkeslena känslan. Moussen är både tjockt krämig och silkeslen på en och samma gång, vilket jag inte riktigt upplevt i andra – lite billigare – varianter som varit mer åt det spröda hållet.
Jag är SÅ glad över att jag köpte alla tre på en gång för jag vill helt ärligt inte använda någonting annat att tvätta mig med i duschen från och med nu.
Vitalizing doft: En exotisk doft m toner av ananas och persika i kombination med mjuka inslag av mandel och vanilj.
Hydrating doft: En uppfriskande doft av Aloe Vera, grönt äpple och persika
Intense Nutrition doft: En varm doft med toner av vanilj, kokosnöt och jasmin.

Jag har sett att vissa upplevt återfuktning från den pärlemorfärgade varianten, men det är ingenting jag märkt av.
Jag är, och har alltid varit torr som fnöske i huden och måste smörja in mig efter varje dusch, oavsett vilken av dessa tre mousser jag använt mig av.
Min favorit är den orangea flaskan längst till vänster – Vitalizing shower mousse – pga att den har min favoritdoft som går åt det mer tropiska hållet.

Så duschmousserna från Ida Warg Beauty är inte bara mina favoriter bland dessa produkter utan bland alla duschmousser jag någonsin provat, och det är en hel hög.
De har till och med knuffat ner min tidigare favorit – The Ritual of Ayurveda – från förstaplatsen och den har legat där ett BRA tag ska ni veta.
Den produkt som får lägst betyg måste vara torrschampot, som inte gjorde något större intryck på mig och mitt hår.

Vill du testa någon produkt eller kanske ge bort en i julklapp så skulle jag säga – kör på duschmousse all the way.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Det här inlägget är INTE i samarbete med Ida Warg Beauty och produkterna som testats är heller inte arbetsprover utan är beställda från nätet.
Här kan du läsa om när jag testade produkter från X by Margaux.

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fan Camcam!! Du nämner din doftpreferens i början av texten och sen låter du i princip bli att recensera dofterna?! Alltså här trodde jag att jag skulle bli guidad genom topp och hjärtnot i alla provade produkter! Fy skäms.

  Men ett tips från en torrboll till en annan; membrasin. Har totalt räddat min torra hy så till den milda grad att jag kan hoppa över insmörjningsmomentet, iaf 1 dusch. Och vinterhalvåret seglar jah mig igenom med eb lättare ansiktskräm. Extra plus att det hjälper torra ögon!

   Vilken produkt? Har sjukt torra ögon!

    Membrasin 🙂

     Så vidrig reklam det är på den här sidan nu… öronvax mitt i frukosten

      Läs inte bloggen när du äter frukost då.

       Men håll käften!

     Membrasin finns som flytande och kapslar och är bra för slemhinnorna.

      Vad snackar du om? Vad har det med reklamen på bloggbevakning att göra? Jag får bokstavligen upp bilder på öronvax mellan kommentarerna!

      Det var dessutom jag som skrev och tipsade och membrasin här ovan så….

  Har köpt dem och de står nu i köket och luktar gott. Har inte hunnit prova än. Ser att många är med 25 procent rabatt nu. Vill du ha ett veganskt schampo och balsam som är drygt kan du prova Olaplex. En dryg ärta till mitt långa och tjocka hår.
  Wetterholm försvarar diverse aktiviteter med föräldrarna och sedan nämner hon i förbifarten det sedvanliga Friskisbesöket. Känner lite att finns det något hopp för mänskligheten.

   Angående Wetterholm. Det är självklart att man ställer upp för sina föräldrar om det behövs i dessa tider.
   Men om man har föräldrar i äldre-äldre kategorin som dessutom befinner sig i riskgrupp måste man tänka på hur man själv lever. Då måste man leva efter råd och riktlinjer – men inte Carola inte! Man måste göra allt för att skydda sina föräldrar!
   Hon bor dessutom i Uppsala där smittan är omfattande.
   Jag tror inte hon förstår hur lätt det är att smittas. Jag som levt extremt försiktigt hela hösten sitter här med ett positivt testresultat. Men OM hon skulle bli smittad skulle hon säkert vifta bort det a’la Trump och säga att ryktet om viruset är helt klart överdrivet. är man en superwomen så är man…

    Dessutom dissa hemtjänsten utifrån? Vad då? Egna påhitt.

   Förstår fortfarande inte folk som behöver en ärta av Olaplex för att det ska räcka. Jag har hår till naveln och behöver en golfboll typ.

    Trodde det var BS men det funkar verkligen och alla som jag har klippt mig hos har sagt att mitt hår är väldigt tjockt. Köptes själv golfboll till jag fick info om att det inte behövdes och det stämde.

  För mig fyller dessa inlägg inget syfte. Vi följer ju inte bloggen för att vi älskar din smak liksom (obs har inget emot din smak, den är bara egal för sammanhanget).

  Ja jag kan scrolla och nej jag bryr mig inte så mycket. Tänkte bara att det är mycket jobb bakom ett sånt här inlägg och för mig ger det i alla fall ingenting.

   Det jag tycker att recensionen ger är att man vet att Camilla är 100% ärlig.

    Håller med, tycker sådana här inlägg är jättebra. Just för att man vet att Camilla är 100% ärlig.

   Jag tycker nog att det är både relevant för bloggen och intressant, men tyvärr drar språket ner det hela, samt att det saknas t.ex. utlåtanden om vad produkterna doftar. Är detta inlägg helt färdigskrivet?

    Läs ordboken då

    Tycker Camilla skriver bra och jag har aldrig varit med om att hon gör sig oförstådd. Kommentarerna här dock: språkpoliser, härskartekniker och missförstår med flit. Eller är vissa så korkade att man inte förstår vad andra skriver? Det kanske är din hjärna som spökar.

     Fast att hon inte skrivit ut dofterna har väl ingenting med läsarnas eventuella dumhet att göra?

     Skriver bra? Hahahahahaha! Människan kan ju faktiskt skriva en rubrik korrekt… försöker låta ungdomlig men det blir bara fel…

    Tack för feedback, jag kompletterade med den informationen.

     Camilla, somliga shampoo ska inte löddra eller löddra mindre beroende på hur smutsigt håret är, så du vet. När ditt shampoo börjar löddra här är antagligen ditt hår rent sedan länge. Svårt att vänja sig vid ett shampoo som löddrar mindre eller inget alls när en är van vid att bygga upp ett löddrande berg. Vet dock inte i fall fallet är så med detta shsmpoot men värt att kolla upp.

   Tycker också att dessa inlägg är lite onödiga och de minst intressanta. De bästa är helt klart de granskande inläggen, sedan är det även intressant med inlägg som pekar på dubbelmoral som vissa flunsor har. En granskning av flunsbranchen, eftersom det inte finns någon annan stans (Vad jag sett i alla fall). Kan även ta upp inlägg när någon flunsa gör något bra (som Ellinor som vill bli familjehem), även om den typen av inlägg av förståeliga skäl inte blir så många. Kryddat med några rena skvallerinlägg. Det skulle vara en bra mix.

  Vill veta vad de doftar!!?

   Google it

    Borde finnas i en recension dock.

   Jag köpte ett shampoo från IW, för gillar hennes BUS. Men fyfan vad det luktade sötsliskigt. Vanilj, kokos, kola i ett enda kvalmigt moln av dofter. Kan inte använda det, var tvungen att ge bort det.

    Nä man vill ju inte dofta som en godisfabrik, vill hellre ha fräscha dofter! Ska prova beställa hem Brad mondos (xmondo hydraglow) schampo och balsam! Bra recensioner och de flesta verkar älska doften

  Älskar Vitalizing shower mousse!! Ska köpa de andra två också. Tror inte jag kommer kunna använda någon annan mousse efter detta 😃

  Varför gör man en duschmousse?
  Alltså flaskan är väl super ovänlig mot miljön?

   Precis vad jag också satt och tänkte. Tryck- och spraybehållare ska man väl undvika?
   Plus att det är jobbigt att åka till återvinngscentralen och lämna in dom som är tomma

    Varför kan man inte lägga dem i metall?

     Jo sprayburk från vanliga kroppsprodukter kan man sortera i vanlig metallåtervinning.

  Lite ot, men handlar om Instagram och reklam.
  Du har ju skrivit mycket om regler för reklammarkering, men vad gäller egentligen för reklam för djur? Nellie Berntsson visar ju häst efter häst som hon vill sälja, och säljer. Det borde väl vara reklam för hennes eget företag? Eller?
  Och innan ni hånar mig och sågar min fråga så erkänner jag att jag är totalt okunnig i ämnet och frågar för att jag faktiskt vill lära mig.

   Du har helt rätt, hon borde märka det som reklam för sitt företag.

  Vågar inte testa nån produkt med Ida Warg igen efter att jag fick nässelutslag på hela kroppen efter hennes brun utan sol, har sett att flera har fått samma reaktion. Har inte känslig hy alls och har testat många olika brun utan sol men fick sjuka utslag av hennes…

   Misslissibell(?) fick också det! Hon berättade om det i en video

  Älskar recensioner av hudvård och liknande. 🙂 Särskilt när man vet att det inte är köpta positiva recensioner…

  Enda influencerprodukterna jag testat var Blondinbellas silverschampo (riktigt bra fastän jag inte alls gillar henne) och nyligen Thereses ansiktstvätt i mousseform (kasst).

   Och jag som älskar Indy beautys tvättmousse! Har även toner, dag och nattkräm och ögonkrämen som jag gillar. Har en av ansiktmaskerna med men den gillar jag inte nått nämnvärt, då är löwengrips ansiktsmasker bättre!

    Jag tror jag jämför den med Lumenes två tvätt-mousser. De känns så mycket fluffigare och tjockare, så i jämförelse känns den från Indy lite fattig/billig. Egentligen inte dålig kanske, men jag är mycket mer förtjust i Lumenes. 🙂

   Håller med! Bra att någon annan än en influenser recenserar. Annars är ju allt bara det bästa någonsin.

   Använde Acos mousse, räckte hur länge som helst (vilket jag även upplevt med andra mousse-produkter) men Therese Lindgrens…. tog slut jättefort och då använde jag samma mängd som tidigare?? Fattar it nå..

    Menar inte*, dialekten tar över ibland 😅

  Tips angående schampot är att använda ett billigare schampo först, skölja ur och sen använda ett dyrt schampo, då kan man arbeta in det andra bättre. Man kommer ner djupare i håret om man fått bort det värsta smutset först✌️

   Eller bara först ta pyttelite, skölja ur, och sen behövs bara litegrann igen när det löddrar. Använder Maria nila och måste schamponera två gånger men tar man bara liiite lite först så håller det länge. 🙂

  Tips till torrisar: Sluta tvätta huden så mycket. Är du inte synligt smutsig så behöver du inte tvåla in dig där.

  Jag tvättar mig endast under armarna och mellan benen med ph-vänlig duschkräm. Hudens egen skyddsbarriär med lipider blir bara irriterad ju mer man tvålar in sig. Tänk på ryggens hud t.ex. Hur ofta är man där och tvålar in noga? Inte så ofta. Hur ofta smörjer man in sig där? Inte så ofta. Är du torr på ryggen?

   Får man ändå supertorra ben, vilket är himla vanligt på vintern, rekommenderar jag varmt Ceraves stora burk.

    Älskar den!

   Oahh..fattar inte det där alls. Man tar en dusch dagligen, så är det bara. Du svettas utan att märka det, hudavlagringar mm. Använder en mild duscholja och även mandelolja el biooil i hudcremen. Jag tvålar av hela kroppen, även ryggen..

    Du gör som du vill, men sanningen är att du tvättar bort många nyttiga ämnen från din hud med tvål. Bland annat lipider som är en del av vårt inbyggda immunförsvar [1]. Hudavlagringar behövs normalt inte tvättas bort utan försvinner naturligt. Svett i sig är inte farligt utan det är bakterier som gör att det luktar, det räcker alltså att tvätta sig där man svettas (ex. under armarna).

    [1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2639779/

     *peptider, inte lipider

  Och så tänker vi lite på miljön nu och börjar använda schampotvål och hårdtvål till kroppen, tack!

   Glöm inte att tvätta dina kläder i urin och aska samt att bara äta fallfrukt. Masochism ftw

    Tack för input, men jag tvättar mina kläder med tvättnötter och ättika, funkar toppen för mig!

   Schampotvål, vad är det?

    En hård tvål för håret. Så bra för miljön eftersom att den inte innehåller vatten.
    Sen vet ju jag att folk vill ha balsam med siliconer o grejer, men jag gillar att mitt hår är helt rent och håller sig rent en vecka.
    Jag tycker att det är oerhört onödigt att köpa duschgrejer som innehåller en massa vatten. Men folk i allmänhet tycker att blankt, siliconigt hår är viktigare än miljön.

     Jag har använt mig av J.R liggetts i snart 2 år. Supernöjd, man kan använda den som den är men jag föredrar att använda surskölj efteråt. Antingen citron eller hibiskus.

      Samma som jag använder! 👌🏻👍🏻 Jag sursköljer dock inte, utan använder lite arganoljan i topparna bara.

    Lush har, kallas schampookakor hos dem.

   Hårdtvål är väldigt dåligt ut ett hygieniskt perspektiv.

    Nej detta med ett mytt

  Jag köpte det gula shampo och balsamet, luktar så sjukt starkt och tantigt. Får liksom ont i huvudet tyvärr.

  Torrschampo?
  Förr i tiden, för ungefär 100 år sedan, då jag var tonåring, använde man torrschampo när håret var fett och man inte hade tvättat håret på ”länge”. Nu tvättar man väl håret minst varannan dag.
  Så varför är torrschampo så populärt nu? Varför använder man det? Tant är nyfiken 🙂

   jag använder det för att just slippa tvätta håret så ofta. Jag tränar ganska mycket och jag vill inte duscha håret varje dag ungefär, så vid lättare träningspass skippar jag duscha just håret och har i torrschampo.

    Tack! Har du någon produkt du tycker är särskilt bra?
    Jag tvättar varannan dag, men kanske kan jag liva upp håret lite de dagar jag inte gör det, så nu vill jag testa.

     Jag har testat Batiste för blont hår, men gillade inte doften. Nu har jag Barnängens och den tycker jag luktar gott och funkar lika bra. Jag har tjockt hår så måste ta ganska mycket för effekt, så gillar egentligen inte att använda torrschampo, men i nödsituationer får det duga.

     Ja det är super skönt faktiskt, känns mer skonsamt för håret att gå in med lite torrschampo mellan träningspassen och duschning av håret. Jag använder Batiste för mörkt hår. Jag har väldigt tjockt och slitstarkt hår och får sällan fett hår, men då känns det extra bra med lite extra hjälp för att behålla fräscheten.

   Tvättar inte håret varannan dag! 😅

   Tvättar verkligen inte håret varannan dag. Tvättar det typ var 6-7 dag nu när jag ändå bara är hemma. Annars kanske var 5 dag? Däremellan öser jag med torrshampoo hehe. Säkert inte helt bra för håret men hellre det än att gå runt med fettigt hår. Och vem orkar hålla på att tvätta hela tiden.

    Hahaha… Fattar! Men då borde ju DU kunna rekommendera något jag kan prova. 🙂

    Det beror väl på vilken typ av hår och frisyr man har. Jag har klassiskt skandinaviskt hår och pixie cut. Tar 30 sekunder att tvätta och 5 minuter att självtorka. Inga problem att tvätta ofta, med andra ord.

   Man ska ju helst inte tvätta håret så ofta. Att du är tant har nog mer med saken att göra… vid klimakteriet får man ju ofta både fet hårbotten och visst håravfall

    Nejdu! Fett hår hade jag bara som tonåring.
    Jag kanske har tur, men har väldigt lite håravfall. Men jag blev jävligt tunnhårig när jag fick ta cellgifter i 11 månader. Fast efter det så fick jag tjockare hår faktiskt.
    Tant kallar jag mej för därför att jag känner mej äldre (och förmodligen är det) än de som hänger härinne, men jag är fan inte 70 eller så.
    Klimakteriet? Ja, jag hade oturen att hamna i det redan runt 30, och kunde sedan inte få barn.
    Det hade förmodligen varit underbart att få barn, men verkligen inget jag saknar.

     Du kanske borde testa en äppelcidervinägerkur? Är bra för oljigt hår!

   Torrshampo är toppen. Jag har långt så vill inte tvätta för ofta. Tacka gud att det finns.

   Bra tips på torrschampo: Living Proof! Jag vill inte ha extra struktur och volym i håret med torrschampot, utan vill bara att det ska kännas rent. Living proof ger ingen struktur eller så, så det känns bara rent igen! Superbra!

    Men luktar så på starkt.

   Jag tvättar mitt 2 ggr i veckan, tycker det känns lagom. 🙂 Blir det lite fettigt och jag ska någonstans så använder jag Batiste. Tycker de är bra och doftar gott (särskilt cherry!). Dock tror jag inte man ska överanvända det för tycker det gör håret lite mer skört?

  Jag testar Bloggbevaknings nya sajt.

  Resultat: Bilderna laggar fortfarande trots supersnabb uppkoppling (fiber).

  Betyg: Det kan bli bättre

   Att du har Fiber säger dock ingenting om hastigheten.
   Du kan ha en fiber uppkoppling med lägre hastighet än en ADSL-lina.

  Ett schampo’s effektivitet bedöms inte efter hur mycket det löddrar.
  Lödder betyder inte att det funkar bättre.

   Fast lödder ger ju en indikation på koncentrationen av surfaktanter (= det som rengör), så i ett schampoo som innehåller ex. sodium laureth sulfate (en surfaktant) så vill man ju att det ska löddra. Löddrar det dåligt är det utspätt med vatten och schampot är mindre drygt (vem vill betala för vatten?).

  Ska köpa både shampo och dom för duschen. Många gillar dom. Så tack för du testat dom. 😊

  Har sagt det förut men säger det igen. Förpackningarna ser så himla goda och gulliga ut. Vill typ äta dom!

  Är schampot sulfatfritt? I så fall är det därför det inte löddrar särskilt mycket, och då ska man applicera mer vatten för att få upp löddret och inte mer produkt.
  Så det kanske inte är så odrygt ändå?

  Fast det finns ju betydligt billigare veganska torrschampon på marknaden. T.ex. Liance för 49kr/flaskan. Jag rekommenderar den som heter Invisible.

  Och om du jämför Ida Wargs torrschampo med Maria Nila (jag har testat MN men inte IW) kan jag lova att Liance slår det med hästlängder. Framförallt om man som jag inte vill att torrschampot ska ge någon som helst struktur i håret, utan enbart få det att kännas fräschare och ta bort den fettiga känslan.

   Tack för tips, jag har aldrig testat det. =)

  Fråga ang hudvård till er som är över 30. Jag är 25, tvättar inte ansiktet något speciellt. Ibland sköljer med vatten och ibland tvättar med handtvål. Tvättar i princip aldrig ansiktet morgon och kväll (sitter mest hemma och pluggar). Om jag smörjer in mig så är det oftast med närmaste body loation (i ansiktet). Hade acne som yngre och höll på en massa då men har liksom tröttnat. Min hy är ganska bra nu, inte perfekt och inte ”glowig” men good enough.

  Min fundering är om jag kommer ångra det här när jag blir äldre? Har börjat få små rynkor i pannan. Kommer det straffa sig sen är jag är lat/snål/inte tror på produkter nu?

   Om du är 25 och redan har rynkor i pannan är din rutin åt helvete. Du ska ha en bra rengöring, fast sulfatfri, ett c vitamin-serum och kräm och en retinol på kvällen. Snälla du, 25 år och rynkor, pinsamt.

    Nä mina små rynkor i pannan är inte pinsammare än att jag får skrattrynkor runt ögonen när jag skrattar. Jag är bevisligen inte speciellt besvärad av dem, frågan är varför du gör ditt yttersta för att ändra på det? Ganska fittigt tbh.

    Min panna skiljer sig inte nämnvärt från andra, jämnåriga pannor jag som jag umgås med så är inte heller speciellt bekymrad över att det skulle vara mitt ansvarslösa leverne som är anledningen 🙄

     Haha. Måste varit ett troll. Helt normalt att ha rynkor när man är 25 eller yngre. Jisses. Personen vill få sig att framstå som beläst och duktig, men är genom sin reaktion uppenbarligen inte kunnig alls ☺️

      ❤️❤️

   Solskydd är det absolut viktigaste! 50 för ansiktet.

    Tack för tips!

   Det mesta beror på generna, visst kan man pyssla runt lite om man tycker att det är kul men om det du gör nu funkar så kör på det. Spara dina pengar och lägg några hundringar på en bra solskyddsfaktor istället, det kommer göra störst skillnad gällande rynkorna.

    *solskyddskräm

    Tack för tips! Har också tänkt att det mesta beror på generna. Ska köpa en lite bättre solskyddsfaktor framåt våren 😊

    Hudvård är jätteviktigt. Att tvätta och använda serum och ansiktscreme. Hur sjutton tror ni att man kan få fin hy när åren går om man inte vårdar den.

   Min hy har aldrig varit bättre än den är nu sedans jag slutade att tvåla och greja varje dag. Använde ansiktsrengörning, toners, ansiktskrämer och serum varje dag men min hy var ändå alltid “äcklig”. Använde alltid fundation för skämdes över min hy.

   Nu har jag aldrig foundation. Mina porer har även minskat till typ noll synlighet? 😭 + kanske får EN finne i månaden topp.
   Tvättar ansiktet med olja någon gång i veckan, ibland gör jag acv-toner och på vintern kan jag smörja lite extra lotion i ansiktet efter oljan om jag verkar torr eller så gör jag en ansiktsmask av rå ofiltrerad honung som fuktbombar min hy.
   En splash med kallt vatten på morgonen + lite olja om det känns stramt är min enda dagliga rutin.

    Ja men precis! Får enstaka finnar mellan varven, tvättar dem med lite alsolsprit om det behövs men oftast och sen är det bra med det.

    Ska se om jag kan hitta någon mysig olja, för jag gillar också att använda det ibland 😊

  Jättebra inlägg!

  Tack för tips!

  Älskar också duschmousse och kommer efter det här inlägget testa Idas. 😊👍 🧼🚿

  Läste innehållsförteckningen och vad jag kan se innehåller vissa produkter sulfater.

  Tack för att du tar dig tid att recensera! Känns, som andra sagt, att dina recensioner är helt ärliga. Gött att du fick med förpackningen och att det är veganskt också!

  Fast ett bra schampo ska inte löddra, löddrar det är det ett tecken på att det är skitprodukter i. Så ju mindre lödder desto bättre schampo i den bemärkelse att det är bra ingridienser i.

  Wow, tack för recensionen! Har varit nyfiken på dessa produkter länge – nu är det jag som beställer hem en duschmousse 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *