Var går gränsen mellan lögn och att krydda en historia lite?

Inlägget som hänvisas till i klippet hittar du här – om du själv vill kontrollera saken. 

Efter att ha sett klippet – var tycker du gränsen går mellan en ren lögn och att krydda en historia en smula?
Och är det verkligen en sådan bra idé att göra som Isabella gör, när det så enkelt går att kontrollera på hennes sociala medier.
Är hon medveten själv om hur hon konstant ljuger, kryddar och – here it comes – förvränger sanningen för att passa hennes narrativ?
Människor i hennes närhet – jag tänker främst då på Marisol som omnämns i klippet ovan och som måste veta med sig att hon de facto INTE dragit upp Isabella ur vare sig en isvak eller en sjö – måste väl ändå till slut reagera?
Eller låter de bara henne hållas?

Orkar de inte ta upp detta eller är de helt enkelt okej med att vara statister i Isabella Löwengrips fabricerade liv?

273 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hon förstår nog inte skillnaden på kallbad och att hoppa i en isvak?

  Svara

   Hon påstår alltså att hon hoppat i en isvak naken och sen fick bli uppdragen? Det är väldigt svårt att ta sig upp ur en vak, även ifall man blir uppdragen. Tänk den vassa isen som skrapar medans någon drar en över kanten. Inte ett dugg troligt att det har hänt överhuvudtaget.

   Svara

    Exakt, det är liksom ingen trevlig upplevelse alls. Pinsamt, för man får ju lära sig x antal gånger genom åren i skolan hur man ska gå till väga för att dra upp folk ur en isvak på ett säkert sätt. Detta gör lögnen ännu mer uppenbar 🤦🏼‍♀️

    Svara

     Visst, att dra upp någon naken är lättare viktmässigt men skrapet mot bar hud med all is… Bara det hade genererat ett inlägg från henne där hon berättade storyn och visade upp skrapet på mage och längre ner. Plus Marisol måste ju farao vara Hulken, speciellt när BB säger att hon var i vaken för länge och var genomfrusen. Då kan man inte knappt hjälpta till att ta sig upp. BB är som ett barn med sina historier.

     Svara

    Finns det någon sanning i det? Ja det vet du ju eftersom man fick se på story när hon var i vattnet. Du och Ny 24 förvränger ju för att passa era syften och mål. Vissa andra har ju kryddat sitt cv och fabricerat om kändisintervjuer osv och kastar sten i glashus. Detta är mer oskyldigt måste jag säga men grattis till dig som fick en chans att narra och kasta s muts än en gång.

    Svara

     Vad är ditt syfte?

     Svara

     Kan du inga andra ord än kasta s muts?

     Svara

      Förvränga är ett annat ord Stollis kan.

      Svara

    Att bada isvak ingår som frivillig övning i lumpen. Den förbereds och övervakas noggrant, för att inget oönskat ska inträffa. Och de hoppar aldrig in nakna.

    Svara

   Bella har svårt att se skillnaden på en sanning och en lögn verkar det som. Det händer lite för ofta att hennes historier ändras om och om igen.

   Svara

    Finns fler som kryddar, överdriver och ändrar historier. Maggan Graaf t ex, hennes syster säger ofta att hon ljuger, hon ändrar sig ofta också men inte att det tjatats här om att hon är en lögnare för det. Tror B ella hade svårt att tänka skillnaden på kallbad och isvak bara, tänkte att en iskall sjö kallas isvak tror jag. Inget att blir så arga för men somliga vill gärna hacka.

    Svara

     Instämmer Maggan har ändrat beteende, väldigt rörig blogg o instastories… Hör inte vad hon säger, morrar, skriker och åmar sig mest. Älskade att läsa hennes blogg förr…Hon hade en behaglig röst att lyssna på när hon poddade med David E.

     Svara

     Nej. Nej. Nej. En iskall sjö är inte samma sak som en isvak. Men du får ett F för försök.

     Svara

    Kan vi inte bara glömma den här tragiska tanten?

    Svara

    Isabella är ju uppenbarligen inte psykiskt frisk.

    Svara

   Gratis mensskydd i Skottland! Första landet i världen med det beslutet 😀

   Svara

    ”Gratis” menar du? Det ju alltid nån som ska betala. Alla skottars skattepengar får ännu en pålaga för att bekosta detta. Gratis är det inte. Beräknad kostnad var visst £24 miljoner om året.

    Svara

     Gubbigaste kommentaren idag. Det kostade ju precis lika mycket innan men betalades då av några få och på skattade inkomster.

     Svara

      Några få? Alltså de ”få” som har mens menar du?

      Svara

     Jag brukar vara extremt noga med att man ska använda exakt rätt ord, allmänt skriva en helt korrekt svenska utan några misstag alls. Jag är helt enkelt en språkpolis. Och just därför känns det helt rätt att kunna klämma till dig som klagat på ”Yay”, när den personen visserligen kanske var off-topic men samtidigt skrev om något väldigt positivt för kvinnor.

     Du har nämligen fel. ”Gratis” har två olika betydelser, dels den du tänker på, att något är kostnadsfritt, dels också den som är kopplad till person, alltså ungefär ”utan att det kostar något för den som normalt betalar för det som avses”.

     Vill man verka vass kan det vara en klok idé veta vad man talar om innan man försöker trycka till någon som bara blev glad av en nyhet – som fler länder dessutom borde ta efter.

     Svara

      ❤❤❤❤

      Svara

     Tesla, Det hörs att du inte har mens.
     Hade män mens skulle det vara ledigt från jobbet den veckan + gratis choklad och gratis mensskydd

     Svara

      Ha, ha, där fick hen!

      Svara

   Nej precis, hon säger ju dessutom sjö och hon vet ju att hon lagt upp bild på det. Hon säger fel och tänker att en iskall sjö är ett isvak helt enkelt. Det kan ju dock ha varit ett bad till, hon kan prata om ett annat dopp också kanske än just detta som fotades.

   Svara

    *en isvak

    Svara

   Hon uttalar till och med ordet fel och säger isvaket istället för isvaken

   Svara

    Isvaket… Är det något kyligt nattpass på sjukhus?
    Isvaken? Det är säkert om man väntar på att isen ska frysa så man kan ta sig en nattfösare 🙂

    Svara

   Så världens mäktigaste kvinna är alltså så korkad att hon inte förstår att det behöver finnas IS till en ISVAK?

   Svara

    Welcome to the world of isabella Löwengrip.

    Svara

    Fast det kanske var is i vattnet och vattnet var iskallt. Kanske tänkte hon isvak typ att man vaknar av att doppa sig i iskallt vatten, det som är hela tanken med det, att piggna till. Tror många tänker så. Klart hon inte menar eller försökte få någon att tro att hon borrat upp ett hål i isen. Eller så tänkte hon att en sjö med iskallt vatten kallas isvak. Det gick nog lite fort bara.

    Svara

     Tror INTE att många tänker så 😂 Man får nämligen lära sig i skolan hur man tar sig upp ur just en isvak och många får även möjligheten att prova bada i en

     Svara

      ”Tror många tänker så” 😂

      Svara

     Det fanns INTE is i vattnet då.

     Svara

     Vad är det du inte förstår?
     Hon LJUGER återigen om en Händelse som hon dokumenterat i sin blogg!!

     Varifrån kommer ditt kall att försvara denna manipulerande människa?

     Hörde du inte vad Isabella sa i podcasten?
     Har du missat den summering Bloggbevakning gjort angående att hon LJUGER????

     Förmodligen kommer ditt kall att försvara denna mytoman av rang. Från att du önskar att du kunde leva hennes liv och framförallt från att du ingår i de ”som Isabella så rått idiotförklarade…I podcasten med Alex Schulman

     Du har ju tydligen missat detta. Så et voliá

     https://schulmanshow.libsyn.com/13-isabella-lwengrip

     Om du sedan vill få en förklaring till varför människor tycker att din idol beter sig gränslöst mot människor likt du – köpt lögnen…

     Så läs här!

     https://nyheter24.se/bloggbevakning/2018/03/17/osmakligt-ar-bara-fornamnet/

     Vore väldigt intressant om du och alla som försvarar Isabellas lögner (till och med de som hon erkänt) skulle kunna svara på om NI FORFARANDE stöttar henne?

     Svara

     Men du har väl tittat på bilden?! Ingen is så långt ögat kan nå. Nog den dummaste förklaring jag hört.

     Dessutom måste man väl inte borra hål i isen själv för att kunna bada isvak?

     Svara

   Vad är ett kallbad? en bassäng i ett badhus med kallare vatten tänker jag.Vinterbada säger man när man går ner i en isvak med bastu innan och efter.Man kan också rulla sig i snön för extra skön effekt.

   Svara

    Kallbad heter det när man badar utomhus i ouppvärmt havs- eller sjövatten. Finns många kända kallbadhus i Sverige.
    Jag har bland annat varit på det som ligger i Falkenberg, otroligt vackert!

    Svara

     Tillägg: kallbadhusen är året runt-öppna så det behöver inte vara på vintern.

     Svara

  Eftersom jag inte kan se klippet som Camilla hänvisar till kanske någon kan förklara? Och ett tips till Camilla, inte alla dina läsare är seende… vissa läser bloggen med hjälp av text to speech och att då hänvisa till en bild eller filmklipp utan tillhörande förklaring i text fungerar inte.

  Svara

   Att hon i samma pod säger att hon spontant hoppade i en isvak och sen under samma pod är det inte spontant typ.. och det var en sjö inte en isvak

   Svara

    Hon bestämde det under en promenad säger hon, men förstår nog inte bara skillnaden på isvak och kallbad bara, hon vet ju att det lades upp på insta så att folk har sett det menar jag. Hur vet du att Marisol inte hjälpt henne upp undrar jag, har M sagt det? Vi fick ju inte se när hon tog sig upp utan vi fick se när hon hoppade i och var i vattnet.

    Svara

     Fast hon sa att hon lag i ett tag pga fanns ingen stege…. alltsa varför skulle M hjälpa henne upp da?? Makes no sense det du skriver!!

     Svara

      Varför skulle inte marisol hjälpa henne upp om det nu inte fanns någon stege? Tycker det är logiskt att man behöver hjälp upp om man saknar en stege.

      Svara

       Men en trappa kan väl de flesta gå upp och ner för?

       Svara

        Fast en trappa går inte ner i vattnet, kan vara lite svårt att ta sig upp utan stege. Hur vet du förresten att det fanns en trappa? För att man ser något räcke så betyder inte det att det fanns trappa ner.

        Svara

         Ni som inte tror att det finns en trappa som leder ner i vattnet, ring Carl-Jan Granqvist som äger stället och fråga……

         Svara

          Och du kan ju sluta använda dig av nick- du hört från en gammal historia som utspelade sig för längesen.

          Svara

          Fast en trappa går inte ner i vattnet som en stege iaf, så det är inte konstigt om man kan behöva lite hjälp upp även om det finns en trappa. Spelar väl igen roll om hon tog sig upp på egen hand eller om Marisol gav henne en hand. Att det ens diskuteras här så flitigt haha.

          Svara

      Ja alltså det är ju lite svårt att ta sig upp om det inte finns en stege ner i vattnet, så då kan hon ha behövt hjälp upp av marisol, hon var ju där det fick vi ju se och veta redan då. Det var hon som filmade ju. Hur tänker du, behöver hon inte hjälp upp för att hon låg i ett tag? Hon kallbadade ju, det har vi sett så det är ju ingen lögn.

      Svara

       Det fanns en trappa som hon tagit bilden framför. 🙂

       Svara

        En trappa brukar inte gå ner i vattnet så det kan vara lite svårt att ta sig upp utan stege. Dessutom ser man inte att det finns någon trappa, inte säkert.

        Svara

         Ha-ha, jag får nästan lust att svänga förbi och kolla om det finns nån stege eller trappa.

         Svara

          Gör det snälla, så vi får detta utrett en gång för alla.

          Svara

          Bilden är från Saxå bruk och inte Grythyttan. Och det finns en trapp, men den ser inte ut att gå ner i vattnet så the plot is typ thickening…
          https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/01/19/desperation/

          Svara

           Klippt från Saxå Bruks hemsida:
           ”Välkommen till mitt paradis, Saxå Bruk!

           Saxå Bruk, som är Värmlands äldsta, från år 1540, kom i min ägo 1984. Saxå Bruk ligger mellan Grythyttan och Filipstad, vackert beläget vid sjön Saxen”

           Så jo, typ Grythyttan…?

           P: Jag känner till dessa trakter. Saxå bruk ligger inte ens i samma kommun som Grythyttan (Hällefors kommun), utan i Filipstads kommun. Det är 16,8 km mellan Saxå bruk och Grythyttan, och man säger definitivt inte att man är i Grythyttan när man är i Saxå.

         Som någon påpekade längre ner med bildlänkar, den nedmonterade trappan inför vintern ligger uppe på däcket bredvid Bella.

         Tror knappast att de har en extra liggandes där, utan det är den som sättas upp igen till sommaren.

         Svara

          Och det ser ut som om bryggan är två meter över vattennivån. Där kan knappast hon blivit uppdragen av nån?

          Svara

       På RIKTIGT?

       Hur kan du ge av dig själv genom att försvara en lögnare?

       Om du missat det du måste hört i Podden så säger Isabella att hon slängde av sig kläderna. Hoppade i en isvak. Det fanns INGEN trappa så Marisol fick dra upp henne. Hon hade INGEN handduk, utan satte på sig kläderna.

       Det är ju tydligt att du hört – just detta. Eller hur?

       Fine by me.

       MEN HAR DU KLICKAT PÅ MENYN I DIN IDOLS BLOGG NÅGONSIN?

       Prova vetja!

       Det är de tre vågrätta streck som ligger högst upp till höger.

       Då kan du ju antingen välja Archive eller längst ned ser du ett förstoringsglas.

       Prova, om du som vi alla som följt Isabella att välja ARCHIVE.
       Scrolla ned till januari 2020 (då alla märkliga lögner, som både media och bloggar tagit upp. Hennes depression, inlagd på psyk…etc.

       Samtidigt under denna tid så åkte ju hon med Marisol till Carl Jan Granqvists ställe…

       Om du inte orkar leta igenom arkivet.

       Klicka då på förstoringsglaset.
       Skriv då in ordet

       Kallbad

       Och följande inlägg visas

       https://www.isabellalowengrip.se/2020/01/18/kallbad

       Om du är osäker om trappa, handduk eller om Marisol var tvungen att dra upp mytomanen- så finns svar här!!

       Vad driver dig att i vått och torrt försvara henne?

       Är det så svårt att förstå att för henne är du bara en rad i ett EXCELARK?

       Om du missat detta så lyssna här på hur hon tillintetgjorde dig och många som ser upp till henne!

       Vad tänker du nu?

       När du fått höra sanningen?

       https://schulmanshow.libsyn.com/13-isabella-lwengrip

       Om du inte riktigt hänger med i varför jag säger att ni fans bara är brickor i hennes spel.

       Så läs gärna här. Lite enklare och mycket tydlig förklaring:

       https://nyheter24.se/bloggbevakning/2018/03/17/osmakligt-ar-bara-fornamnet/

       Snälla upplys mig om VARFÖR DU FÖRSVARAR HENNE!!❤️

       Svara

    Just spontaniteten är väl fånig att anmärka på. Man kan förstås göra något spontant, men med syfte att lägga på instagram.

    Svara

  Men snälla ge dig! Du och Ny 2 4 förvränger ju också och kryddar. Hon säger fel, helt enkelt, tänkte väl att iskallt vinterbad kallas isvak, det är väl ingen farlig lögn och vad vet du om inte Marisol drog upp henne då det inte fanns någon stege. Hon vet ju att det fotades och filmades och att det lades upp så det är ju ingen medveten lögn utan en felsägning.

  Svara

   Ja, jag tror också som du 12:06 att Bella, precis som många andra svenskar har dålig ordkunskap, grammatisk kunskap och begränsat ordförråd. Hon vet inte hur hon ska beskriva ett vinterbad, så hon kallar det isvak.

   Svara

    Fast det fanns ju en trappa. Da kan man ju inte säga att man lag i ett tag för att det inte fanns en stege. Hahahaha alltsa att man orkar försvara henne heeela tiden när hon ljuger sa sjukt mycket!!!

    Svara

     Lägg ner. Hon låg i ett tag säger hon, att det ev fanns en trappa betyder inte att det fanns en stege ner i vattnet, det är en stor skillnad. Ja precis så 12:14 jag tror hon tänker att en kall sjö kallas isvak, en felsägning helt enkelt, feltänkt. Kallbad, vinterbad, isvak same tror jag många tänker lite felaktigt, varför skulle hon ljuga när hon vet att folk sett badet.

     Svara

      Det är en badbrygga hon står på, men din gissning är att den som byggde den inte tänkte på att man kan vilja ta sig ner och ut vattnet på ett smidigt sätt? Eller så kanske virket och spikarna tog slut. Dessutom, eftersom doppet var planerat som content till hennes sociala medier så har jag svårt att tro att hon valde att hoppa i någonstans där det skulle vara omöjligt att ta sig upp utan hjälp. Man utsätter sig inte för en sån risk om man är halvt normal.

      Svara

       Haha du är otrolig… Nu var hon ju inte ensam så hon visste ju att hon kunde få hjälp om hon inte kunde ta sig upp med hjälp av stege eller trappa. Finns badbryggor som saknar stege och som tidigare haft stege eller trappa. Spelar det någon större roll verkligen om hon tog sig upp själv eller behövde hjälp av Marisol? Alltså.

       Svara

      Vad menar du? Trappan går ner i vattnet från bryggan. Lättare att gå upp på än en stege

      Svara

       Hur vet du det? Har du varit där? Och om hon nu inte behövde hjälp upp av Marisol utan kunde ta sig upp själv so what, vad spelar det för roll, vad skulle hon tjäna på den eventuella lögnen menar ni? Snälla nån.

       Svara

        Man såg ju på bilden väl

        Svara

         Man ser att det saknas en stege, man ser märken där stegen skulle suttit.

         Svara

      Nej jag är rätt säker på att faktiskt de flesta bekanta med svenska språket förstår skillnaden mellan en kall sjö och en isvak. Förstår man inte det är man långt under normalbegåvad. Fast Bella säger så mycket strunt så du har nog rätt hon pratar som hon har förstånd till och att det är taskigt att döma henne för hon förmår inte bättre.
      Du fattar väl själv att varje gång du förvarar din idol som du gör så dumförklarar du henne?

      Svara

       Jag tror många tänker att man vaknar till av iskallt vatten, av att doppa sig i iskallt vatten – isvak. Så har jag tänkt faktiskt, tänkte inte på att ett isvak är när man gör hål i isen och hoppar ner men så är det ju förstås.

       Svara

        Hahahahaha, nej!! Finns nog ingen förutom du som skapar egna ord av isvak. ”Vaknar till av iskallt vatten”? Milda makaroner…

        Herregud, finns det ingen GRÄNS för de hejdlösa dumheter man får läsa här?!

        Svara

        Asså jag orkar inte 🤯 Vilken idioti!

        Svara

         Nej asså, jag håller verkligen med asså. Man orkar fan asså inte mer med den här skiten asså.

         Svara

          Drygo. Gå och dra något gammalt över dig.

          Svara

           Dig?

       Folk fattar ju inte vad folkhälsomyndigheten menar och tycker det är svårt att förstå vad som gäller. Så ja folk är i allmänt ganska dumma.
       Läsförståelse är verkligen något många borde öva på.
       Att påstå att Bella inte skulle veta skillnaden på isvak och kallbad är bara tramsigt. Hon sa inte fel. Hon skarvar sina historier för att bli lite häftigare.

       Svara

        1. Folk är i allmänhet ganska dumma och förstår inte vad som gäller.
        2. Bella förstår vad som gäller mellan isvak och kallbad och säger inte fel.
        3. Bella är smartare än folk i allmänhet?

        Svara

      Jag blir alldeles förbluffad att ni tror att er stora idol inte kan skilja på is och vatten. Tror ni att hon är så korkad? Det tror inte jag även om hon ljuger som en häst travar.

      Svara

       Agree. Jag blir dessutom alldeles förbluffad över alla förslag till ev förklaringar till vad Isabella menar. Kvinnan ljuger och hittar på saker. Hennes trovärdighet är 0.

       Svara

   Synd om henne som har sådan otur och säger fel så ofta.

   Svara

    Alla kan inte ha tur

    Svara

    Ja det är värst. Hon tar fel på om veckodagar är helg eller vardag, hur man anger tider, vad som är en isvak och inte, vad som är spontant och inte … har hon någon form av afasi människan? Den mest sannolika förklaringen vore ju såklart att hon med berått mod ljuger, men om det nu inte KAN vara så så … … äh.

    Svara

   Men det är ju Sveriges sagotant har ni inte förstått det? Det var en gång…. Alla vet vi väl att sagor inte är sanna🤭

   Svara

   Oj oj, nu har din Bella råkat ”säga fel” igen! Attans vad otur hon har med detta! Hur ofta har det inte hänt på senaste tiden? Stackars Bella! Märkligt ändå att en sådant beläst person som hon har sådana enorma brister i sitt ordförråd att hon inte vet skillnaden på att bada i en sjö och en isvak….

   Svara

   Ge Dig Nu. Du Är Inte Sann I Din Envishet Att Försvara IL.
   IL ljuger och få. Och hon gör det medvetet. Allt för att hålla sig kvar i sina sociala medier.

   Svara

    Vad skulle hon tjäna på att ljuga om att hon badat isvak istället för kallbad i sjö?? Varför skulle det vara medvetet när hon vet att hon lade upp bild och film på det. Hur tänker du? Hon kallbadade ju iaf det har vi sett, var ju inlägg om det här.

    Svara

     Det är ju inte bara ”kallbadet” det syftas på. Hela hennes liv går ut på lögner.

     Svara

      Ditt med.

      Svara

       Känner du anonym 12:34?

       Svara

        Jag känner inte Stollan tack och lov. Och inte vill jag göra det heller.
        Men jag skulle skämmas över att ha en sådan ” lögnerska” som Idol.

        Svara

        Japp.

        Svara

         Och jag är inte på Bellas sida. Däremot skriver hennes riddare även negativa kommentarer- för att försöka dra igång kommentarsfältet. Jag vet vem anonym är. Och känner även till alla anonyms nicks. Låt er inte luras. Denne lever hela sitt liv i lögn. En patologisk lögnare deluxe.

         Svara

          Jo tjenare att du vet. Sluta prata goja.

          Svara

           ASSÅ, jag pratar inte goja. Den som vet, vet. Det är sen gammalt.

          Jag vet också!

          Svara

           Det får vi hoppas. Du bör veta någorlunda vad du pysslar med i alla fall, kan tyckas.

           Jag är inte anonym, men jag vet också vem det är.

          Du vet inte mitt nick, jag var inte anonym innan. Och vet du det så får du gärna skriva ut det.

          Svara

           Du menar alla dina nick? Jodå, jag vet. Alla. Jag vet nästintill allt vad du pysslar med- och det vet du.

     Hon kanske inte tjänar något på det, men hon har uppenbart en störning som gör att hon inte kan låta bli att krydda historien för att den ska bli märkvärdigare än den var. Finns många sådana människor varav de flesta är mytomaner.

     Svara

      Fast jag tror, även om hon kanske som andra kryddat lite, att hon tänkte att iskall liten sjö kallas isvak. Att vinterbad/kallbad kallas isvak. Tror hon tänkte lite fel bara, sen hur hon tog sig upp själv eller med hjälp tycker jag spelar liksom ingen roll. Hon kan minnas fel då det var i början på året dvs den period då minnet sviktar.

      Svara

       Oj oj, vad du kämpar på! ”Tänkte fel”, ”minnas fel” yada yada… Tror Bella skulle kunna strypa någon och så skulle du komma sättande med miljoner ursäkter åt henne. ”Hon tog nog bara fel på krama och strypa, hon trodde det var samma sak”. ”Hon skulle nog bara hjälpa Paul knyta scarfen runt halsen..”

       Svara

        Här var du faktiskt väldigt rolig må jag säga. Ibland så- har du sjukt bra humor.

        Svara

         Jo du, ditt psyko.

         Svara

          Dito

          Svara

       Det måste isåfall vara en mycket liten sjö om hon kallade den för isvak.

       Svara

       13:30
       Bara sluta nu!

       Svara

      15.09 Ska vi bilda klubb? Jag och alla dina nick- tror vi blir ett ganska stort gäng bara sådär direkt.

      Svara

     Men patologiska lögnare ljuger utan vinning. Troligtvis gör hon det utan att ens tänka på det. Det handlar inte alltid om utstuderade lögner när man ljuger på rutin.

     Och patologisk lögnare är hon.

     Svara

      Du med.

      Svara

       Vass comeback.

       Svara

        Japp. Och än större sådan skådas i framtiden. Och nog tog du åt dig allt, din patologiska lögnare.

        Svara

         Så när kommer din stora vassa comeback?

         Svara

          Det kommer du märka. Var så säker.

          Svara

     Hon tjänar ingenting på det, det är det som är grejen. Varför ljuga så mycket när hon inte tjänar något alls på det? Det är det som förbluffar de flesta här.

     Svara

      Det hon tjänar på det är ju att det blir spännande historier och en spännande person som lyfts fram. Lite mer intressant än alla andra. Att ha badat kallt och fått handräckning för att komma upp är ju sånt som hänt många men att bli uppdragen naken ur en isvak för att man badat för länge är ju en kul historia. Om det hänt.

      Svara

       Ja precis. Det är det som driver henne, att vara liite mer speciell än andra. Därav kryddandet och skarvandet.

       Svara

      Hela hennes karriär handlar om att få människor att tro på hennes fejkade liv. Det är det enda hon kan och får nog henne att känna sig trygg, hur konstigt det än låter.
      Låt henne vara, inte bara för hennes skull utan för allas skull. Hon triggar igång så mycket dålig stämning så det bästa är att konstatera att hon är som hon är och gå vidare.

      Svara

  Må vara en av hennes mindre lögner men det är ju såhär Bella Ljugengrip funkar. Inte för att man ska acceptera det, men hon tar till vad som helst för att försöka göra sig ”intressant” och ”skön” och ”rolig” när hon är raka motsatsen.

  Väldigt oroande att hennes vänner inte reagerar, på stort och litet, och hjälper deras så kallade vän. Vad är det för vänskap…?

  Svara

   Kanske inte är en vänskap men de kan inte ta sig loss. Benn there done that. En nära person till mig ljög hela tiden men det var svart att ta sig ur relationen och därför berättade jag inte förräns mycket senare om allt ljug.

   Svara

   Tror att hennes svans inte bryr sig eftersom det är så IL är daglig dags. Hon har inte så mycket mer som locka folk att följa henne.

   Svara

   Tycker hon blir mer lik Miss Pigggy för varje år som går, på alla sätt.

   Svara

   Yogatjejenr medberoende!

   Svara

  Det är inte en lögn bara för att man inte kan beskriva något korrekt. Det är inte samma sak. 🙂

  Svara

   Absolut inte. Men hon ljuger 😉

   Svara

    Hennes begränsade ordförråd låter det verka som att hon beskriver något annat. I vilket fall har något hänt, det ljuger hon inte om

    Svara

    Nej, hon kallbadade och Marisol var med, hon filmade och kanske hjälpte henne upp. Varför skulle hon ljuga om det? Detta har skådats på instagram så det är ingen lögn.

    Svara

     ”Jag har badat i isvak” att gå ner i öppet vatten i en sjö är inte isvak, även om det är vinter. Sluta nu med ”hon sa fel”, hon läser ju tjugofem böcker i veckan, nog fasiken vet människan skillnad på en isvak och en sjö med öppet vatten.

     Svara

      Tack! Tänker det med, ingen säger väl isvak om man badat i en kall sjö? ”Tagit fel”😂 möjligen om man inte har svenska som modersmål då, men ordet is lär man väl sig rätt snabbt..

      Svara

   Isabella Löwengrips närmaste industriella lögner går väl inte alltid att skylla på inkompetens, eller svårigheter med att beskriva världen?

   Svara

   Ja men det är ju inte sanning heller så jag har svårt att se att det skulle vara förmildrande att en vuxen människa inte ska klara av att uttrycka sig rätt i något så enkelt som att beskriva en upplevelse med bad?

   Svara

   När så mycket skit kommer ut måste man väl ha alla logiska anledningar till att fråga om källan är ett skithål?

   Svara

   För att säga sig läsa så mycket som Bella gör är det ett rent mysterium att hon inte kan skillnaden på sådana basala saker (eller ens stava, för den delen).
   En sjö är en sjö. En isvak är en isvak. Det enda de har gemensamt är vatten.

   Svara

    Ja visst är det konstigt? Hon som snittar på två böcker i veckan enligt sin Instastory idag… Men inget fastnar tydligen. Teflonhjärna.

    Svara

     Är det sant att hon ljudar till pekböcker?

     Svara

     Bella läser så fort att hon inte minns något hon läser.
     Frågan är varför hon stressar genom bok efter bok på detta vis.
     Verkar ju helt imbecillt.

     Svara

      För att hon ska verka vara någon hon inte är. Det vill säga det som hela hennes tillvaro går ut på.

      Svara

   Fast jag trodde också det var att hon bara sagt isvak istället för vanligt vatten, och tänkte att nu gör Camilla en höna av en fjäder men sista delen av videon är ju där det blir stört, hon ändrar ju på hela storyn. Lyssna på hela innan ni skriver en kommentar.

   Svara

    Exakt! Det är verkligen sjukt vad hon ändrat. Tror många kommenterar utan att vare sig känna till vad som sades/publicerades på Bellas blogg och Insta vid detta badtillfälle, eller lyssnat på vad hon sedan säger i podden. Det är fan vridet.

    Svara

    Jag ska försöka vara djävulens advokat nu. Kan det ha varit så att hon hade med sig en handduk bara för att hon råkade ha det? Hon hade egentligen inte tänkt bada, bar med sig en handduk av något annat skäl. Så det blev spontant och turligt nog hade hon en handduk med sig. Hon kanske inte vet skillnaden på isvak och öppet vatten (trots att hon läser strax under miljonen böcker i månaden) så hon trodde det var det hon gjort. Det kanske var ett långt glapp mellan trappan (det fanns ingen stege, det var en trappa!) och vattenytan så därför fick Marisol hjälpa henne upp. Jag tror inte på detta själv, men varsågod IL, du kan använda detta i ditt försvar. Eller S. Vem som nu känner sig hågad.

    Svara

    Hur ändrar hon storyn menar du? För att hon säger att hon bestämde sig för att bada för att kunna lägga upp det på instagram? Det är ju inte att ändra historien för att hon inte sa det först, spontant infall kan det ju ha varit ändå. Man kan få spontana infall men ändå ha en tanke och plan med det så att säga. Coolt att hon erkände det tycker jag, kul.

    Svara

   Så mycket som hon tycks ”säga fel” måste det ju vara ”något fel” på människan…

   Svara

  Från den vinkeln är det svårt att avgöra.
  Det kan ha varit så att de tagit bort trappan för säsongen. Många som gör det.

  Jag tycker att det ser ut som att det bara är fästena som är kvar.

  Vad skrev hon på bloggen och insta när det begav sig?

  Svara

   Googla!!

   Svara

    😂

    Svara

     Men vad trötta ni är. Hack i skivan.

     Svara

      😂

      Svara

    Har redan försökt. 😊

    Och to contrary belief så suger jag på att googla. Jag är faktiskt ur-usel på det. 😜

    Svara

     😂

     Svara

     Mm, säkert. Minns när du googlade fram något avstånd i kilometer när Bellsan var på semester i Italien eller vad det var. Då hade du till och med en decimal … din lilla besserwisser.

     Svara

      Hahah på riktigt?

      Svara

       Japp. Det var ett inlägg om att fröken Löwengrip sade sig ha hyrt en semestervilla/lägenhet på en fiiiiiin ort, men i verkligheten handlade det om en betydligt ”billigare” plats. Då satt Hmm och googlade fram att det minsann bara var x,x kilometer mellan platserna. Det är säkert något fel som är trasigt.

       Svara

        Det var inte googel. Det var en kartfunktion. 😊

        Och det var efter en massa debacle om var Bella verkligen bodde jämfört med var ni hövdade.

        Svara

         Besserwisser som besserwisser. 😊

         Svara

          Tja, eller så är det mer en fråga om att jag ogillar fake news. 😊

          Svara

           Säger Mr Fejk himself?

         Och hur var det nu igen? Var det ens en mil bort från den mer kända orten som hon angav? 😜

         Var det den gången hon var i Frankrike? För isf har jag dessutom för mig att de två orterna räknas ihop. 😊

         Men tillskillnad från dig har jag inte lagt detta på minnet, så jag kan minnas fel.

         (Tycker det är mer skränande att du kommer ihåg en sådan grej. Om mig. 😅)

         Svara

          Skrämmande *

          Men ”skränande” passar också bra. 😁👍

          Svara

           Det är du som är skrämmande. 😁👍

           anonym, du är skränig och skrämmande. Och tröttsam!

          Du har ju också blivit påkommen med att svara på dina egna kommentarer, men glömt att svara anonymt … 😊

          Svara

           Nope!

           Som någon redan sagt, hack i skivan hos er och nu har ni snart gått igenom hela er repertoar. 🥱

           Tjingeling!

  Jag tror att hon har förvrängt sanningen och ljugit så ofta under en så lång tid att det blivit en del av hennes person. Hon kan inte tala sanning helt enkelt

  Svara

  Lite OT men sättet hon talar, det där smackande ljudet hon gör när hon talar, som att hon har klister i stället för saliv, är så irriterande!

  Svara

   Ja, jag får ilningar av det 😅

   Svara

   Ja!! Tack! Traumatiskt då uppläsaren till en spännande ljudbok smackar på det sättet, då går boken bort.

   Svara

   Lider ni också av misofoni? Otroligt jobbigt och svårt för andra att förstå.

   Svara

   Kan smackandet vara ett klickande från löständer med gom??

   Svara

  Men vilken tur att hon hade handduk med sig på promenaden för sitt spontana bad i en isvak. Det är dessutom väldigt svårt att dra upp någon ur en isvak så bara blir det konstigt.

  Svara

  De här turerna i lögnernas snårskog kan inte ens de mest ihärdiga Bellariddarna försvara!
  Först var det ett spontant infall – sedan plötsligt planerat för att kunna ta bilder till Instagram?
  Haha, Ljugbella klarar inte ens att tala sanning under en tvåminuters historia.

  Och jo, klart att hon vet skillnaden på isvak och kallbad.
  Men kallbad låter inte lika uppseendeväckande.

  Svara

   Jo tyvärr, tom uppenbara lögner som detta försvarar de.

   Svara

  Herregud, kom in på bloggen från en ny dator utan adblock och det är ju helt vansinnigt hur mycket reklam det är här!! Hur orkar ni läsa utan adblock? Inte konstigt att sidan är seg, folks mobiler blir överhettade och att saker strular! Helt oläslig utan adblock…

  Svara

   Ja det är verkligen mycket reklam… Dock känner jag sen flytten till nyheter24 att mobilen inte blir varm längre!

   Svara

   AdBlock är fantastiskt bra!

   Svara

   Ja, den där videon som börjar spelas upp när man scrollar bland kommentarerna… Arrrrgh…!

   Svara

  ”Marisol, min andra kompis”

  Härligt att hon har två kompisar, men på den tiden var väl Marisol hennes betalda betjänt?

  Svara

   Ja, Marisol var CSR-slav 🙂

   Svara

   Freudian slip?

   Svara

   Dessutom måste hon förklara för sin första kompis vem hennes andra kompis är. För hennes lyssnare vet nog redan, eller?

   Svara

   Betald hovdam och straponbärare.

   Svara

  Jag har en kompis som är lite som Blondinbella men inte med flit. Han kan återberätta något som vi gjort tillsammans för våra gemensamma vänner och trots att jag var där så är alla detaljer helt fel, ofta helt överdrivna. Han tror verkligen att saker hänt eller att folk sagt saker de aldrig sa, han kryddar alltid historier så att den blir bättre men i hans värld tror jag att det faktiskt hänt. Han skulle lätta kunna säga att han badat i en isvak som han själv sågade upp och sedan kravlade ur med isdubbar trots att han bara tagit ett dopp i en vanlig sjö från en badstege i september…

  Svara

   Vad gör du som vän i dessa situationer? Om du tex. varit med när saker hänt och du hör honom sitta och ljuga/förvränga? (Du behöver inte svara om du inte vill).

   Inget påhopp, bara nyfiken (med tanke på ILs vänner).

   Svara

    Jag rättar honom om det är ett fel som ändrar för mycket i historien eller om det får konsekvenser. Annars låter jag det vara, han gör det ju inte med flit tror jag så det finns ingen anledning att skapa dålig stämning genom att påpeka att han har fel hela tiden.

    Svara

   Har också en manlig vän som kryddar och överdriver. Magdalena Graaf är ju likadan, hon kryddar och överdriver mycket, hennes syster säger ju ofta att hon ljuger och det har man märkt många gånger, överdriver och förvrider, hon ändrar sig ofta också gällande olika saker men inget tjat här om att hon är lögnare eller mytoman.

   Svara

    Naaw

    Svara

   Mitt ex är också sån – hen är extremt slarvig med ord. När jag påtalar det, skrattar hen bara bort det så för hen har jag känslan av att vilja förstärka och inte tycka att det är så viktigt att det blir rätt. whatever liksom. ”Isvak eller inte, vattnet var kallt och det var min poäng sluta märka ord du fattar vad jag menar” – ungefär.
   Oerhört frustrerande. Verkar finnas två läger här… jag tillhör den som tycker att rätt ska vara rätt haha

   Svara

  Var detta när hon var iväg på weekend med Marisol? Hon hade ju på sig en hudfärgad baddräkt när hon badade då, så det var knappast något spontant infall på en promenad. Det var ytterst planerat (plus att det skulle se ut som hon var naken vid en snabb anblick för att jaga klick).

  Svara

   Nej hon var naken, det var ingen baddräkt som folk här försökte få det till. Och andra var upprörda över att se hennes nakna rumpa på långt håll. Jisses alltså. Hon kallbadade iaf.

   Svara

    Så du gick på det alltså. Nej, hon var inte naken. Hon hade en hudfärgad baddräkt. Det syntes om man tittade noga. Men hon ville att folk skulle tro att hon var naken. Och det gjorde ju du.

    Svara

     Varför kunde hon inte vara naken trots att Marisol var där?
     De delar ju rum och verkar väldigt tighta.

     Svara

      Därför att det skulle filmas/fotas och läggas ut på hennes sociala medier såklart. Det var planerat och iscensatt. Det har ju inget att göra med att hon skulle vara blyg inför Marisol.

      Svara

       Men man såg ju ändå inget på det långa avståndet?
       Hon vände väl bara baksidan åt kameran?
       Då hade hon ju lika gärna kunnat vara hur naken som helst.

       Svara

        Man såg henne i vattnet också, såg ut att vara naken. Ganska säker på att hon var naken. Det kan ju ha varit spontant infall även fast hon tänkte att hon gör det för att lägga upp på insta. Folk här alltså gud… man blir mörkrädd, obehagligt.

        Svara

         Ja nog blir man mörkrädd allt. Av dig.

         Svara

        Alltså man såg ju inget nej, men att hon var naken. Att folk blev så upprörda av en naken bak på så långt avstånd haha och någon propsar på att hon inte var naken utan hade baddräkt haha men hon är inte intressant enligt samma personer som sitter och analyserar, trackar och diskuterar henne dagligen.

        Svara

         Till skillnad från dig stollan som aldrig diskuterar Bella. Hahahaha.

         Svara

  Wow.. hon är en mytoman 100%. Det är läskigt att lyssna på henne och uppenbart att något inte stämmer där uppe (förlåt). Hon borde lägga ner sina sociala medier och söka psykisk hjälp för sina problem med mytomani.

  Svara

   Kommer hon aldrig att göra. Mytomaner brukar inte göra det. De ser inte problemet och saknar oftast sjukdomsinsikt. Och de flesta mytomaner, liksom psykopater, BLIR inte. De ÄR. De föds så.

   Svara

  Det här inlägget är tyvärr helt värdelöst för de med hörselnedsättning eller som av andra anledningar inte kan lyssna. En liten sammanfattning vad som sägs vore inte helt fel..

  Svara

   Men herre gud. Allting kan inte anpassas till alla.

   Svara

    Grattis, dagens mest inskränkta kommentar. Du kan ju hoppas att du aldrig drabbas av en funktionsnedsättning.

    Svara

   Och jag som inte har vare sig dator, padda eller mobil. Hur ska jag kunna ta till mig informationen eller skriva kommentarer? Jag får liksom be någon random främling på tunnelbanan varje gång för att kolla in här.

   Svara

    Just ja, går ju helt att jämställa med en funktionsnedsättning. Bra där, nu hade du tur när du tänkte.

    Svara

  Jag gillar inte att man ska behöva bli omdirigerad till instagram för att kunna följa ett blogginlägg. Vad hände med att kunna se videoklippen här på bloggen?

  Svara

   Camilla försöker antagligen ragga fler följare till sin Instagram… så enerverande fjantigt. Det instagram-kontot är inte intressant för fem öre. Denna bloggen läser man enbart för kommentarerna. Det hade lika gärna kunnat vara någon annan än Camilla som skrev den, för ingen bryr sig om henne.

   Svara

    Det är för att ni surmusar ska slippa reklam och autospelande klipp. 🙂
    Instagramkontot handlar lika lite om mig som den här bloggen så det är mer naturligt att publicera klipp där än på Youtube.

    Svara

  Och nu ska hon träna på gym på Grand hotel… Hon är bra på att följa restriktionerna, verkligen.

  Svara

   Bra sätt att ragga rikingar? Desperationen lyser igenom …

   Svara

    Tror hon tröttnat på Bubbelpålle.

    Svara

     Bubbleboy har lyst med sin frånvaro, och griplöööv påstår sig ha fått bilder på honom med nya damer…

     Vem tröttnade på vem?

     Svara

  Men Sheila som verkar klol, borde väl tillrättavisat påstående? Camilla kan du inte fråga henne, varför hon inte synar Isabellas sanningar?

  Svara

   För att hon tjänar pengar på att vara Bellas vän.

   Svara

   Ja absolut hon kanske VERKAR klok. Men faktum är att hon sedan många år är ”bästis” med Bella. Det får mig att tvivla på om hon är så klok.

   Svara

  Alltså varför lyssnar någon på den här podcasten. Vad tillför den?

  Svara

  Hennes spökskrivaren kommer ha en field day med de scener som dyker upp från hennes liv.

  Hur många kommer ha samma grad av vridning som denna bad-story?

  Svara

  Hon påminner så mycket om en vän till mig som också kryddar allt, förvränger sanningen och lägger till och drar bort och allt vad det är för att det ska låta bra. Hon blev tillslut diagnostiserad med borderline och då föll allt verkligen på plats.

  Svara

   Jag tror också att det handlar om att hon vill göra en rolig story. Hon har i mer än 10 år levt på att underhålla baserat på sitt liv och då måste man kanske krydda ibland (ofta?) för att verka rolig, intressant… Just det här kändes ju väldigt oharmligt, man får ta det som det är – med en rejäl nypa salt 😄

   Svara

    Om man är Sveriges mäktigaste affärskvinna, vän med miljardärer, flyger privatjet till lyxiga resmål stup i kvarten, superentrepreneur, och nordens kändaste influenser så ska man nog kunna ha något intressant att berätta i en podd 1 gång per vecka. Utan att behöva krydda alltså.

    Svara

     Säger väl lite om hur torftig och fantasilös hon är.

     Svara

  Men ja? Alltså finns det seriöst folk som fortfarande tvivlar på att IL har en sån dålig vana att konstant krydda och förvrida sanningen för att skapa en story eller en persona som hon vill leva upp till? Det sorliga är väl just att det händer så pass ofta så att hon börjar krydda småsaker där det faktiskt inte ens lönar sig att överdriva. Ett exempel på detta var i tidigare avsnitten av podden när de började prata om någon glass de ville tipsa om – varav sheila säger ” du ska få smaka den sen!” samtidigt som Bella råkar säga ” Den är supergod ”. Ingen större skada skedd men för mig var det så uppenbart att detta var en vana hos Bella. Hon säger t.om själv att en av hennes superkrafter har alltid varit att få med sig folk på en vision eller en resa som inte har skett än. Med andra ord brukar det kallas att förvränga sanningen och få folk att tro på något som inte blivit bevisat.

  Svara

   Och Sheila sa väl i podden någongång i början att ”nu ljuger du igen” eller något liknande till Bella.

   Svara

  FIck precis upp reklam här på sidan: ” för dig so är vakbadare…” och en tjej i en isvak.
  Lite lustigt sammanträffande 🙂

  Svara

  Om ni tittar på bilden som Isabella la upp i inlägget så är trappan faktiskt borttagen, den syns till höger om Isabella!

  https://anaytrxdzo.cloudimg.io/v7/_tailsweep_/028/2020/01/d4654c97-c072-41ca-9181-5743cb2ad0cb-1.jpg?org_if_sml=1&w=1920

  Svara

   Skulle den stegen som ligger där ha varit där hon står? Handräckena har en helt annan vinkel än en stege skulle ha, men visst, säg att den skulle ha varit där, då skulle jag vilja ifrågasätta att hon HOPPADE i från den höjden.

   Svara

    Och hur lyckades Marisol dra upp henne från den höjden? 😳

    Svara

     Hon är både listig och stark 🙂

     Svara

     Marisol dök i och baxade upp henne underifrån.

     Svara

      Men vem dök i och baxade upp Marisol underifrån?

      Svara

   https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/01/19/desperation/

   här har vi fler bildbevis att dissekera!

   Svara

    Precis, det är badstegen från bryggan ner i vattnet som är borttagen, trappan ner till vattnet plockas ju inte bort…

    Svara

    Aha, där är både en trappa och sen ska där sitta en stege sista biten (den som ligger uppe på däck) och man ser tydligt hålen där stegen skulle suttit fäst och det förklara också att Marisol från den höjden kan ha dragit upp Bella…

    Mysteriet är löst! 😊👍

    Svara

     Dragit upp hennes från det spontana badet i den iskalla vaken där hon legat för länge så hon var genomfrusen. Det var inte skönt alls efteråt enligt Bella. Förutom i inlägget där det var jätteskönt och det inte var en isvak osv. Men det kan nog stämma att Marisol fick agera draghjälp att få upp BB från hennes lilla simtur.

     Sen var det ju bra att det fanns med en handduk på promenaden.

     Svara

  Jag tycker faktiskt inte det här var så farligt.

  Svara

   Jag tror verkligen att även om Bella skulle mörda någon och det finns på film så skulle bellakramarna förklara bort det.

   Väldigt likt Trump supportrar.

   Här är ett svart på vitt kvitto på att Bella skarvar och överdriver. Men ni vägrar se det. Ljuger man om smått så vad mer ljuger man om?

   Svara

  Tycker vi glömmer Bella nu. Hon är bara boring och sorglig.
  Finns så mycket annat här i världen som är mycket intressantare!

  Svara

  Jag antar att om det var lite is längs strandkanten på hela sjön kanske det kan räknas som en vak? En rejält stor en men ändå.

  Svara

   Nej, bara nej. Sluta.

   Svara

   😂😂😂

   Svara

   Men asså skjut mig 🤯

   Svara

    ASSÅ varför då?

    Svara

  Jag vinterbadar men vi doppar aldrig huvudet utan har mössa. Blir impad av att hon verkar ha dykt ner helt. Det kan vara svårt att ta sig upp efter ett tag för man blir trög i musklerna även om stege finns. Kan tänka mig att det blir ännu segare som ovan vinterbadare.

  Svara

  Kan vi prata om Sheila nu? Varför korrigerar hon inte Isabella? Sheila måste ha känt till det här badet mycket väl och vet garanterat skillnaden mellan en isvak och en sjö. Varför låter Sheila henne hålla på med sitt hittepå så här?

  Svara

   Hon vill väl inte rätta i podden, kanske tycker hon inte att det är så noga att detaljerna stämmer, men hon har säkert varit med om tillfällen då hon tänkt: ”Va?! Men så var det ju inte!”

   Svara

   Hon tjänar ju pengar på detta så klart hon inte säger emot

   En ”riktig” vän med andra ord

   Svara

   Varför måste hon känt till badet dock, var hon där?

   Svara

  ”Att få bada i kylan var bland det bästa jag gjort på länge. Ingen bastu eller så, utan bara av med alla kläder, hoppa i och så upp igen. Det är en speciell känsla som sprider sig i kroppen när man kommer upp. Det sticks och sedan är det som att andetagen blir lättare. Jag blir lättare. Som att kroppen tar ett stort andetag, allt nollställs inombords som sedan följs av en lugn som lägger sig varmt. Det är fantastiskt.”
  Varken is eller vak 🙂
  Bloggen januari 2020
  https://www.isabellalowengrip.se/2020/01/18/kallbad/

  Svara

   Och i podden säger hon att det inte var skönt alls…..

   Svara

    Hon är så obehaglig med sina olika versioner.

    Svara

  Det var vid Saxå herrgård hon badade – inte i Grythyttan. Men som en del redan har skrivit: vissa personer bryr sig inte om att få alla fakta rätt, eller också har de väldigt dåligt minne helt enkelt.

  Svara

   Det är Carl Jan som rör till det.

   Svara

   Spela roll?
   Det är att hon skarvar alla sina berättelser som är frågan här.

   Svara

  Hur som helst kallade hon inlägget Kallbad på bloggen när det begav sig.
  https://www.isabellalowengrip.se/2020/01/18/kallbad/

  Svara

   Spot on! Men det kanske är ECTn som zappat bort det minnet och ersatt det med en isvak?

   Svara

  Pinsamt att en del kommentatorer inte vet vad en vak är

  Svara

  Stackars blondinbellas barn! Så många lögner dem måste få höra under sin uppväxt 😔
  Sveriges Britney tyvärr.

  Svara

   De*

   Svara

    🖕
    Du förstod väl ändå?

    Svara

  Just spontaniteten är väl fånig att anmärka på. Man kan förstås göra något spontant, men med syfte att lägga på instagram. Inte för att jag tror att det faktiskt var spontant, men instagramposten motsäger knappast det påståendet.

  Svara

  Är det bara jag som reagerade när Blondinbella för ett tag sedan i podden berättade om hur hon har hållt på och hetsätit, bantat, räknat kalorier och skippat lunchträffar pga maten? Har inte hon ALLTID bassunerat ut att hon står över allt som har med bantning att göra? Jätte, jättekonstigt.

  Svara

   Nja. Hon har väl snarare hållt borta det från bloggen. Inte velat prata mat, hälsa, kroppsstorlek utan mer alla storlekar är bra. Jag tycker hon skött den delen bra tom när hon åt extremt och hade kock var det mer om att orka och effektivitet än om att vara ”snygg och smal”

   Svara

   Hur gammal var hon då?

   Svara

  Det är så sjukt tråkigt att allt numera handlar om att märka ord. All text, allt tal kan alltid tolkas. Det är en del av vårt språk. Men här tolkas det alltid negativt vilket jag upplever förminskar det svenska språkbruket. Är det sånt jag ska lära mina elever när de producerar text eller tränar inför tal? ”Räkna med att vi åhörare kommer leta fel. Tolka det du säger fel. Höra fel med flit”. Jag tycker det är läskigt med denna trend att jaga fel hos människors text och tal. En konstant sågning för vad man än gör så tolkas det alltid fel. Nej fy!

  Svara

   Om man som lärare använder bloggar som referensram i undervisningen som ”benchmark” för hur samhället fungerar så är det ju beklagligt..

   Svara

    All producerad text används för analys och träning. Vi både läser, diskuterar och skriver. Det vore väl läskigt om vi var bundna till en viss texttyp.

    För det andra är en av lärares huvuduppdrag att fostra unga till medborgare i samhället. Ett samhälle som idag är både hårt, elakt och anonymt men oxå varmt, öppet och solidariskt. Mina elever ser vad som händer, är en del av det. Därav min kommentar ovan.

    Svara

  Kanske någon annan skrivit det, men Marisols ”tystnad” är betald.

  Svara

   Var jobbar Marisol idag? Hittar inte på Linkedin.

   Svara

    Stalker

    Svara

  Är det inte sorgligt att man inte ens när man mår skit och åker i väg med sina bästa vän för att umgås kan släppa sin blogg. En vän som man varit tvungen att avskeda för att man kört med vilje sitt bolag i botten genom absurds utlägg som lägenhet i NYC. Man ska vila och äta god mat, kanske lappa ihop en vänskap. De går en promenad, pratar o livet och sen; Marisol, ta kameran, fota mig naken, jag ska göra content.
  Jag hoppas verkligen Marisol har ett nytt kul jobb och nya vänner.

  Svara

  Varför ignorerar alla faktumet att det inte var en lögn om stegen? Varför dementerar inte Camilla, hon har inte ens kollat sitt eget inlägg där det syns tydligt.

  Isvak eller iskallt vatten? Vem bryr sig? Varför skulle man ljuga om det?

  Spontant eller inte? Ja allt är en tolkningsfråga, herrgården har ett litet hus vid vattnet, på sommaren fanns det handdukar där för flera år sedan.

  Men för övrigt, ALLA ljuger och kryddar sanningen varje dag, du gör det, jag för det, enda skillnaden är att det inte är skrivet i sten och granskas under lupp

  https://www.allas.se/relationer/forskare-alla-ljuger—du-med/133188

  Svara

  Men jösses sluta skriv om henne konstant!
  Allt är dina egna teorier!
  Läs det polisen lagt ut på sina instagramsidor om näthat istället!
  Du uppmuntrar verkligen till det!
  Att du inte ens skäms! Du som själv varit mobbad och utsatt!!!

  Svara

   Jada jada…Zzzzz

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.