Vad hände egentligen med Paows lägenhet på Östermalm?

Bild 1:
Paow får frågan om varför hon vill flytta till en liten lägenhet när hon redan har en som är så fin.
Hon svarar att hon alltid velat bo mindre eftersom hon ändå alltid bara är på sitt rum, samt att hon alltid velat bo på Östermalm. 

Bild 2:
Paow får frågan när hon flyttar, vilket hon svarar med att det inte kommer bli av då hennes pappa givit lägenheten på 24 kvadratmeter till sin exfru, eftersom hon tjatat så mycket på honom om den. 
Hon menar att hon egentligen har ”rätt” till den då hennes pappa är ”skyldig henne den” eftersom hon flyttade från lägenheten i Slussen till sin nuvarande för att pappan var tvungen att få loss snabba pengar för lägenheten hon tidigare bodde i. 

Här har jag två frågor.

1. Var inte lägenheten på 24 kvadrat på Östermalm Paows, som hon beskrev köpet av i det HÄR inlägget, där hon insinuerade att hon köpt den med hjälp av sms-lån som hon samtidigt gjorde reklam för?
Hur kan hennes pappa ge bort hennes lägenhet om det är hon som köpt den?
Eller var det bara en lögn?

Skärmdump från Paows blogg

Det är olagligt att ljuga på det viset i reklam, att insinuera att man använt kredit och låneföretag när det inte stämmer  – det skrev det om redan i början av 2020 när Martin Olsson på Konsumentverket sa så här till SvD om en influencer som i sin reklam hävdade att hon använt ett kreditföretag, trots att hon inte hade en enda kredit hos dem.

”I detta fall var det faktiskt så att hon inte haft något lån. Det är ett brott mot marknadsföringslagen. Man får inte använda sig av felaktiga påståenden, eller ljuga”, säger Martin Olsson på Konsumentverket till SvD.

Så om Paow ljög om att hon tagit sms-lån för att köpa en lägenhet så har hon gjort sig skyldig till exakt samma sak.

2. Hon skriver att hennes pappa behövde få loss snabba pengar när han sålde hennes lägenhet i Slussen.
Var inte den lägenheten en hyresrätt? Så tolkar jag i alla fall hennes blogginlägg, så vad är det egentligen hon skriver i sitt inlägg?
Har han sålt ett svartkontrakt då eller?
Kanske inte det smartaste att skriva ut på Instagram inför nära 200 000 följare?

Jag har frågat Paow om det rör sig om en hyres eller bostadsrätt i ett försök att bena ut det hela. 

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Paow har väl alltid levt på sin pappa så att han är ”skyldig” henne en lägenhet låter riktigt barnsligt. Han har ju alltid stått för hennes boenden.

  Svara

   Camilla ska du inte pudla angående Federley? Nu när det är officiellt att han hade vetat länge vad hans partner hade gjort.

   Svara

    Jag tyckte det var märkligt hur snabbt Bloggbevakning sprang till försvar helt utan kritiskt tänkande. Låste kommentarsfältet rätt omgående med en brasklapp för att sedan begrava inlägget.

    Svara

    Jag tyckte aftonbladets artikel var rörig, men som jag fattade det gick de skilda vägar direkt efter att Federley informerats om mannens brott. Eller har jag missuppfattat?

    Svara

     De gick skilda vägar när kriminalvården informerade Federley att de skulle berätta om sambons brott för andra, trots att Federley informerade dem om hans viktiga ställning och att de därför inte borde berätta för andra. Ännu inte fastställt när Federley fick reda på det…

     Svara

      Ahaaa, då förstår jag bättre. Tack!
      Sjukt alltså…

      Svara

      Förlåt men nu hänger jag inte med. Vadå att kriminalvården beslutade att de skulle berätta?

      Svara

       Kriminalvården kontaktade paret redan i september. Federley blev tydligen riktigt arg över att de lade sig i. I sitt meddelande antydde han att han var ovetande tills nyligen och att han direkt avslutat förhållandet. Så är alltså inte fallet. Han visste och meddelade inte omgivningen förräns han var tvungen att göra så.

       Svara

       Kriminalvården beslutade att de skulle gå ut med information om Federleys sambos brott. Framgår inte till vilka eller varför, och jag själv har ingen som helst kunskap i den sortens process men det är vad som framgår av Aftonbladet/Expressen. Min killgissning är väl att de kanske skulle informera Federleys barns vårdnadshavare, eller kanske grannar eller partiet. Vem vet, inte jag åtminstone. Mötet handlade alltså inte om att informera Federley om hans sambos brott, utan om att informera hans sambo om att de kommer berätta för hans omgivning och Federley var med på mötet.

       Svara

     Partisekreteraren uppger att Federley kände till sambons förflutna sedan tidigare.

     Svara

     Du uppfattade Federleys försvar rätt. Han påstår att så fort han fick reda på sambons dom så gjorde de slut, men Federley ljög.

     Federley visste om sambons brott och fortsatte att ha en relation med honom. Dessutom har Federley varit vän med två andra dömda pedofiler.

     Svara

    Ja det är verkligen märkligt hur naiva många är. Klart han visste! Usch

    Svara

     Något säger mig att om det hade varit Jimmie Åkesson så hade folk inte varit så naiva.

     Svara

    Plus att han har umgåtts med 2 andra dömda pedofiler.

    Federley har inte lämnat politiken han är ”sjukskriven” för att det var jobbigt att allmänheten fick reda på sanningen så han får fortfarande ersättning från våra skattemedel!

    Vidrigt. Federley visar exakt vem han är genom sitt umgänge. En vanlig person skulle ha väldigt svårt att umgås med någon som är dömd för sådana brott, Federley har umgåtts med 3 dömda pedofiler (som vi känner till).

    Det här blir bara värre och värre!

    Svara

  Hon har ju inte förändrats något sen man följde henne, för 6 år sen..

  Svara

   Var det inte snarare 12 år sen?!

   Svara

    Tror du att alla här inne är lika gamla?

    Svara

    De som är 20 idag var 8 för 12år sen. Ganska rimligt att det finns folk som börjat följa henne efter ph och inte under Paow/Dessie tiden.

    Svara

   Ja, och det märks också tydligt att hennes mentala ålder är mycket yngre än hennes fysiska ålder då hon har dejtat väldigt unga killar de senaste åren. Hon trodde liksom att Lance Hedman var The One när han var 17 år typ. Och för inte så jättelänge sen satte hon väl ett ultimatum på en 19-årig Paradise Hotel-grabb. Herregud. Fascinerande men också så obehagligt och sorgligt att vissa inte kan växa upp.

   Svara

    Hon är tillsammans med Mattias från PH igen

    Svara

     Vad kul! Han verkar supertrevlig och normal.

     Svara

      Lite lågt IQ bara. Men det passar ju bra

      Svara

       Löjligt sagt. Det är inget fel på Paulinas IQ hon är en smart och jag tror egentligen rätt snäll tjej. Men det är fruktansvärt sorgligt med den här osäkerheten hos många unga kvinnor och det är nog inte jättenyttigt ha varit så exponerad sen barnsben. Jag hoppas hon byter bana, har alltid haft lite mammakomplex för henne.

       Svara

        Nej jag tror inte är speciellt smart.
        Hon har inte lågt iq, men smart är hon inte.
        Hon är nästan 30 år gammal, rasistisk och fördomsfull som få, något som du inte kan bortförklara med osäkerhet.
        Hon vill inte byta bana, hon vill inte bättra sig. Och hon verkar ha hemskt elaka drag.
        Man kan aldrig skylla bort ett hemskt beteende på osäkerhet.

        Svara

         22.15
         +1
         Hon visar absolut inte någon tendens till förändring eller förbättring. Hon kommer göra reklam för plasttänder och fillers tills hon inte får betalt för det mer, därefter väntar a-kassan.

         Svara

         Anonym 22:15
         Nej hon är sig själv, hon står upp för vad hon tycker och tänker. Bara för att alla andra inte håller med henne så betyder de absolut inte att hon är osmart. Just sayin

         Svara

         På vilket sätt är hon rasist?

         Svara

       Mattias är en reko grabb som jobbar inom lantbruk. Det hedrar honom att han inte lallar runt på barturneer.
       Han är för bra för Paow.

       Svara

        Inte han som mest ville festa och ”jappa” ”gäris” då alltså? 😄

        Svara

         Det vill väl alla 19-åriga killar? Säger knappast något om huruvida han är reko eller ej.

         Svara

          En 19-årig kille vars vokabulär mest verkar bestå av ”festa” och ”jappa” ”gäris” känns inte reko, nej. Han kanske är det men det gör verkligen inget bra intryck hos mig. Tycker du att han gör ett bra intryck? https://youtu.be/wgh1Pxhi3Eg

          Svara

     Spred hon inte att han hade misshandlat henne sist de gjorde slut?

     Svara

      Jag tror att du tänker på en annan Mathias hon var tillsammans med, som även han var med i PH.. tror jag

      Svara

      Det var väl Mattias Coleman?

      Svara

  Vilken hemsk människa. Vad har hon för men med det hon skriver. Destruktiv.

  Svara

  Så min pappa är rätt att göra mig stressad och må skit. VAD FAN MENAR MÄNNISKAN?? Alltså jag trodde hon var dummast i världshistorien men nu känner jag att jag delar förstaplatsen med henne.

  Svara

   Menar hon RÄDD?

   Svara

   Tror hon menar ”så min pappa är rätt bra på att….”

   Svara

   😂😂😂😂

   Svara

  Jag känner mig helt plötsligt galen som vill ha en större lägenhet…

  Svara

   Åh den allra mysigaste lägenheten jag hade var knappt över 30kvm. Fy vad jag saknar den ibland haha. Men hade nog inte varit lika kul att bo där med sambo + katt, lite trångt då.

   Obs obs obs MINUS grannen då som spelade Flickan och kråkan 24/7 efter att den blev populär i Så Mycket Bättre 😂

   Svara

    Och jag älskade min lgh på 19 kvadrat! Min mamma hjälpte mig att måla den och jag var så nöjd. Kanske minns jag det något glorifierat – men jag minns att jag trivdes så bra. Nu med man, barn och hund hade det nog varit lite trångt

    Svara

    Jag älskade min lilla etta på 23 kvadrat som jag fick tag på efter ett jobbigt breakup från ett otroget ex. Var så himla skönt att ha ett eget tryggt hem för sig själv. Kommer aldrig att glömma den känslan!

    Svara

    flickan o kråkan kräks jag på efter att den spelades 100 gånger på radio under min förlossning 2012.

    Svara

   Har precis flyttat från 68 kvadrat till 44 tillsammans med min sambo. Tycker det är så mysigt och perfekt storlek! Billigt att bo litet också!

   Svara

  Fast hur funkar det om reklamen är så osannolik eller ”dum” det är uppenbart det inte kan stämma? Tror ingen som nånsin letat lgh i Stockholm ens skulle kunna tro det gick att köpa BR eller ens svartkontrakt med sms lån?

  Svara

   Menar inte Paow att hon köpt det för betalningen hon fick för att göra reklam för sms lån? Och inte att hon tagit sms lån till köpet…

   Svara

    Aha, kanske- men då kan det ju kanske vara sant.

    Svara

  Men om du kollat upp adressen så ser du ju att det inte är det så varför undrar du??

  Svara

  Hahaha va sägs om att tjäna ihop egna pengar och sluta leva någon form av lyxliv och leva av sin farsa. Pinsammare människa får man ju leta efter!

  Svara

  Vilken influenser var det som ljög om att hen använt krediter?

  Svara

   Typ alla.

   Svara

   Vill minnas att Amanda S påstod att hon fått hjälp av Anyfin för att bli av med ett dyrt köp på avbetalning.
   Ganska osannolikt att hon skulle behöva köpa en utesoffa på avbetalning och istället behöva ett (också dyrt) lån hos Anyfin.

   Svara

    Ja, det är jättemånga influencers som ljuger om att de köpt saker på avbetalning bara för att kunna göra reklam för Anyfin. Det är ett företag som verkar sjukt shady, nåt för Camilla att granska!

    Svara

     Hon Gabjoss gör ju jämt märkliga samarbeten med Anyfin när hon sitter långt bort i en soffa, i trapphuset eller på golvet i hallen och ljudet är så dåligt så man knappt hör vad hon säger. Förstår inte att kunden godkänner det?

     Svara

  Paow är inte den vassaste kniven i lådan

  Svara

  Hon är väl gammal nog att ta tag i att skaffa egen bostad.

  Svara

  Kollade nyss hennes insta-stories och förlåt men hon börjar se riktigt jävla läskig ut, fillers är inte att leka med…

  Svara

   Såg ngn som delat del av hennes stories. Trodde först det var Jeffree Star.

   Svara

    Unpopular opinion om hundar kommer här! 🙈
    Jag blir på riktigt provocerad över att folk köper hundraser såsom bulldog, mops och liknande. HUR kan man välja en sån ras när man KAN välja en fluffig, gosig hund, med mjuk härlig päls?
    Blir äcklad av brednackade, muskelberg, med drägliga mungipor och röda rinnande ögon, och så har de typ andningsproblem och grymtar. Som typ vaggar fram när de går.

    SÅ. Det var det 😂

    Svara

     Men tack!! 😂😂

     Svara

     Sitter här bredvid min spänstiga mops. Hon är inget brednackat muskelberg. Hon är en omplaceringshund och hon har förra sommaren opererats för andningen med vidgning av näsborrar och kortat gomsegel, så nu är allt OK. Hon är en fantastisk hund, men uppfödarna borde satsa på att avla på längre nosar. Och längre kroppar också. Och ägarna måste passa på vikten så att de inte blir tjocka. Då är det en otroligt trevlig hund. Men visst, det är en avel som gått snett. Uppfödarna tror inte att deras uppfödningar har andningsproblem, men det kommer oftast med åren, när hunden blivit äldre. Och det ser inte uppfödarna.

     Svara

   Tycker hon pratar väldigt likt Bianca: ”asså sååå bra asså så avundsjuka asså!!”. Typ samma hastighet med. Är det nåt stockholmskt med asså här och var, eller är det kanske så alla ”ungdomar” pratar nu (fast de är väl knappast ungdomar iofs, själv är jag 28).

   Svara

  Finns det ens nån lägenhet då kanske hon ljugit

  Svara

  Alltså när ska människan växa upp? 😫 Varför hänger hon fortfarande ut andra människor på sin blogg? Vad hennes pappa och ex-frus gör i sin relation bör hållas privat kan jag tycka

  Svara

   Den måste ju vara 100% omöjlig att möblera? Kakelugn i all ära men tillsammans med den franska balkongen sätter den ju stopp för all rimlig möblering? Men säger mäklaren att det finns plats för både soffa och säng så…

   Svara

    OCH matbord!!

    Nej men det enda som hade funkat i stort sett är ju om man hade en säng/soffa längs väggen.

    Svara

   Men det är väl inte den? Hon skrev väl renoveringsobjekt? Samma planlösning iofs, hopplös att möblera!

   Svara

    det är den, hon hade en story på insta när hon gick omkring i den

    Svara

     Vi har nog olika syn på vad ett renoveringsobjekt är 😂

     Svara

   Gillar att hon skriver ”vid Strandvägen” när den i själva verket ligger vid Storgatan.

   Svara

  Jag har bara en sak att säga: Stay away from drugs!

  Svara

  Ironin i hur hon raljerar över ”såssar” på det. 🤦🏽‍♀️

  Svara

  Lägenheten på Torkel Knutssonsgatan är i alla fall en hyresrätt.
  Huset ägs av Lärarförbundet via fastighetsbolag. Lägenheterna upplåtes med hyresrätt.
  Det finns en vilande Brf Gropen 25 men den har bildats för att bevaka hyresgästernas förköpsrätt om fastighetsägaren skulle vilja sälja.

  Svara

   Yes, lägenheten på Torkel Knutsson där hon bor idag är en hyreslägenhet. Men det är även Götgatan 27 där hon bodde tidigare som hon påstår pappan sålde. Så självklart var det ett hyreskontrakt det handlade om. Även där verkar det finnas en vilande bostadsrättsförening. Privat hyresvärd.

   Svara

  Den där skärmdumpen säger väl inget om att hon var tagit smslån för att köpa sin lägenhet? Länka hela inlägget.

  Svara

  Nu gör Forni reklam för Kiehls.
  Sensai och Nivea sen tidigare.
  Känner verkligen stort förtroende för henne nu………..

  Svara

   För man kan bara tycka om ett märke….? Om jag skulle vara influencer och göra genuin reklam, alltså för märken jag dagligen använder, så skulle både nivea, dove och barnängen ingå.

   Svara

    Visst kan man gilla flera märken men det är underligt att företagen tycker det är ok att influencers man betalar gör reklam för konkurrerande märken.
    Men inga influencers är väl trovärdiga idag så man betalar den som har många följare och hoppas det ger resultat på försäljningssiffrorna.

    Svara

     Forni har dock skrivit ett långt inlägg om att hon aldrig garanterar någon exklusivitet för företagen hon gör reklam för.

     Tycker också att det är mer trovärdigt att göra reklam för olika märken.

     Svara

     Är ju inte trovärdigt alls att göra reklam för ett och samma märke, då om något är ju influencern helt köpt. Finns väl ingen i princip som håller sig till ett märke.

     Svara

  Men herregud KÖP DIN EGEN JÄVLA LÄGENHET och låt din stackars pappa va!

  Svara

   Till hennes försvar vet jag folk som haft att göra med hennes pappa proffesionellt och han är tydligen gaaaaaleeeeen

   Svara

    Sådan far sådan dotter då kanske

    Svara

    Det är inget försvar. Hon börjar närma sig 30 och har en stor platform på sociala medier.

    Hon kan jobba och tjäna pengar själv och köpa en egen lägenhet. Inte alla har den möjligheten. (hon får ju betalt för alla uppdrag hon gör i reality-tv, t ex.)

    Svara

    Berätta mer. På vilket sätt är han galen? Ser ut som en snäll och blyg nörd om man ska gå efter utseendet.

    Svara

  Alltså nu säger paow att hon ska göra en BBL samtidigt som hon operatör näsan OCH HON GER UT RABATTKOD PÅ DET. Sen går hon vidare och säger att vi som hatar henne är avundsjuka för att hon knullar killarna vi vill knulla och för att hon kan tjäna pengar så sina sociala medier😂😂😂 jag fkn avlider vad är det för fel på människan?? Avslutar med att säga att så länge man har pattar och är snygg så vill killar ha en. Kan hon snälla använda sina pengar från sociala medier till att besöka en psykolog?

  Svara

   Hade inte ens rört killarna med tång som hon håller på med. 😂😂

   Svara

    Men verkligen 17-20 åriga fuckboys, tack men avstår helst

    Svara

     Riiight? Gross haha

     Svara

   Jag var tidigare inne på Instagram på kliniken som gjort fillers i typ hela hennes ansikte. Där fanns det ett inlägg att hon gjort BBL hos dom. Snacka om att bli helt blind för hur kroppen blir mer och mer förstörd för varje grej hon gör 🧐

   Svara

  Vem tror att sms-lån kan täcka upp för att köpa en lägenhet för flera miljoner? Möjligtvis för en del av kontaktinsatsen. Sjukt dyra lån som snabbt ska betalas tillbaka.

  Svara

   Men! Är ju lönen hon fått för att göra reklamen.

   Svara

    Och då räcker de reklampengarna till lägenhetsköp?

    Svara

     De reklampengar som Paow får in verkar spenderas på väskor, löshår o utemat, tidigare uteliv som man kunde se i Lyxfällan. Knappt pengar över till hyran så att hon själv sparat ihop till kontaktinsatsen eller får ta banklån för ett bostadsköp verkar inte troligt. Pappan som fortfarande sponsar?

     Svara

      Har ni inte förstått att hela programmet med Paow var upplagt? För det första fick hon väldigt mycket betalt för att vara med och sen hade de med henne bara för att ha ett könt namn, då var Paow kanon då hon ställer upp på sånt.

      Svara

       Känt såklart.

       Svara

        Jo de vinklar så klart men om man följt henne några år så verkar störa summor gått till konsumtion o nöjen.

        Svara

  Förlåt, men hennes ”än” istället för ”en”…

  Svara

  Ot: Viktor Frisk har startat ett sociala medier marketing bolag. Detta tillsammans med Emil I och tre tjejer. Tror ni det kommer bli framgångsrikt?

  https://www.resume.se/affarer/byraer/viktor-frisk-startar-sociala-medier-byra-vill-forvalta-allt-jag-har-lart-mig/

  Svara

   Eventuellt. Alltid bra om man har kunskap sen tidigare som han har.

   Svara

   Alltsååå när ska folk sluta plussa ihop följare och räckvidd? Mycket tveksam till att de har 500 000 följare tillsammans – många följer troligtvis samma influensers.

   Svara

   Jag reagerade på det svala intresset, efter 6h hade Viktor bara 60 kommentarer , varav några var hans egna svar på vänners kommentarer. Väldigt lågt engagemang för någon med så många följare, något att kolla upp cam cam!

   Svara

    Men deras företag vänder sig väl till andra företag och branschfolk? Som antagligen. Inte kommenterar marknadsföeingdstrategier i öppna kommentarer? Jag vet inte…

    Svara

  Hahaha inte förvånad, han är oerhört mediakåt

  Svara

  Lite OT, men har någon annan här sett exonphspoilers story om Niclas i PH? Hur kan produktionen låta honom medverka igen? Fy fan vad äckligt om det stämmer.

  Svara

   Vad har han gjort?

   Svara

    Han blev så full att han höll på med Josie mot hennes vilja. Och själv säger han i intervjuer att han ej drack efter första två veckorna för att han blev så full där i början när sanningen är annan. Att han inte fick dricka mer. Dom borde kastat ut honom

    Svara

     Satte sig tydligen över henne och försökte hålla på. Skandal att han fick stanna! Detta mörkar alltså PH

     Svara

     Fy satan vilket äckel

     Svara

   Usch

   Svara

   Skriv vad han gjort dåååååe 🥴

   Svara

   Verkar stämma då han försöker prata bort det själv och skyller på fylla.. Så sjukt att han får vara kvar och även medverka i nästa säsong.. Ngt att skriva om tycker jag! Han borde åka ut och inte få vara med igen.

   Svara

  Man hittar inte en lägenhet för 3 miljoner på strandvägen LOL

  Svara

   Unpopular opinion om hundar kommer här! 🙈
   Jag blir på riktigt provocerad över att folk köper hundraser såsom bulldog, mops och liknande. HUR kan man välja en sån ras när man KAN välja en fluffig, gosig hund, med mjuk härlig päls?
   Blir äcklad av brednackade, muskelberg, med drägliga mungipor och röda rinnande ögon, och så har de typ andningsproblem och grymtar. Som typ vaggar fram när de går.

   SÅ. Det var det 😂

   Svara

    Tycker vilken ras som helst är okej bara du adopterar. Det är folk som KÖPER hundar som bidrar till att folk avlar fram massa sjuka raser. Onödigt att avla fram friska raser också. Ta hand om dom som redan finns. Finns så många djur som redan behöver hem.

    Svara

  Får en stark känsla av att detta är en människa som varit utsatt för något trauma i livet. Möjligtvis att hon har borderline/EIPS. Men enbart spekulationer ifrån en hobbypsykiatriker!

  Svara

   Jag tror att hon började prioritera låtsaslivet på sociala medier och strunta i skolan och riktiga sociala relation (som en viss annan flunss från samma epok) så nu är hon lite som en drop-out med drogproblem. Hon stannade i sin utveckling, tar inte ansvar, och saknar lite bildning.

   Men Paow kan kämpa sig fram om hon tar ansvar, utbildar sig själv, tragglar lite i något monotont jobb, och växer som människa.

   Svara

  Vet inte vad hon har gjort (allt?) men i det här fallet blev det bra, jäkligt bra.

  Satan vad snygg hon blivit! 😳

  Svara

   Är du ironisk eller seriös? 😳😳

   Svara

    Seriös. Inte sett någon bild/video på henne på länge och blev faktiskt positivt överraskad.
    Japp. Händer sällan men det här var (enligt mig) bra resultat.

    Svara

  Men varför är det Mikaela Laurén på bilden?

  Svara

  Men kan hon på allvar tro att folk är avundsjuka på henne? Seriös fråga alltså! Eller är det enda sättet att hålla sig relevant för henne att provocera genom att försöka höja sig själv och sänka andra?
  För mig är att följa Paow som att följa Anna Book etc. Det är en tågkrash. Man skäms för att man inte slutar kolla. Men det är ju ändå något så fascinerande med folk som gör så mkt väsen av sig och ä så utan koll.

  Jättekul om hon får ligga och hon vill det. Jättekul om hon får och kan leva på sociala medier(även om pappa verkar stå för en hel del). Och var så god att operera dig!

  Jag har aldrig haft problem att träffa män. Men jag är förhållandetypen och är inte intresserad av att leva som Paow med alla random snubbar, som sällan verkar respektera henne så värst mkt.
  Jag älskar mitt yrke. Jag känner att jag gör skillnad dagligen. Jag jobbar säkert mer än Paow. Men det är en långsiktigt hållbar verksamhet jag driver. Jag skulle aldrig vilja byta min vardag mot hennes.

  Och hur mkt normalt folk vill bli vän med någon som uppför sig som Paow gör i alla relationer, vänner, män, släkt etc.

  Hade hon inte uppfört sig så illa mot folk och vari så ignorant hade man ju tyckt synd om henne iom att hon inte nått längre i sin ålder. Men just för att hon uppför sig så himla illa ofta så ser man det ju mer som någon lyteskomik som man på ngt vis ok:ar.

  Svara

  https://www.breakit.se/artikel/27193/konsumentverket-granskar-anyfin-ytterst-anmarkningsvart
  Anyfin är ett bolag som vill hjälpa kunderna att sänka sina räntekostnader genom att erbjuda bättre villkor på lånen. Kunden skickar in en bild på sin senaste faktura och bolagets AI-lösning gör en individuell kreditbedömning och ger ett erbjudande om, förhoppningsvis, lägre ränta till kunden.

  Anyfin har också fått hård kritik för flera av sina aggressiva reklamkampanjer. I oktober förra året kritiserade Konsumentverket bolaget för att de förskönade skuldsättning.
  Nu har myndigheten öppnat ett nytt tillsynsärende mot fintechbolaget.
  Den här gången gäller det två reklamfilmer som bolaget har gjort där kunder kan få avdrag på 200 kronor på nästa faktura om de får in en ny kund till bolaget. Konsumentverket anser att reklamen strider mot kravet på måttfullhet. Man anser också att det är “ytterst anmärkningsvärt” att de marknadsför krediter på det här sättet när de tidigare har fått kritik från myndigheten.
  Konsumentverket kritiserar speciellt två reklamfilmer som bolaget nu har valt att ta ner från sin Youtube-kanal.

  Svara

  22.15
  +1
  Hon visar absolut inte någon tendens till förändring eller förbättring. Hon kommer göra reklam för plasttänder och fillers tills hon inte får betalt för det mer, därefter väntar a-kassan.

  Svara

  Ska ”djurvännen” stänga in sina katter på 24 kvm? Och hennes resande och festande på det? Djurskyddet någon?!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.