Rött och svart verkar vara merch-färgerna som gäller

PewDiePie och Anic Don Demina har båda släppt merch till sina fääääänz.
Båda kör på rött och svart och båda kör på flammor och grejer. De påminner sannerligen en smula om varandra, men Anis har tyvärr inte släppt några julgranskulor, så som PDP gjort.

Det skulle jag vilja ha – en sociala mediergran, med influencer och olika plattformskulor. 
Lite som mina doftgranar från igår, fast som julgranskulor.
Det kan kanske vara något att spåna kring inför nästa år.
Limited Edition julgranskulor från Bloggbevakning.

Vad tycker ni generellt om influencer merch? 
Vissa har sina namn på, som Anis, medan andra kör på mer av en symbol eller karaktär, som Margaux Dietz med apan Juan Carlos.
Finns det något ni fastnat för genom åren?

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns lite mer för småbarn att ha influencernamn på kläderna tycker jag, det skulle jag nog inte ha.

  Svara

   Pewds är ju lite mer än bara ”influencer”

   Svara

  Vem köper ens sånt här? Barn i mellanstadieåldern?

  Svara

   Jag såg en ung kvinna (kunde vara allt från femton till tjugofyra) med en Alice & Bianca tröja en gång. Osäker om det var något ironiskt statement eller om människan menade allvar. Blir alltid så förvånad över Instakulturen och folk som följer den. Om ägarna lade ner Instagram, vad tror ni då skulle ske?

   Svara

    Det är helt sjukt. Har sett folk i 20årsåldern med ”joakim lundell” tröja. Obegripligt haha

    Svara

    En av mina gamla kollegor hade en Bianca-tröja. Tror hon var 22 då och precis så som jag tänker mig att Bianca-fans är. Inte den skarpaste kniven i lådan, så att säga, festade supermycket, hade enoooorma lösögonfransar etc. Jättegullig och trevlig dock.

    Svara

  Förstår att jag med största sannolikhet inte direkt är målgruppen, men för mig känns det så konstigt att betala för klääder/grejer med ett företags (eller influencers) logga på. Jag kan tänka mig köpa kläder/grejer med någons logga på om det är ett ändamål jag stöttar, t.ex. WWF eller ett projekt, eller en nationalpark för den delen som en souvenir typ. Men osugen på att betala för att vara vandrade reklamppelare för företag (eller influencers för den delen. Men antar att av de fans vill ha detta så är det mer likställt med t.ex. en bandtisha eller dyl.

  Svara

   Har du inget från Disney tex?!

   Svara

    Är man vuxen brukar man inte ha det.

    Svara

     Varför?! Tråkig värld du lever om vuxna inte får sånt!!!
     Mvh glad 40åring som gillar disney (och klär i det)

     Svara

  Skäms över att jag läser bloggar och följer influensers Instagram och youtube så skulle aldrig köpa merch.

  Svara

   hahah känner exakt samma!

   Svara

   Samma här! 😂

   Svara

   Varför skämmas för något man gillar?!

   Svara

  Senaste merch jag köpte var en Freddie Mercury docka.

  Svara

   Men snälla berätta var!???? Freddie Mercury är det bästa vi haft!

   Svara

  Kan någon förklara för mig HUR i hela vida världen Nellie B’s sprillans nya Porsche Macan och BMW M8 är ”investeringar som man tjänar pengar på i framtiden”?? 🤣

  Svara

   Ja wtf behöver en förklaring??? Hon kan väl inte på riktigt tro att man tjänar pengar på en bil

   Svara

    Hur har hon råd?

    Svara

     Undrar samma, ingen annan influencer kör runt med såna bilar ifall de inte är på typ Bianca Ingrosso nivån. Tjänar man verkligen så bra på hästaffärer 🧐

     Svara

      Jag tror nog de tjänar ganska bra på hästaffärerna, men med tanke på att en stor del av intäkterna borde gå tillbaka in i verksamheten (för alla kostnaderna kring hästarna) så förstår inte jag heller hur hon/de har råd.

      Svara

     Även om dom har råd så blir det en stor del av deras månadsinkomst. En bil i den klassen kostar ca 15000 kr i mån, så det rinner ut 30000 kr varje månad för båda bilarna. Står dom på AB så blir det lite lägre kostnad.

     Svara

    Alltså hoppas nästan för hennes skull att det finns någon företags-loophole jag inte känner till eller att bilarna är spons så hon kan sälja de sen för pengar, för om hon ärligt tror hon kommer tjäna en krona på en vanlig bilhandel 🤦🏼‍♀️

    Svara

   Som Blondinbella tror att det funkar. Fake it til you make it. Bara den lilla detaljen att det absolut inte fungerar så.

   Svara

    Det går ju ganska bra för henne i alla fall, trots allt hat och alla spydigheter här tycker jag.

    Svara

   Har hon kanske blivit lurad av bilhandlaren att tro det? 😂

   Svara

  Tyckte det var snygga färger, men gillar inte loggor generellt. Känns som om folk här inne överlag inte fattar att många av deras ”fans” är yngre/ungdomar. De gillar saker från sina idoler. Gick själv runt med både spice girls och senare Britneys tryck på mig, hade utan tvekan velat ha en tröja från tex Bianca om jag var ung idag. Ganska säker på att jag hade gillat henne.

  Svara

  Har en del merch från Jeffree Star och James Charles men stöttar en del mindre kreatörer som food wishes och Joshua Weissman genom att köpa merch. Skulle aldrig köpa något förknippat med en klonad bimbo som de flesta svenska influencers är.

  Svara

   ”Skulle aldrig köpa något förknippat med en klonad bimbo”…. Handlar merch från Jefree.. Jag gillar Jefree, men han är definitivt en bimbo,diva, bitch och allt annat en människa kan vara.

   Svara

    J* är väl den sista man borde stötta…

    Svara

     Det var inte dem hon köpte av för att stötta utan det var ju från de mindre.
     Kanske bara ville ha Jeffree och James saker

     Svara

  Influencer merch? But why liksom?
  Fast ok, ser ni upp till nån sån, (but why liksom? 😀 ) så har jag liite förståelse.
  Jag köper själv väldigt gärna Marilyn Mansons tröjor och kepor när jag är på hans klubbspelningar runtom i världen.
  Men jag dräller fan inte runt på stan i de kläderna, de används som myskläder hemma.
  Svart? JAAA!! Allt ska vara svart! 🙂

  Svara

   Varför unga ser upp till kända personer? Av samma anledning som vi såg upp till skådisar och artiser.

   Svara

    Mina sk idoler har faktiskt presterat något som är värt att beundra.

    Svara

     Jasså exakt alla idoler du någonsin haft? Jag är snart 30 men då jag var lite älskade jag Leonardo dicaprio för att han var snygg och hade planscher på honom. Jag har inga problem att erkänna detta och förstår yngre som har idoler som bianca.

     Har ni blivit gamla på förtid och klagar på ungdomarna för att ni inte förstår dom? Vad händer med er haha.

     Svara

      Nej snälla jämför inte Leo med Bianca 🙁

      Svara

     Jag tyckte också om MM, innan jag fick veta vad han gjorde mot Evan Rachel Wood. Kommer inte ge honom så mycket som en stream.

     Svara

      Jag gillar Marilyn Mansons musik, och till VISS del hans image. Men som medmänniska verkar han ju vara ett jävla svin. Fattar inte hur han lyckats dejta kvinnor efter allt han gjort.

      Så jag gillar han som artist, men stöttar honom inte på grund av hur han är som privatperson.

      Svara

   Marilyn Manson!? Var på hans konsert förra året i Portland, äntligen! Hade velat gå flera gånger innan (speciellt på Alla Hjärtans Dag 2015) men det var slutsålt. Kan inte tänka mig nåt bättre än att se Marilyn Manson på Alla Hjärtans Dag….
   Några foton från förra året….
   http://www.fargosisters.com/serendipity/archives/3185-Marilyn-Manson-Rob-Zombie.html

   Svara

    Oh, cool! Tack! Fina bilder 🙂
    Har tänkt flera gånger att åka till USA, men det är för stora arenor, jag skulle inte klara av en sån stor publik faktiskt, men underbart att du äntligen fått uppleva honom.
    Jag följer en tjej på insta som fick äran att ta fram bilder till merch för Twins of evil-turnén. Hon e grym! Hon har två konton, ett lite privat Humanp1incushion… (ja punkterna ska vara med) och humanpincushion, utan prickar som är ett art account med många sköna Mansonbilder hon gjort. Marleigh Gordon heter hon.
    Vad gillar du nya plattan? Hos mig går WE ARE CHAOS på repeat. 😀

    Svara

  Och som svar på frågan om julgranskulor, så skulle jag lätt köpa dom av dej om dina katter var avbildade där. Ja faktiskt även börja med julgran inne bara för att kunna hänga upp dom.
  Men dom måste vara svarta, gärna mattsvarta med kattsilhuetter i rött eller guld.
  Jäääklar va fint! 😀 <3

  Svara

  Det bästa julgranspyntet är ju ändå Anna Books julgranspynt med en bild på sin mamma. Känner att den är lite av ett måste om du ska fixa till nästa år.

  Svara

  Glöm inte ”halmpyntet”! 😁

  Svara

  Pewdiepie har haft rött och svart som merchfärg i en evighet

  Svara

  Anus Don Demina. 😂

  Svara

  Dags för att ta fram Lex Isabella? ”Men.. skulle det visa sig att jag har fel här, så som jag hade fel om Isabella, så kommer jag med omedelbar verkan dra tillbaka varenda procent av det stödet.” Centerpartiet har nu tappat förtroendet för Federley då han känt till att han ex sambo våldtagit barn ”en längre tid”. När kommer CamCam att ta upp detta front page? Man undrar ju hur det skulle låtit om Isabella Löwengrip flyttat ihop med en pedofil och den sjukskrivit sig….🤔🤔🤔

  Svara

  Alltså nej, jag skulle aldrig köpa merch från en svensk influenser då jag helt enkelt
  1) inte följer någon av dem
  2) inte ser upp till någon av dem
  3) ingen av dem bjuder på ett konto som är merchvänligt, med det menar jag att många av dem bara springer runt och filmar eller skriver om sin vardag och gör reklam. MEN det finns undantag. Exempelvis kan jag förstå de som vill ha merch av pewdiepie. Han är nischad och kan bjuda på mer nischat merch som ”zero Deaths” osv.

  Den enda merch jag haft och kan tänka mig är från vissa band och typ speciella platser. Sen finns det en merch till jag är sugen på men som alltid är slutsåld haha. Bailey sarian från youtube och hennes murder mystery makeup monday. Hon är nischad, väldigt rolig (tkr jag) och har lyckats få till sig med några ”catch phrases”. Så en hoodie med ”suspish” på hade jag gärna glidit runt i hemma ☺️

  Svara

  Nej men verkligen aldrig i livet att jag skulle köpa något relaterat till en influencer, merch eller deras eget varumärke – aldrig!

  Känns så pinsamt att folk går runt i sånt?

  Svara

  Pewds brukar ju inte ha Merch med sitt namn/ansikte. Utan mer med ngt på som hans fans förstår och som kommer från hans videos. Ett sätt för fans att känna igen varandra?!
  Har dock aldrig sett någon gå runt i ngt från honom

  Svara

  Haha Camilla går in och raderar bort alla i lägg som outar orsaken till hennes hatbegär.

  Berätta varför du gör det istället. Din KBT har inte hjälpt dig komma till freds med dig själv så nu ger du dig på de som utåt sett ser ut att må som du vill och gör saker som du egentligen hade velat göra.
  Du sitter inte bara och skriver om det i din ”mindre skvaller” blogg. Du ringer öven upp företagen och anmäler dem till skatteverket.

  Du kan säga att ”det är mitt jobb att skriva” osv osv.. men det va det inte när du startade, det fanns en anledning till att du började hela den här uthängnings/hatbloggen.
  Dem skriver inte häxjakt och hat för att du skriver något ”objektivt” om dem.
  Du har en hel drös med osäkra tjejer som hänger på din blogg 24/7 för att hitta fall där någon får lida mer än dem gör varje dag och dem ger sig på alla influencers du hänger ut och det kryllar av hatspridare i deras kommentarsfält efter att du hängt ut dem.
  Du skyddar dem genom att censurera deras namn när du lägger ut bilder från dina offers instagram där kommentarsfältet syns. Du censurerar inte de som skrivit positiva saker för dem har ingen koppling till dig.

  Så ja du bedriver hatstormar mot en grupp som du särskilt riktat in dig på och det är influencers, för dem har något som du själv vill ha. Du drivs av hat och avundsjuka och det syns på dig om man tittar riktigt noga bakom dem svartmålade ögonen och illröda läppstiftet så ser man hur hatet och självföraktet lyser rakt igenom dig.

  Du är en sån tragisk människa Camilla och en sak vet jag det är att det aldrig är bra att ge sig på oskyldiga människor, det kommer slå tillbaka på dig en dag. Du har skapat sig så många fiender genom denna hatbloggen.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.