Del 2 i Annica Englunds ”välgörenhetsprojekt”

Edit: Det kommer komma en transkribering av filmen här istället.

En intressant fortsättning på Annica Englunds så kallade ”välgörenhet” där hon och företaget @nuskin tjänar pengar på dessa matpåsar som hon vill att hennes följare ska köpa.
Här hittar du del 1.

Jag tycker nästan det är ironiskt att hon säger ”Nu vid jul, när allting handlar om att ge tillbaka..” samtidigt som hon undanhåller för följarna att:
1. Det handlar om reklam för företaget @nuskin som driver detta som ett kommersiellt projekt som de tjänar pengar på.
2. Att Annica får provision på varenda matpåse som hennes följare väljer att köpa på hennes sida på NuSkin, och ju fler sålda påsar, desto mer pengar till henne. Inte konstigt att hon vill komma upp i 1000 sålda påsar innan jul.

Hon kan säga ”mätta barns magar” hur många gånger som helst, det förbättrar inte faktumet att hon undanhållit all den här informationen för följarna och att hon de facto tjänar pengar på varje barnmage som hennes följare mättar med sina köp.

Det är just detta smusslandet och ”fulspel” som jag stör mig mest på. 
Många stora företag som sysslar med välgörenhet har en marknadsföringsbudget för att få ut sitt budskap, men just att Annica inte berättar att det är reklam för NuSkin och att hon döljer att hon – enligt det finstilta på hemsidan – får provision på varje såld påse är förkastligt.
Skulle det vara så att hon INTE får betalt, eller väljer att själv donera sin provision så måste hon ju upplysa om det eftersom det går emot vad som står på hemsidan.

Reklam för NuSkin är det dock oavsett vad Annica gör med sin provision, eftersom företaget knappast kommer skänka bort sin vinst.
Oavsett vilket så är det hennes smusslande brist på transparent som jag tror på riktigt kan skada hennes varumärke och trovärdighet enormt.

Tänk på att hålla en god ton när nu argumenterar, utan påhopp eller kränkande kommentarer om utseende mm.
Tack på förhand.

169 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Orkar faktiskt inte bry mig om alla influenser som gör dåliga val och febrilt försöker tjäna cash på diverse samarbeten.

   OM det här projektet verkligen existerar så är det ett skolexempel på hur man INTE bedriver bistånd. En samling utvalda barn (hur har de valts ut, på vilka grunder & vem har valt ut dem?) ska få äta sig mätta (på enbart gröt?) i EN månad. Vad händer när månaden är slut? Lämna ”Afrika” och ”barnen” ifred Annika & Nuskin hälsar en afrikan, jag kan starta en insamling åt er om ni behöver pengar men ”Afrika” behöver inte er hjälp.

    Men alla insamlingar brukar ju vara under en begränsad period. Nuskin är väl enbart med och stöttar, det är ju inte de som driver anläggningen.

     Vilken anläggning? Vad heter den? Vilka är barnen? Vem ger dem mat när månaden är slut? Finns ett behov av mat? Den här maten?

     Fast Annica sa något att NuSkin har något med produktionen att göra ”på plats” och därmed skapar arbetsmöjligheter för dem i Afrika.

    Kan vi inte skramla till en bok till Annika? Kanske kan be afrikanska skolbarn att vara med? Hon verkar ha behov av lite utbildning.

     Det tycker jag! Eller gröt. Gröt är mättande.

     Arnold reser till Afrika?

      Annica reser till Afrika och äter gröt.

       Annika (inte Arnold, känns taskigt dra in honom..) stannar hemma och äter sin egen skitgröt gjord på billig näringsfattig majs för 199 (?) spänn…

     Skrev inte margåx en bok om afrika? Kanske funkar den?

  Haha det har är så sjukt. Försöker tjäna pengar och maskerar det som ”välgörenhet”. Hon har ju redan fått kritik för att försöka värva folk till pyramidbluffen och den försöker med detta? Hur dumma tror hon att hennes följare är? Så sjukt oetiskt och girigt

   Jag håller med, hur dumma tror hon att vi är? Asså jag skäms typ. Kunde nästan inte läsa klart inlägget.
   Tänk om hon hade sagt: jag får provision på varje såld påse men de pengarna ska jag skänka till Rädda barnen i mina följares namn för att det är er givmildhet som gör skillnad!” Sen är hon tillsammans med en stenrik kille och planerar barn med honom, då kan man nog anta att de har en rätt så solid relation. Jag hade inte velat att min partner skämde ut sig så för pengar när jag har det så gott ställt. I en relation där man planerar barn (och mannen är multimiljonär) då bör man svälja ”stoltheten” och bara tjäna pengar på hederligt vis, inte bli mer desperat. Förstår inte detta.

   Åhhhhh så pinsamt!!!!!

    18:29 bra skrivet håller med. Varför sysslar hon inte med något vettigare?

     Ja hon skulle ju kunna plugga massa olika grejer på distans.

    Förstår inte hur hon valde att sluta blogga och spela sin musik för denna multimiljonär, bara för att sedan totalt skämma ut sig med NuSkin? Kunde hon inte behållt sin blogg åtminstone så att hon hade en inkomst?

     Kan det vara så att relationen knakar i fogarna och hon behöver inkomst akut (pga skulder eller vem vet vad)?

     Jag har svårt att finna en annan logisk förklaring.

    Fast det är olika på direkthandelsföretag och pyramidspel 🙂 Bara att googla!

   Aldrig har Magnus Ugglas låt passat så bra som nu ”jag mår illa”! Så JÄVLA illa!

   Det är ju väldigt tydligt att A inte mår bra. Hon känns extrem osäker och missnöjd ochcdet här är väl ett tecken på det. Hon bevisar ju också att ”pengar” inte gör en lycklig. Hon om någon har ju möjlighet att samla ihop ännu mer pengar via sin killes lag och kontakter. Om hon verkligen ville bidra.

    Nu är det ju hans pengar å inte hennes. De är inte gifta och har inte barn ihop än. Kanske därför det är så brottom?? Och kanske därför hon gör såhär? Jag tror inte det å jag hoppas att det inte är så men det kan ju vara så.
    Alltså att hon la ner många av sina grejer när det blev stabilt å pratades om barn. Nu när det inte går så bra blir hon osäker och tänker att hon nog måste ha egna pengar ändå?
    Eller så är detta det bästa sättet att tjäna pengar å samtidigt vara i Kanada.

     Absolut men nu tänkte jag mest att OM hon ville bidra till barnen i Malawi så hade det ju varit snyggare om hon startat en egen insamling via hennes kille och hans lag. Där finns det pengar att hämta och hon hade fått en bättre ”stämpel” än att hon nu ska TJÄNA pengar på detta.
     Det rimmar illa för mig.

  Som hon har ”på sidan”? Undrar varför hon säger så. Nuskin är ju liksom hennes nya gig och inget hon håller på med ”på sidan”. Det känns som att hon försöker få det att framstå som nåt ideellt som hon sysslar med på hennes lediga tid.

   Men alla samarbeten hon har drar ju in cash, det är hennes huvudsyssla. Tror inte man tjänar speciellt mycket på NuSkin.

    Så många samarbetenr det väl inte?

   Får panik av hur hon pratar om ”barnen i Afrika”. Hon har noll koll, vill verka god å samtidigt tjäna pengar. SÅ JÄVLA DUMT och pinsamt så jag inte klarar av att se videon

  Har skrivit på min blogg exakt hur detta går till då jag (tyvärr) jobbade med NuSkin i ett år. Hemskt. Jag är glad att du skriver sånna här inlägg Camilla. Hade jag läst de innan jag började hade jag aldrig ens tänkt tanken.

   Hur mycket tjänar man per såld matpåse ??

    Nu var det såpass längesen men jag har för mig att en sån matpåse gav 30 poäng. Mellan 200-300kr. Kan ha fel men det är nånstans däremellan. Oavsett så tjänar man på det iallafall.

     Låter konstigt att man får 2-300kr för något som man betalar 198kr för. Hur går den ekvationen ihop?

   Sarah och hennes kille?

  Vilka är de här barnen som ska ha grötpåsar? Var i världen finns de? Finns ett konstaterat behöv av just gröt som näring? Koordineras detta med någon annan aktör? Köp absolut ingen påse utan att klargöra dessa frågor, din grötpåse kan orsaka mycket mer skada än nytta. Nuskin är ett privat företag och ingen erfaren humanitär aktör, det är både möjligt och troligt de inte har en aning om vad de sysslar med.

   Det är ju det som är så genomskinligt med nuskin och dess säljare. Dom har ingen aning om detta. Annica säger att hon har startat ett jättestort ”projekt” som ska mätta barnen i Afrika. Vilka barn? I vilket land/by? Vad innehåller gröten? Hur mycket går till barnen respektive Annicas ficka? Det är så genomskinligt att dom bara läser från ett manus för att få goodwill+ mer pengar

    Herregud. De borde stämmas. Nu låter det tack och lov som att ingen unge i Afrika nånsin kommer få nån grötpåse men hellre det än att riktiga idioter ska ge sig in i en bransch som ändå kräver nån form av kunskap.

    Vi kan räkna såhär:

    Gröten kostar nog inte mer än 10 kr/kg (berikad, grossistpris).
    Frakt (hav): ca 25 kr/kg (under 1000kg)
    Frakt (hav): ca 5- 15 kr/kg för en kontainer
    Frakt (tåg): ca 5 kr/ kg (samma kontinent)
    Frakt (tåg): ca 10 kr/ kg (mellan 2 kontinenter ex Euroasien-Afrika)

    Totalt: mellan 10-40kr/ kg men jag skulle gissa på ~ 15 kr/kg (om de lyckas ”sälja” in över 1000 kg, vilket de nog överstiger med tanke på att Anniak djälv har som mål att sälja på oss 1000 påsar)

    Hur många kg var det i en påse?
    128 g x 15 = knappt 2 kg.

    Dyraste alternativet för 2 kg som fraktas med cargoskepp: alltså 20kr/kg gröt × 2+ 50 kr frakt (hav) = 40+50 = 90 kr.
    Nilligaste alternativet: 10 kr/kg x 2 + 10 kr frakt = 30 kr

    De säljer en påse för ca 200 kr. Vinstmarginal över 100%! Ca 110-170 kr/ såld påse.

     Det skulle ju produceras på plats så frakten blir nog lägre

      Vi kan nog anta att de då får mellan 150-180 kr/ påse. Blir så ledsen…

     Med andra ord:

     De får mellan 110-170 kr per påse.

     För 1000 påsar får de mellan 110000-170000 i vinst!!!!

     Kostnad för tillverkning? Alltså produkter och arbetskraften?

   Malawi, Afrika. Scrolla ner på startsidan för mer info.

   Pengarna hamnar i NuSkins kassa och säljaren som agerar som mellanhand får en provision.

   Hatar hela konceptet: skänk pengar så att barn kan få mat. Vad hände med att lära folk att fiska? Enda undantagen är rent vatten, vaccin och kondomer. Annars bör pengar gå till att lära folk lantbruk, handel, yrkesutbildningar osv. De ska kunna leva, inte bara överleva.

    + 1000.

    Självklart. Men undernärda barn måste ju kunna räddas från att svälta ihjäl, alltså få pengar till mat/näring.
    Skulle dock aldrig skänka pengar till detta.

     Så din tanke är att andra ska skänka…?

      Till detta står det ju. Alltså nuskin uppenbarligen.

       ”….. alltså få pengar till mat/näring.
       Skulle dock aldrig skänka pengar till detta.”.

      Nej, hennes tanke var att hon skänker till seriösa projekt som hjälper barn. Men hon skänker inte till oseriösa projekt som detta som inte hjälper barn.

  Haha undra hur hon tänker? ”Wow nu kan jag mätta barnen i Afrika samtidigt som jag tjänar en rejäl slant 😍” hon verkar ganska blåst och tror säkert sina följare är lika dumma

   Girig är ordet du söker. Äcklig kvalité i en människa. Blåpst också ifs..

   Hon vill ha godhetspoäng som de flesta andra. Det är vidrigt men sant. De flesta som skänker pengar vill inte hjälpa eller offra sig själva/ de vill kunna klappa sig på axeln å lätta sitt dåliga samvete. Riktig välgörenhet gör man med hjärtat å utan att lägga upp bilder på det/berätta för varenda kotte att man gör/gjort det.

  Hennes rika kille borde kunna köpa ett gäng matpåsar, det kommer nog nu som ett sätt att tvätta rent byken typ, eller att hon själv går ut nu med att hon kommer donera sin provision nu av samma anledning. Jocke o Jonna är bra på att undanhålla vissa saker också, de försökte ju få sina följare att signa upp på Dplay genom att säga ni får titta gratis i 20 dagar men de ”glömmer” att nämna att det därefter kostar pengar och att man måste kontakta dem för att avbryta abonnemanget efter gratistiden, tror det är så iaf.

   Tror att hon innerst inne vet vad nuskin och detta ”projekt” handlar om så hon skäms nog och vågar inte be honom. Det hade jag i alla fall gjort om jag var henne och så desperat efter pengar. Köper han matpåsar så ger ju han henne pengar och det framgår ju inte hur mycket som egentligen går till dessa barn

    Ja, det handlar om att tjäna egna pengar. Det är ju pojkvännen som står för det mesta. Jag tror att hon inte känner sig tillräcklig eftersom han kommer finansiera husbygget. Det måste kännas tungt att man inte kan bidra finansiellt till det som ska bli ens hem.

   Ja! Är tvungen att posta vad jag skrev i förra tråden med.

   Undrar verkligen vilken roll hennes pojkvän spelar här. Ingen som tänkt på det? Vore min man god för ca 200 miljoner kronor hade han för allt i världen hindrat mig från att hålla på såhär och köra mitt varumärke i botten (det lär man hoppas att alla som verkligen älskar en hade hjälpt med)! Nu är min man också framgångsrik egenföretagare, dock ej god för 200 mio. Och jag vet genuint att han hade försörjt oss båda, särskild om jag korsade halva jordklotet för att leva med honom och låta honom få uppfylla sin dröm. Är inte det vad som menas när man snackar om med- och motgångar? När jag låg deprimerad och sjuk av utmattning av stress bad han mig säga upp mig från mitt toppjobb och sa att han skulle betala min fulla lön med pension tills jag känner att jag orkade jobba igen. Vet inte om det är en kulturell sak, vad tror ni? Hennes kille har ju så mycket pengar att det borde räcka gott och väl åt båda – eller att hon får ca 1-2 miljoner om året att spendera som hon vill och/eller ta ut lön för. Märkligt allting.

    Jag hade aldrig låtit någon försörja mig på det sättet genom att ge mig pengar. För mig handlar det om självständighet och egenvärde.
    Det är otroligt viktigt för mig att aldrig hamna i ekonomisk beroendeställning till en annan person

     Så när du är gravid och tar störstadelen av mammaledighet så ska du agera hjälte och vara egen och självständig? Eller när du är sjuk och inte kan arbeta, så ska du leva på några tusenlappar i månaden medan din partner lever ekonomiskt fritt? Eller… Så kör du ditt varumärke i botten för att du inte längre får lika mycket samarbeten på grund av en flytt du gjort för honom och envishet om denna ”självständighet” 😀 Jag tycker man kan vara självständig trots att man får pengar från sin man som man flyttat halva jordklotet för.

   Bästa Cam, min kommentar moddas, jag undrar vilket ord jag skriver som är så känsligt (Repostade ett inlägg). 😔

    Men tjaaaat. 10 000 gånger ungefär har hon förklarat att hon inte vet varför man hamnar på mod ibland. Har inget med din kommentar att göra.

     Eller så har det just med min kommentar att göra, mah friend. Jag kommenterar dagligen härinne och när jag använder ett moddat ord (vilket jag märkte nu eftersom jag dubbelpostade en kommentar) så fastnar den. Det är alltså ett ord jag ska sluta använda ;).

   Fast det går inte att missa att det kostar efter provperioden. Står på flera sidor när du registrerar. Rekommenderar att beställa hem ett gratis prepaid mastercard eller visa som man inte fyller på med pengar, så kan man testa gratis perioder överallt utan att behöva tänka på att avsluta då de avslutar det själva när de inte kan dra pengar 😋

  Tror att hon innerst inne vet vad nuskin och detta ”projekt” handlar om så hon skäms nog och vågar inte be honom. Det hade jag i alla fall gjort om jag var henne och så desperat efter pengar. Köper han matpåsar så ger ju han henne pengar och det framgår ju inte hur mycket som egentligen går till dessa barn

   Oj blev dubbelt

  Tror också hon skäms innerst inne! Men måste försöka intala sig själv att detta är bra 😅

  När ska hon bemöta all kritik? Det kommenteras hejvilt här men också på hennes senaste instagrambild. Dags att vakna nu Annica ur din Nuskin-dimma!!

   Hon bemöter det ju genom att snacka om näthat, som jag förstått…

    Ja det har inte undgått någon att hon vänder på det – men idag har det varit tyst från henne även fast Camilla har lyft ämnet. Väntade mig ändå någon ”förklaring” från henne på story 🤷🏼‍♀️

     Hon kommer försöka tysta ner det. Bara hålla käften tills stormen blåst över och kritikerna glömt bort det.
     Vill vi som kritiserar henne ha en reaktion krävs det nog att vi ni var henne med frågor och kritik men på en vuxen nivå och konkrets frågor med konkret information.
     Alltså, om kritikerna är pålästa och kan lägga fram informationen så måste hon tillslut svara. Hon överlever inte om hon tvingas stänga av kommentarerna på instagram och youtube.

     Så läs på och fortsätt ifrågasätt, låt det inte bara falla i glömska.

     Tar tid att komma på en efterhandskontruktion 😉

      Nu har hon publicerat på story. Först en aggressiv story men den tog hon ner lika fort och ändrade taktik. Mästaren av krishantering – I give you….. Annica!

     Hon kan väl få vakna först? Det har varit natt i Canada… 🤦🏼‍♀️

     Nä hon ör igång

   ”Jätteprojektet jag har vid sidan om” låter rätt så shady hela grejen. Hon känns varken trovärdig, påläst eller speciellt proffsig.

  Hon verkar ju nu ha tagit bort ett gäng stories där hon pratar på om att julen för henne är nära och kära, ge tillbaka och att hon nu vill hjälpa barn mm.

   Yup. Vart enda ett har hon tagit bort om det här.
   Bra tycker jag.
   Får se om hon lägger upp något bytt med reklammärkning eller ett försvarstal.

  Vill man stötta barn o fattiga gör man de via rädda barnen eller UNICEF. inte fan går man via henne eller nån annan influencer. Pajas

   Nej, man gör det via lokala insamlingar som kyrkor osv brukar ha där 100% av det insamlade går dit det ska. De flesta församlingar har någon form av insamlingar till barnhem och liknande.

    Act brukar de köra med istället för direkta församlingar till enskilda barnhem m.m.

    https://www.svenskakyrkan.se/act

     Nej, här har kyrkorna ideella grupper som åker till Rumänien bland annat. Man skänker pengar/kläder/annat som behövs direkt till de som håller på med det och är med på resorna.

  Känner mig jätteelak men hon låter som nån kolonial white privilege skämtfigur? ”Barn” i ”Afrika” ska äta sig mätta- skänk gröt? Bläh.

  Hennes girighet är så genomskinlig. ”Jag har som mål att få ihop 1000 matpåsar” till barnen? Vad händer efter en månad? Ska dom svälta då igen? Man fattar ju att hennes ”mål” bara är uppsatt för hon vet att hon kommer få en viss summa i plånboken vid 1000 matpåsar

   Om jag har räknat rätt och hon får 50% i provision:

   1000 påsar = 50000-100000 kr till Annica.

   Jag tänkte samma. Vad händer sedan efter en månad ska barnen börja svälta igen?

  Och vem uttrycker sig så ” mätta barns magar bla bla”. Otroligt onaturligt och krystat. Jag har inte alls följt henne innan men av dom här videorna får jag en känsla av att verkligen ogilla henne som person.

  Tycker att något av det värsta är hur hon försöker guilt trippa med att gnälla på att folk ”kan ju faktiskt strunta i den där utelunchen en gång”. Liksom, skippa din egen himla utelunch då, Annika.

   Att guilt trippa är ju en av de metoder MLM-boss babes använder för att få folk att köpa deras skräp

   Och skicka tillbaka din enorma beställning från amazon som du tog upp på youtube och skicka pengarna till Malawi!

  Någon som vet hur många följare hon har förlorat sen hon började med det här?

    Så inga alls asså? Plus 500 följare senaste månaden?? HUUUR?

     plus 500 om dagen senaste månaden* så 16 000 senaste månaden????? ÄNNU MERA; HUUUUR?

     Fattar inte heller. Vilka är det som ”hittat” henne i dagarna? Dock verkade hon förlora massa följare förra veckan.

     Det kanske är personer från Nuskin-nätverket? De brukar väl följa och hypea varandra i såna här MLM-kretsar. Fast 500 varje dag är ju väldigt mycket… Lite för mycket för att det ska vara trovärdigt. Köpta följare?

      Nej inte köpta. En snabb koll så ser man att hon ökade 4490 följare 21 november. En snabb googling så ser man att det den dagen publicerades intervju(er) där hon berättar om att hon fått 3 missfall och kampen om att få barn.
      Andra dagar har hon antingen minskat med 0-100 eller ökat med 0-200. Alla dagar hon ökat har hon lagt upp om sina svårigheter att få barn.

       Riktigt äckligt sätt att skaffa sig följare på bara för att sen försöka lura in dem i NuSkin skiten.

       hoppas det inte blir några ungar för henne usch

      Men hon måste väl köpa följare? 152k och antalet gilla markeringar på bilder är typ 6-8k. Hittat typningen bild sol har över 10k och det känns märkligt med 152k följare

       Men alltså alla med många följare behöver inte ha köpt följare. De som haft kontot länge har ju många ”döda” konton som fortfarande följer. Dessutom är ju statistik på storys det viktiga, man kollar ju knappt folks flöden längre.

        Men om det är ”döda” konton så är de ju lika lite värda som köpta följare för företag som vill marknadsföra sig på kanalen. ”Döda” konton ger ju lika lite nya konsumenter som köpta. Så att ha många gamla/döda konton är ju inget bevis på räckvidd. Däremot är det självklart så att wievs på storys är det viktigaste, mesta beviset för aktiva läsare/följare.

      De som håller på med NuSkin följer varandra etc. En jag känner har ökat över 2 000 följare sedan hon började med det.

       Hatar folk din vän lika mycket som dom hatar Annica här inne?

  Bra inlägg Camcam! Tack för att du lyfter detta samt att du är ihärdig i din granskning av obefintliga markeringar av reklam.

  Hennes pojkvän är ju inte ansvarig för henne men om dem vill ha barn tillsammans hoppas man ju ändå att han hjälper henne ekonomiskt (?) om hon är så desperat hon gör såna här samarbeten och riskererar det bättre ryktet hon byggt upp så undrar man ju.

  Undrar också varför dem inte tillsammans skänker bort några tusen till välgörenhet för att verkligen göra skillnad , för dem kan det inte vara en stor ekonomisk smärta.

  ”Hur kan man då som kvinna satsa på en sån?” Jadu, man blir kär tex??? Väljer du partner efter plånbok?

   Inte fan bygger jag upp min ekonomi och framtid på hans eventuella idrottsframgångar.

   Tror att vi alla kan erkönna att en feeeeeet plånbok är ett stort plus, speciellt om man är en influencer (som av naturen älskar uppmärksamhet, pengar och gratis krafs).

  Pass på! Nu ska Annica ”förklara” på instastory 😂

  Är det bara för mig som videoannonserna ’fastnar’ för när jag scrollar?

  Kan tipsa alla om att kolla på https://www.youtube.com/watch?v=WaOSRHlQYqI&ab_channel=KikiChanel
  Visar hur ett internmöte i ett mlm-företag ser ut!

  Ja Annica du borde vara tydligare ja🤦‍♀️

  Hon har precis nu, som tidigare, lagt upp en hetsig/aggressiv video där hon förklarar sig. Blev riktigt obekväm av att titta på den.

  Man tjänar inte ens pengar på det där.
  De som jobbar med just det där projektet får inte en endaste krona för de sålda matpaketen. Allt går oavkortat till tillverkningen.
  Du bör verkligen kolla upp rätt info Camilla!

   Hej Annica!

   Man tjänar visst pengar på dessa. I din aggressiva svar på tal story berättar du om att ”inköpspriset” är samma för er som om jag som kund beställer. Det stämmer, man har ej lägre pris som distributör för just denna vara. Men provision får du. Försök inte säga något annat. Börjar fundera om du på riktigt tror att vi alla här är totalt dumma i huvudet? 🙂

    Hon försöker fortfarande luras verkar det som..

   Vad konstigt. För på nuskins hemsida kan man läsa att: (…) ” Precis som med vilka Nu Skin-produkter som helst betalas säljarna provision på sina inköp och företaget gör en vinst på varje försäljning av VitaMeal (…)

  … och nu tog hon bort sin hetsiga ”förklara-mig-video” tycker genuint synd om er som missade den

   Såg den..inte klokt

   Aaaa genuint ledsen att jag missade den, hoppas någon sparat!!

   Fan att jag missade.
   Minns ni vad hon sa? Orkar ni återge?

    Minns ej ordagrant den låg uppe typ 15 min. Hon attackerade Camilla 😂 typ ”det finns en viss Camilla där ute…” och sen pratade hon om att hon betalar lika mycket för dessa paket som vi gör (inköpspris)…. men hon pratar ingenting om sin provision…. hoppas jag inte är alltför otydlig

    Hon sa på ett spydigt sätt typ ”Man måste tydligen vara övertydlig. Det finns nämligen en tjej som heter Camilla som har heeeeelt fel information.” Och sedan svepte hon med kameran snabbt över sin datorskärm för att visa hur det ligger till vad gäller inköpspriset, ungefär som att det legitimerade något, fast det gick givetvis inte att se något.

     Fast kritiken och frågan har ju aldrig varit hon får betala lika mycket som följare för matpåsar, utan att han får PROVISION för alla sålda matpåsar. Tror hon spelar dum för att inte svara på den riktiga kritiken? Ganska svårt att försvara att man försöker tjäna pengar på svältande barn

      Japp!

   Ja jääävlar vad aggressiv 🙈 vad håller hon på med eg? Nu är alla stories borta.

  PS samma som 19:59: hon tog även bort videos om sitt välgörenhetsarbete…. får man seriöst hålla på så här?

   Men vad håller hon på med🙈

  Varför gröt på majs och sojabönor (eller vad det nu än var)? Varför inte något mer näringsrikt, typ jordnötssmörbaserade grejer?

   Optimera vinsten åt vita kvinnor i väst. Billig näringsfattig gröt som ”köps” av puckade européer så att de vita influencerkvinnorna kan tjäna multum. Har inget med några jävla barn att göra.

   För man använder grödor som redan odlas där…. I denna region (Malawi, Zambia, Zimbabwe etc) äter människor gröt, även medelklassen. Det är deras traditionella mat och har lite olika namn nshima bland annat. Vill man näringsberika produkter är det smart att göra det via livsmedel befolkningen redan äter i vardagen. Tex mjölk i Sverige.

  Väntar på bevis för att hon inte får provision på detta. Bevis som inte är någon form av efterhandskonstruktion.

   Det står ju klart och tydligt på nuskins hemsida de får provision på grötpåsarna. Alltså vad ska bevisas, de erkänner ju?

    T.ex. om det vore så att hon i förväg avsagt sig provision.

  Va hon tvungen och ta bort allt och läsa på lite först

  Påkommen deluxe. Nu har hon tagit bort ALLA stories gällande detta. Man såg verkligen i de stories hon lade upp riktade till Camilla att hon är såå irriterad och arg nu. Jobbigt att bli påkommen med sitt smusslande.

  Spelade in hennes nya ”lugna” förklaring.
  Inte mkt nytt där.
  Inte ett ord om provision eller NuSkin.
  Alltså ingen förklaring alls, bara snack.

   Skicka till Camilla 😀

  Hon säger bla att hon köper in paketen för egna pengar, när ett paket köps av henne går de pengarna direkt till Malawi.
  Allt går direkt till Malawi.
  Alltså säger hon ju indirekt att hon donerar pengarna eftersom hon inte får något av de köparna betalar.

  Hon köper en produkt som jag köper av henne. Men pengarna jag betalar går någon annanstans.
  Varför donerar hon inte pengarna direkt? Varför går det via henne om hon inte tjänsr något på det?

  I small bogus….

   Smell!!! Not small. Smell! Smäll! 🤣

  Nu har det kommit ut nya stories istället där hon försöker bortförklara sig..

  Underbart, nu sitter hon och ger oss dåligt samvete, ”jag kunde lagt denna tid på att hjälpa utsatta barn” 🤣

  I sitter hon och säger på stories att allt det enda man betalar för är mat och tillverkningen. På nuskins hemsida står det såhär ” I priset för VitaMeal ingår kostnader för tillverkning, allmän distribution samt försäljnings- och provisionskostnader. Precis som med vilka Nu Skin-produkter som helst betalas säljarna provision på sina inköp och företaget gör en vinst på varje försäljning av VitaMeal”

  Det stämmer alltså inte? Tycker vi som läser här borde gå in på annicas Instagram och ifrågasätta detta. Hon och nuskin säger plötsligt helt olika saker

   Hon kommer ändå inte fatta. Förstår inte vad som ska krävas för att hon ska förstå?

   Hon raderar alla kritiska kommentarer som kommer just nu. Och nu gjorde hon kontot privat. Skulle tro att hon gör det offentligt igen senast imorgon för annars förlorar hon ju sin verifiering med den blå lilla bocken som storkonton har.

  Gud vad äcklad jag blir av människor som använder ”inga studieskulder” som något nedsättande.

  Hon har gjort kontot privat nu!!!
  Hahahah wow

   Och raderat kommentarer om de senaste inläggen. Fy fan vad fegt av henne.

   Vart skulle vi skicka kommentarer som inte blir publicerade nu igen? 🤣

    Jezuz asså! Förstår hon inte att hon bara förstör sitt rykte totalt…
    Har själv varit i Nuskin-träsket men tog mig ur det innan jag grävde ner mig för djupt tack och lov 😅

    Jag har skärmdumpar på dem. 😊

  Var det någon som spelade in hennes hetsiga stories? Missade 😩

  MEN WOOOOW! Nu är hon privat också

   Tål man inte granskning så 🤷🏻‍♀️

   Blir tufft för henne att kränga skit nu när hon inte vet vilka följarförfrågningar hon ska acceptera.

    Hon kan acceptera vilka samarbeten som helt, bara hon inte ljuger. I och för sig, då blir det ju inget.

     Nej följarförfrågningar. Om hon tappar följare måste hon skaffa nya om hon inte törs vara offentlig.

      Ah. Sant.

  Innebär det här nu att Annica ska käka 1 000 påsar gröt 2021? Woohoo!

   Yes.
   De är ju nyttiga och hon är ju hälsan själv.

    ”Hello, my hockey friends! I present to you: Swedish gröt. Special price for you!”

  Det går alltid att kommentera på hennes youtubekanal 😎

  Synd hon blev privat. Förra tycksyndomig var riktigt underhållande

  Å Maggan Graf skyller på sina kvarvarande bloggläsare att hon inte vill blogga längre, alla är ju så dumma med personangrepp och bråk.

   Hon har ju helt rätt? Folk är idioter och dömer så vidrigt mycket. Folk gillar inte att kolla vad dom själva bidrar med till samhället? Alla vidriga kommentarer här inne? Det är inte mycket bättre än nuskin tex. Nää. Köper inte några av era argument för som är inte direkt sakliga utan mer personbaserade med ett tillskott av produktrrklamsinfo och fel marknadsföring.

    Sorry men de flesta kommentarerna här inne ikväll har varit sakliga OCH pålästa. Du får nog scrolla igenom på nytt för du har fan fel.

  Men nu får du väl ändå ge dig vafan!

  Och nu blev hennes insta privat 😂

  Folk blir gravida i alla möjliga situationer ovh sinnesstämningar. Lägg ner att använda hennes problem med att bli gravid mot henne. Hon må bete sig riktigt illa men sådana kommentarer är riktigt förlegade och onödiga

  Kunde inte koncentrera mig på skitsnacket utan tänkte bara botox… pannan rörde sig inte alls under försvarstalet. Skrämmande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *