Underbara Clara om att ha krav eller förväntningar på sina läsare/följare

Jag kan inte säga att jag sett så särskilt många influencers som ställer krav på sina följare, men däremot har jag sett inlägg som det här som Maxinne lagt upp, som är mer förklarande till varför man kan behöva interaktion för att bli mer synlig i olika flöden.
Instagrams algoritm sätter käppar i hjulen för många och då kan det ju vara en bra sak att påminna sina följare om att interagera lite då och då med ens konto, om man vill fortsätta se ens uppdateringar.

Känner ni att influencers ställer mer krav eller har fler förväntningar på sina följare nu, jämfört med tidigare? 
Jag menar, det är ju kul att få veta att det man gör uppskattas, men likes mm kan ju även vara en indikation på vad följarna/läsarna föredrar, vad de vill se mer av och vad de inte uppskattar så där supermycket, så det handlar ju inte bara en ren ”ego boost”.

188 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag såg vad du gjorde där, CamCam … Ego Boost … He, he!

      Sorry att jag kapar, men hur lägligt är det inte att Åsa påstår bild på sin dotter (som sedan länge har försökt bli influencer och leva på Ingrosso/Wahlgrens namn) direkt efter sitt mycket skumma utspel? Med en tagg till dotterns profil? Så förutsägbara de två är. Emilio borde göra sig av med de här kändissökande galningarna asap. ?

        Postar* menade jag. (Lägligt eftersom hon aldrig gör det och nu helt plötsligt passade det superbra in the eye of everything else going on).

        Ja, väldigt genomskinligt och luktar desperation om allt Åsa skriver och lägger ut.

          Hann läsa en hel del innan Åsa raderade alla kritiska kommentarer. Jag var osäker på om skämskudden eller popcornen skulle fram. Det blev det sistnämda. Spännande med en ny Anna Book.

    Har du sett Åsa Ingrossos långa harang på Insta? Är hon inte läskunnig? Hon insisterar på att de inte gjort något fel, trots att hon blandat ihop regelverken för alkohol och marknadsföring. Flera läsare påpekar detta, men det biter förstås inte på Åsa. Självinsikt hallå???

      Hon har inte alla tallrikar på bordet.

      Orka.

        Ser vissa på ett lite passivt aggressivt sätt ifrågasätta varför folk kollar på deras stories men inte följer dem (!)

        Inte så konstigt, gör det själv med konton jag vill se ibland men som inte intresserar mig tillräckligt för att jag vill att det ska dyka upp i mitt flöde hela tiden

      men snälla nu får alla sluta hota med förtal!

        Hoppas hon anmäler och skämmer ut sig själv inför hela samhället.

        ”Men Åsa, vad är detta, du måste ju markera att det är reklam och AGM har ingen talan alls i detta? Vad exakt anmäler du Camilla för? ?”

        Mvh juristen (specialiserat inom just konsument- och marknadsföringsrätt) ??

          Är inte så insatt i ämnet men att man ska reklammarkera allt som ger ekonomisk vinning vet jag. Innebär detta tex även författare som marknadsför sina böcker på ig? Eller en restaurang man äger?
          Har aldrig sett Åsa Ingrosso reklammarkera nåt av hennes produkter såsom soffor, lampor, ljusstakar, väskor osv.

            Ja,allt det måste reklammarkeras.

              Som tillägg till ovan, tror inte man behöver göra det om det är ett företagskonto, right? T.ex. H&M behöver inte reklammarkera varje inlägg, det faktum att de är ett företag gör det tydligt att allt de lägger upp är mer eller mindre reklam för sig själva. Men influencers/ägare till företag måste, även om de liksom är sina företag, för att de blandar personen ned företaget. (Inte hundra, så har jag fel blir jag gärna rättad)

                Om H&M har reklam i t ex tidningar,så måste det märkas med annons,på deras egna hemsida behövs inte det.

                  Alltså antog att vi pratade om just sociala medier, inte hemsidor eller annonser på andra ställen.

              Tack för svar?? Då är det mååånga som inteföljer lagen.?

      Bättre än Anna Book ju

      Herregud så hon (och Emilio som hejar på henne) håller på…. nästan så jag tycker liite synd om Bianca och Benjamin, hade skämts ihjäl mig om min pappa och hans fru höll på sådär. Kommer med säkerhet aldrig sätta min fot på La Perla iallafall.

        Nej men alltså. Detta handlar om Åsa, fast för att inte förlora Emilio i hennes utspel så skriver hon alltid ”vi”, man bara naeee Åsa, detta är DU. Inget ”vi” ???

          Fast i kommentarerna på hennes senaste Instagrampost så kommenterar Emilio med typ ????? eller liknande.

            Jaa menade ej som svar på din kommentar, håller med dig. Helt! With ya! Men Åsa försöker typ dra ner hela familjen i skiten för att ej ”stå ensam”. Så pinsamt…

              I hear ya! Ser ut som hon raderat alla kritiska kommentar nu också haha…

      Eller hennes inlägg när hon bemöter kritik på Tripadvisor? Herregud.

        Vill veta mer!! Camilla? Förtjänar inte detta ett eget inlägg? ? Vår nya Anniz!

        Ja, knappt sett så oproffsigt svar någon gång. Man kan absolut säga ifrån som företagare, håller verkligen inte med om att kunden alltid har rätt och just på ”review”-sidor så finns det ju folk som lämnar felaktiga kommentarer ibland. Meen…. man kan ju fortfarande säga ifrån/försvara sig på ett snyggt sätt. Så som hon svarar är ju helt sjukt haha

        Var hittar jag inlägget? Vill läsa.

          Sök på La Perla Ingrosso och klicka på de lägre betygen så kommer det upp.

            Men hjääääälp. Hon är ju helt galen!

            Hahah men är detta på riktigt? HerreGUD

            Jag som så länge velat äta på La Perla men nu har jag heeelt tappat suget

            Ehh… skickar folk alltså mail och tackar efter ett restaurangbesök? Är det bara jag som aldrig gjort det?

              Nä folk skickar inte Mail men folk lämnar omdömen på tex Tripadvisor. Många hotell och restauranger uppmanar sina gäster att recensera.

                Ja men hon skriver i dina svar att folk mailar och tackar ?

                  Sina*

                  Aha sorry, missuppfattade!

            Såhär håller de på på Sandra Mastios pizzeria i Malmö också. Tjafsar emot de som påpekat att det är lite väl dyrt (”Nähä, det är väääärt våra exklusiva ingredienser!”) eller brända kanter (”De ska vara exakt så!”). Otroligt pinsamt.

              Tråkigt, jag som faktisikt gillar Mastio.
              Resturanger som tjafsar emot recensionerna på tripadvisor sjunker direkt i mina ögon. Tycker faktiskt det är pinsamt beteende. Mycket proffsigare att bemöta kommentarer med ett kort ”synd att vi inte levde upp till era förväntningar, vänligen kontakta oss på mejl etc.”, istället för att kalla rescensenterna för lögnare etc. De kanske är det, men resturangen får inte mig övertygad om de direkt går i försvarsställning. Då visar resturangen snarare på att de inte är så bra på att hantera kritik eller har förståelse och servicekänsla.

        Har själv jobbat inom restaurang och vet hur irriterande och vidriga vissa gäster kan vara men det ska fan ALDRIG synas utåt att man tycker det?
        HerreGUUUUUUD vilka pinsamma svar.
        Inte för att jag tänkte besöka deras restauranger men nu är jag verkligen tvärsäker på det.

          Om man får en missnöjd recension, vad gör man som ÄGARE? Beklagar deras tråkiga upplevelse, tar till sig feedbacken och är förstående, kanske tom välkomnar dem tillbaka med ett erbjudande om någon typ av rabatt för att få gottgöra ELLER svarar man att de ska visa förståelse för att någon är sjuk, ifrågasätter dem, påpekar hur fel de har och att de inte är empatiska? Förlåt men hon är ju en full blown dåre.

            Exakt så! Min chef gjorde alltid det förstnämnda, beklagade, ändrade i menyn/ingredienser om det så krävdes, hänvisade till mejl för att försöka kompensera och givetvis ett välkomnande tillbaka för en andra chans!
            Och ofta kom många som hade möjlighet tillbaka och dessutom ändrade sina betyg efteråt.
            Sånt där är så sjukt viktigt när man driver eget.

          Men herregud, vilket vansinne. Hade faktiskt bokat bord på deras restaurang i Stockholm på ett antal olika datum under vintern och våren. Avbokar alla nu. Finns så många bra restaurangägare som jag hellre gynnar.

            Förstår dig.
            Jag kan tänka mig att Åsa skulle börja argumentera om man vågade klaga på något i deras restaurang. Eftersom jag är extremt petig kommer jag inte att gå dit. Väldigt få restauranger är perfekta men de flesta vill gärna bli det och lyssnar därför på gästerna. Tror inte Å skulle göra det.

          Nej gud, cancel på La perla. Det finns så många andra bra restauranger i stockholm (med betydligt finare inredning….) som kan få mina pengar.

        Ja det är verkligen nåt i hästväg

      Och Camilla har inget jobb och tjänar inga pengar enligt Åsa ???? att vara bloggare är visst inget man kan tjäna pengar på ???

        För att vara en som inte tål när folk antar saker så antar hon väldigt mycket själv. Eller mer än så, för läser man vad hon skriver så verkar hon ha allt solklart för sig…det hon antar är sanningar. Citat Åsa ang Camilla: ”Jobbar? Nej hon är aktiv! Det är inget jobb! Hon är inte anställd? Hon sitter på fritiden och trakasserar folk! Det är inget jobb!”

      Sen när blev hon en influencer??

      Fan, missade detta! Skrev precis en kommentar i inlägget över. ? Men kan vi prata om att hon plötsligt ansåg det för lägligt att posta en bild på sin wannabe influencer dotter och taggar dottern – var det verkligen passande mitt i allt detta? Ja, givetvis, när hon vet att hennes profil besöks av allt fler. De är så förutsägbara, på ett väldigt obehagligt sätt, både hon och ungen. Mest Åsa dock. Sen att hon tror att hon är världens klokaste, det låter jag bli att kommentera då jag nog kommer att skriva årets längsta diss då. 🙂

        Hallåååp Camcam!! Åsa skriver att du har fått mejl av alkoholgranskningnämnden eller vad hon skrev. Kan du visa mejlet? För hon hävdar att du har haft fel och dom rätt?

        Är så jävla trött på influencer som skriker MOBBNING!!!!! Så fort dom får kritik. Hon beter sig som en riktig fjortis!!

          Nu har hon blockerat och raderat massor av kommentarer på ig. Bla ??‍♀️?

          Fast det är irrelevant. Detta gäller marknadsföringslagen.

            Fast hon skrev att Mattias Grundström,AGM, står över Marknadsföringslagen. Att han är chef över hela balunsen. ??

              Läste det också 🙂 låter verkligen seriöst att hänvisa till en chef över hela balunsen,,,.

          Vi har rätt hon har fel?! Har Åsa skrivit ett 10 tal gånger, trots människor som försöker förklara gång på gång!? Å dom blir svarade med härskarteknik och hån..

      Jag tänker att hennes beteende och utspel även delvis påverkar dom andra i familjens varumärken? Långsökt kanske, men tänker att man kommer ha Åsa i huvudet när jag exempelvis kollar smink från Caia? Eller är jag ute och cyklar?
      Tänker att man ändå kopplar samman personerna i familjen med varandras varumärken? Precis som Åsa försöker rida på barnens framgång så får deras framgång tillbaka hennes skit?

        Jo, det har ju verkligen spårat!
        Ju mer den där familjen drar fram som en hysterisk säljcirkus, desto mindre vill jag sponsra dem med mina pengar.
        Åsa och Emilio passar på att kränga allt från dåligt bubbel till en bok med bilder på dem själva (!), handväskor och ljusstakar och jag vet inte allt. Och så restaurangen på det…

        Stackars Bianca. Får känslan att hon blivit rejält utnyttjad av Åsa och Emilio.

          Jag blir lite avtänd varje gång Bianca skryter om Benjamin. Hon vill säkert väl, men det blir ju inte så att man önskar att det ska gå bra för honom.

        Nja,kanske,men det är nog mest ”kombon Åsa/Emilio”, som inte är så väl sedda här,hoppas inte Bianca och Benjamin dras med i deras fall,för jag har aldrig sett att de bettet sig så som Åsa gör nu.
        Förstår verkligen inte att de öppnar en restaurang nu under rådande pandemi,och restauranger i Stockholm och övriga Sverige går ju på knäna och många har stängt igen.
        Trodde verkligen Åsa och Emilio att det skulle vara lätt att öppna en restaurang som skulle bli stans innekrog bara för att Bianca och Benjamin är kända,och att de därför kan bete sig hur som helst?

          Tror nog att de lockar en hel del folk så här i början. Nyfikna som tycker Åsas ryssinspirerade inredningsstil är så glamorös och läcker och som hoppas få en glimt av sina stora idoler.

          Jag kan förstå att Åsa hittat en ”lucka” eftersom det inte finns så många influencers i 50-årsåldern.
          Finns ju inte så många för 40-50 åringar som inte är så intresserade av att följa Bianca och andra 20-åringar på Instagram. Antar att Åsa kändes spännande med sitt inredningsintresse, boende i Spanien och de söta småhundarna. Men gissar att det som alltid för Emilio slutar med upp som en sol, ner som en pannkaka.

        Tänkte samma! Föreställ exempelvis om Bianca eller syskonskaran behöver ta ställning nu. De kommer skämma ut sig för all framtid om de tar Åsa’s komplett galna och felaktiga parti.

        Till och med Bianca (!) reklammarkerar sina egna märkens inlägg. Alltid. Varför kan hon inte tala vett i Åsa? Tycker på något sätt synd om B, för det känns inte som att hon förstår att Åsa utnyttjar (och nu förstör…) hennes varumärke.

          Tycker verkligen inte att det är Biancas ansvar att prata Åsa tillrätta. Däremot borde Åsa fråga Bianca om råd gällande reklammarkeringar etc

            Hon kan även ta hjälp av sin mans exfru Pernilla som reklammarkerar sitt vin.

      Pernilla Wahlgren hyllar Un Poco som bästa restaurang i Stockholm, och tar med sig alla barnen dit…

        Antar att hon inte gillar hur Åsa och Emilio utnyttjar Biancas fame för egen vinning…

          Usch, tycker Emilio och Åsa verkar vara så extremt osympatiska och ytliga människor. Måste vara jobbigt för Pernilla att se hur han nu dyker upp i barnens liv och ska framstå som så godhjärtad och omtänksam.

            Exakt så.

            Och jag kan inte sluta misstänka att Bianca varit med som finansiär av den nya restaurangen.

            Emilio o Åsa är fruktansvärt dryga och tror att de är förmer än alla andra.

    Fast har man ingenting vettigt att dela på sitt konto och enbart fyller det med bilder på sina kompisar som äter brunch, sin rumpa och en solsemester och sen ”kämpar” för att kunna leva på detta som inkomst……………..
    ……..
    …..
    ..
    ………

      Det kanske fungerar ett par, tre år? Sedan? Kul att visa upp ”Instagram” på CV:t. Eller sitta fast med någon som bidrar med lönepengar, som Anna Book + tre vuxna i familjen.

    Tycker Clara kan vara lite självgod ibland, har inte sett någon som ställt krav på sina följare mer än typ ”vill ni se mer av mig i ditt flöde ökar chanserna om du gillar och kommenterar” osv. Förstår dock vad hon menar att man är glad för möjligheten att få vara en del av folks vardag på nätet.

      Gizmolinas.com vill ha många kommentarer och många hjärtan. Ju fler hon får desto mer inlägg producerar hon. Hon gör verkligen välarbetade inlägg, helt fri från reklam och samarbeten!

        Gizmolinas vill bara ha rosa fluff o gulligull. Gud nåde om Nån ifrågasätter det hon skriver.
        Då rantar hon om hat o elaka kommentarer.
        Hon kan inte stå för nått när hon blir ifrågasatt

      Jag såg senast för bara några minuter sen en medelstor influencer som var upprörd över detta. Ordagrant ”Varför följer man någon och medvetet skiter i att gilla? Varför är man så skitnödig och inte kan ge någon det?” Och ”när blev det sån prestige i att gilla andras bilder?”.

      Har sett flera liknande uttalanden. Ofta från personer som upplever en dipp i engagemang och tror att det är pga andras illvilja snarare än ens eget content.

      ?

        Ser detta ofta!

        Vad är mer pärlor för svin än att gilla och kommentera kändisars inlägg? Du lär liksom inte få något svar…

      Det händer att många beklagar sig över lite kommentarer och att färre gillar. Antar det har med intäkter för samarbeten att göra. Ju mer aktiva följare desto mer intäkter eller?

    Cassandra klatzkow är ett exempel på influensers som ställer krav på följarna. Vilket i viss mån kan vara någorlunda rimligt men upplever en ständig klagan på VAD för tips följarna ger… ex att följarna ger tips på filmer hon redan sett och att hon då dumförklarar följarna! Sen när dom själva behöver hjälp förväntar de sig att ex gynekolog eller läkare ska svara på all deras superspecifika frågor… :—)))

    ‘Remember to like, subscribe and push the notification button, so you don’t miss out on anything.’

    Folk tjatar ju generellt ganska hetsigt om att man ska kommentera, gilla, dela etcetera. Ibland sker det mer diskret i form av en fråga de vill ha svar på, typ ’Hur har din dag varit?’. Eller ’gilla bilden om du tycker si, kommentera ett hjärta om du tycker så’.

      Exakt!! Eller typ ”kommentera din favoritemoji” haha

        Ja, det hela är så hjärndött. Kan ni tänka er Bianca eller liknande sitta och läsa igenom kommentarerna och bara ”Åh, LisaFisa98 har ätit tacos idag och KarlÅke79 har tagit upp båten för säsongen, det var på tiden!” Vem kommenterar ens vad de har gjort? ”Jag har gott i skola, tita teve, äti pangkaka me mjulk å saft å bulle, älskar dej!!!!?❤️?❤️?” – Bolibompa är nog ett bättre forum, där man kunde skicka in brev och dylikt som lästes upp i tv-rutan under bästa sändningstid.

      När folk säger så i youtube videos så klickar jag alltid på dislike och avföljer istället. 🙂

        Really? Varför? Jag kan tycka det är bra, för jag är sämst på att komma ihåg att gilla och dyl. Så när jag blir påmind och om de är någon vars content jag uppskattar och vill se mer av så gör jag det. Fast, det är inte direkt influencers jag gör det med heller ioförsig. Mest typ konton som handlar om djur/djurskötsel/räddade djur samt matlagningskonton. Kanske inte samma sak? ?

          Jag följer inte heller typiska influencers men jag brukar också glömma att gilla på Youtube. Har blivit bättre på det, uppskattar jag deras videos så pass att jag vill ha fler av dom kan jag väl bjuda på en like i alla fall.

          Brukar däremot inte likea sådant som jag inte på riktigt gillar bara för att personen ber mig. Ser det också som ett sätt att visa personen vilka videos tittarna gillar mer så att innehållet kan styras efter tittarna, men jag kanske är naiv som tror det.

        Då måste du avfölja 100% av alla du ser?

    Cassandra Klatzkow är ett praktexempel på att begära tips mm från sina följare men sen bli arg när det inte är rätt typ av tips 🙂 Känns otacksamt gentemot följarna

      Gillar verkligen Hanapee men tycker hon är lite så också.

        Exakt så! Tycker stockholms influensers är värst på det. Liksom frågar massor eller visar upp saker (de uppenbart fått spins) men blir skit sur om de får frågor på bad de bär, tips (de ber om fast fel) eller stänger av kommentar

          *spons (gick lite fort)

    Upplever att Tjockkocken ofta är på sina följare om att gilla, kommentera och dela.

      Håller verkligen med! Tycker ibland att hon svarar lite… otrevligt på nåt sätt (men det kanske bara är jag).

    OT:

    Vad pluggade ni? Vad är er ingångslön på ert första jobb efter det? Vad är er lön nu?

    Puss o kram

      Nej.

      NEJ!

      Men sluta nu.

      Nix. Inte här, inte nu.

      Nein.

        Arbeit macht frei

      WHY

      Ot-inlägg tillåts på onsdag, fredag och lördag efter klockan 20:00.

      Mellan dess är du förpassad till familjeliv, Flashback eller annat forum

        Tusen tack!!! Slipper jag göra bort mig igen hehe

      Varför undrar du?

      Puss och kram

        Åh hej! Bara nyfiken sådär på kvällskvisten.
        Färdigutbildad & kollar runt på möjligheter och tycker det är kul att höra runt då samtliga vänner fortf studerar.
        Sorry alla andra. Har nu lärt mig att OT gäller bara för öppet spår, eller är det så?

        puss och kram på dig med anonym

          OT om influencers = OK när som helst. Allt annat får man vänta med till Öppet spår.

            Tack!! Nu lärde jag mig.
            Sorry allihopa men tack för lärdomen <3

      1.Mer än en utbildning
      2. Samma summa efter skatt på mitt första jobb som jag hade innan skatt på min första lön på mitt andra jobb tillika andra utbildning. Dvs jag blev polis och gick ner 10 papp i lön…..
      3. Nu är lönen bättre än när jag började.

        I see!
        Fräckt med polis! Hoppas du gillar det. Brukar kolla på Veckans Brott med GW

      Det finns sidor som är inriktade på just den informationen du söker, där man söka ingångslön och löneutveckling för alla utbildningar. Så får du tillförlitlig info dessutom.

      Lärare, 24, 35.

    Hanapee, som jag egentligen gillar väldigt mycket, kan ibland lägga sig till med att hon inte vill ha tips, inte DM, inte frågor (blir rent otrevlig ibland) men sen ändå ställa frågor själv till följarna eller ifrågasätta när det är lite kommentarer på bloggen.

      Upplever samma. Att det ställs krav på följarna samtidigt som man blir arg direkt det ställs frågor man inte vill ha eller liknande. En sak jag sett flera gånger från flera olika är att de blir irriterade när folk frågor en extra gång vart kläderna är ifrån. Ignorera bara frågan om du tyckt du svarat eller svara igen? Det är väl ändå ert jobb?

      Hon har verkligen gjort mig besviken på sistone. Det känns som att hon bara startade sin YT-serie om att bli gravid för att få gratis grejer och sen när hon fått sina grejer spelade dom inte in något mer avsnitt pga corona. Eller jo, ett om alkoholfria drinkar?? Och nu bara gnäll, gnäll, gnäll.

        Guuuuud jag känner samma. Så tråkigt. Tycker annars hon är vettig men som sagt. De har blivit en liten mer divig jargong ??‍♀️

        Men… jag slutade ju med min Youtube för att jag fick en bebis och blev mammaledig❤️ tråkigt att du tror jag gjorde den för att få ”gratis grejer”, när det var den absolut sista anledningen. Sen är det klart att jag tackar ja till roliga samarbeten så jag har möjlighet att va hemma med min unge.

        God jul!

          Kan du inte vara hemma med din unge och ta ut föräldrarpenning eller vad menas?

            Hemma längre* 🙂

          Snälla för guds skull sluta säg unge.
          Man brukar säga: Mina barn, andras ungar – när man tycker att andras barn är en pita – och är speciellt roliga.

            hälsar min unge det

            Det är nog väldigt dialektalt. Det är vanligt att säga unge där jag kommer ifrån, (övik), på ett kärleksfullt sätt.

      Jag tycker snarare att det är roligt, att hon ’härjar’ lite. Men man får tycka olika!

    Dasha la upp för ett tag sen att ”det finns en speciell plats i helvetet för influencers som inte likear influencer-kollegors samarbeten” det tyckte jag var lite värt hårt. Gör bättre samarbeten/content Dasha så kanske engagemanget går upp ?

      Ha ha ha! Är det några andra branscher det gäller också?

      Men gud de är så världsfrånvända ? hur kan man ens tycka det är en rimlig sak att lägga märke till.

      Varför ska man ens likea en konkurrent?

    Tycker att vissa (t ex Maggan Graaf) straffar sina läsare när de skrivit kommentarer som inte passar henne. Då skriver hon inte alls. Tror dock att hon tappat flera läsare på det men hon kanske inte alls behöver bloggen längre.

      Gillar hennes stil med kobent pose, stora skor och inåtvända fötter.

        Vackert.

        Passar absolut en kvinna som närmar sig 50.

      Ja så kan det vara. Men straffar man läsare tycker jag inte om den bloggaren.

    Emily Kind vädjar verkligen om att tittarna ska swipa upp i sin instastory för att hon fortsättningsvis ska kunna leva heltid på Instagram.
    (Länken går till Lyko)
    Naturligtvis ska hälften av pengarna som kommer in gå till barncancerfonden, men i samma ögonblick berättar hon att dom verkligen vill kunna leva på sin instagram på heltid och därför vädjar hon om swipes.

    hej hoppas alla mår bra! ❤️

    Undrar varför inlägg innehållande Johanna Toftby tas bort?

      Beror helt på vad de handlar om…

      Ja hon verkar ha ett sort inflytande på vad som skrivs om henne. Eller inte skrivs, snarare.

        Det har även försvunnit massa saker om henne på flashback i hennes tråd så man undrar ju lite….det var ang hennes mormors hus och flera som hade ”bevis” för att allt gått rätt till

      De har en slags ”överenskommelse ”? Camilla får inte skriva om Toftby? Om folk skriver om tex Isabella så är det helt ok, och det uppmuntras men inte toftby. Skumt…

        Verkligen inte.

    Åsa Ingrosso har tappat det helt och hållet på sin insta. Hon gormar och skriker, pekar finger och är allmänt hysterisk. Inte alls den bild jag hade av henne…

      Har aldrig varit med om någon influencer som gått så bananas,känns som ett totalt sammanbrott,herregud.
      Förstår hon inte atthon skrämmer iväg både följare och ev.restauranggäster?

        Anna Book är slående lik och nog lika nära ett sammanbrott

      Den nya Anna! Love it! ? Hon är galen och hennes sanna jag syns nu. Både hon och Anna spelar ju på att vara så himla goda och genuina människor. De glömde tillägga att det enbart gäller om man gör som de vill och inte genomskådar dem.

    Jag tyckte Leyglow ställde väldigt mycket krav på sina följare med otrevlig ton. Slutade följa henne enbart på grund av det.

      Håller med! Tänkte direkt på henne när jag läste detta inlägg. Där har vi verkligen någon som pressar och kräver mycket av sina följare. Och sen gömmer hon sig bakom någon sorts godhet i att hon ger bort massa grejer (som hon i sin tur fått), men bara till de som, gillar, kommenterar och tipsar sina egna följarskaror om hennes konto. Blir så himla inställsamt och icke-genuint alltihop.

      Tänkte också direkt på Leyglow. Gillar hennes tips och har hittat mycket bra hudvård men jag gillar inte hennes krävande stil och passivt aggressiva ton. Hon har lugnat sig lite de senaste månaderna visserligen.

        Tyckte också att hon hade bra tips men blev alltid irriterad på hennes ton och när hon började ranta om att andra skinfluencers härmade henne så blev det för mycket för mig. Dom hade inte härmat henne, de följde bara en stil som rådde hos många vid den tidpunkten. inget unikt öht från Leyglow.

      Skulle också kommentera Leyglow, svarta fåret bland skönhetsinfluencers… direkt otrevlig och kör så mycket fulspel att hälften vore nog. Att sedan ha mage att ställa krav på sina följare som om hon vore satt på en piedestal. Löjligt!

      Samma här! Fick skuldkänslor och avföljde.

        Jag började följa henne rätt tidigt, när hon inte hade så många följare. Kommenterar inte pga vill inte synas med min användare på ett sånt offentligt forum. Efter ett tag skrev hon ett PRIVAT MEDDELANDE med mig. Iofs en hjärt-emoji, men kändes otroligt passivt aggressivt. Avföljde i skräck.

    Inte ställer krav direkt, men ser ofta att dom *uppmuntrar* till att kommentera på inlägg, tex avslutar texten med en fråga ”vad tycker du?” eller ”kommentera ditt bästa knep” (vad det nu gäller) osv.

    Tröttsamt med ”tryck hjärta nu babes” eller ännu värre att uppmana sina följare att gå in på sin partners instagram och lajka….

    Stör mig även på när folk ska teasa i story och för att få veta vad det är de menar måste man swipa upp och läsa det i fem rader på personens blogg, låter alltid jättespännande i stories så är det nåt helt vardagligt och inte så intressant som man vill berätta …tex yayanaomi är expert på det så har helt slutat kolla hennes blogg

      Men vad har influencern för gädje av att jag likear något på min partners instagram?

    Jag har upplevt detta bland halvstora nischade konton på insta med tema barnartiklar etc. Man delar ofta screenshots på statistiken med kommentaren ”x st har sett inlägget, men bara y st har kommenterat!”. Ett citat jag har sett delas ett par gånger går något i stil med: ”att följa någon utan att like:a är som att gå på konsert utan att applådera”.

    Jag kommer väl antagligen hamna i helvetet när jag dör, men det som händer med mig när jag läser sådant är att jag känner att jag verkligen inte vill like:a eller kommentera. Jag känner mig som att jag är sex år och på väg till farmor på juldagen och mamma och pappa tjatar om hur viktigt det är att jag säger tack när jag öppnar alla julklappar.

    Jag förstår ju att interaktionen med följarna är viktig för influencers, men jag tror inte att man tjänar på att läxa upp sina följare.

    Om ni skulle få skriva helt fritt vad för typ av instagramkonto ni skulle vilja följa, hur skulle ni beskriva det då?

      Vad menar du? Finns nog inte ”ett” optimalt, har ju fler än ett intresse/vad jag vill titta på, som varierar rätt mycket. Därav följer jag flera olika.

      The dodo. Vill inte följa något annat konto förutom personer jag redan känner

        Älskar The Dodo! Men är tvärtom annars, förljer enbart konton jag inte känner haha. Följer bara djurkonton, matkonton, humorkonton och några ”lokala” resekonton.

      Tramsfrans är min nyfunna IG-kärlek ? Hade bara velat följa såna konton!

      Har ni tips på vilka mer likt ovan som jag kan följa? Följer även hemnetsknarkarna och influencerinthewild.

        Saint Hoax, på engelska dock och mer centrerat kring USA (kändisar och politik) och trender på sociala medier. Lite annorlunda från Tramsfrans (som jag också älskar) men fortfarande väldigt kul, om man är lite intresserad 🙂

        Ponyhans kanske kan vara något för dig.

    Förlåt för off topic men behöver hjälp. Men mitt instagramkonto har av misstag (av mig) inaktiverats av instagram pga jag skulle anmäla en annan som stulit min identitet men råkade anmäla mig av (så dumt!!) Så nu är båda kontona inaktiverade (mitt och den som snodde) av den. Går inte att få kontakt med som då de inte har kundtjänst. Är det kört att få de återaktiverat?? Ska de va så lätt att anmäla nån. Min sambo kan sa att kontot finns om man går in på en gammal tagg och hur många inlägg jag har men det står ”användaren finns inte”… 🙁 10 år av minnen där.

      Funderar mest på hur vanligt det är att få sitt konto kapat. Känner ingen som ens hört talas om det i sin närhet. Har du många fiender eller vad är problemet?

        Nej alltså någon har kopierat mitt instagram-namn lagt till en bokstav sen kopierat alla mina bilder. Börjat följa alla mina följare sen försökt lura dom med nummer och pengar.. så stört. Så nu har båda kontona anmälts. Så kontot är inte kapat men min ”identitet”. Riktigt skumt. Har anmält att mitt konto är felaktigt inaktiverat men är orolig att jag aldrig får tillbaka det…. så orättvist.

      Har något kapat ditt konto och dina inloggningsuppgifter menar du?

      Tyvärr är det ungefär lika omöjligt att få tag på och få hjälp av Instagram som att vinna drömvinsten på lotto.

    Er det ikke restriksjoner om maks 4 personer i gruppe på restaurant i Sverige? Ser Pernilla og Bianca sitter fler enn dette på ”julbord”

      Det har inte börjat gälla än. Men det skadar ju inte att börja följa de nya restriktionerna några dagar i förväg….

        Det skadar ju inte att vara lite ansvarstagande som influencer och stanna hemma istället för att ge sig ut på ett julbord just nu.

        Sen ska man ju sedan innan endast umgås med personer i sitt hushåll, men det gäller ju inte influencers..

        Okei.. Men å tenke litt ekstra selv hadde vel vært lurt.. Influensere i Norge blir hengt ut om de oppfører seg som de svenske gjør?

          Så extremt trött o höra på er norrmän

            Jag tycker tvärtom. Extremt trött på alla självgoda svenskar som gör allt fel just nu. Dödligheten är 20 gånger högre i Sverige. Heja Norge!

            Det var da veldig trist! Fint du bor i Sverige hvor det dør fler i timen 🙂

              Ha jag bor i Norge sen 8 år tillbaka där av så sjukt trött på att höra ert snack! Flyttar hem nu tack o lov

                Kunne kanskje flyttet hjem litt før da ? Vel, jeg ler ikke.

                  Kunde jag mycket väl gjort men det är en annan historia ? nu är jag hemma och klarar mig utan dig och dina landsmäns hatiska, fördomsfulla och passiv aggressiva BS. God jul ?

                    ??? God jul

              Norrmän som ler av att det dör folk i grannlandet. Sjuka jävlar ? inte förvånad dock

    OT: Annica försöker nu sälja in en sida som heter Fabletics där man blir medlem för att handla(?!). Vet ngn mer om detta företaget? Måste man verkligen bli medlem? VEM vid sina sinnens fulla bruk går på detta isåfall?

    En av hennes senaste bilder på IG präntar in bilden av henne, att utsikten är fin här uppifrån. Menandes att hon är över andra. Herregud, vem skriver ens en sån sak.

      Du läser in för mycket i en bild.
      Nej. Man måste inte bli medlem för att handla. Men blir man medlem så får man fler och mer rabatter. Som så många andra företag.
      VAR skriver hon att hon skulle vara över alla andra?? Som sagt DU läser in för mycket i en bild.

      Är inte det Kate Hudson’s märke? Kommer inte ihåg om det var hon eller Jessica Alba, men något av de där företagen ska vara lätt att joina men omöjligt att säga upp så man får betala i evigheters evighet.

        Jag är medlem där! Betalar ingenting för det och gör du det använder du cashen till att handla. Jag väljer dock att betala vanligt vid kassan som hos vilken shop som helst. Bästa träningsbyxorna för det priset.

    Jag tycker det är ett jäkla tjatande bland de jag kollar på om att man ska kommentera och ”skicka lite kärlek”. Gärna att det kommer påminnelser på de vídeos som inte fått lika mycket visningar och sen en ”Varför kollar ni inte, om ni inte kollar kan jag inte fortsätta” blandat med tävling efter tävling (smink) för att få mer interaktion. Jag förstår ju att man vill försöka få sin kanal att växa, men det blir rätt tröttsamt när det varannan dag ska påminnas om att ”snälla kan ni gå in och skicka lite kärlek till mig” Om du under en längre tid inte får lika mycket visningar som innan, så kanske du bör se över ditt content istället?

      <3 Pewdiepie

    Om man inte klarar av att få sina följare att interagera på inlägg frivilligt så har man ju inte lyckats med innehållet. Influencing utvecklas hela tiden och det gäller att hänga med och ändra sitt flöde efter det för att förbli aktuell. Om målsättningen är att få upp likes osv bara för att få spons så jobbar man mot fel mål. Synd att fler inte studerar marknadsföring eller likande för att få mer kunskap i hur du fångar upp läsare. Instagram har blivit så mycket mer.

    Vilken bloggare var det som, back in the days, ”straffade” sina läsare med en bloggpaus under en helg för att dom inte hade röstat tillräckligt många gånger så att bloggaren vann ett specifikt pris?

    Maxine ska då alltid skylta med sin sEgSuAlITeT, sånt sömnpiller. Histroniker eller? Skaffa en ny hobby än att pilla på ärtan så kanske folk börjar bry sig tänker man

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.