Tova Helgessons vibratorvideo

Fick en kommentar om Tova Helgessons video och spenderade årets sista dag med att titta på den.
Hon verkar ha haft en julkalender från företaget ”Sinful” där hon i en lucka fick en fjärrstyrd dildo – alltså ett litet ägg på snöre som styrs via en fjärrkontroll.
Den stoppade hon in för en dag på stan tillsammans med sin kameraman, som även fick knäcka extra som äggkontrollant.
Exempel på saker hon och ägget gör:
– Äter på McDonalds
– Handlar på Coop
– Har möte med en ny mäklare

Någonstans här drar hon ut sitt ägg och ersätter det med en sk. ”bullet” – alltså en liten vibrator som inte är menad att stoppa upp någonstans, utan som ska användas I andra sexleksaker.
Det verkar inte Tova har fattat och video slutar med att hon inte kan få ut den.

Tova Helgesson har en hel del unga fans, och jag vette fan hur lämplig den här videon är? 
Kanske borde den haft en åldersrestriktion på sig?
Majoriteten av kommentarerna verkar vara positiva och hyllar att Tova gör någonting nytt istället för de gamla vanliga vloggarna eller mukbangs, och det kanske stämmer.
Jag undrar mest vilken bild hennes unga tittare får av sexleksaker och hjälpmedel om detta är deras första ”encounter” med konceptet.
Kanske något för mamma och pappa att bita i under 2021 års första frukost?
”Sexleksaker ska vara ett komplement och ge njutning, ser ni…”

En sådan här video?
Kul?
Inte kul?

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bara ett sätt att få uppmärksamhet och få in cash från sponsorer.

    Kan egentligen inte uppröras, men förstår verkligen inte grejen. Speciellt om man inte vet hur man ska använda sakerna korrekt.

    Men men, var å en blir salig på sitt sätt….

      Är ni födda på 1800-talet eller? Låt en kvinna leva!!! Unga tjejer blir inte negativt påverkade av att se en tjej använda en sexleksak ?

    Inte kul

    Larvigaste videon jag sett!

      Kan tävla med dom här killarna:

      https://www.picuki.com/profile/shottazvsdp

      Motbjudande och sunkigt, hon onanerar framför personer som inte har gett samtycke. Samma sak som att en man hon har ett möte med sitter och runkar under bordet. Det är inte kul, det är ett sexuellt övergrepp!

    Föräldrarna får väl ha bättre koll på vad barnen tittar på om det är ett problem. Man kan inte släppa barn lösa på youtube om man är så känslig. Finns mycket tveksamt där.

    Jag blir mest obekväm å personerna hon träffats vägnar. Jag hade tyckt det varit jävligt äckligt ifall jag hade möte med nån som hade en vibrator på i fittan medan man hade ögonkontakt och diskuterade mötesagendan. Inte ok imo

      Jag skulle inte känna att min kund var seriös i ett sådant möte. Vad blir fokusen på i ett sådant läge?

      Jag hade också tyckt att det kändes olustigt om jag hade fått reda på att en person jag umgåtts med/satt i möte med hade gjort som hon.

        FörevigtBlå

        Skulle mötet gå ut på att bli upphetsad i allmänheten? (Det har ett speciellt ord som jag inte kommer på nu.) Eller skulle mötet gå ut på det man vill ha mötet om? För många är upphetsning och att bli stimulerad något de går igång på om de är ute i allmänheten.

      Utan att outa mig själv för mycket så har jag varit i kontakt med många män online som vill bli dominerade. Det är ofta rätt så högt uppsatta män karriärsmässigt, kostymnissar liksom. Du skulle bara veta hur många av dessa som gillade att bli tillsagda att gå på jobbet, stan, möten osv med saker både här och där. Eller med kvinnliga underkläder osv.

      Säger så klart inte att det är en majoritet av alla män som gillar det. Men min erfarenhet säger mig att man nog säkert har stött på män med saker under kläderna någon gång.

        Ja asså…nså länge det inte stör mötet spelar det väl ingen roll?

          Att använda någon annan, utan dennes vetskap och således utan samtycke, för sexuell njutning känns verkligen inte okej

            Men personen i fråga blir vi inte våldtagen,eller utsatt öht. Om jag har en buttplug eller vibrator är ju ingenting som påverkar dig ALLS eftersom du inte vet om det när vi sitter ner och diskuterar finanser. Varför är det respektlöst? Är det äckligt, obekvämt? Vad är det som är så farligt med det?

            Vissa går ut utan trosor, klär sig utmanande och likande för precis samma typ av njutning. Hur ser du på det?

              Skillnaden är väl att du involverar ingen annan om du har på dig en utmanande klänning. Men här går det hela ut på att man tänder på att onanera framför folk. Alltså människor involveras ofrivilligt i din sexuella njutning. Därav respektlöst och äckligt beteende, då dessa människor inte gett sitt samtycke till att du ska runka framför dem

                Du involverar väl folk i större utsträckning när det kommer till utmanande kläder, som de ser, än att ha något uppstoppad i dig, som ingen vet om.

              Jag tycker inte det är reskepktlöst så länge man håller den informationen för sig själv (och omgivningen inte märker det/ påverkas) Men däremot om man sprider den ibfon efteråt.

              Jämför med om man typ onanerar och tänker på sin kollega i hemlighet, jämfört med att man lägger upp en video där man berättar om det och gör det för alla sina följare. Det är först när andra får veta det som de kan känna sig trängda och utnyttjade.

              Eller om man ofrivilligt drömmer sexdrömmar om någon. Drömma får man väl göra, men problemet kommer in när man väljer att tkonfrontera personen med den infon.

              Sen är det inget jag skulle gör själv, men rent sexualmoraliskt (arbetsmorsliskt kan det väl dock också vara tveksamt, om man får timlön bör man koncentrera sig på jobbet).

              Jag skulle nog bli ganska obekväm om det kom ett vibrerande ljud från grenen på personen jag satt och pratade med. Man kan inte anta att den andra personen är helt omedveten..

        Nu kommer jag att bli kallad moralkärring och det bjuder jag på. Men vad oerhört avtändande det är med folk som har sex som någon sorts ”hobby”! Som låter det bli mer än något man gör när tillfälle bjuds så att säga. Planerar, går runt med dildos i rumpan medan man gör annat, lägger massa pengar på leksaker etc.
        Jag är så himla glad att jag inte behöver hålla på så utan nöjer mig med vanilsex i sängkammaren utan dyra tillbehör, främmande människor eller långsökta fantasier.

          Alla är vi olika. Vanilj under täcket med en och samma person och utan leksaker… låter jättetråkigt för mig.

          Med det sagt så går jag inte runt med vibrator i mig på möten.

            Finns väl något slags mellanting. Ha hur vilt sex du vill i ditt eget hem med personer som frivilligt är med men håller med personen ovan att fyfan vad äckligt med människor som går runt med sexleksaker i sig offentligt etc och tänder på att människor runtomkring är ovetandes.

              Det var väl precis ett mellanting jag syftade på med min kommentar?

          Alla tänder vi på olika saker. Man får helt enkelt hitta sexpartner(-s) som gillar samma eller är öppen för det man själv vill göra. Att någon annans preferens är avtändande för mig är inte så intressant så länge jag inte har sex med den.

            Absolut, men att använda andra, icke-samtyckande, människor som här för sin egen sexuella njutning är helfel. Riktigt fult gjort mot de utsatta. Samtycke är alltid A och O

              Nja.. om någon går i damunderkläder eller har buttplug offentligt och tänder på det så skadar det ju inte mig.

                Fast det vet man ju inte innan? Med tanke på det höga antal människor som blivit utsatta för sexuella övergrepp av olika slag så känns det dumt att bara anta att människan du smygrunkar framför inte kommer ta skada av det? Hur vet du vad och hur denna upplever det?

                Att ha på sig damunderkläder är väl inte riktigt samma sak som att runka framför ofrivilliga människor för övrigt

                  Vem har sagt något om att ta fram kuken och runka framför någon eller fittan heller för den delen? Det är ju verkligen inte samma sak. Det här sker väl under kläder?

                    Att du har en påslagen vibrator i underlivet är väl typ definitionen av att runka

                      Skillnaden ligger i huruvida det märks. Ganska svårt/omöjligt att runka omkring andra utan att det märks eftersom du måste ha händerna omkring skrevet. Om du har en tillräckligt tyst vibrator och har testat innan med en partner som lyssnar så att man vet att det inte hörs där man rör sig samt att min inte stönar/visar på andra sätt – då märks det ju inte. Typ…motsvarigheten skulle vara en snubbe som har på sig typ en vibrerande penisring som man testat att det inte hörs och han inte stönar/visar på annat sätt.

                  Nej, det klart det inte är samma sak. Men om någon gjorde som hon i videon eller använde annan leksak i min närhet , så länge det inte märks och man inte får veta det så hade det inte spelat någon roll. Om någon onanerar framför en så märks det ju, och det är inte okej.

                    Hur vet du att det inte märks? Dels vibrationsljud som kommer från någons mellangärde är ju misstänksamt i sig. Sen om personen beter sig konstigt i kombo och ev råkar stöna eller något – hur vet man på förhand att det verkligen inte kommer märkas?

                      Alltså…om jag märker så märker jag ju? Om jag inte märker så…märker jag inte? Haha… kan ju inte tala för de som gör det, säger bara utifrån mig själv att så länge jag inte märker så spelar det ingen roll. Hittils har jag aldrig märkt något sådant, så antingen har väl ingen gjort så runt mig eller så har dem det och jag har inte märkt.

                      Kan inte svara på hur de som gör det ska märka, men om man är två kan det väl inte vara så svårt att testa hemma först? En har på sig och den andra lyssnar om/när den hör. Kan man inte hålla sig från att stöna eller visa utåt så får man väl låta bli, för sådant märks som sagt.

                      Sen är det ju inte allt som vibrer heller. Om någon har typ en buttplug och inte säger eller visar på något sätt så kunde jag väl inte bry mig mindre. Påverkar ju inte mig.

      Ja alltså, en kollega smekte sig själv på benen när han pratade med mig (syftet var helt klart sexuellt, jag hittar bara inte något bättre sätt att beskriva vad han gjorde). Han fick gå hem på en gång och fick inte komma tillbaka. Tänk om han hade onanerat på riktigt!

    Hon får ju den uppmärksamhet hon söker och över en halv miljon visningar. Känns inte som nån ny idé heller direkt. Har inga moraliska problem med sexleksaker eller att unga tonåringar vet vad det är. Dock lite tröttsamt att det är en skrikig typ utan nåt vettigt att säga som tonåringar lägger tid på.

      Hon har annars ganska mycket visningar också – tjugo av hennes videos har över en miljon visningar och många ligger kring en halv miljon.

    Gillar verkligen idén, men inte att lägga upp en film för beskådan.

    För många år sedan var det en tjej som onnanerade framför datorn för att uppmärksamma Arvika Festivalen.

    https://sverigesradio.se/artikel/4122736
    Nog för att sex säljer men någon ordning måste det vara.

      Nour El Refai gjorde väl nåt liknande.

        Det vågar jag inte svara på.

        Men hon åkte det. Som tur va

          Åkte det?

            Fattade inte heller först men det ska nog vara ”åkte DIT”.

    Jag vet inte.. saknar yngre förmågan att tänka själva? Jag vill gärna inte tro att det är så. Jag växte upp med Jackass och tyckte det var jävla kul/coolt att kolla på.. men jag hade vett nog också att förstå att jag inte skulle kopiera efter något jag sett på tv.

    Jag har råkat komma in på hennes snapstory några ggr när jag tittat på andras story. Allt jag kan säga är att hon är uppenbart sjuk i huvudet. Inte sjuk i huvudet som ”galet rolig” utan på riktigt sjuk. Hon är en kombination av trasig och mentalt sjuk

      Det där att hon är ”sjuk på riktigt” är ju också något som hon är öppen med. Hon pratar ofta om hur dåligt hon mår, och om hur hon kämpar med att få hjälp. Jag är imponerad över varje dag hon ens står på benen med tanke på all jävla skit som hon tvingats gå igenom.

    Fy fan.

    Till Tovas försvar så hade hon ju faktiskt satt åldersgräns på videon samt markerat den som olämplig för yngre enligt konstens alla regler, men att YouTube sedan vid granskning hade tagit bort begränsningarna och ”okejat” den. Man kan såklart tycka att den är larvig, olämplig o.s.v. ändå, men just det där med att hon borde tänka på sin yngre följarskara håller jag därför inte med om.

      Fast å andra sidan är det lämpligt att lägga upp en sådan film från början på tex Youtube? Det är mycket som inte borde vara där och som behöver rensas. Det läggs upp hur mycker film som helst varje dag och då behöver vi hjälpas åt med att få bort filmer som är olämpliga.

        Men herregud! Det är ju ingen som tvingar folk att titta på olämpliga filmer. Vet inte vad denna film innehåller men verkar rätt så harmlös. Föräldrar har väl ett ansvar att se till att deras barn inte tittar på olämpliga saker, det är ingenting som vi andra ska behöva offra oss för.

      Ja det var bra gjort av henne. Håller med om att det är olämpligt för barn. Tänker att det inte heller var så schysst mot de hon träffade på stan, om de inte var med på det hela. Är det inte typ ofredande att onanerat offentligt?

    Kan vi inte i alla fall komma överens om att det här var jävligt wt?

      Tänk dig att åka bil med Tova som filmar när man åker i ett gupp samtidigt som Bella rakar benen.

        Jag tänker att om vi slänger in Edward blom och Anna book så kanske vi har nåt här

          Anonym 13:47
          Roadtrip movie!!!

          Vad har stackars Edward gjort för ont?

            Det är synd om honom. Han har inte vågat gå ut sen i vintras.
            Edward Blom ingår förmodligen i alla riskgrupper. Stackars.

            Vad ska han göra i den bilen? Stackarn som blir ihopklumpad med de där dårarna.

              Jag känner bara att det hade varit bra tv. Han kan få lite ost för besväret.

      wt? wtf?

        Vvs

          VHS

    Kan hon inte peta in en mobiltelefon med ett betalnummer till nästa lajvsändning? Känns som en rimlig fortsättning.

      Svårt att få till utgående samtal dock 🙂

        Den nya minsta iPhonen med AirPods borde fungera. Nä, nu tycker till och med jag att jag går för långt.

    Fruktansvärt originell idé får jag ju säga. Wow.

    Var det inte någon annan flunsa som hade ett ägg uppstoppad, och pojkvännen skickade runt kontrollen till ägget?

      Det var väl i nåt program, ex on the beach eller vad det nu kan tänkas heta och sen gick de iväg tre tjejer för att de skulle onanera åt tjejen med ägget.

      Linn Herbertsson. Hon var tillsammans med Jacob Ramberg och på en fest stoppade hon upp ett vibrerande ägg i underlivet. Fjärrkontrollen gick runt bland festdeltagarna. Hon skrev ett blogginlägg där hon beskrev spexet. Gissningsvis är detta inget fröken förnäm skulle erkänna offentligt idag.

    Jag reagerade mest på hur sorgligt det hela kändes. Med tanke på att hon pratat ganska mycket om sin psykiska ohälsa, avsaknad av sexlust, social fobi och faktumet att hon har blivit utsatt för övergrepp. Allt tillsammans gjorde liksom det hela väldigt smutsigt på något sätt? Det känns som att hon kanske inte är vid sina sinnens fulla bruk riktigt, utan att kanske någon närstående (kameramannen tex?) pushade på henne att det var en bra idé.. #baraminatankar

      Jag tycker att använda order ”smutsigt” när en person som överlevt sexuella övergrepp, är öppen med sin psykiska ohälsa och gör något som anses sexuellt, är smutsigt.

        Verkligen. Varför är hon smutig just för att hon har blivit utsatt? Nej, tycker inte du ska uttrycka dig så.

        Ja, det var inte det bästa ordvalet kan jag hålla med om. Hade lite bråttom när jag formulerade mig. Jag menade snarare att det känns fel på något sätt, att man (jag) får känslan av att hon inte gör det helt frivilligt eller av rätt anledningar. Det känns mer som att hon tror att hon ”behövde” göra det för att sticka ut/få likes/bekräftelse. NÄR hon pratat så mycket om sitt mående, brist på sexlust och traumatiska händelser i livet så får jag inte ihop hur hon kan vara bekväm med att lägga upp den här videon. Men jag hoppas att jag helt enkelt är ute och cyklar! Jag gillar Tova och har följt henne i många år.

        Smutsigt, nja. Men osmakligt att göra det inför en mäklare bland annat, ja.

      Får också taskiga vibbar av kameramannen. Han var ju inblandad när hon spelade in videon där hon sålde nakenbilder (som inte var på henne visserligen), känns som att han pushar en lättledd ung tjej med grav psykisk ohälsa åt helt fel håll…

    ”Sexual preferenses”?

      Ja, jag förlorade ju lite hjärnceller precis på den punkten.

        Och du som redan led brist.

          Ohja har grov brist på hjärnceller efter 2020!

    Respektlöst mot människorna hon träffat. Och ärligt talat riktigt desperat och sunkigt!

    Har för mig att Fornis polare Linn Herbertsson har beskrivit något liknande för en herrans massa år sedan. Hon hade ett ägg och hennes pojkvän fick fjärrkontrollen. Även hans kompisar provade den. Men det filmades inte i alla fall.

      Stämmer. Linn var tillsammans med Jacob Ramberg. Händelsen beskrev hon ingående i ett blogginlägg. Hon beskrev även, under samma tidsperiod, hur nöjd hon var över sin nyköpta Mullbery väska som hon betalat 700 kr för på en marknad i Thailand….förnäma östermalmsdamen vill sannolikt inte kännas vid detta numera ?

    Borde vara 18+ tänker jag absolut. Helt sjukt om youtube inte drar en gräns här och andra börjar tävla om tittare och följare med samma medel.

    Dessutom – frågor hon alla i videon om hon får lägga upp den? Antagligen inte. De har ovetandes blivit deltagare i en sexvideo och upplagda på internet.

    ”Kanske något för mamma och pappa att bita i under 2021 års första frukost?”
    Nu får jag väl en massa mothugg, men varför är folk generellt så krångliga med att prata om sånt här med sina barn?
    Om de är stora nog att fråga, så kan man väl svara. Måla inte in er i en hörna utan svara så ärligt det går utan att vara grafisk liksom.
    Min dotter är tio år och hon vet det mesta, hon har frågat så fort hon har kommit på nåt och jag har svarat.
    Jag tror det är viktig tatt man kan prata avslappnat om sex och andra ”känsliga” saker, annars lär hon väl få ”fakta” från jämnåriga som inte vet eller googlar sig fram, och kanske få helt fel svar.
    Jag vill att vi ska kunna prata om allt, och jag vill att hon ska vara säker på att jag svarar ärligt

      Håller helt med dig!
      Ska de få en sund och bra inställning till sex är det ju också viktigt att prata kring det.

      Håller med om att det är bra att prata om sånt de frågar om och är nyfikna på. Tror också det är viktigt att prata om att allt som syns i sociala medier inte är något som alltid är så vettigt att syssla med eller visa upp för allmän beskådan. I synnerhet att allt tokigt som visas upp i uppmärksamhetssyfte inte är något som förväntas att vi själva bör göra. Det viktigaste att prata om med barnen tycker jag är att de bara skall göra sådant som känns bra och positivt och aldrig ”ställa upp” på saker som inte känns bra i magen. Tror det är superviktiga samtal att ta som förälder.

      Jo du har rätt! Ändå tycker jag att det är svårt att prata om med barnen. Vet inte om det är för att jag upplevde att det skämtades så mycket om sex i många sammanhang när jag var barn ? minns också att min mamma var ärlig och svarade på frågor när jag var liten. Men jag är född i slutet av 70-talet och då var ju ingenting tabu! Nåväl, det är ju något jag måste komma över för mina barns bästa!

    Jag tycker bara hon är jobbig och too much, men det är väl kanske sånt som går hem. Jag är 30 så är nog för gammal.

    Känns som en typisk sak att göra för uppmärksamhet med förväntan om att följare skall snacka om det. Positivt eller negativt spelar nog ingen roll. Blir inte så upprörd men tycker det känns lite sorgligt och shady på något vis.

    Har inte sett henne förut men hon har ”det”…

    Jag tyckte det värsta med videon var hennes smaskande på tuggummit.

    Skulle tänka mig att det är mer vanligt nu över zoom.

    Roligaste jag sett på länge 🙂 bra avslut på året.

    …sunkigt

    Jag ser inga problem med videon, det är varnings text i början, och det sker ju inget sexuellt, man ser ju ingenting liksom, utan hon kör in en sexleksak och går runt med den i sig.

    Är nog betydligt svårare som förälder att parera barns oro kring corona, kring krig, kring kmimathotet- än hantera frågor kring detta.
    Vad är problemet?

      *klimathotet

        Barns oro kring kringliggande kringlor då?

    Tova berättade på Instagram att Youtube hade tagit bort allt hon lagt till, inklusive att den inte borde visas för barn. 🙂

      Köper inte det för ens en sekund.

    Jag blev introducerad till sexleksaker när jag såg kids in a sandbox, tror dom som kollat på hennes video, där hon har en vibrator i SIN kropp kommer klara sig

    Gjorde inte Moa Murderess och Vlad detta på yt en gång fast de tagit bort videon?

    Det jag känner är mest olämpligt och oacceptabelt är mäklarbesöket. Fy fan va obehagligt om hen fick reda på a Tova satt och onanerande under mötet. Är inte sexuella trakasserier?

    Älskar när influencers försöker använda uttryck som de egentligen inte vet hur man använder; ”ingen blev illa berörd under inspelningen” 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.