Siffrorna för 2020 för näringslivets mäktigaste kvinna 2018

2018 utsågs Isabella Löwengrip till Näringslivets mäktigaste kvinna.
2020 såg det ut så här för Löwengrip Invest.

Siffrorna från Alla Bolag för Lowengrip Invest. Ca - 7 000 000 kr.
Bildkälla: Alla Bolag

Så kan det gå när verkligheten och lögnerna kommer ikapp.

Tack för tips!

202 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Minus fem miljoner = bra jobbat! Eller vad säger du, Stollis?

      Vet inte, hennes företag konkade eller gick det bara dåligt (inte orkat läsa allt). Vad jag tycker är konstigt med inlägget dock är att det blandar äpplen och päron, en dålig redovisning eller en misslyckad affärssatsning är ju just det- förstår inte vinkeln (alltså ”du fick pris 2016 höhö, kolla vad kass du är nu” eller ”detta är straffet för att du ljög om nåt 2017.”) Det är ju faktiskt helt okej att misslyckas med nåt & komma igen, så ser livet ut för de flesta ibland.

        Tar mig friheten att kopiera in Anonym 10:12 utmärkta kommentar:

        Här 5 anledningar:
        1) Hon ska leda kurser i företagande.
        2) Hon håller på med en bok om hennes liv.
        3) Hon ljuger fortfarande om sina siffror.
        4) Hon har en stiftelse som inget vet vad den gör.
        5) Många tror fortfarande på henne att hon är framgångsrik.

          Förlåt men jag hänger inte med ? De fem punkterna är en anledning till vaddå?

            Att det är bra att detta uppdagas.

              Jag menar inte vara trög med flit men vad exakt är det som uppdagats som de fem punkterna motiverar? Jag hänger alltså på riktigt inte med.

                Hon fortsätter med sitt luftslott. Sitt luftslott = de fem punkterna ovan (b.la). Folk går fortfarande på hennes stories och därför är det bra att hennes faktiska siffror och diverse påfund belyses då och då.

                  Fast det här är inte så logiskt. Om en satsning misslyckas så betyder ju inte det att man ska sluta försöka eller låta bli ge föreläsningar eller skriva böcker- tvärtom, man ska ta nya tag.

                  Du missförstår inlägget – det är inget avslöjande, det är inga siffror som avslöjats och uppdagats här och inget som IL dolt på något sätt. Detta visste vi sedan innan och detta har IL själv berättat om och varit öppen med.

                  Vad tycker du hon ska göra för att straffas tillräckligt? Börja jobba på Ica, sopåkare, undersköterska, lagerarbete? Vad är att sänka sig tillräckligt lågt för att du och resten av pöbeln ska vara nöjd och glad?

                    ”Sänka sig tillräckligt lågt” = arbeta som undersökerska eller sopåkare? Två otroligt viktiga och samhällsbärande yrken, och du tycker att det är rimligt att se ned på dem? Vidare, om ingen jobbade i matbutiken hade det varit kris för många. Och lagerarbetare är väl ett av själva fundamentet för alla dessa influencers/entreprenörers verksamhet, särskilt de som valt att fokusera på att uppmuntra till konsumtion.

                    Ytterst dålig jämförelse som snarare sänkte än lyfte.

              Uppdagas? Denna information är offentlig

            1) Ja varför inte, hon har erfarenhet av att starta bolag.
            2) Ja som så många som skriver böcker, inget fel med det.
            3) Nej hon ljuger inte om några siffror nu, hon säger inget om siffror överhuvudtaget men har sagt lite fel vid tillfälle, väldigt lätt att blanda ihop unika och bloggbesök och många har gjort det, hon hade 1.5 milj bloggbesök och 1.5 milj följare i sina kanaler.
            4) Hon har en stiftelse men den är vilande.
            5) Det är hon ju på sätt och vis då hon har en välbesökt blogg och podd, och har sålt bolag och frontar ett skönhetsbolag.

              Du kan inte läsa? Hon ljuger FORTFARANDE om sina siffror.

                Nä det är lögn

                Så 15% av Sveriges befolkning läser alltså hennes blogg? Det känns så extremt osannolikt med tanke på att målgruppen är 15-30 år. Vet inte hur stor procent av befolkningen är men det känns ju typ som att minst 80% av dessa ska läsa den isf.

          Är poängen att om man gör ett dåligt bokslut man tappar rätten skriva en bok om sitt liv..? Eller vad vill du säga egentligen.

            Men det är ju inte ett dåligt bokslut, hela hon är en stor lögn.

              Det tror jag knappast. Det finns nog både positiva och negativa sidor med henne som företagare. Sen en klyscha men det är väl ofta ens misstag man lär sig mest av- inte succéerna när allt flyter på.

              Nej, då hade hon inte lyckats med allting hon har lyckats med. Det är mestadels en jäkla massa hårt arbete bakom hennes framgångar. Den personlighetstypen som är bra på att dra igång massa bolag är ofta inte så noga med detaljer, då hade det inte blivit några bolag.

              Tycker verkligen hennes ”lögner” är otroligt uppförstorade. Vilka influencers överdriver INTE sin statistik?

              Dom som betalade för reklam i hennes kanaler betalade väl inte för att hon hade x antal läsare utan för att hon ÄR just Blondinbella?

                Så det var därför alla sponsorer drog tillbaka satsningarna i samma ögonblick som sanningen om siffrorna uppdagades (detta enligt IL själv även om hon inte kallar det för sanningen).

        Ja tycker så med. Häftigt att våga satsa. Men det är ok att det kanske inte håller. Men samtidigt ska man inte ta för stora ord och blanda inn att man blir mäktigast i världen.

          Samtidigt känns det väldigt jante håna folk för deras drömmar och ambitioner. Jag drömmer om en stor herrgård vid havet- troligtvis kommer jag bara ha råd med nån liten tomt vid ett träsk ? men om jag inte kämpade för herrgården hade jag aldrig lyckats skrapa ihop till tomten.

        Anonym 10:21 Hon blev en av två (!) kvinnor som blev utsedda av en magasin som inte längre finns (!). Snacka om att koka soppa på en spik, ha, ha.

      Detta var ju inget nytt och 2018 när hon fick utmärkelsen så gick det ju bättre. Ska du Cam granska Jocke Lundells siffror också el Calle Schulmans och skriva liknande inlägg? Du skriver ett kränkande inlägg om IL och så börjar du med en fjantig kommentar kl 09.03 Du visar ditt rätta jag och din hangup än en gång, verkar inte riktigt friskt faktiskt. Bra jobbat Cam eller inte, pinsam är du.

        Snark

        10.35//
        Håller med dig
        Camilla vågar nog INTE granska jockiboi?
        Våre kul ser hans siffror, tycks ju vara en riktigt ” glmmer” vad gäller pengar som han inte haft förr
        Fyy hell hans ” Sveriges finaste hem”??
        Så jävlä mycket krimskrams att det suger

          Hahaha skrattade högt åt din kommentar ??

      Folk i allmänhet förstår absolut inte hur det fungerar att driva bolag, de förstår inte skillnad på omsättning och lön eller vad det innebär med hög eller låg omsättning.

    Granskning i all ära men jag måste ifrågasätta hur många gånger vi ska älta samma sak? Hon har knappast kallat sig Sveriges mäktigaste affärskvinna 2020. Skriv gärna om det när hon drar felaktiga påståenden, men nu har hon ju varit tyst i en vecka.

      Nej varför skulle hon kalla sig det? Ändå intressant jämförelse.

        Intressant? Inte särskilt.

      Jag håller med. Måste ju finnas något mer intressant att skriva om än att återigen älta det här utan att något nytt ens har hänt eller sagts.

        Läs en annan blogg då!

          Vad är det för menlöst svar?

          Jag läser andra bloggar också. Och den här eftersom jag generellt gillar bloggen och dess inlägg. Men kan ju ändå ha en åsikt om inläggen och tycka tex att det blir lite väl mycket fokus på Isabella även när hon inte gjort eller sagt något nytt. Jag tycker det är en väldigt stor hang-up på just henne här inne.

          Uppenbarligen tycker vissa som mig men uppenbarligen är dessa inlägg även väldigt populära hos många. Oavsett så kan man ändå komma med feedback kring inläggen utan att för den skull ogilla bloggen.

            Håller med! Det här inlägget är ju inte baserat på något nytt om Isabella eller något hon har gjort nu. Majoriteten av andra inlägg är fokuserade på händelser i nutid. När det gäller IL hade det varit bättre att inte skriva alls än dra upp händelser som är gamla och skrivna om många gånger innan eller som i detta fall, egentligen inte alls har något med henne att göra.

            Tips att skriva om! Granska dessa resor som går emot alla restriktioner. Tex surfresor till Costa Rica.

              IL kanske är där Costa Rica och surfar på vattnet och dykfotografen under vattenytan?

                Om hon är det så hade det ju varit intressant att läsa om!

                  Ja det hade ju varit värt att skriva om i så fall! Aktuell händelse som är relevant!

                Ja det hade varit lite mer relevant att diskutera än två händelser som är 2 resp 3 år gamla nu.

              Ja håller med, det blir ju så tydligt vad C håller på med och hennes agg mot IL, en osund besatthet. Detta är inget annat än mobbing.

                Mobbning är nog att ta i

                Håller med och har påpekat detta många gånger. resulteradd i att mitt ip på jobbet blockades. Oh well. Hur länge får ett ip blockas enligt gdpr? Det blir ju en information som ju uppenbarligen sparats längre än i 3 veckor…
                Cam kanske kan svara på det?

                  Jag ifrågasatte om hon verkligen ville identifiera sig som någon med en hang up och mobbartendenser på sin blogg alltså för det är ju det hon sänder ut… och det är så himla döfött att läsa om

                  På jobbet???

                    Har inte du kafferaster eller dötid där du inte kan göra mycket annat än väntat tills det är dags att ta nästa steg?

                    Är frågan om hur jag hade mage att kritisera en allsmäktig bloggare från arbetets internet eller huruvida jag blir tillåten att ha raster?
                    ?

        Här 5 anledningar:
        1) Hon ska leda kurser i företagande.
        2) Hon håller på med en bok om hennes liv.
        3) Hon ljuger fortfarande om sina siffror.
        4) Hon har en stiftelse som inget vet vad den gör.
        5) Många tror fortfarande på henne att hon är framgångsrik.

          1) Ja varför inte, hon har erfarenhet av att starta bolag.
          2) Ja som så många som skriver böcker, inget fel med det.
          3) Nej hon ljuger inte om några siffror nu, hon säger inget om siffror överhuvudtaget men har sagt lite fel vid tillfälle, väldigt lätt att blanda ihop unika och bloggbesök och många har gjort det, hon hade 1.5 milj bloggbesök och 1.5 milj följare i sina kanaler.
          4) Hon har en stiftelse men den är vilande.
          5) Det är hon ju på sätt och vis då hon har en välbesökt blogg och podd, och har sålt bolag och frontar ett skönhetsbolag.

            Nja, blondinbella har lyckats med ett bolag och det är bloggen, som gjorde henne känd. Alla andra bolag har hon startat och lyckats blåsa upp snabbt tack vare att hon redan är känd sedan tidigare. De flesta vanliga människor behöver i starten hjälp att få in kapital eller billig och effektiv marknadsföring, problem som hon aldrig behövt förhålla sig till eftersom hon i första hand är en kändis.

            Saker som att anställa och hantera personal, förstå fackets roll, lite basic kunskaper inom redovisning och finans, saknar hon ju helt. Vilket nästan är förvånande efter så många år.

            Hon borde satsa på det hon kan, vilket är att vara känd och kränga saker. Sälja saker åt redan etablerade företag via sociala medier. Någon som vill starta företag gör nog bättre i att lägga pengarna på sitt bolag än på hennes kurs

        09.11//
        Hoppas verkligen att det skrivs samma sak om Jocke
        Han tycks ju vara neråt lysande stjärna

      Det bör inte glömmas bort eftersom det finns tendenser hos henne att hamna där igen.

        Jag tror inte det är nån risk att nån här inne glömmer!

          Nej, här hålls man fan påmind…

            Men ge fan i att läsa och kommentera dessa inlägg då.

              För det bestämmer du?

                Sluta fylla kommentarsfältet med meningslöst jävla trams och onödigt tjafs hela tiden!!!
                Hoppas för i h-vete att Camilla rensar bort sådan här skit så att vi andra slipper se det.

                Lägg ner bara, snälla.

                  Du, andas. Ta det lugnt. Det är fredag, tjoho! Det är bara ett kommentarsfält ?

                  Låt bli att läs då!

                  Skolan börjar igen på måndag och då får barnen annat att tänka på än att sitta och tjafsa i diverse kommentarsfält.

        Med alla hennes bolag hon haft sedan 16 år tillbaka( Obs! hennes egen uppgift) så har hon inte varit framgångsrik. Möjligen i att synas och få rubriker.
        Att vid 30 inte kunna mer och sköta bolagen bättre visar tyvärr på något annat kortsiktigt intresse. Det är inget seriöst sätt att driva bolag på.
        Mäktigaste, visserligen på delad tron men är inte Therese Lindgren betydligt mäktigare med alla sina följare?

      Hon är väl tyst för att hon är utomlands?

        Passande att resa av två skäl, ena årsredovisningen offentligt och att man inte ska resa nu.
        Hon kanske borde slå ihop sig med Eliasson.
        Är hon och dykaren i Maldiverna?
        Eller i Dubai?
        Kanske en förlovningsresa för att få bort uppmärksamheten från årsredovisningen?

          Vad du tramsar…

          Årsredovisningen är inget nytt avslöjande snälla du, så inget hon behöver resa bort för. Det är sådant hon varit öppen med länge och berättat om så det var inget nytt. Det är bara fånigt och trist att det ska ältas här om henne om och om igen om samma saker enbart för att trycka ner henne.

      Ja jag förstår inte heller varför detta inlägg behövdes, hur var detta intressant, verkar mest som du bara ville trycka till IL och vara nedlåtande. Vi visste ju redan detta, att företaget gick back o dåligt på slutet med flera miljoner i back och att hon själv gick in med sina privata pengar, vilket ju var bra gjort av IL iaf ist för att sätta i konkurs. Detta har ju IL varit öppen med så inget avslöjande.

        Alltid bra med fakta med en serielögnare som Isabella Löwengrip.

          Men detta var ingen ny fakta, detta var ju redan känt, detta har IL själv varit öppen med och berättat om.

            Öhhhhhhhhhhhh. Nej.

              Jo detta kände vi till redan, detta har IL själv berättat om.

          Ja alltid bra med fakta men viss fakta utelämnas alltid och en hel del fakta i kommentarer tas bort tyvärr. Just denna fakta hade ju de som är intresserade av bara kunnat kolla själva, varför ett sådant inlägg liksom.. jo vi vet varför.

      Hon är tyst för hon rest till Dubai.

        DIKTATUR!

      Tills att alla hatar henne?
      Förstår ej den hysterin kring henne här.
      Alla verkar vara besatta i henne och att hata henne.

        Nej inte alla men det finns en liten grupp och de känner tillhörighet genom att leta fel och kränka henne.. finns ett fåtal och i synnerhet En person som är väldigt aktiv och skriver mängder av kommentarer här och tramsar runt, som lägger mycket tid på att smutskasta I.L.

          Nä det är lögn

        Ja framförallt är DU besatt av henne.

    ?

      Vakna!

    Det var personligt ansvar på samtliga skulder så hon ska vara jättetacksam att hon redde ut det.

      Att ”hon” ”redde ut” det?

        Ja att hon lyckades undvika konkurs.

          Ja men fråga henne hur många andra hon försatte i konkurs/rekonstruktion/jobbigt läge…någon gång måste vi alla vakna upp och ta till oss att HON LJUGIT SIG FRAM TILL ALLT DETTA!!!

        Han?

      Vad som inte syns här är att hon blivit tvungen att gå in med 3 miljoner i aktieägartillskott. Framgår inte av årsredovisningen om det är villkorade, dvs om hon kan få tillbaka pengarna eller ej.
      Cam cam det finns flera intressanta noter i årsredovisningen att kolla in.
      Blonde Capital är ägare av Invest och den årsredovisningen håller hon på fastän hon gjorde den klar samma dag och bolagen har samma bokslutdag.

        Blev nyfiken så jag laddade ner ÅR. Det anges att det är villkorade aktieägartillskott men med tanke på hur bolaget ser ut kommer det dröja innan de kan betalas tillbaka.

          Det är därför hon inte avveckat Invest för hon hoppas på att få tillbaka dessa 3 miljoner. Där för är de villkorade.

            Ska bli spännande att se hur det ser ut i Blonde Capital. Den måste ju in före 31 januari

            Aktieägartillskott är nästan alltid villkorade, det är inget ovanligt, och jag gissar med tanke på hur siffrorna ser att det beror på att de hamnat i kontrollbalansräkning och därför behövt återställa det egna kapitalet, det är knappast pengar hon räknar med att få tillbaka, då hade de lagts som lån från aktieägare istället. Konkurs handlar det definitivt inte om, det är bara ett (av flera) resultat som kan bli av ovan problematik. Det jag själv tycker är märkligt är hur anläggningstillgångarna nästan raderats ut på två år, det brukar handla om inventarier o dyl, dessa skrivs av på fem-tio år och inte i denna takt – har de ägt fastigheter och sålt av?

              Löst in en kapitalförsäkring på 4 Mkr.

                Eller flyttat över den till Blond Capital?

              Du löser inte en kontrollbalansräkningssituation med lån. Måste vara aktieägartillskott

        Fördelen med ett villkorat aktieägartillskott är att om det återbetalas så är återbetalningen skattefri eftersom tillskottet behandlas som ett räntefritt lån.
        Ett ovillkorat aktieägartillskott kan bara återbetalas genom dubbelbeskattad utdelning.

        Vem är det som är fixerad sa du?

      Hur kan hon vara personligt ansvarig om det är ett AB?

        Som ägare och vd har man ansvar för det som inte är lagligt.
        Om hon inte gått in med 3 millar hade bolaget gått i konkurs och det är något hon uppenbart är livrädd för.
        Hon har alltid lyckats bli av med sina andra bolag innan konkurs. Uppenbart uppgjort vid försäljningen av dessa bolag.

          Nja, din kommentar är lite missvisande. Handlar inte om laglighet.

          Fast det är väl bra att hon undvek konkurs och gick in själv med tre miljoner, vilket hon också berättat och varit öppen med.

            Det handlar inte om konkurs, det ska gå bra långt innan ett företag går i konkurs och oftast väljer man istället att bara likvidera företaget. De undvek kontrollbalansräkning genom tillskottet, det är också mycket vanligt. Alla ”ekonomiexperter” som sitter här och hojtar om konkurs…

              Den här ekonomiexperten är konkursförvaltare och du kan inte likvidera ett bolag med skulder så den vägen finns oftast inte att välja.

        Tillskott i form av aktieägartillskott är ett sätt att undvika konkurs. När hälften av det egna kapitalet är förbrukat är detta en möjlighet att göra för att rädda bolaget.
        Man måste då göra en kontrollbalansräkning.

          Nja, inte helt korrekt. Aktieägartillskottet räddar henne från det personliga ansvaret men behöver inte rädda bolaget från en konkurs. Du kan gå i konkurs ändå om du t ex saknar likviditet.

            Aktieägartillskott brukar vara för att kunna betala räkningar. Det är cash som behövdes.

              De flesta aktieägartillskott är inte ”cash” in. Det är oftast skulder till aktieägaren som omvandlas till aktieägartillskott för att rädda balansen. Det kommer alltså inte in några nya pengar. Det går dock inte att se i ÅR hur aktieägartillskott har lämnats varför vi inte vet hur det har gått till i Isabellas fall.

                Hon har själv sagt att hon blev tvungen att sälja av privata aktier och sälja sitt hus för pengar var tvugna att sättas ini bolaget. Hade inte norrmannen köpt Beauty hade hon inte kunnat bo i villa idag.

                Ja, den fordran bolaget får när en aktieägare lämnar ett kapitaltillskott genom att utfärda en revers omfattas inte av låneförbudsreglerna. Det finns inte heller något generellt förbud mot att aktiekapitalet efter bolagets bildande täcks av fordringar mot en aktieägare.
                I detta fall kan det förstås ha varit likvida medel som saknades i bolaget.
                Med så höga kostnader/stora skulder och så små intäkter borde rimligtvis kassan ha varit tom på egengenererad likviditet.

                Från ÅR framgår att det inte finns någon fordran på koncernföretag alltså har hon skjutit till kontanta medel (eller Blonde Capital för att vara helt korrekt). Pengarna har dock redan använts eftersom kassan i princip är tom.

                  Det finns en skuld till Blond C på nästan 500 000.

                    Bolaget har tagit emot ett tillskott, då skulle de ha en fordran på Blonde C.

                      Om tillskottet kommit bolaget till handa finns det ingen fordran.
                      Däremot har bolaget en ansvarsförbindelse för villkorade, ännu ej återbetalda, aktieägartillskott. Beloppet är ingen skuld utan ska bara återbetalas om det finns disponibla vinstmedel och betalning begärs.

        Du har som styrelseledamot personligt ansvar för ett aktiebolags skulder dels enligt reglerna om kontrollbalansräkning i aktiebolagslagen, dels för obetalda skatter enligt skatteförfarandelagen. Detta hoppas jag alla som driver bolag känner till. Finns även annan lagstiftning som kan ge dig personligt ansvar såsom tex arbetsmiljölagen och miljöbalken.

        Har man förbrukat sitt aktiekapital till hälften och inte upprättar en kontrollbalansräkning så blir man personligt betalningsansvarig. Och även om ett aktiebolag är en egen juridisk person så står ofta ägarna som borgenärer för AB:ets lån och skulder, så på det sättet kan man också bli personligt betalningsansvarig

          Tack!

          Det har exempelvis inträffat i Mogis AB sedan hennes pappas företag slutat att skjuta till kapital.

            Uhh berätta mer!

    Inte så bra på ekonomi på detta sättet men vad hände egentligen? De två första åren ser i mina ögon jätte bra ut och sen bara faller allt!

    Gillade märket i början när det var vita och guldiga förpackningar och Bella var en ambitiös mamma och skrev en peppande blogg.
    Sen blev det bara svindyrt och ”lyxigt” med fula flaskor och en Bella som lekte nyrik.

    Det där företaget hade kunnat bli så bra om hon hållit kursen hon var på från början.

    Hur kunde hon vinna det där priset egentligen?

      Fråga Pingis!

      Fartblind.

      Hon skulle inte vunnit. Fick dock dela första platsen pga Martina Bonnier. Inget gick rätt till där ☹️

      Det här är dock hennes privata företag och inte Löwengrip beauty.

      Detta är inte kladd och krämbolaget utan hennes Invest som omfattar USA satsningen för att lära amerikanska jättebolag sociala media.
      Ett av dessa bolag var på besök i Stockholm samma dag som Expressen hade sitt löp.
      Var väl bolaget med den lilla nätt ultraljudsapparaten, ett bolag som hennes avlägsna släkting hon var på resa med på franska rivieran 2018 som introducerade henne till det bolagets ägare.

        Vem var det som tipsade tidningen, kan knappast ha varit en slump att de skrev en sådan elaak rubrik samma dag som de hade amerikanska kunder/samarbetspartnes här?

          Skulle väl gissa på någon anställd som lackade på att Isabella Löwengrip skrattade när hon fått personalen att gråta. Har för mig att det kallas karma.

      Man ville troligen få in en ung tjej med lite glamour. Finns en anledning till att tidningen gick i graven året därpå.
      Hemskt att hon aldrig nämner att hon delade utnämningen med Hessius.

        Den enda gången, genom bilden, därefter har hon glömt Hessius.

    Alltså alla dessa titlar och utmärkelser. Som som vanligt bryr sig folk inte om vem som utsett priset, det är oviktigt. Precis som med fakta och källhänvisningar på nätet, de flesta tror på allt det läser och orden blir mäktigare än vad som egentligen ligger bakom.

    En av anledningarna till Bellas magplask tror jag är hennes galna ambition om att bli en av världens mäktigaste kvinnor, alltså att det har varit själva drivkraften. Inte att lösa ett problem, ta fram en superb eller hjälpsam produkt eller lansera någon banbrytande teknik. Tänker att de som på riktigt är världens mäktigaste inte har kommit dit enbart för att de vill bli världens mäktigaste utan för de har haft någonting att komma med.

      Hon ville vara framgångsrik men orkade inte vänta tills hon blev det på riktigt så då fejkade hon istället. Långsiktighet eller tålamod har aldrig varit hennes starka sida.

        Vill minnas att hon läste boken the Secret. Nu har jag inte läst den, men den går väl ut på att om man tänker på det man vill så kommer det dras till en. Rätta mig om jag har fel. Kanske tog hon till sig tankesättet och trodde att vara man tänker att man ska bli världens mäktigaste så kommer man bli det. Typ. Ingen specifik plan utan bara tankens kraft.

        Hon fejkar fortfarande på bloggen, siffrorna står kvar. Cam cam lägg upp en dump på den!

          40 anställda och 70 miljoner i omsättning, var hittar du dessa siffror i verkligheten idag i hennes affärsverksamhet?

            Nej idag är det inte verklighet men det var tidigare, det är gammal text som inte uppdaterats. Det har varit ännu mer än så tror jag, mer än 40 anställda osv men som sagt det är gammal text som står kvar.

          Går det inte att få ut de korrekta besökssiffrorna på något sätt? Camilla, du kämpade ju för att få ut dem för ett tag sedan. Det hade varit intressant att jämföra siffran på 1,5 miljoner som hon fortfarande står för med den sanna uppgiften. Och höra om hon kan förklara det glappet med att ”man kan räkna på olika sätt.”

      Precis! Hon vill forfarande vara entreprenör och affärskvinna, och även där får man känslan av att hennes målbild är att hon åker businessclass , har ett flott kontor osv., men har hon nån idé, brinner hon för nåt, har hon kunskap, har hon nåt att bidra med?

        Svar på dina frågor: nej

      Inte en av, utan den mäktigaste.

    kan du inte också förklara bilderna:)

    Vilket totalt värdelöst inlägg när du bara skiter i att förklara. Please, förklara bilderna så att vi förstår. Alla är inte superhaj på detta!

      Hon har gått back! ?

      Håller med. Det finns lite info i olika kommentarer här nu.
      Skulden kortfristig på 400+ är till Blonde Capital som Bella startade året innan och som hon påstått att pengarna från försäljningen av Löwengrip Beauty kommer in till fast de ska nog först landa i Pingis och hennes bolag ISPI Holding. Holdingbolaget gjorde dock vissa ändringar i bolagsordningen i somras, i början av juni tror jag.

    Cam kan du inte skriva en förklaring till siffrorna? För en okunnig som jag säger detta inte så mycket haha

    OT: Yaytrade (som Sellpy för dyrare varor) har typ som halverat sannawesters butik nu å alla dyra märken är borta. Nån sa att hon lagt upp fake där. Sen var det ju hennes eget fakekonto som vann Chanelväskan till slut ändå ?

    OT.. Men gäller en influencer…. Någon annan som såg Yayanaomis storys igår när de och sen även barnen kramas efter att maken haft Corona?
    Jag gillar det hon gör, därför jag följer henne, men där blev det lite för mkt. Undrar bara varför man filmar och lägger ut sådant?

      Vet vem hon är, men följer inte henne av den anledningen att hon använder sina barn för att tjäna pengar.

      Mmm jag såg det. Så sjukt ändå ?

    Frågan är hur ser hennes privata deklarationer ut? Det borde vara en rejäl stor mängd av vad hon gjorde i både Beauty och Invest som ska bokföras som privata uttag. Många privata dagar på resor och utnyttjande av hotellrum och inte minst lägenheten på Manhattan privat.
    Hyran av huset i St Tropez huset som inte låg i troppan där barnen också bodde i är en annan sådan kostnad.
    Sedan har vi andra bolag hon varit inblandad i, sjalbolaget Hermine och hyresskulden till Nordic Tech. Finns mycket skit dom helst. Inte att förglömma hur hon behandlade sin personal.

    Ganska relevanta siffror i sammanhanget faktiskt. Ironin i det är iaf stor, först utmärkelsen sen käpprätt åt skogen. Kan vara bra för eventuella framtida investerare, m.m. att se vem man faktiskt har att göra med.

      Som när Refat El Sayed blev årets svensk. Finns flera liknande fall.

    BB har ju aldrig lyckats med något..
    Varken äktenskap, vänner, utbildning osv..
    Hon klarade ju inte ens av utbildningen nere i alperna. ?‍♀️

    Visst hon har idéer och startar mycket, men allt, ja nästan allt försvinner ju..
    Läs, går k konkurs…

    Bellme försvann (hon blev ”lurad”)
    Bella shop försvann.
    Egoboost försvann.
    Hennes smyckeskollektion försvann..
    Smink och kladd såldes till norge annars KK
    Nordic tech house blev en soppa.
    Classified försvann…
    Hermine Hold = KK, men fortsätter.
    Flattererd?
    Natural cykles går väl bra, men har fått så otroligt mycket kritik…

    Jag fattar inte hur den pajasen lyckades få de priset 2018 ens.

      Hon gick inte heller ut gymnasiet.

        Det gjorde väl inte förvisso Dessie heller, men hon växte upp och blev riktigt seriös.

          Beror väl på vad man jämför med.

        Och då gick hon ändå på fordonstekniska.

          ?

        Tror inte att hon ens har betyg från nian! Hon har ju skrivit att hon skolkade från massa ämnen på högstadiet.

      Från en person med ADHD, så känns det här som en typisk ADHD grej. Starta tusen saker men har inte tålamod för att avsluta eller fullfölja det man tar på sig. Jag tror personligen att IL skulle må bra av att få mer insikt kring hur hon fungerar och hur hon ska hantera alla dessa projektidéer istället för att tuffa på och inte palla med i slutändan.

        Finns många med ADHD som är duktiga företagare. Idag finns det medicin som hjälper. Det gäller även att ha utbildning och/eller bra medarbetare och kompanjoner.
        Löwengripskan har inte sagt att hon har av läkare fått diagnos ADHD, ej heller Asperger utan detta är något hon tar till när hon får kritik.

          Ja, visst finns det sätt att hantera det, det har jag inte sagt något om, tvärtom! Många med ADHD är duktiga företagare, men också många som inte klarar av det.

          Men för att kunna bli en duktig företagare med ADHD krävs också till viss del den insikt jag nämner, samt eventuell medicinering och det andra du nämner.

            Att vara företagare är svårt oavsett utbildning med mera. Många hundår innan man lyckas.

          Kolla bara på Hugo Rosas… han har lyckats rätt bra.

      Lägg till familjesoppan och mammans anmälning där hon fick rätt, mamman alltså.

    OT Camilla Gervide
    Margaux har skrivit nytt blogginlägg, dock bara om nya kärleken. Men sen på insta så har hon i story skrivit att ”vi” tog sönder bloggen… Som jag förstår det så massa kommentarer så den krascha men hon har knappt godkänt kommentar. Tror det mesta handlar om Jacobs uttalande.

    Mycket förvånade att hon fick det priset, det är pinsamt.

      Hoppas folk inser hur oseriös Martina Bonnier är.

        Hon är då pinsamt korkad!

    Jag tycker fortfarande att det är anmärkningsvärt att Veckans affärer inte kunde se igenom hennes siffror från början. Någon som omsätter typ 7,5 mkr plus krämföretagets tveksamma siffror, men lever som Bill Gates. Något skrek ju att ekvationen inte går ihop ??‍♀️

      Exakt detta. Med tanke på att omsättningstillgångarna nästan försvunnit på två ynka år så vore det väldigt intressant att se vad de ens bestod av från början. Luft, gissningsvis.

    Alltså varför gotta sig i sånt här.
    Vi alla vet hur det gick. Varför älta detta igen?

    Jag har inget förtroende eller intresse att läsa om Isabella längre. Inget hon gör inspirerar. Det är bara resor hit och dit och hon ljuger fortfarande om följarstatistiken.

    Kan vi inte bara vända blad och gå vidare. Finns så otroligt många andra intressanta influensers att läsa om.
    Jag skulle uppskatta några veckans tips inom olika områden. Det finns så mycket mer intressant än storstadsbaserade tjejer som gillar mode, fota luncher och sig själva samt totalförstöra sina hem med stuckaturer från dcor.

      Nej, jag håller inte med! Fortsätt Camcam! Tycker det är bra med siffror – svart på vitt så förstår även de mindre initierade.

    Varför fråga vad vi vill läsa om i bloggen när du ändå gör tvärtom?

      Det är många som vill läsa om Bluff-Bella.

    Kan någon förklara vad Hannalicious nya grej är? Jag förstår inte?

    https://trendenser.se/
    Denna kvinnas tankar sätter fingret på det som alla vi som stannar hemma känner. Även om vi har släktingar i Norrland eller Spanien så stannar vi hemma. Det är mäktigt!

    Hon har verkligen förvaltat den titeln dåligt! Men pengarna hon fick för Beauty delen vart gick dom?

    Vart finns granskningen av alla ”mäktiga” män och det ständiga ältande kring deras person? Hur många män har inte ljugit och fuskat sig till mäktiga positioner? Men dom skulle ALDRIG granskas och plockas isär som kvinnor blir.
    Camilla, du kallar dig feminist men konstigt nog är det oftast kvinnor du ska syna i minsta söm.
    Granskningen av Isabella var till en början saklig och väl genomförd. Nu är det bara ett sorgligt hackande.
    Lågvattenmärket kom när hennes psykisla ohälsa skulle granskas.
    Varför granskar du aldrig manliga influencers på detta sätt?
    Massor av män i nöjesbranschen har betett sig fruktansvärt och behöver aldrig någonsin be om ursäkt.

      Influencerbranschen är en bransch som domineras av kvinnor, därför förekommer det fler kvinnor än män här inne.

        Vilken fruktansvärt tam ursäkt.
        Snälla nämn EN manlig influencer du granskat så här ingående!?
        Tvärtemot känns det som om du är lite vekare mot män. Ta Nemo som exempel, du har lyft honom här inne flertalet gånger. En man som är dömd för sexuellt utnyttjande av barn. Sug på den karamellen. Tjejen han utnyttjade var 14, han va 22! Vet du hur liten man är när man är 14? Vad gjorde du själv när du var 14?
        Sen säger jag inte att han ska straffas för alltid, men det måste räknas med i kontexten.
        Men som vanligt är all kritik kring dina ”granskningar” nåt som bara rinner av, eller hur? Du har ju aldrig svarat på konkret kritik kring dina granskningar utan slänger bara ur dig plattityder.

    Det var solklart Paul och Bella på jamesasquith Insta story från Dubais flygplats igår. Inte undra på att hon tog paus från sociala medier :))))

      Camilla – skynda att ta en skärmdump, bilden finns fortfarande kvar på Story ca tre timmar till. Ja, det är dem, ingen tvekan.

      Såg det också! 100% Blondinbella och Bubbelmannen

      Vilken söt kille! ?

      Ja det är definitivt dem!
      Man ser att Bella har en ganska stor mängd löshår dessutom.
      Hon har verkligen sabbat sitt fina hår, som var tjockt och långt fört, tex när Gillis var baby.

        Den bildtexten är suverän! Att folk inte kan hålla avstånd och vilka syns på bilden om inte just dessa två. Paul såg lite blek ut men han är alltid under vattnet. Med munskydd på hakan a la Eliasson.

          Munskydd på hakan = haklapp

      Souk al Bahar, Dubai
      https://www.soukalbahar.ae/about

      Vad förvånad man blir… not ?

      UD har avrådan för resor utan för EU. Oansvarigt! Hon har oxå 2 barn hemma.

        Om hon någon gång kunde tänka på någon eller något annat än sig själv…. verkar totalt omöjligt

        Barnen har också en pappa, som troligtvis ville ha sina barn då hon ev är på resa, tror inte hon tvingar honom för att resa utan i så fall passar hon på att göra det då.

      Har skickat till Camilla!

      Hahaa bra observerat! Vilken pajas hon är.

        Behövde lite bloggledigt! ?????

    Åh vad du håller på och har dig…

      Att vissa bara orkar hålla på att älta och älta.

    Men alltså, utmärkelsen ”Näringslivets mäktigaste kvinna” handlar mer om vem/vilka du känner och smörar för. Det inses om inte annat av just det faktum att IL tilldelades ”utmärkelsen”, för även om hon då drev företaget var det knappast Ikea. Det handlar om vem som kliar vems rygg och vad den som får sin rygg kliad får betala tillbaka med, helt enkelt.

    Ditt sätt att välja ämnen, skriva och använda laddade ord som ”LÖGNER” avslöjar ditt personliga hat mot Löwengrip. Du ägnar dig mer åt förföljelse.
    Jobbar på en stor redaktion, du är allmänt känd som oseriös pga att dina drivkrafter är så genomskinliga. Du hade antagligen fått kredd för avslöjanden kring hennes siffror osv om det inte varit för att det framstår som du har en skruv lös. Nu kunde en riktig tidning tvungen att göra det istället.
    Funderat på att gå till någon och prata om det här med din aggression mot Isabella löwengrip?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.