DIY med YayaNaomi

Det absolut bästa med det svenska vinterhalvåret är man kan elda olika typer av ljus, under dygnets alla vakna timmar.
Jag älskar det!
Blockljus, doftljus, värmeljus, långa ljus (ljusens version av ”bastugrader”), ljus, ljus, ljus och på Instagram visar nu Johanna ”yayanaomi” Ljungqvist hur man gör en ljuslykta gjord på is.
Om man bortser från att det här skulle kunna ses som slöserimed vatten, så är det en väligt konsumtionsvänlig sak att tillverka. Vill man vara extra icke-slösig med vattnet så kan man ju alltid fylla hinkarna med snö och smälta innan man ställer ut dem igen.
🙂

En riktigt häftig idé och för mig som hundägare så är jag alltid extra positiv till ”nos-vänliga” alternativ till marschaller, som tydlige är såååå spännande, för i alla fall, MIN vovve.

Hur länge de håller beror enligt Johanna på flera saker, primärt hur kallt det är ute, men även ifall man använder vanliga ljus eller batteridrivna som inte alstrar någon värme.

Har ni fler vintriga DIY-tips man kan testa och som inte är för svåra?
Vi har redan hakat på Therese Lindgrens ”veganuari” här hemma för januari (och kanske tills vidare, vem vet?) men jag tar gärna emot pysselförslag också.

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vill du göra dem extra fancy,😉 lägg blomblad från nån bukett som är på väg att kastas i vattnet. Blir snyggt i lyktan.

  Svara

   Bella på stories ”[…] allt flyter på både privat och karriärmässigt vilket är jätte…kul” (blinkade inte en enda gång under klippet 😅).

   Trovärdigt värre!

   Svara

    Hamnade fel

    Svara

   Paow: man ska fan inte hänga ut någon om de gör något misstag!
   Jag säger ju att hon är efterbliven. Hon bara måste ha sina två ord om allt. 😂😂 Så underhållande att hon tycker hon är så smart också.

   Svara

  Damn! Vilken idyll! Så vackert växthus och vintermys!

  Svara

  Så fint! Om jag ändå hade bott i en stad som kan vara lite kallare så inte islyktan hade smällt efter tio minuter.

  Svara

   Jag kan lova att hennes lyktor inte är lika fina idag😉

   Svara

  Super fint konto, men hon om någon följer inte marknadsföringslagen.

  Allt som läggs upp måste man klicka in på blogg. Trots att det är ganska uppenbart att det är annonslänkar. När du kommer in i blogginläggen. Står det längst upp annonslänkar, aldrig för vem. Så man måste hela tiden klicka in. Så har hon haft det under flera år utan att någon tagit upp det. Bara lite konstigt att det aldrig lyfts då det händer dagligen. 🙂 men fina saker skapas på hennes sida!

  Svara

   Eller hur, sen har bloggen sett ut likadan i evigheter, barnen, hennes beiga värld, träning, fix m huset o en jävla massa annonser! Ställ en fråga om nåt tex ett klädesplagg som inte är betalt samarbete o hon svarar inte, påtala att det är dåligt att hon inte kan svara sina följare o du blir tok-blockad efter ett kaxigt försvarstal.
   O islyktan finns tips överallt, förmodligen hämtat fr Pinterest.
   Nä den där Johanna är inte gulliplutti som hon vill ge sken av.

   Svara

    Ja jag fattar inte hur folk orkar följa den där människan..Allt ska bara se så fint ut utåt..å nu har hon dragit in karln sin också..allt är så tillgjort och redigerat som de lägger upp..blockar folk till höger och vänster när man ifrågasätter hur hon hänger ut sina barn bara för att tjäna pengar..Och hon följer definitivt inte marknadsföringslagen

    Svara

    Yayanaomi har hela tiden exploaterat sina barn för att tjäna pengar..det ser man ju igenom direkt! Kommer i håg att hon blev så sur då Naomi skulle få vara med i något tv program men att de ännu inte ville ha med henne.Hon skrev att dom var hemsk som kunde göra så mot ett barn m.m och att Naomi var så ledsen..Men det är bara Johanna som vill ha uppmärksamhet och ska leka så duktig mamma.Nä har man gått in på hennes stories på IG senaste året har man fått tagit fram skämskudden…Allt är så tillgjort..och hur hon får med karln att ställa upp på allt hon filmar förstår jag inte..så pinsam familj

    Svara

    Håller med!! Vet flera som blivit blockad då de ifrågasatt något. Och alla dessa annonser! ! Hon är bara ute efter pengar! Och ingen får ifrågasätta henne. Hon svarar bara på kommentarer från folk som tycker hon är den perfekta mamman..Så patetiskt!!Förstår hon inte att folk ser igenom henne!

    Svara

   De sakerna som skapas på hennes sida hittar man överallt på nätet. De är inte hennes egna idéer hon lägger ut.men hon vill få det att se ut som det.

   Svara

  Ni som klagade på oss som åker skidor i fjällen, Lord Tegnell har talat.

  ”Minskad smittspridning trots tusentals turister i dalafjällen – Tegnell: ”Fungerar ganska bra med skidåkning”

  Svara

   Du missade helt vad det här inlägget handlade om eller?

   Svara

    Det är bara nån som vill döva sitt dåliga samvete att de utsätter andra för onödiga risker, och rättfärdiga sitt eget egoistiska beteende 🤷‍♀️

    Svara

   Tänk om alla som hade velat åka till fjällen i år hade gjort det, då hade det inte funkat bra. Många behövde stanna hemma så att du kunde åka säkert.

   Svara

   Visst. Ge det 1-2 veckor till så kommer nog tyvärr smällen. Och sen kommer det igen lagom till/efter sportlovet (vilket han också nämnde)

   Svara

   Kanske då det inte blev så trångt tack vare alla som stannade hemma.

   Om 5 % levt loppan och 95 % fullständigt isolerat sig hade vi inte heller haft någon smittspridning. Betyder det att de som levt loppan hade betett sig etiskt försvarbart?

   Svara

  Jag trodde verkligen inlägget skulle handla om att det ser ut som att hon har en penis mellan benen 😂🙈

  Svara

   Jag var tvungen att scrolla upp för att se och jaaa! Det ser verkligen ut så. Hahaha 😂

   Svara

    Vet man att det börjar va längesen man fick nåt när man genast scrollar upp.

    Frågar åt en vän

    Svara

     Du kan hälsa din kompis att även en lesbisk skrollade upp😅

     Svara

   Du din… Ha ha. Jag vet, penisar ser man i allt.

   Svara

   Hahahaha

   Svara

  När tulpaner börjar sjunga på sista versen inne blir det coolt att frysa in dem i samma typ av isblock som hon gjorde till lyktorna. Lägg pinnar tvärsöver hinken att ”hänga” blommorna i (haka fast dem med grönbladen) under frysningen bara för att inte kronorna ska mosas mot botten ☺️💐

  Svara

  Hallå det här hör inte hit men – varit mycket snack om Nu skin tidigare – men är deras grejer (typ ansiktsrengörings-maskinen) schyssta? Alltså är det bra grejer som säljs men en knepig organisation bakom?
  Nån som vet?

  Svara

   Jag vill också veta, speciellt den där rengöringsmaskinen. Nån som har testat?

   Svara

    Jag! Supernöjd! jag köpte den på Normal för typ 99 kr.

    Svara

     Va där brukar jag handla men har inte sett den. Det var ju billigt.

     Svara

      Ja, ett riktigt bra pris1! Fråga i kassan om du inte hittar den, för det är ett bra pris på en produkt man kanske först bara vill prova för att se om den passar ens rengöring. Jag tror det var 99 kr så då är det ju ingen större förlust om man inte gillar den. I alla fall inte om man jämför med andra märken vars borstar kan kosta flera tusen.

      Svara

       Men är det likadan eller snarlika?
       Stor skillnad på pris…

       Svara

        Jag är för icke-insatt i den dyrare versionen att jag inte kan svara hur pass lika de båda produktena är. Jag har som sagt ingenting att jämföra med så det enda jag kan säga är att den fungerar bra på mig, men hur den står sig mot övriga marknaden vet jag tyvärr inte.
        🙂

        Svara

   Man brukar säga att maskiner av dessa typer kan vara för kraftiga att rengöra ansiktet med.
   Att använda sig av dessa varje dag kan jag tänka mig är onödigt, någon gång då o då kanske. Finns nämligen risk för att utsätta huden för mycket manipulation och den reagerar negativt.
   Om din rengöring ej är tillräcklig prova metoden ”double cleanse” istället, mycket billigare och skonsammare för huden. Exfoliering med BHA är super om man har problem med svarta pormaskar.

   Svara

   Ja på youtube visar dom på en apelsin när dom kör med maskinen. Och apelsinen blir alldeles slät!

   Svara

   Ansiktsborsten med tillbehör kostar nästan 4000 ! 😕

   Svara

   Jag har en lumispa – gav ca 1900kr för min förra året. Använder den morgon och kväll och är supernöjd – använder dock inte deras egna rengöring utan min hudvårdsserie. Tycker den gör huden slätare och har minskat pormaskarna och även gjort mig något mindre rynkig (hade framför allt en större rynka som jag ser stor skillnad på).

   Svara

  Kan någon tipsa om bra DIY- och pysselkonton på instagram?

  Svara

  Stort problem här – köpt ny telefon (iphone 12 pro) och bloglovin appen fungerar inte längre. Finns det några andra appar? Heeeelp 🙂

  Svara

   Feedly.

   Svara

  Vet inte om det håller ”lagom svår nivå” men satte för ett tag sedan, efter uppkomsten av hashtagen #jagstannarhemma ihop en artikel med förslag på 15 aktiviteter som går göra hemma trots de (då) hårdare corona-restriktionerna. Finns underkategorier på de flesta tipsen/pysslen. Kanske kan vara något? 🙂

  Hittas här:
  https://onespoonhappiness.se/15-saker-du-kan-gora-trots-corona-restriktionerna/

  (mitt första inlägg råkade visst hamna som svar på en kommentar till någon, det var inte meningen! Men lyckas inte ta bort den nu.)

  Svara

   Jag fixar den förra kommentaren som hamnade fel. 🙂

   Svara

  Margåås senaste bild på IG, måste vara den minst fotogeniska bilden på sig själv hon lagt upp.

  Svara

  Det här är nostalgi för mig då min mormor alltid gjorde sådana och hade ute på julafton och nyårsafton när jag var liten (är 30+ nu).

  Svara

  Hallå Alexandra Nilsson pratar om någon blogg som tagit någon av hennes bilder & nu ska hon fakturera någon för det här? ”Bloggen skriver inte ens om det här” skriver hon på sin Instagram story, nån som har koll på vem det är som snott bilder? Nån som har koll på vad det här gäller?

  Svara

   Ingen aning, jag är blockad av henne sedan lång tid tillbaka.

   Svara

    Gissningsvis denna blogg då hon skrivit att det är en skvallerblogg. Dessutom började väl detta i samband med Camillas vinklade inlägg?

    Svara

  Paow rantar på sin story om att det är fel att hänga ut folk, på tal om den där vlads video 🙃 det kom ju från rätt käft

  Svara

  Vart har Facebookgruppen pink room tagit vägen?

  Svara

   Undrar samma!

   Svara

   Den är borttagen av Facebook.

   Svara

    Och VÄL är väl det!

    Svara

   Den är inaktiverad pga ”hatiskt innehåll mot män” enligt facebook. Tnkvrt har skrivit om det https://www.instagram.com/p/CKFGFtVA9LO/.

   Svara

   finns en pink room tillfällig. Blev inbjuden av en vän häromdan.

   Svara

  Vilken sjuk kommentar Camilla!

  Svara

   Sorry, verkade inte ha uppdaterat sidan. Den kommentaren försvann!

   Svara

    Blev nyfiken 🤨

    Svara

  Ytterligare en influencer som exponerar sina barn frekvent. Hon har ju till och med byggt sitt ”varumärkesnamn” på dotterns namn.

  Svara

   Japp men hon blir aldrig granskad för hon är ju såååå härlig och gullig. Gillade verkligen henne i början men börjar tröttna på henne. Och hennes följare ser henne som en gud typ

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

   höll inte hon och dottern på och dansa förut? Har nåt minne av det.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.