Troll Troll Troll

För några dagar sedan hade Emilia Wahlund en frågestund på Instagram där hon fick frågan om hur hon mår när kroppen förändras och om hon är rädd för att Marcelo ska tycka att hon är oattraktiv efter graviditeten.
Hennes svar: Det är vad det är och är värt varenda förändring. Jag bär på vårt barn.
Nej, absolut inte! Han skulle aldrig någonsin döma eller kommentera min kropp på ett negativt sätt.

Uppenbarligen var detta inte ett svar som var gott nog, utan någon har ansträngt sig rejält för att försöka knäcka Emilia och få henne att må riktigt dåligt över sätten en kropp kan förändras vid en graviditet.
Hon får både kommentarer på sina bilder OCH privata dms från en person som verkar tro att ett förhållande enbart går ut på hur människor ser ut.
Jag hoppas verkligen att Emilia avfärdar dessa troll och bara låter deras äckliga kommentarer passera utan att ta åt sig.
Det sticker förmodligen extra mycket i ögonen på vissa att Marcelo eventuellt kan ha mognat en del och är beredd att axlar rollen som pappa istället för att bara vara den där ”douchiga” killen från Big Brother och Paradise Hotel som bara lekte me kvinnors hjärtan?

Jag tänkte återknyta det här inlägget med mitt förra, där Samir Badran undrade över vad som hänt på Instagram.
Att kritisera Samir och hans sambos inlägg om att eventuellt flyga till Dubai under pandemin – helt rimligt.
Att skriva meddelanden som dessa till Emilia – helt jävla extrem-orimligt!!

Det finns inga Kina-virus som slår ut internet-troll?
Nej?

 

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilka vidriga skitungar! Fy farao vad jag hade skämtd om det var mina barn!!

   Absolut. Men én sak har de rätt i, han kommer vara otrogen mot henne. Inte för att hon är gravid och att kroppen förändras, han kommer vara otrogen för det är sån han är. A leopard never changes his spots. Stackars tjej som nu har bundit fast sig vid en skithög för resten av sitt liv.☹️

    Men gå viiiiidare ocb släpp dina trångsynta tankar om att människor inte kan förändras. Så bitter.

     Människor kan förändras men det krävs ofta att man aktivt jobbar på att förändras. Kanske att Marcelo gjort det… tveksamt men möjligt.

      Men då så. Sluta säga vad som ska hända. Du har ingen som helst aning.

       Det var inte jag som sa så? Flikade bara in.

     Jag tror verkligen på att människor kan ändras men inte Marcelo.

     Tror inte man mognar, som Camilla skriver, så snabbt… Men man får ju hoppas.

     Fast håller med kommentaren ovan. Emilia får välja vem hon vill, MEN barnet får inte välja vilken pappa hon vill.

     Jag tror (om jag ska hobbypsykologa lite) att Marcelo kommer vara närvarande fysiskt, men frånvarande känslomässigt.
     Eftersom Marcelo är manipulativ och har visat stora drag på Narcissim, så kommer det med största sannorlikhet påverka barnet under uppväxten.

     Om (när kanske) Marcelo lämnar Emilia, eller att hon lämnar honom (pga otrohet eller liknande), så kommer det nog sätta spår på barnet också ?

     Nu handlar inte inlägget om det. Men ville bara flika in.
     Jag känner ett extremt förakt mot Marcelo då jag förstår (antar jag iaf) hur kapabel han är att första människor i hans närhet

      Att förstöra *

    Helt irrelevant hur rätt de har eller inte? Inte som att de där kommentarerna är levererade av omsorg och välmening. De är enbart elaka.

    Ja tror jag med. Han kommer inte ändra sig på länge.

    Men snälla du, det finns många omogna killar som ändrat sig och blivit män. Som sätter fru o barn främst, se bara på Hugo Rosas.

     Fast han höll väl inte på som M? OK att kaosa runt men att bryta ned folk mentalt? Nä.

      Vad vet vi?
      Troligen inte, men alla människor kan förändrad och det är väl bättre att sända ut positiva tankar och hoppas han förändras. Förändring tar tid, men finns viljan och en tjej och barn som prioriteras framför tonårsprogram så kan ju allt hända.
      Lägger han bara fokus på rätt saker så går det nog bra.:)

       Tror tyvärr att känslor för empati etc är svårt att ändra på när man är äldre. Men typ dra ner på festandet är en annan historia. Har man inte vissa grejer på plats när man är barn är det svårt att korrigera i efterhand.

      Jocke Lundell är ett praktexemplar på att ha mognat o blivit familjefar

       Hoppas detta var ett skämt

   NÄR ska man kunna se vilket telefonnummer/abonnemang osv som skriver såna elaka kommentarer? Identifiering med BANKID tack innan någon kan lägga en kommentar.

    Då blir det nog inga kommentarer nånstans.
    Och att kunna se telefonnummer skulle strida mot lagen.

     Menar inte att alla kan se utan mottagaren. Vägrar man skriva för att man ska reg bankid så antar jag att man kan låta bli att utrycka sig.

      Alla har inte bankid. Dessutom blir det krångligare och därav färre kommentarer.

  ? Det här är väl knappast en debatt som behöver tas. Klart ingen ska skriva sådär men liksom det finns idioter på internet. Varför mata trollen? Som offentlig borde man lära sig att hålla den här typen av extremdumheter ifrån sig

   Lite offer blaming på det ja. Klart det är personen som blir utsatt som ska klara av att inte bry sig. ?

  Det finns MÅNGA människor som mår dåligt. Överallt i samhället.

  Ett sätt att förskjuta sitt månde åt sidan en stund, är att få ANDRA att må dåligt.

  Detta sker här inne, på arbetsplatser, på skolgården, ja, mer eller mindre överallt.

  Hoppas folk kunde må lite bättre

   OCH NEJ, det är så klart ingen ursäkt- mer en reflektion över detta beteende

   Tror mer det här är nån kaxig unge/ungdom.

   Tack tack för förklaringen , för jag har undrat i 30 år varför min mor som har ångerst hela tiden ska hacka på mig och andra i hennes omgivning, det är inte så att de gjort något fel hon bara älskar att vara elak. Jag har aldrig kunnat fatta vad detta går ut på.

    låter exakt som min mamma!

  Det är ju tyvärr det här som händer när barn tillåts att kommentera andras kroppar på diverse forum och plattformar.
  Gränsen för vad som är okej att kommentera har hela tiden pushats och nu är det den här nivån vi kommit till.
  När ska någon sätta ner foten ordentligt och införa nolltolerans mot kommentarer om andras utseenden?

   Hur skulle man göra menar du? Alltså vad är lösningen, hur kan man stoppa dem? Emilia säger ju ifrån.

    det är bara föräldrar som kan hindra sina barn från detta. fast det är ju såklart att stoppa helt, barn har alltid varit elaka mot varandra men nu når de ut till fler och blir modigare när de inte behöver stå för det de sagt inför klassen, föräldrarna eller rektorn.

    med det sagt. jag jobbar med ungdomar och deras familjer och är ofta i chock över hur lite koll föräldrarna har på vad deras barn gör på internet. de är också helt handfallna när det kommer till skärmtid och smartphones. de klagar över att barnen ligger uppe och surfar på nätterna men att stänga av wifi eller helt enkelt ta ungens telefon verkar inte finna på kartan. förstår att det är svårt att gränssätta när det redan gått långt, att plötsligt komma med hårda regler när man aldrig haft det innan, men liksom från första dagen barnet kan använda en dator, begränsa! som med allt annat i uppfostran.

  Hon borde visa namnen på de som skriver sånt

   Varför? Andra influencers har fått riktiga hatstormar när det gjort det

    Har dom? Varför skulle man inte kunna visa upp namnet?

     För att man skulle utföra maktmissbruk och hänga ut någon för alla sina följare.
     Vilket inte är coolt.
     Eller nåt sånt, jag bryr mig inte så mycket om deras argument eftersom de är åt skogen

      Och för att när man samlar in data av personlig karaktär och sparar den så har man skyldighet att inte missbruka data. Och om man har en läcka då finns det skyldighet att rapportera in läckan och konsekvenserna.

      Nu är det inte bloggaren själv som vare sig samlar in eller sparar data, men bloggaren har ju definitivt tillgång till det, så jag antar att plattformsföretaget har ordentliga avtal på plats för att reglera ansvar vid en eventuell läcka.

      Nu har det inte testats i influensersfären ännu, men när det testas blir det lite intressant att se var någonstans skulden landar. Hos företaget bloggaren eller hos företaget bloggplattformen.

      Straff är böter på upp till 20 miljoner euro eller 4% av företagets globala omsättning.

  Tycker så himla synd om henne hon har fått ta så mkt skit sen hon blev tsm med honom. Hon är ganska ung dessutom fyfan vad jag hade mått dåligt i Den åldern av allt folk pratar, skriver osv om hennes kille. Usch usch. Ja han har förtjänar det för han har betett illa på tv men det är fan hon som får skit hela tiden och det har gått ett bra tag nu. Samtidigt så dömmer jag och tänker att ja, han lär förmodligen vara det. Alla hans ex vittnar om hans beteenden.. Han verkar vara en psykopat/narcisst. Så jag hoppas för hennes skull det inte är så.

   Imponerade att du sätter fokus på honom och inte dom som attackerar henne.

    Men är du efterbliven?
    Klart de personerna är hemska men det ens slår liksom inte ut det andra.

     Fräscht att använda efterbliven som slagord. Du och Monas universum som fortfarande inte lärt sig.

      Bryr mig faktiskt inte om vad du tycker om. Ordet

   Fast alltså, även om man är ganska ung- om man är myndig (vuxen) och tagit beslutet att bli gravid, starta familj med en person man borde veta ganska mycket om- hur är det synd om en då? Tycker det är förminskande att skriva som om hon inte har någon koll alls- hon är en vuxen kvinna som valt att bli gravid, skaffa barn med en man hon vet hur han är och satsar nu på att de ska vara en familj. Hon har valt allt detta, hon är inte dum, korkad eller naiv- hon är en vuxen kvinna som gjort val i livet, dumförklara henne inte.

   Förstår inte hur man kan döma Marcelo för att han raggade mycket på tjejer i PARADISE HOTEL, alla killar som är med där är likadana? Det är TV?! Han och Emilia har ett helt normalt förhållande vilket framgår om man följer dem på insta, och Emilia är SJUKT mogen för sin ålder! Att hon redan känner såhär för sin kropp och vågar gå ut med att den förändras, och uppenbarligen är hon trygg i sin relation med M, annars skulle hon inte ens känna så. Jag är 30 och är mer orolig över min kropp än vad den tjejen är. Kan inte folk bara vara glada för andras skull?

    Man dömer inte för att han legat med många, man dömer av de val han gjort och hur man beter sig mot andra

    Att dem har ett normalt förhållande på insta är inte synonymt med vekligheten (även om det kanske stämmer)

    Alla tjejer som varit med Marcelo har blivit besatta av honom och sett hans som sin trygghet. Sen hugger han dem i ryggen efter några år. Varför skulle Emilia vara annorlunda?

    Vill vara glad för hennes skull. Har verkligen inget emot Emilia. Men Marcelo tror jag är ett riktigt gift som man ska hålla sig borta ifrån

  Det folk inte verkar fatta är att ALLAS kroppar förändras efter en graviditet. De snygga morsorna på instagram har också bristningar och hängande mage, de visar det inte för det inte passar deras image. Instagram är inte
  Äkta. Så jävla tröttsamt.
  Som Emilia säger, det är en kropp. Hon är älskad för hennes person, inte kropp.

   Alla som har fått barn har faktiskt inte bristningar och hängande mage. Men håller med i övrigt.

   Vill bara säga: inte nödvändigtvis. Jag har fött två barn, 35 och 37 år, och det syns inte alls på magen, inga bristningar osv. Brösten däremot är små skinnlappar, så klart att nåt förändrats, men hade kunnat dölja det i underkläder med push-up. Säger bara att det finns alla typer, och att allt är normalt (om än mer eller mindre vanligt). Det vidriga problemet är skammandet, det eviga skammandet. Fixeringen vid den kvinnliga kroppen enligt en snygghetsnorm.

    *och nej barnen var inte 35 och 37 år utan jag när de föddes ?

     Tur att du förtydligade det.

      Ja jag vet ju vad första kommentaren hade handlat om annars, eller hur?

     Men då har din kropp ju förändrats, som var poängen med kommentaren…

      Hon har faktiskt INTE bristningar!! Det är viktigt att alla vet det!

    Tack för ett tydligt och hastigt förtydligande. Vi hade annars varit sömnlösa natten lång.

    Och jag som inte fött barn har alla ”defekter” som anses fula efter barnafödande. Att brösten slokar, magen blir randig och degig kan hända alla. Även männen.

     Det är därför vi har kalsongen uppdragen ovan ölkaggen för stabilitet. Släck lampan och låt kuken få sitt. Tjejer med kesolår och hängande och slapp keso r ö v är ännu värre. Mobbar hon dig så ger du igen. Enkelt

      Keso r ö v tror jag inte jag har.

    Om din bröst är förändrade så har något förändrats, tänker jag. Vilket var poängen med Sw’s kommentar om jag tolkar den rätt. Just att de ”snygga morsorna” på Instagram döljer förändringarna. ☺️

    Förstår dock hur du menar för övrigt. Att man kan förändras i olika grad och att att det knappt syns på vissa att de varit gravida.

   Allas kroppar är olika. Man behöver nödvändigtvis inte få bristningar eller en hängande mage för att man fött barn. Inget fel oavsett. Man ser ut som man ser ut ??‍♀️

   Nej jag har barn och jag har inte en endaste bristning. Det fick inte min syrra eller mamma heller. Så det är säkert till viss del genetiskt, för jag höll inte på och smorde in mig med krämer och sådant heller.
   Men om jag hade fått det, big deal, hade fortfarande gjort om det. Tar alla bristningar i världen om jag får ha mitt barn.

   Fast nej. Långt ifrån allas kroppar förändras av graviditet. Själv har jag fött 3, inget löst skinn någonstans jag ammade inte så brösten är helt oförändrade.
   Är man i ett omklädningsrum ser man ju 40 kroppar helt i olika form…. vissa har fött andra inte.

    Inte helt sant dock. Brösten förändras av själva graviditeten, inte amningen i sig. Dina kanske inte har ändrats utseendemässigt, men de har förändrats. Om inget annat så kan de producera mjölk, vilket triggas av gravidhormonerna.

     Det är en skröna som bm kör med för att inte kvinnor ska vara rädda att amma. Alla mina väninnor som ammat har MKT påverkade bröst, de som inte annat har helt opåverkade.
     O jag fick ca 2 droppar mjölk så verkligen långt ifrån alla som producerar mjölk på det sättet du påstår.

  Camilla- en sextrollare har tagit sig hit igen.
  (Har varit här förr, känner igen stilen)

  Inget som stör mig egentligen men känns som det kan balla ur…

   Sextrollare. Haha, så jäkla skönt ord!

   Är det någon som kan ta hand om en sextrollare på alla möjliga vis så e det utan tvekan Camilla.
   Camilla är en pionjär inom området. Ett långfinger i 2an får vem som helst att stanna hos Camilla för all evighet. Det är äkta kärlek det.

   Kuka ur menar du?

  Ok.

  Det verkar som familjeliv perversa typer hittat hit LOL

  Det enda jag kan tänka på när jag ser Marcellos namn är hans nya tänder! Hur han slipade ner sin riktiga till små vassa sylar och satte på ett onaturligt tandskal. ?

  Nej. Utan tvekan.

  Om det nu är ett barn som skrivit de kommentarerna (vilket man väl får förmoda med tanke på ämne och språkbruk) kanske, om man ska anstränga sig att förstå, detta barn vuxit upp i en soc-mediavärld där det faktiskt bara ÄR fokus på utseende, skönhetsoperationer osv, och det är det enda detta barn lärt sig. Även hur män, speciellt vissa män (som haft dokusåpor som sin primära sysselsättning) ser på kvinnor. Är det konstigt att vissa unga får en så snedvriden bild av relationer? Dessa kommentarer borde inte uppmärksammas alls, bara ignoreras. Finns då mycket annat att fokusera på. Framförallt det extremt problematiska med sociala medier och att det ses som något man kan ha som sin försörjning. Säljer man ut sitt liv på så sätt kommer det inte sluta bra, man måste bli mer o mer extrem för att fortsätta underhålla i mediebruset.

   God poäng med din kommentar!

   När man var liten såg man kanske bara andra nakna kvinnokroppar på badhuset eller på stranden och där fanns alla möjliga varianter och åldrar. Idag ser man kanske (i princip) nakna unga kroppar på instagram i konstiga poser som gör att kroppen ser annorlunda ut, bikini som framhäver vissa former, kameravinklar, filter och restuschering (och gärna allt det där på samma gång).

   Är man dessutom en elak unge och får använda instagram helt utan att någon kollar kan man härja på precis hur som helst utan att någon vuxen kommer rätta en eller uppfostra en… Så sorgligt på massa olika plan.

  Säkert ett bittert ex till Marcelo

   Annica ?

    Varför skulle Annica vara så elak?

     För att hon själv är ofrivilligt barnlös antagligen. Givetvis gör det ofantligt ont att någon som sårat henne så ofantligt får hennes största dröm i uppfyllelse.

   Tror inte dom är så bittra över att ha blivit av med honom.

  Men troll beter sig inte sådär! Trollande är en konstform, det är meningen att det ska vara roligt. Blanda inte ihop troll med näthatare.

  ”värsta grottan där nere” absolut, det är så det funkar. Har man fött barn är det en Batcave.

   Hoppas du är ironisk?

    Haha såklart hen var ironisk xD

   Oroa dig inte. Det finns killar med riktigt grova apparater som passar även er uttöjda mammor som slarvat med knipövningar ??

    lol med din logik borde ju kukar bli mindre o mindre ju mer sex dom har ?? Om du stoppar in en jävla apelsin i käften inte är den uttöjd föralltid efter det ?

     Och vad exakt skulle kuken bli mindre av tänker du då?

      All massa måste upp till hjärnan och där förvandlas till energi då hjärnan arbetar stenhårt dag och natt för att dra intelligenta slutsatser.

   Det stämmer inte att alla är större där nere efter barnafödande, jag är mycket trängre än tidigare efter 3 barn som alla vägde över 4 kg.

    Det händer ju också att barnmorskan är lite väl ivrig med nålen och tråden…

     Nej det vet jag att jag inte är, jag är inte sydd någonstans, det är inget man missar.

     Jag har fått 2 barn. Längesen nu.
     Aldrig gjort en knipövning.
     Sprack inte så dom sydde inte på mig.

     Är tightare nu än när jag var 20.

     Det är en myt att kvinnans kön skulle bli slappare ju fler hon hade sex med osv.

     Vaginan är en muskel, som är byggd att gå tillbaka till sin naturliga form.

    Precis, samma här.

  Kände du att det här var rätt forum för det här?

  Tycker man samma sak om ens mamma eller går gränsen där?

  Du ljuger så tungan blir brun.

  Varför vill någons ens vara offentlig nu för tiden…? Verkar helt fruktansvärt.

  Värst vad allt är tillåtet. Men ve den som skriver Margarin då blir det snabb censur.

   Du skrev Margarin och du e kvar. Vad menar du?

  Herregud vad mkt knäppskallar som letar sig in överallt här o där. Både hos henne och här. Blir rädd om detta är barn år 2021, vad fan ska det bli av världen ?

  Gissar på att det är två typer av människor som skriver sånt där: incels eller avundsjuka tjejer.

  De som skriver dessa kommentarer kan ju inte formulera en mening i text, eller ens försöka, och skriver som de talar antagligen. Det säger allt tycker jag.

   Precis! Intressant att få se hur deras liv ser ut om 10 år ?

    Antagligen inte så stora framsteg. Ungefär som vissa i sociala medier.

  Vad är det för ouppfostrade snorungar. ?

  Alltså jag tycker såklart det är fel att kommentera kroppar. Iaf i negativa ordalag, bara lägg ner!
  Samtidigt hade iaf jag varit restriktiv med bilder på min nakna kropp om mitt konto varit öppet och antagligen ännu mer om jag var lite av en kändis…?
  Det blir ju en invit till alla att skriva en bedömning och kanske är det lite baktanken med?
  Jag förstår inte behovet där riktigt men å andra sidan verkar hon fått hemska kommentarer på de andra magbilderna med.
  Kanske vore en idé med låst konto och en snabb block för de som inte sköter sig? För här finns ju en lösning på problemet.

   Jag håller med. Varför är det så viktigt att exponera allt på internet nu för tiden? Med det sagt så ska man naturligtvis inte behöva tåla kränkande kommentarer även om man nu väljer att exponera sig själv, sitt hem, sina relationer och resten av sitt liv för allmän beskådan. Jag personligen skulle inte orka med alla påhopp, men så har jag också valt att hålla mig borta från sociala medier.

  Johanna Ottosson lade upp bilder från typ en konsert/fanträff(?) med flera hundra personer i bild. Tätt ihop. Ungefär 16h sedan. Sen när blev det lagligt?

   Hon går ju igenom sina memories, så de bilderna är ju inte från i år?

  Med deras syn på livet betyder det ju att de aldrig kommer leva i en hälsosam, lycklig och kärleksfull relation. ALLA männsiokroppar förändras genom livet, vare sig man burit på barn eller ej.

  Att ha deras livserfarenhet och syn är otroligt sorgligt och ingenting jag skulle byta till även om jag fick världens vackraste yttre.

   Troligen väldigt ung så den mognar förhoppningsvis sen.

  Öppet spår snart, ta det där. Eller helst inte.

  Förstår mig verkligen inte på dagens människor. Vad är det som händer? Alla dessa som nedvärderar andras kroppar och som på något sätt tror att män är de som har krav på hur vi kvinnor ska se ut med smala kroppar och inga skavanker – nej. Det är vi kvinnor som dömer andra genom hårda ord och elaka kommentarer. Tror ni en normal kille bryr sig om hans flickvän har lite valkar här och där? Bristningar under en graviditet? Celluliter? Slappa armar? Kärlekshandtag? Nej för om han är skapad rätt älskar han sin flickvän för precis den hon är medan flickvännens vänner är de som nedvärderar och dömer.

  Så trött på dagens samhälle jag passar verkligen inte in här.

  Vad betyder det?

   MENA = Mellanöstern och Nordafrika. Syftar på män(niskor) från dessa områden och deras gemensamma kultur.

  Tror för det första inte att Samir enbart syftade på sig själv och eventuell resa utan på mycket annat för visst vimlar det av troll, elakheter och drev på soc med nuförtiden. Klart detta är helt fel men själv höll du väl ett instatroll om ryggen ganska nyligen, antar att det beror på vem det gäller. Själv har du kanske tyvärr påverkat en del när du tidigare skrivit väldigt nedlåtande om Marcello.

   Det är obehagligt idag med allt klankande och man skäms över personer som hela tiden hackar öppet på instagram för allt, och galningar som skaffar fejkonton för att kränka, dreva och sprida lögner. Skrämmande. Måste vara pinsamt för dig då du blir taggad i sånt för många tror då att det är du som ligger bakom ett antal av dessa konton, det ligger väldigt nära till hands att tro det.

   Ja hyckleriet alltså, hyckleriet har inga gränser eller handlar det om total brist på självinsikt.. Hyckel och manipulation gissar jag, projicerandet.. och när det skrivs här om instagram-konton som mobbar och varför instagram tillåter det så tas sådana kommentarer bort här, det säger en del…

  Ni som påstår att det är snorungar som skriver…En gift 37-årig människa i Arvika. Jävla stolpskott.

   Hur vet du det?

   Är det så? Oj.. låter verkligen väldigt ung på sättet att skriva.

   Är det så så är det ju ännu mer tragiskt! Men är man 37 och gift och skriver så är det ju extra tydligt att det är en person som inte är psykiskt frisk. Nu var det ju oklart om det var man eller kvinna men den verkar ju vara född bakom en sten.

  Jag tror att man enklast bara tar bort kommentarerna. Det kan ju omöjligt vara (friska) vuxna människor som uttrycker sig så om en gravid kropp. Eller de kanske det är också men bara radera, inte ens bemöda sig att svara. Man kan inte ens ”vinna” lite mot någon som väljer att uttrycka sig så, de är ju inte så att personen svarar ”oj jag menade inget illa med bristningsflodhäst”. Tycker så otroligt synd om alla som får sånna här kommentarer, oavsett vem dom är.

  Alla kroppar är vackra! Jag älskar mina bristningar, varje gång jag ser dom påminns jag om hur stark kvinnokroppen är och hur vackert och tacksam jag är över att jag har fått möjligheten att bära mitt barn. ❤️

  Vem som än kommentera det här vill bara klämma på en öm punkt, jättemånga föder barn eller har det som mål.. tvivlar
  Starkt alla deras män blir äcklade o springer efteråt i många fall verkar det vara tvärtom 🙂
  Utseende är dessutom bara tillfälligt även om personen som attackera Emilia aldrig kommer föda barn så är det garanterat att hon kommer förlora sitt utseende med åldern, hon kommer också vara 70 en dag med rynkor och gråa hår. Därav hoppas jag ingen startar en relation bara baserat på utseende, om marcelo lämnar Emilia har det inget med hennes utseende att göra.

  Tror beteendet försvinner först då de får dagsböter via sms efter att de skrivit något elakt. Antingen att kommentarer kontrolleras via crowdsourcing eller av en ai, hur komplicerat de nu blir.

   Herregud, är du för ett extremt kontrollsamhälle bara för att några ungar skriver dåliga kommentarer? Behöver ju inte bli extremt åt andra hållet heller, ett extremt övervaknings/ kontrollsamhälle är värre än några usla kommentarer.,

  Ledsen men det syns på språket vilken typ av tjejer detta är. Avundsjuka och med dålig självkänsla. En fin blond tjej som Emilia kommer alltid trigga dem. Sorry. ?‍♀️

   Va? Jag antog det var en omogen kille.

  Emilia är cool som vågar visa, tycker jag.
  Trodde inte de om dom i början.
  Älskar när man blir ombildad eller vad man säger.

  Som Penny Parnevik sa: en kropp är bara en kropp.

  Sjuka kommentarer oavsett att hennes kille är Marcelo eller inte.

  Jag blir inte ens förvånad. När jag fick barn för 12 år sedan så fanns knappt sociala medier. Jag fick ofta kommentarer från män både yngre och äldre och särskilt på krogen om hur ful jag måste vara där nere, frågor på hur magen/fiffin såg ut, att de lätt skulle kn*lla mig men skulle aldrig bli tillsammans med en tjej med bristningar. Att de skulle vara snälla och ligga med mig eftersom jag fött barn. Alltså listan kan göras lång. Haha. Värst var nog när en kille flörtade med mig på krogen, jättetrevlig och så, och sen kommer hans kompis och avbryter med att killen ska genast gå ifrån mig för jag har ju fött barn. Nu sa den snubben ifrån till sin kompis så han var ju iaf normal men ja detta var inte ovanligt. Detta var män mellan 18 och ca 36 år och jag var 20 då.

  Ska du inte skriva om Alice och Jireel?

   Vad har hänt där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *