Bianca Ingrosso och Caia Cosmetics fyller påskägg åt Ellas Hjältar

Bianca Ingrosso är sedan länge en av ambassadörerna till stiftelsen Ellas Hjältar som grundades 2016 av Catja Karlberg och som uppfyller svårt sjuka barns önskedrömmar.
Nu delar stiftelsen på Facebook att de fått hjälp av Bianca och Caia Cosmetics att fylla påskägg till barn och ungdomar som kanske ligger inne under högtider och inte kan fira dem som vanligt.

Ett jättefint initiativ av både Bianca och Caia som förtjänar att lyftas fram istället för att bara fokusera på negativitet.
Jag har fått feedback om det som jag tagit till mig och tänker anstränga mig lite extra för att försöka hitta positiva saker att skriva om här inne och på Bloggbevaknings Instagram.

Tack för tips!

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  För det mesta är det inte fel på dig, utan någon tjurig läsare som prompt måste påpeka att ”Bianca är minsann såhär dålig för att….” och så svarar någon ”personen är ju hemsk i alla fall” och så rullar det vidare på det spåret. Som om alla influencers är Hin Onde själv som alla förtjänar att sitta i nioende kretsen, de kan nämligen inte förbättras eller ha bra egenskaper.

  Tack för ett fint morgoninlägg! Snart är det ljust på morgonen dessutom 😊

  Svara

   Det finns en poäng med att någon granskar sociala medier-branschen, att inte bara stryker medhårs och jamsar med, utan vågar vara kritisk och gräva fram oegentligheter. Så mycket är glättigt och fejk på sociala medier att det behövs en motkraft.

   Så, nej, tycker inte att det är viktigt att denna blogg är ”trevligare” utan det viktiga är att avslöja bluffar, tex som det med väskorna eller diademen. Det kan göra att unga slipper bli lurade och bli av med sina pengar på krimskrams till överpriser eller att de blir lurade att tro att tillrättalagda, stageade fejkbilder är någon eftersträvansvärd målbild. Så, nej, att vara trevlig är inte det viktiga, det viktiga är att avslöja bluffar, fejk och överdrifter på nätet.

   Svara

    Tycker alltså att de blogginlägg som granskar, gräver och uppmärksammar fejk osv är det viktigaste om inte det framgick.

    Svara

    Själv tycker jag det inte ska vara en för allvarlig ton här. Den lämnar jag över åt våra tidningsnyheter. Däremot att många bråkar här inne ja det har blivit för mycket larvigt tjafsande. Det är jobbigt.

    Svara

     Det som är bra m denna blogg är ju att den fyller ett tomrum vad gäller just granskning av flunsor, har inte sett att de vanliga nyhetsmedierna har denna granskning, tex detta att unga kan bli lurade att köpa prylar till överpriser, som de skulle fått för kanske en tiondel av priset om de köpt från originalstället. Har inte sett någon annan som tar upp det, därför är det bra att denna blogg gör det så folk inte blir lurade eller skinnade på pengar.

     Svara

  Himla bra av Caia!

  Svara

  Förstår inte varför så många har negativa åsikter (som de gärna uttrycker) om Bianca. Tycker inte det verkar finnas ett enda ont henne! Alltid sig själv och låtsas inget annat, gillar henne!

  Svara

   Hon verkar supermysig- håller med. Betyder ju inte att hon aldrig gör problematiska grejer- det gör ju alla. Men håller helt med dig annars- hon som person är ju väldigt svår att tycka illa om, aldeles för charmig.

   Svara

    Oj vad olika man kan tycka! Charmig har jag aldrig tänkt om henne, men man lägger nog olika betydelse i det ordet/finner olika saker charmiga…

    Svara

   + 1 på den kommentaren!
   Gillar hela Wahlgren familjen faktiskt, de syns överallt men det hade de inte gjort om de inte är omtyckta. Och Bianca tjänar miljoner på det! Smart fin tjej!

   Svara

   Finns nog inget ont överhuvudtaget i klanen Wahlgren och att Bianca är 75 mil från verkligheten är inte hennes fel. Hela ligan verkar va väldigt godhjärtade och sådana behövs det många av!
   Den som tror att Caia hade blivit en succé om inte Bianca hade hade tillhört den klanen bör nog dock tänka om.

   Svara

    Så fruktansvärt trött på hela klanen Whalgren. Har slutat titta på allting dem är med i på tv. Kan bara inte med dem. Visst behöver vi fler glada typer, men inte självgoda som tror de är störst bäst och vackrast!

    Svara

     Vilken tur att man har rätten att välja.

     Svara

   Du har aldrig reagerat över hur fruktansvärt illa hon behandlar sin mamma ? Konstant varje dag.

   Svara

    Fast vad vet vi om det egentligen? Jag är tveksam till att någon här träffar Bianca och Pernilla varje dag så att man vet hur dom är mot varandra. Det vi får se i Wahlgrens värld är inte allt som händer, och dom kan klippa så att saker ser ut att vara något det inte är. Jag håller med om att hon är otrevlig mot sin mamma ibland, men vi vet ju inte vad Pernilla har sagt/gjort mot Bianca heller. Enligt henne själv har hon ju inte haft en jättebra barndom och relation till sin mamma.

    Svara

    10.10//
    Exatkt vad tänker hennes unga följare beteende hon visar nästan varje avsnitt på WV!!
    Inte ok någonstans att hon får/ kan bete sig illa,respektlös mot sin mamma.
    Sedan säger B själv att hon måste leverera…wtf.
    Tycker hon blivit så billigt,elak på media bara alla dansar inte efter hennes pipa, tom den Philippa lämnar henne stup i ett, vem orkar sådan härskarteknik.

    Svara

  Initiativ eller strategiskt varumärkesbyggande…..

  Svara

   Där kom den…

   Svara

   Haha sluta bara

   Svara

   Snark 😴😴😴

   Svara

   Kan inte saker vara både och? Och vad är det för fel med bra publicitet när att man gör bra saker?
   Ta även reda på vad strategisk varumärkesbyggande innebär så du är negativ på rätt ställen där det är befogat.

   Svara

   Men alltså snälla. Bianca har lyft Ellas hjältar i många år utan att på något sätt visa att hon ger bort produkter, trots att det framgår av inlägget nu att det inte är första gången hon ger bort produkter till dem. Hade du haft minsta koll på Bianca så hade du vetat det.

   Fattar inte hur man kan vara så bitter att det är ens första tanke. Tänker du så om alla kändisar som lyfter välgörenhet? Alla kända som medverkar i cancergalor etc? Tro det eller ej men det finns faktiskt personer som bryr sig om andra människor. I mina ögon är Bianca solklart en av dem.

   Svara

    Inte TS & tror också att biancas engagemang är genuint samtidigt som hon säkert inser det är bra reklam för företaget (inget fel med det). Men rent allmänt finns det (tycker jag) nåt skumt med många av dessa galor- är det bara jag som minns den här helt fruktansvärda tv 4 grejen världens barn & Jenny Strömstedt? Inte hennes fel egentligen utan tv 4 produktionens men man vet ju inte om man ska skratta eller gråta…

    Svara

     Berätta gärna mer om händelsen du syftar på

     Svara

      Du kan googla, annars blir det för långt. Tv 4, Jenny Strömstedt (igen, det var inte hennes fel utan TV 4 produktionen) & ”hälsning till svart barn i Afrika” typ, jag tror det var just världens barn (annars nån annan TV barngala). Det var genomvidrigt hursomhelst.

      Svara

       Försökt googla men hittar inte

       Svara

        Annan anonym som blev nyfiken 🙂

        Svara

         Det skrevs en del om det i dags eller kvällspress- lägg till ”cynism” & ”Tv 4” i googlingen?

         Svara

          Hittar bara artiklar om sexism på 4an. Nåja.. kanske inte var så allvarligt och omskrivet om det inte ens går att googla fram.

          Svara

     Ja alltså absolut, jag håller med dig om galorna. Tycker inte heller riktigt om dem, men tror att de som är delaktiga absolut har goda intentioner och vill hjälpa, inte att de gör det för bra pr.

     Sen såklart att det här är bra reklam för företaget också, men jag tror inte det är därför Bianca gör det. Och det tycker jag ändå är det centrala, för om det inte är det så hade Bianca aldrig kunnat göra någon välgörenhet eftersom det ju alltid också är bra pr.

     Svara

     Någon liten sammanfattning måste du väl kunna leverera? Gillar inte när folk säger a utan att säga b. Då kan man hålla tyst från början.

     Svara

      Inte om det kräver ett A4, förlåt 😊 men det finns på Google!

      Svara

      Men bara sluta klaga ang andras åsikter. Du låter som någon som vill utöva makt. Om någon sagt a behöver denna person inte på några villkor säga b till dej. Låt folk ha olika åsikter. Jobbigt med internetkrigare.

      Svara

    Jobbar på ett stort företag med sponsring och samarbeten. Vi har en strategi för vilken typ av profiler/organisationer/initiativ vi vill kopplas till. Dessa ska ju matchas med våra målgrupper. Exempelvis är det totalt ointressant för oss att stötta en pensionärsförening, men vi vill gärna att unga människor (15-24) ska tycka vår produkt är ”inne” och då söker vi såklart till den typen av profiler/organisationer/initiativ som den målgruppen går igång på/känner något för.

    Svara

  Folk kommer att gnälla på dig hur du än gör Camilla. Du behöver inte alls vara positiv för min del.

  Svara

   Jag tycker det är roligt med positiva inlägg också ibland 😊 skadar väl inte att lyfta någon som gör något bra?

   Svara

    Min favorit är när du visar olika instagraminlägg. Det är mer lättsamt.

    Svara

   Jo men det är bra med balans! Tänker att Camillas ”varumärke” är att ta upp problem- då är det ju toppen om hon visar bra exempel också.

   Svara

   En skvallerblogg behöver inte vara positiv tycker jag. Jag läser iaf här för att förfasas/skratta åt dumheter folk gör. Och för diskussionerna.

   Svara

  Mer Mauri! Sveriges positivaste profil på sociala medier!

  Svara

   Älskar Mauri!!

   Svara

   Mauri ❤️❤️❤️

   Svara

   Hade jag inte varit gift hade jag velat fråga chans på honom hehehehe

   Svara

   Jag älskar Mauri! Men tycker han gör sååå mycket fel med alla besök han gör – i en pandemi 😓

   Svara

  Att skicka smink verkar som pra pr för sminkmärket, men hur mycket pengar skänker Bianca bort till välgörenhet?

  Hela influencervärlden är självgodhets urtyp, ”titta alla hur snygg och kaxig jag är, jag jag jag jada jada jag jag, gräddat med en massa FEJKpositivitet.

  So I hope you’re not gonna start blowing smoke up these people’s ass?

  Det här är DIN blogg, dom som vill läsa sockergräddade vyn av influencers får väl vända sig nån annanstans?

  Svara

   Alltså det här inlägget är ju basically bara gratis pr. Det får personen inlägget handlar om i överflöd, så varför ens göra ett sånt här inlägg här på din blogg om inte funktionen som din bloggs namn står för fylls det minsta?

   Svara

    Vad menar du att funktionen med den här bloggen är?

    Svara

     Men det är väl klart att Bianca inte lägger ut det. Hon vet ju att Ellas änglar kommer att lägga ut det.
     Shackspel på fetusnivå

     Svara

   Av inlägget framgår ju att Bianca brukar ge bort mycket produkter och jag har iaf inte sett det lyftas fram innan = inte i pr-syfte för Bianca som hon ger bort dem. Det är ju också inte Bianca som lägger ut att hon har gett bort produkterna, det är Ellas hjältar. Min bild av Bianca är att hon är väldigt generös och hon lyfter ju fram Ellas hjältar ofta och har gjort i många år.

   Svara

    Men det är väl klart att Bianca inte lägger ut det. Hon vet ju att Ellas änglar kommer att lägga ut det.
    Shackspel på fetusnivå

    Svara

     Tro mig, det finns betydligt mer effektiva sätt att synas om man vill ha uppmärksamhet. Tror knappast de gör detta för exponering i ett betydligt mindre sammanhang som detta ju är.

     kom igen, ibland kanske man bara vill hjälpa till och göra något gott.

     Svara

   Anonym 1234//
   Håller med dig det du skriver
   Dessa flunsor gör inget dom har ingen nytta av!
   Svårare än så är det inte.
   Klart B känns varm,omtänksam tjej.. men bara då INGEN säger mot henne, då ta hon fram sitt rätta jag ( italienska ursprung) haha Helvetica att det är ok ungarna förstår inte sådana humör växlar.
   Tycker hon ska hålla sig med caia, ge råd till barnen- aldrig ok hennes bakgrund

   Svara

  Fint!❤️

  Svara

  Jag tycker inte det är något fel med att Bianca sponsrar ellas hjältar, det går göra en god gärning och skapa goodwill för sitt företag samtidigt. Men om vi är inne på den här disk- kan vi inte prata om två gamla gubbar, nämligen Henrik Schyffert och Kjell Bergqvist? Bergqvist har ju fått massa kritik för allt möjligt men där finns ju äkta engagemang- han har aldrig lagt upp nånting på instagram eller ens sagt nåt trots att han jobbar jättemycket i det tysta.

  Svara

  Härligt att gabriella joss rest till Stockholm trots extrem smittspridning i Västerbotten med lokala restriktioner att inte resa någonstans överhuvudtaget, inte ens inom länet.

  Nu ska jag helt klart avfölja henne!

  Svara

   ok

   Svara

   Oj, tänk chocken när Gabriella upptäcker att du avföljt henne.
   Tror hon både avbokar resan och gör offentlig avbön
   Personligen är jag så trött på alla självutnämnda coronapoliser.

   Svara

    Personligen är jag trött på ALLA som inte tar sitt jävla ansvar oavsett om är en influencer eller inte.

    Så jävla egoistiskt är det.

    Mvh självutnämnd coronspolis tydligen

    Svara

     Och jag tar ansvar OCH är trött på coronapoliser.

     Helt ärligt tror jag att de som coronapolisar mest bara gör det för att döva sitt dåliga samvete för att de själva inte är nog duktiga eller för att försvara det egna restriktionsövertrampet. Man känner sig lite bättre om man kan peka på allt dåligt alla andra gör.

     Ni behöver inte försöka övertyga mig om motsatsen heller.

     Svara

      Inte alls. Jag förhåller mig till alla restriktioner i både jobbet och hemmet.
      Träffar ingen förutom barn och sambo.
      Handlar så sällan som möjligt på de tider då det är som minst folk. Självklart noga med munskydd (vill inte ta online-tider får de som behöver det bättre)

      I övrigt, håller mig hemma, träffar ingen.

      Så nä, försöker inte dämpa ett dåligt samvete.

      Mer konstigt att inte reagera på dem som missköter sig än att faktiskt reagera, tycker jag. Jag tycker inte att dem som missköter sig ska få komma undan. Vi har skyhöga dödssiffror om man jämför med grannländer och det är allas ansvar.

      Men du är säkert en sån som bara skulle bry dig om det personligen drabbade dig ordentligt. Då kanske du skulle vakna upp och reagera!

      Svara

       Heja Anja!

       Svara

      Eller så är vi bara jävligt trötta på att smittspridningen ser ut som den gör och inser sambandet med att folk inte kan bete sig.

      Svara

      Så himla konstigt resonemang. Nån skrev nåt liknande om miljökämpar tidigare. Så, för att man bryr sig så bryr man sig inte? Snarare så att om man gör allt man kan blir man ganska irriterad när andra skiter i allt.
      Nej, jag brukar inte kommentera själv men förstår de som gör det!

      Svara

     Hur många fler tar ansvar på grund av ditt poliseri?

     Svara

      Skam och bojkott kan vara effektivt om många gör det…

      Svara

    Well, de som drabbas av ett muterat virus som inte vaccin biter lika bra på håller nog inte med dig. Det värsta är ju att det kan bli du själv? Det är sånt som är så knepigt att folk inte verkar inse.

    Svara

     Nej det värsta är att jobba inom omsorgen (som är lägre prioriterat i vaccinationsordningen) och att man varje dag verkligen måste känna efter hur man mår, man letar efter minsta symptom och har ändå lite ångest över att man kan vara smittbärare och sprida smitta till personer som är helt beroende av våran omsorg. Som inte kan välja bort den.

     Personer som är extremt rutinstyrda och påverkar extremt kraftigt psykiska av alla restriktioner samt har svårt att se innebörden av det.

     Svara

   Dock skriver hon ju att hon reser för jobb, tycker ändå det är viss skillnad jämfört med en nöjesresa. Vi alla måste jobba, hur lite du än förstår dig på hennes jobb. Jag bor också i Västerbotten och måste resa en hel del nu pga flytt till en annan stad, det går liksom inte att undvika resor alltid.

   De strikta restriktionerna gäller ju för hela Västerbotten men jag tycker ändå det också är värt att poängtera att det är som värst i Skellefteå och Lycksele och inte i Umeå där Gabriella bor.

   Svara

    Va? Varför tror du restriktionerna gäller hela Västerbotten…det är ett virus vi diskuterar och en muterad variant som är extra smittsam dessutom.

    Svara

     Absolut men de har också gått ut med vilka områden det särskilt gäller. Oavsett måste man ju göra resor som är nödvändiga, exempelvis för jobb

     Svara

      ”Jobb”. Livsnödvändigt ”jobb”. Not!

      Svara

       Hon kan ju välja sina jobb så…

       Svara

  Kolla in Hypnotic Garage och Dual M TV och deras jobb med Jap days bilen 😍 Youtube, Instagram och FB
  Så grymt härligt bilgäng 😁

  Svara

  Hurra! Då kanske du vill kolla in min jobbgrannes syftesdrivna varumärke Wangari Sthlm, som alltid donerar pengar och marknadsföring till välgörenhetsorganisationer. Ja har tipsat om dom förut. Modeinfluencers med hjärta som Nina Campioni och Tomas Sekelius bär deras scarves utan att vara ”köpta för samarbete”. Tack för att du också vill börja fokusera på sånt som är positivt i den digitala världen, Camilla.

  Svara

  @camcam gillar skarpt när feedback tas tillvara. Skulle även vilja se ett lite större utbud på bloggare/influencers/offentliga personer. Typ action4humanity (Lovette Jallow) som har ett sammarbete under Februari med Adidas för Black History Month, Raserietpodden med Amie och Fanna, Parisa Amiri, Tobias Hübinette, Brita Zackari, Asabea Britton mm. Finns ju fler än Paow, Mona och Isabella att lyfta (raljera över?). Lite mer mångfald skulle ju hursom inte skada någon och vi har ju fastställt redan att många av de personer som lyfts här ang. Corona el. Smygreklam faktiskt inte bryr sig och då skapar man ju bara uteslutande negativt klimat eftersom det göder folks frustration.

  Svara

  Om du ska kunna leva upp till namnet Bloggbevakning så är det ju just kritisk du måste vara. Skulle du sluta att vara det är det nog inte många som skullle fortsätta läsa här.

  Och apropå påskäggen så vet moderna företag att det klingar skönt i kassan när man varit ”snäll” och delat ut saker ”gratis” – särskilt om det är till någon eller något som uppfattas som utsatt – och vilka kan vara mer utsatt än sjuka barn. När jag tittar på bilden ser det dessutom ut som om företaget skickat sina produkter att läggas i påskäggen. Är tanken att sjuka barn ska sminka sig friska? Det påminner mig om när cancersjuka kvinnor, jag tror till och med att det var inom Region Stockholm, erbjöds gå en sminkkurs som en del i sin behandling, ”för det hjälper om man får se fräsch ut”.

  Om något är sjukt så är det sådana initiativ!

  Svara

  CAIA ÄR BAJS! Deras kundtjänst är bortom all tvivel den sämsta jag har varit i kontakt med, dom levererar inte som dom ska. jag har fått väntat på mitt paket i snart 3 veckor och deras kundtjänst tappar bort min order inte bara en gång utan två gånger. dom svarar inte på kundtjänst heller. förra gången jag beställde av dom var det strul också men eftersom jag faktiskt gillar deras produkter så beställde jag igen, BIG MISTAKE! den tiden och energin jag har fått lagt för att föröka nå dom för att få veta vad som händer är fan inte vört det även om deras produkter är bra. Plåster på såren var en bonuscheck på 20% i nästa köp, HAHAHA ja, OM det blir något nästa köp.. Nä, det blir det inte.

  Svara

  Varför ger man smink till barn?

  Svara

  Tar konstant efter kardashian/ jenner.
  Inget att hylla över

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.