Minns du modet med Isabella Löwengrip

Bilder på Isabella Löwengrips kläder genom åren

Bildkälla: Tidningen Klick via Isabella Löwengrips blogg

Klick gjorde en ”här är din outfit” med mig för ett tag sedan. Den värsta är ju den med blå kjol. Hur tänkte jag?! Jag försöker, de sista åren att klä mig så klassiskt som det går så att när jag i framtiden får ”det här är din outfit” så ska jag känna att det kändes rätt ändå. // Isabella Löwengrip

Gudars skymning, hemska tanke. 
Tänk om någon skulle ställa upp några av mina bästa och sämsta outfit på rad, på det här sättet?
Jag förstår verkligen Isabellas känsla för den blåa outfiten, men egentligen hade den inte varit så illa om hon bara hade skippat den där blå cowboysnodden som hon har runt halsen, eller hur?
Min favorit är den vita från 2017.
Både smink och kläder är ”on fleeeeek” som man säger i influencerland.

Vilken var er värsta mode-period? 
Min var nog i det tidiga 2000-talet med färgade glasögon och sparkdräkt i stretchig denim.
Anastacia möter Britney som båda arresteras av the fashion police – typ så…

Jag väljer att kalla det här kollaget för ”Image tar aldrig semester”.
Det enda som hade kunnat fullända det här hade varit ett par chaps a Christina Aguilera-videon till Dirrty.

Så….er tur! 😉

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tittade på hundsmugglarens yt, finns det ens folk som denne?
  Hon blev dömd för bland annat bokföringsbrott på summan 8,9 mkr hon sitter och hånar polisen som var så värdelösa att de missade alla hennes kontanter och hävdat att det för dig om summor om det dubbla dom hon struntat i att redovisa då folk som köper hennes hästar gärna betalar kontant.
  Hon är minsann ingen looser dom tex bankrånare som åker fast och mister bytet utan hon är sjukt nöjd med den månadslön som de månader hon fick sitta inne gav.
  Hon skulle göra samma sak igen för det är då bra betalt att handla svart.
  Hennes sätt att prata… jag får krupp. Hon pratar som en gangster och är mallig över det och sin situation. Hur hon lurar systemet och bokar resor och skönhetsoperationer för att slippa sitta inne på anstalt över sommaren. Hur dumma och lättlurade alla är. Det är cirkus.

  Svara

   Skjut mig som jag stavar! Till mitt försvar så promenerar jag till bussen samtidigt som jag skriver.

   Svara

   Sjukt 😳 hoppas hon får flera års fängelse

   Svara

    kommer hon säkert inte få, just nu tror jag hårdaste straffet är att sonen har blivit omhändertagen.

    Svara

   Sjukt. Jag såg en video om hur hon pratade om att ”golare har inga polare” sedan golade hon ner typ 5 personer 😅.
   Det som slog mig är att hon inte fattar hur dumma saker som hon slänger ur sig.

   Ser tydliga drag av Johanna Möller i denna tjej. Ljuger och ljuger och skapar egna sanningar för att rättfärdiga sina handlingar utan att alls se sin egen skuld.

   Svara

    Det var exakt min tanke också…. här har vi en till Johanna Möller! Skrämmade liknande sätt.

    Svara

     Anti social personlighetsstörning! Har väl de flesta som pågår brott och majoriteten av de som sitter i finkan 🙂

     Svara

  Farmor pratar än idag om när jag, ca 13 år, var och hälsade på henne en sommar. Vi var på marknad och jag såg ett par byxor jag blev fullständigt förälskad i. Knallorangea byxor med fickor och snören överallt. Farmor såg min förtjusning och sa till sin man att köpa dom till mig. Finaste jag hade <3 nu är jag 31 så en del tid har passerat men byxorna lever vidare i allas våra minnen, uppenbarligen.

  Svara

   men gud, börjar typ gråta lite av det här. Så fint. började tänka på min mormor.

   Svara

   Har ett par sådana vita, inköpa i en butik i London. Den var de finaste jag ägde och trots Min pappas avsky köpte han dem till mig. Måste leta och se om de finns kvar i garderoben.

   Svara

  Den värsta trenden genom alla tider är nog ändå den som pågår nu: att borsta sina stora buskig ögonbryn uppåt 😾☠️👺 Eller att ha en kavaj som är åtta storlekar för stor.

  Svara

   Tycker de ögonbrynen är finare än de smala smala SMALA 90-tals brynen.

   Svara

    Att behöva välja mellan de två ögonbrynen är som pest eller kolera 🤣

    Svara

     Då väljer jag kolera!

     Svara

    Jag plockade sönder mina ögonbryn i början på 00-talet för att jag hade såna som är inne nu. 😂

    Svara

     Me too! 😀

     Svara

   Matilda djerf känner sig så träffad 🤣🤣🤣🤣

   Svara

   Jag har sådana naturligt. Med det sagt tycker jag också det kan vara fult om man ser att det inte är naturligt. Synd att det ska gå så mycket trender i utseende och att alla inte bara bejakar sina egna utseenden.

   Svara

    Jag har relativt välvuxna bryn i en naturligt ok form, men skulle ju aldrig komma på tanken att klistra fast dem i rakbladsvassa rader med stråna pekandes uppåt pannan… Var ung under de streckplockade brynens era, men tyckte det såg vansinnigt ut redan då så lät mina vara.

    Svara

    Jag har också såna naturligt och gillar det, men de som försöker ha något de normalt sett inte har ser sällan bra ut i det.

    Svara

   Fruktansvärt fult! Har Inte sett någon som passar i det ens🤮

   Svara

    Nellle Berntsson kammar sina helt uppåt.

    Svara

     Kul att se om trenden slår helt över så att folk börja kamma brynen uppåt-inåt, så att stråna pekar mot ”tredje ögat”..

     Svara

   Håller med. Folk ser helt galna ut. Jag föredrar faktiskt de tunna ögonbrynen från 90-talet även om jag idag har något mellanting. 😉

   Svara

   Oh de där ögonbrynen alltså… Men jag tycker nog de värsta är alla kantiga, tatuerade ögonbryn som ser ditsprayade ut. Tycker de är så in i helvetes fula!

   Svara

    Håller så med dig! De tatuerade (?) brynen som man inte ser ett enda hårstrå på är hårda och tar för mycket plats i ansiktet. Är 100% för naturliga bryn om man kan ha det vill säga. Har man naturliga bryn ska man fasen inte kamma upp dem dock, asså nej! Såg dokumentären om Britney häromdagen och det var en av personerna som intervjuades som hade just såna uppåtkammade bryn.

    Svara

    Värst är när blondiner har sådana bryn, de där påmålade kantiga, i en mörk, mörk färg. Det ser ut som att de har kolsvarta tjocka bryn fast de har blondt hår. Blondinbella har så nu för tiden och jag blir distraherad varje gång jag ser henne.

    Svara

     Typ Ellinor B….

     Svara

     Håller med om att det inte är snyggt då det inte är naturligt. Men så finns det även de som är naturligt blonda i håret med mörka ögonbryn.

     Svara

   Älskar den trenden!😍 Jag har alltid haft väldigt glesa, tunna ögonbryn men iom denna trend så ser det första första gången gen ut som jag har fylliga bryn.
   Tycker det är sjukt snyggt!

   Brooke shields från Blue Lagoon gör en comeback typ

   Svara

    Fast Brooke hade ju naturliga bryn = hårstrån som lever ett lite buskigt liv över ögonen.
    INTE ditmålade / sprayade shapes med en märklig gradient in mot näsroten, eller gelklistrade streckstrån som är helt tvådimensionellt platta i jämna rader, pekande rakt upp.

    Svara

   Ja, så irriterande fult med dessa uppkammade ögonbryn. Ser förfärligt ut! 😩

   Svara

  Min värsta modermiss är för korta kjolar 🤣🤣🤣🤣

  Svara

   Modemiss* 🤣🤣🤣😆😆

   Svara

    Kanske en modermiss också, kan höra mamma:
    ”Blir inte det där vääääldigt kallt? Akta så du inte får urinvägsinfektion!”

    Svara

     Tro mig min mamma tjafsade varenda gång jag hade på mig de där korta kjolarna och hon fortsatte ta upp det även efter jag slutat med påminnelser om hur ”hemskt det var när du hade korta kjolar” för att verkligen rub it in 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

     Svara

   Eller ”grytlappskjol” som den salige och ständigt saknade Magdalena Ribbing kallade dem.

   Svara

  Outfiten med den blå kjolen var ju superfin! Så skulle jag också vilja se ut!

  Svara

   Seriöst? 🙈
   Själv tycker jag inte den är fin någonstans

   Svara

    Man tycker olika 🤷🏼‍♀️

    Svara

   Kanske på prärien, på väg till logdansen. Men du hade fått byta ut knästövlarna till ett par cowboyboots.

   Svara

  boleros/korta kavajer/korta koftor är något från 00-talet som fortfarande ger mig mardrömmar

  Svara

   Fyller på din lista med byxkjolen🙈😂 så är min 00-nånting mardröm komplett. Kjol och tights som satt ihop i exakt samma nyans🙈

   Svara

    Älskar och saknar byxkjolen. Så praktiskt med en kjol som inte blåser upp och visar trosorna!

    Svara

   Själv är jag sur för att dessa boleros gått ut mode. Det var ett plagg som faktiskt var smickrande på mig. Nu har vi haft 5 år med korta, vida tröjor som totalt döljer mina fördelar och framhäver mina nackdelar.

   Svara

  Extremt lågt skurna jeans á la tidigt 00-tal var fruktansvärt fult då och det har inte blivit finare.

  Svara

   Så himla opraktiskt och obekvämt också. Gick ju inte att sitta på en stol utan att visa rövsprickan! Eller cykla!

   Svara

  Gina Tricot-modet runt 2004! Alla hade samma sorts färgglada tröjor därifrån och med matchande långa linnen under. Minns jag inte fel skulle man gärna ha stora smycken i plast till? Och svettband på handleden.
  Senare, 2006 typ, skulle man ha tubsockar och stoppa i lite av jeansen i sockarna, absolut inte hela jeansen utan litegrann så man såg sådär härligt nonchalant ut, som att man inte hade märkt att byxbenet fastnat i sockan.

  Svara

   För att inte förglömma alla dessa tofsar i nerkant på jeansen, under samma tidsperiod

   Svara

    PARTILLEJOHNNY!!!

    Svara

    Det var lite senare.

    Svara

     Ja typ 2009 nåt sånt? Vet att min kompis gick in i en karaktär och startade en blogg där han gick all in med partillejohnnystilen och det var när vi gick i tvåan på gymnasiet, vilket vi gjorde 2009.

     Svara

   Haha åh, jag körde cerise hela vägen. Så himla läcker kände jag mig. Till mitt försvar var jag typ 12-13.

   Svara

    Det var ju i alla fall fint, jag körde på knallgult😳🤯

    Svara

   I norrort körde vi coola kidzen 2005-2008 (gick på gymnasiet) det eminenta 50 Cent och Mary J Blige modet som bestod av pösiga militärfärgade byxor med glitterstenar på, som var instoppade i höga svarta stövlar med stilettklack (ibland varierades det med gråa mjukisbyxor instoppade i stövlar med stilettklack). Till detta bars keps på sniskan över ens breda snedlugg, svart linne i spets, och ett stort bälte med ENS eget namn i glitter runt höfterna! Kunde köpas på hiphop och streetmode-affären som låg på hörnet nära korsningen Klarabergsviadukten och Drottninggatan. Någon som minns?! Kände mig urcool i denna utstyrsel som jag plikttroget hade på mig till engelskalektioner kl 08.30 på en Tisdags-morgon. :’D

   Svara

    Menar du Punkt Shop på Sergelgatan??

    Svara

  Jag tycker hon alltid klätt sig fint men alltid varit ganska mainstream.
  Skulle ni kunna hjälpa mig med ett skolprojekt? Det är två kryssfrågor i en litenliten enkät. Tar ca 10 sekunder.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJubXPAtz4nCIWqvIIgvzlMINt78gxLPJD5DWp8m6RV9U1dQ/viewform

  Svara

   Var det meningen att man bara skulle döma flaskorna efter priset? För jag dömde flaskorna även efter deras design och färger.

   Svara

    Ja, det var meningen. Hoppsan!

    Svara

   Högst oklar och förvirrande enkät

   Svara

   Om det handlar om något undermedvetet val man som konsument gör gällande grafisk design tror jag att du måste försöka hitta mer specifika flaskor. Kanske med synliga lappar men att man tar bort märket (eller druvan eller vad det nu kallas i sammanhanget).
   Jag svarar gärna på enkäter men i det här fallet gör vi dig nog en björntjänst genom att bara klicka i utan att riktigt fatta😕

   Svara

   Du har en del att jobba på med utformningen av enkäten om du vill få fram vettiga resultat. Gör ett nytt försök i nästa tråd?

   Om det nu bara är priset (pris per volym eller bara totalpriset)? du är ute efter så fråga efter vad folk är villiga att betala för en vinflaska utan att blanda in bilder.

   Eller om mängden spelar roll så fråga vad folk vill betala för 750ml eller vad standarden nu är, finns ju flera…

   Svara

   Bra förbättringstips du har fått i tråden, kul att se att folk stöttar varandra. Även jag blir förvirrad av enkäten, främst för att jag inte lyckas förstå vad syftet med den är. Vill du förklara uppgiften litegrann så kanske vi kan coacha dig innan du ska lämna in?

   Svara

  Tror att vi om fem år kommer att titta tillbaka på dagens trender och skratta. Som någon skrev ovanför, what’s up med åtta storlekar för stora kavajer?! Eller åtta storlekar för stora jeans matchade med åtta storlekar för stora t-shirts/tröjor/jackor. Jag brukar själv följa trender, men inte så slaviskt att jag hade gått med på den där trenden…

  Svara

   Well se tillbaka till 80-talet, ang kavajer osv i storlek mer 😂 Det kommer tillbaka om 30 år 😂

   Svara

  Kan ärligt säga att jag inte har några direkta modemissar för jag har alltid varit EN FEGIS och inte vågat hoppa på och gå hela vägen när det kommit något nytt ”fränt” – alltid kört mellanmjölk (har heller aldrig haft ekonomi för större utsvävningar)

  Sen kom jag på en till anledning, är mer en sån ”funktion före form”, köper liksom inte joggingskor för deras utseende utan för att de är bäst till min fot och aktivitet.

  Känns lite tråkigt så där just nu när jag reflekterar över det…. 🙁 🙁

  Svara

   eller kanske mer funktion före utseende – skiter alltså i om jag landar knallgula joggisar om de är de enda som finns kvar i min storlek i min favosko

   Svara

  Juicy tracksuits var nog bland de fulaste plaggen som fanns, men ändå ville man ha dem för att alla hollywoods ”it-tjejer” Lindsay Lohan, Britney Spears och Paris Hilton hade dem. Usch, jag ryser.

  Svara

  Vad fin hon var i den svarta klänningen.

  Svara

   Eller hur! Supersnygg ju 😻

   Svara

  Har ju varit gothare och det är en hemsk modesyn i sig haha men det måste ändå vara när jag hade rosa savannbyxor med stringen ovanför (som jag hade format av vanliga trosor) och en kort magtröja med en kedja runt höften.

  Svara

   Savannbyxor 😂❤️ Those were the days

   Svara

    Eller hur haha och köpte de i den där skumma affären Bob Sash 😂

    Svara

   Stringen formad av vanliga trosor? HAHA förlåt men det är det värsta jag sett för min inre syn. Aj aj…

   Svara

  Skönt att läsa att fler än jag tycker dagens mode är fult. Jag är född 1980, jag har redan upplevt pastelliga för stora kavajer, t-shirt med blurrigt blomtryck, midjekorta tröjor och stickade klänningar (isch). Allt är dessutom beige, vilket är den fulaste färgen jag vet och som få människor klär i (inte särskilt ”säker stil”).
  Men fulast stil hade jag nog åren omkring 1993-1994, när jag ängsligt försökte passa in i jc-kläder som alla andra hade. Sen fann jag popmusiken och blev alternativ 😉 Har ungefär samma smak nu som jag hade 1997-1998…

  Svara

   Hade inte jc sin storhetstid lite senare? Närmare 00? Jag är född 85 och älskar dagens mode, jag kör inte lika all in som de som är yngre men jag inspireras absolut. De ”äldre” klagade på oss när vi var yngre så nu ska vi också klaga?

   Svara

    JC och innan dess Rabit var väldigt hett i Malmö när jag gick på högstadiet, alla handlade där om man inte hade champion-tröjor. Det är möjligt att JC hade sin riktiga storhetstid senare, men då gick jag på universitetet och då var det second hand, småbutiker (i Malmö Flying A, superhippt), Spirit etc som gällde.

    Svara

  Tror hon har opererat bort fettkuddarna i kinderna. Ansiktet blir inte sådär mycket smalare annars

  Svara

   Hur gammal är du? Jag är 34 och kan säga att mitt ansikte har smalat av väldigt mycket under åren trots att jag gått upp rätt mycket i vikt. Ålder förändrar ansiktet och fettfördelningen rätt mycket.

   Svara

   Jodå, runda kinder kan försvinna med åldern. Jag hade väldigt runda kinder som barn/tonåring, och nu när jag närmar mig 30 har jag ett väldigt smalt ansikte.

   Svara

    Samma här. Saknar mina runda kinder :/

    Svara

    Och jag har kvar mina 😂😭 Dock är ansiktet inte lika ”babyrunt” typ. Men ör 32 med äppelkinder 😂😭

    Svara

   Jag har alltid haft bulliga gulliga kinder men nu har mitt ansikte smalnat av så mycket att jag nästan ser ut som ett skelett.
   Även fast jag gått upp i vikt så har den smala ansiktsformen stannat.

   Det hände kanske runt 30? Min syster brukar undra varför jag går runt och ”suger in kinderna”… det gör jag inte, jag ser ut så nu 😅

   Svara

   Jag har också tänkt att hon kanske gjort en buccal fat pad remove, även om jag kan hålla med om att mångas ansikte smalnar av efter 30. Hon har kvar sina fina äppelkinder, men ”hamsterkinderna” (i brist på bättre ord) har nästan försvunnit.

   Svara

    Men snälla.. när har hon haft hamsterkinder, vet du ens vad det är? Hon har kvar sina äppelkinder ja och har nog inte gjort något men självklart ska ni ska ni anklaga och skapa rykten i vanlig ordning.

    Svara

   De kanske föll ner i BH:n. För där har måttet ökat avsevärt..

   Svara

    Hon festade ju en hel del på den tiden, tror ansiktet är “spritfett”. Spritfet är ju en grej. Om du kollar på bilder på folks före och efter bilder efter att de slutat dricka alkohol kan man se hur puffigt alkohol gör ansiktet.

    Svara

  Intressantare är vad Bella sa i tv 2 gånger igår. Malou efter 10 och Ekonomibyrån. Tal om vänskap med Malou men Bella och Sheila GLÖMDE säga att Sheila sitter i alla Bellas bolag. Enligt Bella var det bara Sheila som besökte henne på sjukhuset. Märkligt att Sheila sagt något helt annat, att det var flera. Exet mentornmiljadärens syster t ex .

  Svara

   Mest intressant ang Bella och vänskap. När gjorde hon något för Sheila eller någon annan vän? Hennes syster bodde ju hos henne i över ett halvår. Hon och hennes pojvän passade barnen, hämtade på förskola, laga mat och fixade flytten. Vad har Bella gjort för dem?

   Svara

    Lyssna på intervjun och podden så får du veta. Syster och pojkvän fick väl boende gratis och säkert mat och presenter.

    Svara

   Vadå glömde, de fick ingen sådan fråga så varför skulle de plötsligt berätta om att Sheila sitter i alla bolag? Är det något fel med att hon gör det? Nej. När har Sheila sagt det? Bella sa att Sheila var den enda vännen så det betyder enda -vännen- alltså och det kan ju betyda att någon syster eller släkting var där också, kan också betyda att Bella inte kommer ihåg då minnet var dåligt då.

   Svara

  Vad om Ekonomibyrån igår? Är värt ett eget inlägg. Skatteverket tror att det på grund av okunskap som gör att influensers inte reklammarkerar! Ingen motfråga från redaktionen om det.
  Annars ett lamt inslag. De borde kunnat redovisa mera fakta.

  Svara

  Jag har svårt för BUS-looken som Bella sportar nu. Hon är så fin i sin ljusa hy. Ögonen kommer fram mer. Sen det här överdrivna glowet som varit inne ett tag… Not a fan. Stora ögonbryn tycker jag är fint och uppåtkammade om det är deras naturliga form. Träffade en tjej häromdagen med galet uppkammade ögonbryn och det var tydligt att det inte var naturligt. Det var det enda jag kunde tänka på när jag tittade på henne. Tumme ner på det.

  Svara

   Jag har lärt mig något nytt i detta kommentarsfältet idag. Allas ögonbryn verkar inte vara så elastiska att de kan ligga åt alla håll. Mina ögonbryn kan peka åt både vänster, höger, upp och ner på samma gång. Går jag ut i blåsten utan Bryngele så kommer jag in med ögonbryn som står åt alla håll. Jag trodde att det var så för alla 😂

   Svara

  Isabellas 2017 😍😍😍😍😍

  Själv hade jag en jäkla konstig period där jag bara hade grönt på mig 🤣

  Svara

   Det låter rätt härligt ändå, haha.

   Svara

  Tydligt att hon opererat näsan!

  Svara

   Nej, sluta. Nej det är inte tydligt för den ser likadan ut nu.

   Svara

  Min högsta modeönskan är att 20-talet kommer tillbaka och stannar för evigt.

  Svara

   Det har ju bara pågått något år så har väl inte hunnit lämna så stora avtryck.

   Svara

   1920-tal eller 2020? 1920-talet skulle vara häftigt.

   Svara

    1920 menar jag. Tänkte inte ens på att 2020 var ett alternativ eftersom vi är där nu 😂 idiot är jag. Jag vill ha vackra klänningar, hattar och fina frisyrer.

    Svara

   Jag önskar att alla män skulle börja bära hattar igen. Så snyggt. Kvinnor med för den delen

   Svara

    Ja män i hatt och välsittande kläder är väldigt stiligt. Män i tighta kläder och linnen faller mig verkligen inte i smaken.

    Svara

    Snälla lyssna på podden Flashback forever

    Svara

    Slips! Älskar slips!

    Svara

     Menar du när tjejer hade en löst sittande slips?

     Svara

  Hetsen efter JL-tröjorna men den fula fula loggan. Typ kring 2004-2005. Samt vissa andra utvalda märken som alla skulle bära för att vara inne. Var inte affären JC the shit också? Typ köpte man kläder där var man moderiktig.

  Svara

   Backar man tiden lite till skulle alla ha Champion-tröjor med luva. Hade man inte råd med Champion fick man gå till JC och köpa en Marvin-tröja (inte lika coolt, men ändå accepterat) eller JCs billiga kopia på Championtröjan där det stod Complete på bröstet istället för Champion. hade man en sådan fick man dock inte hänga med det coola gänget.

   Svara

   Blondinbella har ju kört med sån frilla ett tag nu, JL-loggan som ”lugg”.
   Men tröjorna med JL-loggan fram påminde om Landstingets logga. -Jaha, du jobbar på Landstinget. -Ööh, va?

   Svara

  Ett ord: truckerkeps….

  Svara

   HAHA jaaa! Usch och att man hade såna 😂

   Svara

   Hade glömt den. Nu kommer allt tillbaka. Åh nej kom precis ihåg de färgglada nätlinnena (!) från Gina som folk hade över sina vita linnen typ…2004 kanske.

   Svara

  Kort urblekt jeanskjol, vita vadlånga tunna leggings och ballerinaskor med snörning över fotryggen så det blev kasslervarning när fötterna blev varma och svettiga…

  Svara

  Jag tycker att IL ser faaaantastisk ut i den svarta kreationen, inte sminkningen dock för mycket kladdkaka över de hela.
  Outfiten alltså 👌

  Svara

   Hon är alltid väldigt tungt och hårt sminkad och det beror troligen på hennes komplex för spåren av hennes acne. Man skulle ju tro att all kollagen hon häller i sig skulle ge effekt vid det här laget… För det är väl inte så att hon marknadsför en produkt bara för pengarna?!

   Svara

   Tycker också hon ser helt smashing ut! Gillar håret också.

   Svara

  Hårmascara med roll-on glitter längs med kindbenen, nagelpiercing (???), byxor med en kjol över, fisknätslinne o gärna en magkedja under. Toppa stilen med lite dateparfym o en frida-tidning under armen o du e ready to go 😆

  Svara

  Jag har alltid haft ful klädstil. Massa konstiga kombinationer. Nu har jag mest jeans och tröja, eftersom jag uppenbarligen inte har något sinne för stil.

  Svara

  Tycker alltid Bella ser så fin och Classy ut!
  Snygg business Woman

  Svara

  Facinerar mig över deras podd. I senaste avsnittet berättar Bella att när hon och Sheila var i London så tog B på sig löparkläder gick till en park, knäppte en bild och sen gick hem. Sheila bara fnissar. Vad är det för roligt med att ens kompis lever ett fejkliv och vars vardag går ut på att fota saker som inte har hänt? Förstår inte vad Sheila får ut av vänskapen mer än reklam för sitt företag.

  Svara

  Jag förstår inte varför tidningar envisas med att kalla Bella (och liknande) för modebloggare. Hon har väl aldrig varit någon modebloggare eller ens särskilt intresserad av mode (förutom nu på slutet)?!?

  Svara

   De vet väl inte vad de ska kalla henne eftersom ingen riktigt fattar vad hon gör, mer än ljuger förstås.

   Svara

  Vad fin hon är i brunt hår. Tycker hon borde färga det brunt igen, på något vis ser hon mer seriös ut…? Eller är det för att hon ser så annorlunda ut?

  Svara

   Färga? Det är väl hennes naturliga hårfärg?

   Svara

    Jag har ingen aning. Konstaterade bara att hon ser bättre ut i brunt hår.

    Svara

    Nej, hon färgade håret brunt en kort period. Hon är naturligt blond

    Svara

     Knappast att hon är. Hon är naturligt råttfärgad som så många andra svenskar. Man ser ju utväxten med jämna mellanrum.

     Svara

  Älskar 2008-kjolen. Vill ha!

  Svara

  Har aldrig brytt mig om mode eller trender.

  Svara

  Och se där. Jeans var hon redan 2011!

  Svara

  Jag är en av dem som hade blont hår, ballerina, fjällräven, svarta strumpbyxor med tjockare stayups över o massa solpuder mitt i vintern xD
  Min fjortistid.
  Och juste!! Kommer ihåg att man hade pärlhalsband och stora plastiga örhängen. Ibland i olika färger men oftast sånna som mormor hade (har)

  Svara

  Jag orkar inte att 2011 är tio år sedan. Det går INTE IHOP. Det var ju helt nyss?!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.