Margaux Dietz fortsätter exponera sonen mot pappans vilja
 

Heeej gänget!!!!
Idag får ni hänga med på en mysig hemmavlogg med mina älsklingskillar Arnold och Sean.
Jag är så otroligt glad och tacksam att jag har dom i mitt liv.
I dagens video pratar jag och Arnold om kött och vad det faktiskt kommer ifrån, och Sean avslöjar för mig att han hade planer på att fria i TV!
Då hade det varit jobbigt om jag sa nej haha. // Margaux Dietz

Jag kan inte låta bli att fascineras över Margaux Dietz totala avsaknad av respekt för Jacob Liebermanns önskan om att sonen inte längre ska exponeras på hennes stora, kommersiella kanaler?
Hon fortsätter mata ut bilder och videos på sonen som om ingenting hade hänt och har, mig veterligen, inte bemött kritiken hon fått någonstans.
Uppenbarligen skiter hon ju totalt i vad Arnolds pappa tycker och ber om, och jag vet inte hur man ska tolka hennes beteende än att hon högaktningsfullt inte bryr sig om någonting annat än att fortsätta exponera sonen mot pengar.
Varför skulle hon annars sticka huvudet i sanden och fortsätta som om ingenting hade hänt?

Att fortsätta exponera sonen mot pappas vilja är så respektlöst att jag knappt kan tro att det faktiskt händer.
Men det gör det och hennes senaste video som kom upp idag är ett prima exempel på det.
Alltså, jag förstår inte…?

247 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har så svårt för henne…

  Svara

   Jag med. Så falskt lycklig, girl next door och care free. Blä! Och så respektlös!

   Svara

    Jag tycker man ser att hon inte längre har ett stort fokus på sin son på YT såsom hon hade innan. Hennes yrke är ju att filma sitt liv och då blir det ju svårt att helt ta bort honom?

    Svara

   Ja men alltså! VI har ju möjligheten tillsammans att CANCELA henne!! Vi måste göra det. Höjden av respektlöshet mot barnet och pappan.

   Svara

    Hoppas alla annonsörer cancerllerar. Orimligt att de betalar för ett barn som inte fått tillåtelse av pappan att va med

    Svara

     Sonen är dock inte med i betalda samarbeten i hennes kanaler. Däremot var han med i ett betalt samarbete på Jacobs Instagram för mindre än ett år sedan.

     Svara

      Men hon tjänar fortfarande pengar på annonseringen som Youtube har innan, under och efter hennes filmer där sonen förekommer.

      Svara

      Va? Hon har väl använt Arnold i reklamsyfte hur många gånger som helst? Främst i de egna bolagen, som klädmärket med apan och hudvårdsprodukterna men även typ ”barnens expert” via Trygg-Hansa, och så vidare?

      Svara

       Jacob nämnde även att sonen syntes på Apoteas startsida som frontfigur för en kampanj. Något han inte ens var medveten om.

       Svara

       Att hon inte använder Arnold för samarbeten i denna video tycker inte jag har någon betydelse. Om hon hade lagt upp en video där hon förklarade att Arnold fr.om nu inte kommer att vara med i hennes videosar mer så skulle hennes visningar sjunka drastiskt tror jag.

       Svara

   Samma här. Å denna relation känns bara som nåt uppmärksamhetsprojekt. Lite som Bellas dåtida ”tihi!” på allt. Köper det inte alls, även om de nu tror sig vara kära.

   Svara

    Ja, det verkar verkligen inte äkta utan mer för att skapa ”content” och klick. Inget med denna person känns genuint eller äkta, istället känns det falskt och total avsaknad av integritet. Att vara så respektlös mot sitt barns pappa, man häpnar!

    Svara

     Skönt med relationsexperter i tråden.

     Svara

      Krävs nog definitivt ingen relationsexpert för att genomskåda och se när något inte verkar genuint, utan istället fyller ett syfte som content. Man måste snarare vara ganska socialt ”challenged” för att inte se sådant……

      Svara

       Haha, du låter som en verklig expert!

       Svara

        På riktigt, de känner knappt varandra på denna korta tid men pratar vitt å brett om giftemål. Han verkar ha ett visst ”mindre bra” förflutet med tidigare tjejer.. osv
        Man ser vart de bärgar även om man e både blind å döv.

        Svara

         Men jag känner par som bara träffades några veckor och sedan gifte sig. Och det gått flera år sedan dess och dom är fortfarande gifta och lyckliga.

         Svara

          Så trött på detta jävla tjat! Kan folk snälla sluta dra upp i tid och otid att ”nämen jag känner ett par som blev jätteseriösa direkt och de är JÄTTELYCKLIGA!!!!! 🥰🥰🥰”. Mvh nån som varit i en våldsam relation. Att det går snabbt i början är en FET jävla red flag! Jag hann knappt andas innan jag satt fast i en lgh med mitt ex. De jobbar snabbt som fan under förälskelsefasen för att man ska ha svårt som fan att ta sig loss sen när de inte längre orkar hålla uppe sin charmiga och trevliga fasad! Många svordomar nu men HATAR att detta ska propsas för och normaliseras!

          Svara

         Ja asså han var ju otrogen mot sin förra fru flera gånger. Men han är charmig och manipulativ.

         Svara

      Alla är fria att göra som de vill men otroligt många vuxna i Sverige har ett sjukt behov av att rusa in i nya relationer, dra in ungarna i dem, bombardera sin omgivning med ”Lyckan är total!”-budskap, gifta sig, få fler barn och så separation.

      Tycker du att det är sunt? Jag tycker att det är ett väldigt narcissistiskt beteende.

      Svara

       Majsan, håller med dig helt. Har definitivt blivit värre sen sociala medier blev så jävla stort också. Apropå något annat, vad tror ni om att starta en insamling i Danis namn hos Spädbarnsfonden?

       Svara

        Varför uppstår alltid denna extrema fixering vid insamlingar?
        Låt familjen sörja. De har pengar så det räcker så det räcker mer än väl att ge stöd genom lite medkänsla.

        Svara

         Det är väl fint med insamlingar? Du låter supersnål, okej om du inte vill ge bort nåt men skevt förstöra såna fina initiativ för andra.

         Svara

       Det är så normaliserat med beteendet du beskriver att när jag inte fläskar på med mitt äktenskap på mina sociala medier så tycker folk jag är hemlighetsfull eller att vi har problem, när vi egentligen har det bättre än någonsin, helt privat.

       Svara

    Håller med, de har bara känt varandra i knappa 2 månader och dessutom låter hon ungen vara ensam med honom när hon är iväg på sina bravader – kanske överdriver men man har ju tyvärr hört om att det är större risk för övergrepp mot styvbarn… Tycker hon verkar extremt naiv vad gäller det mesta faktiskt.

    Svara

   Måste ju va nåt vajsing på snubben också som tränger sig på så här intensivt, med ett litet barn i bilden..
   Han vill bara synas, garanterat

   Svara

    Det kan man absolut tycka men det är ju föräldern som har ett ansvar att skydda sitt barn från nya människor och relationer.

    Svara

  Hur kan man ens fundera över att fria i tv? Eller offentligt öht? Inte schysst mot partnern.

  Det där med ungen orkar jag inte ens kommentera. Bara sorgligt.

  Svara

  Jag tycker faktiskt att hon har tonat ner Arnolds medverkan i sina vloggar på senaste tiden. Nu är det mer hon och Sean som är huvudrollen och Arnold är med i bakgrunden, men om det beror på att hon är nykär eller att hon respekterar Jakob och Arnold vet jag inte.

  Svara

   Hon har nämnt i sin podd att hon har minskat det lite

   Svara

   Hon är helt verklighetsfrånvänd om hon ser sitt content nu som hon har tonat ner barnets exponering. Han är med absolut överallt, minst en gång per dag på insta och i varje Youtubefilm!

   Svara

   Genuin fråga, vad är det som gör att du fortsätter följa henne om du vet att barnet ifråga exponeras på ett sätt som antagligen påverkat och påverkar honom negativt?

   Svara

    Men snälla. Äter du kött? Vad är det som gör att du fortsätter äta det även fast du uppmuntrar till dödandet av djur? Flyger du? Vad är det som gör att du fortsätter med det fast det orsakar klimatförändringar.
    Ett svar kan vara: för det är kul? Om även om man tycker saker är dåliga kan man ändå ta del av det?

    Svara

     Men genuin fråga nu, vad är det som är roligt med att titta på en femåring på youtube…?

     Svara

      Jag undrar faktiskt också.. har strötittat på en eller två av hennes videos och det är…. öh…. jag vet inte? Varför tittar ni ens?

      Svara

    Mest av ren slentrian, har följt henne sen förlossningsvideon men kollar mer sällan numera. Nu när barnet inte exponeras lika mycket och inte är huvudrollen kommer jag nog fortsätta kolla då och då, men skulle hon fortsätta exponera honom för mycket så kommer jag sluta helt. Vill såklart inte bidra till att han får konsekvenser av det.

    Svara

     ”För mycket”? Vad exakt är det? Tycker det låter som en jävligt tunn bortförklaring till att fortsätta titta på en ointressant kanal…

     Svara

   Hur kan vi vara säkra på att margaux är skurken här? Jacob har helt plötsligt bestämt att Arnold inte ”ska tjäna miljoner” till hans mamma men när han fick en del av kakan så var det ok? Kan de bero på att han känner att han saknar kontroll? Missunnsamhet, bitter, svartsjuk eller bara sur för att det går bra för margaux. Han utmålar henne som en hemsk, egoistisk och pengafixerad mamma och alla köper det med hull och hår men är det någon som verkligen vet vad som pågår bakom kulisserna?

   Svara

    Ja det skaver lite hos mig också, speciellt då han har lyft att Anorld inte får ta del av intäkterna, vet inte riktigt vad den egentliga anledningen är.

    Svara

     Om du läst hans inlägg skulle du förstå vad det är som skaver. Det har inget med pengarna att göra mer än att hans mamma drar in miljoner på att sälja ut sin sons liv. Konsekvensen av detta kan mycket troligt bli att sonen tar skada (kan inte gå in på McDonalds utan att bli påhoppad, ta en bild utan att va perfekt eller veta var gränsen för hans integritet går – visar alla människor offentligt när de bajsar på toaletten?) och trots detta, att pengarna dras in tack vare och på bekostnad av honom, så får han inte ta del av kakan. Det är ändå helt orimligt och visar gränslösheten i hennes girighet.
     Tycker att det är ganska tydligt varför Jacob tagit med den delen och att han samtidigt poängterar att sonen inte ska exponeras alls.

     Svara

      Vad menar du med att “inte få en del av kakan”? Han gör väl en massa roliga saker, bor fint, spenderar hela dagarna med sin mamma och kommer förmodligen bli väldigt rik på sin 18 års dag.

      Svara

       Men allt är på hennes villkor? Trots att han arbetar och borde därför tjäna pengarna till sig själv. Det vore inte mer än rätt att han har en garanti att få pengarna på sin 18-årsdag.

       Svara

       Vadå spenderar hela dagen med sin mamma? Han började väl förskolan när han precis fyllde 1.

       Svara

    Jag tror kanske att han gillade det allra först, men att han efter ett tag inge alls uppskattade det, även när de var tsm. Men känns som M är en sådan person som liksom kör över en annan person eller som är väldigt övertygande…

    Svara

     Hur känner man hur en annan är? Jag tror att vi som följer influencers har väldigt svårt att förstå att det inte betyder att vi känner dom. Vi vet mycket, men bara det de vill att vi ska veta. Det är omöjligt för dig att veta hur deras relation såg ut.

     Svara

    +1!! oavsett vad man tycker om henne är det fan skrämmande hur många som rakt av köper allt han säger

    Svara

     Men vad är det vi inte ska köpa? Att Arbold syns överallt hos M är ett faktum och att det är problematiskt likaså.

     Svara

    Men oavsett vad hans motiv till hans ändrade inställning är så kan man ju som utomstående ändå ha uppfattningen att barnet inte ska exponeras på det sättet som sker? Även om Jacob också skulle vara för att barnet exponeras tycker jag ändå det är fel av föräldrarna att exponera barnet. Man behöver ju inte lyssna på Jacob överhuvudtaget för att ha en uppfattning om att barn inte bör exponeras inför en stor publik eftersom de inte själva kan fatta beslut kring sin egen integritet och sitt privatliv.

    Svara

     Nej, jag håller med om att barn inte ska exponeras men diskussionen har lämnat den basen för länge sen och nu handlar det om hur hemskt margaux är och det har blivit något form av fakta att hon är den elaka och Jacob den ”skyddande, överkörda, orespekterade pappan”. Jag kan tycka lite synd om margaux för vem vet om hon är den mogna och inte ger sig in i pajkastning med Jacob och gör det för sin sons skull.

     Svara

      Jag håller helt med ovan. Diskussionen bör gälla barns exponering isåfall, och inte det här specifika fallet.

      Svara

      Hon kan väl sluta exponera Arnold på det här viset

      Svara

       Det är många män, och kvinnor, som plötsligt blir så rättrådiga och perfekta…
       När exet skaffar nya partners…
       Vid vårdnadstvister…
       Osv…
       Börjar misstänka att det ligger en del svartsjuka i detta också…
       Att vara med i vloggar I SIG är ju inte farligt för barn, det beror ju på hur mycket och på vilket vis.
       Men viktigt att föräldrarna tänker igenom ordentligt…

       Svara

    Margaux is that you?😂

    Svara

     Är det du Jacob?

     Svara

    Jacob Liebermann tänker nog mer & främst på pengarna än vad Margaux gör?
    Liten nedtryckande & barnslig man det där och är så glad att Margaux dumpade honom till slut.

    #Team MargauxDietz !
    #TeamBiancaIngrosso !!
    men framförallt #TeamOlssonDeler !!! <3

    Vilka avundsamma små bitterf*ttor och sååå tröttsamma coronapoliser och/eller bilbältespoliser, det förekommer under varje (främst kvinnliga) influensers kommentarsfält.

    Tycker ovannämnda – med flera andra svenska unga influensers – varit positiva vardagshjältar då de bl.a. hjälpt drabbade restauranger & butiker m.fl. företag med sina fortsatta köp, m.m. samt då de visat vägen genom att försöka leva sitt liv som vanligt, till skillnad mot den manipulerade fårskocken i kommentarsfälten, som hysteriskt gått på all skrämselpropaganda, utan att bättre kontrollera fakta.

    Jisses, vilket gnälligt pekpinne-och angiveri pöbelfolk, svenskarna verkar ha blivit?!

    Svara

  Det är vidrigt, rent ut sagt.

  Det som stör mig mest är att interpunkteringen. Ett förstärkande av en fråga ska skrivas: ?! och inte !?.

  Svara

   Jag har funderat på varför vissa skriver ”!?”. Ser ut som en osäkerhet kring utropstecknet 😅

   Svara

   Men om man inte menar förstärkning av fråga utan lite smått osäkert utrop? Det är ett utrop men ett frågetecken kittlar lite härligt? 🤪

   Svara

  Kärleken till pengar är roten till allt ont

  Svara

   Allt gott. Jag gråter hellre i en Ferrari

   Svara

    Jag gråter heller på en stubbe i skogen.

    Svara

     Jag skrattar heller😉

     Svara

      Jag med. Skrattar hellre än gråter i en ferrari.

      Svara

    15:17
    Ok. Tror du någon tröstar?

    Svara

     Jag får lite för mig du missar poängen i kommentaren du svarar på. Alltså anledningen till att hon hellre gråter i en Ferrari än i soprummet- allt annat lika, tröst eller ej.

     Svara

   Exakt

   Svara

  Hon kanske har insett att hon inte skulle få så många tittare om det bara är hon och Sean i hennes vloggar?

  Svara

   Ja, det är väl klart? Ingen som har trott något annat.

   Svara

   Nä för hon väll helt enkelt skaffa ett nytt ”jobb” som inte innebär att exponera sin son. Något annat kanske hon borde vara bra på?

   Svara

    Hon kan nog sitta i kassa på Willys som du gör

    Svara

     Det vore ju iaf ett hederligt yrke.

     Vad är det med det här klassföraktet som dyker upp här och var på bb?

     Svara

      ”Hederligt yrke”, är det du som bestämmer det? Snacka om klassförakt.

      Svara

     Ja, det är ett bra och samhällsviktigt yrke.

     Svara

      Alla jobb är samhällsviktiga på ett eller annat sätt

      Svara

       Nja. Typ daytraders, vad bidrar de med? De sitter bara och lever på andras affärer på aktiemarknaden.

       Svara

        Förhoppningsvis är dom skickliga daytraders och då bidrar dom med rejäla skatteintäkter.

        Svara

         Men det betyder ju inte att själva yrket de utövar är samhällsviktigt.

         Svara

       Nej

       Svara

  Sjukt . Föreställ er Om hon blir av med vårdnaden efter att jacob tröttnat och tagit detta vidare ?

  Svara

   Det blir hon inte. Det krävs väldigt mycket för att förlora vårdnaden i Sverige så det behöver vi inte ens spekulera i.

   Svara

    Hennes användande av Arnold kan faktiskt stå henne riktigt ”dyrt”. Pappan borde kräva vårdnaden men med delat umgänge.

    Svara

     Eftersom du uttrycker dig så konsekvent så får du gärna upplysa oss som inte har samma kunskap.

     Svara

     Har mycket svårt att se att en tingsrätt skulle tilldöma en förälder enskild vårdnad för att den andra föräldern exponerar ungen på sociala medier, oavsett hur sjukt och oetiskt det är att göra det. Då skulle det behöva föreligga stora omsorgsbrister även inom andra områden. Grundpremissen i svensk lagstiftning är att vårdnaden ska vara gemensam och att det är till nytta för barnet att ha två vårdnadshavare.

     Svara

      Bara för att den ena har ensam vårdnad så betyder inte det att den andra inte har umgängesrätt. Det är inga problem att ha 50/50. Och det är ovanligt att detta sker när man har samarbetssvårigheter, och med tanke på att det hela tiden är mamman som kör över pappans vilja så ligger det nog närmre till hands att det är pappan som kommer få vårdnaden.

      Svara

       Det är INTE ovanligt ska det stå.

       Svara

        Det låter faktiskt extremt ovanligt och osannolikt att bli av med vårdnaden pga samarbetssvårigheter av det här slaget. Det är inte barnets bästa heller.

        Svara

     Haha, man blir inte ens av med vårdnaden om man slår barnens mamma. Hade varit väldigt intressant om margaux skulle straffas hårdare än våldsamma män.

     Svara

      Jo, det blir man. Men ett påstående om våld räcker inte alltid. Kan krävas att man dömts för våldet eller dokumenterat att barnen har påverkats av det. Mvh jobbar på domstol

      Svara

     jacob kommer inte att få ensam vårdnad. inte utifrån vad vi vet, sen kanske det finns andra saker vi inte vet om det är inte relevant att diskutera. men en vårdnadsprocess kanske skulle få henne att tänka om, för hon skulle garanterat få kritik från de sociala myndigheterna och rätten, även om jacob inte skulle vinna själva målet.

     och ja jag vet vad jag snackar om. jobbat med det etc

     Svara

      Vad kan göra att man har rätt till ensam vårdnad och det våldsamma exet får varannan helg?

      Svara

       Barnets bästa. (Inte samma person som ovan). Att föräldrarna inte kommer överens betyder inte att barnet inte har behov av sina föräldrar så det är vad man utgår ifrån hela tiden.

       Svara

      Kritik från rätten? Nej, du jobbar inte med ”det”, domstols uppgift är att tillämpa lag- inte kritisera föräldrar.

      Svara

       Klart de arbetar med att tillämpa lag, detsamma gäller även socialtjänsten och övriga myndigheter. Dock är det väl rimligt att anse att om något får rättsliga följder kan det anses vara en typ av kritik.

       Svara

   Och det vet du något om, knappast.

   Svara

    Stockholm är litet, Saltsjöbaden också. Saker kommer fram efter ett tag

    Svara

     Margaux kommer alltså från saltsjöbaden för de som inte vet

     Svara

      Då är det bara att lägga fram fakta/bevis

      Svara

     Men skärp dig och sluta skvallra! Att hon visar sin son i sina kanaler är inte rätt men att bjäbba på om att Saltis är litet och att ”saker kommer fram” är inte heller rätt.

     Svara

    Snälla, det vet hela Stockholm om.

    Svara

  Inte direkt förvånande med tanke på hur girig hon är. Pengar och uppmärksamhet framför integritet. Tragiskt.

  Svara

  Faktiskt vidrigt hur extremt lite respekt hon visar barnets pappa. Det är ju nästan som ett hån. Förstår att han tar det offentligt, när han blir så respektlöst behandlad. Vem ”följer” denna respektlösa, obehagliga person? Ge inte med klick, klick blir uppmuntran. Och detta ska definitivt intd uppmuntras.

  Svara

  Kanske läser det här som fan läser bibeln men tycker det låter konstigt och säga ”så glad och tacksam att ha dom i mitt liv” om sin son. Inte direkt som att han har något val eller som att han finns till för att berika hennes liv.

  Svara

   Ordet tacksam har hon väl hämtat direkt från Bella. Detta ord verkar oftast innebära ungefär 0 när det kommer till verkligheten

   Svara

   Fast tror aaaalla mina vänner/bekanta skriver om hur tacksamma de är för att ”just du kom till oss”. Det är nog bara typiskt mammor 😅

   Svara

  Pengar går före sitt barns integritet… Camilla har du sökt margax om varför hon fortsätter exponera stackars sonen? Tycker synd om Arnold och girigheten i henne lyser verkligen igenom

  Svara

   Ja, och jag har sökt henne igen idag.

   Svara

    Anledningen till att hon inte har något och säga är väl precis som resten av oss säger att det handlar om pengar och girighet? Kan inte se någon annan anledning

    Svara

  Hon hade inte varit så här stor utan Anorld. Vilket gör det bara ännu vidrigare, allt för pengar och fame.

  Svara

   Håller med! Jag följde henne ett tag men insåg snart att utan Arnold och alla samarbeten så har hon ingenting att visa… jo, att hon spelar paddel.

   Svara

    Så tänker jag även om Paula.

    Svara

   Jag följde henne innan hon fick Arnold. Jag tyckte att hon var härlig, rolig och lite annorlunda (jmfrt med andra influencers). Efter Arnold har jag i princip sluta följa henne. Jag är inte intresserad av padel och barn.

   Svara

  Hoppas pappan ansöker om ensam vårdnad.

  Svara

   Vad är hans argument till ensam vårdnad? Att han kommit till insikt, lycka till med det.

   Svara

    Att mamman säljer ut hans sons integritet för hela svenska folket, trots flertalet påpekanden om att det är skadligt!

    Svara

     Vem har sagt att det är skadligt?

     Svara

      Vilken människa som helst som fattar hur barn funkar 🤦

      Svara

       Säg det till rätten då så är saken biff!

       Svara

      Hur brukar det gå för barnskådisar?

      Svara

       Eller barn som är med i realitysåpor?
       Spontant tänker jag på Kylie Jenner vars föräldrar meddelade henne sin skilsmässa framför tv-kameran. Hon var om jag inte minns fel runt tio år vid det tillfället och hennes föräldrar valde att göra tv av vad som kan vara ett traumatiskt och uppslitande moment för ett barn. Hon fick ju gråta efteråt i tysthet men det är ändå fullständigt bisarrt och narcissistiskt beteende från föräldrarna. Fullständigt gränslöst och det kanske inte är så konstigt att hon verkar så trasig idag, omopererad till tusen och så vidare.

       Svara

        Hon var 16

        Svara

         Då tog jag fel. Hade fått för mig att hon var mycket yngre än så.

         Svara

    Samarbetssvårigheter där mamman kör över pappans vilja gång på gång.
    Att ha ensam vårdnad innebär att man ensam tar beslut som allt stort rörande barnet. Det har inget med hur mycket barnet umgås med båda föräldrarna att göra, dem kan fortfarande ha 50/50.

    Svara

  Hade aldrig kunnat strunta sådär i min dotters pappas åsikter vad gäller vårt barns bästa… blir ledsen när jag hör/läser vad Jacob skriver… inte kunna hämta på förskolan utan att bli smygfotad?? Fy fan… hoppas ärligt att han orosanmäler henne!

  Svara

   Men kan folk sluta gagga om orosanmälningar. Du kan som vårdnadshavare inte anmäla oro för ditt eget barn, det är som att anmäla sig själv. Förutom om det föreligger faktiska och allvarliga brister hemma hos den andra föräldern då såklart, såsom att han/hon tex utsätter barnet för våld eller andra övergrepp, har ett missbruk eller allvarlig psykisk ohälsa. Det är annars vårdnadshavarnas ansvar att samarbeta och komma överens i alla frågor som rör barnet, det kan inte socialtjänsten vara inne och styra i.

   Svara

    Du anmäler inte barnet du anmäler föräldern, och det går hur bra som helst att göra. Min bästa vän är separerad och hennes exman vägrar ge ena barnet sin astmamedicin, hon orosanmälde honom då hon anser att barnet far illa av vad pappan gör, eller ja i detta fallet inte gör.

    Svara

     Om anmälan grundar sig i att hon är orolig för barnet är såklart orosanmälan på barnet. En orosanmälan som kommer in till barn och unga är en orosanmälan på barnet. Vill du göra en orosanmälan på en vuxen får du göra det till vuxenenheten och då har anmälan förmodligen inget med barnet att göra. Varför skriva när du inte har koll?

     Svara

     man anmäler oro för barnet. man anmäler inte en person, varken barnet eller föräldern, på det sättet som man polisanmäler någon. ordet anmälan kan virra till det lite. men det är barnet man gör en orosanmälan på/för.

     Svara

    du kan visst anmäla oro för ditt eget barn. vad har du fått det ifrån? sen kanske det inte skulle vara det bästa för pojken i det här fallet. att ha föräldrar som orosanmäler varandra och håller på kan ju göra mer skada än nytta. vårdnadshavares samarbete är en fråga för familjerätten, men om barnet far illa på grund av det bristande samarbete är det även ett fall för socialtjänsten.

    Svara

     Man får ändå ingen hjälp av socialtjänsten eller familjerätten. Trots många orosanmälningar.

     Svara

      ”man får ingen hjälp”. Det kan man absolut få.

      Svara

   Jag håller med, alltså hon behöver inte hålla med om att det är skadligt för sonen, men visst tusan måste man kunna respektera sin partners (eller i detta fall pappan till barnet) önskan i såna här fall? Han har ju uppenbarligen konkreta exempel på hur det är jobbigt både för honom och barnet. Jag hade aldrig kunnat fortsätta exponera mitt barn på det sättet om min partner verkligen kände starkt annorlunda.

   Svara

  Det är så fruktansvärt respektlöst så det finns inte ord för det.

  Svara

  Det verkade inte vara ett problem att Arnold var med i Margaux kanaler när hon och pappan var tillsammans vilket jag ser som lite konstigt.

  Arnold syns inte lika mycket i Margaux kanaler längre, och jag tror inte att hon visar din son för pengar. Hon jobbar ju med flera olika jobb och tjänar nog tillräckligt för att kunna leva och försörja sig.

  Svara

   Hon brydde sig inte om att Jacob inte ville ha Arnold exponerad. Han talade till döva öron. Till slut var han tvungen att ta det i media.

   Svara

    Fast man är väl aldrig tvungen att ta något i media?! Tycker det värsta i det här är just att han har tagit det i media.

    Svara

     Men det handlar väl också om att skapa en debatt i vidare bemärkelse än den om just Arnold? Jag håller med dig egentligen då jag inte heller gillar när kändisar ska sköta sina gräl offentligt. Just i det här fallet kan jag dock se en poäng. Jag själv har (även om jag tyckt det varit ett problem tidigare med) reflekterat mycket över hur barn exponeras på sociala medier efter att Jakob började prata om det här offentligt.

     Svara

      Jo absolut, jag håller med om att det är en väldigt komplex fråga. Men vad gäller Jacob så har han ju hela tiden varit väldigt tydlig med att rikta kritiken mot Margaux. Att han gör det offentligt på det här sättet, när han vet vad det kommer innebära för henne, det tycker jag är otroligt osmakligt.

      Svara

     Margaux verkar ju inte ha problem med media så vad är problemet?

     Svara

     Tror han på något sätt vill visa för världen att han ändrat åsikt och faktiskt gör något åt det. Så vi vet och då blir pressen på modern större.

     Svara

   Fast vad är det konstiga? Dels var Arnold yngre då vilket ändå i mina ögon spelar roll och sen har han ju då en större insyn och kontroll över exponeringen jämfört med nu då han inte har någon kontroll alls. Men framförallt så måste man ju få ändra åsikt och få lära sig. Att kunna ta till sig hur detta faktiskt påverkar barnet och se med egna ögon vad exponeringen av honom har lett till och sedan försöka få den att sluta tycker jag är så himla bra gjort av honom. Det är stort att kunna erkänna att ja jag var delaktig i det men nu när jag lärt mig mer om det här och sett konsekvenserna av det så vill jag istället arbeta för att skydda min son.

   Tycker du borde läsa och lyssna på det Jacob har sagt för att höra hans förklaring till varför han var delaktig i början och nu har ändrat åsikt.

   Svara

    Ja,man måste få ändra åsikt och lära sig….. Så länge du inte är Isabella Löwengrip,eller hur var det nu Camilla? :)))))))))))
    (I just had to,sorry).

    Svara

   Jacob fick sig en tankeställare när deras relation tog slut. Vet inte hur många gånger han har sagt det.🤷🏻‍♀️
   Du kan lyssna på intervjun i gott snack, där förklarar han mer.

   Svara

   Lyssna på podden som Jacob medverkat i, där förklarar han detta. Tror podden heter gött snack

   Svara

   Arnold var ju yngre då. Skillnad mot nu när han blir igenkänd ute på stan och folk ropar efter honom. Han är mer medveten nu.

   Svara

   Tror det är lättare att inse hur sjuk situationen är när man tagit kliv ut, bort från det, och ser på det med nya ögon. Inte alls konstigt!

   Svara

   Men herregud, varför skriver folk det här om och om igen? Om du själv har barn så förstår du att det är sååå stor skillnad på att ha en 1-åring än en 3,5-åring som Arnold är nu.

   Tror verklgien inte Jacob (som förstagångsförälder) kunde inse hur det påverkar ett barn när det var litet. Men nu, när han är en liten person som pratar etc.

   Plus att Margauxs kändisskap har ökat lavinartat senaste åren. Jacob kunde ju aldrig förutsett det när han A var liten och M inte ens höll på med YT.

   Svara

  Jag läste koala :s

  Svara

  Helt sjukt, hon saknar förmågan att se till hennes sons bästa. Hoppas Jacob får rättslig hjälp

  Svara

  Nej men nu håller jag inte om detta. Jacob hade inget emot när han var tillsammans med M. då kunde arnold vara med och han hade inget emot det. men nu helt plötsligt när M får mycket betalat och han får inget av det så vill han inte att Arnold ska vara med, helt ärlig så är det M barn med hon bestämmer lika mycket, och jag tycker att arnold är inte med så mycket som tidigare.
  Nej jag tror jakob gör detta för att han inte får något pengar som han fick innan. hejdå

  Svara

   hej då

   Svara

   Det här är väl ett argument som Jacob har bemött flera gånger på ett bra och rationellt sätt? Margaux fortsätter låtsas som ingenting och kör på som vanligt – tyvärr för henne och kanske hon den där nya PR-kvinnan som M jobbar med verkar det vara en jävligt osmart strategi.

   Svara

  Fast nu tycker jag verkligen att det är du Camilla som behöver tänka till en extra gång. Alla som följer Margaux kanaler vet att hon har minskat kraftigt på Arnolds medverkan sedan allt det här började. I dagsläget är han med mycket mindre än många andra influncerbarn. HON är fortfarande hans mamma och det finns ingen lag som säger att hon inte får ha med honom, och vi som följer henne vet att Arnold själv tycker det är väldigt roligt att vara med. Vad gäller pengar som alla pratar om så har inte Arnold varit med i något betalt samarbete på Margaux kanaler under det senaste året. Jag kollade upp det då alla verkar ha hönt upp sig på just det. Däremot gjorde Jacob ett betalt samarbete med Arnold i April förra året. Tycker alla som inte vet någonting om detta ska SLUTA spekurlera i det hela med respekt för deras familj. Herregud, förstår ni inte själva att det du/ni som kommenterar bidrar till är det värsta i hela den här cirkusen?

  Svara

   Hängt upp sig* skulle det stå

   Svara

   Fast det spelar väl ingen roll om hon har minskat på Arnolds medverkan? Han är ju fortfarande med. Jacobs önskan är att han inte är med överhuvudtaget. Arnold är 3-4 år, han tycker det är kul nu men när han är tonåring sen kommer det förmodligen inte vara lika kul att hela hans barndom finns på youtube.

   Svara

   Hej,

   Det är jättebra att min son inte exponeras i samma omfattning som tidigare, det är ett steg i rätt riktning. Med det sagt är hans integritet det absolut viktigaste och mest centrala. Han vet inte om att han visas upp inför hela svenska folket och har heller ingen möjlighet att påverka situationen. Tyvärr är det heller tillräckligt att säga ”vi som följer henne vet att Arnold själv tycker det är väldigt roligt att vara med”, han är ett litet barn och har inte konsekvenstänk som en vuxen. Det är därför barn är omyndiga av en anledning. Han är ett litet barn och älskar sina föräldrar och tycker i princip att allt som vi tycker är roligt, är roligt.

   Vad gäller mitt betalda samarbete så genomfördes det och allt som inbringades gick oavkortat till barnen. Med det sagt är det inget ”försvar”. Vidare skulle jag säga att all hans medverkan är ett samarbete eftersom det genererar stora intäkter till ett stort kommersiellt konto.

   Till sist och till det viktigaste. Återigen är det viktigaste att värna om både min sons (och andra barn i liknande situations) integritet och tyvärr görs inte det genom att exponeras på ett stort kommersiellt konto, gång efter gång.

   Svara

    Stå på dig Jacob!! Tyvärr finns det ”fans” till Margaux som verkar svälja hela den bild som hon själv väljer att förmedla. Bra med nyans, och vi är många som stöttar dig och barnens bästa i detta!

    Svara

    Så du tycker inte att några barn ska synas på sociala medier längre? Är det så jag ska tolka ditt svar?

    Svara

     16:43 frågan är alltså ställd till Jacob

     Svara

     Vad babblar du om? Ett enskilt barns personlighet ska inte exponeras utan målsmans godkännande, insynnerhet inte om det finns ett syfte att tjäna pengar på en kommersiell plattform som barnet exponeras på!

     Svara

      Fast det finns ju obviously ingen lag som säger att det stämmer? Utan det är isåfall din enskilda åsikt

      Svara

       Båda föräldrar måste godkänna detta. Det gäller även foto i skolan. Och NEJ sidan överväger ja sidan.
       Det spelar ingen roll vilken anledning Jakob säger nej till exponeringen, det är hans rättighet att vägra det.

       Svara

    Arnold kommer tacka dig för detta en dag, Jacob. Glad att du vaknade upp och insåg viden av vad som händer.🧡

    Svara

    Jacob: Vad tyckte du om att din fd använde sig av en form av 5 minuters metoden på er son? Lät honom somna ensam skrikandes i panik, medans hon gjorde en film av det. Upplever du att det var fel?

    Svara

     Ja det har jag också undrat över. M gick ju ut rätt hårt med att den lilla kritiken som kom var momshaming och inte skämdes hon alls… Kan verkligen inte förstå att man kan göra nåt sånt, lägga ut det offentligt, och sen stå för det!

     Har bara sett snuttar av enstaka videos med henne, men just det där går inte att koppla bort. Därför blir man ju också extra kritisk till allt hon gör. Hon får verkligen skylla sig själv att denna bedrövliga händelse dyker upp om och om igen när vi pratar exponering…

     Svara

    Så bra Jacob!! Så himla bra att du lyfter detta.

    Svara

    Lätt för dig att säga det nu!
    Det är 2 om ett beslut, inte bara 1
    Ta det privat istället! Allt det du skriver och säger kommer även lilla A kunna läsa. Ser du kommentarerna här? Tror du det är kul för honom att läsa sen??

    Svara

    Fast rak fråga nu Jakob: VARFÖR tar du den här diskussionen på bloggbevakning? Det ser jättekonstigt ut och faktiskt också lite märkligt med tanke på lillkillens integritet iom att du kritiserar hans mamma? Jag tror dig när du säger att hon inte lyssnat tillräckligt på dig men hur ska det här hjälpa och hur kan du inte tro du skadar din son samtidigt? För sååå kul tror jag inte heller han kommer tycka hans föräldrars ”gräl” finns på bloggbevakning när han blir medveten? Allt gott annars & ursäkta om jag lät för hård!

    Svara

  Har hon lagt ner sin blogg, eller har jag blivit blockad? (Aldrig kommenterat eller nåt). Det går inte att komma in där…

  Svara

  Aldrig förstått grejen med henne och hur hon nu beter sig med sitt barn, trots upprepad kritik, är bara äckligt. Och Sean verkar också creepy af. Känns som detta bara kommer bita henne i arslet på sikt, men carpe diem fan!
  Dock intressant hur många som förfasar sig över h e n n e s beteende, när farsor all over the world kommer undan med bra mycket värre skit på daglig basis, bara för att dom är just män och då förväntas en ha överseende med cirka allt.

  Svara

   Fast just i detta fallet är det ju hon som beter sig respektlöst och utan integritet? Varför ska det inte få kritiseras för att andra föräldrar (pappor) också kan göra fel? Hennes beteende blir ju inte mer acceptabelt bara för att det även finns andra som gör fel?

   Svara

    Hålla två tankar osv?
    Tkr jag var rätt tydlig i min åsikt kring hennes beteende.

    Svara

     Det är ju inte två tankar eftersom du blandade ihop dem. Du var inte tydlig och även män blir kritiserade. På den här bloggen skriva det om influensers, de flesta är kvinnor, men även till exempel Bingo Rimer har blivit hårt kritiserad.

     Svara

      ”… hur hon nu beter sig med sitt barn, trots upprepad kritik, är bara äckligt.”
      Ja jo det var väldigt otydligt av mig. 🙃

      Jag skrev om män generellt därav ”farsor all over the world” och inte enkom manliga influencers, my mistake.

      Är fullt medveten om hur kritiken ser ut mot dom som uppmärksammas här inne och det är toppen!

      Svara

    Bra svar.
    Är så trött på alla ”Men duuuu rååå” eller ”Men han/hen/hon gör ju sååå ”

    Precis som att två andra fel gör det förstnämnda felet rätt 🙄🙄

    Svara

  Lite besviken. Trodde hon skärpt till sig. Följer henne på Instagram men avföljer nu.

  Svara

  Måna skriver om en kompis kompis som riskerar avlivning av hund och att det är så fel. Några berättar om sina erfarenheter av hundar och ägare. En får ett väldigt trist svar med ngt som liknande anklagelser. När fler ifrågasätter kommer paradnumret att det finns en massa fakta som ingen känner till och som inte kan berättas. Varför ens skriva ett inlägg då?

  Svara

  Jag har varit rätten och domstol i 3 år gällande mitt barn. Och en sak som vi dikuetart var vems vilja och åsikt som väger tyngst vid gemensam vårdnad. Och svaret var ”ett nej väger mer än ett ja. Den som säger ja måste gå via rättssak om man inte kommer överens. Så den andre isf får ett beslut om ett ja eller om nej ska bestå. För två ja blir ett ja. Medan ett nej och ett ja alltid är ett nej.”

  Fick även veta att många går igenom rätten för att de inte kommer överens som småsaker. Så som vem har rätt och fel. Vems ja och nej ska man lyda.

  Svara

  Off topic till detta inlägg MEN Pressutskick? Nyfiken på en sak! Tone har i sina stories taggat ”gåvor” som pressutskick. Inte reklam då eller?

  Älskar Tone men hon kanske behöver få info om det är rätt 🥰

  Svara

   Älskar när någon bara nämner ett förnamn och tar för givet att alla ska veta vem det är.

   Svara

    Finns en influencer som heter Tone. Och denne fick ett ett helt uppslag igår.

    Svara

    Frågan var snarare ställd till Camilla som givetvis vet vem Tone är. Så nödvändigt att kommentera? Så tråkigt.

    Svara

   Beror på om de är pressutskick utan krav på motprestation. I så fall räknas det som PR och inte som reklam.

   Svara

  Jag har följ Margaux länge och tycker tbh att hon verkar vara en fantastisk mamma. Tycker det är riktigt obehagligt att Jacob går ut med en sån här sak i media, oavsett syfte. Tycker det är så synd att Margaux blir svartmålad när hon i själva verket verkar göra allt för Arnold. Är ju otroligt många barn som syns på Sociala medier idag, så det känns fel att just hon ska få så otroligt mycket skit. Och diskussionen mellan henne och Jacob borde verkligen hållas privat. Är väl förmodligen därför hon inte har kommit med något svar, tror inte ni?

  Svara

   Fantastisk? Stänger sonens dörr, stoppar i örlurar för att slippa gråten och kollar inte ens sen att han är ok? Han kunde ju ha kräkts eller vad som helst

   Svara

    Men snälla, är det där hela bilden av situationen tycker du? Det är svårt nog att vara mamma som det är idag, behövs inte fler pekpinnar från sånna som dig! Kan vi inte förstå att alla bara gör så gott dom kan!

    Svara

     Alla gör verkligen inte så gott de kan. Vilket bs

     Svara

      Tråkigt att du ser världen på det sättet. Tror du behöver en kram!

      Svara

       Det är tyvärr sanningen. Tror du verkligen att alla gör så gott de kan? Och bör inte samhället stå ut för de barn som blir utsatta för när mammor inte kunde så himla gott.

       Svara

    Detta måste jag missat. Har det hänt i någon video på Youtube, att hon stängt hans dörr och stoppat i hörlurar?

    Svara

     Hon använde en form av 5 minuters metoden och lät honom somna själv, han skrek i panik efter henne och hon stängde bara dörren och gick. Och la ut en film på det hela.

     Svara

      Usch ja, han var så liten då 💔

      Svara

   Vi delar verkligen inte samma bild av Margaux. Följer också henne, och det är otroligt lätt att se igenom den bild som hon själv väljer att bygga upp. När man vaknar till inser man att allt hon gör är för pengar och kändisskap.

   Svara

    Hmm inte så jag ser på det…alltså ”kändisskap” är ju lite av hennes jobb, men jag tror snarare att hon tycker det är roligt att skapa innehåll. Tycker hon är duktig på att skapa engagerande innehåll av sitt liv som är roligt att titta på. Och visst, det blir ju att hon gör innehåll ”för pengar”, men som sagt, det är ju hennes jobb? Alla gör vi väl saker för pengar, eller? Inte som att hon sticker ut i sin bransch på det sättet.

    Svara

     ”Kändisskap är lite av hennes jobb”. Smaka ordentligt på den meningen. Att vara känd (oavsett för vad) är alltså att likställa med ett jobb som vilket annat som helst alltså. Är inte det helt sjukt? Anna Book verkar också leva i tron om att vara (ö)känd är ett jobb. Hon jobbar genom att vara med i lekprogram. Hör ni inte hur sjukt detta är? Vad är det för fel på ett jobb där man faktiskt bidrar med något? Herregud.

     Svara

      Hon bidrar med att underhålla, vara sällskap, informera, etc etc… På samma sätt som att TV-kanaler vill ha människor som tittar på deras program vill såklart influencers att människor ska titta på deras content. Om ingen skulle känna till TV4 så skulle det nog inte gå så bra för den kanalen. På samma sätt är det bra för en influencer att många följer hen. Tycker inte alls det är konstigt.

      Svara

       Så du menar att den regelbundna kritik som riktas mot Margaux är en del av hennes jobb och därmed behöver hon inte ta till sig av den? Att hon tjänar pengar på ett varumärke som byggs upp med hjälp av sonen där den andra föräldern inte vill att barnet ska synas är ok, för alla behöver vi ju jobba?

       Svara

        Nej mitt svar ovan syftade till att meningen ”Kändisskap är lite av hennes jobb” sågs som osmaklig. Får hon kritik mot sig måste hon förstås värdera den, vilket jag är helt säker på att hon har gjort med tanke på hur mycket mindre sonen syns idag. Tror man måste ha förståelse för att kanalen är uppbyggd kring henne och hennes familj, och att bara för att Jacob har ångrat sig ang exponering kan inte hon bara trycka på en knapp och göra saker totalt annorlunda.

        Svara

       Skulle verkligen vilja veta vad det där ”etc etc ” är för fantastiska saker som hon gör… eller KAN det var för utfyllnad du skrev det 😂🤣

       Svara

        Alla influencers har ju olika inriktningar och jag syftade inte specifikt på Margaux, men etc etc skulle kunna syfta till tex: Inspirera, Skapa igenkänning, Utbilda, Lyfta viktiga ämnen, Prata om saker som ofta har mycket tabu (kan tex vara vad som händer med kroppen efter graviditet).

        Du kanske inte tycker att det influencers gör är fantastiskt, men jag har svårt att tro att deras jobb skulle existera om dem inte bidrog till något.

        Svara

        Suck, än en gång, det ÄR inte ett jobb i sig att vara kändis. Att hålla i sitt ”kändisskap” genom att lajva kändisskap. Stay in school kids, utbilda er och uträtta något. Underhållnings-tv kan faktiskt byggas på kändisar som faktiskt uträttar något i vanliga fall, t ex sångare, skådespelare eller andra faktiska yrken. Att vara ”kändis” är inget yrke. Comprende?

        Svara

         Nej att vara kändis är inget yrke, men att vara influencer är ett yrke, och det kommer gå bättre för en influencer om fler vet vem denne är. Så det går hand i hand.

         Svara

    Så vad är din behållning av att följa henne då?

    Svara

   Håller med om att det blivit någon slags häxjakt mot henne här medan andra influensers (Kenza?) glatt drar med barn och familj till Maldiverna för att posera och få snygga bilder till sin Insta. Eller Underbara Clara som är mer helylle och då är det okej att exponera sina barn?

   Svara

    Kanske för att båda föräldrarna tycker det är ok?!

    Svara

     Du kan inte mena allvar…? Herregud. Hoppas du inte har barn.

     Svara

   Tror inget annat än att Margaux älskar Arnold. Problemet är ju att hon byggt sin Youtube-kanal runt honom och att de flesta följer hennes kanal för att se Arnold – inte Margaux. Hade hon gjort allt för Arnold hade hon tagit bort honom ur sin kanal och sett till att ge honom en mer normal uppväxt utan exponering.

   Svara

   Absolut. En mamma som tar allt som kommer i hennes väg och inte kan finnas där för sitt barn för att hon går på saker är en fantastisk mamma.

   Svara

    Vad menar du går på saker? Utvecka

    Svara

   You again Margax?😂

   Svara

  Har jag missat inlägg/kommentarer angående Unni och hennes hund? Cissi är ju en stor del av den debatten.

  Svara

  Den grabben kommer förmodligen att att bli en mycket gränslös man som vuxen. Otäck tanke! Inte direkt vad vi behöver i världen. Människor som inte har gränser. Men hur ska han lära sig när mamman (den första kvinnliga ”förebilden”) beter sig så här?

  Skrämmande tanke på hur framtidens vuxna formas nu av totalt infantila sk vuxna.

  Svara

   Och världen behöver inte fler som dig som målar upp en verklighet med fantasier och antaganden.

   Svara

  Arnold tycker det är väldigt roligt?
  Hur vet du det?
  Tror du verkligen att han förstår vad det innebär att vara med i mammas vloggar, tror du han förstår hur han exponeras till alla tusentals som följer Margaux och hennes sociala medier. Han ser vad mamma gör och vill göra likadant, det är ganska så vanligt bland små barn men det han inte vet är att halva Sverige vet vem han är. Det är inget val han tagit själv direkt?

  Svara

  Vidrigt beteende.

  Svara

  Osunt att pissa på den andra föräldern sådär – och framför allt på barnet i fråga.

  Julia Frej är åxå en som exponerar sitt barn rätt rejält, kanske inte vid samarbeten men väl på Insta. Borde va förbjudet här precis som i Frankrike. Oavsett anledning till exponeringen.

  Svara

   Du får nog läsa på hur den lagen kommer att fungera innan du uttalar dig.

   Svara

  Vid egna uppfattningar så är det mycket egocentriskt, ställer fram sonen för egen vinning och hade hon haft det minsta av känslor och respekt för Jacob Liebermann så skulle man inte ha låtsas gift sig inför eliten med en icke godkänd Ebba fd Busch Thor som vigselpräst! Håller helt med Jacob, en speciell lag vore på sin plats där man med båda vårdnadshavares samtycke kan exponera sig och sin familj, om man kan hantera det dvs, och även ett nej ifrån myndigheter ska respekteras om man inte kan följa det man söker för!

  Visst kan man försörja sig som influencer, men det börjar gå till överdrift och för långt att sätta ut andra att göra sina jobb åt sig eller exponera sina barn för egen vinning..

  Känns lite fel när folk som föräldrar tycker att det är självklart att man ska skydda sina barn, men att då istället lämna ut sina egna inför tusentals främlingar.. Okej många visar upp sina barn! Men att göra vinst av dom är helt fel!

  Svara

  Jag tror helt ärligt inte hon ens tänker särskilt mkt på det. Jag tror att hon ser det som att alla ni som tänker att hon exponerar sitt barn är bitterfittor, hennes barn mår bra. Och hennes ex. Försöker bara göra livet surt för henne eftersom att han är avis på allt hon lyckats med.

  Jag tror verkligen hon ser det så.

  Svara

   Precis som Löwengrip tänkte att alla som kritiserar hennes siffror var bitterfittor? Till slut faller korthuset, jag ger Margaux ett halvår innan hon är totalt cancelled!

   Svara

    Sluta dra in Löwengrip i allt och sluta ljug, hon har INTE sagt att alla som kritiserar hennes siffror var bitterf-ttor, sluta bara!

    Svara

   Förmodligen för så är det ju alltid till en början när andra anser att någon gör fel. Då säger ju den personen i princip jämt att det är de andras problem, de är avundsjuka osv.
   Tror precis som du!

   Svara

  Det är ju bara att avfölja henne på Instagram och sluta kolla på hennes vloggar? Utan följare/views så stryps pengaflödet åt och det är först då hon kommer lyssna. Men ser man på Socialblade så har hon redan tappat över 6 000 följare de senaste veckorna och tappar mellan 100 – 300 följare per dag när hon postar så det verkar som hennes följare har fått nog av exponeringen.

  Svara

  Det hade varit ett intressant spår i Uppdrag granskning, om de granskat influencers barnmedverkan.

  Svara

   Vilka influencers visar INTE barnen?

   Alla influencers gör ju det, eller nästan alla. Inte bara Margaux och den typen av influencers. Karin Kajjans barn vet jag hur de ser ut. Jag skulle direkt känna igen Lady Dahmers barn och Faymes barn om jag mötte dem. Osv. De är ju lika illa de.

   Svara

    Men deras barn var väl inte fan-konton på instagram typ margax_och_arnold_i_mitt_hjärta_forever?

    Svara

    Anonym 18:56, nej det är många influencers som valt att sluta visa sina barn. Maja Nilsson Lindelöf, Sanna Guidetti och Isabella Löwengrip för några exempel…

    Svara

    Det är väl skillnad på att visa upp barn då och då (även om jag själv ifrågasätter även detta) och att bygga innehåll kring själva barnet.

    Svara

  Hon tappar onekligen följare
  https://socialblade.com/instagram/user/margauxdietz

  Inte konstigt att hon ”tigger likes”

  ” Tryck like på min bild så skaffar Sean Instagram”

  Svara

  Margaux har ju tidigare visat att hon mentalt är ett barn/tonåring en vuxen kropp.

  Svara

  Oavsett vilka pappans avsikter än är, läser att vissa ifrågasätter honom kvarstår ändå problematiken i barn som exponeras på sociala medier inför en stor kommer påverkas, samtidigt som föräldrarna tjänar enormt på detta.

  Det är väldigt vanligt att barn idag hjälper till oavlönat i föräldrarnas arbete som influensers.
  Att barn måste axla det ansvaret/bördan är ganska sorgligt. Barns integritet måste värnas betydligt mer än idag och det krävs en lagändring i frågan.

  Svara

  Margaux beter sig väldigt illa. Hennes polare Ebba likaså. Behandlar barn och äldre fruktansvärt. Dock är inte M politiker, men hon har nästan större ansvar än en folkvald. Jag håller med Aftonbladets Lena Mellin: ”Det ser illa ut för Ebba Busch. Kan ingen bara säga till henne att tagga ner?”

  Men lika lite som M lyssnar på sitt barns far, lika lite lyssnar säkert E på partikamrater och väljare.

  Man förstår varför dessa två är polare. Tragiskt!

  Svara

   Så är det verkligen, när egoistiska personer inte kan ta kritik drar de ofta med sig andra i fallet. Blir problematiskt när man inte bara representerar sig själv utan även tex ett parti. Gång på gång bevisas det att när egoistiska personer tillslut faller (vilket de alltid gör tillslut då högmod går före fall) blir det med dunder och brak och ganska fult eftermäle. Då vill man hålla sig så långt från detta haveri som möjligt. Ett extremt och tydligt exempel på detta är ju hur det slutade med trump, men det gäller nästan alla personer där egoism och försök till byggande av varumärke går före tex partiet eller andra man representerar.

   Svara

  Dags att göra en orosanmälan? Ja, det finns massor av barn som har det betydligt svårare i sin hemmiljö men den här exploateringen är som redan många gånger nämnd, också väldigt problematisk. Hon har fått så många chanser till bättring. Vad är det värsta hon gjort mot Arnold i videor? Filmat 5-minutersmetoden?

  Svara

   Det är bara anmäla om du är orolig

   Svara

   Nej det ska du inte.

   Svara

  Kräks.🤢

  Svara

  Tips på översiktliga böcker om andra världskriget? Mina kunskaper inom området är pinsamt dåliga, känner att det är dags att göra något åt det.

  Svara

   Oj förlåt, det här skulle till Öppet spår…

   Svara

  Kan man stötta Jacob på något sätt? Genom att ifrågasätta typ TV3 som nu väljer henne som programledare eller dylikt?

  Svara

   Klappa honom på huvudet och säg duktig pojke! Nu duger det att kritisera

   Svara

  Tappar all respekt för Margaux. Det som pågår nu är helt sinnessjukt.
  Om en vårdnadshavare uttryckligen inte vill att det gemensamma barnet ska exponeras finns det inte ens något att diskutera. Punkt. Stackars Jacob.

  Svara

  Jag har aldrig varit intresserad av det innehåll som Margaux producerar, men det här har verkligen fått mig att förlora all respekt för människan. Allt jag ser nu är en galen pengakåt fakepersona som vägrar respektera pappan till sin son. Obehagligt.

  Svara

  Camilla! Såg denna video (och de efterföljande) där ett barn, vars mamma exponerade henne i sin blogg, berättar om hur det var att växa upp som influencerbarn. Väldigt utbildande och sorgligt. Detta borde ingå i utbildningen för att få bli influencer.
  https://vm.tiktok.com/ZMeYwXcaN/

  Svara

  Nästan så man kan tro hon är beroende av nåt som kostar mycket snabbare pengar. Men hur skulle det se ut.😘

  Svara

   Du vet något om detta eller är det bara spekulationer? Verkar ju onekligen som att sanningen snart kommer visa sig.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.