Triss i tipsiga tips

Jag tittade på premiäravsnittet av Benjamin’s där bland annat Zara Larsson och Thomas Stenström gästade och jag blev positivt överraskad. 
Jag tyckte programmet var både avslappnat och underhållande och konceptet att inte klippa utan bara låta kameran rulla fungerade.
Jag hoppas att Benjamin Ingrosso kan behålla samma känsla, även i avsnitten som kommer, för då kommer jag sitta bänkad, och det gör jag sannerligen inte särskilt ofta.

Jag ger avsnitt 1 av Benjamin’s 4 gräddlösa Pasta Carbonara av 5 möjliga. 

När jag postade en Instastory igår om att Hanna Schönberg lagt upp en bild på en vattenyta, där jag ifrågasatte att inlägget fått tusentals likes, så gjorde jag det med ett annant inlägg som inspiration.
Jag kunde för mitt liv inte komma på vilket inlägg det var, men nu har poletten landat.
Det var det HÄR inlägget av @mrs_lind på Instagram som gav mig idén.

Jag fortsätter tipsa om Cecilia Blomdal och hennes liv på Svalbard. 
Jag är helt besatt och sitter och tittar på hennes Youtubevideos för egen nöjes skull, vilket händer mer sällan än att jag sitter bänkad framför TVn och kollar på program som Benjamin’s.
Om du gillar att följa Jonna Jinton så tror jag att du skulle gilla att följa Cecilias sociala medier. De är lite som Jonna Jintons innehåll fast på steroider och utan inslag av John Bauers Tuvstarr.
Det är kyla, isbjörnar och en helt fascinerande natur på ett naturligt och ”icke-influenciskt” sätt som jag verkligen gillar.

Att jag gillar hennes innehåll är ungefär lika ologiskt som att jag sitter bänkad framför VM och världscupen i skidskytte och längdskidor med tanke på att jag HATAR snö och kyla, men genom en skärm eller tv-ruta, ja då är det okej. 😉

 

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Okej

   Du måste vara en riktig solstråle!

  Mrs_lindh har ofta parodier på sig själv sä på det viset utmärker hon sig mer än resten. Att hon dessutom har ett riktig jobb och utbildning som ingenjör gör inte saken sämre. Alltid bra med utbildning och något vettigt att landa på. ?

   Och en dyr väsk kollektion icke att förglömma. ???

    Har hon gett ut väskor, eller menar du att hon har samlat väskor?

     Hon har en dyr väsksamling. ?

      Aldrig förstått folk som använder ? vid helt fel tillfällen. Ser så konstigt ut? Vadå ???

       Personen som hyr vår bostadsrätt gör sådana hela tiden… Väldigt creepy faktiskt. Och ytterst otydligt om han är seriös med vad han skriver eller inte.

        Nej fy fasen! Urk. Jag har en fd kollega som använder den där märkliga emojin i alla sina meddelanden oavsett vad han skriver ”Mår du bra? ?” eller ”Hur gick det hos veterinären i torsdags? ?”

        Man ba wtf?!

       Vad är korrekt tillfälle enligt dig då? Orka med er surkärringar. ?

        Och surkärring säger alltid den som blir tillrättavisade. Vill du flirta så använd den, annars inte.

    Har aldrig förstått folk som använder ? överhuvudtaget? Och Camilla använder den tamefan i varje inlägg?!

  Kollade någon minut bara på Benjamins. Orkade inte hans tillgjorda speakerröst och i slutet kändes det lite för mycket. Som Zara sa, han tror väldigt mycket och högt om sig själv.
  Men det är alltså värt att se ett helt avsnitt?

   Nej, det är inte värt det.

   Han och Bianca har tagit efter sin far i det där. Ibland är det lite underhållande, men de har för stora egon.

   Du har grundat en åsikt på ett program som du har sett en minut av?

    Du är inte bekant med ett första intryck?

     Nej jag tror verkligen inte man kan bilda sig en vettig åsikt av ett program av att se en minut av det.

    Nja. Av det lilla jag såg kände jag direkt att jag orkar inte höra den rösten. Men jag har ingen åsikt om själva programmet eftersom jag såg lite i början bara och slutet. Därför frågade jag om det var värt att se hela i alla fall.

     Bara reklamen om programmet fick mig mätt på självförhärligande och uppblåsta egon ?

  Såg att Bianca lagade pasta med Benjamin i mobilen. Hon var SÅ impad av hur han på distans kunde avgöra när pastan var klar. Men han sa ju att han skulle hålla koll på tiden. Inte SÅ magiskt, eller?

   Synd bara att pastan blev så äcklig att Bianca inte kunde äta den.
   Vems fel var det?

    Men osten hade ju smält! … Gör inte jag det det av värme?

     Vad skrev jag just precis? Det går bra nu.

      Skrev du att osten hade smält?

      Du identifierade dig med en ost

  Som vanligt har du inte helhetsbilden, Hanna hade den här bilden i sin instastory dagen innan med en hel del text i bilden, texten är borta nu och visar bara en stilla vattenyta som givetvis gör följarna glada.

  Tack för tips om Cecilia. Älskar naturprogram. Skulle lätt kunna om möjlighet ges flytta ut på en gård. Men drömmen är typ Mallorca för jag vill ha värme. Men kul att titta på dom som väljer kylan. ? natur och liv med djur ör det bästa. ???

  Lagar han (familjen Wahlgren) något annat än pasta? ?

   Nej han är ju italiiieeeenare.

    Fast italienare äter inte endast pasta…?

     Sant, dom äter ju pizza också!

      Pasta är inte italienskt, men det har inte familjen Ingrosso fattat. 🙂

     I Italien är pasta en förrätt. Och ja, man äter mycket annat också: kött, grönsaker, gratänger, soppa…
     Men absolut, det blir mycket mer pasta än vad genomsnittssvensken äter.

      När jag har varit där har pasta varit rätt två av de fyra ?

       Du menar att du först ätit antipasto och sedan pasta? Räknade inte in antipasto eftersom pastan räknas som första rätten i Italien: primo piatto – oftast ris eller pasta.

     Pasta är i Italien en förrätt. Själv blir jag mätt redan då.
     Sen äter alla Saltimbocca alla Romana.
     Och därefter Tiramisu.
     Förstår inte att de orkar.
     Men man får ju kaffe och grappa efteråt 🙂

      Haha, åt inte mycket Tiramisu under alla mina år i Italien. Däremot har jag nog ätit min egen vikt i Cannoli siciliani ?

      Fast sitter inte de och äter i flera timmar, eller är det en myt? Skulle också bli proppmätt på första rätten då jag brukar sluka maten blixtsnabbt och ser den ungefär som ett byte. ?

       Jo, när man är ledig sitter man och äter i timmar. Hade däremot en timmes lunch när jag jobbade, och fick äta snabbt precis som här i Sverige. Fanns inga möjligheter till matlåda så man skulle hinna till en restaurang också. Och då åt vi bara en rätt + ett fat inlagda grönsaker eller sallad.

  Bara jag som reagerade på att inte Zara fick sjunga? Kändes lite konstigt att bara Thomas hypeades sjukt mycket men inte Zara som är mer framgångsrik än Benjamin och Thomas tillsammans

   Jag var inte ledsen.

   Verkligen, kollade enbart pga Zara!

   Ja det var jättekonstigt. Nuvarande största popartist i Sverige är med i ett program om mat och musik och sjunger inte? Satt hela programmet och väntade på nått som aldrig kom.

   Hon fick sjunga, men ville inte. Det var tydligen hennes krav på att medverka, alltså att inte behöva sjunga ?

    Hur vet du det?

     Ställer nästan samma fråga fast tvärtom, hur vet ni att hon inte fick sjunga?

   Fick och fick….. Benjamin sa väl ändå inte att hon inte fick sjunga…?

  Det känns som om Sveriges underhållningscirkel bara krymper och krymper. Samma skådisar återkommer i alla serier ( tex Erik Johansson och Fredrik Hallgren) och Wahlgrenarna syns och hörs överallt!

  Jag känner mig galet utsvulten på nya fräscha ansikten och personligheter! Hade hellre sett en icke-kändis bjuda hem intressanta personligheter, eller en kändis som bjuder hem spännande icke-kändisar. Vad som helst, bara denna underhållningsincest får ett slut.

  Men kära någon. Är det en spinoff på wahlgrens värld detta?! ? hjälp

   Benji blev väl ledsen när han inte fick tillräckligt med utrymme i Wahlgrens värld…

    Benjamin ville inte vara med i WV. Han o Oliver var dom enda som förstod att dom kunde förstöra sin karriär genom att vara med flabbande mamma o syster i programmet.

     Oliver verkar vara den enda normal av familjen Wahlgren/ingrosso anser ju jag. Han skämmer dessutom inte ut sig.

   Nej det är det inte. Mer som ett vanligt studio program.

  Håller med är så trött på program där kändisar möter kändisar. Din programide’ låter ju toppen! ☺

  Fast sitter inte de och äter i flera timmar, eller är det en myt? Skulle också bli proppmätt på första rätten då jag brukar sluka maten blixtsnabbt och ser den ungefär som ett byte. ?

  Tyckte också Benjamins va bra ! Men tyckte också det va synd att Zara inte fick sjunga, däremot så va hon väl där i form av Benjamins kompis och inte musiker som den andra killen, så förstår på ett sätt!

   Ja precis, hon ville inte sjunga ☺️

  Älskar att titta på Cecilia Blomdal! Är också besatt och vill naturligtvis nu bosätta mig i en stuga på Svalbard. Fast jag inte gillar kyla. Och inte snö. Och inte mörker. Så därför så otroligt roligt att få uppleva stället ”via skärmen”!

  Tack för tips! Älskar kontot och speciellt hunden ???

  Tack för tipset! Älskar kontor och speciellt hunden ???

  Jag tycker det var jättekonstigt att Benjamin hade gäster men man fick typ inte höra dem säga ett ord? Bara historier om Benjamin, fick Zara en enda fråga? Eller nån an de andra? Man hörde lite av han som sjöng typ för att han typ pressade sig in. Också väldigt mycket stämning av barn som leker vuxenbjudning, barn som leker kock, barn som leker magister lol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.