Ett försvarstal av Bingo Rimér

Skärmdump från Bingo Rimérs Instagram "Lider våra barn"
Bildkälla: Bingo Rimér Instagram

Vad som specifikt sägs i den här videon är egentligen ovidkommande, och därför lägger jag bara upp en skärmdump av inlägget och förklarar så här:
Bingo Rimér pratar med sin åttaårige son som beklagade sig över att hans pappa filmade hela tiden och som sa att det inte är roligt när han filmar.
Bingo försöker rättfärdiga sitt beteende genom att få sonen att säga att det ibland är kul när pappa filmar och lägger upp på sociala medier och helt ärligt så tycker jag att det HÄR är värre än att publicera 10 timmar spontantfilm på barn på sociala medier.

En åttaåring kan inte ta in konceptet sociala medier eller vad det innebär att lägga ut material för hundratusentals främlingar, som skulle kunna göra vad som helst med bilderna och filmerna om det vill sig riktigt illa.
Att sätta sig ner med sonen och filma ytterligare en video med honom som sedan publiceras på sociala medier, i ett försök att trivialisera kritiken som ramlat in mot det gränslösa beteende som han uppvisar, är patetiskt.
Att rättfärdiga sitt beteende genom att få ett litet barn att säga att han bara ibland inte tycker att det är kul att bli filmad och att pappa lägger upp materialet inför sina 200 000 följare är sjukt.

Ett litet barn skulle väl egentligen säga vad som helst för att göra sin pappa glad efter att han berättat att folk blivit arga på honom för att han publicerat filmen på Rambo.
Vad och hur tror han att sonen kommer svara på det?
Objektivt, konsekvensanalytiskt och insiktsfullt, eller kommer han, som de allra flesta barn, vilja försvara sin pappa?
Det känns mer som känslomässig utpressning än någonting annat att använda en åttaåring på det här viset för att slå kritik ifrån sig och jag måste säga att det här är en ny lägstanivå, även vad gäller exponeringsgalna föräldrar på sociala medier.

168 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Detta är alltså en man som frivilligt skaffat barn med Katrin Z. Detta är också en man som Katrin Z tyckte var en bra man att skaffa barn med. Säger väl allt.

  Svara

   Ja hennes Instagram är så märkligt. Hela tiden information om att hon o hennes familj är bäst på allt. Hon skulle passa bra som diktator.

   Svara

    Jag skulle älska att ha Katrin som min ledare. Hon skulle säkert slänga ut allt pack.

    Svara

     Snopet om du åker ut själv.

     Svara

      Japp så brukar det gå när man börjar rensa!

      Svara

       Alla ni bittra här kommer bli utkastade.

       Svara

        Då åker nog du först…
        Den som sa det han va det

        Svara

         Nej jag ska bli säkerhetsminister.

         Svara

          Haha jag tror att du är en annan anonym, helt annan ton i din kommentar 🤭

          Svara

           Du ska jobba som städare på mitt departement.

           Åh då kommer du att få ha det smutsigt! Jag avskyr att städa, men tycker om att ta bra betalt!

           Katrin skulle passa bra som städare! Blir nästa karriärväg! Tror hon skulle vara bra på att göra rent hus!

        För du är som en liten solstråle ☀ 😃

        Svara

     Hon skulle kasta ut sig själv alltså?

     Svara

      En ledare kastar inte ut sig själv.

      Svara

       Hon är definitivt ingen ledare, snarare en splittrare som endast kan trivas i kaos och uppvigling. Endast lättlurade människor går på sånt.

       Svara

       Hon är definitivt ingen ledare, vill bara splitt ra och skapa ka os

       Svara

     Herregud. Hellre än aktiv, kärleksfull pappa som bingo som är aktiv och runt sina barn hela tiden men också filmar sitt barn är en trött, irriterad morsa/farsa som sitter och kollar in i mobilen hela dagarna och beklagar sig över hur andra uppfostrar sina barn.

     Så jäkla tröttsamt hur detta håller på. Det är ju helt uppenbart att bingo och Katrins barn är väldigt lyckliga och har det bra.

     Zzzzzzzzzzzzz

     Svara

    När någon vet att den är sämst har den ofta ett maniskt behov av att säga motsatsen. Tror hon är rädd för att alla genomskådat att de är sämst och därför tror det hjälper att gapa lögner om motsatsen. Patetiskt.

    Svara

   Bingo ser ut som en 80 årig gubbe

   Svara

   Ja, fan vilket skämt dom är.

   Svara

  Hoppas nån anmäler det.

  Svara

  Jag börjar snart gråta. Herregud det här är så SJUKT

  Svara

  Och försvarsinlägget för honom från en läsare vad gäller användandet av ”cp” som både han och Katrin la upp. De fattar ingenting och har grava issues.

  Svara

   Ja han skyller på att alla sa det i hans barndom och så skyllde han förstås på sin adhd.. 🤦🏼‍♀️

   Svara

  Och sen har vi grejen med att han skyller jääääkligt mycket av hans klavertramp på sin ADHD. Man har väl ADHD, man ÄR väl inte sin ADHD?! Har en föredetta som skyllde alla sina misstag på sin ADHD. Varför ska man kunna få gömma sig bakom en diagnos på det sättet?

  Svara

   Medicinerar han inte för sin adhd? För då borde väl symptomen vara någorlunda i kontroll. Eller medicinerar han men ändå skyller på adhd allt möjligt?

   Svara

   Har själv ADHD och vill påstå att man inte har brist på omdöme eller empati för den skull. Dvs om han snappar upp att barnet blir besviken finns det ingen ADHD i världen som tvingar honom att dessutom lägga upp filmen, förlåt DOKUMENTATIONEN.

   Svara

    Klokt 👍 som vuxen måste man ju ta ansvar, och klarar man inte av det själv ansvarar man för att söka och ta emot hjälp med det man inte klarar av. Till exempel att vara förälder.

    Svara

    👏 exakt.

    Svara

    Ja, och skulle man faktiskt ha ett nedsatt omdöme, oavsett orsak, diagnos etc så måste man ju lösa situationen, t.ex. genom att anställa någon som kollar igenom innan man publicerar. Så omdömeslös kan man ju inte bara vara. Blir då fel att använda sin diagnos som ursäkt till den här typen av beteende.

    Svara

  Allt är content för Bingo och Katrin. Alla människor runtomkring dem är enligt dem tillgängliga för Katrin och Bingo att använda. Jag tycker de båda är direkt olämpliga som föräldrar. Men det är ju inte direkt något nytt.

  Svara

  Så sjukt! Att säga att han har hjärnkapacitet som ett barn är elakt mot barn, för de har oftast mer vett och empati mm.
  Nåt är det iaf som inte lirar med honom, han känns inte som en vuxen person.
  Usch stackars barn 🙁

  Svara

  Det ska bli intressant att se vad alla dessa barn som tvingats vara content för sina föräldrar har att säga om 20 år.

  Svara

  Oavsett om allt är regisserat och manusskrivet och barnet är ”med på det” och skrattar lika gott åt alla moraliska kommentarer eller ej- detta är ett så sunkigt sätt att få uppmärksamhet och klick. Så lågt stående människor som beter sig så här. Noll empati för någon människa överhuvudtaget- allt som räknas är att krampaktigt hålla sig kvar i nån slags rampljus, oavsett om rampljuset mest består av människor som med avsmak ser på en tågolycke- effekt. Dessa människor har de historiska narrarnas och cirkusfreakens roll i dagens samhälle. Människor som får uppmärksamhet för att folk så gärna vill se o höra människor som är sämre än dem själva. Om man själv känner sig dålig nån dag kan man alltid känna att man i alla fall är bättre än den levande cirkusen.

  Svara

  Hans försvarstal gör saken värre. Han tolkar kritik som hat. Sen vill han ha hyllningar för sina dumheter. Och kan inte förstå hur folk har så mycket tid över att dom har mage att se något fel i hans görande och låtande.

  Svara

   Undrar varför dottern Nova aldrig sover över hos sin far, för plats har han?

   Svara

  Ovidkommande, men Rambo är 7, inte 8. Han fyller åtta i december.

  Svara

   Han heter dessutom Ringo 😊

   Svara

    My bad, det var inget 🙈 haha

    Svara

    Nej, Rambo heter han. Ringo är den äldsta och han är väl 10-11 år. En riktig skitstövel är vad han är, Bingo alltså. Han kan fortsätta sitt arbete med att tuta i var och en hur mycket han bryr sig om sina barn (och hur mycket materiellt de får), det spelar ingen roll när han fortsätter som han gör i sociala medier. Hans beteende på nätet avslöjar honom, liksom Katrin. Deras följarskara i sociala medier är väl i regel lika korkade och insiktslösa som Katrin och Bingo, så de lär väl fortsätta köpa allt som Bingo skriver. Det ska också säga att det här utnyttjandet av barnen faller in på alla föräldrar. Margaux, Helen Torsgården med sambo, familjen Reinhold, The swedish family med fler. Det är inget bra föräldraskap.

    Svara

    Det är Rambo, Ringo är storebror.

    Svara

     Min katt heter zingo.

     Svara

      Någon annan som har en katt som heter något?

      Svara

       Min katt heter rebus.

       Svara

       Min katt heter Rambo 😄🤷‍♀️

       Svara

       Jag vill ha en katt 😻

       Svara

       Jag har haft jättemånga katter.

       Svara

        Jag älskar katter!

        Svara

         Jag med men inte min man 😭

         Svara

          Vad tråkigt att du inte gillar din man, byt bums!

          Svara

           😃

          Släng ut mannen och skaffa ett par katter.

          Svara

       Självklart! Jag har tre: Stina, Molly & Clovis. Har en hund också. Ska jag berätta mer 😁

       Svara

        Jävlar! Där röjde jag ju hela min identitet!

        Svara

         Hej Stina, Molly, Clovis och hundens matte eller husse 🤔👋

         Svara

          🤐

          Svara

    Anonym 15:33
    Hahaha!
    Så roligt…
    😃👍❤️

    Svara

  Vrider sig i magen detta. Fy fan för somliga föräldrar.

  Svara

  Det du gör når du lägger upp det här inlägget är för mig 10 resor värre än det Bingo gör. Sluta bidra till ännu mer hat! Du som har en stor plattform måste ta ansvar!!!

  Svara

   Vilket hat talar du om?

   Tycker du det är hat att ta ett barns parti och oroa sig för ett barn?

   En stilla undran.

   Svara

    Jag får känslan av att barnens föräldrar är här och skriver! Såna märkliga ilskna inlägg som påstår att alla som inte tycker de är hyvens är bittra 😃

    Svara

     Jag syftar på det hatet som skapas här i kommentarsfältet på grund av tonen i Camillas inlägg. Inte bara på detta inlägg utan på en stor majoritet på den här bloggen. Även om det Camilla skriver snarare är kritik med en ”skitsnackig ton” så leder det till hat, och det kan hon knappast ha missat. Därav tycker jag hon borde ta ansvar och tänka över hur hon formulerar sig.

     Svara

      Ok, men där tänker jag att var och en som skriver här också har ett ansvar för tonen i sina kommentarer och för att inte sprida hat som når barnen. Jag tänker att det är därför många föräldrar är restriktiva med sina barn och internet/sociala medier.

      Svara

       Man önskar ju att det ansvaret skulle tas, men det gör det inte. Det är bara att läsa kommentarerna på varenda inlägg här inne så förstår man det. Därav tycker jag att den som driver sidan dvs Camilla (som är den med mest makt att faktiskt göra någonting åt det) skulle kunna steppa upp och försöka göra någonting åt det genom att tänka på hur hon formulera sig, och kanske även moderera kommentarer? För som det pratas här inne är långt ifrån okej. Och till skillnad från tex Twitter så finns här ingen funktion för att vi som läser ska kunna anmäla kommentarer som är kränkande eller skadliga, och utgör riktade trakasserier.

       Svara

        Det är väldigt lite ”hat” här. Att man tycker något och kritiserar är inte ”hat”.

        Svara

      Man kan inte kalla kritik, som är mycket välgrundad för har.
      Bingo har gjort fel och fortsätter göra fel.

      Svara

      oroa dig för barnen istället du. för deras pappa har precis lagt ut bilder och videos på sina barn där han förnedrar de och sedan får dessa barn att förnedras för sin förnedring för alla som vill se. alla som vill spara och se om och om igen för all framtid. förutom sina gravt förnedrande föräldrar, förnedrande rimmande namn och förnedrade samt dokumenterade barndomar så tvingas de leva med vetskapen att allt det där aldrig går att radera. deras minsta bekymmer är nog kommentatorer på bloggbevakning. de kommer ha fullt upp med att jaga reda på rätten till att ta ner alla video, ljud och videoinspelningar de aldrig gick med på att delta i, få sina namn förnedrade i osv.

      Svara

     Tyvärr är det många av hans följare som tycker samma sak, dvs att folk som kritiserar är bittra…

     Svara

   Vad menar du? Hat? Cam påpekar ju något som är så stört i detta föräldrarskap? Är det hat? Börja virka i stället för att lösa bloggar!!

   Svara

    Man kan inte skydda allt man säger med att det är kritik eller att man anmärker på något. Man måste också tänka på hur man uttrycker sig.

    Svara

     Här finns väldigt lite att anmärka på angående hur man uttrycker sig. Du är ständigt här och kritiserar. Varför inte hitta en annan blogg så mår du bättre. Eller du är väl en sådan som mår bra av att sitta och skriva som du gör, så fortsätt för all del.

     Svara

  Sättet du uttrycker dig om andra människor på på en offentlig plattform är hemskt! Det gör så ont i hjärtat att se hur du bidrar till allt hat som cirkulerar just nu! Snälla tänk ett steg längre och försök att uttrycka dig på ett mer sakligt och mindre hatiskt sätt.

  Svara

   Varför skriver du två kommentarer efter varandra om samma sak?

   Svara

    Precis. Dessutom är det ju föräldrarna som bär ansvaret. Eller ska vi skjuta den som säger att det föräldrarna håller på med är fel 🤔

    Svara

     Haha eh duh

     Svara

     Fast jag tycker ju det hon gör är minst lika fel. Du håller kanske inte med om det jag tycker, men jag håller inte med om det hon tycker. Jag säger inte att hon ska skjutas, skulle aldrig uttrycka mig så. Önskar bara hon kunde förstå att hon är en stor anledning till varför det ser ut som det gör med allt hat på sociala medier idag.

     Svara

      Nej, det är hon verkligen inte.

      Svara

   Sättet du utrycker dig på visar att du inte har förmåga att tänka konstruktivt och kreativt utan endast hamrar på i din värld.

   Är det så svårt att förstå att detta barn är i stark beroende ställning och att B utnyttjar det? Samt att det är mycket oroväckande för barnets utveckling.

   Svara

    Sättet du dömmer min förmåga att tänka konstruktivt av att läsa en kommentar jag skrivit visar din förmåga att döma andra människor.

    Svara

     Har jag förstått dig rätt, du försvarar egentligen inte föräldrarna, särskilt pappan i detta fall, men vill tillägga att vi kunde framföra kritik på ett sakligt och sansat sätt?

     Svara

      Jag tycker personligen inte det han gör är fel, men tycker absolut det är ok att diskutera fenomenet i stort. Dock inte på det sättet och med den tonen som görs på den här sajten. Tonen som finns i kommentarsfältet på den här sajten leder sedan till riktat hat mot personer som t.ex. Bingo. Det är fel.

      Svara

       Man kan inte skydda allt man skriver att man tycker med att ”det är kritik” och ”man måste kunna ta kritik”. Camilla som driver den här sajten bär mycket av hatet som cirkulerar på sina axlar i och med att hon eldar på det. Tycker i grunden att idén till den här bloggen är bra, men önskar att hon kunde tänka över vad hon kan göra för att bidra till en snällare samtalston – för jag vet att hon kan påverka det!

       Svara

        Det du skriver är trams. Byt blogg.

        Svara

   Först lär vi oss att göra skillnad på hat och välgrundade kritik. Det Bianca tar emot på sina sociala medier. Här har vi kritik, som Bingo förtjänar.
   Man kan inte säga att något är har bara för att du inte gillar det som sägs.

   Svara

  Skolan jobbar stenhårt med ”stopp, min kropp”, integritet, internetvett, kritiskt tänkande, empati, vikten av ett ”nej” och så vidare.
  Och så blir barnen behandlade så här hemma…

  Svara

   Ohja.

   Svara

   Det måste krocka nåt otroligt i dessa stackars barns huvud. Skolan talar om för dem hur fel allt detta är och så kommer de hem till föräldrarna som beter sig totalt omvänt.

   Svara

   Stackars barn!! Tror någon att ett barn skulle säga något illa om sin föräldrar även om dom missbrukar, psykisk ohälsa NEJ.. barn skyddar sina föräldrar i vått och torrt så fungerar det! Ni som skämtar bort detta så tänk till är det värt att följa en vuxen människa (eller två med Katrin!) som gör illa/ nedvärderar sitt barn för att få betalt med många följare/samarbeten? Så sjukt

   Svara

  Nu har Paula Rosas kommit hem från fjällen och skriver: ”Under sportlovet har vi gett våra barn normalitet och nu återgår vi till att fungera samhällsenligt på hemmaplan.”😂😂😂

  Svara

   Men gud vad fint att alla andra kunde hålla sig hemma så de kunde få ge sina barn lite normalitet. Hejsan hoppsan nu får vi visst stänga skolorna för att vissa välbeställda ville ge sina barn lite normalitet.
   De andra barnen får faktiskt skylla sig själva när de såg till att hamna i så onormala familjer.

   Svara

    He, he… Ja hoppas hon håller sina ungar hemma en vecka från skolan!!

    Svara

   Hon är äcklig den där Paula. Så falsk och tror sig vara bättre än oss, hennes gamla vänner. Visar mer än gärna vad hon har som vi inte har. Jag sa upp kontakten med henne. 🤮

   Svara

   Helt verklighetsfrånvänd är hon!

   Svara

   Det svänger fort hos pulkan 😂 vilken vuxen person kallar ens sig själv för det…

   Svara

    Hon är inte precis den snabbaste pulkan i backen… Hö hö 🤭

    Svara

   Glöm inte offerallen hon har stickat. Synd om henne för hon får så kritiska kommentarer.
   Sluta publicera saker om ditt privatliv om du inte vill ha kommentarer om det.
   Och ja. Jag har åsikter om hur Hugo hanterar detta med pandemin med eftersom han spelar padel och hänger med folk utanför sin närmsta familj.
   Hade han haft minsta respekt för sina medmänniskor och konsekvenstänk så hade han anpassat sitt liv med. Men uppenbarligen skiter han ju i. Totalt. Vilket även påverkar Paula såklart.

   Influenserna verkar inte förstå vad deras yrke går ut på.

   Svara

    Eh jo. Att få saker men inte att ge. Att ha rättigheter och privilegier men inte skyldigheter. Klart som korvspad ju 😜

    Svara

   Men vadå, klart Paula och Hugo ska få unna sig en välbehövlig skidsemester efter skit-året 2020! De reste ju knappt under 2020, Kolmården och Spanien räknas faktiskt inte, så en skidsemester för dem är faktiskt nödvändig! De förtjänar Kläppen mer än alla andra som stannar hemma och hindrar smittan, pga orsaker! Paula har faktiskt haft rejäl ångest över coronan, hon om nån behöver komma iväg lite från sitt tuffa jobb som influencer 🙂

   Paula har faktiskt påbörjat (eller hon har iallafall pratat om att påbörja) en vård-utbildning så jag tror att hon verkligen är kompetent till att ta beslut kring coronan! Tycker hon gör helt rätt i att resa nu under tredje vården medan hennes framtida kollegor inom vården sliter 🙂

   Svara

    Åh ja suck alltså! Fick personligen ett mindre bryt på jobbet idag, då vi mest troligt kommer få återkallad semester nästa vecka (bor längst i norr) då en kollega fått covid lagom till vårt sportlov 🤯😱 och nej, just nu vill jag inte kännas vid argument i stil med att det är värst för kollegan 😫😷

    Svara

     Fan vad trist 🙁 Förstår att det inte spelar någon roll vad jag som anonym skriver till dig (er) inom vården, det gör ju ingen skillnad för er, men vi är så många som har er att tacka för så mycket! Tack! Snälla fortsätt kämpa, ni är fan hjältar i den här jäkla pandemin ❤️ Önskar att jag kunde ge er både semester, mer lön och bättre villkor!

     Svara

      ❤️

      Svara

  Men vad är det med alla gränslösa människor??

  NEJ, han är inte härlig och knasig och crazey.

  Han är gränslös

  Han respekterar inte ett nej från ett barn

  Han inser inte att barnet är i en beroendeställning till honom.
  Vad mer gör barnet för att hålla B på gott humör?

  Svara

   Jag känner mig också lite crazey.

   Svara

    Också?
    Du och dina löss?

    Svara

   Alla som tycker att han är härlig och knasig är medelålders kvinnor som bor i någon liten småstad.
   Om han inte respekterar ett nej från sina barn har han nog svårt att acceptera ett nej i andra situationer också…..😊😊😊

   Svara

    Neeej 😱 gillar verkligen inte BR. Gillar inte heller KZ. Är i deras ålder och bor i småstad.

    Svara

     Samma här. Tycker de är så oerhört pinsamma. Lögner och bortförklaringar är allt som kommer från dem. Kan bara splittra, skapa kaos och otrygghet. Patetiska människor.

     Svara

      Verkligen!

      Svara

    Tror att en viss typ av stockholmare är deras största följarskara, faktiskt. De har ju precis den där dryga stilen alla hatar utom en – viss typ av stockholmare.

    Svara

     Hahaha ☝️😂

     Svara

  Han verkar inte förstå kritiken (vilken chock). Problemet är att han varken respekterar eller lyssnar på sina barn. Jag har hört två frustrerande söner ett antal gånger be sin pappa att sluta filma, men det har han struntat i totalt.
  Någon kommenterade att Bingo inte lyssnar ett dugg på R, varpå han kommer med ett sjukt dumt svar: ”han vill ha glass till middag varje dag, ska jag lyssna på det också?”
  Stackars stackars barn….

  Svara

   Dessutom säger ju Rambo att han ibland blir ledsen när han filmar, men Bingo lyssnar ju verkligen inte 😣
   Han får det till att låta som alla andra är hemska personer som blev arga på honom

   Svara

  Dom där två föräldrarna alltså, lika jävla blåsta. Dom har nåt fel som är trasigt när dom tänker.
  Stackars barn.

  Svara

   Dina föräldrar är också lite blåsta.

   Svara

    Det vet du inte. I Bingo och Katrins fall är det ju däremot oerhört väldokumenterat.

    Svara

    Jag tror det är någon liten liten människa här som ”hejar” på sina idoler men inte har något direkt belägg för att försvara deras beteende så det blir mest ordbajs

    Svara

     Är du 5 år?

     Svara

      Nej, är du?

      Svara

     Eller så är det de själva som är här och tänkte sig få ett gott skratt men blev kränkta istället. Och känner att de måste försvara sitt lågt stående beteende.

     Svara

      Ja något av era alternativ är det! Eller båda 😊Ilskna påhopp och osakliga försvarstal i var och varannan kommentar!

      Svara

    Dumhuvud!

    Svara

     Tog ordförrådet slut?
     Eller är du faktiskt 5 år?

     Svara

   Det är väl tur att Katrins yngsta son (som även han exponeras sjukt mycket av både B och K) är fredad hos sin pappa som verkar vara vettig och har noll intresse av sociala medier.

   Svara

    Men han låter dem hålla på dock…

    Svara

     Han kanske inte orkar ta diskussionen med dem, eftersom han vet att det är lönlöst 🤷🏼‍♀️

     Svara

      Han får ju ändå X antal gratisresor varje år ”tack vare” K och B:s köpta inlägg.
      Så då är det väl knappast läge att protestera direkt…
      Man kan inte både ha kakan och äta den (och då menar jag inte K:s ”cookies”…)
      Nej, han får nog acceptera läget helt enkelt..

      Svara

    Det är ju nåt skumt med honom också som skaffat barn med henne och sen umgås med dem.

    Svara

     Ibland finns inte så många val att göra när man har barn med en speciell typ av människor, om man vill ha fortsatt kontakt med sina barn och kunna till viss mån påverka deras uppväxt.
     Då får man göra viss uppoffringar som kan te sig märkliga av andra.
     Mvh ”medberoendetillnarcissist”

     Svara

    Jag började följa Alex på Instagram, han är som sagt inte speciellt aktiv, men hursomhelst, 2 av 70 bilder är på hans son. Bingo kommer väl upp i 70 bilder på sina barn på några veckor.🙄

    Svara

  Så skrämmande gränslöst beteende

  Svara

  Jag tycker det mest tragiska med det hela är att Rambo med största sannolikhet kan söka upp det i framtiden och se själv. Stackars barn ❤️

  Svara

  Först kör han över ungen genom att inte respektera pojkens ”nej” och visar att pappa skiter i både vad barnet vill och hur han känner. Så jävla taskigt. Sen i steg två så utövar han känslomässig utpressning och tvingar barnet att ta på sig ansvaret för att fölk inte ska vara arga på pappan. Fy fan vilket föräldraskap.

  Svara

   Ja åh alltså 😣
   Rambo säger ju att han ibland blir ledsen men Bingo lyssnar ju inte på vad han egentligen säger…
   han hör bara det han vill höra, så sorgligt att se.

   Svara

  Först kör han över ungen genom att inte respektera pojkens ”nej” och visar att pappa skiter i både vad barnet vill och hur han känner. Så jävla taskigt. Sen i steg två så utövar han känslomässig utpressning och tvingar barnet att ta på sig ansvaret för att fölk inte ska vara arga på pappan. Fy fan vilket föräldraskap.

  Svara

  Gör jag nåt fel?? Jag kan inte se

  Svara

   Du kanske blundar?

   Svara

    Haha! När jag går in på hans insta är den privat, det var det jag menade, men jag tiggde nästan om den kommentaren, tack!!!

    Svara

     Han gjorde allting privat för någon dag sedan när kritiken blev för jobbig.
     Den går nog tillbaka till ”öppen” om någon vecka – han behöver ju pengarna som många följare genererar.
     Så han har inte råd att ha ett stängt konto så värst länge… Det är mitt stalltips.

     Svara

    Haha bra diss

    Svara

   Det finns inget att se. Det är en skärmdump.

   Svara

  Frågan är om det finns ett värre kommentarsfält än här på bbv. Vidriga kommentarer.

  Svara

   Håller med, massa vidriga kommentarer som tar den vuxne mannens beteende i försvar, tycker också det är förkastligt!!

   Svara

    ☝️☝️☝️☝️☝️☝️

    Svara

   Då har du inte varit inte på Flashback.

   Svara

   Jag håller med. Saklig kritik är en sak men många är bara elaka. Kommentarsfältet blir bara värre och man kan inte skriva något utan att få en oförskämt svar tillbaka.
   Många mår nog inte så bra.

   Öppet spår är undantaget.

   Gällande Bingo o Katrin så verkar de bara riktiga toppenföräldrar. Önskar att jag hade haft det sådan härlig barndom med kärleksfulla föräldrar.
   Däremot alldeles för mycket exponering av barnen. Inte ok. Har märkt att barnen säger ifrån ibland. K o B borde ta till sig av kritiken. Det går inte fråga ett barn vad de tycker eftersom barn inte är mogna att förstå problematiken.

   Svara

    Vilket trams! Det här kommentarsfältet är väldigt sakligt.

    Svara

     Trams?

     Svara

    Anonym 21:58
    Va? Vem ÄR du???
    Bingo eller Katrin?
    För en vanlig människa kan omöjligt undgå att se, höra och förstå att barnen enbart är
    med för att generera en inkomst som betalar alla deras resor, bilar, lägenheter och dyra livsstil!
    DET är inte bra föräldraskap- det är egoistisk och sniket!

    Och är det så att kommentarsfältet på den här sidan upprör är det bara att scrolla vidare eller låta bli att ens gå in!
    Men jag fattar – både du K (eller om det nu är B???) är såklart nyfikna på att veta vad folk tycker…

    All publicitet är ju BRA publicitet!…

    Svara

  Men han passade inte på att ursäkta sig för att han använder CP som något fult och dåligt?
  Bängo, du ÄR ful, alltid, både på utsidan och insidan, med eller utan webcam!

  Svara

   Vad har hans utseende med detta att göra? Onödigt.

   Svara

    Ja ja, PK-eliten kallade dig tillbaka till 2018. Kryp tillbaka dit.
    Han är värdig all kritik. Vare sig det är utseenden eller beteende. Bingo är inte mer värd en gammal möglig fralla.
    Behandla sitt barn på detta vis, och offentligt.

    Svara

    Jag får för mig att br själv bjöd in till diskussion genom att kommentera sitt utseende och jämföra det med en diagnos. Kan också hålla med om att han inte har ett fördelaktigt utseende. Dock har jag en bekant med cp-skada som skulle anses vara vacker, så jag kan inte hålla med om hans jämförelse 😃

    Svara

    I ett annat inlägg så sa ha sig vara CP-ful.
    Men visst, det har inte med just detta vidriga inlägg att göra. Men, det förstärker bara min uppfattning om honom.

    Svara

  En man som ägde en hjärncell men den är hemma och vabbar.

  Svara

  Jag lärde mig som ett litet barn att sluta säga cp, försa mig en gång efter jag hört det flera gånger slog i foten i skolan och sa ”jäkla cp” tyvärr stod någon med en cpskada i närheten (vilket jag inte visste) vilket blev oerhört sårad av min kommentar, jag har aldrig upprepat det igen. Känns så okunnigt att säga det som vuxen.

  Svara

  Den enda som blir förskräckt när ena ungen är nära att slå huvudet i bassängkanten är Katrins pappa (film på hennes IG, se u slutet). Så de har NOLL urskiljning inför vad de lägger upp. Så enormt egofixerade.

  Svara

  Undra hur disskussionen såg ut innan; ”pappa har fått massa dum kritik så nu säger du så här så alla ser hur bra jag är”
  Sjukhuvud är han

  Svara

  Blir bara äckligare. Så stora fel på dem föräldrarna. Sjukt beteende. Fortsätt plåta billiga tjejer istället för i helvete

  Svara

  Kom igen Camilla, ta en universitetsexamen istället för att låtsas ha en.

  Svara

   På vilket vis förändrar en potentiell universitetsexamen erövrad av Camilla det faktum att B är totalt empatilös?

   Berätta gärna, verkar vara en spännande plot twist.

   Svara

  Och det svenska barn helstatliga allt vill ha i julklapp är…fred på jorden 🙄😂

  Svara

  Tydligen så måste ju något annat till här än att skriva till Bingo eller Katrin själva för det ignorerar dom bara, kommer med helt bisarra tillbaka meddelanden eller blockerar..så kanske man ska gå vidare till deras sponsorer, där dom får sina pengar ifrån…är dom fortfarande villiga till att ge spons till dessa personer, ger Bingo och Katrin verkligen det dom vill ha ut av sin/sina produkter? Jag har försökt ifrågasätta Bingo utan hat eller något som helst kränkande i mitt uttalande men då blev jag blockad på en gång.
  Sen ser vi på Bianca idag som är extremt ledsen och får ta emot så jävla mycket skit utan att ha gjort egentligen nånting fel, där är det bara människor som inte håller med det hon står för eller som försöker hitta fel.
  Vart går gränsen, vart är balansen mellan allt detta?

  Svara

  Jo jag kan bara hålla med att det är tragiskt och desperat. Ska han hålla på såhär får han lägga ner hela influencer-grejjen, folk gillar inte sånt beteende.

  Svara

  Men är han inte frisk….????🤢🤢🤢

  Svara

  Att sonen också säger att han inte vill att han lägger upp när han ramlar. Vad gör Bingo? Lägger upp ett klipp precis efteråt där han ramlar. I samma video som han försöker få det till att hans son tycker det är kul att vara med på film.
  Fattar inte hur man kan exponera sina barn såhär! Blir så himla ledsen för barnens skull, deras föräldrar verkar inte bry sig överhuvudtaget om att respektera deras åsikter eller känslor gällande att bli fotade, filmade och upplagda inför hela världen att se.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.