Barn på sociala medier del 952864

Bildkälla: Oliver Hunt Instastory

En kort sammanfattning:
Denise Desmond och Oliver Hunt har en dotter tillsammans.
Oliver blev nyligen tillsammans med influencern Antonija Mandir som har tre gånger så många följare på Instagram, än Denise och Oliver tillsammans. (O=60 000 D= 40 000 A= 355 000)
Det som tas upp i inlägget här ovan är att Denise inte vill att Antonija lägger upp bilder och filmer på dottern på sitt Instagramkonto, något som både Oliver och Antonija helt struntar i. Efter att ha fått massor av frågor gällande detta så publicerade Denise videon här ovan, vilket fick Oliver att publicera den här långa texten på sitt Instagramkonto.
Det är där vi är nu.

Oliver Hunt publicerar de här inläggen med mängder av text, som inte någonstans ens nuddar vid problematiken som Denise tar upp – alltså det olämpliga och problematiska i att Antonija publicerar bilder och filmer på en barn – någon annans barn och mot dennes vilja – för sina 355 000 följare på Instagram.
Det enda Oliver egentligen skriver om i sitt inlägg är hur han kände under sitt och Denise förhållande, hur illa han tycker att hon behandlade honom och hur mycket dottern älskar Antonija och hur nära de kommit varandra.
Det är ju så klart trevligt, men vad har det med saken att göra?

Allt det skriver han ju för att försöka såra barnets mamma, det skulle ju en treåring kunna räkna ut.
Som att barnets känslor inför pappans nya flickvän är det som avgör huruvida det är lämpligt eller inte att exponera barnet för 355 000 främlingar på Instagram?
Det känns både omoget, barnsligt och en smula hämndlystet.
På bekostnad av dottern.

Hur han mådde under och efter deras relation är helt irrelevant när det kommer till att exponera dottern.
Huruvida dottern trivs ihop med pappans nya tjejer har HELLER ingenting att göra med faktumet att det är extremt problematiskt att exponera ett barn på det här viset på sociala medier, särskilt av någon som inte är en förälder och extra särskilt när en förälder absolut inte vill det.
Jag tror barnets pappa behöver skilja på sina egna känslor från förhållandet och det faktum att mamman inte vill att barnet exponeras på det sätt som sker hos hans nya flickvän.
Jag kritiserade nyligen att Denise ville ha en frågestund där följarna fick ställa frågor till dottern, eftersom jag inte tycker att man ska skapa content/innehåll kring sina barn, men det här tar problematiken till en helt ny nivå.
Här skapas det content av barnet, som sedan används för att göra den biologiska mamman så illa som möjligt eftersom pappan vill ge igen för hur han anser sig ha blivit behandlad av mamman under deras förhållande.

Exploateringen av dottern, och oviljan att ta till sig att det faktiskt finns en problematik i det, verkar hamna på andraplats bakom pappans längtan efter att få trycka dit barnets mamma riktigt rejält med den nya flickvännens relation till barnet och genom att låta densamme fortsätta publicera bilder och filmer på barnet, MOT mammans vilja.
En ny lägstanivå helt enkelt.

185 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker ni att mammans vilja väger tyngre än pappans när det kommer till om ett barn ska exponeras? Inte detta specifika fall alltså, vet inte vad pappan här tycker om att barnet är ”offentligt” på varken mammans eller nya tjejens plattform.

  Svara

   Den som har hand om barnet mest har mest att säga till om.

   Svara

    Och vid varannan vecka?

    Svara

     I dethär fallet har ju han henne varannan helg

     Svara

      Ett nej väger alltid tyngst.

      Svara

      Ojsan va duktig han är som har henne varannan helg – alltså räkna gärna ut vad 4 dagar på en månad blir per år så får du fram hur mycket han träffar barnet som han påstår sig älska så mycket….bläääääk🤮

      Svara

     Nej. Den som inte vill exponera barnet ska få bestämma. Helt enkelt. Det handlar om integritet.

     Svara

      I detta fall handlar det dock inte om att barnet inte ska exponeras alls, utan endast att barnet inte ska exponeras i antonijas kanaler. Mamman har absolut inget emot exponering i sina egna kanaler

      Svara

       Exakt. Vilket bara bevisar att det här bara handlar om hämnd och att använda barnet som ett vapen.

       Svara

        Att man själv vill kunna påverka hur och på vilket sätt ens barn exponeras på är väl inte så konstigt, speciellt när det är en person som har en så otroligt mycket större publik. Jag personligen hade inte exponerat mitt barn alls om jag var influenser men jag kan också förstå att det är en stor skillnad när man själv är i kontroll över vilket material som läggs ut t.ex.

        Svara

         Undra om hon utan att ifrågasätta skulle sluta lägga ut bilder på barnet om pappan inte vill att barnet är på sociala medier?

         Svara

    Är inte förvånad tycker inte om Antonija. Vad respeklöst av dom.

    Svara

    Förlåt men den där narcissisten Oliver ska inte ens få utrymme att uttala sig. Han är inte engagerad i sin dotter utan bryr sig bara om klick i sociala medier. Han målar sig själv som ett offer, när han i själva verket är den ruttna personen som låtit hans ex göra ALLT. Nä fy för dessa mansbebisar som tycker SÅ synd om sig själva.

    Svara

     Någon som vet varför han enbart träffar dottern varannan helg?

     Ps. Har inget emot någon av dem och tror de alla på ett eller annat sätt är offer för detta.

     Svara

      Nej, inte alla. Barnet är ”offret” i det hela. Om föräldrar kunde sluta tänka på sig själva och bry sig om vad barnet mår bäst av istället.

      Svara

      Enligt tidigare uttalande från Denise så har han henne inte oftare för att det inte ”funkar ihop med hans jobb” … har han ens ett vanligt jobb eller menar han att han inte kan ta hand om sitt barn för att hans sociala medier är viktigare??

      Nej, tack.. en kille som har sitt barn fyra dagar i månaden och använder de fyra dagarna till att enbart skapa inlägg med barnet till sin instagram.. jag skulle inte ta i honom med tång. Märkligt att någon vill göra det. Spyr. Finns inget mer avtändande än en kille som inte tar hand om sitt barn.

      Tycker att barnets mamma ska helt och hållet få bestämma i det här fallet.

      Svara

       Jag är villig att hålla med, men det gäller nog alla influensers och offentliga profiler. Bygg ett band med ditt barn tiden du har det istället för att trycka upp en kamera mellan dig och barnet konstant.

       Det är vidrigt att barn ska växa upp tänkandes att deras värde sitter i likes på Instagram. Det kommer med största sannolikhet oavsett att ske när ungen är i tonåren, men då har föräldrarna ett ansvar att ha byggt upp barnets självvärde i sig själv innan det sker. Fy skäms för influensers som exponerar deras barn för profit. Får de inte tillräckligt mycket pengar för de samarbeten gör på egen hand, knalla till arbetsförmedlingen..

       Svara

       Ja herregud, han har inte tid att ha sitt barn varannan vecka pga jobb, men han har tid att hänga med antonija hela tiden? Konstiga prioriteringar men vad ska man förvänta sig av en tölpig mansbebis.

       Svara

   Tycker den ena föräldern oavsett kön ska respektera den andra förälderns vilja när det kommer till denna fråga. Om en inte tycker det är ok så lyssnar man!

   Svara

   Jag tycker att ett nej väger tyngre än ett ja, oavsett från vilken förälder det kommer.

   Svara

   En ny partner har ingen som helst rätt att exploatera ett barn på det vis som Antonija och den där Sahndhrah gör. Speciellt inte om de träffas så sällan som de gör. Vem fan är de att ta sig rätten liksom??

   Svara

   Det märkliga är ju att mamman också lägger ut bilder på barnet.. Däremot – tex killen jag träffar har två barn. Jag kommer inte lägga ut något (för mina ynka 140 följare 😂) om inte båda är okej med det. Precis som att jag alltid frågar vänner innan jag publicerar något med deras barn. Är det inte okej så respekterar man det.

   Svara

    Fast (haha fortsättning från min kommentsr ovan) det spelar iof ingen roll huruvida mamman lägger ut heller. Vill hon inte – då publicerar man inget. Enkelt 😬

    Svara

     Men lite märkligt dock att hon postar en miljon foton på sin dotter (dottern är jättegullig, rolig och smart, så förstår att hon vill visa upp henne för hela världen, såklart!), men så snart hennes ex hittar en tjej som hon har haft en beef med, då ska hon begränsa hur dottern syns på sociala medier. Det var aldrig problem i hennes kanaler eller på hennes ex kanaler, men så snart A visar foton, då är det ett stort problem. Det känns märkligt.

     Hoppas dock att alla tre löser detta tillsammans, för dotterns skull. 🙂 Antonija verkar vara fin mot dottern, men det kanske slutar med att hon inte alls visar dottern eller att de kommer överens om att hon kan visa dottern. Det är helt upp till dem och jag hoppas de kan sköta det som tre vuxna människor.

     Svara

      Håller helt med om detta! Dessutom går det inte en vecka utan att Denise hänger ut Antonija på det ena eller det andra sättet, subtilt eller inte.

      Hade jag varit Leona hade jag inte uppskattat att min mamma konsekvent tog till sin 40K plattform på instagram för att smutskasta min pappa på veckobasis. Tycker faktiskt det är det mest orespektfulla i allt detta, att dem inte kan bemöda sig att bråka om detta i ett slutet forum. Och ja det är hyckligt som fan av Denise att sitta och klaga på detta och mena att Oliver introducerade Antonija och Leona för tidigt när hon själv introducerade Leona för Lennie samma dag som hon träffade honom första gången. Sten i glashus.

      Tragiskt drama på så många sätt och stackars Leona är väl den som kommer behöva bära börda för detta i många år framöver.

      Svara

      Till anonym 15:34
      Fast egentligen så kvittar det ju att MAMMAN till barnet lägger upp om det nu är så 100 bilder på barnet. Antonija har inget med barnet att göra? Du frångår ju ämnet när du kommenterar att Antonija är så snäll mot dotter etc. Det är ju inte det som är problemet. Problemet är ju att Antonija lägger upp bilder på någon annans barn utan båda föräldrars samtycke till det??? Att bara fråga en part räcker inte? Men också, för att tillägga, det är en stor skillnad i följarantal mellan Antonija och Denise?

      Du frångår även från frågan när du ska lyfta att Denise lägger upp bilder. Det är hennes barn.

      Det är sjukt respektlöst att lägga upp bilder/stories på ett barn som inte ens är ens egna barn? Vem gör sånt? Jag som knappt har följare frågar t om min kusin om jag får lägga upp en film på mina kusinbarn när jag är med dem. Det är inte mitt barn, föräldrarna för barnet bestämmer. Vill inte den ena parten då får man så fint acceptera det.

      Svara

   Ett nej väger alltid tyngre än ett ja i fall som dessa. Dock blir det lite dubbelmoral när hon själv visar upp barnet så mycket på sociala medier. Det vore mycket mer förståeligt om även hon själv värnade om barnets integritet.

   Svara

   Den som säger nej vinner.

   Svara

    Att föräldrar lägger ut på sina barn kan man tycka både det ena och andra om.men då är det iaf föräldern som styr vad som läggs ut. Här är en mamma som står handfallen i vad en annan kvinna väljer att dela med sig av på hennes barn.
    Hela situationen är så hemsk

    Svara

     Framförallt borde de vara vuxna nog att sköta detta privat, offline

     Svara

   Handlar inte om vems vilja som väger tyngst, utan om barnet som exponeras inför tusentals människor som content på ett instagramkonto.
   Barnet kan ta skada.

   Svara

    Ja vad hände med ” barnens bästa”?

    Svara

   Jag tycker inte att man ska exponera dina barn på soc medier öht. Men den som inte tycker att barnet ska exponeras ska få bestämma. Det väger tyngre. Sen om det är mamman eller pappan spelar ingen roll.

   Svara

   Jag tänker såhär.
   Jag tror hon är less på att inte ha en dialog.
   Han är less på henne.
   Jag tror hela storyn om hur A gjorde mot henne svider.
   Jag tror att det svider att se ”den nya” med sitt barn så intimt.
   Han behöver växa upp och ta ansvar. De borde ha delad vårdnad.
   De ska inte ta sån här skit på sociala medier, utan de ska hantera detta privat.
   De viktigaste de har är sitt barn nu.
   De behöver ta hjälp av ett proffs för att kommunicera.
   De SKA lägga sina sårade känslor åt sidan och fokusera på att få sin relation/kommunikation att fungera för barnets skull.
   Vad är det för FEL på dagens unga människor idag? Har de tappat allt helt?
   Väx upp, båda två. 🤮

   Svara

  Kan föräldrar sluta bråka över barn offentligt?? Stackars barn.

  Svara

   Traaaaaaaaagiiiiiiiiskt! Sluta kommunicera via sociala medier. Sluta exponera ert barn. Annars är de ju lika dumma båda två.

   Svara

  Jag förstår att mamman inte vill att antonjia exponerar barnet men det blir lite kasta sten i glashus när hon själv exponerar barnet heeeela tiden

  Svara

   Om man gör det själv som förälder (vilket jag personligen är emot), har man 100% kontroll över innehållet. Dessutom tycker jag oavsett att det är extremt respektlöst att inte följa en förälders önskan om att inte lägga upp bilder på dennes barn, även om förälderns själv gör det.

   Svara

    men vem är ens den här Antonija som postar _någon annans_ barn?? herregud, ska man exponera en influencerunge kan man ju ta sin egen i alla fall…,

    Svara

     Tycker dock det är förkastligt att många (menar inte detta inlägg utan generellt) flunsor skaffar ungar på löpande band pga content och samarbeten. Ingen trygg grund för de ungarna, blir massiv identitetskris om ca 15 år om inte förr.

     Svara

      Att de skulle skaffa barn för att få samarbeten är ju lite tveksamt och överdrivet… De skaffar nog barn för att de vill ha barn. Sedan följer samarbeten och möjlig content på barnet. Men det är knappast så att barnen finns till enbart för att deras föräldrar ska få ett samarbete med typ mathem.se

      Svara

       Barn är det nya svarta.

       Svara

     Det verkar dock som att bilderna på barnet är borttagna nu. Eller har jag sett fel?

     Svara

      Ja! Ser ut så 👏🏽 Sorgligt att det behövs ett blogginlägg här där folk lägger sig i och förmodligen går på.

      Att de inte bara blir vuxna, kontaktar familjerätten och sköter detta offline.

      Svara

    Jag håller med helt men antonjia kanske rättfärdigar sitt beteende genom att mamman och pappan visar upp barnet hela tiden

    Svara

     Hon kan inte rättfärdiga ett skit för det är inte ens hennes unge. Hon och pappan är inte ens ett par! Vad de är? Inte fan vet jag, det vet inte ens hon själv säger hon!

     Svara

    Fast Oliver kanske har 100 kontroll över innehållet. Han verkar ju vara med på det….

    Svara

    Men, pappan har ju definitivt inte 100% kontroll på vad mamman lägger upp? Så att om han då säger att han inte vill att hon publicerar dottern hela tiden, kommer hon då att respektera det och sluta?

    Svara

     Tror det kommer att låta annorlunda den dagen mamman har en ny partner. Då får säkert han lägga upp bilder och filmer.

     Svara

      Fast det verkar inte handla om att ny partner får lägga upp eller inte, utan just A för hon har en stor plattform och väldigt många följare.

      Svara

       Det är ju uppenbarligen inte det det handlar om.

       Svara

   Det är hennes barn. Då tar hon besluten.

   Det gör inte per automatik att Antonija får göra det!

   Svara

  white trash hela bunten

  Svara

  Om pappan och mamman lägger ut film och bilder på dottern är en sak. Men det finns ingen anledning till att hans nya tjej gör det.

  Svara

  Det är helt upp till föräldrarna att bestämma om, hur mycket och av vem deras barn sk exponeras på sociala medier. Veto bör även gälla om en av föräldrarna anser att barnet inte bör exponeras alls.

  Svara

   Om de tycker olika då? Han tycker att person x får exponera men mamman tycker att bara person y får göra det..?

   Svara

    Veto…

    Svara

     Jag tycker också att den som vill minst bestämmer. Vill bara höra vad andra tycker.

     Svara

    Då gäller ju veto

    Svara

     Då kommer även mamman sluta publicera dottern direkt, om pappan säger att hon ska sluta? Hon skulle utan protester bara gå med på att helt sluta publicera dottern? Jamen, dåså!

     Svara

      Kanske inte, men det gör väl ingen skillnad för om jag/du/andra _tycker_ att det borde vara så. Det finns många saker man kan tycka är rätt eller fel att göra, men att folk inte följer det ändrar ju inte vad man anser är rätt eller fel?

      Svara

   Är helt enig, om man tycker olika bör den förälder som inte vill att barnet ska exponeras få bestämma!

   Svara

    Ja gör det är ju ingen rättighet att få exponera sitt barn på sociala medier. Däremot bör det vara en rättighet att slippa se sitt barn exponeras på sociala medier!

    Svara

  Hur kan man tro att någon som delar ALLT med 40 000 okända människor helt plötsligt hade slutat om det istället var 300 000? Som att Denise är så mån om att barnet ej ska exponeras? Njae

  Synd om barnet som har sopor till föräldrar.

  Svara

   Men hon har kontroll över innehållet! Annan sak.

   Svara

    Fast om Oliver också har det. Fast via A??

    Svara

     Men det är fortfarande inte As barn! Förstår inte hur så många inte förstår det. Det är som att en bonusförälder plötsligt skulle börja lägga sig i vaccinationsplan eller bestämma vad barnet äter eller inte – dvs såna saker som man inte har med att göra om det inte är ens eget barn.

     Svara

      Så en mormor får inte lägga upp en bild på sitt barnbarn eftersom det inte är hennes barn?

      Svara

       Hon får väl fråga föräldrarna först vad de anser. Är precis samma sak. Förutom att mormor Kerstin kanske inte har 355000 följare på IG då möjligen..

       Svara

        Haha min mamma är mormor Kerstin. Och skulle aldrig falla henne in utan att fråga.

        Svara

        Btw, om hon frågat O då? Han är ju föräldrer..

        Svara

         Inte. Hennes. Barn. Och mamman säger nej.

         Svara

        Jag är farmor till två underbara tjejer och där föräldrarna uttryckligen sagt till att det är endast de som får publicera bilder i sociala medier. Vilket jag tycker är helt okej och respekterar.

        Svara

       Nej. En mormor får inte det om hon fått ett nej. Jag har sagt till min mamma att hon inte får exponera min dotter på sin Facebook exempelvis. Hon accepterar det och förstår varför. Barn är ingen allmän egendom bara för att de har fötts.

       Svara

      Jag tycker detta är konstigt. Att en bonusförälder inte skulle få tycka eller bestämma någonting, inte ens mat. Man är inte bara en bonusförälder, man är också sin egen person som bor i sitt eget hem, och man borde rimligtvis få bestämma över saker som sker inom det egna hemmet. Annars kan man väl som bonusföräldern totalt strunta i barnet och behandla det som luft, om det nu skulle vara bättre. Jag har hört att det inte är att föredra ur barnperspektiv.

      Svara

       Hon är inte en bonusförälder. De bor inte ihop, definierar inte sin relation ens.

       Dessutom så är man bonus förälder, inte förälder

       Svara

        Ja, man är en bonusförälder, men vad betyder det i praktiken? Vilka skyldigheter har man då? Får man inte bestämma någonting när ungen är hemma hos en, inte ens maten som serveras, så har man väl då inte heller några skyldigheter gentemot barnet. Vill den biologiska, missunnsamma föräldern att man är delaktig så får man vara rimlig. Om hen kräver att ungen ska äta helvegansk, helekologisk kost och endast bära tvättbara tygblöjor, så kanske bonusföräldern tycker att det är lite för mycket begärt, och det kan nog påverka ungen negativt. Skapar liksom onödig friktion i barnets liv, särskilt om relationen mellan den andra föräldern och bonusföräldern blir seriöst.

        Svara

         Men vad pratat du om?! Den biologiska pappan har sitt barn varannan helg!

         Inte ens det är en förälder så prata inte ens om att Antonija skulle vara ens i närheten av bonusförälder som ska tycka något!!

         Svara

          Jag pratar generellt och inte just om dessa tre. Mest som svar till Anonym 12:28, som skriver om hur bonusföräldern inte har något att säga till om barnets vaccinationer eller mat.

          Svara

           En bonusförälder är inte laglig målsman att bestämma saker som vaccination. Är man inte personen som signerar pappren från skola eller myndigheter, så är man inte personen att påverka sådana beslut åt barnet heller.

           Haha hade jag inte velat äta maten min pappas sambo lagade när jag var där så hade jag fått gå hungrig. Vore väl helt orimligt att hon inte skulle få välja mat eller ha regler i huset även fast pappa hade barn sedan tidigare.

           För övrigt är jag emot att ta in nya vuxna i hemmet när man har barn. Har man barn på deltid kan man gott vara särbo och bo ihop de veckor/dagar barnen är hos andra föräldern. Folk är så jävla snabba på att ta in nya partners som barnen helt plötsligt måste acceptera som en bonusförälder. Sen byts de ut och cirkusen börjar om. Undra vilka vuxna som hade accepterat att bo under de premisserna.

  Ang Olivers insta, HUR kan han ha så många likes på sina inlägg?😳 köpt följare?

  Svara

   Jag skulle vilja veta hur deras(D+A) följarantal ändrats sen antonija och Oliver bekräftades dejta. Lär vara en stor ökning över en natt typ.

   Olivers IG är ju typ världens tråkigaste så hur det kan finnas 60000 pers som följer är ett mysterium.

   Svara

    Exakt!

    Svara

  Avgå alla tre, tycker jag. Skärp er, för fan.

  Svara

  Var det inte Denise som bad sina följare om förslag på videor hon skulle kunna göra tillsammans med dottern för typ fyra dagar sedan…? Känns ändå skenheligt att sedan klaga på den andra föräldern och hans nya.

  Svara

   Hahahaha this

   Svara

   Extremt skenheligt. Men det är fortfarande hennes barn och inte Antonijas.
   Det går därför inte att jämföra dem och Antonija har i detta fall inget att säga till om vad gäller barnets exponering.

   Svara

    Nej men O, och om han är med på det, ska A verkligen få så mycket skit då?

    Svara

     Han är inte oskyldig men hon borde förstå bättre än att posta bilder som inte är hennes att posta. Den kritik som riktas mot henne är alltså befogad, så länge han inte tvingat henne att posta bilderna.

     Svara

     Antonija är väl vuxen och kan ta egna beslut? Man lägges inte ut någon annans barn! Punkt slut. Hon kan återkomma själv när hon burit ett barn och tagit hand om det all tid förutom 2 helger i månaden!!

     Vad är det för fel på folk. Vad Denise och Oliver gör med sitt barn är upp till dom men främlingar nya flickvänner osv ska ge fan i barnet!

     Svara

      Ja, tycker detta är grundläggande. Tydligen inte för alla..

      Svara

      Fast vadå ge fan i barnet? Som flickvän till någon som har barn så ger man väl inte bara fan i barnet? Speciellt inte om man bor ihop under tiden barnet är där vilket de verkar göra i och med att de sover i samma säng (sjukt).

      Svara

       Ok inser att jag läser ge fan i barn = inte bry sig och det var nog inte det du menade.

       Svara

  Det är så absurt att folk går ut och berättar om hur ”bajs” deras relationer har varit i tid och otid, postar vad de skriver till varandra i privata sammanhang och bråkar om ungarna offentligt…

  Varför känner man sig tvungen att gå ut med detta till sina följare? Vill man inte dela med sig så behöver man inte. Tänker på Sandra Beijers förra uppbrott till exempel som folk var sjuuuukt nyfikna kring vad som hade hänt men hon valde att inte berätta utan skrev bara hur dåligt hon mådde, att han var ett svin och att hennes familj inte längre hade kontakt med honom heller, the end. Bra balans mellan att vara privat och personlig och äga sin respekt att ens liv inte tillhör följarna bara för att dom tjatar.

  Svara

   En normal person förstår detta men ”influensers” resonerar inte som dig och mig. Deras gränser är förskjutna pga deras ”yrke”. Dessutom tror jag att vissa känner ett behov av att dela med sig av precis allt till sina följare medan andra ser det som content som ger klick vilket i sin tur ger klirr i kassan.
   Det är idioti enligt mig att dela med sig av t.ex hur ens förhållande till sambo, mamma, bästa vän ser ut och ännu mer idioti att dela med sig av sina dispyter med andra personer men priset måste ändå vara att dela med sig av sin förlossning.
   Hur som helst är 90% av dessa så kallade ”influenser” idioter enligt mig som är så skadade av sitt ”yrke” och detta går tyvärr ut över de själva men även relationer till andra. Hur pepp är man på att riskera att hamna i en dispyt med en vän/bekant som är ”influenser” om chansen är stor att denna publicerar det för sina idioter till följare?
   Ja, jag tycker det är idioti att lägga ner tid, energi och besvär på att följa ”influenser” såvida dessa inte har åstadkommit något extraordinärt eller lever ett väldigt spännande eller annorlunda liv pga sjukdom eller hobby/yrke så som djuphavsdyke, astronaut, surfare eller liknande.

   Svara

  Oliver och Anto känns som två tonåringar som är nykära och ska behöva ta hand om ett barn nu och då. Ingen respekt för någon annan, bara dom är glada och kära.

  Sjuk barnsligt.

  Svara

   Sen ska hela familjen sova i samma säng. Ursäkta men har han barnet så få dagar kan väl nya tjejen sova på soffan eller hos sig. För mig är det lite sjukt. Varför har folk så bråttom att fixa nya mammor och pappor till sina barn?

   Svara

    Det går tyvärr fort i hockey…

    Svara

    Håller med. Tycker det är sjukt att O har mage att påstå att han inte har ”tid” att ha dottern mer än det lilla han har, men han väl har henne en helg tycker han det är viktigare att bjussa med sin nya tjej än att försöka få till lite kvalitetstid på tu man hand med sitt barn.

    Svara

     Exakt. Och hur kan man ens falla för en sån TÖLP som Oliver?! Sjukt omanlig och omogen och korkad. Alltså verkligen. Riktigt bottenskrap!

     Svara

     Har han jobb? Vad gör han i vardagen?

     Svara

      han är säljare

      Svara

      han är säljare

      Svara

     Vad jobbar denna fjanten Oliver med? Har han ett hederligt yrke i dagsläget eller är han också en meningslös individ som Antonija?

     Svara

    Verkligen obehagligt att barnet ska sova med en vuxen människa hon inte känner…

    Svara

     Förstår inte hur Antonija kan känna sig bekväm i den situationen och tycka det är okej. Jag hade aldrig gått med på det.

     Svara

  Följer inte nån av dom så vet inte hur mycket barnet exponeras av endera vuxen på instagram. Hade mamman haft 324 följare så hade det blivit en väsentlig skillnad även om det är stor skillnad nu med.

  De hade ju behövt tydligare regler sinsemellan antar jag om när, var och hur barnet ska få vara med på nåns instagram vare sig det är på deras egen eller någon annans kanal.

  Sunt förnuft är svårt tydligen när man ligger i konflikt med den andra föräldern. Om alla kunde sätta sig i den andra förälderns situation (eller barnets…) så hade det antagligen varit enklare.

  Svara

  Men Antonia har ju knappt lagt ut något alls med barnet? Vad är problemet?

  Svara

   Spelar ingen roll hur mycket eller lite. Hon behöver inte lägga ut något alls när mamman nu bett henne att inte göra det.

   Svara

    Men följer du henne? Det är jättelänge sedan hon la ut något och den här kritiken känns väldigt tagen ur luften.

    Svara

     Följer henne och hon la ut senast igår

     Svara

     Följer DU henne? Hon la ut senast i helgen….

     Svara

   Hon lägger ut i storys oxå

   Svara

  Noterar att hans syn på att vara en bra vuxen verkar definieras av hur ”kul” barnet har… det säger en hel del.

  Svara

   Han verkar vara en väldigt dålig pappa

   Svara

   Det var det jag reagerade mest på. Att han intensitet något om omsorg mm utan att barnet har kul med honom och A. Sedan blir det lite befängt när mamman för någon dag sedan frågade vad hon kunde hitta på för någonting med ungen i en video. Om hon inte vill att ungen ska finnas på sociala medier så får hon fasiken själv föregå med gott omdöme. Sedan kan jag tycka att det är märkligt varför ens A vill visa upp sin nya pojkväns barn men det är en annan fråga. Ingen av dem framstår som särskilt vuxna.

   Svara

    Väldigt stor skillnad på att själv visa upp sitt barn och att pappans nya flickvän ska göra det på sin mycket mer gigantiska kanal! För mamman är det ju som att en främling skulle lägga upp hennes barn.

    Denise har ju aldrig sagt att Oliver inte får lägga upp. Det handlar om att just flickvännen gör det! Vad två vårdnadshavare gör är upp till dom men vad andra främlingar gör ska man reagera på. Speciellt om den enda parten sagt sluta jag vill inte!

    Om barnet ska vara på sociala medier är ju en fråga för sig.

    Svara

    Ett tydligt bevis på att Oliver med största sannolikhet inte ska ha barn och att han inte var mogen för detta när han fick barn. Ska bli intressant om 10-20 år när det finns studier på hur barn påverkas av deras föräldrars livsstil och ”yrke”.
    Då syftar jag specifikt på Bingo och Margaux. Tråkigt för barnen men en del av mig hoppas nästan att deras ungar blir mentalt skadade av deras föräldrars patetiska beslut och livsstil.
    Ser det lite som ”for the greater good”. Utilitarism eller vad det heter. Att deras ungar blir förstörda och blir varningsexempel för andra som inte har disciplin, intelligens eller driv att läsa en utbildning på universitetet, yrkeshögskola eller liknande och tar det idiotiska beslutet att försöka sig på att bli en ”influenser”.
    Vet inte om det märks men jag avskyr verkligen denna grupp av människor. Jag tycker de är patetiska och det enda de bidrar med är ökad konsumtionshets och onödigt drama.

    Svara

  I slutändan känner jag: varför känner Antonija ens behovet av att lägga upp saker på andras barn? Istället för att tjafsa: bara sluta göra det?

  Svara

   Men hon gör ju inte det? Väldigt längesedan och inte alls i ”conent”-syfte.

   Svara

    Senast i helgen la antonija upp på barnet

    Svara

    Hon gjorde det senast igår?

    Svara

    Hon lade ut i helgen senast. Långa och flera olika videos på story.

    Svara

   Barn är tydligen populärt som content. Det verkar uppenbarligen ge klirr i kassan och för Antonija blir det säkerligen en liten avstickare från hennes reguljära skräp som hon publicerar.
   Himla händigt när man inte har något fyndigt eller meningsfullt att publicera. Vilket de flesta visserligen sällan publicerar men då kan man slänga upp en bild på en unge och likesen trillar in.

   Svara

  Åh jag känner med Denise, att se pappan till mitt barn visa hur lycklig han och hans nya är, bara det skulle göra mig ledsen …och kanske bitter.
  Och att de involvererar mitt barn som jag tar nästan helt eget ansvar för, fyyy vad ledsen och arg jag blivit

  Svara

   1. Snoka inte på exet och hans nya 😅
   2. Ang barnet – håller med! Hade blivit förbannad

   Svara

  Detta har inte med Antonia eller Oliver att göra men jag undrar hur Alex känner inför att hans son Falke exponeras som familjens lilla maskot i både sin mammas och mammans ex kanaler. Han tillhör ju dessvärre familjen där en kamera upp i ansiktet tillhör vardagen men om man ser på Alex själv så verkar ju inte han vara personen som är mest bekväm med det, undrar då hur han känner inför att hans son blir utblottad utan att ha något att säga till om?

  Svara

   Jag tänker att det är något privat som de valt att inte dela med sig av. Tycker vi ska respektera det och inte spekulera. Skillnad om de bjuder in en i konversationen som skedde här.

   Svara

   Jag tycker att Alex synts mycket mer i kanalerna senaste året typ. Han var inte alls med när han och Katrin var ett par. Jag är helt 100 på att om Alex hade vägrat så hade Falke knappt synts.

   Svara

  Internationella kvinnodagen: Anna Book önskar alla kvinnor en underbar dag med blommor och hjärtan… typ mors dag…? Hallå?

  Svara

   Det låter väl ganska typiskt Anna Book i för sig. Blommor och hjärtan. Hade hon försökt ta tag i något tyngre ämne som typ könsstympning hade folk kritiserat henne för det också och tyckt att hon inte var insatt osv. Tycker att hennes nivå var rimlig för den här dagen. 🙂

   Svara

    Nej jag tycker inte det är en rimlig trend att snuttifiera 8mars ;
    grattis till ojämlika löner, grattis till mäns våld mot kvinnor, grattis till könsstympningar och hedersförtryck, grattis till ojämlik sjukvård och dålig förlossningsvård?
    Ner med patriarkatet och nyliberalismen..

    Svara

     Skrev jag att det är en rimlig trend? Jag skrev att Anna Books nivå för 8 mars var rimlig för henne själv (alltså den typen av sociala medier hon driver).

     Att du tycker att patriarkatet och nyliberalismen ska ”ner” betyder ju inte att Anna Book delar sina åsikter om det och har lust att posta dina åsikter på instagram. Om inte annat har du för höga tankar om Books politiska engagemang.

     Svara

      Om hon inte är feminist bör hon väl inte posta om 8 mars öht? Det är inte en ”ge presenter till kvinnor”-dag, det är en dag för att uppmärksamma kampen för kvinnors rättigheter. Är du inte för den kampen, varför posta?

      Svara

  Var det nödvändigt av honom att skriva att deras dotter sagt att hon älskar A och verkligen pusha för hur mycket A tar hand om dottern? Det är klart dottern kan säga det, barn säger säkert det till sina förskolepedagoger också. Det känns som att han endast skrev så för att såra, som om det inte är tillräckligt jobbigt med att ens dotter träffar sitt ex nya partner. Jag förstår inte varför man måste lägga upp filmklipp och bilder på sin partners barn? Jag minns när två andra stora profiler skilde sig och pappans nya skyltade snabbt med på instagram att hon och hans dotter köpt ett bästis halsband tillsammans. Varför ens göra så när det är känsligt mellan pappan och mamman? Varför lägga ut det på sociala medier? Förstååår inte!

  Svara

   Tycker också det kändes märkligt att han påtalar hur mycket A gör för dottern, t.ex. matar och nattar. Om man bara har barnet när man ”har tid” (eller hur han nu uttryckte sig, förstår det i vart fall som att han har henne ganska sällan), varför prioriterar man inte att få så mycket kvalitetstid med barnet själv som möjligt?

   Svara

    Maktgalen man två intriguösa korkade damer. Vad kan gå fel. De älskar det. Barnet överlever nog de vuxnas dravel

    Svara

    Detta är två människor som skaffade barn för tidigt. Så omogna.

    Svara

     Denise är född 89

     Svara

      Man kan väl vara omogen för det?

      Svara

     Eller bara två människor som tyvärr skaffade barn.

     Svara

   Min dotter på 2,5 älskar ALLT just nu. Läser vi en bok så pekar hon och frågar vad alla heter och därefter ”jag älskar henne, det gör jag.” Så just den kommentaren från en 2åring hade jag kanske inte lagt så mycket vikt vid.

   Svara

  Alltså hon har väl själv uttryckt att hon blev ledsen när hon fick höra om Oliver och Antonija? Det känns som att hon gör det här för att ge tillbaka. Jag förstår att det är hennes dotter men lägg inte ut något själv då. Det känna som att hon vill bara skapa drama för att hon vill ge igen. Skulle inte förvåna mig om hon hittar på ett nytt bråk om ett par månader igen.

  Svara

   Är det bara jag som reagerar på att Oliver skriver att han inte har möjlighet att ha sin dotter mer? Ursäkta men kräks på pappor som ska bortförklara sig och minsann inte kaaaaan eller har mööööjligheeet men ändå enligt sig själva ”gör sitt bästa”. Snälla någon ingen tycker synd om er. Dumpar över era barn och allt ansvar på mamman. DET är respektlöst. Mot både mamman och barnet men framför allt mot barnet. Hur ska han förklara det sen? Vad, ärligt nu, vad i hela världen var viktigare att lägga tid och energi på än sitt barn? Förklara, tack.

   Svara

    Alltså reagerade också på detta..Vad gör han ens som är så viktigt 😂?? Hänga på random ställen med A? Iställer för att ta vara på den viktigaste tiden i sitt barns liv? Nej men herregud jag får panik av alla icke -ansvarsfulla pappor 😭

    Svara

    Förstår inte heller detta. De flesta ansvarsfulla föräldrar arbetar heltid, har ett någorlunda socialt liv,tar god hand om sina barn. Om man är ensamstående detta kanske betyder att under barnveckor: ingen padel, mer hemmatid m.m.

    Tid har man i Sverige. Man får helt enkelt anpassa sig och vara en bra förälder. Herregud vilket barnsligt beteende.

    Svara

    Bådr han och Denise skrev för ett tag sedan att han ooh Denise kom tillsammans överens om att han bara har deras barn så sällan pga att han slutar jobbet kl 18 varje vardag och att barnet då måste vara på förskolan så långa dagar och att det inte var bra. Men jag som följare får inte intrycket av att han jobbar så länge?

    Svara

     Då får han väl fixa ett annat jobb om han är intresserad av att ha tid med sin dotter. Konstigt att alla mammor lyckas få tiden att gå ihop kring barn trots jobb. Tänk om mammor skulle vara lika egoistiska som pappor. ”Nej tyvärr, funkar inte med det jobb jag har…”

     Svara

      Ja, du har helt rätt tycker jag.

      Svara

      MEN JAAAAAA!!!! Själviska jävla pappor! Anpassa dig efter barnet för helvete!

      Svara

    Håller verkligen med. Är uppvuxen med en pappa som tyckte att hans nya tjej var väldigt mycket intressantsre än hans fyra barn. Först va de varannan helg slutade med att han nu bor 6timmar ifrån oss med sin nya tjej. Klagade på min mamma att dom inte hade tid när vi ville komma o hälsa på på lov osv.
    Oliver verkar inte ta så mycket ansvar, man ser honom vara med A varje dag typ hela tiden. Men har inte tid för sin dotter?? Prioriteringarna är ganska klara va?

    Svara

   Denise ska också ha skrivit till jack, anronjias ex. Tycker det är så uppenbart att Denise sååå gärna vill bli känd, hon gör allt hon kan för att synas och få följer

   Svara

    För det gör inte O och A också?

    Svara

  Nu måste BRIS el typ Barnombudsmannen ta tag i barns utsatthet på nätet. Det är fan inte OK någonstans att exponera barn vare sig det är dina egna el andras. Att vuxna sen även använder barnen som slagträn på sociala medier för att offentligt såra varandra borde vara staffbelagt.

  Svara

   Fast jag tycker det beror på, när, i vilken omfattning etc.

   Barn som inte har sociala medier men syns i Kappahl och HMs reklamkampanjer syns inte på samma sätt men föräldrarna får pengar för jobbet.
   Vissa vill ju synas, och har egna konton som föräldrarna försöker ha koll på men medans andra inte vill synas eller så är de för små för att säga ifrån.

   Min syster har ett låst kontot och typ bara släkt och nära vänner kvar, där vi kan se vissa händelser med barnen och familjen.
   De bor långt borta och än så länge tycker barnen det är kul.

   Skitsvår gränsdragning!

   Svara

  Gervide så mycket oklarheter i nellies senaste story på frågan om hon köpt smuggelhund.
  Så många ickesvar på en och samma fråga
  Nä det hade hon inte för att hon har pass, vaccinationer och hälsopapper och hämtade valpen på Evidensia hade alla avmaskningar osv.
  Det säger ju absolut ingenting med tanke på att den hon köpt av är kvinnan som är utpekad somhundsmugglare samt även tidigare dömd för att ha förfalskat veterinärintyg.

  Bara det att de båda bor i södra Skåne men möts upp i Göteborg på Evidensia för en veterinärbesiktning?? Om hunden inte gått igenom då hade ju iaf NB gjort resan i onödan.
  Är det ytterligare en av smuggelkvinnans bulvaner som bor i Göteborg kanske med tanke på att kvinnan själv inte får handla med djur. Har du kollat Flashback och de inlägg kvinnan gjort på yt de länkarna till filmer där hon beskriver sin verksamhet? Julia, nbs stalltjej och Nellie köpte ju båda valparna från Madeleine och Julia tipsar ju och rekommenderar andra att köpa valp från henne i en bild på sin insta

  Svara

  Oliver är värsta tönten som bara tycker synd om sig själv.

  Svara

  Oliver skrev ”Jag har kanske inte all tid i världen, men den tiden jag har tar jag vara på”.
  Ursäkta??? Om du har ett barn SKA du lägga ner all din tid i världen på barnet. Barnet är alltid första prioritet!!

  Svara

   Ja, det skulle vara roligt att veta vad för viktiga saker som går före barnet. Han verkar vara en väldigt viktig person med tanke på att just han knappt har nån tid för sitt barn medan de allra flesta andra föräldrar ser till att ta sig tid med sina barn och prioriterar dessa.

   Svara

  Bryr mig noll om vem som har rätt eller fel men måste allting tas offentligt? Kan de inte komma överens får de ta hjälp. Tänk om föräldrar kunde lägga sin egen stolthet åt sidan och inse att det är ett barn i mitten. Ett barn som borde vara det viktigaste.

  Svara

  Tycker också han pratar runt sakfrågan.
  han får skilja på deras relation då och nu och ta sitt ansvar som pappa oavsett vad han tycker om mamman.

  Att hans barn har en bra relation med hans nya är ju super men har inget med saken att göra.

  Nu är det barnet som skall gå först och vill inte mamman att barnet skall synas i sociala medier måste han ju ändå ta in det.
  Tror bara han vill markera, men det blir fel.

  Som tur är kan han ju alltid omvärdera sitt beslut och kanske ändrar sig när han får läsa på mer om det. Han verkar ju vara en bra pappa.

  Svara

   Barn. Maktkamp mellan vuxna. Tänk vilket potent vapen barnet blir.

   Svara

  Jag vet inte riktigt vad jag läser.

  ”Och när hon säger att jag inte svarar och skriver till henne är skit snack.. jag har skrivit flera gånger till henne och förklarat varför jag betet mig som jag gjort”

  ”Du måste förstå att folk är olika och pratar på olika sett. Få dig själv att acceptera att alla funkar och kommunicerar olika. Och varför jag inte svarar är pga ngt
  Och i detta fall känner jag inte att jag kan prata med dig. Och fråga dig själv varför?”

  Så, det är skitsnack att han inte svarar henne eftersom han inte svarar ”pga ngt”. Okej

  Avslutar med

  ”Och vill du någonsin kunna prata med mig igen, så använd rak kommunikation och inte prata koder”

  Det ska till en sjuk hjärna att publicera sånt här som försvar?

  Svara

   ”och sen när leona fyller år och min pappa och syster ska komma till Sthlm för Leonas 2 års dag då dom inte träffat henne sen hon var ca 6 Månader. men du säger att dom inte kan fira för DU tycker det känns konstigt. Hade det varit för Leonas skull hade du gått ur från vad du känner och tänkt att leona hade uppskattat det!”

   Nu vet jag inte om pappan och systern bott utomlands i 1.5 år och haft regelbunden kontakt med ungen online under den tiden. Men en tvååring går inte miste om så mycket om två släktingar hon inte ens minns inte kommer på ett kalas.

   Svara

   Ordsallad.

   Svara

  Mamman vill vara känd
  Pappan vill vara känd
  De båda utnyttjar dottern för att bli ”kända”
  Helt sjukt och så uppenbart, speciellt mamma. Vem sjutton frågar sina följare efter förslag på vad för videos hon kan göra med dottern? Hon har bara en sak i huvudet, views..

  Svara

  Barnet ska inte exponeras på sociala medier förrän barnet är myndigt. Hoppas det införs en lag mot det eftersom influenser är för dumma för att förstås annars. En person som är underårig ska skyddas av sina föräldrar. Inte bollas med som en leksak och visas upp som en apa på zoo .

  Svara

  Där skämde han bara ut sig ännu mer. För det första så har han inte sitt barn 50%, redan där borde han inte ens ha rätt att säga ett ord. Ta ditt ansvar och sen kan du tycka något. Tid jobb whatever vem bryr sig. Har du satt barn till världen så ta hand om dom! Den lilla tiden han har Leona så är han inte MED henne. Vilket är tänkt med umgänget som sker så sällan. Utan slussar runt henne för okända människor. Ja det kan tyckas se ut att barnet trivs men åter igen, läs lite barnpsykologi. Så små barn ska inte utsättas för okända människor hela tiden när hon knappt har en relation till dig. Leona skulle inte ens träffa Antonija mer än på neutrala platser minst dom första 6 mån. Men det är såhär en pappa som inte bryr sig om sitt barns bästa och välmående gör. En pappas flickvän har aldrig rätt att lägga ut bilder eller videos på barnet. Totalt onödigt. Hans släkt borde ha regelbunden kontakt med Leona för att få träffa henne. Ett sånt litet barn ska inte träffa okända människor!

  Att dessutom skriva såhär om mamman visar bara vilken usel människa man är. Att kräkas ur sin sida av myntet som inte ens spelar roll för barnet i dagens läge? Buhu synd om manbebisen Oliver. Att du vatit en spermadonator gör dig inte till en pappa. All respekt till Denise, det är hon som burit henne, hon som fostrat henne, hon tänker på Leonas bästa, hon som är där i vått och torrt för sitt barn. Hon förtjänar inte den här skiten. Så slut dig igen Oliver och kryp ner i ditt lilla hål. Antonija ska vi inte ens prata om. Så tragiskt att se. Men karma kommer. En dag blir hon mamma själv och kommer förstå hur ont det gör.

  Svara

  I en del av hans inlägg på stories på insta skriver han att ”dotterns namn” dör för Antonija
  Jag avskyr verkligen uttrycket ****** dör för.
  Men när man dessutom drar in tredje Pet i det och i detta fall ett barn så är det ju bara sjukt.
  Skulle han och Antonija göra slut imorgon så skulle inte hans dotter sakna A särskilt länge.

  Jag hoppas verkligen det snart kommer en lag här i Sverige som skyddar barn mot sådant här.

  Svara

  Spelar ingen roll vem som har rätt, det är ett barn inblandat – sköt det diskret och privat. Alla förlorar på det här.

  Svara

  Pinsamt av båda parter
  Pinsamt att inte anotnija lyssnar
  Pinsamt att pappan lägger upp en tant om henne som person vilket bara är skämskudde från hans sida
  Och pinsamt av mamman att ta flera av dessa saker offentligt

  Svara

  Eftersom dem inte ens gått ut med att ha en seriös relation är det väl lite tråkigt att presenteras för någon som sen kanske inte kommer vara del av ens liv

  Svara

  Tycker mest synd om barnet i det hela. Dottern är ju extremt exponerad på mammans sociala medier, men det gör det inte rätt att hon även exponeras på pappans och hans nya tjejs. Tycker att mamman i sak har rätt att säga ifrån men tycker även att pappan borde göra det så att barnet inte utnyttjas av någon av sina föräldrar på sociala medier.
  Tycker tyvärr båda verkar vara lika omogna. Om Denise nu ville svara på frågan hade hon kunna sagt ”det är mellan mig och Oliver”. Sen Olivers ’försvar’ är bara pinsamt. Men de verkar tyvärr vara av samma skrot och korn båda två när det gäller att visa upp dottern på sociala medier och även att ta privata diskussioner där…

  Svara

  Han är så låg. Barnet är viktigast. Men här verkar hans känslor, hans nya flickvän och vad han vill gå före sin dotter.

  Svara

  Denise hade kunnat vara den vuxna här och ta detta utanför Instagram, men nej, det gör hon inte utan lägger ut sin åsikt om dotterns exponering på exets flickväns kanal, detta dessutom samtidigt som hon själv exponerar dottern helt absurt mycket på sin kanal.

  Jag hade absolut haft förståelse om Denise själv var väldigt restriktiv med vad hon lägger ut. Då hade det känts rätt risigt om en part som inte är föräldern lägger ut bilder på ens egen dotter när man själv undviker detsamma. Men nu, nä… Köper det inte.

  Svara

   Om du hade följt Denise och hela storyn från början så hade du vetat att hon försökt men att Oliver inte svarar henne. Och även här skriver han ju själv att han inte svarar för att han upplever att hon kör över honom! Som den mansbebis han är.. Synd om honom bara.

   Vad Denise eller Oliver gör med SITT barn är deras ensak. Om dom så vill lägga ut 100 bilder per dag så kör. Men att någons pojkvän/flickvän ska göra det!? Aldrig i livet!! Jag som förälder bestämmer över mitt barn tills hen fyller 18. Så om Anto vill lägga ut och en förälder säger NEJ då är det det som gäller!!

   Svara

  Självklart vill hon förmodligen inte att barnet exponeras pga svartsjuka. Jag hsde reagerat exakt likadant ! Och vet ni vad ? Det är helt okey ! Hon är barnets mamma, säger hon nej så är det nej! Sen går det ju att diskutera hela exponeringen som hon gör, hur lämpligt är det ? Det är dock inte olagligt. Dubbelmoral? Kanske men hennes nej ska respekteras oavsätt orsak

  Svara

  Helt sjukt hur antonija kan lägga ut shady saker mot Denise hela tiden och Oliver är ok med det. I slutändan är det hans dotters mamma. Om hon inte vill att Antonija ska lägga upp bilder så ska A inte göra det. Och om Denise träffar någon i framtiden, så ska han inte heller lägga upp bilder på dottern. Enkelt

  Svara

  Kan du granska Mimi Höglin som precis anställt en springflicka/assistent som slänger skräp o pantar burkar medans hon tränar o lagar mat.

  Svara

   Vad ska hon granska? Du verkar ju ha gjort det redan..

   Svara

   Tror du på riktigt att det är bara det hon kommer göra

   Svara

  Förstår verkligen inte hur folk resonerar kring detta.
  Bara för att föräldrarna själva väljer att lägga ut bilder och exponera sina egna barn betyder inte det står det är fritt fram för alla andra att ta sig friheten att göra det samma. Vad orsaken är till det är heller inget att diskutera. Vill föräldrarna inte så är det så, punkt. Det spelar ingen roll varför de tagit beslutet.
  Den större frågan här tycker jag faktiskt är varför man som ny partner till någon med barn känner att de måste exponera barnet trots motstånd från andra föräldern. Är det så viktigt för dig att lägga ut bilder och videos på barnet, för vad? Varför?
  Det är helt orimligt i mina ögon. Värdesätter man inte relationen vuxna emellan till förmån för barnen?

  Svara

  Vad sägs att sitta ner och prata som vuxna människor

  Svara

  De där två behöver terapi.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.