Internationella kvinnodagen

Den dagen som ”Internationella Kvinnodagen” inte längre behövs, eftersom kvinnor och män lever på lika villkor –  är den dagen du eventuellt kommer få höra ett ”Grattis till alla kvinnor” från mig, men till dess….nä…inget jävla grattis…
Jag kan – som kvinna –  på min höjd använda uttrycket ironiskt, men det är också allt.
Varför ska man gratulera uppmärksammad orättvisa i ett icke jämnställt samhälle?

Här nedan har jag samlat några stycken insiktsfulla uppmärksammanden som inte slänger sig med floskler som ”grattis alla kvinnor på ER/VÅR dag” utan som uppmärksammar kvinnor och/eller de problem som finns i samhället och som gör att det fortfarande behövs en ”internationell kvinnodag”.

 

296 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon annan som försöker se intervjun med megan och Harry på Viafree? Funkar det för er?

  Svara

   Ja.

   Svara

    Jag fattar inte varför Harry säger att de var tvungna att skriva kontrakt med Netflix osv för att få in pengar eftersom kungahuset hade slutat stödja honom ekonomiskt. Förlåt men har han inte redan mycket pengar? Och Meghan är väl en känd skådis med massa deg? Förstår inte varför det hela tiden vinklades som om de vore fattiga. Så provocerande!

    Svara

     De kanske spenderade mycket pengar innan de förstod att de inte skulle få någon mer ekonomisk hjälp? Så när de väl fick beslutet kanske det faktiskt inte fanns så mycket pengar kvar till dygnet-runt säkerhet

     Svara

      Varför skulle de få ekonomisk hjälp när de går ur kungahuset och vill ”leva privat”? Och det har varit tydligt hela tiden att säkerheten täcks i uk och samväldsländer men inte annanstans. Rimligt kan väl jag tycka.

      Svara

       Fast den skulle ju inte täckas i Kanada sa de ju.

       Svara

       Men det var i Kanada, som tillhör samväldet länderna, de drog in på skyddet.

       Svara

        Så länge de var del av kungahuset ja. Efter de gick ur så betalades inte skyddet.

        Svara

         Fel, deras son skulle inte få bli prins och en direkt konsekvens av det är indraget personskydd.

         Svara

          Och att deras son inte skulle bli prins förrän Charles blev kung var inte något som någon hittade på hips vips för att sätta dit meghan. Det är på grund av reglemente som har gällt sedan 1917 i BRF. Något både Harry och meghan borde ha varit medvetna om.

          Svara

     Hans arv efter sin mor räcker nog inte i evigheter, de har nog en annan ekonomisk standard än alla vi här inne🙂

     Svara

     Boende, livsstil o bevakning kostar ju. De har ju inte köpt en trea i Farsta direkt. De behövde väl nån stor stabil inkomst

     Svara

   Hon googla inte Harry . Haha visst

   Svara

    Hahah eller hur? ”Jag har aldrig googlat min man” hon har även sagt i en annan intervju att hon knappt visste vem han var innan hon träffade honom, jo tjena 🙄

    Svara

     Alltså jag tolkade det som att hon inte hade koll på vad som skrivits om honom snarare? Är väl inte så himla märkligt ändå. Finns massvis med extremt kända människor som jag förstås ”vet” vem de är – jag har hört och sett dreas namn och ansikte och kan koppla dem till vad de är så kända för. Men utöver det vet jag faktiskt inget om vilka de är alls. Har inte läst om dem, vilka de varit i förhållanden med, om de har barn, om de utbildat sig, vad de jobbat med/gjort för uppdrag osv. Tycker det är ändå rätt rimligt att man kanske inte vet mer än ”ah, han är prins i UK”. Men man vet ju inte så mycket om vem han är för det.

     Svara

      Men hade du googlat honom om ni började dejta? Eller ens om ni bara började prata och han var prins?

      Svara

       Har aldrig googlat någon jag börjat dejta och tycker inte man ska göra det generellt, så nej, det hade jag inte gjort. Enda gången det finns en bra poäng med det är väl om man börjar dejta någon man får höra är skum, typ är dömd för hemskt brott eller dyl. Men en känd person generellt skulle jag nog se ännu större anledning att inte googla, hade inte velat bli påverkad av vad skavllertidningar, fans etc. skriver om dem.

       Svara

        Sure.

        Svara

         Varför ställa en fråga om du inte accepterar något annat svar än det du själv tycker/tror? Då kan du ju strunta i att diskutera med andra och bara sitta där och gotta ner dig i dina egna åsikter. Jag hade inte gjort det, du behöver inte känna likadant. Folk är olika.

         Svara

          Haha vi är flera anonyma här vet du väl.

          Svara

           Men då får ni ju 100% skylla er själva om ni blir ihopblandade när ni svarar som Anonyma i samma tråd/kommentarsled.

      Alltså tyckte bara det var konstigt. Alla vet att den där kungafamiljen har skelett i garderoben men att inte googla någon man dejtar? Särskilt om hen är känd? Haha nä köper inte det. Folk googlar liksom sina grannar nuförtiden 😂

      Svara

       Det är ju dock projicering bara. Du köper det inte för att du skulle ha googlat. Jag förstår att många skulle googla, men jag köper absolut att det finns en hel del som inte skulle ha googlat. Om det är sant att hon gjorde det eller inte vet ju bara hon, men att vägra tro att det är fullt möjligt att hon inte gjorde det säger ju bara mer om dig.

       Svara

        En kvinna som Meghan skulle aldrig välja Harry om det inte vore för hans titlar, status och pengar.

        Svara

         ”En kvinna som Meghan” sitter en random liten svensk nobody och säger utan att känna personen hen uttalar sig om överhuvudtaget. Patetiskt. Jag har ingen aning om vad sanning i allt detta är, men sättet folk attackerar henne på och drar slutsatser om henne är ju helt sinnesjukt. Majoriteten av all ”info” ni har kommer från brittiska tabloids som är dumma i huvudet överlag.

         Svara

          Nej, jag läser inte brittisk tabloid. Finns info på andra ställen också.

          Svara

           ”Info” är en väldigt lös term för dig kan jag tro.

           Tro vad du vill.

          Ser att du också uttalar dig utan att känna personen. Patetiskt!

          Svara

           Alright, fine, personen kanske inte är svensk. Men att hålla på sådär är patetistikt, spelar ingen roll vem de är. Kan sätta mitt huvud på att de inte känner eller ens interagerat med Meghan personligen.

          Du vet inte var majoriteten av min ”info” kommer från. Inte brittisk skitmedia i alla fall.

          Svara

           Att många har svårt att förstå vad som är fakta och reell info har ju gjorts väldigt tydligt med pandemin. Så är väl ingen större överraskning antar jag.

           Ok.

         Precis!!

         Svara

         Nä jag hade inte tittat åt honom på stan direkt men vad är väl en bal på slottet? Om inte alldeles alldeles underbar! 😍

         Svara

         Fast eh… det råkar ju faktiskt vara Meghan som drev på att de skulle skapa sig ett mer privat liv. Går väl inte riktigt ihop med att hon skulle vara en gold-digger. Eller?

         Svara

          Skapade de sig ett privat liv tycker du?

          Svara

           Ja.

     Konstigt med tanke på att vänner till henne tidigare har berättat att hon var ”obsessed” av Diana som ung och hade flera böcker om henne. På någon resa till uk i tonåren ville hon också gärna fota sig framför Buckingham Palace på grund av detta.

     Svara

      Alla som åker till england vill det..typ

      Svara

      Och nu går hon all in för att själv försöka spela rollen som usa:s Diana. Väldigt uppenbart att det finns en strategi där.

      Svara

      Länka till var hennes vänner säger det. Är ju inte assvårt direkt att hitta på det.

      Svara

     Lika troligt som att Foppas tjej inte heller visste vem han var… 🙂

     Svara

      Hon kanske trodde att han var en plasttoffel.

      Svara

    Det är en av sakerna som gör att man inte riktigt får ett ärligt intryck av henne. Känns som att hon skådespelar i allt hon säger, som att hon övat och gör mimik och konstpauser för extra dramatik. Som att hon hela tiden försöker bygga sitt varumärke. Får en obehaglig känsla av att mycket som sägs är lögner och strategi.

    Svara

     Men hon är ju skådis och säkert nervös för hur det ska tas emot av världen dessutom har dom ju blivit hovtränade och har säkert fått lära sig att inte flamsa runt framför kameran

     Svara

   Fan vad hon framstår som osympatisk.

   Svara

    ”Jag berättar inte det här för att smutskasta Kate..”
    Nänä..

    Svara

     Att säga att ngn är en ”good person” är ju def att säga att hon är typ snäll men dum, snäll men…

     Svara

    Gold digger 🙂 Vi var tvugna att signa med netflix för att ha råd :’(

    Svara

     Den här intervjun är inget annat än pr för henne och harry.

     Svara

      Japp. Hon är riktigt manipulativ också. Meghan agerar som den typiska hustrumisshandlaren. Nr 1 i handboken är att skilja sitt offer från sin familj och sina vänner, så att offret bara har förrövaren att vända sig till. Harry är effektivt separerad från alla utom Meghan, och har totalt bränt sina broar. Hon har fått honom dit hon vill.

      Svara

       Har du ens sett intervjun? De säger ju båda att målet är att arbeta fram en fungerande relation med Charles och William.

       Svara

        Haha hon lyckas manipulera en del i alla fall

        Svara

        Konstigt att de svartmålar hela hans familj om det är målet med intervjun.

        Svara

         Det gör de väl inte? Monarkin, ja absolut. Men de har ju bara lovord för drottningen, t.ex.

         Svara

          Nej de svartmålar hela familjen. Pratar om ”vi som gör allt rätt” och ”dom som bara skapar problem”.

          Svara

           De förklarar ju tydligt att det är en skillnad på familjen och institutionen. Och var talar de illa om drottningen?

           Hade någon pratat om min familj så som de pratade om hans familj idag så hade inte jag sett det som att de ville arbeta fram en fungerande relation i alla fall.

        Klart de säger så.

        Svara

      De gör den för att de är trötta på alla lögner och vill berätta sin sida. Förståeligt att man får nog efter ett tag.

      Svara

     Ja buhu vad de ska ha varit fattiga.

     Svara

      De fick ju ta av arvet från Diana förra året när de ”sa upp sig”, och redan efter ett år behöver de en miljard för att överleva.

      Svara

       Personsäkerhet är ganska så dyrt, och de hade ju blivit av med alla inkomster.

       Svara

        Som att Harry inte skulle ha passiva inkomster. Hans tidigare lön har inte varit liten. Inte arvet från Diana heller. Men Meghan vill förstås ha nannys för 80k i månaden som kan sjutsa runt hennes mamma osv. Klänningar för 50k ska hon ha också.

        Svara

         omg vad är det för del på er människor som spyr så mycket hat över någon ni inte känner. Seriöst, stäng av internet ett tag.

         Svara

          Lugna dig. Det är inte ”hat” att diskutera det märkliga med intervjun och deras inkomster.

          Svara

           Mycket av det som skrivs här är rent hat!

           Om det är något som på riktigt är hat så kan du anmäla den kommentaren genom att kommentera med camillas efternamn 🙂

           ”Men Meghan vill förstås ha nannys för 80k i månaden som kan sjutsa runt hennes mamma osv. Klänningar för 50k ska hon ha också.”
           ””En kvinna som Meghan skulle aldrig välja Harry om det inte vore för hans titlar, status och pengar”
           ”Gold digger 🙂 ”
           ”Hon är riktigt manipulativ också. Meghan agerar som den typiska hustrumisshandlaren.”
           ”Hon framstår som den elakaste mobbaren i skolan”
           ”Hon är full av så mycket bullshit. Ljuger värre än en häst travar.”
           ”Hon ÄR osympatisk och nu också århundrates offer. Folk har förlorat sina livsverk och Meh-han gråter från sin gyllene säng.”
           ”Hon känns oerhört amerikansk och historelös.”
           ”Hon vet precis vad hon ska säga för att vinna sympatier.”
           ”Det märks hur hon har tagit delar av Dianas historia och gjort den till sin egen bara för att framstå som ett offerlamm på väg till slakt.”

           Kritiska och mkt syrliga kommentarer japp, men hat? Nej.

           Är det hat att säga att hon känns amerikansk och historielöst, säger rätt saker för att vinna sympatier,att hon valt honom för hans titel, framställer sig som ett offer, är osympatisk..?

           Skulle verkligen inte vilja vara vän med om ni tycker de kommentarerna är helt rimligt sätt att prata om någon man inte ens känner som inte gjort något bevisligen vidrigt som typ mördat, våldtagit osv.

           Håll dig borta från internet om du är så känslig ❤️

           Kommentarerna i 22.38… Menar du att det är hat?

           Du framstår som den elakaste mobbaren i skolan.

           Du framstår som den känsligaste snöflingan på jorden ❤️

           Palla folk som ska kommentera med hjärta och skit efter de säger något drygt. Dra något gammalt över er.

        Men behöver de så mkt säk? Om de hade flyttat och inte sagt/visat vart. Och sen bara levt privat?

        Svara

         Det krävs ju en googling för att lista ut var deras hus ligger. Då får du fram flygbilder över fastigheten och kan även se bilder inifrån huset från tidigare försäljning. Så klart de behöver säkerhet…

         Svara

    Hon framstår som den elakaste mobbaren i skolan, den som visste exakt vad den kunde säga utan att säga för mycket Och som fick alla andra att göra det taskiga. ”Men jaaaag gjorde inget..”

    Svara

     Ögontjänare.

     Svara

     Va?? Hur kan man tolka henne så? Visst de lever i lyx och överflöd men det lär fan inte varit lätt att vara henne.

     Svara

      Varför skulle det vara svårt att vara henne?

      Svara

      Hon verkar så falsk i intervjun tycker jag.

      Svara

       Oj jag tycker tvärtom.

       Svara

        Är jag den enda som aldrig tänkt att hon är svart? Alltså jag har bara trott att hon är solbränd! Trodde iofs att Tyra Banks också var en solbränd halvmexikan…

        OBS menar inte att hennes erfarenheter som svart inte räknas för att jag aldrig tänkt att hon är svart.

        Svara

         Fast jag har funderat på det där. Hon kan ju inte rimligen ha blivit bemött på samma sätt som många afroamerikaner. Ingen lär ha haft samma fördomar om fattigdom och våld om henne. Skulle ngn ha vetat att hon var rasifierad om det en sas? Om det finns tolkningsföreträde måste det väl också finnas grader av svart. Och får de som möter den riktigt amerikanska rasismen som svart måste detta framstå som ett i-landsproblem?

         Svara

    Håller inte med! Kungafamiljen är ena as!!

    Svara

     Nej ❤️

     Svara

    Hon är full av så mycket bullshit. Ljuger värre än en häst travar. Bra jobbat Harry.

    Svara

     Den dagen meghan lämnar harry (det kommer att ske) så har han ingenting. Han kommer inte att vara så välkommen i uk om han vill tillbaka.

     Svara

      Verkligen och det pinsammaste är att han ser det inte själv. Innan han träffade Meghan var William hans bästa vän. Han träffade Meghan och vad hände? Den som var hans klippa under alla år är inte ens vatten värd och han säger att både brodern och hans far är hjärntvättade. Konstigt att han aldrig såg det innan.

      Svara

       Fantastiskt hur mycket ni vet utan att känna dessa personer. Ni kan till och med se in i framtiden – duktigt!

       Svara

        Alla kan inte vara människokännare. Du kanske är bra på något annat.

        Svara

         Ja jag påstår mig i alla fall inte ha kunskap om något som jag inte är insatt i. Sånt är ganska patetiskt och pinsamt.

         Svara

          Det är ännu mer pinsamt att vara så blåögd att man inte ser lögnerna Meghan spyr ut.

          Svara

        Jag är en människokännare och har ju också sett en dokumentär med William. Men du kanske kan andra saker!

        Svara

    Hon ÄR osympatisk och nu också århundrates offer. Folk har förlorat sina livsverk och Meh-han gråter från sin gyllene säng.

    Svara

     Så psykisk ohälsa försvinner med titlar, kändisskap och pengar? Ja det har vi ju sett tidigare….

     Svara

     Det här är så fel som det bara kan bli. Snälla, sluta påstå att man inte bör vara ledsen för att man har något andra inte har.

     Depression tar inte hänsyn till vad du har eller inte har. Det är så fruktansvärt att läsa (bl.a. Härinne och på Aftonbladet) hur Meghan hånas för att ”hon har allt, men ändå är deppig och självmordsbenägen”. Vem är ni att avgöra någons sorg eller smärta? Varför tar man det ifrån en priviligerad person just för att hon.. har mycket? Det är en väldigt känslig fråga för mig då jag har gått från trasiga förhållande i hemmet, fattigdom och mobbning, till att numera vara gift, rik och ha mycket av det som ”folk bara kan drömma om”, men ändå har jag sedan 2019 mått fruktansvärt dåligt (psykiskt). Aldrig mått sämre.

     Svara

      Är väl ingen som har påstått det? Däremot anser många att paret är osympatiska då de gråter ut i pressen nu medan tusentals människor har förlorat sina jobb i dessa tuffa tider. Och att de menar på att de haft det svårt med ekonomin osv.

      Svara

       Jo Lena Melin på Aftonbladet menar att ”det finns de som har det värre” och att Meghan egentligen inte har rätt att må så dåligt som hon gjorde. Det skapar både mer skam och stigma kring psykisk ohälsa som inte har något som helst att göra med hur livet ser ut utifrån.

       Svara

        Nej hon skrev aldrig att Meghan egentligen inte har rätt att må så dåligt som hon gjorde.

        ”Utan att förringa anklagelser om rasism eller negligera självmordstankar skulle jag ändå vilja hävda att det finns miljarder människor som har anledning att se mörkare på livet än Harry och Meghan hade i det brittiska hovet under sina 1,5 år som gifta och fullvärdiga medlemmar i det.

        Men de har, till skillnad från hertigparet av Sussex, inte tillgång till Oprah Winfrey för att framföra sina klagomål.”

        Svara

         ” Man ska absolut inte ta lätt på på psykisk ohälsa. Men när prins Harrys fru uttrycker att livet i Buckingham Palace var så svårt att hon ville ta sitt liv undrar man vad som är sant och vad som är osant.

         Samtidigt måste man komma ihåg att vi talar om några av världens mest privilegierade människor. De har egen förmögenhet, lever i lyx och överflöd, skapar i hög grad sina egna jobb och får därmed syssla med saker de tycker är intressanta. De lever gott och tillräckligt, skjutsas i tjusiga bilar dit de vill och så vidare, och så vidare.”

         Svara

          Klart det uppstår frågetecken när hon uttrycker att livet i Buckingham Palace var så svårt att hon ville ta sitt liv. Inte den psykiska ohälsan i sig, utan att den skulle vara en konsekvens av det kungliga livet.

          Svara

        Kanske lämpligare att skicka din kritik till Aftonbladet då om det är där en skribent påstår det.

        Svara

         Så vi kan inte diskutera det här?

         Svara

          Nej det är haaaaaaat

          Svara

          Fast det blir konstigt att du svarar på en kommentar här inne med:

          ”Snälla, sluta påstå att man inte bör vara ledsen för att man har något andra inte har.”

          När du egentligen syftar på Lenas krönika i Aftonbladet.

          Svara

           Aftonbladet svarar inte på den kritiken.

     Tyckte först synd om henne i intervjun men ju mer jag reflekterat, vilket man borde, så kan jag instämma med en del som skrivs här. Det känns lite oroväckande hur mycket band som Harry klippt på så otroligt kort tid, och enbart sedan Meghan kom in i bilden. Sedan den ekonomiska biten. Det är rätt magstarkt att be om folks sympati och snacka om att man är ”cut off” när man är 40 år gammal och sitter på både höga inkomster, sparade pengar och enormt arv. De kommer aldrig fattas någonting, förutom kanske livvakter 24/7 (vilket absolut inte alla stora kändisar i Hollywood har). Nej, något känns udda med deras förhållande.. vi får väl se hur allt slutar!

     Svara

      Det kan ju vara som så att Harry känt att familjen pga sitt ämbete utvecklat en dysfunktionalitet han vill undkomma och Meghan blev hans väg ut när han såg hur det öven påverkade henne. Jag tror att bara för att det är ett stort öppet sår idag så betyder inte det att banden är kapade för lång tid framöver.
      Det är nog en massa sårade känslor och en hel del sopande under mattan med problem som mycket hellre skulle försökt lösas.
      Glöm inte att Harry är vuxen och kanske drömt om att vara en vanlig medborgare större delen av sitt liv.
      Vi får helt enkelt vänta och se. Känns orättvist att skylla allt på Meghan och döma ut henne på förhand.
      Dessutom kan ju detta bli deras chans att visa världen att deras relation kan hålla utan titlar och säkrad inkomst. Vi kan väl ge dom den chansen?

      Svara

   Kan det här inte bli en lång tråd om brittiska kungafamiljen och co.? De är knappast influencers i den mening som denna blogg handlar om så borde räknas som OT, håll er till öppet spår pls.

   Svara

    Men lägg av, redan i tidigare inlägg efterfrågades det ett inlägg om det, men visst fortsätt du att diskutera ett namn på en dag.

    Svara

     Fattar inte andra halvan av vad du skrev med att diskutera ett namn på en dag… men i övrigt, ja, och? haha vad ska jag lägga av med? Jag hade också hellre sett ett annat inlägg om just detta istället för att kommentarsfälten ska spammas sönder om något som inte har med bloggens tema att göra. Men ibland får man inte som man vill, så vänta till på onsdag då bara. Eller skriv till Cam och be om ett om det är så viktigt.

     Svara

      Camilla får väl radera tråden och modda lite ord om hon vill. Än så länge verkar intervjun vara mer intressant än inlägget sett till kommentarerna.

      Svara

   Jag bor i Finland och har inte VPN så har inte ens kunnat testa. Så besviken, det låter som det är en intressant intervju.

   Svara

    F-Securen Freedomella (VPN) on kahden viikon ilmainen testijakso, käytä sitä. Niille ei tarvitse edes mitään pankkikortin tietoja tms. laittaa.

    Svara

     Lisäys: jos Freedome ei toimi Viaplayssä (jotkut striimauspalvelut tunnistaa VPN:n herkemmin kuin toiset), kokeile jotakin toista VPN:ää. Useimmilla VPN-firmoilla on ilmainen testijakso.

     Svara

   Kommer hon att få frågor om alla de anställda på hovet som ska ha slutat på grund av hennes beteende tror ni?

   Svara

    Nej, Oprah är ju hennes goda vän.

    Svara

    Varför slutade det? Har missat något verkar det som

    Svara

    Oprah ställer frågan/tar upp det men meghan kommenterar inte det

    Svara

     Och Oprah släpper det.

     Svara

   Har aldrig gillat henne och tyckte hon var pinsam som flyttade för att få ro men istället för massa intervjuer men tycker synd om henne då pressen varit hemska mot henne och det här med all rasism är så sorgligt

   Svara

    Det är hemskt vad de gjort mot henne. Man kan inte ha missat rubrikerna i brittiska pressen, de var hemska mot henne. Oavsett inte ok.

    Svara

     Men de är ju hemska mot alla? Inte bara henne specifikt.

     Svara

      För det gör ju allt bättre…..

      Svara

       Det gör en jävla skillnad iallafall.

       Svara

        För vem?

        Svara

   Jösses vilken vinklad intervju.

   Svara

    Vinklad hur? Oprah ställer ju väldigt öppna frågor och ber dem gång på gång att förtydliga för att verkligen få fram allt.

    Svara

     Vinklad på så sätt att de bara får frågor som gynnar dom. Finns mycket som skulle kunna ifrågasättas eller frågas för att ge en mer nyanserad bild.

     Svara

      Som?

      Svara

       Till exempel mer frågor kring hur hon själv har betett sig. Finns flera vittnesmål kring detta.

       Tyckte hela historien kring allt gråtande med Kate hade kunnat få lite väl valda följdfrågor. Hon berättade inte för att smutskasta Kate men det var precis det hon gjorde. Och framställde sig själv som godheten själv.

       De får prata svepande om rätt så allvarliga anklagelser och får bara medhåll.

       Är så tydligt vad agendan me intervjun är.

       Svara

        Om du menar det som stod the Times så kom väl det efter att intervjun spelats in?

        Gällande Kate så pratade ju dock Meghan samtidigt om hur Kate hade bett om ursäkt på ett bra sätt och det var fine, och både Kate och drottningen verkade inte vara personerna som de hade problem med. Själva grejen togs väl upp som dels för att visa hur en situation som var på ett vis målades upp tvärtom i media och att ingen dementerade det utan lät det hållas på. Jag tyckte det på ett vis snarare lyfte Kate, i mina ögon iallfall, just för att Meghan pratade om hur hon bett om ursäkt på ett fint sätt och att det var okej.

        Ja, men vad ska Oprah motsätta sig? Liksom hon vet ju inte, hon kan ju inte motsätta sig vad de säger direkt. Och ingen annan som kan motsätta sig var ju där och kommer nog heller aldrig göra en intervju med Oprah för den delen.

        Tycker bara det är lustigt hur folk verkar ha sett på intervjun genom helt olika filter beroende på deras inställning till allt innnan intervjun. Jag hade ingen riktigt åsikt, men jag har inte varit blind att se hur otroligt mycket som skrivits om allt detta och hur negativt Meghan framståtts, som en manipulerande, gold-digger, lögnerska osv. Nu när de lämnat har de ju chans att faktiskt stå upp och säga emot det som sägs. Kan inte påstå att jag själv inte hade velat göra det.

        Svara

         Nej hon pratar om hur hon har förlåtit Kate (se så storsint jag är).

         Svara

          Hon säger också att Kate förmodligen inte ville se lögnerna i pressen, men att det är institutionen som styr eftersom de inte går ut och dementerar eller rättar något. Hon pratar ju bara gott om Kate.

          Svara

           Nej hon säger bara det som lyfter henne själv.

           Då har du inte sett intervjun.

           Till 22:32 alltså, du har inte sett intervjun om du säger att hon bara lyfter sig själv.

           Jo men jag håller inte med dig. Så tröttsamt med ”läs på”, ”se intervjun”, ”du har inte förstått” så fort någon är av annan åsikt.

           Du hör ju bara vad du vill höra. Du har bestämt dig för att Meghan spelar ett offer och då är det vad du hör. Hon säger inget illa om Kate.

           Och jag håller inte med. Jag tycker att hon bara framhäver sig själv. Jag hade sympatier för Harry och meghan innan den här intervjun pga hur pressen har behandlat dom. Tyckte att de (främst hon) visar sina true colors här i intervjun och tyvärr framstår hon som falsk tycker jag.

           Det är inte fakta utan min åsikt. Som uppenbarligen inte stämmer med din.

         En som intervjuar behöver varken hålla med eller motsätta det som sägs men kan ställa objektiva frågor.

         Svara

         Men man har ju verkligen inte fattat vad brittiska (och kanske de andra kungahusen) är om man tror att de ska gå ut oxh dementera ngt så smått? De bemöter ju ingenting? Hade inte Harry berättat ngt om hur det skulle bli?

         Svara

       Som till exempel varför de försökte skapa ett varumärke ”Sussex royals” efter de beslutat att lämna kungahuset.

       Svara

        Det var inte efter.

        Svara

         Titeln fanns innan men begäran om att de ville bilda ”Sussex Royal Foundation” kom efter de meddelat sitt beslut. De var i förhandlingar kring detta och här tycker jag Oprah skullle ha ifrågasatt varför de trodde de kunde behålla och profitera på ”Royal” när de inte var det längre.

         Svara

      Det är det också lustigt hur Meghan ojar sig över att hennes barn minsann inte fick bli prinsar och prinsessor och att det ”tas ifrån dem saker” när de inte längre är med kungahuset.

      Vad fan trodde hon då? Skulle skattebetalare fortsätta att betala fast de själva har sagt ifrån? Att äta kakan och ha den kvar..

      Svara

       Men det var ju innan de gick ur kungahuset som sådant sades, alltså när det fortfarande var en del av det.

       Svara

       Hon sa ju ifrån efter att det blev känt för henne att barnen skulle lämnas utanför hovet. Jag kan absolut tänka mig att det var sista droppen. Jag skulle med fundera på vad jag gör i en familj som inte accepterar mig eller barnen som riktiga värdefulla människor. Om jag dessutom mår dåligt pga press och stress med allt annat så låter det ju mer som en överlevnadsstrategi än att hon försöker isolera Harry.
       Han nämnde väl med att han såg att Meghan vandrade i samma spår som sin mor. Är väl inte konstigt att han var redo att dra han med, han har ju familj nu.

       Svara

        Hon kanske skulle satt sig in hur kungahuset fungerar? Det är endast Drottningens barnbarn genom Charles som har prinstitel. Prinsessan Annes nej, prins Andrews nej och Edward och Sophie ville att deras barn skulle slippa.

        Svara

         Ja det hade hon kanske gjort oxå om hon välkomnats lite bättre?

         Svara

          Så du tycker inte att hon bör ta lite eget ansvar över sin situation?
          Det känns väl ganska naturligt att hon kollar upp saker som gäller hennes barn innan hon anklagar någon annan för att göra fel.

          Svara

           Och sen fortsätta hävda i sten att hon har rätt och dom har fel.

          Borde inte den hon är gift med kunna förklara det?

          Svara

         Precis. Det har inget med sonens hudton att göra.

         Svara

         Nu råkar Meghans o Harrys barn o blivande barn vara barnbarn till drottningen genom Charles. Så de borde ha fått prins o prinsess titlar som Williams barn. De fick vad det verkar som ingen förklaring till varför. Det var Innan de bestämde sig för att lämna England.

         Svara

          Nej. Harry och William är barnbarn. Harrys barn är barnbarnsbarn. Williams barn får titel för att de är i rak tronföljd. Den dagen Charles blir regent får Harrys barn titel (om de inte lämnat alltså) då de är barnbarn till kungen.

          Svara

           Och detta har gällt i brittiska kungahuset sedan 1917 (om jag minns rätt) så inget nytt påhitt för att jävlas med meghan.

          Vadå fick ingen förklaring? Räcker med att googla hur titlar delas ut i brittiska kungahuset för att förstå varför Williams barn fick titlar men inte Harrys.

          Svara

           Jag tror att hon mycket väl vet hur det fungerar men väljer att framställa saker på ett visst sätt för att fiska sympatier hos vissa grupper.

           Så oerhört falskt. Och de som genomskådar henne avfärdas som rasister fast detta har INGET med hudfärg att göra, det har inte med den delen av hennes släkt som är svart att göra, snarare den andra delen av hennes familj.

           Om man kollar lite på hennes förhållande till pappa, syster mm kan man se ett mönster.

           Hon verkar mest använda sin hudfärg (som är väldigt ljus för att vara mörk) som ett verktyg för att få sympatier. Lyckas delvis, vissa låter sig luras för att de vill se henne som en av dem, vissa genomskådar henne.

           Så tydligt att hon bara tänker på sig själv. Hon är skådespelerska, kom ihåg det. Och nu har hon åtagit sig sitt livs roll. To be continued……

        Fast så har ju vår kung börjat göra. Hur stor ska en kungafamilj bli?

        Svara

       Jag tror helt enkelt inte Markle vet vad en kunglighet gör och varifrån pengarna kommer. Hon känns oerhört amerikansk och historelös.

       Svara

        Hon kanske hade tjänat lite på att googla det engelska kungahuset ändå…

        Svara

       Markle och Harry försökte få apanage trots att de lämnat hovet. Mycket av engelsmännens disdain för henne kom efter detta faktum.

       Svara

        Precis! Det många ”hatar” med dem är just detta.

        Svara

       Vi har ju haft samma diskussioner i Sverige.

       Svara

       Jag trodde de valde bort titlar?

       Svara

     Om det kungliga livet är så vidrigt att man blir suicidal och känner sig ”trapped” varför är det så viktigt att sonen får en titel? Det livet de beskriver kan inte vara ”safe” (vilket hon sa var anledningen)

     Svara

   Hon vet precis vad hon ska säga för att vinna sympatier.

   Svara

    Tror du verkligen att hon berättar om självmordstankar/planer för att ”vinna sympatier”!?

    Svara

     Ja? De människorna finns nämligen. Det märks hur hon har tagit delar av Dianas historia och gjort den till sin egen bara för att framstå som ett offerlamm på väg till slakt.

     Svara

      Ni är vidriga härinne 🤮

      Svara

       Nej men vi är sanningen. Det enda alla hänger upp sig på är all rasism Meghan har fått utstå och det är fruktansvärt men hon drar fram en historia om en stackars kvinna som gick igenom helvetet på jorden – för hon vet att Harry var den som drabbades hårdast av sin mammas bortgång och vet hur hon kan vinna sympatier på det. Sedan så ska det verka som att människors hat gentemot Meghan beror på att hon är svart när det snarare beror på hennes personlighet. Hon är manipulativ så det skriker om det.

       Svara

        En del av det som är så vidrigt är just detta du skriver. Påståenden om att hon är ”manipulativ” – baserat på vad? Ingen av oss känner dessa människor men ändå gör ni massa bedömningar om hur de är som individer, och manipulativ är väl en av de ”snällare” beskrivningarna.

        Svara

        Exakt!!!

        Svara

      Jag (ts) säger inget om hennes självmordstankar. Jag tror därmot att hon gärna drar paralleller mellan sig själv och Diana för att hon vet hur mycket empati folket i uk har känt för Harry och William som förlorade sin mamma i så ung ålder, speciellt när deras mamma var så väl omtyckt av stora delar av folket också. Det drar hon vinning av.

      Svara

       Det är intressant att man konstant jämför henne med Diana. Diana var 19 år, oskuld, uppvuxen i en nära nog kunglig familj och gifte sig med en äldre man. Meghan var 35, frånskild, skådespelerska med en enkel bakgrund och livserfaren när hon valde att gifta sig med Harry. Hon gick knappast in i detta med förbundna ögon.

       Svara

        ”oskuld”…det var ju viktigt att använda som ett argument för varför någon var mer eller mindre införstådd med något. Har man haft en penis i sig, ja då får man fan skylla sig själv.

        Svara

         Det visar på hur oerfaren man är.

         Svara

          Ja, sexuellt. Men det betyder ju inte att man är ett våp eller inte kan förstå annat. Huruvida man är oskuld har noll att göra med hur erfaren man är generellt eller ens förmåga att förstå saker.

          Svara

           Jo, generellt sett så är oskulder mindre livserfarna än icke oskulder eftersom de flesta oskulder är unga. Du läser nog in för mycket här.

           Ironiskt (och sorgligt) att läsa många av dessa kommentarer under ett inlägg om internationella kvinnodagen…..

           Hur menar du då? Både män och kvinnor kan vara oskulder. Det är inget nedsättande med att oskulder generellt sätt är mer oerfarna än icke-oskulder. Anledningen till att det är så är för att de flesta oskulder är yngre och inte har levt så länge.

           Förstår inte riktigt kopplingen till kvinnodagen men du får gärna förklara.

           Så på kvinnodagen får man inte kritisera en intervju med en kvinna. Eller kritisera en kvinna öht.

           Den gemensamma faktorn är alltså ålder, inte huruvida man haft sex än eller ej. Så därav onödigt att ens ta upp någons sexuella historia som ett argument. Räcker ju att säga att någon var väldigt ung, det är ju det som betyder något i sammanhanget. Om någon blivit våldtagen som barn och därmed inte är oskuld längre, så är den ju inte plötsligt erfaren som det. Oskuld har noll med det att göra. Äckligt att ens dra upp det för att använda det som ett sätt att måla någon som mer eller mindre legitim.

           Som sagt, du läser in för mycket.

           Det är inte legitim kritik ni kommer med. Man kan inte rättfärdiga hat med att säga att det är kritik, det funkar inte så.

           Man kan heller inte kalla all kritik för HAT!! för att man inte gillar diskussionen.

           Ordet hat är verkligen urvattnat nu..

           Personangrepp är inte heller legitim kritik.

           Att ha åsikter om hur hon framstår i en intervju är inte hat. Släpp det nu.

           Det som skrivs här handlar inte bara om hur hon framstår i intervjun.

        Diana gifte sig i vad som var ett äktenskap av konvenans, Charles är den framtida konungen och Diana ansågs vara perfekt i rollen som gemål med den rollen i åtanke. Markle var en vuxen egenbestämmande kvinna förälskad i en prins utanför tronen. Hennes roll skulle aldrig gå att jämföra med Dianas uttänkta framtid. Blir så patetiskt att jämföra de två.

        Svara

         För Harry verkar det inte patetiskt. Ingen av oss kan sätta sig in i vad han har varit med om, och varför skulle inte han ha rätt till sin historia om sitt eget liv?

         Svara

          Det är ju just det. Hans historia och hans version. Andras version då?

          Svara

          Men han har ju så uppenbart inte dealat färdigt med det som hände hans mamma. Han ser ju inte saker för vad de är utan för vad han är rädd för.

          Svara

       Det är ju Harry som drar de parallellerna, inte Meghan.

       Svara

        Han verkar enfaldig.

        Svara

         Va? Han såg med egna ögon vad som hände hans mor, självklart blir han bekymrad när han tycker sig se samma sak med sin fru, plus en stor del rasism på det.

         Svara

          Nja.

          Svara

           Vadå ”nja”? Fick du slut på argument?

          Men deras situation var ju inte k närheten av hennes.

          Svara

      Du tror inte att hon kunde känna igen sig i Dianas historia då med tanke på att de hade hovet som gemensam nämnare och nedbrytande faktor?
      Tillpå köpet med att inte accepteras för sin hudfärg eller karriärval eller ja några val övh verkar det som.
      Jag tror inte alls att hon skulle fejka att må så dåligt för att vinna sympatier. Vadfan ska hon med dom till?

      Svara

       Det finns redan färgade prinsessor i Europa. Markleoch media beter sig som ingen någonsin tidigare sett maken.

       Svara

        Inte i Storbritannien. Och inte som utsatts av brittisk press. De är hemska.

        Svara

         De är hemska mot alla. Brittisk press är kända för detta.

         Svara

          Så jämför hur de har behandlat Kate med vad de skrev om Meghan. Skvallerpressen har varit fruktansvärd mot henne.

          Svara

           Det är ju sensationellt med en amerikansk skådis som ska gifta in sig i kungahuset. Klart pressen går loss då.

           Uppenbarligen har du inte läst brittisk skvallerpress, och definitivt inte vad de skrivit/skriver om Meghan. Det går inte att rättfärdiga.

       Sympatier gör att hon hålls kvar i strålkastarljuset.

       Ärligt talat efter skitåret 2020 är det verkligen någon som undrade, ”vad gör Harry och Meghan nu? ” Vad handlade egentligen bråket om dopklänningarna om?”

       Till skillnad från Diana var det verkligen någon som väntade på att de skulle spill the beans?!

       Nej, för det här var enbart deras sätt att skapa uppmärksamhet kring sig själva.

       Svara

        Då har du missat rubrikerna från ett par veckor tillbaka då de definitivt lämnade kungahuset. Och brittisk press har inte släppt dem. Det finns en värld utanför Sverige vet du.

        Svara

         Bor i London så tack jag vet att det finns en värld utanför. Jag vet också att de knappt synts mainstream media fram tills nu.

         Svara

          Haha då ljuger du.

          Svara

           Starkt.

    Fast vänta nu, jag har inte gillat henne alls och själv tänkt att hon är lite manipulativ och ifrågasatt det där med äta kakan och ha kvar den, men! Ingen som följer uk medier har undgått hur de matat på med artiklar om henne. Alla artiklar har vinklats för att hon ske se dålig ut. Det spelar liksom ingen roll om hon öppnade sin egen bildörr eller visade upp gravidmagen, tidningarna var på henne för varje steg, och egentligen gjorde hon inget fel. Självklart blir hon ledsen av allt detta särskilt när hennes mans familj som har tillräckligt med makt att säga ifrån inte gör det. Det är sorgligt, ingen ska behöva ha självmordstankar pga lögner som skrivs om en. Och helt ärligt, hur ”snälla” är egentligen kungafamiljen? Ingen som minns peddo Andrew? Inte ens 1% som skrivits om Megan har skrivits om honom? Varför? Är det värre att vara vad hon nu är än att sätta på barn? Hur behandlade drottningen Diana? Ville knappt dra ner flaggan tills folket vände sig mot henne. Usch.

    Svara

     Flaggan har sin förklaring och berodde på ren och skär praxis. Diana var inte längre kunglig när hon dog. Att förbise detta faktum att drottningen faktiskt bröt mot reglerna när hon tillslut flaggade halvt, är illvilja.

     Svara

   Förlåt.. ska man tycka synd om henne för att hon har fått lära sig nationalsången och ett gäng psalmer på egen hand!?

   ”Jag har gjort allt rätt, erbjudit allt jag kan… har inte fått något alls. Men ANDRA har fått..”

   Offerkofta..

   Svara

    Ja fy fan vad hon vräker på. Förstår precis nu varför det skars sig mellan amerikanskan och hovet.

    Svara

     Diana fick även hon känna på hovet och deras ogillande när hon kom till slottet som nygift. Skillnaden som det verkar var att hon inte fick så mycket stöd från sin make som framgick i någon intervju med henne efter det att de separerat. Harry verkar stödja sin fru fullt ut även om det märks att han inte är lika frispråkig och bekväm med att lämna ut de övriga i kungafamiljen.

     Svara

    Verkligen. Tyck synd om mig *snyft* men Värt älskling använd gärna dina kontakter så jag får jobb! Så pinsamt när han frågade Jay Z och Beyoncé om jobb till Meghan.

    Svara

     *Min älskling

     Svara

    Andra?

    Svara

   Ser en video där en expert på kroppsspråk tittar på intervjun. Ganska intressant.

   Svara

    Vilken då?

    Svara

  Och vad gör dessa influencers resten av året?

  Svara

   Vem syftar du på?

   Svara

    De som delar inlägg om orättvisor på kvinnodagen.

    Svara

     Hur menar du? Att man endast får uppmärksamma orättvisor om man jobbar med det dagligen?

     Svara

      Nej jag undrar. De delar väl knappast om orättvisor bara för att få likes.

      Svara

       Carolina Gynning är ju poddare, vloggare, egenföretagare, konstnär och modell iallafall.

       Svara

        Hon är väl ganska överskattad…

        Svara

   Henrik gör rätt mycket, om du går in och kollar hans Instagram

   Svara

    Okej ska kolla hans insta.

    Svara

  Varför står Gynning i bara bh?

  Svara

   För att visa upp sin BBL

   Svara

   Haha undrar också det.
   Hade det varit min mamma som fixade mitt hår utan trosor hade jag avlidit. Hon hade inte fått komma nära mig ens, alltså även om jag var liten (höll alltid för ögonen om mina föräldrar visade sig nakna).
   Undrar också varför man vill lägga ut en sån bild..

   Svara

   Stackars barn som måste stå jämte sin mammas underliv naket för en ”bra” bild för mamman.

   Svara

   Gynning and the glowing vajayjay.

   Svara

   Tror hon har genomskinliga trosor?

   Svara

    Hoppas det.

    Svara

    Nej, det du antar är det är skuggan från armen.

    Svara

  Blir det inom detta århundradet tro? När tror ni? 🙂 Gissar på 2050.

  Svara

   (nu tänkte jag bara på sverige iofs – hela världen tar säkert +100 år minst)

   Svara

   Kom väl någon ny rapport idag som sa att det var minst 20 år bort i Sverige.

   Svara

   Jag kan allt som oftast känna att jämställdheten backar.

   Svara

  Ja gud så feministiskt att stå med bar uppumpad rumpa 🙄

  Svara

   Ha ha ja! 😂

   Svara

  Visst har Therese Lindgren gjort trådlyft i pannan? Ser så spänd ut i ögonbrynen och huden verkar rynka sig strax ovanför tinningarna.

  Svara

   Ser ut så, plus ögonbrynen har verkligen ”dragits” upp liksom

   Svara

    Om man bara lägger botox i arg-rynkan men ingen annanstans kan det bli just så. Alla de andra musklerna kämpar och det blir veck ovanför ögonbrynen vid tinningarna. Om två veckor har det gått över.

    Svara

  Precis som Bianca Ingrosso, Anna Book och några till.

  Svara

  Annica briljerar på instastory igen genom att förlöjliga syftet med internationella kvinnodagen 🙃🙃🙃

  Svara

   Kommer inte åt hennes ig, vad skriver hon? 😲

   Svara

   Undrar vem som försöker förlöjliga vem.
   Men du försöker ju jämt hitta något negativt att skriva om när det gäller Annica.
   Hon försöker i alla fall göra något med sitt liv.

   Svara

    Tror du blandar ihop med med någon annan.

    Svara

   Berätta mer! Hon har ju stängd profil

   Svara

    Annica la en bild där hon ligger i badkaret, med solglasögon och en nuskin lumispa och skrev ”grattis på kvinnodagen alla bossladies typ” och en följare undrade och ifrågasatte vad hon riktigt grattar för (kvinnor är underställda männen etc) varav Annica tar en printscreen, lägger ut på sin story och kommenterar ”wow that’s the spirit 😅”. Flera andra influensers lyfter viktiga frågor denna dag medans Annica poserar med nuskins atiraljer och förminskar folk som utmanar hennes agerande 🤷🏽‍♀️

    Svara

     Annica känns passé

     Svara

  Jag brukar inte tycka till om tonen i kommentarerna, men nu måste jag nog göra det. Här är ett inlägg om kvinnor som lyfter behovet av jämställdhet mellan kvinnor och män, och så kommenteras det om det ena negativa efter det andra om dessa kvinnor. Hallå, är det ingen som längre vill vara jämställd, eller ens vet vad det innebär?

  Svara

   För att inte tala om hur det skrivs om Meghan i alla kommentarer högst upp. Blir på riktigt äcklad över att folk kan sitta och spy ut så mycket hat över någon de inte känner överhuvudtaget. Det enda de vet om personen är vad de sett ”anonyma källor” skvallrat om i skvallerpressar. Det är helt sinnesjukt. Fattar inte att Cam låter det stå kvar. Tonen här inne har verkligen blivit förjävlig.

   Svara

    Berätta gärna vilka kommentarer du anser är hat. Kvinnor behöver inte hålla alla andra kvinnor om ryggen bara för att man de har samma kön. Det är helt ok att som kvinna kritisera en intervju trots att en kvinna medverkar i den.

    Svara

     För att nämna några…
     ”Men Meghan vill förstås ha nannys för 80k i månaden som kan sjutsa runt hennes mamma osv. Klänningar för 50k ska hon ha också.”
     ”En kvinna som Meghan skulle aldrig välja Harry om det inte vore för hans titlar, status och pengar”
     ”Gold digger 🙂 ”
     ”Hon är riktigt manipulativ också. Meghan agerar som den typiska hustrumisshandlaren.”
     ”Hon framstår som den elakaste mobbaren i skolan”
     ”Hon är full av så mycket bullshit. Ljuger värre än en häst travar.”
     ”Hon ÄR osympatisk och nu också århundrates offer. Folk har förlorat sina livsverk och Meh-han gråter från sin gyllene säng.”
     ”Hon känns oerhört amerikansk och historelös.”
     ”Hon vet precis vad hon ska säga för att vinna sympatier.”
     ”Det märks hur hon har tagit delar av Dianas historia och gjort den till sin egen bara för att framstå som ett offerlamm på väg till slakt.”

     Svara

      Det enda jag tycker är över gränsen av dina exempel är att jämföra henne med en hustrumusshandlare. I övrigt är det väl ändå inte _hat_?

      Svara

      Förutom hustrumisshandlar-kommentaren är allt detta sant. Du kan väl ändå inte ha missat vad gamla vänner och så vidare har sagt om henne. Och det sade dem långt innan hon träffade Harry.

      Svara

      Ta bort kommentaren om hustrumisshandel. Kvar har du åsikter om hur hon framstår för någon. Gillar du det inte? Tråkigt. Det är inte hat bara för att det inte stämmer med din bild av henne.

      Svara

      Tänk dig själv att läsa såna kommentarer om dig själv? Men självklart, såna som du måste få kalla det för kritik för att stilla sitt behov av att vara elak och bitter bakom skärmen. Usch gud förbjude att ha en kompis som dig

      Svara

     Du tycker exemplen ovan är rimlig, konstruktiv kritik eller?

     Svara

      Varför skulle man på en svensk blogg inte få skriva att en amerikansk kändis känns ”oerhört amerikansk och historelös.”? Ska allt vara inlindat i den mjukaste bomull eller?

      Svara

       Stryk just det exemplet då om du inte tycker det håller.

       Svara

        Tycker inget exempel håller.

        Svara

         Nej, du har väl kanske skrivit någon av dem – så det förstår jag att du inte tycker. Taskiga människor tycker sällan att de är taskiga, eller att den de riktar det mot förtjänar det så därför rättfärdigar det elakheten.

         Tror kommentarsfältet i det här inlägget är droppen för mig vad gäller denna bloggen faktiskt. Så extremt negativt, tjurigt, okonstruktivt och taskigt.

         Svara

          Jag tycker att man får säga vad man vill så länge man håller det på en rimlig nivå. Om du mår dåligt av att alla inte hyllar Meghan bara för att hon är kvinna så kanske det är bäst att du loggar ut faktiskt.

          Svara

           Nej, jag bryr mig inte i Meghan i sig mer än jag tycker synd om någon som behöver utsättas på det viset. Det är inte att det är just hon som jag mår dåligt över. Jag blir bara på riktigt nedstämd och besvärad över att så många random människor sitter och spyr hat anonymt online. Så jävla tråkigt. Få säga vad man vill, visst, men det är på en allt annan än rimlig nivå. Och inte bara detta inlägg.

           Logga ut behöver jag inte göra, räcker med att sluta gå in, och så blir det nu.

           Okunstruktivt som du uttrycker det är att svälja allt Meghan säger med hull och hår säger utan att kritisera. Det som händer här är att folk faktiskt ifrågasätter hennes motiv, tycker du det är att vara negativ ska du nog hålla dig borta från internet.

  Sen jag blev pappa till en dotter förstod jag att tjejer är människor snaaaaark

  Svara

  Det var en intervju om Megan nyligen med hennes pappa, hon hävdar att hon betalat sin utbildning genom hårt arbete som skådespelare och diverse strö jobb. Pappan säger att så är inte alls fallet att han betalat för hennes utbildning på college, något känns inte helt ärligt med henne. Hon kan ha upplevt en del orätvisa men det syns även att hon är en aning manipulativ.

  Svara

   Pappan ville ha kontakt med henne men hon har inte velat ha kontakt med honom. Finns alltid 2 sidor av myntet.

   Svara

    Tydligen finns det bara en sida av myntet när det kommer till hennes tid i kungahuset.

    Svara

   Min pappa som jag inte har någon direkt kontakt eller bra relation med heller säger till andra att han betalt för min utbildning också (pluggade i USA). Han gave mig 5000:-. Min utbildning var 50.000 USD per år i fyra år. Det mesta betalades av ett stipendie jag jobbade hårt för, resten av CSN och lön från mitt jobb. Men han säger det ändå, för tydligen passar det att vara förälder när han kan skryta om mig eller hur han bidragit till/är ansvarig för det jag lyckats med.

   Svara

    Blanda inte in dig själv bara för att din pappa ljög innebär inte det att Meghans pappa gör detsamma.

    Svara

     Men det händer är min poäng. Och jag är inte ens något speciellt. Hade jag varit en känd skådespelerska och sedan gift mig med en prins hade det nog inte funnits några gränser på vad han sagt. Anta alltså inte att något är konstigt eller eller att hon är manipulativ för att hennes pappa som hon bevisligen har en dålig relation med går ut och säger diverse saker om henne. Snarare blir jag fundersam över vilken förälder som kan hålla på på det viset mot sitt barn och uttala sig om sitt barn i media? I mina ögon är det något snett med en förälder som håller på på det viset.

     Svara

      Hon verkar ha dålig relation till de flesta. Vad kan gemensamma nämnaren vara? 🤔

      Svara

      Ja, vi vet att det finns dåliga föräldrar men du dömer hennes pappa efter din egen situation.

      Svara

      App app app. Inte döma någon du inte känner baserat på bara vad du sett i media.

      Svara

      Usch så mycket obehagligt hat mot hennes pappa. Fy..

      Svara

  Tyckte att det var tydligt i intervjun att meghan är en skådespelerska.

  Svara

  Inte nu. Nu är hon känd. Men skådespelare är hon inte längre.

  Svara

  Fast vad är det jämställda i att kvinnor har en egen dag, men männen har ingen.

  Svara

   19 November ju

   Svara

   men lol har de ju visst? såjäkla ikoniskt hur det gnälls fastän man inte bryr sig ett piss egentligen då du inte vet om att internationella mansdagen finns.. så mycket bryr dug dig x)

   Svara

    Exakt min tanke 😂 Sen hade det inte ens behövts en kvinnodag om allt hade varit jämställt och kvinnor inte hade fråntagits sina rättigheter av MÄN från första början. Men visst, vi ger stackars männen en dag också så det blir rättvist…

    Svara

   De har ju 364 dagar

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.