Dags att flytta igen för My Martens

Bilder från mäklarens annons

Bildkälla: Stigens.se

Som ni ser…… Jag älskar mitt hus! Men sanningen är att när jag flyttade in så visste jag inte ens om Jonas skulle flytta efter ? Lyckligvis gjorde han det ❤️Men ganska snabbt insåg jag att vi är minst 1 rum för lite! ? Jag jobbar hemifrån flera dagar i veckan. Mina kontorsgrejer ligger överallt ( datorer, hårddiskar, kameror, pärmar, bokföring osv)

Så därför har vi köpt ett nytt hus. Ett lite större hus i samma område ??? Mer om det i ett senare inlägg…. ? // My Martens

My Martens flyttade in i sitt radhus i Steninge Slottsby i mitten av juni 2020 och det är redan dags att packa ihop bohaget och flytta igen.
Är det för litet så är det för litet, men personligen hade jag blivit sänkt av att behöva flytta så snart igen, men alla verkar inte avsky flyttrelaterade göromål så som jag gör.
🙂

Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker det är uppfriskande att se ett hem som är personligt, till skillnad från många andra ”influencerhem” som går i 18 stycken olika vita färger och kanske, om man är modig, vågar sig på en ljusgrå nyans på en väl vald fondvägg någonstans.

Utgångspriset på hennes radhus är 3 525 000 kr och då ingår förhoppningsvis den häck som planterades av ingen annan än Anna Toledano Book strax efter inflyttningen. 
Det är ”priceless” på den… 😉

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Väldigt fint o mysigt!

      Jag skulle vilja bo där. Men måste vinna på triss. Men mitt typ av område. Lugnt och skönt. ?

        3,5 får man en liten tvåa på 40 kvadrat för i Göteborg, känns så sjukt att se folk köpa ett radhus för lika mycket pengar som vi studenter behöver för att kunna flytta hemifrån

          Måste man bo Göteborg eller Stockholm då? Förstår att många har familj och liv där osv. Men många verkar bara vilja bo där för att och sen klagar de på att det kostar. Det vet man ju när man flyttar dit.

          Själv sålde jag en lägenhet i Stockholm och köpte radhus i en mindre stad för vinsten på lägenheten. Har inte råd att bo i radhus i Stockholm så då blev det flytt.

            Som student behöver man tyvärr det om man vill ha en högkvalitativ utbildning. Inprincip bara Sthlm och Gbg som har bra tekniska universitet och det samma gäller ju jobbmöjligheterna efteråt

              De stora företagen och jobben finns ju oftast bara i storstäder så kan vara svårt att hitta ett jobb man vill ha i en mindre stad

              3,5 för en liten tvåa? Jaha jag bor i en stor trea, nyrenoverad med balkong och 6 minuter med spårvagn in till stan. 3 miljoner. Du kanske ska kolla på andra områden än centrum och Majorna om du vill ha ett billigare boende?

                Eller hur, kan man få 70 kvm 13 minuter från Slussen i Stockholm för de pengarna borde det finnas motsvarande i Göteborg

              Håller inte med om att de tekniska universiteten är överlägset bättre där. Däremot är de mer kända internationellt.

              Jag jobbar med rekrytering av främst ingenjörer. Det universitet som företagen jag jobbar med ser mest positivt på är nästan alltid ltu.

                Obs obs obs. Alltså bara baserat på de företag jag jobbar med, vad de säger till oss och när vi gör undersökningar bland våra kunder. Ingen forskning som är publicerad i vetenskaplig journal alltså.

                Intressant!
                Glädjer mig. ??❄

                Samma erfarenhet, LTU är grymma. Ligger i framkant och har bra kontakter med företagen, det är en innovativ miljö. Sen tittar de väldigt mycket på vad KTH gör så de utbildningar är väldigt lika.

              Fel. Även de tekniska högskolorna i bl.a. Linköping och Lund har ingenjörsutbildningar med högt söktryck där studenterna är mycket attraktiva på arbetsmarknaden.

                Beror säkert på företag, inriktning osv men jag har arbetat en hel del inom rekrytering då brukar det främst vara studenter från KTH, lth och Chalmers företagen är intresserade av. Studenter från mindre skolor som tex Blekinge brukar tyvärr sållas bort

                  Fast Blekinge? Det måste ju finnas något mitt emellan. Lund och Luleå?

                  Blekinge har en högskola. Går inte att jämföra med universitet. Du får jämföra universitet med universitet och högskolor med högskolor.

          Vet inte om man kan räkna Stening till Stockholm. Är ju Märsta och det är helt andra priser än vad som räknas till Stockholm.

            Hur är det… räknas lidingö till Stockholm??

              Avståndet mellan Lidingö och Stockholm är bara ett par kilometer. Mellan Steninge och Stockholm är det väl ca 5 mil. Sådant påverkar givetvis bostadspriserna. Samt att Lidingö ligger ”bra till” medan Steninge ligger nära Valsta som har väldigt dåligt rykte…

              Räknas Torslanda till Göteborg? ?

          Det är en bostadsrätt hon säljer.

            Ja, det är lite svårt att sälja en hyresrätt.

              Inget radhus/villa.

                Det är ett radhus, även om det är bostadsrätt.

          3,5 för 40 kvm i Göteborg, är det så billigt där?! Sålde min lägenhet på 42 kvm i Vasastan i Stockholm för 5,1. Jag kommer ner DIRR!

          Du kan pendla från området där det här radhuset ligger och in till KTH. Gott om folk som bor i Stockholm pendlar någon timma enkel väg till jobbet. Sen finns ju alternativet med studentlägenhet också, man kan veckopendla till studieorten osv. Ska du envetet plugga i Göteborg så finns det billiga lägenheter i typ Kinna också. Det är knappast tvång på att bo nära skolan, och slutar du envisas med att du ska bo centralt i Göteborg så kan du få något bra mycket större för 3.5 miljoner.

    Härligt att Anna Books häck ingår. Jag visar direkt.

      Vad visar du?

        Budar

      Gå in och kika på Annas story ????

        Det är ju något som är galet, när man lägger ut sånt ”blaj” till allmän beskådan. Vad vill man uppnå med det? Jag fattar inget av det, det är ett mycket märkligt beteende, känner ingen som gör liknande???

          Mycket mycket märkligt. Från flingsalt till exakt klockslag…

          Hon lajvar Desperate Housewives. Bree van de Kamp.

        Menar du sockerkakan och fikabjudningen eller?

    Men VAD har hänt med trappen? Ser superkonstigt ut.

      Vidvinkelobjektiv gone wrong

      GITTAN

        Gittan, såklart hahahaha. Tänkte inte på det.

      Såg först ut som den satt lite random i taket.

        Trappan startar bakom väggen i bild och gener bara genom takhörnet i vardagsrummet.

          Den trappan funkade väldigt dåligt vid inflytt. Möbler fick dras in genom fönster på övervåningen. Lär väl bli samma när skiten ska ut ?

    Ser ut som ett fult influenserhem. Knappast personligt. ??‍♀️

      Alla möbler är antingen vita och släta eller massproducerad lite modern industrial rustik… snark.
      Lady Dahmer har en stil som jag anser är personlig (även om andra tagit efter och skapat trend.)
      Och samma med apansattigranen och sanna bråding som har lite mer kitsch och kul.
      Det här är inte en normbrytande inredning. Bara supertråkig

        Jag tycker det är fräscht!

        Jag skulle få klåda av att bo i ett hem som apans. Passar väl henne men skulle absolut inte trivas där själv. Alldeles för rörigt och plottrigt för mig.

        Den typen av hem och inredning är ju precis lika trendig i en viss krets som vad greige är bland influencers.

      seriöst, hur orkar man? vad är personligt då? skräp överallt? Kakburkar med bamsemotiv? herregud

        Tror mitt hem kan klassas som personligt. Jag har egenmålade/köpta tavlor, barnens bilder inramade, 3ggr mer växter än vanligt, barnens pyssel som prydnader, jag sover på golvet och inredningen är 80% begagnat från billiga second hand butiker, inte ställen som Elsa billgren handlar.
        När man inreder personligt finns det mycket mer än kakburkar och eehm skräp..? att välja mellan.

          Oj vad imponerande!

          Jag som påpekade brist på personlighet har en förkärlek för småskaliga snickerier/handgjorda hantverk. Har inrett mitt kontor i lite mer äldre stil med eklektiska möbler som fyndats på loppis. En rokokosoffa, en äldre sekretär med välvda ben och en antik byrå jag stadgat upp då den såldes som defekt/trasig för en billig peng.
          Här har jag även en hel del böcker uppställda. Som jag anser ger en personlig touch. Samt en stor hylla i massiv ek som målats om med fusionfärg efter eget tycke och smak.

            Forts. Så för mig är personligt att man hittat något som berör eller uppfyller en med en känsla framför att plocka matchande möbler ur en katalog för att uppnå en begränsad färgskala i ett rum.
            Jag är inte mycket för kitsch annars,men att ha en sharlaknsröd byrå i ett rum som annars går i brunt och svart, gets my gears!

              Det är ju just det, att det passar din personlighet. För någon annan är ett hem i begränsad färgskala och moderna möbler något som passar dens personlighet.

              Och jag i min tur tycker inte att ”den här har jag gjort av en annan gammal grej/fyndat på loppis” nödvändigtvis känns personligt, det har ju varit trendigt i flera år vid sidan av den mer minimalistiska trenden.

              Att mitt hem är inrett i lugna, ljusa färger och material, med sparsamt med prylar gör mig lugn och harmonisk. Det är ju en känsla som berör och uppfyller mig 🙂 Tycker folk kan kliva av sina höga ”jag är minsann unik i min smak”-hästar och bara landa i att du tycker att du har det fint hemma, och gissningsvis så tycker de som har en annan stil också att de har det fint.

          Varför måste man ha en röra av saker och färger och handla begagnat för att ett hem ska anses personligt? Kan inte ett prydligt hem utan massa prylar passa just ens personlighet?

            Blir stressad av att alla prylar ska vara framme jämt? Och barnpyssel? Och egenmålat? Och vitrinskåp och porslinskatter och allt annat ploj?

            Men är ett rörigt hem det enda du ser framför dig när du tänker på personlig inredning?
            Går jättebra att leva minimalistiskt utan massproduceradd möbler i olika prisklass!

              Är mer ett svar på hur folk här inne beskriver personliga hem så fort frågan kommer på tal.

          Jag har också en förkärlek för möbler och prylar som andra helst slänger på tippen (second hand som inte kvalar in som vintage om man säger så). Känner liksom hur containermöblerna ber om att få ett lite längre liv torts att se inte är så snygga. Lite som jag själv. Ömmar för halvfula grejer, varför måste allt vara snyggt för att ha existensberättigande?

          Men jag har full förståelse för att många hellre inreder minimalistiskt eller fräscht. Personligt, vad betyder ens det? Om folk trivs med det så är det bra! Vore väl ännu värre om man krystade fram en personlig stil för att sticka ut trots att man egentligen har en smak man delar med många andra.

          (Däremot har man såklart ett ansvar som världsmedborgare att inte överkonsumera och leva på ett sätt som möjliggör för kommande generationer att leva sina liv osv, men det är en annan fråga)

        Haha kakburkar som inredningsdetalj fungerar ju bara i köket?!

      Tycker inte att det där var ett typiskt flunsahem. Vad var typiskt flunsigt? De vita väggarna? Trodde gråbeige var flunsornas färg.

      Jag vill bo i en Norrgavelbutik….

    Usch vad stressigt att hålla på att flytta jämt, och 92 kvadrat för 3 personer räcker verkligen mer än väl. Kanske är läge att skaffa bättre förvaring och hålla ordning på pärmarna istället för att flytta?

      Haha, synd att du inte berättade det för My innan hon bestämde sig för att flytta.

        Helvete vad tid hon kunde sparat.

      Skaffa förvaring? Berätta mer om denna uppfinning.

        Hyllor på väggarna, lådor under sängarna osv. kanske?

        Fast hon ville ju ha ett kontor. Svårt att få plats med det under sängen.

      Bokföringsunderlag kan man ha digitalt nuförtiden, så pärmarna kan hon skippa.
      Att hon har så mycket grejer som tar plats kan ju också lösas ganska enkelt genom att rensa.
      Sedan vill hon ha plats att jobba hemifrån. Sonen är väl i skolan största delen av dagen så låna hans skrivbord. Får hon en stor skärm på köpet också. Problem solved :-).

      Ja jösses, hennes ständiga flyttande fortsätter. Tur att hon orkar flytta och träna, räkna steg och kalorier iaf när hon inte orkar städa. Stackars hennes vänner som får hjälpa till och kånka ännu en gång, hennes pappa hjälper ju inte till längre. Hon lär iofs få mycket flytthjälp och flyttstäd i form av samarbete, gratis hjälp, så då blir det inte så jobbigt att flytta förstås.

        Det blir åter ett jäkla åkande till byggvaruhus och handelsträdgårdar. I somras var det som corona aldrig funnits. Sen blev hon upprörd på andras beteende när hon själv kommit i ordning. Nån förälder på Ludvigs skola var utvecklingsstörd i sitt smitttänkande och hej och hå.

    Stackars Märsta-Anna. Vem ska hon nu överrasknings-hälsa på och visa upp på bild? Kratta kattsand och visa upp på bild? Städa garderober och visa upp på bild? Plantera häckar och visa upp på bild?

      De ska bo kvar i samma Område som jag förstår det, har köpt ett större hus

        Toppen! Mer för Anna att ta bilder på!

    Har My kvar katterna? Hunden?

      Yes!

    Så som hon beskriver sitt mående vore inte flytt genomförbart. Lika dryg som vanligt. Ångest, stress. När man inte orkar göra matlådor orkar man heller inte packa flyttlådor.

    Jonas har sin lägenhet kvar i Täby och är inte skriven hos My. Tror inte han litar på henne och behöver den som backup när hennes idéer spårar.

      Jonas har kvar lägenheten och står skriven där men den verkar vara uthyrd i andra hand då det även är skrivet en 39-årig man på samma lägenhet.

        Han behöver väl pengarna, som antagligen har den rätta färgen.

        Hon är rotlös. Har tappat räkningen på hennes flyttar.

        Hon hinner aldrig landa förrän det är dags igen.

        Tycker inte alls hennes stil är influenceraktig alls. Jag tycker faktiskt att hon går sin egen väg med inredning, sonens look (kedja och örhänge), sin egen stil osv.

        Inte på många konto man ser Mys inredning. Hon gör dessutom bara samarbete med träningskläder, inga andra.

        Kanske har ett svagt minne av Kidsbrandstore, där handlar dock flera influensers.

        Hoppas att bloggen blir lite roligare nu igen!

        Jonas kanske får följa med och pröva ut och välja en ny soffa denna gång. Sist åkte My iväg och beställde en ny soffa med grannarna. Den levererades dock aldrig kanske avbeställde hon den. My skriver om hur hon vill ha det, vad hon planerar jag, jag ,jag när man är två så hjälps man väl åt och planerar för att göra saker tillsammans?

          Han ska väl bara underlätta boendekostnaderna. Minns vilket klagande det var om hans egna prylar i Täby. Dataprylar, nässprayer, snusdosor och tom en för ful krukväxt som störde henne. Komma dit med barn och katter och sen klaga som hon gjorde. Fult och respektlöst.

    Men hon har ju ett kontor?? ??

    Älskar att flytta! Framförallt om det blir större ? Och fattar att man vill ha ett eget rum om man jobbar hemifrån. Kan man så why not ?

    My vem?

      My Way.

      My God

      My Sharona.

      My bad!

      My oh my…

      My fair Lady!

      My Tomanen

      My Martens

      My Martyr

      Bästa tråden någonsin ??

    Hatar att flytta ??

      Samma… har inte flyttat på 15 år men måste göra det snart… Ser inte fram emot det.

    Influencer-hemmen är väl snarare beige-grå-greige med platsbyggda bokhyllor och ja..väldigt opersonliga. Snarare än vita, alltså.

    Är hon och Anna fortfarande vänner verkligen?

      Ja, de verkar vara vänner.

      Hur långt bäst före-datum brukar Anna vänner ha? Allt från ett par veckor till några månader, oftast. My kanske är ett undantag, men den är nog på upphällningen som allt annat.

        Ja dom följer inte varandra längre

          Sluta med dessa kommentarer. Stämmer ALDRIG. Jo dom följer varandra.

      Synd att Anna inte förstår…

    Älskar verkligen att flytta. Jag har förstahandskontrakt i Stockholm så slipper ju hela sälja/köpa-stressen utan byter regelbundet med andra hyresrätter. Just att packa flyttkartonger är väl ingen dröm direkt men att få packa upp och inreda nya lägenheten, få ny utsikt och nya möjligheter att skapa ett hem. Tycker det är så mysigt!

      Jag håller med.

    Blir alldeles matt bara jag tänker på att behöva flytta, och då flyttade jag för femton år sedan senaste gången…

      Kan bara hålla med. 16 år för mig.

    Inte för att vara otrevlig men är det någon som bryr sig om My Martens och Monas Universium? Kan du inte göra en omröstning ang de som folk vill läsa om och sluta skriva om andra?

      +1

        +2

          -6×(4÷3x)

      Alla inlägg kan omöjligt falla alla i smaken, men förhoppningsvis finns det något för alla bland dem. 🙂

        Jag är inte ts men vore roligt med en omröstning om vilka man helst läser om. Kan tänka att en del hänt sen sist en sådan omröstning gjorts ? inte sagt att du måste rätta dig efter omröstningens resultat. Mest vore det intressant att se vad folk gillar. Även olika typer av inlägg. Typ reklam, händer på insta osv.

        Bara en tanke. Inget gnäll?

          Bra idé! Så slipper man kommentarer om att ”ingen vill läsa om Blondinbella/annan valfri influencer” . Då har man siffror på ungefär hur intresset ser ut i dagsläget. Sedan säger det sig självt att inte allt kan passa alla.

        Ja precis,och att My flyttar är ju faktiskt hennes grej,själv flyttar jag då då tröttnar vill ha nytt och lite mer att jobba för i adhd huvudet?

      Jag bryr mig om Mona.

      Hellre My än Mona….

    Ot om tidigare inlägg. Nu har william gått ut med ett uttalande att deras familj inte är rasistisk. Måste man tro på att han talar sanning eftersom man måste tro på att meghan talar sanning? Eller får man ifrågasätta sanningshalten i hans uttalande trots att man inte har insyn?

      Egna åsikter och fubderingar är att föredra i livets alla skeenden. Man kan ha fel men man har iaf gjort något eget!

      Fattar ingenting.

        Man får inte ifrågasätta sanningen i det meghan säger om man inte har insyn bakom stängda dörrar. Är det samma när William uttalar sig?

      Det var väl inte nödvändigtvis en familjemedlem som gjort det rasistiska uttalandet? Det finns annat folk i den närmaste kretsen och det kan ju vara någon av dem.

        Finns ju den där häxan prinsessan Michael of Kent som offentligt uttalat sig och sagt att brittiska folket är noggrannare med hur de avlat sina hundar och hästar än hur de avlat sina barn… Samma häxa som bar en black face brosch till en lunch med Meghan…

    Skriv om Linn (tiingelinn på instagram)!

      Och Natalie Edlind

        Vad hände med systrarna Graafs nya podd / ”bokklubb”? Första avsnittet har försvunnit och podden nämns aldrig numera.
        Kanske Universumskan kan ge en uppdatering via bloggen.

          Så konstigt där, saker som nämns som sen aldrig blir av, eller tar en väldans tid. MG har ju även pratat för längesen om att de köpte en tomt i fjällen, vad hände med det? Ett kontor höll hon på att inreda också för längesen, inte sett röken av det kontoret sen eller hört något om att hon varit där?

        Vad är det med Natalie Edlind?

      Ja iaf nu när det händer grejer. Jag tror aldrig det är en bra idé att skaffa barn så fort. Det är vetenskaplig bevisat att man är nykär och full av hormoner i ca 18 månader och under denna tid kan man inte tänka klart och se personen som den är 100%, man är för kär helt enkelt. Vilket är helt underbart och man ska njuta för fulla muggar! Men inte fatta livsavgörande beslut.

      Nej nej nej nej nej, vad i hela världen ska man skriva om Tingelinn??? Att hon äter frukt?

    Ett par veckor har Mysan varit under isen. Utbränd, psykisk ohälsa, blodprov, diagnoser och gud vet allt. Skaffat ny blogg hos Må bra där inlägg är Stodona, Lifesum, matmått, grönpulver och ribbade långkalsingar. Men nu vips, My ska ha träningsevent på Öland-kom och köp en inspirerande träningshelg säger bloggen. Å hej å hå, nu ska det köpas större hus, spännande. Jag har i allafall den uppfattningen att om man är utmattad /har utmattningsdepression så har man svårt att till och med gå upp ur sängen. Därför bör My vara någon form av unikum som har PT helg på annan ort och flyttplanerar!

      En depression eller utmattning ser väl inte likadan ut för alla? Vissa tar sig inte upp ur sängen men det gäller inte alla.

        Depression och utmattning är två olika saker. De kan förekomma tillsammans men också var för sig.
        Utmattning -tömd på energi/ork både i hjärna och/eller kropp
        Depression-deppig i olika stadier

        Utmattning kan definitivt se väldigt olika ut för olika personer, men en sak har man dock gemensamt: en hel flytt är otänkbar.

          Min pappa flyttade från Norrbotten till Skåne när han var utmattad (han var riktigt dålig). Så visst är det möjligt.

      Hon använder ju det som ett sätt att locka läsare och få sympatier för då är det lättare att sälja mer, och hon tjänar troligen mer ju mer klick hon får. Det är samma visa hela tiden, emellanåt kommer snyft, det är en strategi. Hon är inte utbränd och ångesten är nog inte av det allvarligare slaget, uppenbart inte. Det är så mycket manipulativt ljug, lögner och strategier för att tjäna pengar.

        Tror att många läsare med mig nu har börjat tröttna på My och hennes blogg. Visst är det viktigt att lyfta att det finns olika psykiskt mående men inte år efter år där allt ständigt ska repeteras, två steg fram, ett steg tillbaka.
        Nu består bloggen även till stor del av reklam.

        My skriver om hälsa o träning men någon gång borde hon kunna skriva om något annat. Vad gör hon o Jonas på deras fritid om vi bortser från att flytta då, vad tyckte och tänkte hon tex om internationella kvinnodagen ? Väljer själv vad hon ska skriva om men en större variation behövs nog om läsarna ska återvända.
        Att visa kommentarer i efterhand, efter gallring har gjort att de nästan helt försvunnit. Det har också gjort bloggen tråkigare.

        Vet att det är valfritt vilken blogg man följer och jag lämnar nu hennes blogg. Då det skrivs här då och då om My och vad hon sysslar med så kan jag följa med lite men på avstånd då.

      Börjar väl bli dags att göra något med studion också? Har väl haft den ett år. Det är väl även dags att bli headhuntad till något nytt toppjobb där hon ska göra karriär ?

    Nån som lyssnar på podden ”ursäkta” och vet vem den gifta mannen är?

      Vad handlar det om? Har inte hört med min gissning är ändå Ola Rapace ?

        En känd människoaktivist/fd handbollsproffs har ihop det med en känd gift man med barn. Vet inte vem mannen är. Människoaktivisten hotar att avslöja honom så han har skaffat en jurist.

          Oj varför vill hon avslöja honom, känns väldigt typiskt henne, för det är ju lätt att fatta vem hon är, kan ju ana vem mannen är också.

            Vem??

            Kan gissa förstå vem hon är. Finns det någon annan ledtråd för mannen ? bortsett från att han är gift då det vimlar av gifta otrogna män.

      Vem vem tell mooore

      Glutta på Flashback, där går det rykten om en ganska känd, rik man.
      Om det ryktet stämmer så säger jag bara Hyijä!

    Smaken är delad som bekant. personligen gillar jag inte när hemmen är vita, gråa, svarta designade med hårda, fyrkantiga material och former.
    Personligen vill jag ha mer värme- som lite tapeter i varma färger, och mörkare trämöbler för värme. Gillar vita möbler också, men vill ha lite blandat.

    Därmed inte sagt att jag gillar ostädat och oordning. Men att ha lite varma färger gör att jag mår bättre än om allt är svart/vitt/grått. 🙂

    Tycker det är motsatsen till mysigt när alla väggar är kritvita. 🙂
    Men alla gör som de vill.

      Nä fy sjutton vilken kass inredningsmak. ingen känsla för att få ihop en snygg stil alls.. bösigt värre. Men, smaken är som baken.

        Kan tillägga att vita möbler är i ett separat rum från de träfärgade. Gillar inte att blanda dem. 🙂 hahaha!

    Hur ser ön i köket ut?

      Nån flyttbar som hon köpte efter inflyttning.

    Nya samarbeten igen, precis som när hon köpte första Brf Radhuset!
    Smart tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.