Barn på sociala medier del 96545678

En bild på en gråtande pojke med texten "En ledsen kille ringde och sakna sin mamma. Fy för detta. Önska de slapp vara med om detta. Det gör så himla ont."
Bildkälla: malinhusochhem Instastory

Minns ni den där mamman som bloggade om att åka till fjällen med sina sjuka barn?
Som sedan publicerade videos på Instagram där barnen sedan fick försvara sin mamma?

Hon verkar inte riktigt ha lyssnat in sig på den debatt som just nu råder på sociala medier, där fler och fler röster höjs för att värna om barns integritet, särskilt hos föräldrar som använder sina barn som content på stora konton som de tjänar pengar på.
Igår publicerade hon nämligen där här bilden här ovan, som jag dock pixlat för barnets skull.
Hon skriver att hon önskar att barnen slapp vara med om detta, men hon har inga som helst problem med att utsätta barnet för det här?

Jag tycker det är så himla kränkande att publicera den här typen av innehåll på barn, och vi måste kollektivt börja tänka till och reagera på det.
Det får inte vara okej att som influencer, med flera tusentals följare, publicera den här typen av utlämnande innehåll på barn, inte ens om de är dina egna.
Normaliserandet av detta måste sluta NU!
Snälla!!

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad vill hon att barnen ska slippa vara med om, varför är han inte med sin mamma? Fattar inte.
  Sinnessjukt att lägga ut en bild på sitt ledsna barn of course.

  Svara

   För att hon är hyfsat nyskick.

   Svara

    Nyskild ja.

    Svara

   Barnet är hos sin pappa – har läst hennes blogg och den största anledningen till att barnen inte vill vara hos sin pappa är pga mamman…om man googlar ”parental alienation” kommer det en bild på henne….

   Svara

    Ja usch för att hålla på sådär.

    Svara

    Ja och det är kvinnor som henne som Cissi W med bihang alltid ska backa 🤯

    Svara

     Sluta spekulera i vad någon du inte gillar skulle ta sig för. det blir ju bara negativt

     Svara

  Osmaklig

  Svara

  Hon använder barnen för att skuldbelägga att pappan ville skilja sig. Dumma pappan…Det är ju ett måste att leva ihop hela livet…

  Svara

   Det är ju föräldrarna som mycket ändå kan påverka hur barnen ”överlever” en skilsmässa.
   Detta visar ju att hon förmodligen handlar helt kontraproduktivt gällande sina egna barns mående och drar ner dem i sitt eget elände.

   Svara

   Hon är helt fruktansvärd ju?!
   Hon vänder ju barnen mot pappan exakt hela tiden?!

   Okej- han ville inte vara gift med henne längre (hon verkar ju skitjobbig…) men hon beter sig ju som han gjort värsta brottet…

   Svara

    Jag fattar inte varför hon är offret i allt. Barnen fick inte ledigt sen tog hon dom till fjällen med symtom och stackars henne som var tvungen att åka och handla där MED barnen för de hade ju ingen annaaaaaan.. snark. Försök terapi och att planera ditt nya liv gumman, kämpa!

    Svara

    Det är tydligt att hon inte mår bra. Hon kan inte se att vissa råd från följare faktiskt är goda och omtänksamma råd. Tex att inte skriva om allt som händer med hänsyn till tex barn och exman. Men hon blockar det mesta som inte är styrkekramar, hjärtan eller ”å vilket fint bord”.

    Hon skrev hyfsat nyligen om att vänner slutat höra av sig och var leden och undrade varför. Kanske pga hur hon beter sig?

    Svara

  Men alltså jag är så förbannat trött på föräldrar som lägger ut sådana här typer av bilder på sina barn. Och jaja jag vet kolla inte om du nu inte vill se sånt…
  MEN det är så jävla förnedrande mot barnet när en förälder lägger ut om barnet ramlat o blöder näsblod och grinar, eller bara är ledsen över något.
  Hade en vän som la ut en bild på sitt barn som hade ramlat och slagit ut en tand, ungen grina, blodet rann MEN viktigast va att lägga ut en bil på insta och förklara vad som hänt 🤦‍♀️.
  Stackars barn

  Svara

  Borde kunna klassas som olaga integritetstrång

  Svara

   Du kan tycka det ja. Men såhär säger lagen:
   Den som gör intrång i någon annans privatliv genom att sprida
   bild på eller annan uppgift om någons sexualliv,
   bild på eller annan uppgift om någons hälsotillstånd,
   bild på eller annan uppgift om att någon utsatts för ett brott som innefattar ett angrepp mot person, frihet eller frid,
   bild på någon som befinner sig i en mycket utsatt situation, eller
   bild på någons helt eller delvis nakna kropp
   Först då klassas det som olaga integritetsintrång. Och inte ens då, eftersom spridningen måste vara ägnad att medföra allvarlig skada för den som bilden eller uppgiften rör och den måste ha varit publicerad mot offrets vilja.

   Den här lagen är ju till för skitstövlar som publicerar hämndporr, olyckor där personer håller på att dö och sådana riktigt grova grejer. Lagen är inte till för gränslösa föräldrar som vill skapa content utifrån sina barn.

   Svara

    Mm. Precis. Menade inte att det klassas som det, men att det BORDE klassas som det 🙃

    Svara

    Fast sprida bild på barnets hälsotillstånd i en ändå utsatt situation är ju PRECIS vad hon gör kan jag tycka 😏

    Svara

     Fast det måste vara en mycket utsatt situation. I samma nivå som ett foto på en bilolycka där någon bärs bort med bår. Den som publicerar bilden måste vara ute efter att göra skada genom att göra bilden offentlig. Och bilden måste vara publicerad uttryckligen mot offrets vilja.

     Är det verkligen PRECIS vad som händer här?

     Svara

  Jag tror att detta är något helt annat än vad vi brukar se i dessa sammanhang.

  Man ser tydligt på henne och när man hör henne prata att hon inte är på ett bra ställe mentalt just nu. Enligt henne själv har hon också haft psykiska issues tidigare också så uppenbarligen mår hon inte alls bra just nu.
  Därför kanske ännu viktigare att någon annan vuxen ser till att barnen inte far illa.
  Alla som kommenterar om att hon inte borde blanda in barnen så mycket i det här blockar hon och säger att hon gör precis som hon vill och att barnen fått frågan om dom vill att med på hennes kanaler.

  Detta är ett extremt fall. Svårt och infekterat. Men självklart måste någon ta tag i det. Socialen kanske. För pappan verkar ganska menlös ändå tyvärr. Även om det inte rättfärdigar det hon håller på med.

  Svara

   Vad fint skrivet. Vi måste alla tänka till när de gäller olika typer av exponering. Precis som du säger är det här inte i första hand penninghunger utan betydligt mer sorgliga mekanismer i spel. Jag hoppas verkligen att barnen får hjälp och stöd någonstans ifrån och att mamman inser att även hon behöver hjälp för att inte ytterligare förvärra situationen.

   Jag tycker inte att såna här inlägg hör hemma på den här bloggen.

   Svara

   Socialen är inblandad och hon säger att soc läser hennes blogg och som håller med henne. Något jag integritet påkalla eftersom det är tydligt att mamman inte mår bra. Att föräldrar inte förstår hur de skadar barnen genom att smutskasta den andra föräldern. Den personen som är en del av barnet. En som barnet troligtvis älskar men som är fel enl. den andre föräldern. Snacka om att bädda för psykisk sjukdom hos barnen.

   Svara

  Varför slutar ni inte bara att följa dessa människor?
  Om de inte har några läsare kommer de ju sluta lägga upp ”content” för de har ingen att lägga upp content till.

  Svara

   Nej nej, hon har en hel hejarklack som ivrigt håller med om att pappan minsann aldrig skulle valt att skilja sig….!

   Svara

    Ja? Så länge det finns efterfrågan kommer tillgången fortfarande att finnas.
    Ska man verkligen trycka på att någon ska sluta producera innehåll någon annan vill ha. Eller ska man trycka på det problematiska i innehållet till den som efterfrågar det?

    Svara

     ”Ska man verkligen trycka på att någon ska sluta producera innehåll någon annan vill ha”.

     Ja, det ska man givetvis om det är integritetskränkande för en annan part. En part som befinner sig i en utsatt situation, dessutom.

     Svara

  Inte kan hon heller reklammarkera sina inlägg heller trots påpekande att man ska skriva Reklam inte i samarbete med. Känns som att hon är en sån som bara kör sitt race. Lyssnar inte till andras åsikter för dem är bara elaka fast något kanske är sant.

  Svara

  Hon är helt gränslös. Jag följde henne innan hon skulle skiljas för ja typ fina bilder i flödet men tänkte inte så mycket på vad hon skrev….
  Sen när jag en gång påpekade en olämplig story på hennes barn så blocka hon mig 🤷‍♀️ Fick till svar att hennes barn är stora nog och hon känner dem bäst och dom följer inte henne på sociala medier eller läser hennes blogg. Och något om att jag inte längre va välkommen på hennes instagram eftersom jag inte förstod något så grundläggande….
  🤷‍♀️😬

  Jag påpekade bara en story då hon filma när barnet va hemma och sjuk. De tycker jag är värst, när dessa flunsor visar upp deras barn sjuka. Då behöver barn inte en telefon framför sig för att de ska dokumenteras. Dom behöver sin förälder 😏
  Alla gör ju som dom vill förstås.

  Svara

   Kanske inte så konstigt att det bara är positiva kommentarer hos henne då. Hon raderar väl alla som inte håller med.

   Svara

   Har sett att hon skrivit flera gånger att hon ”minsann vet att barnet inte läser bloggen eller vet vad hon skriver på Instagram”. Har hon blockat barnen från instagram tänker jag 😀? Jag tror ju säkert barnen är läskunniga, vet om bloggen, sett vad som står på instagram.

   Svara

    Om inte annat har de ju kompisar eller kompisars föräldrar som ser… sjukt integritetskränkande för dem när hon lämnar ut dem och deras privatliv så fullständigt

    Jag måste dock erkänna att sedan jag hittade henne blogg när det skrevs om det här för ett tag sedan så kan jag inte låta bli att läsa. Det är som en olycka som inte går att vrida bort huvudet ifrån..

    Svara

   Mitt IP-nummer är blockat från att läsa hennes blogg. Kommenterade att jag hade full förståelse för att skolan nekade ledighet.

   Svara

   Ja som Mimi Höglin filmar sin sjuka dotter på väg in till akuten. Fyfan

   Svara

    Hon gör allt för pengar!!!

    Svara

  Var det inte hon som tyckte det var konstigt att mannen inte tog med sig albumet med lättklädda bilder på henne när han flyttade?

  Svara

   Jo 😅😅😅

   Svara

   Jo, och hennes fänz ba ”spar albumet till barnen!” för att det är fullständigt normalt att ge ett album med mamma poserandes i raffset…

   Svara

   Jo och då sätter hon sig och fotar av allt och delar i sociala medier. Förmedlar: Titta vad han går miste om!

   Svara

    Och följarna nappa och ba ”Åh vad vacker! Hans förlust!! Blabla”. Som att ha en fru som är snygg och sexig i raffset är det viktigaste i ett förhållande….

    Personligen skulle det kännas väldigt awkward om min exman hade lättklädda bilder på mig sparade… och jag skulle heller aldrig sparat såna bilder på honom. Däremot våra bröllopsbilder sparar jag för det är ett fint minne.

    Svara

   Om man har den typen av bilder av sig själv, varför skulle man vilja att mannen behåller dessa bilder när relationen har tagit slut? Jag personligen hade gjort vad jag kunde för att han inte skulle ta med sig dessa bilder ut ur mitt hem.

   Svara

  Jag har aldrig sett att Julia Bergman fått kritik för att hon exponerar sina barn sjukt mycket. Hon har ju inget annat content än sina barn? Känns som vissa influencer kommer undan lättare än andra. Skulle vilja påstå att hon är i klass med Margaux🤷🏻‍♀️

  Svara

   Ja Julia kommer undan med sjukt mkt. Är det pga att hon deltog i tv-serie som byggde på föräldraskapet, eller?

   Svara

   Hon är väl ifrån nån serie på tv först va?
   Det är ju också något som är värt att ta upp, om man ska få använda sina barn i såna sammanhang också för jag är rätt säker på att mammorna fick någon form av ekonomisk ersättning för sin medverkan.

   Svara

    Just i fallet med denna Malin så är hon ju arg för att pappan sagt nej till att barnen ska vara med i nån youtubeserie och visa sitt liv ”fast dom vill faktiskt det själva ju!!!”

    Svara

  Språket… SaknaDE! Förvånad att hon skriver de och inte dem eller dom…

  Svara

   Men sluta.

   Det är hennes dialekt.

   Vi skulle väl inte hålla på att klanka ner på människors eventuella stavfel osv…?

   Svara

    Man skriver inte på dialekt/talsspråk. Skulle ju bli helt ohållbart om skåningar gjorde det t.ex.

    Svara

  OT – inom samma ämne. Såg ”Livet utan filter” på Youtube (tror det är hon Linn ”Tingelinn” eller vad hon heter som är den som startat den) och där är mamman med två barn som har DS och två eller tre barn utan. I avsnitt ett eller två presenterar mamman barnen, och ett barn sitter i soffan med ipad. Barnet visar tydligt att hen inte vill vara med, men mamman fortsätter filma och tänker ta ipaden för att barnet ska berätta vem hen är.

  Fick så klump o magen! Usch alltså! Kommer inte se den mer, men det kändes fruktansvärt kränkande.

  Svara

   Serien känns rätt problematisk, Therese Wickman filmar sitt barn när hen får ett utbrott, rycker på axlarna och säger ”ja, det heter ju livet utan filter.”

   Svara

   Speciellt konstigt när debatten pågår om barns integritet och så gör man en serie som bygger på att filma just barnen…

   Svara

  Vad har hänt med de fejkade marmormöblerna von.chadaux på Instagram? Jag ser inte längre deras konto, är jag blockad eller är det borta?

  Svara

   Du är nog blockad. Jag ser.

   Svara

   Du har blivit blockad

   Svara

   Herregud….mogna typer som driver det där företaget. Kritiska frågor om var marmorn kommer ifrån och sen blir man blockad. Jag såg svaret på min fråga igår men idag är jag blockad. Kan garantera att alla kritiska kommentarer är raderade också.

   Svara

    Japp! Min kommentar är raderad och jag är blockad

    Svara

     Jag är blockad för att jag gillade en kommentar haha

     Svara

      Rena Anna Book fasonerna…

      Svara

  Finns en sida på Facebook som heter ”genusmedvetet föräldraskap”
  Där lägger genustokiga mammor gladeligen upp bilder på deras söner i långt blont hår och rosa klänning, medans flickorna är kortklippta och gråa neutrala kläder.

  Pratar om barn mellan 2-7 år, och mammorna skryter hur genusmedveten deras barn redan är.
  Tydligen börjar problem uppstå runt 7-8årsålder då deras barn inte längre vill klä sig på detta sätt eftersom de flesta barnen i skolan inte har tokiga föräldrar.

  Nått som är väldigt talande med alla dessa mammor och deras kastrerade män är att föräldrarna aldrig själva går emot normerna, det är långt blont hår, smink och urringat på mammorna och kortklipta män med skägg och typiskt manliga kläder.

  Om de nu ska uppfostra genusmedvetna barn så kanske de vuxna ska börja med sig själva och inte utöva sina galna teorier på sina små barn.

  Svara

   Stackars barn. Vad kommer vi ha för värld om 15-20 år…

   Svara

    Vad tror du själv?

    Svara

   Men suck. Vad oskönt du uttrycker dig.

   Svara

    Stackars dig, behövs en snuttefilt?

    Är inte ute efter att uttrycka mig ”skönt”.

    Svara

   Men fy vad obehagligt att de använder sina barn för att framstå som openminded när de uppenbarligen inte är det.

   Svara

    Givetvis benämner de sina små barn som ”snippbärare” och ”snippbärare” då det inte vill köna sina barn genom att säga han eller hon.
    Det är total galenskap i realtid att följa den sidan.

    Svara

     Tips är väl att du slutar läsa sidor på Facebook som du uppenbarligen bara blir irriterad av.
     Gör något kul med din tid istället.

     Svara

     Tror du kan hitta fler likasinnade om du börjar hänga på Flashback istället

     Svara

     Att kalla sina barn snoppbarn och snippbarn är så jäkla perverst. Varför är man så besatt av sitt barns könsorgan att man benämner barnet med det? Kraftiga creepvarningar på de föräldrarna.

     Svara

   Glöm inte de patriarkala dinosaurierna som någon skrev ett oroligt inlägg om. ”Snoppbarnet” var intresserat av dinosaurier vilket var problematiskt eftersom dinosaurier inte är snälla.

   Svara

    Var har dinosaurierna gjort nu då? Är det att en del arter var karnivoer som är problematiskt?

    Svara

    Dinosaurier är utdöda, så de är varken snälla eller elaka… 😄

    Svara

   Hur vet du att deras män är kastrerade? Man brukar ju sterilisera personer som inte vill ha (fler) barn, inte kastrera.

   Svara

   Vad är det för galna teorier genusmedvetna personer har? Jag är själv genusmedveten och skulle gärna vilja veta vilka teorier jag har som du anser är galna?

   Svara

   Det värsta med den gruppen är att de envisas med att kalla flickorna för snippbarn & pojkarna för snoppbarn. Det är så fel. När vi slutar prata om flickor & kvinnor blir vi också osynliga för mannen är tyvärr fortfarande norm.

   Svara

  Det här börjar bli tröttsamt. Och du tar upp en massa små inlfuencers men Kenza och hennes extrem-exponering av hennes barn har du inte kunnat ta upp en endaste gång trots att hon är en av dem som exponerar ungen mest

  Svara

   Eh hon har visst tagit upp Kemza.

   Svara

   Kenza sysslar knappast med extrem exponering när man jämför med sånt som detta. Hon har aldrig lagt ut kort på storgråtande eller sjuka ungar.

   Svara

  Men kan man ens räknas som influensers om man har så få följare? Ok att det inte är 3000 familj och vänner men det är ju inte kenzas räckvidd precis?
  Och att man kan få samarbeten och tjäna pengar på att nå så få?

  Svara

   Hon har två konton. Oklart varför då det är ganska lika bilder hon lägger upp. Det andra kontot har fler följare.

   Svara

  juliabergman_ har en film på ig där hon bakar med dottern. Redan de första sekunderna ser man att dottern inte vill vara med på film….

  Svara

  Har dessa influencers inga föräldrar/syskon/riktiga vänner som kan få dem att inse att de utelämnar sina barn?

  Svara

   I hennes fall verkar det som att alla sagt vad dom tycker och hon tycker dom har fel och så har det stannat där. Hon är inte kapabel att inse att hon skadar barnen med sitt beteende.

   Svara

  Är du säker på att det är postivit att du lägger upp den här typen av inlägg? Av kommentarer att döma verkar det handla om en familj som inte fungerar bra, där barnen blir utsatta för känslomässiga påfrestningar under en skilsmässa. Internet kryllar av influensers som exponerar sina barn, är den verkligen nödvändigt att ta upp mindre konton med ”destruktiva” föräldrar som exempel? Är inte det enda som händer att de här barnen plötsligt börjar exponeras inför en ännu större grupp människor?

  Tycker du kan skriva om den här frågan när det gäller störr konton och där familjesutaitonen i övrigt verkar stabil. När det gäller mindre konton tycke rihåg man lyfter frågan anonymt/ generellt. Ger kanske lite lika mycket klick och kommentarer på den här bloggen, men mer rätt mot barnen.

  Svara

   Precis vad jag tänker. Vad den här kvinnan/familjen /barnen behöver är inte att deras liv fläks ut och diskuteras av kreti och pleti på den här stora plattformen. Tror inte många här inne följer denna kvinna ens. Om man bryr sig så tycker jag i det här fallet att man ska göra en orosanmälan till soc. Även pappan måste sätta ner foten och ev ta kontakt med soc. Camilla måste lära sig att dra någon form av integritetsgräns när det gäller såna här inlägg som handlar om konflikter som tas offentligt på personers sociala medier. Att göra dem ännu mer offentliga tycker jag inte är ok. Däremot är rent allmänna diskussioner kring det här fenomenet alltid viktiga att ha och lyfta fram. Önskar att något politiskt parti el myndighet typ BRIS trycker på om en lag angående barns exponerande på nätet.

   Svara

   Hon har ca 87 000 följare på sitt konto. Kontot hon är ”känd” för. Sedan har hon ett konto till med ca 3000 följare.

   Svara

    Okej, och den här bilden låg på det lilla kontot eller?

    Men det är egentligen inte poängen utan poängen är att inte spä på en negativ exponering med x 100. Är det någon an de allra största kontona gör det kanske ingen större skillnad (Kenza typ), men den här tjejens konto/ exponering av aktuell bild växer ju antagligen av att bli länkat här.

    Svara

  Hon har ju flera gånger också skrivit att pappan till barnen upprepade gånger har bett henne att inte dela med sig av hela deras privatliv – hon säger rakt ut att hon struntar i vad han säger. Det är nästan som att det är hennes sätt att straffa honom på?

  Svara

  I hennes hjärna är det ett fullt logisk sak att göra.
  Alla måste förstå att hon inte mår bra.
  Jag tror absolut inte att hon är en ond person.

  Svara

   Jag tror inte att någon tror att hon är en genuint ond människa. Hon verkar bara sakna konsekvenstänk.

   Svara

  Kommer att tänka på tjejen som hade en blogg för massa år sedan. Hon bodde i ett litet samhälle där alla visste vem hon och barnen var. Men hon skrev ut allt på bloggen om när hon var förbannad på deras fröknar på förskolan, kompisars föräldrar. Hon la ut bilder på barnens alla julklappar/presenter innan hon hade slagit in dom. Om barnens problem (väldigt uthängande). Hon skrev om hennes sexliv öppet. Barnen fick lida för det, den som gick i skolan av barnen blev mobbad. Det barnet fick höra av klasskompisarna massa detaljer om mammans sexliv. Osv
  När människor påpekade detta för henne blev hon bara aggressiv och kunde göra inlägg om det, hängde ut människor till höger och vänster. Nu är det länge sen jag hörde nåt om henne, men hon satt inne för barnmisshandel ett tag. Hur det gått för barnen vill jag inte skriva, av hänsyn till barnens släktingar.

  Nu är ju detta såklart ett extremt fall. Men redan vid bloggarnas tid kunde man ju se att det inte var problemfritt lägga ut för mycket om barnen/sig själva.

  Svara

   Låter ju dock som bloggen var toppen på ett isberg, i ett destruktivt förädlakap?

   Svara

  Varför förminska ditt eget inlägg genom att skriva ”del 17484635243”? Ja ok det blir många inlägg av samma stuk men so what.

  Svara

   Det är mer för att peka på hur utbrett problemet är, snarare än hur många inlägg jag skrivit om det. Dock återspeglar ju mängden inlägg, problematikens storlek.

   Svara

  Men fy faaaan!! Hade ALDRIG förlåtit min mamma om jag i efterhand förstått att hon nyttjat mina samtal hem på detta sätt. Växte upp med skilda föräldrar och ringde ofta hem pga separationsångest. Fy faaaan alltså.

  Svara

  OT. Viktor lyser med sin frånvaro på Gynnings insta, både bildligt och med kommentarer.

  Svara

   Jaha?

   Svara

    Vadå jaha

    Svara

  ”Mitt barn är ledset”

  ”Vänta, jag måste bara printscreena detta och visa upp det på Instagra”

  Svara

  Jobbar hon med inredning? Gick in på kontot av ren nyfikenhet då jag är inredningsintresserad men det var inte min smak.

  Svara

  Men gud vilken människa… Jag tittade på hennes insta snabbt efter alla kommenterar här. Jag trodde att folk överdrev med det där albumet med lättklädda bilder, men nä… Alltså va? Det är liksom vinklat som att han är en skurk för att han inte tog med sig albumet i flytten? Och sen bara ”men nu får han tillbaka det tillsammans med bodelningsdokumenten!!” Som nån sorts hämnd eller? ”Mig blir han inte av med! Han MÅSTE ta med sig albumet!!!”. Vad normalt och värdigt.

  Svara

   Läste att ett av hennes barn sagt att dennes högsta önskan var att de skulle bli en familj igen och Malin hade svarat att det var hennes högsta önskan med. Så nog hoppas hon och tror att hon kan tjata tillbaka exmannen.

   Svara

   Oerhört sjukt, och sen twisten på slutet att ”om han inte vill ha det kan han väl ge det till barnen” 😳 Familjemyz ändå att sitta och titta på morsans lättklädda bröllopsbilder.

   Svara

  Hon mår inte bra psykiskt , det är hemskt !!! Någon måste gå in och hjälpa denna mamma , jag tror hon älskar dina barn, men när hon mår dåligt projicerar hon över dina känslor på barnen !
  Om någon anhörig läser här , hjälp henne , det är sorgligt att se 😢

  Jag följde henne pga intresserad av inredning, har nu avföljt det blir som en hemsk cirkus !

  Hon och barnen måste få hjälp !

  Svara

  Stackarn lägger upp snyftinlägg på sin blogg hela tiden, där hon både nämner barnen och hur detaljer om skilsmässan med barnen pappa. Tycker det är lite osmakligt att hela tiden posta samma snyfthistorier och gråta ut på sociala medier..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.