Therese Lindgrens något ambivalenta inställning till Xlash

I en video från 2015 så avråder Therese Lindgren från användning av fransserumet Xlash då hon fått klåda, en vagel och förändring i ögats pigmentering efter att ha använt två olika produkter med serum. 
Som av en händelse så meddelade Läkemedelsverket i ett pressmeddelande från 2013 att Xlash fransserum är ett av de som haft en förbjuden substans i sig som kan ge just dessa biverkningar – irritation i ögat, klåda, ögonsmärta, förändring av ögonfärgen men även mörkare hudfärg runt ögat.
Två år senare fick alltså Therese Lindgren dessa biverkningar, trots att Läkemedelsverket fattade beslut om att förbjuda vissa ögonfransserum som innehåller prostaglandinanaloger redan under hösten 2012.

Idag postar Therese Lindgren en betald reklamvideo där hon är överlycklig över Xlash veganska serum, som hon nu beskriver som att hon blivit bönhörd.
Inte ett ord om att hon tidigare VARNAT sina följare för just det här företagets produkt, någonting jag tycker är extremt problematiskt med tanke på att Therese Lindgrens framgång bygger på följarnas trovärdighet för henne.
Om företaget nu ändrat sin formula – vilket man får hoppas –  trots att Therese upplevde dessa problem flera år efter att Läkemedelsverket förbjudit Prostaglandinanaloger, så borde Therese Lindgren ta upp det här i sin nya reklamfilm, eftersom följare aldrig glömmer någonting och omedelbart mailar mig om saken. 🙂

Jag – Camilla – kan för övrigt flika in med min egen erfarenhet av Xlash fransserum.
Jag har använt det i omgångar och har fått sluta efter några veckor då jag upplevt symptom som av atopiskt eksem (vilket jag får ibland på vintern) men varje gång jag slutat med serumet så har problematiken försvunnit.
Jag får alltså utslag av produkten, vilket säkerligen är individuellt, men eftersom Therese inte nämner sina tidigare problem av serumet så får jag väl flika in mitt.
Jag har även använt deras ögonbrynsserum med NOLL resultat. Jag hade kunnat topsa vatten på mina bryn och fått samma resultat.

Har man så här kraftigt avrått från en produkt så bör man beröra det, om man några år senare gör reklam för samma företag och samma produkt – oavsett förändringar i själva formulan.
Det är fortfarande reklam för deras ögonfransserum.

Det här inlägget är inte i samarbete med Xlash. 😉

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon gör reklam för det mesta som håvar in cash

      Ja, och mkt fejk-följare också.

      Hon är inte vacker.

        Wtf

    Varför behöver vissa av dessa influensers ens göra reklam (dem som nästan är ekonomiskt oberoende som typ Therese) hennes flöde är spammat med reklam

      Mycket vill ha mer

      Hon är inte ekonomiskt oberoende. Men fattar vad du menar. Hon har mkt cash å borde värna mer om sitt varumärke men det är ju precis det hon inte gör. Sorry men av massa andra anledningar tycker jag hon är extremt falsk. Hon är en blondinbella men lite smartare så hon får aldrig skit för det.

        Och nu ska Bella ut och resa igen. Så ego.

          blåst som ett fån är hon hoppas karma tar henne. Odd måste känna skönt att bli av med henne, något är verkligen fel på henne stackars hennes barn bara.

            Sjuk kommentar??

            Tror inte Bella är blåst. Men hon är kanske bipolär eller som många nämnt här inne narcissist. Ser mkt likheter mellan henne å meghan markle… inget ursäkt men förklaring på beteendet.

            Ganska många som reser, är det lika synd om deras barn, är de lika blåsta som du hoppas karma tar? IL ska dessutom resa inom landet i egen bil. Finns värre att klaga på, man undrar om vissa som rasar på henne (för allt) inte följer några andra för det är liksom inte så att IL är särskilt annorlunda i denna pandemi än de flesta andra.

              Resa till Varberg, Västervik, Åre och nu snart Idre utan problem.
              Träffa helt nya människor på ett hotellrum och ta selfies med dem.
              Träna tätt intill min PT, gå på skönhetsbehandlingar när barnen är på förskola.
              Säg nu att det hon gör är helt okej enligt dlg om du kan stå upp för sånt beteende! ??

            synd om dig som verkar så bitter och hatisk. Ego? Fast det är kanske mest för barnens skull denna gång men det är synd om dem tycker du? Tycker mer synd om dig 23:01 för du verkar inte lycklig, du verkar inte må bra.

              hon reser igen till skidorten idre för nöjes skull ett litet samhälle som får ta smällen för hennes själviska beteende. Aldrig bemöter hon några frågor kring hennes konstanta flängande hit och dit under pandemin, träffar mer människor än tillåtet umgås mer med andra irl än vad är att föredra just nu därför är hon blåst. Hon borde se hur folk kämpar för att bli kvitt den här jäkla coronan såklart man blir provocerad. Dum i huvudet 100 %

                Hur vet du att samhället får ta någon smäll för att hon reser dit, det kanske snarare gynnar? Varför skulle hon bemöda sig med att bemöta massa kräkande kommentarer som bara vill tjata och tracka, varför ska hon behöva svara och förklara samma sak gång på gång? Hon träffar inte mer människor än de flesta andra influencers och det vet du nog. Det är tydligt att det inte bara handlar om covid för din del utan att du alltid vill kasta smuts på Isabella och nu använder du covid till det. Följ henne inte så slipper du bli så provocerad som du blir, så mår du kanske lite bättre men du kan inte låta bli.

                  Senast igår vädjade läkare runtom i Sverige till den svenska befolkningen att stanna hemma under påsken, umgås enbart med familjemedlemmar, leva i bubblan. Sjukvården är på bristningsgränsen. IVA-patienternas antal är högt och man är rädd för att inte kunna erbjuda plats för alla behövande längre. Res inte, var budskapet. Att rättfärdiga Bellas resande med att även andra influenser reser är väl bara dumt. Om nu Bella är så smart som endel vill påstå så skulle hon inte resa nu. Behöver ju inte vara för Covid-19 man behöver en IVA-plats. Om hon, eller någon annan som reser, råkar ut för t.ex en svår trafikolycka tar man kanske upp en plats som kunde behövas för andra. Lyssna till läkarnas vädjan till folket. Det råder coronakris nu. Var för fan lite förnuftiga. Vad är det för fel på förståelseförmågan hos det svenska folket??!

                    Bra skrivet. Instämmer helt. Det är inte konstigt Corona ökar med denna nonchalanta befolkning.

        Wow!!! Tack, har alltid trott att jag ensam om att ha genomskådat henne. Upplever henne så falsk.

        Hon är ju dock mer överdriven och överspelad än vad blondinbella, som du envist och nedlåtande kallar henne för, någonsin varit iaf inte de senaste åren eller vad jag sett. Therese är mer lik Bianca då, hon är lika överspelad överdriven och lismig när det görs reklam och det känns ju falskt men går ju hem hos kidsen, det funkar på kids och unga.

          Ja, alltså hennes ”…oh just det, förresten den här delen är i betalat samarbete med…” är ju sjukt falskt. Som att hon bara ”hoppsan, glömde nästan bort den lilla detaljen” och så är hela videon reklam för I can i will eller nått.

    Jag skulle också göra reklam för saker jag fick fina pengar för.
    På 6 år hinner man dessutom ändra sig angående en jävla massa saker om man är en normal människa.

      Fina pengar ? Tänker bara på fin poddlön haha.

      Klart det är normalt att ändra sig, men från att OBS ANVÄND EJ DETTA GER MEDICINSKA BESVÄR till köp detta jag har rabattkoder!!! Inte trovärdigt tyvärr.

        Men du tror inte att produkten kan ändras över tid? Är det ens samma produkt den här gången, alltså exakt samma?

          Klart den kan men då bör ju det lyftas fram naturligtvis. Typ ”ny formula som ej ger vaglar och allergier”

      Fast xlash och revita lags är skit. Min ögonfärg ändrades efter jag använde det i typ ett halvår…. fick jättelånga fransar men mörkare ögonfärg inte kul alls…

    Är man korkad och köper saker som influencers gör reklam för får man ju faktiskt skylla sig själv.

    Skulle aldrig köpa nåt en influencers gör reklam för. Fattar inte att folk går bra deras betalda lögner. Även när dom säger att dom geeeeenuint älskar produkten. Pfft!

      Många barn går nog på reklamen

      Men finns det något kvar att köpa om man ska undvika allt influensers gör reklam för?

        Chips och coca cola.

          Man klarar sig helt uppriktigt långt på chips och cola 😀

            Ja men kilona lär komma snabbt.

              Nä inte om du drar ner på övrig mat!

                Ett chip om dan.
                Ett chip.

            Alltså… Britney gjorde väl reklam för coca cola? Eller var det pepsi? Oavsett dåtidens influencer, jag skulle nog betta att de har någon ambassadör i dagsläget också ? ni kommer inte undan reklam guys

              Nej det var pepsi! Huuur förminskande att kalla Britney för dåtidens influencer ?

                Hon influerade väl i allra högsta grad? Fast inte på Instagram då.

                  Fredrik Reinfeldt influerade också, ska vi kalla honom för influencer tycker du?

                  Ska man börja kalla alla politiker, skådespelare, tv-profiler etc som har många följare på instagram för influensers då också? Britney är och har alltid varit en sångare och artist.

              Nä. Paris Hilton och Nicole Richie är dåtidens influencers, dvs person som är känd för att vara känd helt enkelt. Ingen direkt talang för något, som t ex Kenza, Bianca etc. De är kända i internetbubblan med stor makt och ingen vet varför.

              Britney blev en av världens största popstjärnor och var e n o r m verkligen, det är inte samma yrkeskategori som influencer – även om hon har influerat.

                Tycker inte riktigt det är rättvist att kalla Paris och Nicole för influencers faktiskt. Visst, de har knappast gjort något vettigt men de har aldrig levt på att kränga skit till följare vilket influencers gör.

                  Paris kallar sig själv för pionjär, the first influencer. När Paris gjorde tvreklam var det för att hon var känd för att vara känd. Paris är delvis anledningen till att Kardashians ens fick möjlighet att göra… vad dom nu gör.

                  Tänker att influencers bara är människor som är kända för att vara kända. Varför skulle inte Hilton och Richie vara där? De influerade min generation skulle jag säga, fast via veckorevyn, skvallertidningar och tv. Bantning, kläder, produkter etc.

                    För Hilton och Richie jobbar inte med att sälja på yngre tjejer massa produkter som sagt. Skulle inte säga att typ Therese eller typ hannalicious är ”kända för att vara kända”.

                      Kanske societet, innefolk. Folk med makt. Som hon kvinnan som var ett premiär lejon Alice Tegnell

                      Till moln nedanför – kvinnan ifråga hette Alice Timander. Du har nog drömt för mycket om en viss Tegnell..

    För mig fungerar xlash bra en blå förpackning. Inga reaktioner. Har fått både fler och mycket längre ögonfransar.

      Samma här ?

      Är inte det Revitalash?

      Funkade jättebra för mig också första 6-7 månaderna, men efter några fler månader hade jag fått mörkare ögonfärg och har inte gått tillbaka till min gamla ögonfärg sedan dess. Det var flera år sedan nu. Känns tråkigt då jag hade en mer unik färg än nu :/

    Haha jag är iiiinte sponsrad (i wish!) men xlash är verkligen det bästa som hänt mina fransar ?

      Ja det funkar svinbra! Har fått sååå långa fransar, kommer aldrig våra sluta. Men har hört att ricinolja ska funka lika bra? ?

        Har testat båda och det är inte samma grej! Ricinolja är super! Återfuktar och stärker och fransarna känns fylligare och friskare men mina blev aldrig faktiskt längre! Aldrig haft så långa fransar som med Xlash 😀

          Ok tack! Då får jag använda ricinoljan jag köpt till håret istället ?

    Någon som använt Xlash och fått vagel? Min syster rekommenderade det till mig pga. Xlash funkade väldigt bra för henne så jag prövar det nu, men blev fan nojig över att få vagel efter detta inlägg.. haha

      Inte vagel men blev så pass irriterad och svullen runt ögonen att jag behövde sluta använda det efter ungefär 10 dar. Tyvärr! Önskar att jag kunnat fortsätta

      Ingen vagel men blev röd/irriterad runt ögonen, det kliade och de började rinna i tid och otid. Verkar vara 50/50 om man reagerar eller inte, vilket är synd då mina fransar blev betydligt längre!

      Man får bra resultat men jag får samma biverkningar som Camcam

      Jag har fått vagel flera gånger av xlash. Däremot väldigt små, försvinner lika fort som de kommer tillbaka. Har slutat med xlash helt nu och vaglarna har försvunnit.

      De har tagit bort prostaglandinerna, så produkten Therese dissar och den hon tipsar om nu innehåller inte samma sak

        Produkten innehåller fortfarande prostaglandinabaloger (Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide) vilket kan ge flertal biverkningar med allergireaktion, mörkare pigment i huden runt ögat, ändrad ögonfärg mm.
        Prostaglandin är ett läkemedel som används vid behandling av glaukom, en ögonsjukdomar med förhöjt ögontryck. De patienterna får tyvärr ofta biverkning av det.

      Fick ingen vagel, inte ändrad ögonfärg men de där ”jättelånga fransarna” blir efter ett par år svårare och svårare att behålla. Jag använde xlash i ca 5 år och hade EXTREMT torra ögon, gick flera år till massor med ögonläkare och har spenderat en förmögenhet på olika specialister, ögondroppar med mera. vad xlash inte vill att du ska veta är att man tillslut får kroniska ögoninflammation av att det där serumet hela tiden måste appliceras flera dagar i veckan. och den där kroniska torrheten, svedan och inflammationen blir permanent! jag kan aldrig mer ha linser och jag kan inte heller operare mina ögon utan måste för alltid bara glasögon. högt pris att betala för längre fransar. jag använde deras ”nya formula” som de gjorde om efter 2012, ändå fick jag alla dessa biverkningar. VARNING.

    Hur många år tillbaka måste vi ta ansvar för vad vi sagt och i vilka sammanhang? Hur ser reglerna ut för dessa saker? Är det samma regler för rasism som produkter? Vilka regler har influencers? Vilka regler har politiker? A-kändisar?

      Finns inga regler men tvära vändingar inom relativt kort period bör alltid ifrågasättas.

        Sex år är väl inte så kort period?

          Som privatperson nej, inom sin yrkesroll där det handlar om pengar och förtroende, jo där är sex år en kort period.

          Skulle vara som att typ moderaterna tvärvänder inom sex år, nog skulle de behöva förklara sig.

            Verkar ju funka för både M och L att tvärvända i vissa frågor…

              Då får de kritik och behöver förklara sig, precis som sig bör!

            Man kan väl inte jämföra en influencers inställning till en produkt med att ett parti byter riktning?

              När det handlar om pengar och/eller förtroende så tycker jag som sagt att tvärvändningar bör ifrågasättas. Men vi tycker olika helt enkelt 🙂

            Fast.. vi pratar fransserum ? Inga stora samhällsfrågor ?

              Men snälla de har ju ändrat ingredienser i serumet, kanske därför hon gillar det nu

            Dagens mest långsökta liknelse!

        Fast om man kollar upp lite så var det många, inte bara Therese, som dissade produkten för ett antal år sedan och kort därefter så valde xlash att ta bort det som de flesta hade reagerat på och lanserade en ny produkt utan prostaglandiner. Så produkterna Therese dissar vs tipsar om nu har inte samma innehåll. Det är bara samma märke.

    Att säga prostaglandinanaloger snabbt 10 gånger borde räknas som träning ?

    Dålig research av xlash som väljer Therese för detta samarbete när hon tidigare ratat xlash

      Nej, det är ju jättesmart från deras håll. Dom lyckades vända en missnöjd kund.

        Det hade varit smart ja om de fått Therese att göra en video där hon klipper in den gamla videon och förklarar att det är nytt innehåll och att hon är glad att hon gav det en andra chans. Hade jag varit dem hade jag krävt att hon klippte in den gamla videon och typ berättar allt det nya med den nu blev det mer att alla tänker vad i hela helvete på går från både Therese och xlash sida.

    Mina fransar har växt men har blivit typ lockiga och böjda? Ser inte klokt ut osminkad när man kollar nära. + missar man en eller två dagar så märker man det direkt. Kommer använda upp det jag köpt men ej köpa mer. Skulle innebära att jag behövde lägga typ 1200kr om året på franserum lol

      Mina ögonbryn blev typ lockiga av Xlash. Minns inte hur länge jag använde det, kanske någon månad.

      Efter jag använt sånt här fransserum fick jag inte bara mörkare ögonfärg, utan nya ögonfransar i ögonvrån som växer IN MOT ÖGAT!!! Så hemskt ?

    Jag har använt brynserumet sedan slutet av november och älskar det. Mina sönderplockade bryn har vuxit tillbaka så mycket.

      Vad händer när man slutar med serumet? Tillbaka på ruta ett?

        Svar ja. Därför ohållbart att lägga ca 1500 om året på franserum, iaf för min del

      Är det xlash Xbrow, eyebrow conditioner du använder?

        Japp! Älskar den.

      Funkade inte alls på mig 🙁

      Mina ögonbryn hände det ingenting alls med…

    OT (något att skriva om, Camilla?)

    Har inget emot Julia Markhams och vad hon väljer att göra i/med sitt liv. Och att köpa hund från en djuraffär går ju (TACK OCH LOV!!!) inte i Sverige. Men hon har köpt en Chowchow från en pet store i Florida. Från en ”Amish-uppfödare”, ”coolt” (…..!!!!!!!! ?)

    Mitt. Hjärta. Brister.

    Googla ”puppy mills”. Sök på det på Youtube. Ställen dessa söta valpar kommer ifrån…. VARNING! Det är extremt starka bilder!!
    Och att man som ”djurvän” väljer att köpa en hund från en pet store, då är man fanimej ingen riktig djurvän. Någonstans.

    Köper du en valp där tillåter du djuraffären att fortsätta ta in nya valpar och ger dem pengar att fortsätta sin sjuka verksamhet med.
    Nej, det är inte djuraffärerna som har dessa ”puppy mills” (inte oftast iaf, vaf jag förstått) men de tillåter ju dessa hundfarmer att fortsätta sin galna, fruktansvärda verksamhet!

    Blir inte så lätt chockad längre, men Julias storys från idag har gjort mig förvånat djävla ledsen och spyfärdig. HUR kan man bidra till detta vansinne?! ???

    Jag tycker att serumet fungerar, men får som små vita plitar på ögonlocket av det som inte försvinner. Inte vagel, men milier (?) tror jag att det är, väldigt irriterande

      Samma här.

    Har använt xlash. Fick otroligt långa ögonfransar, de slog liksom i precis under ögonbrynet. Sidoeffekterna var att huden på ögonlocket precis vid fransraden blev mörkare. Inte så snyggt.

    Det sämsta var dock att en stor del av fransarna hamnade i samma växtfas. Vanligtvis tappar man ju fransar väldigt oregelbundet. Efter jag började med xlash föll halva fransraden av samtidigt. Resultatet var megalånga fransar på halva ögat och pyttekorta på andra delen. Inte så snyggt det heller. Det höll på i flera år efter jag slutat med xlash.

      Fan vad läskigt att huden blir mörkare.

      Det är nog lite samma som med min ögonmedicin. Tog lumigan ögondroppar mot förhöjt tryck och en känd biverkning är mörkare och längre fransar samt att huden runt ögonen kan mörkna. Jag fick snabbt sjukt långa fransar, det gick inte att ha mascara utan att de slog i ögonlocket och geggade ner. Problemet var dock att även håret runt ögat blev längre. Fick typ dun runt ögat/högt upp på kindbenet. Helt sjukt. Min ögonläkare sa att det är något liknande ämne i dessa serum som i medicinen. Så det behöver inte va bluff och båg, sen vet jag dock inte med just xlash, men han sa att det finns utländska serum som har relativt hög halt av det ämnet som ger längre hår.

        Ops dun… Tur att det inte var fjäll. Min Mormor anv ögondroppar ca 15 år sen o minns att hon var nöjd över ögonfransarna som kom på det ögat. Blir de bara mörkare hela vägen, eftersom huden verkat blivit det för endel?

    Ni som använt ricinolja (läste nån som tipsade om det), märks det nån skillnad? Och smörjer man in på bästa vis? Luktar det nåt?

      Köp eller tvätta av gammal mascaraborste, dippa den i ricinolja och sen på med det som vanlig mascara men gnugga in det lite.

        Ok tack så mycket 🙂 Är det nån lukt av det?

    Det är ju ganska lång tid mellan – 15 och – 21 och mycket hinner hända på den tiden. Ibland blir det lite väl mycket LETA FEL. För min del är xlash magi faktiskt, men bara om jag faktiskt använder det VARJE kväll. Blir dock lite torr och fnasig på ögonlocket dagen efter, men bara att tvätta bort så är det som vanligt sen.

      jA produkten kan ju och har med största sannolikhet ha förändrats och utvecklats sen dess.

      Håller med om att det är tröttsamt att den här bloggen bara handlar om att leta fel, hitta smågrejer och få influencers att se dåliga ut (särskilt om de typ varit på gymmet eller handlat när det var rush hour).

        Poängen med bloggen är väl att belysa det man inte får se på influencernas egna kanaler? Det är ju en blogg som lyfter upp baksidorna. Hur hade du velat ha det?

      Jag tror de fick ändra innehåll när det var nåt ämne i gamla xlash som förbjöds… så nya xlash är nog inte samma som förut

        Låter safe

    Alltså, har du/ni kollat in dokusåpatjejen Alexandra Nords youtube på sistone??? Det har, ivf i mina ögon, brunnit en skvätt där… Hoppet från forna skönhetsingrepps-videos till foliehatts konspirations/spirituella videos är milslångt och jag hänger inte alls med. Är det Covid som skrämt tösabiten så eller är det bara ett sätt att få uppmärksamhet i influencer-svackan? Frustrerande är det ord jag känner beskriver eländet bäst 🙁 https://www.youtube.com/channel/UCsVvyDT1OEQu4avQ_KsXzng

      Hon är bara tragisk.

      Syftar främst på hennes maniska utseendefixering, ingrepp osv. Kan knappt prata pga näsoperationer och fillers i läpparna, kul att videon handlar om annat än utseende åtminstone.

    100% johanna som sjunger på lördag i singingmask

      Vilken Johanna?

      Johanna Nordström är definitivt med i någon av maskerna på lördag. Tycker det hörs i reklamen ?

        Nej det är Anja pärson ? hon som sjunger näsalt

    Skulle inte rekommendera Xlash. Testade den och fick biverkningar. Vet även folk som fått såna biverkningar att de fått åka in till sjukhus. Skulle säga att av alla de jag känner som testat produkten så har 50% fått biverkningar men av alla influencers som har provat produkten så har ingen fått biverkningar… Antar att de är immuna.

      Dessa magiska antikroppar verkar skydda mot allt. Så passande!

    Jag tycker att ni är ute cycklrar.
    Pandemin är ett factum.
    I
    ’m NOT kidding.
    Tror att sverige kan int… ni är värst i spridingen.
    mvh. ibiza

      Här finns inga factum vi har tegnell mvh sverige

      Snark

    Det här är ju skandal faktiskt. Absolut produkten kan vara mer utvecklad med andra ingredienser. Men om man vet med sig att man innan fått reaktion vill man då testa det igen ifall det funkar och om man då gör det och upplever det bra Då gör man väl en video där man jämför med den gamla så behåller man trovärdigheten. Tyvärr så har jag sedan några år tillbaka tappat respekten för henne. Hon uppmanar till ätstörningar och hon är inte sig själv. På det sättet är hon värre än blondinbella trots att Therese faktiskt har pengar och det går bra. Hon har tagit utdelningar de senaste åren till sitt privatkonto där de nu är 60 miljoner kronor… hon sparar inget i bolaget utan tar ut privat till skillnad från många andra. Känns väldigt girig nu för tiden. Sen tycker jag att hon pratar med sina tittare precis som om de är helt blåsta eller är barn? Känner mig ständigt förminskad.

    Xlash har ju bytt ut den där ingrediensen som folk reagerade på för flera år sedan, så det är ju inte samma slags produkt som
    Therese tipsar om nu som hon dissade då ??‍♀️

      Ja men de är ju de jag skriver att då borde hon informera sina tittare om att den gamla va ej bra men denna är superbra och berätta skillnaderna för de är ju ganska uppenbart att folk minns saker

    Är det inte värre med hennes senaste video? Hon fick jättemycket kritik för thumbnailen, nu är den ändrad och alla kritiska kommentarer pooof borta! Utan att hon ens kommenterar det.

      Vad var det med den?

        Ja hon hade i thumbnailen en bild på Kendall Jenner där hon ser sjukligt smal ut baddräkt och sen en på sig själv bredvid i samma. Reagerade väldigt starkt mot det då den bilden är från en hårt kritiserad reklam och varför ska man äta som henne en dag i fokus på hennes kropp? Precis som att en dag skulle ge resultat? Precis som att man vill visa upp för sina följare hur en smal människa äter så man själv ska börja äta så? Bara thumbnailen i den videon va en katastrof och det påtala jag snällt till henne. Nu är den ändrad och hon har klippt bort deras kropp så de är bara ansikte alltså detta är sånt här blondinbella med håller på med smyg provokationer för att sedan ändra sig när folk redan rasat och folk kollat. Asså de är genomskinligt.

          Dessutom grinade hon om det i sin facebookgrupp! Blev mest provocerad av det. ”Jag försöker alltid göra rätt men jag får ändå bara hat och kritik medan andra kommer undan med allt möjligt” osv. Köper att hon får onödigt mycket skit ofta, men när det är befogat måste man ju kunna lägga sig platt, ändra och be om ursäkt. Det är inte så svårt liksom. Ska man vara influencer kan man inte ta allt personligt. ??‍♀️

    Mest imponerad av att Cam lever efter devisen att allt är hugget i sten. 2015-2021 är trots allt 6 år och man måste väl ha möjlighet att kunna ändra sig, byta åsikt, komma på andra tankar.
    Nä, nåt roligare borde du kunna hitta och skriva om.

    Jag har testat xlash i flera omgångar och det slutar likadant varje gång.. Knallröd i ögonen som svider och kliar. Testade ett annat märke en gång som var betydligt mycket dyrare. Fick tips om den på salongen och den gick hur bra som helst! Men alldeles för dyr enligt mig. 😛

    Förstår inte hur människor tänker?
    En Influencer som har hög räckvidd blir ganska snabbt en mediekanal.
    Vill absolut likställa en Influencer med en TV-kanal eller en tidning. Alla dessa tar in reklampengar, dom skapar innehåll som intresserar tittarna, tittarna lyssnar på samma saker, har samma ansvar gällande research.

    Vi har ju samma problem i en blogg, det är reklam precis överallt på varje sidvisning, men ägaren av bloggen kan stänga av alla annonser igenom två klick.
    För att kunna fortsätta skapa innehåll så behövs intäkter.

    Vad är det inte människor förstår om internet? Det är gratis utav en anledning.
    Hade det kostat att följa så utnyttja gratistjänster så hade folk slutat använda det.

    Theres Lindgrens åsikter förändras alltid utifrån hur mycket hon får betalt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.