Annica Englund fortsätter uppvisa märkliga beteenden på Instagram

Annica: Trying to detox myself from info that doesn't fulfill my life! Sp I'm not gonna spend time scrolling through people's stories or accounts anymore. Now you know if I don't see or answer you on IG.
Bildkälla: Annica Englund

Annica Englund har gått full on ”sekt-mode” på Instagram.
Det här blir ju bara mer och mer obehagligt.
Nu ska hon inte ta del av andra människors stories eller flöden längre eftersom det inte ger hennes liv någonting.
Hon får väl bara hoppas att hennes följare inte resonerar likadant för där går i så fall den Nuskin-businessen åt helvete fortare än hon kan säga ”pyramidföretag”.

Här kan du läsa lite mer om vad Annica postat på Instagram den senaste tiden. 
Det är inte de skönaste av vibbar som kommer från henne just nu.
Jag hoppas hon lyckas ta sig ur det här pyramidföretaget innan hon förlorar ALLT hon byggt upp i form av varumärke och som människa.
Först sågade hon att ta goda råd från familj och vänner eftersom de ”ändå inte var på den platsen hon var på väg mot och typ skulle hålla henne tillbaka” och nu vill hon inte ens ta del av deras liv på sociala medier längre, trots att hon bor på andra sidan jorden,  eftersom det verkar vara någonting hon behöver avgiftas från och som inte ger hennes liv någonting.

Håller man på så här så tror jag i slutändan att man kommer bli en väldigt, väldigt ensam människa…
🙁

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon måste må så fruktansvärt dåligt som människa. Såna individer är perfekta offer för MLMs som Nuskin.

  Svara

   Jag tror inte hon fastnat i det för att hon mått dåligt som människa, men att hon har det kämpigt gjort henne som lättare offer? Däremot talar ganska mycket historiskt sett för att hon hade kunnat börja syssla med detta.

   Känns som hon alltid varit en ”sökare”, är ganska osympatisk och inte mår så bra i sig själv?
   Hon liksom hoppar från grej till grej och intalar sig själv att hon gör rätt val fastän det nästan alltid ser märkligt ut utifrån? Ex. valet av pojkvän i Big brother. Att hon började operera sig när hon hade sin blogg, utöver smink och träning så justerade hon hela kroppen. DJ-karriären. Hennes största tillfälle i karriären var väl ett inhopp pga sjukdom. Det är väl aldrig någon som följt henne för att hon gjort bra val i karriären… Hon intalar sig själv säkert att hon minsann hela tiden visar alla att hon går sin egen väg. Så det känns som att hon kommer fortsätta med det här för att det är hennes grej att fortsätta med dåliga val i några år innan hon byter.

   Svara

   Annica får väl göra som hon vill, men känns sjukt töntigt att göra en story om det.
   Vem bryr sig liksom? Bara sluta kolla, det är inte så att människor kommer börja leta efter annicas namn bland sina visningar och ligga sömnlösa på nätterna 😛

   Svara

    Hahhah, klockren kommentar 🙂

    Svara

    Kunde inte sagt det bättre själv! 😆Hon har fått storhetsvansinne deluxe! 🤪

    Svara

     Haha, jag gick in och sökte på henne på Instagram och hon har blockat mig (???). Tror inte jag har gjort något provocerande utöver typ likea någons kommentar där de ifrågasatte hennes pyramidgrej. Sjukt

     Svara

  Jaha, det är väl hennes val, inget märkligt med det.

  Svara

   Jo det är märkligt att börja stänga ute andra. Och är ju inte bara detta, hon har även skrivit saker som att man inte ska lyssna på sin familj osv. Tror det är många i hennes närhet som reagerat på hennes nya beteende

   Svara

    Svartsjuk respektive? Sådana är experter på att steg för steg isolera en. Ofta genom att säga att olika personer ”inte är bra för dig”. Har man dessutom flyttat över Atlanten så blir det ännu lättare.

    Svara

     Nej, detta började efter att hon gick med i sin nya sekt

     Svara

   Om det inte vore för att hon håller på med Nuskin skulle jag tycka att detta var sunt.
   Sociala medier är ett gift. Så mycket tid man lägger på att scrolla sig igenom sociala medier (vad får man ut av det?) istället för att lägga den tiden på att leva sitt egna till fullo.

   I Annicas fall blir jag mest oroad för vad hon håller på att dras in i.

   Svara

    Jag håller med dig helt. Det är ett gift som man oftast kanske inte mår så bra av. Men i det här fallet blir det bara konstigt. Varför skriva ut det? Varför inte bara göra en förändring. Blir lite drygt känner jag. Hade en vän som började mala på sådär..det blir inte bättre heller. Hon skulle ev komma ut till oss en söndag, men lovade inget, helt fine. Jag städade och gjorde extra fint i vilket fall och när söndagen kom så sa hon att hon inte kommer, hon va inte så bra på tu man hand, att bara umgås två? Hon behövde sitta ute bland folk? Vet inte, hade räckt med att hon sagt att hon inte kommer bara..Blev ledsen av hennes sätt att säga att vi två inte va ngn bra match just den söndagen. Det var bara en av många ggr hon trampade på mig. Mycket me, myself and I. En annan gång ringde hon och bad mig hjälpa henne att fota hennes möbler och lgh då hon skulle flytta till Spanien under en tid. Jag kan fixa lite god mat, sa hon glatt. Sen när jag kom med kameran, var det bara en så konstig stämning, så till slut frågade jag rakt ut vad det var. Jag har eg. inte lust att umgås idag utan vill eg. bara ha hjälp med att fota, var hennes svar. Vart helt tom när hon sa så. Kände mig väldigt överkörd och bara utnyttjad. Jag ”gjorde slut” med henne för några år sedan, det bästa jag gjort, men samtidigt kan jag sakna henne då vi delade allt sedan 27 år.
    Men när jaget blir för själviskt är det dags att gå.

    Svara

    Håller med ang sociala medier. Förut hade vi inte koll på varje människas sekund i livet. Särskild inte för oss okända personers vardag. Har bojkottat FB till en början. Får se hur jag gör med IG.

    Svara

  Tror att den dagen hon får barn kommer hennes attityd förändras.

  Svara

   Varför det?

   Svara

    För att då kommer hon fokusera mer på barnet och dennes behov.

    Svara

     Hemmafruämne som många andra i hennes situation

     Svara

     Tycker att barn förtjänar att få komma in i världen helt utan något uppdrag som att reparera sina föräldrar…

     Svara

      👏🏻👏🏻👏🏻

      Svara

   Vi måste sluta med den här retoriken. Om hon inte får barn då? Är hon förlorad i så fall? Det är både elakt och förminskande att säga så.

   Svara

    De försöker att få barn. Och de hade ju fått något positivt besked .
    Det var inte på något vis förminskande eller elakt.
    Och hon har ju inte varit främmande för att adoptera.

    Svara

    Tänker också att den här retoriken är osund för barnens skull. Så många som ska reparera relationer med att skaffa barn, eller som inte tänker igenom beslutet därför att man antar att det kommer att ”lösa sig” eftersom allas attityd och mognadsnivå tydligen automatiskt ska finjusteras till förälderläge så fort barnet kommer.

    I slutändan drabbar det ju barnen.

    Obs menar inte att just Annica inte skulle vara en bra förälder, utan vänder mig mot retoriken i sig.

    Svara

   Påminner om när Gunilla Persson sa till Åsa vesterlund ” Du kommer må bra när du får ett barn ”

   Svara

    Många som har barn tror att vanliga saker som händer i ens liv har med att man fått barn att göra. Tex att tiden går så fort – det gör den för oss andra med när vi blir äldre. Sen säger dom att dom är trötta pga att dom har barn – ja men vi andra utan barn är också trötta så det har nog inte bara med det att göra.
    Och sen att man vet inte vad riktig kärlek är förrän man får barn… den är nästan värst.

    Svara

     Man kan inte veta vad kärlek till ett barn är innan man får barn. Det är en helt annan typ av kärlek.

     Svara

      Lääääääs vad du svarar på innan du svarar.

      Svara

      Precis, det är ju givetvis förminskande att påstå att barnfria människor inte vet vad kärlek är. De har väl känt kärlek till föräldrar, syskon, vänner, partners, husdjur med mera precis som folk med barn har gjort. Meeeen, här blir det klurigt, för de vet ju inte vad kärlek till ett barn är, och många som har barn beskriver ju just den kärleken som något helt annat än övrig kärlek de känt i sitt liv (kanske inte nödvändigtvis bättre, men iallafall annorlunda). Och det känns som att barnfria tar så otroligt illa upp av detta, men det är ju sant???

      Svara

       Nej, det är inte ”klurigt”. Barnfria människor är medvetna om att de inte vet hur kärlek till ett barn känns (det är dock fortfarande en konstig sak att trycka upp i ansiktet på folk, speciellt med tanke på att många faktiskt är ofrivilligt barnlösa) – Det som är märkligt är vissa människor med barns övertygelse om att andra liv saknar kärlek och mening utan barn. Det är 0% klurigt att unvika den situationen – Anta och påstå inte att den kärlek andra, barnfria, har i sitt liv inte räcker.

       Svara

      Ungefär samma kärlek man kan känna till sina husdjur

      Svara

       Hahahahahahaha

       Svara

       Älskar mitt husdjur men det är inte detsamma som kärleken till mitt barn.

       Svara

       Hahahaha!! Alltså jag hade också den tron i många år, då jag är en riktig djurmänniska och alltid haft minst ett djur. Men nu när jag har fått barn så inser jag ju att det inte ens går att jämföra.

       Svara

     El den här.
     ”Du har ju inget liv”
     ”För du har ju inga barn”
     Nähe, så ditt liv började när du fick barn menar du?

     Svara

    Provocerar mig så jävla mycket. Jag tycker det mest är ovissheten som tär. Och det finns inga garantier för att man en dag får ett barn.

    Svara

     Och alla frågor man får om ”ska ni inte skaffa barn snart?” – nej det ska vi inte för vi kan inte. Är å andra sidan inte ledsen över att inte få barn då jag aldrig sett mig som mamma, men allt tjat är jobbigt.

     Svara

      Det är korkade människor som frågar så.

      Svara

   Tror faktiskt inte det. Många inom MLMs använder sina barn och roller som mamma för att sälja mer.

   Svara

    Så säger bara någon som inte har barn.

    Svara

   Är det Gunilla Persson som sitter bakom skärmen tro? Hon har jättesvårt att få barn, och det vet du uppenbarligen om.

   Svara

   Ändå hemskt att säga, allas lic kanske blir bättre med barn men dom barnlösa då? Hur gör dom? Blir dom förlorade föralltid?

   Svara

    Nej, allas liv blir verkligen inte bättre med barn.

    Svara

  Världen är helt uppochner om frånvaro på Instagram = ensam människa. Tolkar det snarare som att det ger henne tid att fokusera på riktiga relationer istället för digitala.

  Svara

   Fast hon har ju knappt några riktiga relationer där hon är just nu. Hon sitter ju mest och skålar med andra tjejer från sekten digitalt och lägger upp hur de firar sina ”framgångar”

   Svara

   Fast hon är ju på instagram och lägger upp bild efter bild vad som händer i livet. Fast det handlar ju om nuskin.

   Svara

  När vi kämpade för att bli gravida så valde jag att dölja alla konton på instagram med barn, det underlättade för mig att kunna bestämma själv när jag ville få upp ett barn i flödet.
  Säga vad man vill om henne och hennes beteende senaste tiden, men just detta har jag full förståelse för..

  Svara

   Jag tänkte faktiskt något liknande, det kanske känns jobbigt att se den typen av konton.

   Svara

   Jag resonerar på samma sätt (men försöker inte bli gravid). Döljer/klickar inte upp majoriteten av gamla vänner som trycker ut innehåll med barn på Instagram. Upplever att det bidrar till en inre hets om att ”alla har barn” nu när man närmar sig 35.

   Svara

   Har inte hennes ex, Marcelo, också precis fått barn med sin flickvän? Nina och Annica måste vara lite sura över det.

   Svara

    Sura för vad? De borde vara glada att de inte har barn med honom..

    Svara

     Sura över att dom inte fick de barnet som just dom har längtat efter, tror inte marcelo längtat speciellt mycket efter ett barn

     Svara

      Och dom längtar inte efter barn med Marcelo, så nej dom är inte sura nu.

      Svara

   ”När vi kämpade för att bli gravida”

   Jag antar att din man kämpar fortfarande på att bli gravid.

   Svara

    Man är ju två som försöker om man inte skaffar barn som singel eller vad menar du

    Svara

     Båda blir antagligen inte gravida dock..

     Svara

      Innan du har varit i den sitsen själv tycker jag du kan hålla tyst faktiskt. Att kämpa för att få ett barn i en relation kräver två personer, oavsett om det bara är en av dem som sen faktiskt bär barnet. Det är lika stor sorg för mannen som för kvinnan när det inte blir som man tänkt sig.

      Svara

       Men att kalla det för att ”vi är gravida” är bara löjligt faktiskt. Hans kropp är inte gravid. Hans kropp kommer inte utsättas för det ena med det tredje, och i värsta fall förstöras för livet. HON är gravid. Han har bidragit med en spermie.

       Svara

  Fruktansvärt obehagligt och man kan verkligen checka av sekters tillvägagångssätt på hur och vad hon skriver. Jag undrar verkligen hur hennes förhållande är nu… ? Men tyvärr är det ju helt uppenbart att hon är det perfekta offret för MLM/sekter. En människa som är så sårbar, så ledsen, så ensam är mycket enklare att lova guld och gröna skogar, gemenskap och isolera från resten av världen ”som inte förstår”. Stackars kvinna och förmodligen hennes anhöriga, särskilt om det är så illa som det låter och blir ännu värre.

  Svara

   Vänta, argumenterar ni på riktigt för att hon är med i en sekt?? Det är det sjukaste jag hört?? Är ni helt dumma i huvudet eller?

   Svara

    Det är en sekt.

    Svara

    13:01 – Antar att du också säljer NuSkin…?

    Svara

    Är ett extremt sektliknande företag. Det vet jag (tyvärr) av erfarenhet.

    Svara

    Berätta gärna varför du tycker det är det sjukaste du hört.

    Svara

     13:01 tycker också att människor som inte delar hennes åsikt är dumma i huvudet så du får knappast ett vettigt svar.

     Svara

  Om man vill försöka sätta sig in i hennes situation kan man ju också tänka att ”shot vad hon verkar må dåligt- hon bor på andra sidan jorden, utan familj och utan vänner och hon går igenom IVF”…hon kanske inte klarar att ta del av alla happy bilder på familj, vänner, Sverige, bebisar osv?

  Hoppas hon ta en paus och mår bra snart igen❤️

  Svara

   Men varför flytta hon till andra sidan jorden för att sitta ensam och går igenom ivf själv?
   Hon flytta ihop med sin pojkvän med ett stabilt socialt/ekonomiskt nätverk och tyvärr blev hon en gnällig, deprimerad individ som inte kan ta och göra (vettiga) saker själv längre då hon mår så dåligt.

   Svara

   Fast det är ju det de flesta av oss gör, även camcam, vi förstår att det är hennes dåliga mående som dragit in henne i detta. Och att känner mer och mer samhörighet med nuskin osv.

   Svara

    Jag tror det är jakten på pengar. Tror inte hon är så naiv. ?

    Svara

     Tycker det är lite av hennes personlighet.
     I big brother blev hon fruktansvärt kär i Marcelo som behandlade henne som skit. Hennes bror (?) varnade henne för honom men hon fortsatte vara tillsammans med han.
     Försöker bygga upp en karriär som dj men direkt hon fick en ny kille så blir hans liv hennes (om ni förstår vad jag menar)
     Känns som en tjej som kan offra alla sina vänner och familj för en person, ändra sin personlighet helt..
     Därför faller hon så lätt för pyramidspelet, som en kameleont som suger in allt de säger.

     Svara

   Tycker inte ett dugg synd om henne. Larv. Det är synd om dom hon drar in i skiten.

   Svara

    Precis!

    Svara

  Jag ser inte heller mina nära och käras liv på sociala medier. Däremot på telefon och mail. Det fungerar också.

  Svara

   Givetvis. Jag till exempel reagerar inte över att hon inte ska kolla sociala medier – jag kollar sällan stories och så. Det är sättet hon skriver på som är en varningsflagga för mig. ”Detox from info that does not fulfill my life”. Det är inte som att hon skriver ”hey guys, im gonna be MIA on DM’s etc. Taking a break from watching stories etc, so you know if i dont answer you”. Mer rimligt hade varit att även själv sluta vara så aktiv på sociala medier för att verkligen ”detoxa”? Och vilka DM’s är det hon pratar om? Från familj och vänner? För de kan hon väl skriva till direkt istället att jag inte kommer vara så aktiv på sociala medier. Vill ni nåt smsa/ring. Förstår liksom inte att hon skulle behöva proclaima att hon inte svarat på främlingars DM’s. Det är väl bara att inte läsa liksom.

   Svara

  Synd att hon uppvisar exakt det beteende som tyder att hon verkligen fastnat i mlm-träsket. Jag fick känslan att hon inte helhjärtat trodde på nuskin när hon började utan gjorde samarbetet för snabba pengar men verkar ha ändrat sig till det värre nu. Ingen skillnad för följarna som blivit lurade pga detta men tycker ändå det är synd att en till (=Annica) också blivit lurad (hennes eget fel kanske) av mlm.

  Svara

   Hon la upp något om Nuskin och skrev typ ”skriv här om du vill veta mer”, tänkte jag ska se vad som händer om jag skriver. Skrev ”hur funkar det med denna verksamhet om man är introvert, inte har några vänner och inte har något kontaktnät, kan man lyckats ändå?” (svaret är nästan ett solklart nej). Hon skapade en gruppchatt med mig och en till och de totalt ignorerade min fråga och pushade istället på ”varför är du intresserad av denna fantastiska möjlighet?” Ställde min fråga igen, men ännu en gång ville de endast veta varför jag var intresserad av väldens bästa möjlighet och att det inte finns några hinder för någonting!
   Undrar hon många hon har lurat till att gå med i detta… :'(

   Svara

    Så himla obehagligt 😣☹️

    Svara

  Jag beundrar faktiskt människor som l”ter bli sociala medier och använder sin tid till det som är viktigt. Twitter t.ex. är en stor tidstjuv, som en gigantisk godispåse eller ett träsk… Om sedan Annica Englund lägger ner mindre tid på Instagram för att t.ex. vara ute i naturen lite mera så kanske hon kommer att må bättre? Vi vet ju inte om hon istället väljer att ha kontakt med sin familj och sina vänner genom Skype?

  Svara

   Fast det är ju sättet hon skriver på som man reagerar på. Och hon har ju dessutom skrivit massa kryptiska texter om att man inte ska lyssna på folks åsikter även om de råkar vara familj osv. Om man ska vara realistisk så känns det tyvärr inte som att det är så fint som du vill tro att det är, hon blir bara mer och mer indragen i det här och hennes uttalande blir bara märkligare och märkligare.

   Svara

  Tycker det låter oerhört sunt att inte sitta och scrolla bland andra människor liv på Instagram om det ändå inte ger något? Att hon är en offentlig person kanske gör att hon känner sig ”tvungen” att gå ut med det, vad vet jag.

  Sedan jag fick barn har andras liv på sociala medier inte intresserat mig alls 🤷‍♀️. Jag vårdar mina relationer genom att träffa dem jag bryr mig om (självklart utomhus och med avstånd bortsett från familj).

  Svara

   Jo, men nu har ju Annica uppvisat lite mer än såhär. Hade varit skillnad om det var den gamla vanliga Annica som skrivit och förklarat att hon inte kommer använda instagram

   Svara

  Står ju dock att hon ska ta bort sådant som inte ”fullfill her life”. Det kan vi väl anta att hennes familjs flöden gör. Men kanske inte random influensers. Det får vi aldrig veta. Men du kan ju inte läsa och tolka Annikas inlägg som att hon ska blocka sin morsa från Instagram. Läs om, läs rätt.

  Svara

   Fast hon har ju slutat följa även familj på instagram och vänner också och hockeyfruarna. Är nog svårt att bli mer ensam tyvärr. Alla människor har mindre bra eller ”jobbiga” sidor men det är en del av relationer och att vara vänner att man hanterar sånt också för att man finns där för varandra. Hon vill liksom att alla ska finnas till för henne och hennes ändamål, men människor har känslor och både bra och dålia sidor, det är en del av alla relationer man har. Hon själv är ju inte heller helt perfekt och hon vill ju att folk ska fortsätta följa henne för att köpa hennes Nuskin-grejer, så den ekvationen går ju inte riktigt ihop.

   Svara

  Lite OT men jag följer en tjej på Youtube, Amanda Berggren som lever ”van life” Hon har sagt vid flera tillfällen att hon jobbar med hudvård och har ett väldigt fritt jobb men inte mer än så. I en video använder hon en sån nuskin-apparat och visar bilder på galor där hon tagit emot pris (typiskt mlm tänker jag). Jobbar hon också med nuskin? Varför är det så hemligt? Vem köper egentligen nuskin, jag hade aldrig hört om det förrän jag läste här för någon månad sen 🤔

  Svara

   Det är ju det som är grejen med MLMs! Den stora majoriteten säljer inte produkterna, pratar knappt om produkterna utan ALLT handlar om att värva fler som kan värva fler som kan värva fler. Hela modellen bygger på det och det är vad som premieras. Det är därför det är så ruttet. De som är med i MLMs lägger sin tid på att skypa, träffa, ringa och maila/DMa folk för att de ska joina eller så ”coachar” de dom hur dom ska värva folk. Ett låtsasjobb där man blir ilurad att man är en #bossbabe en #businesswoman osv De säger ofta själva att de är CEO osv vilket är ren BS. Det handlar om att övertala andra om hur förträffliga och fantastiska de är. Att lura i dom att mlm är vägen till miljonerna och frihet i livet. Produkterna är mer ett nödvändigt ont för att det inte ska vara olagligt.

   Svara

   Yes hon jobbar också med Nu Skin, är i toppen har jag för mig…

   Svara

    Ja, hon har även möten med Annica. Hon försöker dölja att det är nuskin, prånglar även ut gröten eller vad det nu är i fattiga länder. Dessa tjänas det även pengar på.

    Var ett helt gäng svenska vanlifers som reste och umgicks men många slutade umgås och ha kontakt med Amanda. Lite mellan raderna har det kommit fram att hon inte betett sig så schysst.

    (Var väl även Amanda som umgicks med Martin Melin?)

    Svara

     Stämmer. Följde hela gänget men märktes att de med en mer ”genuin” livssyn drog sig undan Amanda. Med all rätt. Det är baaaara den där jävla ansiktsapparaten, försöka värva vilsa tjejer, pengar, pengar, pengar…

     Svara

   Fråga annica!

   Svara

  Det här har inget att göra med att hon ska fokusera på IRL-relationer. Det här beteendet är textbook MLM.

  Svara

  Hon tjänar säkert stora summor på nuskin , eftersom hon är känd. Fattar inte varför folk håller på med skiten 2021?

  Svara

  Vad är nuskin? Hänger inte riktigt med …

  Svara

   Google is your friend

   Svara

  Det här är så typiskt MLM reps. Tragiskt

  Svara

  Samtidigt förväntar hon sig att hennes följare like:ar och kommenterar. Hehe.

  Svara

  Ja det är vanligt när man jobbar med sin personliga utveckling att få rådet att göra det som ger energi och fokusera på det som bidrar till att man har rätt mindset och kommer närmre sina drömmar. För de MLM-företag som jobbar med att bidra med personlig växt så är det ett råd många får. Många MLM har inte den delen utan bara en business. Så det beror på vilket företag du väljer att jobba med. Men jag tänker att vilket företag som helst, oavsett mlm eller inte, vill att ens medarbetare ska må så bra som möjligt och bara göra det som är gött. Då skapar de ju bättre resultat. Så ta det rådet till ditt eget liv och omsatt det i praktiken istället.

  Svara

   Vilken MLM är du med i?

   Svara

   Att bryta med alla människor, vänner och familj, som inte håller med om att MLM verksamhet är det rätta är alltså personlig utveckling för dig.

   Med andra ord bryta med ALLA som inte håller med dig i allt du gör – blir väldigt ensamt. Tur hon då har sin nya familj, sekten, som kan stötta henne sen när hon är ensam. Oj som det kunde gå.

   Tack och hej leverpastej.

   Svara

   ?? okeej..har aldrig fått det rådet på något jobb jag varit anställd på. Däremot av min livscoach. Men det här är ngt annat..
   Hon känns extremt lätt att manipulera, det är inte en bra grej.

   Svara

  Tycker så synd om Annica. Hon mår uppenbarligen inte bra, verkade så redan under Big Brother då Marcelo gång på gång så uppenbart sårade henne utan att hon gjorde något åt det, men det verkar snarare bara blivit värre sen dess.

  Hoppas verkligen hon hinner jobba mer på sig själv innan hon sätter barn till världen.

  Svara

  Ja det är så märkligt!!! Och sättet hon pratar om hur man ska börja ignorera vänner som gör eller säger fel saker för att må bättre i livet. Självklart finns det människor som endast sprider negativ energi, men sen är vi endast mänskliga och gör fel eller säger saker som uppfattas fel. För att få djupa och långvariga relationer med vänner är det väl ändå bättre att kunna prata om såna saker? Ta upp det med vännen och utvecklas tillsammans. Att stänga ute alla människor som får en att känna sig dålig ibland kommer bli väldigt ensamt.

  Svara

  Kanske lika bra och ta bort instagram 😂

  Svara

  En släktings fru har börjat med nuskin. Jag kritiserade det ihop med källor och andras kritik, alltså inte bara mina egna åsikter.
  Hej vad skit jag fick tillbaka.
  Släktingen försökte jämföra med jag var lika hemsk om jag åt processat kött, köpte billiga kläder och till och med Mitsubishi styrs ju av maffian. Vad nu jag har med bilmärket att göra vet jag inte men jag inser ju nu att han fäktade med allt han kom på, en nutida Don Quijote.

  ”Nuskin är ju börsnoterat, det får inte vilket företag som helst göra”. Men han glömde att det där maffiabilmärket också är börsnoterat.

  Så jag bröt kontakten. Jag kände igen alla varningssignaler man ser hos tex Annica och andra som lurats rakt i sektfällan. Jag vill inte beblanda mig med sånt.

  Svara

   Ok.

   Svara

  Absolut skitbra idé att rensa bland vilka man följer!
  Men! Vilket otrevligt sätt att säga det på.
  ”Jag vill inte följa era ointressanta liv som ger mig absolut noll men ni ska följa och stötta mig!
  Hon har för övrigt ett rejält trist flöde så blir ganska skrattretande när hon anklagar andra för att ha det.

  Svara

   Haha exakt

   Svara

   Lite som att skjuta sig själv i foten när en influencer som lever på sina sociala kanaler (jag tvekar på att hon verkligen tjänar de miljoner som hon påstår från Nuskin) uppmanar och uppmuntrar till att avfölja och minskad aktivitet.

   Som en side note: Hennes flöde och IG är sjukt tråkigt. Följde för några veckor sedan man avföljde direkt efter då det var så mycket onödig strunt?

   Svara

  Är detta något som är särskilt för Nuskin och andra MLM-grejer? Har en bekant som sålde Nuskin-produkter under några år (blev aldrig den framgång h*n önskade), och personen ifråga gjorde samma sak: slutade följa alla vänner etc. på sociala medier och körde stenhårt på sitt sälj..

  Svara

  Jag har ett litet privat konto på Instagram och följer vänner, familj och bekanta och kollar nästan aldrig deras stories. Många lägger ju upp grejer hela tiden och jag har annat att göra på dagarna. Tycker faktiskt inte alls att det är konstigt att man väljer bort sånt och prioriterar saker som faktiskt är viktiga.

  Svara

   Absolut, men det som är konstigt är ju just att hon väljer bort både familj och bekanta.

   Svara

    Det står det ju intr atg hon gör? Eller hur? Idiot. Hon skriver att hon inte vill följa folk som inte ”fulfill her life”. Fullt rimligt. Hennes familj och vänner räknas SJÄLVKLART inte in där. PUCKO!

    Svara

     Nämen hej 13:10 säljer du också Nuskin eller?

     Svara

     Oj vilka otrevliga ord du använder och va oförskämt du uttrycker dig. Kollar man hennes instagram har hon avföljt både syskon, hockeyfruar mfl vänner. Det är fakta och inget jag hittat på.

     Svara

     13:10 – Bah, hur orkar man bli så jävla butthurt/sekundärkränkt?! Lägg av.

     Svara

     Idiot, Pucko??? Otrevliga människa.

     Svara

  Annica har förändrats rejält jag tänker på Elias att han inte reagerar.

  Svara

  Jag tror inte att Annika uppriktigt förstår att hon lurar på andra människor produkter. Hon har säkert inställningen att hon hjälper människor till ett bättre liv, både med värvningar och produkter.

  Det är invecklat med sekter. Jag kommer från frikyrkan och är väl bekant med sekter samt har nära anhöriga som brutit sig loss från frireligiösa sekter. Övertygelsen om att ”vi har rätt, de andra måste räddas/undvikas” är standard skulle jag säga. Jag tror att MLM och religiösa sekter har liknande inställning där. Sen är såklart pengarna en stor del av allting..

  Annica är det perfekta offret. Ny i ett annat land, pojkvän som reser iväg mycket, sorg över barnlöshet, långt bort från nära och kära. Självklart saknar hon, liksom alla, ett sammanhang. Hon har nu funnit ett sammanhang, dessvärre i ett pyramidspel.

  Jag hoppas verkligen att hon kommer till insikt nån gång. ❤️

  Svara

   Tror faktiskt inte hon bryr sig. Så länge det ramlar in cash på hennes konto så kan hon nog ”lura skjortan” av vem som helst. Hon tänkter bara sig själv. Ingen annan. Hon borde ju efter så många kommentarer förstå vad hon gett sig in och på och undersöka mer. Så många har skrivit detta på hennes instagram. Annars är hon du riktigt pantad!

   Svara

  Jag kan inte FÖRSTÅ att man vill gå med i en sådan här sekt frivilligt. Kan det vara ett rop på hjälp?
  https://toughnickel.com/self-employment/Is-Nu-Skin-A-Scam

  Svara

  Hon behöver ju inte ens va med i detta 🤷‍♀️

  Svara

  Att många här inne ens är förvånade? Jag har uppfattat Annica som en extremt elak, egoistisk och (förlåt) hjärndöd person sedan dag 1. Hon verkar även helt brutalt osympatisk vilket inte är
  ett så gott tecken. En sån som bråkar och förlorar alla sina vänner (men att det alltid är ”deras fel”). Noll självinsikt. Förlåt men – en extremt dum människa helt enkelt.

  Svara

  Tror fler människor skulle behöva just de, leva mer själva och sluta spendera så mycket tid genom att betrakta andras liv genom sociala medier, så tycker snarare de är en sund insikt från henne än en nagel i ögat på hennes vänner och bekanta.

  Någonstans får väl alla sig en tankeställare om de lägger sin tid på rätt saker och om vi skall vara ärliga, hur mycket glädje och nytta tillför folks flöden på instagram egentligen? Vi är nog många som lägger mer tid än vad som egentligen är hälsosamt på sociala medier och skulle må bra av en detox från internet i största allmänhet

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.