Vem är det som skriver på Margaux Dietz erotiska debutroman egentligen?

Margaux Dietz skönlitterära debut – en erotisk roman Programledaren och influencern Margaux Dietz är en av Sveriges största och mest populära mediepersonligheter. I höst släpper hon sin skönlitterära debut – en erotiskt laddad roman som utspelar sig i Stockholm. ”Jag känner att det finns ett hål i det litterära utbudet när det kommer till erotiska och igenkännande berättelser skrivna av kvinnor för kvinnor. Min kommande roman handlar om rätten till njutning och att man som kvinna inte ska behöva be om ursäkt för sin sexualitet,” säger Margaux Dietz om arbetet med romanen. Margaux Dietz har tidigare gett ut den självbiografiska boken Your best life och släpper i april sin andra barnbok. Den nya boken är hennes första roman. ”Det är en spännande upprättelseberättelse som är lika delar humor som allvar. Vi ser väldigt mycket fram emot samarbetet med denna titel”, säger Bookmarks litterära chef Ebba Barrett Bandh. Romanen ges ut på Bookmark Förlag i oktober 2021.
Pressmeddelande från förlaget Bookmark.

När jag läser bokförlaget Bookmarks pressmeddelande om Margaux Dietz erotiska roman, och även några av de artiklar som skrivits om saken, så blir jag en smula förvirrad.
Det jag läser stämmer nämligen inte alls överens med innehållet i en av Margauxs Youtubevideos.
När jag läser det här pressmeddelandet så får jag intrycket av att Margaux Dietz skriver den här boken helt på egen hand och att ingen annan författare eller kreatör är inblandad.

Jag känner att det finns ett hål i det litterära utbudet när det kommer till erotiska och igenkännande berättelser skrivna av kvinnor för kvinnor. Min kommande roman handlar om rätten till njutning och att man som kvinna inte ska behöva be om ursäkt för sin sexualitet. // Margaux Dietz om arbetet med romanen.

Dagens Nyheter har också skrivit en artikel, baserat på bokförlagets korta pressmeddelande, där Margaux Dietz omnämns som enda författare, och här nedan kommer jag berätta varför detta gör mig lite förvirrad.
I den här videon avslöjar nämligen Margaux att det är en erotisk roman som hon jobbar på, och hon tar med sig tittarna till en restaurang där hon möter upp sin ”spökskrivare” – manusförfattaren Christin Magdu.
Nedan följer en delar av det Margaux pratar om i videon som ni hittar här under i Instagraminlägget.

Vi ska nu träffa Christin, som hjälper mig att skriva boken.
Hon är ju då en så kallas spökskrivare, så vi hjälps ju åt. Men…
Grejer är då att jag vill ju att hon, liksom ska uppleva alla platserna som jag har med i boken så att hon även ska få hjälpa mig med utfyllnad och allting, och därför ska vi gå runt till mina favoritställen…
[…]

Här har vi henne.
Det känns så tråkigt att säga att du är en spökskrivare, det låter som att du är hemlig, men det är du ju inte… // Margaux Dietz

Jag har två frågor:
1. Om man ska tro Margauxs uttalande här ovan om att spökskrivaren Christin Magdu inte är hemlig, hur kommer det sig då att hon inte nämns med ett enda ord i det utskickade pressmeddelandet? Det nämns inte ens att det ÄR en spökskrivare involverad, så även om hon inte är hemlig så är hon i högsta grad exkluderad.

2. Om Christin Magdu skriver på boken, och även står för den utfyllande texten. Vad är det kvar för Margaux att bidra med? Raffiga detaljer och vilka restauranger det raffiga ska äga rum på?
Och sitt namn då, så klart. En erotisk debutroman med Margaux Dietz säljer nog bättre än en erotisk debutroman utan Margaux Dietz, det behöver nog inte ens diskuteras skulle jag tro?

Om Margaux Dietz nu öppet presenterar sin spökskrivare på sociala medier, kan man då anta att är det är bokförlaget Bookmarks beslut att exkludera Christin Magdu i pressmeddelandet, och att detta är vad som gör det märkligt eftersom Margaux redan avslöjat att hon anlitat henne att skriva boken tillsammans med?

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Spökskrivare eller inte, skulle aldrig köpa något med Margaux namn. Girigare människa får man leta efter.

  Svara

   Agree!
   Kommer aldrig heller köpa nått m Katrin Z namn på. Inte heller Bingo R

   Svara

   Tyvärr så kommer ju alla fjortisar i hela Sverige köpa den ändå.

   Svara

   Får känslan av att Margaux nu desperat försöker hitta sätt att tjäna pengar utan Arnold i fokus?!

   Svara

    Det är väl bra!

    Svara

   Varför skriver hon inte själv?
   Varför vill förlaget ge ut ett falsarium?
   Var det en freudiansk felsägning att tala om ”hål” i det här sammanhanget?
   Så många frågor …

   Svara

    Spökskrivare är väldigt vanligt, innebär inte något ”falsarium”. Boken är ju vad den är.

    Svara

  Kan det inte vara så enkelt att personen som skrev pressmeddelandet och Margaux har olika syn på spökskrivaren. Kontakta bokförlaget vetja och fråga.

  Svara

  Tycker absolut att den här genren behövs men hur många barn kommer inte att vilja köpa och läsa den här boken pga att de är fans av Margaux?

  Svara

   Fast så små barn kommer inte klara av att läsa den typen av bok.

   Svara

    Inte? Varför?

    Svara

   Ska hon därför bara få skriva barnvänliga böcker eller? Hon ska inte behöva ta ansvar över vilka som köper hennes böcker.

   Svara

    Tror dock inte hon har så många andra fans…

    Svara

     Än barn? När slutar man vara barn och blir en ungdom med (sexuella) känslor i din värld?

     Svara

  Sidospår och all respekt till gabriella joss familj som går igenom något tufft..

  MEN hur tänker man när ens barn precis opererat sig och man planerar ansiktsbehandling och tatuering eller planlöst fördriva tiden i butiker?

  Jag skulle vara LIVRÄDD att utsätta både mitt barn men även vårdpersonalen gör corona så skulle absolut aldrig göra något så onödvändigt..

  Helt jävla ofattbart

  Svara

   Jag håller helt med om att det är en onödig risk att vara ute på stan, men jag tror inte att hon tänker rationellt överhuvudtaget. Jag hade varit livrädd om det varit mitt barn och hade antagligen funderat på att försöka fly från de känslorna genom att planlöst fördriva tiden i butiker. Jag hade inte gjort det men att tänka tanken är väl ändå inte så hemskt?

   Svara

    Haha nä tänka tanken är inte alls hemsk..
    Men hon gör det ju..

    Jag tänker ofta tanken att resa, gå på restaurang eller på bio. MEN jag gör det inte..

    Svara

    Hon kan väl promenera i naturen eller nån park, läsa en bok…

    Svara

   Nej, det är ganska ofattbart faktiskt. Hon verkar dock inte ha reflekterat över en eventuell smitta (som skulle ha lett till inställd operation för barnet om hon blivit sjuk) innan heller, så inte så förvånande.

   Svara

    Det måste vara sjukt jobbigt det de går igenom i familjen och på ett sätt förstår jag väl att hon försöker fixa situationen på det sätt som är bäst för henne eftersom det i längden också är bäst för familjen. MEN som läget är nu så måste man ju bara försöka sätta det åt sidan och försöka hitta annat att fördriva tiden och härda ut känslorna med, det finns egentligen inget annat vettigt alternativ. Men tror inte hon förstått hur illa det faktiskt kan bli om familjen smittas. Covid blir ju lätt lite abstrakt nu när vi levt med det så länge men många fortfarande inte smittats och kanske inte heller ens känner någon som smittats. Det känns säkert osannolikt att man själv ska smittas och under normala omständigheter hade det förmodligen inte varit någon större händelse för den familjen. Men att riskera att föra in smittan till sitt nyopererade barn (tänk bara om något akut skulle hända, saker går betydligt långsammare när full skyddsutrustning ska på) och andra barn på sjukhuset är så otroligt ogenomtänkt. Undrar varför de inte fått information från sjukhuset angående detta, om de trodde att folk vid det här laget skulle fatta automatiskt eller om de valt att inte lyssna.

    Svara

   Oj! Nu känner jag att jag måste kliva in med ett annat perspektiv här. Jag följer iofs inte Gabriella, så det jag vet är det du skriver ovan.

   Jag är också mamma till ett så kallat hjärtebarn. Vi har haft tur och har ännu inte behövt operera hen. Men vi har gått igenom alla de mentala (och till viss del några praktiska) förberedelser som sker inför en hjärtoperation på barn. En av de förberedelserna är att tänka ut och planera för vad man ska hitta på för att få tiden att gå, den tiden som man (av olika skäl) inte kan vara vid sitt barns sida. Det kan handla om timmar som barnet opereras!

   Min och min partners planer var att gå på stan, fika med vänner… helt enkelt aktiviteter där vi fick se nya saker, fick nya intryck och där vi behövde lägga tankarna på annat än vad som händer på operationsbordet. Vilket är svårt om du är själv med din partner, eller på promenad där tankarna helt naturligt kommer dras till barnet. Detta var iofs pre-covid, men jag skulle planera liknande idag.

   Det är extremt påfrestande att planera inför en hjärtoperation, så jag kan inte ens tänka mig hur det är att behöva gå igenom det. Den lilla tid man kan rå om sig själv måste få vara varje person helt fritt att förfoga över helt själv.

   Jag kan inte tänka mig att Gabriella medvetet skulle utsätta sitt barn för onödiga risker! Och jag tycker det är helt förkastligt att du ens antyder något sådant!

   Svara

    Ja, det absolut bästa i den situationen är ju att helt enkelt få tiden att gå och hålla sig över ytan, man behöver all energi och positivitet för att klara tiden efter operationen och att stå ut under själva tiden. Men det är ju skillnad på tiden innan covid och nu helt klart. Nej jag tror inte att hon vill utsätta sitt barn för risker, mer att det är ogenomtänkt eftersom det kan göra så stor skillnad OM de skulle smittas. Förhoppningsvis gör de inte det, men jag undrar om de inser hur situationen skulle bli OM de smittas. Det finns ju ändå saker man kan göra som inte innebär att vara i nära kontakt med andra, såsom att tatuera sig och göra ögonbryn som någon skrev, bara att gå i affärer är det mycket enklare att undvika kontakt med folk om man nu inte kan komma på några utomhusaktiviteter eller hemmaaktiviteter att göra. Alltså jag menar inte att hon är en dålig människa på något sätt men tyvärr så är ju covid-situationen som den är och JA det gör en jobbig situation ännu värre att gå igenom. Klart hon får göra som hon vill i slutändan och jag unnar henne nu absolut att göra precis det hon mår bra av men skulle det vara så att de smittas så är det så pass illa liksom och jag undrar om de inser. Men förhoppningsvis gör de det och har gjort ett informerat val.

    Svara

     Jag vet inte om det är ökad risk att bli dålig i covid efter en operation. Men hjärtebarn är generellt INTE i riskgrupp för att bli sjuka i covid. Så ur det hänseendet så är det inte större risker än för vilket barn som helst.

     Och Gabriella har säkert fått information och förhållningsregler från sjukhuset om vad hon får och inte får göra, och anpassat sig därefter.

     Svara

     Fast det ökar ju risken för att dra in smutta på sjukhuset. Smittad personal kan leda till uppskjutna operationer där andra drabbas.

     Är det verkligen värt det? Kan inte en tatuering vänta?

     Kan man inte fördriva tiden på ett säkrare sätt?

     Svara

  Klart att hon inte skriver böckerna själv😂. Hon sätter ju bara sitt namn på dem.

  Svara

  Var samma med Hannah och Amanda, de låtsades att de skrev själva när boken egentligen skrevs av Peppe Öhman. Så pinsamt.

  Svara

   Vad har hänt med Grafs bok? Krävdes ju först en tur till Thailand för att skriva färdigt och sedan en tur till Spanien. Under Corona för att skriva färdigt boken som skrevs av två män.

   Svara

    Krävs förmodligen många fler utlandsresor för att den ska bli färdig…

    Svara

     De drar av semesterresorna i deklarationen. Toppen ju!

     Svara

   Vilken bok? Deras trilogi? Men de tjatade ju hur mycket som helst om hur de slet med skrivandet?

   Svara

    Men eller hur?! I varje podavsnitt pratade dom ju bara om hur det enda dom gjorde var att sitta hemma och skriva all vaken tid typ!? 😅🙈

    Svara

    Tror de skrev första två böckerna mestadels själva, men sista delen skrivs av Peppe Öhman. Är rätt vanligt att kändisar tar hjälp och oftast står namnet på spökskrivaren på någon av de första sidorna i boken. Ibland även på omslaget.

    Svara

     Peppe är dessutom helt underbar <3

     Svara

  ”…och att man som kvinna”. Fattar ju vad hon menar (efter att ha läst om meningen nån gång ska erkännas – god morgon!) men kanske bättre att skriva ”…och att kvinnor…”.

  Svara

   Åhhh…din luring. Är det du som är spökskrivaren?

   Svara

    Åh Pen Cil lurar man inte så lätt. Attans!

    Svara

   …och att Man eller kvinna?

   Svara

  Det blir väl ett liknande upplägg som när dessa flunsor ska ”designa” saker.
  Hon får ett antal olika sexscener att välja på (illustrerade med bilder för att det inte ska vara så svårt) och pekar på den hon vill ska vara med i boken.

  Svara

   😄

   Svara

   😂👍🏼

   Svara

  Att anlita en spökskrivare för romanskrivande måste väl ändå vara oerhört anmärkningsvärt? Jag har bara hört talas om det då det gäller biografier i olika former. Jättekonstigt.

  Svara

   Verkligen! Patetiskt av Bookmark. Hoppas boken säljer 0 ex.

   Svara

   Ja det är lite konstigt med spökskrivare av en roman. Berättelsen och karaktärerna har ju själva ett eget språk och det är det som gör en riktigt bra roman när författaren i sitt skrivande kan visa på karaktärernas olika språkliga nyanser.
   Jag funderar på om det är Margaux som så gärna vill publicera en roman och att förlaget inser att hon inte är en författare och boken därför inte kommer att sälja eller att förlaget tror att med Margauxs namn som dragplåster har de en storsäljare?

   Svara

    Storsäljare🤔 vilken målgrupp riktar hon sig till på sociala medier? För om inte typ Sofia, 35, följer henne någonstans för att hon är fel målgrupp, skulle hon verkligen köpa hennes bok för att det står Margaux Dietz på den då?

    Svara

    På pricken! Det är exakt samma upplägg som med Isabella Löwengrips omtalade roman om sig själv. Ser ut som om böckerna kommer i handeln ungefär samtidigt, ska bli intressant att se vem som säljer bäst.

    Svara

   Tänkte också på det. Antingen kan man väl skriva en roman eller så kan man inte?

   Svara

  Även Isabella Ljugengrip har spökskrivare till ”sin” bok. Det är det sista jobb jag skulle vilja ha, att behöva sätta begriplig svenska på hennes mytomanhistorier och se ut som man tror på det hon säger.

  Svara

   Lite kul ändå. Man får betalt för att hitta på en historia och slipper ansvar. Det kan ju inte vara alltför arbetskrävande.

   Svara

   Tror man får rätt bra insyn i galenpannans hjärna. 🥶

   Svara

  Äntligen! Tafs

  Svara

   15 april!

   Svara

   Woo! Dags för männen att se upp!

   Svara

  Någon kommentar ännu från förlaget eller från DN?

  Svara

   Vad ska DN skriva? De fick väl bara pressmedelandet som alla andra från bokförlaget. Eller? 🙄

   Svara

  Att anlita spökskrivare är mycket vanligare än man tror, men spökskrivare är alltid hemliga (därav ”spök-”). I Margaux fall rör det sig om en medförfattare antar jag? Det skulle hur som helst förvåna mig om ens någon av influencer-böckerna inte är spökskriven.

  Svara

  Blir generad bara jag läser om det/henne. Så behöver inte hennes erotikbok

  Svara

  Vem orkar ännu med Margaux?🤦🏻‍♀️

  Svara

  Bookmark är ett förlag som jobbar mycket med kändisar, vilket är bra för både marknadsföringen och försäljningssiffrorna. Är inte förvånad att de inte nämner medförfattaren, så gör de flesta förlag när de jobbar med kända personer.

  Enda gången en mindre känd medförfattare lyfts fram i marknadsföringen är om personen kan ge nån slags auktoritet till boken. Tex om en influencer skriver en bok om graviditet tillsammans med en barnmorska.

  Svara

  Det finns tydligen olika skolor. Har för mig att det var ett jävla ståhej när Pascal Engmans medförfatteri stod med på framsidan av Samir och Viktors(!) bok. Det gillade inte Samir, men Dietzen verkar inte ha några problem med det, men Dietzens bokförlag tycker kanske att det inte är så viktigt.
  En rörig bransch där de små detaljerna kan spela den största rollen.
  Det enda vi inte behöver oroa oss över är att allt är bortglömt nån månad efter boksläpp.
  Finns en anledning till att jag minns Samir och Viktors bok och det beror inte på att jag blev berörd av innehållet.

  Svara

   Det är faktiskt samma förlag (Bookmark) men Pascal har också har gett ut böcker i eget namn på det förlaget, det är kanske därför hans namn fick stå med på omslaget på Samirs och Viktors bok?

   Tror att böcker av influencers säljer rätt bra första veckorna, oavsett kvalité, men håller de inte måttet kommer de förstås sjunka som en sten efter det. Men antar att förlaget tycker det är en tillräckligt lönsam affär. Annars skulle vi inte så se så många böcker skrivna av influencers och andra kändisar.

   Svara

  Är det någon som känner till ”influencern” Amanda Claesson? Hon har typ 20k följare men får inte ens 200 likes på sina bilder. Köpta följare, antar jag?

  Svara

   Fast det är inget konstigt att ha 200 likes på 20k.

   Svara

  Är inte förvånad över att Bookmark inte nämner spökskrivaren. Det ser bättre ut och säljer bättre om bara M nämns. Däremot tycker jag det är synd att hon får credd för att vara författare när hon är inte är det. Också märkligt av henne att säga att hon inte vill hålla spökskrivaren hemlig. Har kommenterat om detta en del i tidigare inlägg just för att jag blir så ledsen över att någon tar sig friheten att bli en författare när hen inte ens gör jobbet själv. Det tycker jag man ska vara tydlig med, punkt slut. Jag har skrivit väldigt länge och debutar i sommar med min första roman (inte första skrivna dock) och jag har kämpat som ett djur. Men jo, jag är ju inte kändis så det säger sig självt.

  Det är också märkligt att M tror att det finns ett hål att fylla inom erotisk litteratur om kvinnor för kvinnor. Hon borde nog se sig omkring lite innan hon säger så……

  Svara

   debuterar* ska det stå.

   Svara

   Grattis till ditt boksläpp! Skriv här när det är aktuellt!

   Svara

   Säg vad boken heter så ska jag köpa den 🙂

   Svara

    Boken heter ”Tillflykten” och kommer släppas som e-bok och ljudbok. Kommer i juni förhoppningsvis! Det är en feelgoodroman!

    Svara

  Ljugengrips stackars medförfattare har svårt att få ihop hennes lögner (källa Bella själv)Dessutom vill hon att hennes följare ska tipsa om saker de vill ska stå med i boken. Måste verkligen vara en mardröm att jobba med Bella oavsett vad det handlar om tänker jag.

  Svara

   Vil lha tips = de har inte tillräckligt med material för en hel roman och deadline närmar sig.

   Svara

   Nu är det iofs du som ljuger.

   Svara

    Och där dök du fram!

    Svara

  Men de skriver ju ”samarbetet med denna titel” och det tolkar i alla fall jag som att de skapar den tillsammans. Ganska otydligt iof

  Svara

   Är inte det samarbetet mellan Margaux och förlaget som avses?

   Svara

    Intressant fråga – är det isf ngt speciellt med just detta samarbetet, i princip ingen bok kan ju ges ut utan ett samarbete med ett förlag? (Jag frågar vänligt och intresserat, inte dissande på något sätt!)

    Svara

  Vad gör man inte för att klamra sig fast i rampljuset 5 minuter till

  Svara

  Skriv om den kändistäta nya dokumentären om hudvård på SVT!! Undrar om några influencers som promotat skit kommer skämmas 🙊

  Svara

   Ahh, det programmet ska jag kolla!

   Svara

  OT: Sandra Beijers lägenhet snart ute till försäljning. Tydligen kan man inte belåna den?! Så man måste antingen casha den eller belåna något annat för 5 miljoner eller vad den nu kostar. En läsare frågar hur Sandra gjort, hon förklarar att hennes bror belånade sin lägenhet för ”så kan man också göra”. Ja, om man har en rik bror med obelånad lägenhet… Men som alltid när det gäller pengar blir det snäsiga svar från Sandra. Varför inte vara lite ödmjuk över det faktum att hon är uppvuxen på ett sätt som få av hennes läsare kan relatera till?

  Tycker inte man behöver ursäkta sig för fördelar man fått, bara vara medveten om dem och ödmjuk inför dem…

  Svara

   Det kommer ett inlägg om detta så håll gärna diskussionen till dess. 🙂

   Svara

  Kan det inte vara så att förlaget har anlitat Margaux till att skriva boken men att hon sen i sin tur anlitat spökskrivare att hjälp henne?

  Svara

   Lär sluta som med Naomi Campbell, som inte ens orkade läsa boken hon hade ”skrivit”.

   Svara

  Förlaget vill väl sälja och framhäver det som säljer. I det här läget Margauxs namn… Personligen skulle jag bli mer skeptisk om det var någon annan som skrev boken och inte lika intresserad av att köpa den (förutsatt att kändisen från början är någon jag är intressersd av, vilket Margaux inte är)

  Svara

  Så Falskt mycket i denna flunsvärld verkar vara. Klart de inte kan skriva böcker själv, men de vill ändå ha cred för det? Att de inte skäms! Normala människor skulle ju skämmas om de fick cred för något de inte gjort eller kan. Men inte vissa flunsor, de fejkar allt, lever ett falskt liv, allt med dem är så falskt, falskt, falskt….. men de skäms inte ens? Obegripligt. De vräker ut sig o tar upp plats i offentligheten de inte har rätt till, det borde vara de riktiga författarna, riktiga begåvningar som fick den platsen. Skulle aldrig hjälpa en flunsa att fuska på detta vis, hoppas ingen begåvad person hjälper till med detta. Skit ska skit ha. Falskt ska ha falskt.

  Svara

  Spökskrivare är inte en ovanlig företeelse i förlagsbranschen, även etablerade författare använder sig av det ibland. Det kan röra sig om alltifrån hela böcker som skrivs utifrån författarens synopsis eller att spökskrivaren färdigställer en påbörjad bok för att den ska bli klar i tid.
  Spökskrivaren är bunden av ett omfattande sekretessavtal och arbetar oftast mot en fast ersättning.

  Svara

  Tycker hela grejen låter väldigt förnedrande mot den riktiga författaren…

  Svara

   Även om jag tycker det är trist när inte författaren får cred för sitt jobb har hon dock valt att vara spökskrivare och har säkert gjort det innan. Men oavsett tycker jag inte någon annan ska påstå sig vara någon slags författare när man inte skrivit boken själv, utan hittat på historien. En bra historia kan många hitta på, men att formulera den historien i skrift är utmaningen och helt avgörande för att berättelsen ska bli intressant.

   Svara

  Det är inte kutym att man skriver med spökskrivaren i pressmeddelandet, för det är oviktigt eftersom historien antas komma från författaren i fråga. Man lägger inte fokus på vem det är som skriver ut orden, utan den som är ”hjärnan” bakom historien helt enkelt. Däremot nämns hen i boken, antingen på framsidan eller på annan plats.

  Svara

   Men det gör inte M till författaren i min mening. Att kalla sig själv författare när man har en spökskrivare är det jag ser som ett problem i det här. Inte att det sker på detta vis. Man tar åt sig äran för något man inte har gjort.

   Svara

  Tycker dock fröken ska ha en liten miniapplåd. Tycker hon tagit till sig av Jacobs vädjan och Arnold syns inte lika mycket längre.

  Svara

  Segt att så många talanger där ute inte får utrymme att släppa sina böcker medan en annan med ett redan etablerat namn kan anställa och låta någon annan göra arbetet åt en. Urlöjligt. Speciellt när det är en påhittad historia. Skulle inte förvåna mig om hon ville skriva en ”biografi” till men fick avslag med tanke på hur enorm kritiken blev på den så kallade självbiografiska barnboken.

  Svara

  Haha som om boken är ens hennes idé?
  ”Jag känner att det finns ett hål i det litterära utbudet när det kommer till erotiska och igenkännande berättelser skrivna av kvinnor för kvinnor. – Margaux Dietz”
  Jag känner så här: Någon annan har kommit på idén om boken och har kontaktat henne för att hennes namn kommer göra att boken säljer mer.

  Svara

  Jag vet inte varför men jag får rysningar av obehag av Margaux.

  Svara

  Förlaget skriver ju att de ser fram emot samarbetet. De behöver ju inte explicit nämna att det finns en spökskrivare, vilken konstig sak att tjafsa om.

  Svara

  En av Sveriges största och mest populära mediepersonligheter? Vilket skämt!
  Jag vet inte vem det är eller hur hon ser ut.
  Vad är hon känd för?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.