Att spontansälja hundar och familj på Blocket för att man är less?

Influencern Ulrika Forsberg är ägare till dessa två fantastiskt fina Sankt Bernhardshundar, men la av någon anledning ut dem till försäljning på Blocket från ingenstans.
När en följare frågade henne om varför hon ska sälja dem, svarade hon att hon hade sms och var trött en dag. Att hon var less på allt och la ut alla djur, ungar och man på Blocket, men att hon ångrade sig efter en timme och tog bort allt.
Hon ifrågasätter även varför följaren ens ställer frågan, eftersom allt detta redan stod i annonsen.

Jag vet inte hur det är med er, men hade jag sett en offentlig person som försökte sälja sina hundar, man och barn på Blocket så hade jag nog också haft minst en fråga om saken.

Har någonsin varit så pass trötta på era husdjur eller familjemedlemmar att ni faktiskt satt ut en annons på Blocket för att sälja dem?
Det är ändå att ta det snäppet längre än att bara tänka eller säga det, särskilt med tanke på att Blocketannonser kostar pengar att publicera.
Kostnader för en hundannons är 80 kr medan människotariffen tyvärr lyser med sin frånvaro.

Och räknas detta som ”försök till människohandel”?
(Frågar åt en kompis med begränsat tålamod och lite för högljudd och stökig familj) 

Tack för tips!

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förlåt men Antonija Mandirs film för drycken hon släppt? sälja grej med tjej much.

  Svara

   Så fånigt. Haha 🙈 Vad håller hon liksom på med? Samt att hon grät häromdagen på story (ja, grät) över att hon hade gjort en ”så sjukt bra reklam för ett märke hon ska samarbeta med”. Den var inget speciellt – personen som filmade var duktig, men hon och hennes poser är tråkiga och säger mig inget.

   Svara

    Btw så har vi alla D-influencers som ska försöka hypa hennes dryck. Det faller så platt, verkligen. 🙈 Får mindre lust att testa när alla dessa bara: ”Omg guud asså gurl din dricka är laaaajf!!! Dör HiHi!”

    Svara

   Jag undrar hur ofta människor, som inte blir filmade, dricker en kolsyrad dryck i duschen.

   Jag kan relatera noll till den filmen. Allt ser påklistrat ut. En köpt lycka som när kameramännen går hem för dagen slutar tvärt. Hon skriker efter bekräftelse, det är det hon törstar efter, inte nån energidryck.

   Hela hennes instagram är som att titta på Truman show.

   Svara

    Jag dricker det mesta i duschen. Öl, läsk, vatten, kaffe. Brukar ta med morgonkaffet in i duschen. Riktar vattnet mot bröstet (Så jag inte får vatten i ansiktet), lutar mig tillbaka mot väggen och dricker mitt kaffe. Bästa sättet att vakna på, särskilt på vintern, enligt mig.

    Svara

     Okej, jag kanske får testa. Kanske har jag missat en fantastisk upplevelse 🙂 Det ser bara udda ut i mina ögon och dricka något samtidigt som det rinner en stadig ström vattnen i ansiktet på henne i reklamen.

     Svara

      Haha ja alltså klart man inte dricker när vattnet är i ansiktet. Man riktar strålen så att kroppen är i vatten men ansiktet är fritt.

      Svara

     Låter fantastiskt!

     Svara

     Förstår de är ett skämt.. men örk, allt ätbart stannar utanför badrumsdörren här hos mig. Kan inte ha ngt i munnen ens förutom tandborsten då.. när jag går in i badrummet. Det hör inte hemma där tycker jag.

     Svara

    Varje gång jag förfestar hemma innan jag går ut.

    Svara

     Men i duschen? Jag menar, jag har druckit både vin och oboy i badet. Men samtidigt som jag duschar? Är udda för mig men som jag skrev till kommentaren ovan. Ska prova. Det kanske är fantastiskt haha

     Svara

      Ja i duschen? Skrev ju det?

      Svara

    Jag brukade röka min morgoncigg i duschen 😋

    Svara

     Bästa!! Ännu bättre om man kryddar med lite grönt på fredagseftermiddagen!

     Svara

      Föredrar brunt. Men ja.

      Svara

     Ok mums🙄

     Svara

      Ja? Som rökare var det såklart mums?

      Svara

       Usch hoppas dina grannar slapp få in din äckliga cigg lukt till sitt badrum då….!

       Svara

     Jag brukar röka en fet cigarr och dricka whiskey (helst i kostym) i duschen. Finns inget bättre en härlig fredag👍

     Svara

      Okej troll.

      Svara

       De flesta som kommenterade i tråden var väl troll dock?😅

       Svara

   allt hon gör är så.. cringe?
   Kommer inte på nåt bättre ord. Det är SÅ TILLGJORT.

   Svara

    Tillgjort var ordet. Och hennes stageade förhållande ska vi inte ens prata om.

    Svara

  Anna Book fortsätter tigga sängkläder:

  https://postimg.cc/w7tRcG1t

  Inte lätt att vara fattig, och inte ha tid att fixa ett jobb för att man ska lajva fem timmar varje dag om ingenting.

  Svara

   Tänkte också på den, står ju inte att hon kommer KÖPA dem så fort de kommer in så hon förväntar sig väl mer spons.
   Borde bli en del skatt med tanke på vad de där kostar per set.

   Svara

   Blir så otroligt provocerad av lata människor. Som tigger, kräver specialbehandling och beter sig avundsjukt mot andra människor som jobbar hårt och sliter för att nå sina mål. Tookfamiljen försöker dessutom göra sken av att de har pengar genom dyra märkeskläder etc. De är en helt vanlig fattig jäkla white trash-familj som är för lågbegåvade för sitt eget bästa. En bunt slashasar och latmaskar. Provocerande!

   Svara

    Oj här tog man i från tårna! Testa att andas i fyrkant vettja 🙂

    Svara

     Fyrkanter är för latmaskar! Personen andas nog i hexagon.

     Svara

  Min unghund skänkes mot avhämtning ungefär varje dag. I mitt huvud, dvs. Att ta steget till att faktiskt lägga upp en annons skulle aldrig hända.

  Svara

   Någon som kollat ifall Ulrikas familj lagt ut henne på Blocket?

   Svara

    Ja, du hittar henne under ”Bortskänkes”.

    Svara

   Jamen precis, idag slänger jag även in min dotter som en ”bonus”😂

   Svara

  Men vafan…klart man säljer familjen när måttet är rågat och man får sms samtidigt som man är trött. Det finns ju gränser för vad man ska behöva utstå.

  Svara

   Hahaha, ja det där ”sms:et” var droppen!! 😂

   Svara

   sms autocorrect pms

   Svara

  Fattar att du och Johanna Bladh känner varann men nu har hon ännu en gång gjort det som du anklagar alla andra för: sno saker rakt av från andra utan att credda. Hade det här varit nån du inte var bundis med hade du varit på henne för längesen. Hur får hon fortästta hålla på inlägg efter inlägg + publicera lögn-ursäkter som vem som helst kan se inte ens stämmer?

  Svara

   Går ju inte att kritisera nått Johanna gör (typ sparkar in öppna dörrar om ”self-love”) pga då är man en kvinnohatare.

   Svara

    Hon raderar kommentarer hejvilt och blockar folk som frågar henne var hon sett ”alla dessa videos” som gör att hon inte behöver credda upphovspersonen eftersom andra minsann också snott och översatt sketchen.

    Svara

   Stör mig så mycket på henne. Hon snor så mycket ( inte så viktigt att lyfta andra tjejer om man istället kan låtsas att de roliga eller kloka idéerna är ens egna) och kan inte ta kritik över huvud taget. Och hennes jävla ”kommentera med ett hjärta om du också tycker det är fel att män mördar kvinnor” typ. Så äckligt.

   Svara

  OT.

  Avföljer ni någon som lägger ut för mycket?
  Jag började följa en mat/bakbloggare igår, men människan lägger ut så mycket att det känns som hon spammar hela min FB flöde så jag valde avfölja redan idag, trots att det var mycket gott hon la ut som jag skulle kunna tänka mig att testa framöver.

  Antar att all tycker olika vad som är lagom, men jag orkar varken med vänner eller sidor som gör 10 inlägg om dagen, så mycket intressant är sällan någon har att dela med sig.

  Svara

   Ja, jag avföljer folk som lägger ur för mycket. Ett inlägg om dagen räcker, kanske två om det verkligen är något som är värt det. Om det är vänner som spammar så döljer jag deras inlägg istället.

   Svara

    Hade en ytligt bekant en gång i tiden på FB som delade precis ALLT, men det dygnet hon hade delat 169 helt ointressant skit (ja jag räknade dem det var en sådan extrem mängd) så blockades hon totalt!

    Svara

    Alltså jag gömmer vänner och familj som postar för mycket. Jag är liksom inte intresserad utav bara följa en person på sociala medier…

    Svara

   Japp! Tusen stories och jag avföljer direkt (SÄRSKILD när det är sälj). Orkar det ej.

   Svara

   JA. Följer en tjej som flyttat utomlands och som postar alldeles för mycket. Dessutom känns det som samma vyer och matbilder hela tiden. Bestämt mig för att avfölja!

   Svara

   Ja jag avföljde Hannapee, känns som rätt oskönt beteende att sitta med telefonen och lägga upp stories hela dagarna.

   Svara

   Följer en person på Insta som lägger upp 10-15 bilder i följd. Varför inte samla ihop dom bilderna i samma inlägg?

   Svara

   Ja. Och den nya trenden att alla konton inom samma kategori delar varandras inlägg och taggar och tipsar om varann. Och sen delar de storyn om att en vän tipsat om dem i sin egen story. Alla konton tappar fokus. Följer flera konton om hållbar konsumtion, cirkulär konsumtion osv. men det känns som att jag bara tittar på en klubb för inbördes beundran. Det är mer tips om andra konton är faktiska tips om hållbar konsumtion. Avföljer ofta för att jag tröttnar.

   Svara

    Mycket bra exempel är Janemarina som först blev känd pga hennes cancersjuka barn och sedan delar alla som delat hennes story – ofta på hennes vy över sjön eller nån tillgjord ”njutabild”…

    Svara

     Man blir galen för mindre

     Svara

     Slutade följa henne. Är glad för att hennes barn blev frisk, att det går åt rätt håll. MEN när hon sedan typ började lägga upp enbart bilder på sig själv, gärna på sin urringning eller kropp så kändes det som… nä… Hade hellre följt familjelivet.

     Svara

      Instämmer helt!

      Svara

     Delar inte den uppfattningen. Enligt min mening delar hon också med sig om hur livet är för tillfället. Tycker också att det är fint att bli påmind om att stanna upp och njuta av det man har, därför gillar jag hennes ”njutar” bilder.

     Svara

      Går till överdrift så det blir falskt.

      Svara

     Fast det där är ändå fel. Jane var redan influenser och arbetade som det innan sin dotter fick cancer och blev sjuk så det är ju ingenting hon bestämt sig för att bli efter att hon fått fler följare. Tycker det är tråkigt hur man kan döma andra människor så lätt. Först är det fel att hon delar med sig av cancerresan, sedan när den är ”över” så är det fel av henne att lägga ut bilder på sig själv. Snälla rara…
     Själv tycker jag det är fantastiskt att hon kan fortsätta jobba med sina sociala medier och på så vis kunna fortsätta spendera mer tid hemma med sina barn. hade det varit mer ok att återgå till att sitta i kassan på Ica exempelvis och vara borta minst 8 h per dag? Hennes liv är ju ändå mer än den diagnos sin dotter fick så massa bilder på sig själv, mat, familj eller vad det än må vara hon vill lägga upp borde väl vara helt ok…

     Svara

     Jane är en romantiker, har du inte insett det? Både före cancern och fortfarande. Nu börjar hennes normala jag komma fram igen. Lite svårt att vara romantiker när ens barn är döende. Det finns massvis med människor som lever i att allt ska vara perfekt, gulligt, tillrättalagt och sen fota det och visa för andra. Absolut ingenting fel med det. Skär sig väl bara för många om man börjat följa dem när deras liv var totalt kaos och fått en annan bild.
     Jane var aktiv på sociala medier redan innan och de var bland annat med i ett TV-program när de byggde sitt fina hus med altan och sjöutsikt. Romantikersaken igen, visa upp.

     Svara

   Ja, följer ett bakkonto som jag egentligen vill följa för personen publicerar så goda recept, men kommer nog snart avfölja pga miljoner storys på personens barn vilket inte intresserar mig det minsta.

   Svara

    Man kan ju följa men dölja inläggen/storys i ens flöde. Så gör jag när jag vill följa men inte se exakt alla tusen inlägg.

    Svara

     Kan man dölja en persons story? Hade ingen aning!

     Svara

  Angående Johanna Bladh: att hon säger sig lyfta kvinnor och sedan snor ett koncept rakt av för att lyfta SIG SJÄLV, så dåligt! Och vad hon alltid gör. Dessutom, när folk ifrågasätter gaslightar hon genom att säga ”lugn lugn alla poliser” – tar inte ansvar alls. Och detta gör hon varje gång. Snälla som feminist, lyft detta, även fast ni är vänner!

  Svara

   *snor ett koncept rakt av från kvinna.

   Svara

  Hade jag sett en offentlig person lägga ut en annons om något hade jag inte brytt mig.

  Svara

   Speciellt inte när den uppenbart var gjord på skämt. Inte ett så kul skämt, men ändå.

   Svara

  Pms? Ok. Sälja man och barn på blocket går ju bort. Men att lägga ut hundar fungerar. De går att sälja. Det är dock en aktiv handling att lägga ut en sådan annons. Därför känner jag en oro för hundarna.

  Svara

   Hoppas hundarna kommer ut till en familj på landet där dom får det toppenbra. Och ingen vill skänka bort dom.❤

   Svara

    Du vet att det inte finns någon familj på landet va? Det är bara sånt ens föräldrar säger när de inte vågar säga att ens kanin dog. Det är därför man aldrig får åka och hälsa på sen. 😔

    Svara

     Va finns massa hem på landet. Skämtar du??😕

     Svara

      Tokig dedär, känner flera stycken som bor på landet som har tagit över hundar, tro de eller ej, hundarna lever fortfarande🤭

      Svara

       Det var ett skämt. Var kanske vanligare när jag var liten (att föräldrarna ljög om att ens husdjur (som egentligen hade dött) flyttat ut på en gård på landet och hade det såååå bra där. Fruktansvärt gjort av föräldrarna förstås, men de menade egentligen inget illa utan försökte skona en från sorg ( och fick som straff varje dag stå ut med att fortsätta lögnen och svara på frågan när man skulle få hälsa på husdjuret. Svaret var alltid ”vi får se, det är så långt dit” ) .

       Svara

     Och på landet orkar ingen gå ut med hunden. Trust me. Bor på landet där folk har hund. Hundar, men de rastas i hundgård eller vid eventuell jakt..,

     Svara

      möter otroligt mycket människor som promenerar med sina hundar, trust me. Jag bor också på landet

      Svara

      Okej, då bor du uppenbarligen på ett ställe med lata folk. Här bor vi kanske 30 pers i ett litet ”samhälle” på landet och alla rastar sina hundar på promenader flera gånger om dagen. 🙂

      Svara

    Ulrika bor typ så långt ut på landet som man kan komma 🙂

    Svara

  Blondinbella säger på Instagram att hon var med i söndagsintervjun i P1 idag kl 11 men jag hittar inget om det (dagens gäst är Maria Leissner). Är det någon som hörde vad hon var med i? Det intressanta är ju att hon skulle bli intervjuad av Martin Wicklin. Samma Martin som gjorde den intervju med hennes som förra året blev fälld av Granskningsnämnden.

  Svara

  Fyfan.

  Svara

   Hon är med i Sr:s poddfest. De livesänder utvalda poddar under hela dagen

   Svara

    Oj hamnade fel, skulle vara svar på vad isabella var med på

    Svara

  Så trött på kvinnor som skyller allt på pms. Vi är civiliserade människor, så det är fan bara att lägga band på sig. Har en vän och en kollega som beter sig som riktiga ragator en gång i månaden och tror allt är förlåtet för de har pms… 🙄

  Svara

   😬
   Dödslängtan?

   Svara

   Ja kan man inte alls kontrollera sig på grund av pms så måste man ju sjukskriva sig och vara hemma ensam så att man inte skadar någon. På riktigt alltså, om det nu är så illa att alla spärrar försvinner. Samma med de som slår sin partner när de är gravida och skyller på hormoner, otäckt ändå, hur vet man att de inte ger sig på barnen eller annan oskyldig människa nästa gång?

   Svara

    Men ja!!!! Så många som dessutom berättar om det som om det som att det är en ”kul grej”.
    Avskyr när folk skyller på hormoner.

    Svara

   Att som kvinna skylla på sina hormoner är lika illa som en man som misshandlar andra och tycker det är rätt.. Gör något åt saken ffs! Ta medicin, be om hjälp, träna.. Lite insikt och ansvar måste väl ändå folk kunna ta!?

   Svara

    Exakt! Varken testosteron eller östrogen är okej att skylla massa skit på.

    Svara

   Håller med. På samma sätt som män använder att de ”inte visste” eller allmänt beter sig som skit pga ”naturen/biologin”. Eh nej, den ursäkten fungerar inte. Kan ni inte tygla er natur – sök hjälp eller spärra in er under den tiden. Vi är civiliserade.

   Svara

   Nu talar jag nog för många kvinnor som lider av PMS och den svårare varianten PMDS som är jämförbart med depression. Det *går inte riktigt* att skärpa till sig, ta en promenad eller äta piller eller choklad. Det är en vidrig sjukdom som vänder upp och ner på hela världen. Sen får man extremångest någon dag in på mens för hur man betett sig, typ grinat och skrikit helt utan orsak. Hade jag kunnat bota min pmds med ett piller eller en promenad hade jag gladeligen gjort det, för det sista jag vill är att bete mig illa. Jag skyller inte ifrån mig men ber om ursäkt för mitt beteende då jag inte varit i mina sinnes fulla bruk, och försöker informera min omgivning om att jag har pmds så att jag kanske kan få lite förståelse, sen åker jag absolut på sjukskrivningar nu och då när det är alldeles för jävligt. Men att ens jämföra det med män som misshandlar är HELT jävla sjukt och det knäppaste jag hört. Kvinnor med pmds kan seriöst ligga med dödsångest och vill ta livet av sig för hur de mår, och ni tycker att vi bara ska skärpa till oss? Eller typ sluta dricka koffein som pmsgudinnan vulverine tipsar om. Tyvärr går forskningen inte jättesnabbt framåt (kanske pga är en kvinnosjukdom som många anser vara en dum bortförklaring till att få bete sig illa) men den GÅR i alla fall framåt, så kanske kan man hitta en bra lösning i framtiden för de som lider.

   Mvh 4 dagar innan mens

   Svara

    Så om du t.ex skulle slå din potentiella partner så blir det plötsligt mer okej? Mer okej för att du ber om ursäkt?

    Svara

     Men du är ju dum i huvudet om det är vad du ville första från hennes text.

     Svara

      Absolut inte dum i huvudet. Fattar precis men köper det inte. Man måste fan lära sig att bete sig oavsett.
      Är väl snarare du som är dum i huvudet om du kallar andra för det.

      Svara

       Men här bevisar du att du inte har förstått någonting alls. Hon förklarar utförligt hur det fungerar när man lider av PMDS – d.v.s. du ÄR medveten om ditt beteende men du kan alltså inte styra över det. Man mår så dåligt att frustrationen måste komma ut någonstans. Ungefär så. Nej, det är såklart inte en URSÄKT. Men, det är en FÖRKLARING. Tillskillnad mot en man som misshandlar, det är ett aktivt VAL. /L

       Svara

     Nej, det är aldrig ok att slå någon, men tror inte det är direkt vanligt att ”bara för att” man har pms så går man runt och slår folk. Handlar nog snarare om irritabilitet, generell ilska, kraftig ångest och dödslängtan.

     Svara

    Fast såhär, att bli deprimerad pga detta är en helt annan sak. Att må psykiskt dåligt o.s.v.
    Det jag syftade på var de som beter sig riktigt jävligt/elakt mot andra och ba ”jaja jag har pms så är lite sur idag” medan kollegor/vänner/familj är ledsna för de precis blivit rejält förolämpade. Det är lika illa som män som slår sin partner och säger de inte kan hjälps det för ”allt testosteron”… Kan man på riktigt inte kontrollera sig pga sin pms så ska man söka hjälpa hos vården.

    Svara

     Ja!👏🏼👏🏼👏🏼

     Svara

     De som använder det som en ursäkt är ju bara dumma i huvet och en kränkning mot oss som lider. Problemet med vården är att det inte finns ett magiskt piller att få mot det som funkar för alla.

     Svara

     Det är dock skillnad på att lida av PMS och PMDS.

     Svara

   Du har nu aldrig upplevt riktig PMS. Har PMS just nu och orkar knappt leva av ångest. 😀 Försöker hålla mig för mig själv de värsta dagar, men funkar ej alltid.

   Svara

    OBS. Tillägg: Är absolut ej fysisk eller våldsam! Snarare otroligt känslig och tvekar på hela min existens, partner, vänskaper, arbete etc. Bryter ihop för minsta lilla och känns som ett svart moln över mitt huvud som gör allt för att dränka mig.

    Svara

     Prova nattljusolja det hjälpte mej.

     Svara

      Kristaller

      Svara

     Sökt hjälp? Medicin?

     Svara

      Vilken typ av medicin föreslår du? Är 40 år och har haft fruktansvärd PMS och dysmenorre sen jag fick mens vid 13. Finns ingen medicin, p-piller lindrar. Nej självklart inte ok att göra nån illa vid pms, men min sambo får respektera att jag är otroligt deppig och ångestfylld.

      Svara

       Det finns ett godkänt läkemedel mot pms som har god effekt, escitaloprám/ cipralex. Har räddat mig iaf! Plus sluta med koffein.

       Svara

       Går man på t.ex. p-piller och inte har ägglossning så har man heller inte pms så det är en bra metod när man inte önskar avla barn.

       Svara

      Vilken psyksjuk människa som gör så med sina fina hundar. Usch!

      Svara

     Prova horoskop!!

     Svara

    Nej pms har jag inte direkt däremot har jag lidit av psykisk sjukdom så ångest och depression förstår jag. Men jag syftade på de som är direkt elaka mot sin omgivning och tycker det är ok för alla ska förstå deras pms

    Svara

  Men vad är poängen? Att sen länka till annonsen på sina sociala medier för att vara rolig eller visa hur jobbig dag man haft? Det är väl bättre att bara gå undan eller gå ut och springa eller skrika in i en kudde eller vad som helst. Känns det bättre när man lagt ut hundarna på blocket?

  Svara

  Du måste ta upp den här vidriga paddelresan till Malaga det slår alla rekord i smaklöshet.

  Svara

  Åh jag har också lust att sälja både man och barn idag…men tror den som hade köpt dom hade reklamerat dom och krävt sina pengar tillbaka

  Svara

  Hon köpte och säljer hundar titt som tätt. Riktigt oansvarig är hon.

  Svara

  Att man vill sälja man/barn/djur på blocket blocket är ju sånt en del säger som ett skämt när de är trötta. Att faktiskt författa och betala en annons är ju nåt helt annat.

  Svara

   Hon hade kunnat nöja sig med en lapp på anslagstavlan på Hemköp

   Svara

  Men gud. Orkar ej att hon blir sur för att nån frågar. Var det meningen att det skulle vara kul? Isåfall borde hon väl surfa vidare på den ingången och inte bli snäsig. Haha, kan också ha pms men inte till den grad att jag betalar för en annons på blocket. Äter en chokladboll och dricker vin el ngt istället

  Svara

  Hon köper och säljer både hundar och hus nu och då.

  Svara

  Fula hundar! Glöm Blocket. Jag hade kastat ut dem på gatan.

  /en som älskar fina hundar

  Svara

   Det finns porslinshundar för såna som du.

   Svara

   Hur vet man vilka raser man ska tycka är fina respektive fula? Blir SÅ osäker nu!
   Snälla, lägg upp en lista så att vi vet vilka de fina hundraserna är. Tack på förhand!

   Svara

  Visste inte vem hon var så gick in och kollade hennes instagram, det där stallet kan inte vara lagligt för 5 öre.
  Ser så många farliga saker/skaderisker att jag får typ panik 😲

  Svara

   Katten. Visste inte heller vem det var men bilderna på eksemponnyn 😥😥 nu verkar hon köpt den efter sommaren men inte ett ord om eksemet? Kommer krävas massor tid och pengar för att kunna sköta om den så att den inte lider så av eksemet😥 Hoppas den fått ett bra hem nu.

   Svara

    Hon har i kommentarer svarat att han har soleksem.
    Den vita ponnyn verkar ju fortfarande vara kvar hos Ulrika? så det blir hon som får sköta hand om eksemet i sommar.

    Svara

     Katten. Reagerade precis som du på stallets säkerhet , och när jag tittade på bilder på ponnyn så kändes det inte ok att den inte har fått sitt eksem omskött. Ok, bra om hon är hon medveten om eksemet, om det är soleksem eller annat ? Den bilden jag såg var tagen i september och tolkade det som att hon nyss köpt ponnyn och att den var köpt vanskött? Kändes konstigt att lägga upp en bild på en häst med tydliga valkar efter inflammationer i mankammen,skav från öppna sår,avskavd man osv utan att skriva ett ord om det, förklaring varför den ser ut som den gör? Jag har tyvärr sett för många som köper eksemhästar utan att förstå hur mycket tid och pengar som behövs för att hästen inte skall lida, vem som inte skött om hästen i det här fallet vet jag ju inte utan hoppas att den nu kommit till ett bra hem.

     Svara

      Enligt hennes instagram verkar hon ha köpt ponnyn i slutet på september och då var manen redan förstörd, så hon kan ju inte hållas ansvarig för mannens skick då. Nu har ju mannen växt ut och ser fin ut, och eftersom hon vet om att ponnyn har soleksem så kommer hon nog vara förberedd till sommaren och ge ponnyn det den behöver 🙂
      Jag tycker inte soleksem är så svårsköt, det svåra är dock att veta vad som funkar på vilken häst.

      Svara

   Vad då till exempel?

   Svara

    Takhöjden ser ut att vara PÅ TOK FÖR LÅG för den stora hästen, den hästen behöver en takhöjd på minst ca 2,65 meter!
    Alla väggar och tak är täcka, verkar inte finnas ventilation, stall krav extremt bra ventilation för annars riskerar hästarna att utveckla allvarliga luftvägsproblem.
    I en video ser man en värmefläkt på väggen, om den används så finns det stor brandrisk, såna fläktar är inte godkända allt i stall pga brandrisken.
    Det sitter ”snygga” lampor inne i boxarna som hästarna når, om hästarna har sönder dem kan dem skada sig på glaset eller få en elektiskt stöt, alla lampor i boxar ska skyddas med galler så hästarna inte kan komma åt dessa.
    Stora hästen har ingen normal boxdörr utan en heltäckande boxdörr som gör att hästen inte ser ut, eftersom enda fönstret är i stallgången så gör detta är det inte kommer in något ljus i boxen pga den heltäckande boxdörren.

    Så på dem bilder/videor hon delat ser jag väldigt många brister/ev brister som gör mig lite orolig att dem har byggt stallet utan att läst på ordentligt innan.

    Svara

  Men jösses! Har man sån pms (eller sms?) så man tar sig tiden att skriva en seriös och utförlig (enligt henne själv) annons, lägger till bilder och betalar för annonsen, allt det innan man hunnit sansa sig. Nä då är det nog mer än pms bakom… stackars fina hundar som ligger där så oskyldigt i sina bia-bäddar.

  Svara

  Om det stod i annonsen var det väl onödigt att att fråga? Säkert en sån där person som ska hålla på och pruta också fast man skrivit att det är ”prutat och klart”.

  Ja, jag är ironisk precis som hon var med sin försäljning. Tycker inte att annonseringen är något att bli uprörd över, var väl ett försök att tackla sin pms med humor? ( och jo, något kan vara humor även och om just man själv inte tycker att det var roligt, all humor passar inte alla och kan inte individanpassas för allas behov av skratt)

  Och nej jag är inte kvinnan med annonserna. Jag hade köpt godis för annonskostnaden och låst in mig tills godiset tog slut.

  Svara

   Jag hade inte uppskattat ”humorn” i att min partner eller mamma lagt ut en faktisk annons på Blocket där jag slumpades bort.
   Om personen sa det skulle jag kunna skratta åt men att göra det…det tar tid och energi att lägga ut en Blocketannons.

   Svara

  Har Ulrika kollat för mycket på ”Apocalypse Now”?

  Svara

  Hoppas kvällsinlägget blir om Johanna Bladhs plagiat på en annan kvinnas content på sociala medier idag! Och hur ”krishanteringen” från hennes sida är att gaslighta alla som påtalar att det hon gör är osnyggt och radera kritiska kommentarer istället för att bara säga ”jag är ledsen, jag gjorde ett misstag – rätt ska vara rätt så här är personen som la upp originalsketchen som jag översatte till svenska bara”. Vet att hon är vän med dig men för den sakens skull kan du ju lyfta problematiken (som du 100% skulle gjort om det var typ Isabella eller vilken annan influencer som helst) i att sno någon annans content och dessutom profitera och bygga varumärke på kvinnors elände (typ ”kommentera <3 för att stötta den här mördade kvinnan" hur stöttar det en mördad kvinna att Johanna får likes och kommentarer på sitt instagraminlägg? ). Och att dessutom göra det mot en annan kvinnlig kreatör när man vill profilera sig som någon som är en "kvinnorättskämpe" av något diffust slag.

  Joanna har ju även historia av att ta andras material och göra en egen version på det utan att bredda.
  Ex @magdenmagda, @anna97tokiohotel @matildawahl lyfter detta toppen idag på sina storys 🙂

  Blir det bevakning eller nepotism idag, spännande att se!

  Svara

  ”Om ni inte gör som jag säger säljer jag hundarna på blocket”

  Vet inte ålder på barnen men det känns väldigt icke empatiskt och manipulativt att genomföra ett dylikt hot.

  Svara

  Jag skulle aldrig aldrig sälja hund på Blocket. Aldrig.

  Svara

   Aldrig aldrig aldrig

   Svara

    Bara maken och barnen?

    Svara

     Inget levande. Bil, mc etc – absolut. Men aldrig ALLLDRRRIIIG hund. Eller katt. Eller man eller barn eller häst eller…..

     Svara

  om någon på allvar trodde att hon skulle sälja familjen på blocket…borde den personen öva upp förmågan att tänka efter

  Svara

  Om du på allvar trodde att någon trodde att hon skulle sälja sin familj på blocket bör du kanske öva upp förmågan att tänka lite.

  Svara

  Om någon på allvar trodde att någon kan sälja sin familj på blocket…borde någon öva upp förmågan att tänka efter. Alla vet ju att det bara funkar på hemnet.

  Svara

  Min sambo och barn är gratis emellanåt 🥳

  Svara

  Va? Vill ibland också sälja min man på blocket, helt rimligt

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.