Uniformerna är på!

Det här med att man måste ha olika specifika outfits för olika typer av aktiviteter man nyss börjat med, känns mer som utklädning än någonting annat.
Isabellas padeloutfit till vänster ser mer ut som en skoluniform än någonting man har för att träna i.
Det känns fånigt på något vis.
Att vara en total nybörjare men klä sig som ett proffs.

En snäv golfkjol förresten, hur opraktiskt känns inte det? 
Nästan så att högklackade skor skulle vara mer funktionellt, för då står man i alla fall relativt stadigt i gräset.

Är det ”skämmigt” att se ut som en nybörjare, eller?
Störtlöjligt, i så fall! (Gäller alla, inte bara Isabella)

Håller ”vanliga” människor också på så här, eller är det bara influencers?

263 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men låt henne? I alla tider har det funnits specifika plagg för specifika aktiviteter. Både för män och kvinnor. Visste inte att man måste vara på en viss nivå av erfarenhet för att få bära de specifika plaggen 😅

  Svara

   Fast jag håller med C här faktiskt. Det är lite törntagg att klä sig som ett proffs när man precis börjat med en sport…

   Svara

    *töntigt

    Svara

     Och det är ju precis den typen av kommenterar camcam fiskar efter. Att alla andra också ska sitta och hålla med henne om att Isabella ser töntig ut. Vilket är sjukt om man tänker efter. Ett sånt beteende hade aldrig varit okej Irl, men på nätet är det tydligen andra regler 🤷🏼‍♀️

     Svara

      Fast jag tänkte detta redan när jag läste Bellas blogg. Och jag hade visst kunnat säga det till någon irl, med glimten i ögat? Inte för att såra men liksom retas lite. Allt som är kritik är inte hat du vet.

      Svara

       Klart man kan skämta med glimten i ögat på det sättet om man känner personen. Men så är ju inte fallet. Och detta är ju dessutom ett helt blogginlägg där man tagit personens bilder för att försöka få andra personer att hänga på och hålla med om hur töntig hon ser ut. Det är en helt annan sak än att man skämtar lite med en kompis irl.

       Svara

       All kritik är inte hat, nej. Men att påstå att någon ser töntig ut är inte kritik.

       Svara

        Kritik? Haha vad är det du ska kritisera? Hennes kläder? Vilket skämt ✋🤣

        Svara

     tyckte törntagg var ett superduper bra ord att beskriva det med!!!
     Liksom, det skaver lite i betraktarens ögon 🙂
     Ska jag nog börja köra med

     Svara

      När jag visualiserar en törntagg i ögat är inte ”skaver lite” känslan som kommer till mig. 😂

      Svara

    Men vem bestämmer att vara proffs skulle få klä sig i den typen av träningskläder? Det bestämmer man väl själv. Och visst, man kan få tycka att det är töntigt. Men att hänga ut en person och skriva ett inlägg om hur töntig hon ser ut i sina träningskläder är bara ett typiskt ”mean girl” beteende.

    Svara

     Detta!

     Svara

     Nej nej, man måste ha under 10 i handikapp innan man får använda snäv golfkjol! För det har Camilla bestämt och hon är lite av en auktoritet inom golfvärlden.

     Svara

    Så man måste se ut som en nybörjare för att man är en nybörjare? Inte en tanke på att det finns en anledning till varför proffs har den typ av kläder som de har? 🤔

    Svara

     Hon kommer aldrig orka gå en 18-hålsrunda!

     Svara

      För att?
      Jag ser ut så där när jag spelar 18-hål på sommaren. Utan problem. Kan vi sluta lägga oss i vad kvinnor väljer att ha på sig? Snälla.

      Svara

       Hmm, ja men nu har Isabella inte spelat en 18hålsbana så det blir mer att så här planerar jag att klä mig när jag börjar spela golf. Konstig reklam🙄

       Svara

    Det är skämmigt att klä sig som blondinbella. Wannabe deluxe.

    Svara

    Öh va? Vad menar du? Om man är nybörjare så får man inte följa sportens mode menar du? Ska man applicera det på allt o samhället? Om du jobbar som läkare i ett år får du ha en annan typ av läkarrock som inte ser så proffsig ut?

    Grejen med att gilla en sport är för många mer än själva sporten. Utrustning och kläder är också viktigt. Tränar både golf, cross fit och löpning och utrustning och kläder är viktigt. Det ska självklart va funktionellt (och det blir det om man väljer kläder som är tillverkade för sporten) och så vill man att det ska va snyggt. Fattar inte problemet.

    Detta inlägget va rätt ruttet

    Svara

   Men lite småvidrigt är det att man som kvinna ska ha så korta kjolar i dessa sporter att man visar trosorna när man böjer sig framåt. Kjolkrav förekommer och har förekommit i tennis, badminton och boxning. För att män ska ha nåt nice att kolla på så att det går att sälja reklam även för något så ointressant (obs – ironi) som exempelvis dambadminton. Men Bella skiter väl i vad det innebär för synen på kvinnor. På samma sätt som hon helt skiter i sjukvårdspersonalen.

   Svara

    Själv tycker jag det är snyggt och känner mig sjukt snygg i dessa outfits på tennisbanan och golfbanan även om jag inte kör med smal kjol där.

    Svara

     Jag tycker båda outfitsen är väldigt snygga.

     Svara

      Jag också, hade nog köpt båda om jag inte var höggravid +25kg

      Svara

       Swooooooosh…..

       Svara

    Nu är det väl visserligen cykelbyxor inbyggt i iaf tenniskjolarna men förstår vad du menar.

    Svara

     Kjolen gör ju cykelbyxorna mer diskreta egentligen 🙂

     Svara

    Fast det är ju en annan grej. Hade varit en sak om camcams inlägg handlade om det, men nu var det bara ett inlägg som handlade om ”hur otroligt löjlig bella ser ut”

    Svara

    Måste ha kort kjol? Du tror inte Bella själv har valt det? Ingen skulle protestera eller ens notera om hon hade lång kjol eller byxor, men hon tycker uppenbarligen det är fint.

    Jag är så långt ifrån ett Isabella-fan man kan komma men jag måst säga att hon oftast klär sig väldigt snyggt.

    Svara

    Man måste inte ha kjol längre i tennis.

    Svara

    Jag håller med! Har tänkt på det mer och mer i och med padeltrenden. Tycker det är sjukt att kvinnor ska klä sig ”snyggt” när de tränar. Det gäller inte bara vid padel utan även andra träningsformer som gym, golf etc. Sen tycker jag också att det är lite av ett kommersiellt jippo att man ska ha olika kläder för olika sporter där det inte är motiverat. Tänker att ett par tights borde funka lika bra till gymmet som padel, golf etc. Det är dock inget jag tänker om Isabella specifikt utan bara rent generellt 😊

    Svara

     Och tights är samma sak. Försök hitta andra typer av träningsbyxor i en mainstream sportaffär. Det finns inte. Klagade inför min son i 20-årsåldern. Han tyckte inte att det var ett problem om man säger så.

     Om nu tights var så sköna att alla andra typer av byxor var sämre – skulle alla killar på gymmet ha dem. Utan shorts ovanpå.

     OBS – att detta inte gäller löpning. Där är löpartights det bästa man kan ha – men på gymmet. Näe.

     Svara

    Ehh ser vi samma bild? Ingen av kjolarna är kort

    Svara

    Viktigt att vara het när man sportar. Viktigare än själva sporten 😄

    Svara

    Tur att min dotter håller på med simning så att inte trosor visas… *ironi*

    Svara

   Men ellerhur. Jag förstår inte varför man ska göra sig löjlig över någons träningskläder. Detta inlägget var enbart taskigt.

   Svara

   Jämför hur Camilla ser ut så förstår du bitterheten.

   Svara

    Fast samtidigt så tror jag också camilla har pengar och kan köpa de flesta kläder som bella har

    Svara

     Problemet är nog inte att hon inte kan köpa dem utan att hon inte kan bära upp dem som Bella

     Svara

      Aha, ah jag tänkte åt andra hållet. Att hon inte tycker de är tillräckligt snyggt för att köpas

      Svara

       Lägger inte märke till hur folk ser ut i formen

       Svara

    På vilket sätt tror du att det hjälper med en sådan kommentar? Jag förstår det inte – somliga blir alltså upprörda över Camillas inlägg och så väljer man att skriva sådan skit?

    Svara

   Det kallas att vara en ”materialare” eller ”poser” när man klär sig i full outfit med specifika märken, gärna lite dyrare märken i kläder och material så som golfklubbor, padelrack osv.
   Och jo, det är extremt töntigt att inte kunna spela t.ex padel i vanliga träningskläder utan att man måste klä sig som man ska delta i US Open när man egentligen är rätt kass vilket jag förmodar att BB är med tanke på att hon förmodligen aldrig gått på en sport i hela sitt liv.

   Svara

  Vanlisar vill kanske inte lägga dyra pengar på kläder anpassade till en specifik aktivitet man nyss börjat med. Det är ju lite annorlunda för influences dels för att dom kan skapa innehåll av sina aktiviteter = utlägget för kläder lönar sig, och dels för att de ju ofta får kläder och annat skickade till sig. Inte jättekonstigt ändå 😛

  Svara

   Kanske det är lite smygreklam 🤔 ser ut som att kläderna sitter mer anpassade för kontorsaktiviteter än för sportande 🤗

   Svara

    Det låter inte som att du sportar?😊 Det finns ett mode även för såna kläder

    Svara

     Jo det skulle jag säga att jag gör, men så är jag inte något modelejon! Inte ens på kontoret.

     Svara

     De som tränar i den senaste outfiten brukar sällan vara de som sportar. Alla träningsfreaks jag känner har sköna kläder på sig. Vem vill riskera skavsår av en hård söm liksom.
     Sen undrar jag vad är det med paddel. Känns mest som en sport för alla som egentligen vill glassa runt på tennisbanan men som inte orkar lära sig tennis.

     Svara

      Jag undrar också vad det är med padel och har exakt samma tanke som du.

      Mvh tennisspelare

      Svara

      Som svar på din fråga så är kanske padel samma som 7-manna fotboll eller streetbasket.

      Snabbare, lättare att hänga med och inte samma krav på kondition eller teknik.
      riktigt roligt, padlar själv ibland med fd tennisspelare som är GRYMMA, de plockar upp spelet på en sekund och är sen oslagbara.
      Pröva vet ja.

      Svara

      Tennisspelare hatar padelspelare.

      Svara

       Japp!

       Svara

       tråkigt.
       Som padelspelare är jag avundsjuk på tennisspelare då de är duktigare.
       Man kan undra av vilken anledning detta hat mot mindre talangfulla kommer ifrån.

       Svara

       Haha va??? Har du belägg för det? Jag spelar bägge. Något som många jag känner och spelat tennis med sedan barnsben också gör.

       Robin Söderling som spelat tennis på hög nivå arbetar idag med att bland annat designa padelrack. Jonas Björkman är förbundskapten för herrlandslaget i padel…

       Finns säkert tennisspelare som avskyr padelspelare, är dock rätt övertygad om att de tillhör en märklig minoritet.

       Padel är superkul. Ännu roligare om du spelat tennis eftersom du då är grym på padel redan från början 😉

       Är bara snobbism att hålla på sådant där. Var istället glad att padel fått fler att röra på sig. Det är mega vilken sport det än handlar om 👍🏼

       Svara

        Tror du inte att killarna gör det för att det går att tjäna pengar på det?

        Svara

       Hahahahahaha, det säger väl mer om tennisspelarna än om paddelspelare?

       Svara

      Ett spel som är lätt för fler att deltaga i. I tennis behöver du en likvärdig motspelare; i paddel går det oftast bra med större variation. Tennis är mer tekniskt svårt än vad paddel är. Tycker det är toppen att så många hittat ett sätt att både umgås och röra sig på!

      Själv tycker jag både badminton och tennis är roligare, men är dessvärre inte särskilt bra på tennisplanen 🤷🏻‍♀️

      Svara

       Padel* 😅

       Svara

      Padel är jäkligt kul men har tyvärr blivit en hype. Spelar och tävlade i tennis när jag var yngre. Tennis krävs att den man spelar mot håller en viss nivå för att det ska bli roligt spel och bollen inte ska flyga hejvilt och man bara får till 2-3 tillslag innan poängen är över.
      Padel kan i princip alla lära sig oavsett tidigare erfarenhet av racketsport, ålder eller fysik inom rimliga gränser då förstås.
      Det finns gott om grupper där man söker människor att spela med som är på ens nivå och på så sätt ett bra och roligt sätt att träffa nya människor. Perfekt nu under pandemin med eftersom man spelar i en glasbur som är 200 kvm dvs varje spelare har 50 kvm tillgodo.
      Det är synd att alla gubbar, damer och mellanchefer blivit beroende av det och banorna ofta är upptagna och padelgrupperna fylls med korkade diskussioner och frågor som ”Vilka strumpor är bäst att spela padel i?”.
      Men om man bortser från detta och bara vill göra något socialt som samtidigt är fysiskt och kul så är padel en bra aktivitet. Ser många yngre tjejer som spelar tillsammans men även äldre män och kvinnor så det är inte bara en sport för grabbar fyllda av testo.
      I princip alla kan lära sig padel som sagt. Rekommenderar er att dra ihop tre polare och ge det en chans. Jag tror att ni kommer tycka det är väldigt roligt.

      Svara

      Hon är ute efter en ny karl helst en Rik 😀 😉 därav alla dessa outfits som ska visas upp 😛

      Svara

    Fast det är ju sportmärken

    Svara

   Är man förmögen, älskar kläder och lever på sin blogg skulle det väl vara jävligt konstigt om man INTE tog tillfället och skaffade riktigt läckra träningskläder.

   Själv tränar jag i gamla trasor, men det är inte direkt ovanligt med kvinnor som är uppiffade som tusan. Besök en padelbana i ett överklassområde så får du se.

   Svara

  Det enda som är löjligt är att störa sig på vad andra har på sig för kläder!

  Svara

  Istället för att kommentera hennes kläder vilket tar mig tillbaka till mean girls tjejerna i högstadiet 🙄 Varför inte ta upp att Isabella frågade Therese Lindgren om de skulle börja podda ihop via stories?

  Svara

   Det var inte hon som frågade, det var någon som skrev det till IL sen skojade nog IL mest när hon svarade på det och sa vad säger du Therese.

   Svara

    Skojade?
    Hade Therese sagt ja hade inte Isabella direkt ”äh, jag skämtade bara”.
    Min första tanke var att Bella skrivit frågan själv to get it out there 😅
    Men jag tror Therese är klokare än så, än att hoppa på ett sjunkande skepp.

    Svara

  Finna outfits.
  Men det är ganska vanligt bland många människor att välja snygga kläder istället för ändamålet praktiska kläder.

  Svara

   De är dock inte opraktiska.

   Svara

    Golfkjolen ser väldigt opraktisk ut för ändamålet.

    Svara

     Har du spelat golf? Man behöver inte direkt gå ner i split.

     Svara

      Jag spelar golf och skulle aldrig ha på mig en sådan opraktisk kjol. Jag kan bara tänka mig hur denna kjol måste ta emot när man står höftbrett med benen något böjda i svingen. Hur böjer man sig ens ned för att ta upp bollen med en sådan kjol? Sätter sig på huk?

      Svara

       Beror ju på hur mycket stretch det är i tyget. Är det bra stretch så ser inte jag varför man inte skulle kunna stå höftbrett eller böja sig.

       Svara

       Fast det där har ju inget med just kjol att göra. Med fel material så är även byxor opraktiska för de rörelserna.

       Svara

       Såg att det var en dra-på-golfkjol från Rö****ch, dvs stretchig kjol utan dragkedja. Funkar jättebra att spela i en sådan kjol. Ska inte vara en massa tyg som fladdrar och skymmer när man ska adressera bollen. Jättesnygga outfits tycker jag. Man känner sig säkrare och får lite extra självförtroende när man är snyggt – OCH funktionellt klädd, tycker jag. 😃⛳️

       Svara

     Nä, en snäv kjol är perfekt för golf. Man vill absolut inte ha en fladdrig som riskerar flyga upp och blotta det ena eller det andra

     Svara

    Till och med funktionströjan har de lyckats göra opraktisk med sömmar på fel plats. Kör ett ordentligt pass i den och du får skavsår. Kläderna är inte ett dugg avpassade för träning utan för att visas upp.

    Svara

     Får du skavsår när du spelar golf?😂

     Svara

      Ja om jag har en hård söm som är på en plats där jag gör samma rörelse som ex vid en sving. Sömmen på funktionströjan är felplacerad om det är tänkt att vara funktionellt. Men allt är ju en fråga om det handlar om att jobba hårt på banan eller gå runt och åma sig. Inte helt ovanligt faktiskt med kuttersmycken på både paddel och golfbanan. 😉

      Svara

       Upplever personligen att när jag köper kläder i rätt storlek så skaver inte felaktiga sömmar. Testa köpa en större storlek.

       Svara

        Onödigt försök till härskarteknik.

        Svara

       Nej, den är inte felplacerad jag tycker den är urskön när jag spelar. Du kanske ska prova kläder i rätt storlek istället för att trycka ner dig i för små så att du ser ut som ett litet kuttersmycke på banan 😉

       Svara

   Jag håller med, de ser inte praktiska ut.

   Svara

    Hur kan man se att de inte är praktiska? På bilderna här ser man inte vad plaggen är i för material eller om sömmarna som någon här uppe säger kommer börja skava är flatsömmar att motverka skav.
    Jag tänker att det är stretchiga plagg i funktionsmaterial. Rönisch har ju gjort träningskläder i många, många år. Varför skulle de plötsligt glömma hur man gör kläder lämpliga för aktivitet för att de gör golfkläder? Om de nu gör en golfkjol vet de nog hur de ska göra för att få den både skön, praktisk och ändamålsenlig.

    Svara

     https://www.rohnisch.com/se/sv/product/addison-short-sleeve-white-1106000010.html

     ”Kortärmad golftröja med ett solskydd på UPF 50+. Tillverkad i ett snabbtorkande funktionsmaterial för en sval och skön känsla på golfbanan. Toppen är dessutom tillverkad med 100% återvunnen polyester vilket gör den till ett bra miljöval.”

     https://www.rohnisch.com/se/sv/product/smooth-skort-beigewhite-check-110183T251.html

     ”Golfkjol sydd i ett stretchigt och mjukt twilltyg för högsta komfort. För att kjolen ska vara så skön och följsam som möjligt så har den varken knappar eller blixtlås – du drar på dig kjolen. För dig som ändå vill kombinera kjolen med ett snyggt skärp går det alldeles utmärkt då kjolen har hällor i midjan. Modellen är en skort, det vill säga en golfkjol med innershorts som gör att du kan röra dig fritt. Passformen är smal och modern och ger tillsammans med det stretchiga och sköna tyget en smickrande siluett. Kjolens längd är 50 cm i storlek 40.”

     Svara

   Spelar golf och har samma kjol som Bella. Funkar utmärkt och är väldigt stretchig 👍🏼

   Gillar inte mobbarstämmningen på det här inlägget. Kan 50+ män skaffa sig spandex och speedhjälm för sina cykelturer till och från jobbet så kan väl en tjej få skaffa sig lite paddel- och golfkläder 🤷‍♀️

   Svara

  Jag säger störtlöjligt.

  Svara

   Usch detta påminner om när den tuffa tjejen i klassen ska få med sig dem andra ”visst är Lisa är töntig” eller ”visst är hennes tröja det fulaste vi sett” och alla svarar i kör ”hahaha ja”.

   Svara

  Hej!

  Jobbar som lärare och har i veckan haft diksussioner med tjejgäng (12 år) där en av tjejerna är offer för de andra tjejernas himlande ögon och kommentarer gällande hennes kläder. Tjejen i fråga klär sig på ett sätt som inte faller de andra i smaken, därav deras beteende som vi nu alltså försöker jobba med. Inser du, att det här är exakt samma beteende i vuxenformat? Jag blir ledsen, trött och uppgiven när jag ser det här för hur sjutton ska vi någonsin få bukt på barnens elaka beteende när inte ens vuxna klarar av att någon gör på sitt eget sätt?

  Det skadar väl inte dig att Isabella klär sig så där – eller? Måste du dela detta på din blogg, i uppenbart syfte att få medhåll av ”likasinnade” för att ni ska känna er lite bättre, lite coolare i samband med att ni trycker ner den som gör annorlunda?

  Vi ska diskutera netikett (etikett på nätet, inkl. nätmobbning) med årskurs 6 nästa vecka. Kanske jag printscreenar det här blogginlägget för att belysa att det här förekommer bland vuxna också. Det torde skapa ett intressant diskussionsunderlag.

  Uppmanar dig att blicka inåt och fundera om du nu, efter att någon påpekat att det finns något problematiskt i det här blogginlägget, är mogen nog att reflektera över ditt beteende och göra något åt det. Jag förstår om mina 12-åringarna inte ännu klarar av det men jag hoppas innerligt att vi vuxna kommit längre.

  Svara

   Vilket fantastiskt inlägg! Jag tycker definitivt du ska visa det här inlägget för dina elever. Inte för att normalisera mobbing, men för att visa att det finns överallt, även bland vuxna, och definitivt på nätet.

   Om Isabella känner sig fin i kläderna så är ju det toppen! Man ska dessutom aldrig underskatta hur bra det känns för självförtroendet att ha ”rätt” kläder på sig när man utövar en sport, kanske framförallt när man är nybörjare. Många får bättre självförtroende i att se ut som en som hållit på med det länge, vilket gör att man tycker att det blir roligare och därmed blir bättre.

   Svara

    Tänkte absolut inte visa för att normalisera, utan istället använda som diskussionsunderlag med frågor som t.ex.

    – Vad tror du att är syftet med det här blogginlägget?
    – Vad vill skribenten väcka för tankar/känslor med sin text?
    – Hur reagerar du när du läser det här?
    – Hur tror du att personen på bilden reagerar om hen läser det här?
    – Tror du att skribenten skulle uttrycka sin åsikt på samma sätt utanför sociala medier, t.ex. på en fysisk arbetsplats med andra människor runtomkring? Varför/varför inte?
    – Skribenten delar in människor i ”vanliga människor” och ”influencers”. Vad tänker du om det?
    – Vad tänker du om uttrycket ”Du får tycka som du vill, men du behöver inte säga allt högt”?.
    – I vilka situationer kan det vara värt att fundera en extra gång före man säger eller publicerar något på sociala medier? Har du varit med om att du sagt/publicerat något som du sedan ångrat?

    o.s.v …

    Svara

     Jag tycker det är jättebra frågeställningar och oerhört viktigt att belysa att det här förekommer även i vuxenvärlden. Ska de inte bli sådana som är otrevliga mot sin omgivning i vuxen ålder måste de börja träna och lära sig redan i unga år.

     Svara

   Bästa kommentaren! Man kan ha åsikter om Bellas handlingar och uttalanden m m, men att gå på henne för hennes kläder är ett riktigt vidrigt mobbarbeteende, som bara är tragiskt för en vuxen människa att ägna sig åt. Hoppas C verkligen tar till sig det viktiga du skriver.

   Svara

   This!! 👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼
   Jag tänkte precis skriva något om hur det ser ut i skolorna i dagsläget & hur mycket vi arbetar med att bli av med detta beteende. Men du satte det totalt!!

   Svara

   Så fantastiskt skriver 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Hatten av! Det här inlägget är ytterligare ett bevis på att den här bloggen och dess innehavare är en bitter mobbare. Letar hon inte fel hos folk och försöker förvränga saker för att skapa diskussion så tar hon till rena hån istället. Och vissa har mage att verkligen kalla det här för ”bevakning” eller ”kritik”. Det är ju helt sjukt

   Svara

   Tack för fint inlägg och tack från mig som varit den tjejen. Det hade varit otroligt värdefullt om en vuxen såg det under mina skolår ❤️

   Svara

   Camilla Gervide – ska du inte kommentera på detta?

   Svara

  Jag har en likadan golfkjol och den är i stretch. Inte begränsande alls för de ställningar som golf kräver.
  Sällan jag har byxor på mig överhuvudtaget då det känns obekvämt. Kändes naturligt att skaffa sig en golfkjol då. Visste inte att det var töntigt att köra samma klädstil både på och utanför banan…. 😒

  Svara

   Aha 😊 jag reagerade på att det inte såg ut att finnas mycket rörelsemån i kjolen. Men det är klart, det syns ju inte hur stretchig den är på bild!

   Svara

   Åhå, men är den verkligen SÅ stretchig? Och är det praktiskt att ha tight stretchig kjol vid utslag, jag ser framför mig att den på en halv sekund hade korvat upp sig vid höften på mig.

   Svara

    Min tanke också! Och jag skulle vara rädd att röra mig obehindrat i padelkjolen också. Fast den kanske har inbyggda shorts 🤔

    Svara

     Med stor sannolikhet, ja. Kjolarna brukar ha det (spelar inte padel, men tennis och det är till 99% samma kläder), hade det däremot varit en klänning hade det inte varit shorts under.

     Svara

      Varför är det inte shorts under på klänningar? (Genuint nyfiken faktiskt!)

      Svara

       Vet inte men det skulle bli svårare att ta av och på om det skulle kunna vara en teori🤔

       Svara

       Joooo nästan alla golfklänningar som finns ingår det ett också ett par små shorts. Man knäpper ihop själva klänningen med en knapp som sitter på shortsen. Man kan även låta bli att knäppa så sitter de inte ihop. Köpte nyss två golfklänningar inför årets golfsäsong nämligen 🙂

       Svara

       Det följer ofta med små shorts i samma tyg som klänningen.

       Svara

    Ja antagligen, annars skulle hon nog inte säga att de är mer bekvämt än byxor😁

    Svara

    Den gör inte det. Nu är min inte från årets kollektion, men utseendet är densamma. Det ju insydda cykelbyxor under också. Aldrig varit med om att den hasat upp i de ställningar som golf kräver.

    Svara

    Golfkjolarna och golfbyxorna har ordentlig stretch så man kan röra sig obehindrat i dom när man spelar. Kjolarna är ju tajta för att det inte ska fladdra runt benen när man ska slå t ex. Och de är grymt sköna.

    Svara

  Den vänstra får mig bara att tänka på Sailor Moon. Den högra går väl inte att slå ett utslag i golf i? Om man inte försöker stå bredbent genom att fortfarande ha knäna ihop, så att det ser ut som att man är kissnödig.

  Svara

   Stretch

   Svara

   Haha – Sailor Moon – tänk vilka ideal som fördes vidare till mina barn på helgmorgnarna….

   Svara

  De flesta människor är materialister, vilket ofta leder till när ett intresse för en ny aktivitet kommer fram så vill personen köpa allt som tillhör. Även att det kanske inte behövs till en början. Företag försöker göra så att personen tror att allt materiellt behövs för att lyckas i den nyfunna hobbyn. Eftersom man är nybörjare så hakar man lätt på. Tror isabella bland annat är så, köper allt man kan tänkas behövas för nya intresset.

  Svara

   Hon köper inte kläderna det är sponsrad 100 %, Rhönisch brukar ha samarbete med influencers som börjar träna här är 2 st som har haft samarbete med Rhönisch. a n n a m a t k o v i c h, och m a r i a b u s c k.

   Svara

    edit namnen är särskrivna av en anledning för att om jag skriver de sammansatta så blir kommentaren icke godkänd därav särskrivningen 🙂

    Svara

    Låter ganska logiskt att det är sponsrat 🙂

    Svara

  Tycker det hade varit mer intressant med en granskning kring hennes senaste söndagsintervjun. Så så så inövade svar och förklaringar.

  Svara

   Ja regisserad av sin allt i allo.

   Svara

  Ja vi vanlisar håller på likadant.

  När jag spelar tennis är det klänning eller kjol vid match, oftast bara tights och T-shirt vid träning.
  Och spelar jag golf är det kjol eller golfbyxor och såklart något golfvänligt upptill. Nu har väl dresscode på golfbanorna försvunnit lite, men det är sällan man ser någon i slitna mjukisbyxor och urtvättad tröja där liksom, jag har nog aldrig gjort det. De flesta brukar klä sig efter hur man ”ska”.

  Svara

   Javisst men det finns ju olika grader av ”ska”. Få människor kommer med pyjamas utanför bostaden till exempel.

   Svara

    Är väl inget konstigt att vilja klä sig snyggt på golfbanan. Det är inte ett opraktiskt plagg för att det ser ut så, den där kjolen ser stretchig ut.

    Svara

     Träningskjolar är ju anpassade för träning

     Svara

      Ja? Har inte sagt annat?

      Svara

       Min kommentar hamnade fel 🙂

       Svara

  Nej, verkligen inte! Vanliga träningskläder funkar utmärkt för padel, sällan man ser nån i kjol i vår hall…. För golf funkar vanliga kläder finfint!

  Svara

   Tvärtom i vår hall, så det är nog olika 😄

   Svara

    Beror kanske på hur många influensers som spelar där. 😉

    Svara

   Blir inte du svettig när du spelar golf? Inte så att man dryper av svett men man blir varm och bör kunna röra sig.

   Svara

    Nja, skulle nog inte säga att golf är en högintensiv sport….

    Svara

     Har inte påstått det heller. Men man rör sig och man behöver kläder som är vänliga att röra sig i. Men absolut, spela i jeans och skjorta, superbekvämt att gå 18 hål i!

     Svara

     Om du obehindrat kan spela i vanliga kläder spelar du för långsamt (och stör rytmen på banan).

     Svara

  Det är väl nån psykologisk grej – man känner sig bättre om man ser ut som proffsen! Jag har cyklat en hel del motionslopp, som Halvvättern till exempel. Lite gulligt när det dyker upp folk som har uppenbart har fått en ålderskris och ska göra en klassiker/halvklassiker. Allt är av samma märke och sproilans nytt, gärna också något plagg eller gadget som felanvänds. (Säljarna i sportaffärerna har inte svårt att sälja in de mest märkliga grejer till dessa peppade nybörjare.:))) Själv ser jag ut som en sportloppis, men när vi väl sitter på cyklarna hamnar jag långt framför de välklädda Sigtunamammorna. Det är nice att se proffsig ut, men ännu najsare att ha tränat ordentligt.

  Varför det ser så himla löjligt ut är väl just för att allting är hopplockat vid exakt samma tillfälle och blir opersonligt och liksom ”för bra”. Ungefär som när någon köper allting till sitt hem vid ett och samma tillfälle. Det kan bli otroligt snyggt, men också otroligt opersonligt.

  Svara

   Wow, applåd till dig som kan cykla fort i fula kläder! Herregud, vad spelar det för roll? Det finns nog de som köpt nya saker vid ett o samma tillfälle men som presterar superbra och fortsätter sitt cykelintresse. Du har rätt oskön attityd.

   Svara

    Hm 🤨 du hajar att den med oskön attityd är du. Snacka om att vara ett aggressivt dömande as.

    Svara

     Och du är en solstråle 😂

     Svara

     Jag tyckte du lät ganska nedvärderande mot de som kommer i nya prylar. Herregud låt folk ha på sig vad fan de vill.

     Svara

      Jag har bara skrivit det första inlägget, de andra kommentarerna kommer från någon/några annan/andra, som reagerade på det du skrev. Anade att det jag skrev skulle kunna tolkas som att jag är en dryg jävel, men lovar att jag är riktigt vettig. Är såklart trevlig och välkomnande mot de nybörjare jag träffar – det är ju jättekul med fler som tycker om samma aktivitet som jag! Däremot står jag fast vid att det är lite gulligt när det syns att intresset är så nytt att precis allting har köpts vid samma tillfälle. Ser ju ofta även deras blickar på min outfit, och jag kan ju säga att ögonbrynen inte höjs för att den är så läcker och modern. 😀

      Själv står jag för ”brottet” att precis ha skaffat ett husdjur, där precis alla prylar – inklusive onödiga leksaker! – inhandlades i samma affär vid samma tillfälle. Min kompis, som haft katt hundra år, himlar lite med ögonen åt min shoppingentusiasm..

      Svara

       Bara noobs köper saker åt en katt. Katten väljer saken, inte tvärtom.

       Svara

    Eller hur? Hur orkar man ens analysera vad folk har på sig när man träffar på dem i träningssammanhang?

    Svara

   Det är inte ett dugg konstigt att ha samma märke.

   Svara

   10/10 vill jag ge ditt namn

   Svara

   Jag kan cykla långsamt i fula kläder.
   Känner mej rätt nöjd med det också.
   OCH långsamt i snygga kläder också faktiskt nu när jag tänker på det, dubbel nöjd alltså

   Svara

    Ha ha! Ful eller snygg cykel då? Det är såklart också sjuuuuukt viktigt!

    Svara

     Min cykel är otroligt fin, 7 växlad med både fot och handbroms. Klarblå.

     Svara

   Om någon kittar upp sig och får motivation att köra ett motionslopp är det väl jättebra? Det finns ju damer och herrar som har cyklat i massor med år och ändå inte är så snabba. Vilken utrustning får de ha? Vi utövar ju sport och idrott efter egen förmåga, huvudsaken måste väl vara att vi rör på oss.

   Svara

  Men låt henne, vad gör det dig Camilla om hon vill ha nya kläder? Detta kändes väldigt pubertalt att anmärka på… Nog för att Nybro är en liten håla men nog måste du som 40-åring ha stött på ”vanlisar” som gillar kläder och outfits tidigare?

  Svara

   Hon skrev dock, ”gäller alla, inte bara Isabella” men tyvärr så var de bella som hade just dessa kläder nu och hon blev ett exempel i de hela

   Svara

    ”Gäller alla inte bara Camilla”

    Svara

     nu är jag vilse men du behöver inte förklara

     Svara

  Tror att gå all in kanske är nåt många känner extra för i den tid vi lever i just nu. Nåt att kunna få lägga mer energi på liksom. Sen finns det väl nån typ av dresscode på både golf- och padelbanan?

  Tråkigt att shamea alla som nu väljer att gå ”all in”, förstår inte vad det rör dig eller mig om de är proffs eller nybörjare. Dessutom har väl just IL spelat golf i nåt åt nu? Äh låt folk få klä sig hur de vill.

  Go fredag! 🌼

  Svara

  Det roligaste är att hon la upp bilden i paddelkläder precis innan ett samarbete med aimn. Stackars aimn som inte får valuta för pengarna.

  Svara

  Fast, åk upp till fjällen och kolla. Folk har svindyra kläder , och senaste skidorna. Men de kan knappt åka nedför backen.. att ha senaste kläderna/utrustningen är vanligare idag än för några år sedan.

  Svara

  Men kan man inte bara få göra som man vill? Jag också alltid tänkt att jag skulle vilja ha den typen av kläder om jag skulle spela tennis tex. Om man nu tycker det är roligt att få klä sig sådär så kan man väl få göra det utan att hånas. Tycker det är så konstigt att vissa människor tycker att vi ska sluta döma varandra efter hur vi väljer att se ut men samtidigt är det ändå helt okej att skratta och göra sig löjlig över hur vissa personer klä sig, men inte alla 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Hon får självklart göra som hon vill men hon klär ut sig ganska larvigt varje gång hon ska göra något. Känns mest som att hon hittar på content för bloggen eller att hon klär sig som hon tror att väldigt rika människor klär sig. Jag har aldrig fått intrycket att hon har ett genuint intresse i något hon gör.

  Svara

   Ja men bara för man tycker någon klär sig löjligt så behöver man inte skratta/håna henne. Hon tycker väl att hon är fin i detta/vill se ut såhär. 🙂 Man kan väl få välja själv hur man vill klä sig.

   Svara

   Hon klär sig en smula konservativt med det är hennes stil och det ser rätt snyggt ut.

   Svara

    Jag har aldrig tyckt att hennes konservativa stil ser bra ut. Kläderna sitter oftast illa, är för små och/eller väldigt dåligt uppsydda. Jag förstår vad hon försöker sikta på men det blir ändå fel på något sätt

    Svara

  Vanligsar gör det definitivt! Men det är klart att när influencers gör det syns det mer.

  Matrial-sportare! Som dessutom skyller på klubborna/skorna/bollen när det går dåligt och måste byta ut dessa snarast.

  Svara

   Mitt racket byter jag aldrig, men klart som korvspad att man inte kan spela med samma boll två gånger i rad om man förlorat poängen.

   Svara

    😱 ångesten man känner när influencerkollegan har samma outfit på paddelbanan.

    Svara

  Oj. Är det såna kläder man bör ha när man spelar match i padel så känner jag ännu mindre allt jag vill pröva på sporten som alla verkar ha gjort snart. Vilka märkliga kläder men jag har sett fler som haft på match när jag tänker efter så inget konstigt om Isabella också har såna kläder. Men nä skulle känna mig så löjligt ful i såna kläder.

  Vad Isabella har på sig bryr jag mig faktiskt inte om alls.

  Svara

  Från att ha varit känd för att misslyckas med precis alla projekt och företagssatsningar hon är med och petar i, till att vara känd för … ja, vad? Känd för att vara känd? Ungefär som Anna Book.

  Svara

   Är väl samma sak med dom flesta influencers

   Svara

    Influencers som lyckas utnyttjar entreprenörer som lyckats.
    Svårt att kombinera dessa två ”yrken”. Det krävs helt olika förutsättningar för att lyckas som influencer respektive entreprenör.
    Bella har bevisat att det riskerar att bli pannkaka om man försöker blanda ihop dessa aktiviteter.

    Svara

  Får se hur länge det varar med all denna träning och hoppande mellan olika sporter.
  Ser ut som en maskerad liknande samarbetet med Naturkompaniet förra vintern.
  En fjällvandring vid midsommar förra året som man aldrig hörde talas om varför den aldrig blev av.
  Massor med grejor som exponerades men som aldrig kom till användning.
  Samarbetet fungerade dock fast vi fick aldrig se myggsvärmarna förstås.

  Svara

   Vandringen va ju pga den där pandemin som härjar. Hade hon genomfört den så hade ni ju gått bananas för det 😂

   Svara

    Det var bekvämt att kunna hänvisa till pandemin.
    Men det var inte den verkliga orsaken.
    Tveksamt om det egentligen fanns någon vandring från början.

    Svara

  Lite kul bilder. De ser ut som att de kunde vara tagna efter varandra och jag tror inte att Bella tränade efter bilden. Bilden var för att ta bilden…
  MEN,
  det är samma pose, samma frisyr, samma… är det Bellas avatar som klippdocka (om ni minns vad det var) där man helt enkelt sätter på olika kläder?

  Svara

  Hon kan såklart få klä sig i vad hon vill men jag tycker problemet ligger i de du skrev att hon nyss börjat. Personer som kittar sig från topp till tå med kläder som bara används till en sport och sen kanske de slutar med den sporten. Vad händer då med padeldräkten?
  Golfkläderna kanske är lite mer användbara i andra sammanhang kanske.

  Svara

   Golfkläder är ofta gjorda av funktionsmaterial.

   Svara

   Och alla vanlisar som ska börja gymma eller springa efter nyår som köper gymkläder och löparskor? Det blir ju samma sak. En del fortsätter med sin nya hobby, en del lägger av.

   Svara

  Varför bara bilder från hemmet? Inga bilder när hon faktiskt utövar sporten, som vanligt. Mysteriöst. Eller inte.

  Svara

   Det finns det ju, både på bloggen och på instastory.

   Svara

  Jag ÖNSKAR att jag hade haft självförtroendet att klä mig precis som just jag känner för i ett nytt sammanhang.

  Själv är jag så ängslig, vill liksom bara försöka passa in… beundrar dem som går all in vid t ex en ny sport eller dylikt.

  Sen att just JAG ser ut som en glädjeflicka i en sån där padelkjol är en annan femma.
  Shorts med bra fickor funkar fin fint även för tjejer när det gäller padel.

  Svara

  Haha, jag började med golf i somras och satsar på att få grönt kort detta år och jag längtar efter att få köpa fina golfkläder:) I mitt fall blir det inte vitt och åtsittande dock, är inte så elegant. Men jag tycker det är helt ok även som nybörjare att köpa kläder efter sport…

  Svara

  Sånt här trams lägger du tid på att skriva om men du struntar i att skriva om att din favorit Johanna Bladh använder mördade kvinnor för att boosta sin Instagram.

  Låt IL ha på sig vad hon vill. Det är så töntigt att 2021 tjafsa om vad andra väljer att ha på sig när de tränar. Det här inlägget är bara taskigt.

  Svara

  Vad vill du ha ut av detta inlägg? Håna en annan persons klädstil offentligt inför tusentals följare? Låt folk se ut som de vill för tusan! Känner du ett behov av att lufta dina åsikter så gör det vid matbordet hemma, men inte inför så många människor.

  Ser du verkligen inte själv hur den här typen av inlägg faller platt och bidrar till en dålig internetkultur?

  Svara

   Kan bara hålla med! Ett inlägg som fyller noll funktion och bara är till för att kommentera Isabellas kläder på ett negativt sätt

   ”Isabellas padeloutfit till vänster ser mer ut som en skoluniform än någonting man har för att träna i.
   Det känns fånigt på något vis.
   Att vara en total nybörjare men klä sig som ett proffs.”

   Varför?

   Svara

   Jag tycker snarare att det är tvärt om, att sådant här får människor att inte våga sig på nya grejer just för att det verkar finnas oskrivna krav på att man måste ha alla de ”rätta” kläderna för att kunna spela padel exempelvis.

   Svara

    Återigen tillskriver du influensers alldeles för stor makt och inflytande. Har du varit i en padelhall? Någon kanske ser ut sådär men 80 procent av de som spelar är gubbar i urtvättade Umbroshorts och reklamtisha. De bryr sig inte om vad Bella har på sig. Tror dessutom att folk som är sportintresserade och kanske vill testa padel snarare söker inspiration hos sport- eller träningsintresserade och inte hos Bella.

    Svara

     Naj naj naj
     Inte alla padelhallar.

     I den jag hänger så ser 98% av damerna ut enligt IL. Killar och gubbar är mer shorts och tisha
     Tror det är lite småstadskomplex, fina folket padlar loss (och jag då, som är varken fin eller ful utan mest fumlig)

     Svara

    Camilla, till och med du måste väl hålla med om att detta inlägget var onödigt.

    ”Ti hi, titta så fånig IL ser ut i sina nya kläder”

    Oavsett vad du försöker få inlägget att handla om så är ovanstående inom citattecken vad du förmedlar.

    Svara

    Håller inte med, din negativa ton i inlägget är snare det som isåfall skulle få människor att inte våga klä sig i dessa kläder, du skriver ju själv att det är fånigt och ser ut som en skoluniform.

    Svara

  Vart tog gårdagens 18-inlägg vägen? Höll på att kommentera och vips, så var det borta.

  Svara

   Ja, eftersom twitterkontot tagit sina bilder från Exonphspoilers (andrahandsinformation) och hon blockat mig så valde jag att göra det. För säkerhets skull, OM de skulle vara fabricerade eller retuscherade. 🙂

   Svara

    Tack! Så hon har blockat dig 😄 Du har väl bara boostat hennes konto vid några tillfällen…

    Svara

  Problemet är inte vad hon har för kläder utan att hon har nya kläder varje gång. Lovar att nästa gång hon spelar padel har hon en annan outfit. Trots att hon i ett inlägg säger att hon inte får plats i sin garderob och har en ”walk in hall” också så köps det nya kläder varje vecka. Nya golfkläder, nya padelkläder och nya vardagsklädsel. Det är problematiskt, inte bara för att hon springer runt på stan stup i kvarten i pandemitider utan även utifrån miljöperspektivet.

  Men, allting handlar om Bella och alla andra människor som får lida av Corona eller miljöförstöring är mindre viktiga. Det viktiga är att Bella får sina nya padelkjolar så hon kan visa upp sitt ”walk in vardagsrum” framöver 🙄

  Svara

   Oj vilket problem att hon har nya kläder varje gång😂😂😂😂

   Svara

    Ja ur ett miljöperspektiv är det ett problem, faktiskt.

    Svara

  Är inte detta ett fenomen inom diverse sporter och träningsformer egentligen? På vårt gym dyker det regelbundet upp nya personer fullt kittade i dyra (matchande) träningskläder, högt uppdragna Nike-strumpor och en Nocco i handen. Är väl ganska vanligt att folk går all in när de börjar med en ny hobby.

  Svara

   Sen tar dom en selfie, taggar #nocco och går därifrån 😂

   Svara

  På något sätt tycker jag synd om henne för hon vill så gärna passa in men allt blir så awkward när hon försöker.
  Ta den där börsnoteringen eller vad det nu var för något när hon jazzade runt med Selin i en alldeles för trång klänning.
  Henne stories igår var också så där pinsam när hon avslutar uppvisningen av träningskläder som hon har som samarbete kläcker ur sig lite tyst och fnittrigt som slutkläm:Och nu ska jag gå och träna. Inte så trovärdigt direkt. LOL

  Svara

   Fast hon tränar ju så vad var det som inte var trovärdigt? Ni som skriver visa saker här har dålig koll.

   Svara

  Kläderna ser lika löjliga ut som sporterna i sig. Varför är Bella så förutsägbar jämt? Kunde hon inte överraskat och börjat med streetdance eller basket eller ngt? 🤽‍♀️🏋🏻‍♀️🪂🤼‍♂️

  Svara

   Kan inte du börja med fågelskådning? Eller så får hon, precis som du, göra exakt som hon vill.

   Svara

    Kommentaren har en poäng dock. Tror du att Blondinbella tagit upp just golf och paddel för att hon är så otroligt intresserad av det? Eller är det för att golf är en klassisk aktivitet för företagsledare och paddel just nu är medelklassens mest hypade aktivitet?

    Svara

     Bellsan är strategisk!

     Svara

     Kan ju också vara för att det är roliga trevliga sporter och för att hon tycker det är kul och vill ha intressen och motion.

     Svara

     Nu finns det fler än 500 000 golfare i Sverige och minoriteten är nog företagsledare numera 😉

     Svara

    Tycker Bella sysslar med navelskådning…

    Svara

  Alla är besatta av yta. Båda Camilla och Blondinbella.

  Svara

  Tycker kläderna är fina men tycker också det är så otroligt töntigt beteende att köpa nya saker man inte behöver hela. tiden. Liksom så fort man ska vara med på typ en intervju så är det viktigt att köpa nya ”intervjukläder” ska man vara ute i en park typ en dag så behövs nya aktivitetskläder, ska man flytta in i nytt boende så måste man absolut riva ut allt och köpa nytt. En skidresa? Jamen då ska man självklart köpa ett helt nytt set med skidkläder fast man har grejer som funkar hemma. Det är en sån grej som jag fattar människor sysslar med för att de har råd, men herregud…

  Svara

   När får man byta ut fungerande saker?
   Det är ju liksom inte så att jag skulle kunna spela med mitt första (senior) tennisracket längre, det har jag vuxit ur rent spelmässigt. Eller min mamma som ärvt längdskidor från sin farmor. Skidorna är ca 65 år gamla, funkar fortfarande att åka på men dagens skidspår är för smala. När får man byta enligt dig?

   Svara

    Haha men det är ju inte det jag pratar om och det förstår du också. Tennisracket funkar inte längre för dig och skidorna passar inte längre i spåren, så de funkar ju inte längre för sitt ändamål.

    Svara

    Vad konstigt du måtte ha läst kommentaren du svarade på. Dina exempel har ju ingenting med den kommentaren att göra. Jag tror ni är helt överens. Ditt tennisracket funkar inte för dig så det ska du såklart byta ut och din mammas skidor funkar inte för henne så dem ska hon såklart också byta ut om hon vill åka skidor. Om hon hade köpt nya skidor förra året och nu ville skippa dem pga ful färg skulle det vara ett exempel på vad 0814 menade, så som jag läser kommentaren.

    Svara

  Reklammarkering?

  Svara

  Klart som korvspad att man köper nya kläder om man precis har börjar med en ny sport/ aktivitet. Dels vill man passa in och dels så behöver man det för att kunna utöva sporten/aktiviteten. Nu är det du som framstår som väldigt missunnsam Camilla.

  Svara

  Fast förstår ändå om hon vill ha en specifik klädsel ÄVEN som nybörjare särskilt på golfbanan. Säger inte att alla har det MEN de flesta som är på en golfbana och spelar följer liknande klädkod som Isabella. Det är en oskriven regel att man ”klär upp sig” på golfbanan. Jag själv köpte också kläder som följde klädkoden på golfbanan trots att jag var nybörjare när jag började spela för tio år sedan just pga att jag inte ville komma ”fult klädd” i mina vardagskläder som hade varit jeans och t-shirt för det kändes som att man skulle följa den oskrivna klädkoden när man spelade på golfbanan TROTS att man egentligen får ha på precis vad man vill så länge man inte går med bar överkropp eller badkläder typ

  Svara

   I min golfklubb har vi skrivna (och kanske även oskrivna🤔) vett & etikettsregler. Tycker det är jättebra, men de flesta fattar nog ändå hur de ska klä sig. Men det finns undantag. En mycket känd manlig tv-profil dök en dag upp i mjukisbyxor med mudd nertill och en sladdrig urtvättad vanlig t-shirt (inte piké). Jag tyckte det var respektlöst och pinsamt. Lite som att ”jag är så känd så jag gör som jag vill”.
   Så här trevligt är våra regler formulerade:
   ”För allas trivsel tillämpar vi vårdad klädsel. Klädsel såsom träningsoverall eller liknande gymnastikkläder samt solkläder är exempel på kläder som passar vid andra tillfällen än vid golfspel. ”

   Svara

    My god!
    Sån formulering togs bort från min klubb för ca 10 år sen då det ansågs förlegat… Sen är det väl helt och rent som gäller samt inga bara överkroppar. Men du ska utöva en sport, så bör du ha på dig de kläderna som ger DIG den bästa förutsättningen att utöva sporten. Jag själv tycker att pikéer är det fulaste jag vet, du kommer aldrig att se mig i det ute på banan.

    Svara

  Gud vilket onödigt inlägg. Isabella Löwengrip gör så mycket tvivelaktiga grejer, och det är ju helt rätt att granska, men gode gud låt kvinnan klä sig som hon vill. Detta känns som högstadieskvaller, riktigt låg nivå.

  Svara

  Jag älskar sjukt snygga träningskläder anpassade för aktiviteten. Oavsett hur nybörjare jag är på något har jag gärna nått riktigt schysst på mig. Man får tycka jag är hur töntig som helst. 😉

  Svara

  Jag ger detta inlägg tummen ner.

  Hur kan du inte relatera detta till mobbing Camilla?

  Ska vi prata lite om din trovärdighet så som du gärna snackar om flunsornas trovärdighet?

  Instagram har exploderat pga historien om Milon som hamna på sjukhus efter mobbning.

  Vi säger att 2021 borde vi kommit längre. Du Camilla har flera gånger skrivit om att det inte är okej att kommentera folks utseenden. Kläder är en del av ens stil / utseende. Du behöver inte tycka kläderna är snygga och du får för all del tycka att det är töntigt när folk går all in för en sport.
  Men är det nödvändigt att skriva denna typ av inlägg?
  Hjälper du till att skapa ett bättre internetklimat med den här typen av inlägg?

  Skulle du uppskatta om Aftonbladet gjorde en artikel om hur töntigt och tantigt det är med tandmönster. Där dom använder dig som töntexempel även fast de gäller alla som använder tandmönstrade kläder.

  En lärare kommenterade ovan och jag håller med till fullo. Det är mobbing och inget annat.
  Har man inget snällt att säga kan man bara vara tyst.
  Låt folk klä sig hur dom vill. Låt folk gå all in för deras nya hobby om dom vill.
  Tyck att det är töntigt om du vill. Men försök inte få din åsikt bekräftad av andra med dessa typ av inlägg.

  Noll granskning och väldigt osoft skrivet.
  Bättre kan du!

  Tycker faktiskt du ska ta bort inlägget och sen försöka komma ihåg att det inte är okej att kalla andra töntiga när det kommer till deras stil eller nya intresse.

  Svara

   Snark på dig.

   Svara

    Vadå snark? Personen har en jättebra poäng i det hen skriver. Du å andra sidan, hakar bara på samma beteende som beskrivs i kommentaren genom att skriva ”snark på dig”

    Svara

    Du skriver snark till typ 90 procent av alla inlägg o kommentarer på denna bloggen (ja jag vet det är en å samma person) kanske dags å läsa något annat än denna blogg ?

    Svara

   Bra skrivet. Tycker det här inlägget är riktigt lågt. Om det är fel på att klä sig rätt i padelhallen, är det då fel att klä sig rätt när man är ny på ridskolan?

   Svara

  Vad är det här för inlägg? Mean girl vibe, usch

  Svara

  Men haha vad är det här för inlägg? Man får väl klä sig som man vill oavsett vilken sport man utövar och oavsett sin nivå. Om jag väljer att börja på ridskola har jag väl all rätt att köpa snygga ridkläder inför min första lektion, vill jag köra padel kan jag köpa kjol om jag tkr det är snyggt och trivs i det? Kom igen lite högre nivå än det här

  Svara

   Men du kanske faktiskt använder dina ridkläder, inte bara står hemma i hallen och tar selfies.

   Svara

    Vadå, hon ska väl antagligen gå och spela padel sen? Är väl inte något fel på att prova kläderna i hallen för att se om de passar innan man går till träningen?

    Svara

  Hör hemma i ridsportens värld som är rätt märkesfixerad. Tänker alla år jag och dottern har haft de mest utslitna tröjorna när vi rider. Med åren har jag dock insett att det finns en viss funktionalitet i träningskläder som inte finns i tishan från HM. Dock behöver en kanske inte gå all in dag 1.

  Svara

  Det enda jag tänker är att det kanske är bra att vänta med att köpa en massa kläder/utrustning tills man provat på och vet att man vill fortsätta. Har man fått mersmak för sporten så kör på!

  Svara

  Bara en ursäkt för att shoppa mera mera mera mera……

  Svara

   Shoppa? Allt är samarbeten! Företagen väljer dock fel influenser.

   Svara

  Idag är dagen Bloggbevakning gick från att vara en granskande blogg om influenser/bloggare till att vara en plats för vuxenmobbning.

  Önska så att du kunde ta åt dig av vad dina följare skriver än att sitta på dina höga hästar och uppföra dig som att du aldrig gör fel.

  Jag älskar denna blogg men vuxenmobbning tar jag avstånd ifrån.

  Svara

   Vuxenmobbing? Snarare en påminnelse om att man varken behöver vara klädd snyggt eller rätt för att kunna spela paddel, någonting man inte kan tro om man ser på alla padelspelande influencers.

   Svara

    Precis! Och som vi tidigare sett så skaffar ju Bella full mundering till allt hon tror hon ska syssla med. Som vandringen t ex. Varför inte prova på först och om man är intresserad av att fortsätta skaffa sig hela baletten. Man kan ju se det ur konsumtionssynvinkeln också! Detta eviga shoppas. Som i sin tur kan ses ur miljösynvinkel.
    Som influencer påverkar man ju även andra. Uppmuntrar till likadant beteende.
    Tycker inte det är Bella man hånar här utan själva grejen med att ”att måsta vara rätt”. Det om något sätter press på människor och kan även hålla dem tillbaka från att prova på nya saker.

    Svara

    Inte riktigt det som står i inlägget va? 🤔

    Svara

     Eller hur! Vart i inlägget står det att det är en påminnelse? Ingenstans. Det står bara att det är töntigt att klä sig som sportens klädkod.

     Svara

    Men vadå påminnelse… vi som inte bryr oss hur vi ser ut på träningen köper väl de träningskläder vi vill? Influencers köper vilka träningskläder de vill..
    Skulle inte kalla det påminnelse när man skriver att det är fånigt att man köper kläder för en ny aktivitet man ska börja med. Det är elakt.

    Svara

    Men herregud Camilla, läs vad folk skriver!
    Flera skriver mobbing men du tycker inte det, så då är det inte så ?!

    Hur är det där en påminnelse?
    Vart skriver du att man inte behöver klä sig snyggt eller rätt för att spela padel?
    Hur är det en påminnelse till oss andra när du skriver att det ser fånigt ut? Eller att kjolen du endast sett på bild verkar opraktisk eller att ena klädseln ser ut som en skoluniform?

    Kan du verkligen inte föreställa dig ett annat sätt att förmedla att man inte behöver klä sig som en influencer för att spela paddel?

    Påminnelse om att man inte behöver se ut som en influencer? Snarare oskön vuxenmobbing.

    Jag tror de flesta här inne är överens om att man får klä sig som man själv vill när man vill. Och de ska inte någon lägga sig i och framförallt inte kommentera som fånigt!

    Svara

     Det finns ju fler influencers som har dessa padeloutfits. Det hade varit bättre att du gjort ett inlägg med fler outfits som olika influencers bär.
     Det uppfattas som mobbing när du bara väljer att skriva om Isabella när hon inte är ensam att klä sig såhär, särskilt när du skrivit så mycket om henne tidigare.
     Jag tror att många tycker att denna typen av inlägg bidrar till ett tråkigt klimat i kommentarsfältet.

     Jag gilllar personligen inte padeloutfitsen. Varför kortkjol? Så många som säkert vill pröva men som inte känner sig bekväm i såna kläder. Det skulle skava sönder mina innerlår t ex och jag skulle inte se klok ut i sån kjol.

     Svara

      Det är cykelbyxor under så lårskada slipper du. Kjolen är snarare där för att dölja de mer avslöjande cykelbyxorna, praktiskt och fint (och tycker man inte att det är fint väljer man såklart andra kläder).

      Svara

       Lårskav såklart

       Svara

       Okej det trodde jag inte men vilken tur puh. Då kan jag acceptera en kjol! 👍🏻

       Svara

    Men OM man vill vara klädd snyggt och rätt så är man löjlig?

    Svara

   Skojar du F? Det här har aldrig varit någon granskande blogg. Det är en skvallerblogg med granskande inslag at best

   Svara

  Usch vilket tråkigt inlägg. Jag är en trogen läsare av bloggbevakning men sånna här inlägg tar jag starkt avstånd ifrån. Varför skriva ett inlägg där man hänger ut en persons klädstil? Reagerar särskilt på denna meningen: ” Isabellas padeloutfit till vänster ser mer ut som en skoluniform än någonting man har för att träna i.Det känns fånigt på något vis.
  Att vara en total nybörjare men klä sig som ett proffs.”
  Låter som något mobbaren i klassen kunde säga under skoltiden snarare än ett inlägg från en journalist som driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas du tar till dig av vad folk skrivit här i kommentarsfältet (särskilt lärarens inlägg) och reflekterar över detta.

  Svara

  Men vilket taskigt inlägg. Sån mobbargrej att skriva att någon ser töntig ut i sina kläder och ”vem tror hon att hon är” typ? Det här med att inte kommentera hur kvinnor ser ut och klär sig gäller bara ibland eller?

  Svara

   Snarare en påminnelse om att man varken behöver vara klädd snyggt eller rätt för att kunna spela paddel/golf eller vad du nu än vill stoppa in här, någonting man inte kan tro om man ser på alla influencers.

   Svara

    Börjar bli irriterad. Är du inte läskunnig Camilla?

    Det är väldigt få som tolkar ditt inlägg som en påminnelse om att man inte behöver klä sig som Isabella för att börja med en ny sport!

    Bara skriv det istället då. Typ; så här ser flunsorna ut när dom golfar eller spelar padel – men kom ihåg att man får ha på sig vad man själv vill när man utövar en sport.

    För ingenstans har du tagit upp att de är en påminnelse som du nu sitter och kommenterar.

    Fler skriver mobbing och vi gör det av en anledning. Det här är ett jävligt osamkligt inlägg som faller platt.

    Svara

     Den största anledningen till att folk skriker mobbing, mobbing är att de känner sig trampade på tårna. Eftersom de har exakt samma överdrivna konsumtionsbeteende som Bella m fl har.

     Svara

    Det är ingen påminnelse, du förlöjligar hennes kläder! Att du inte kan förstå det är ju bara skrämmande!

    Svara

     Håller med!

     Skrämmande att hon inte kan ta till sig vad vi skriver eller vår uppfattning om inlägget.

     Men tanken slog mig – hon är nog en mobbare. Självinsikt tycks hon sakna iaf.

     Läser ingenstans att detta är en påminnelse om att man inte behöver klä sig som ett proffs för att utöva sport.
     De enda jag läser är hånfullt och löjligt.
     Bella är influencer så därför sänder hon fel signaler genom att klä sig i dyra kläder när hon börjar med en ny sport. Andra kommer inte våga prova pga flunsornas val av kläder.

     Camilla är inte ett dugg bättre än flunsorna själva. Dom influerar till överkonsumtion och får spridning via Camillas blogg. Camilla influerar till att vara ”kritiska” till samma gäng hon tjänar sitt levebröd på. Lågt, otroligt lågt att kommentera någons val av kläder oavsett sammanhang.

     Svara

    Om det var din poäng så kunde du ha skrivit precis detta, och skippat förlöjligandet. Förslagsvis något om att hon ser bra ut/är snyggt klädd och sedan något om den påminnelsen du tydligen ville få fram. Det märks väldigt tydligt här varför kommentarsfältet är som det är här ofta. Mycket tråkigt…

    Svara

  Nu hamnar man i modd eftersom man starkt kritiserar cams resonemang om att m* obb* ingen egentligen bara är en vänlig påminnelse till oss vanliga människor.

  Skönt att veta att man är fånig nu när Bellsan äger samma kjol som en själv. 😉

  Svara

  Jag tycker att många av dina granskande inlägg om Isabella har varit väldigt bra. Det här inlägget är dock inte särskilt konstruktivt och underminerar din trovärdighet enormt.

  Svara

  Låt mig gissa ett sånt här inlägg hade aldrig kommit om det hade varit om någon av dem du gillar, på vilket sätt är det fräscht att bry sig hur andra människor klär sig
  Brukar ju vara viktigt för dig att samla pk poäng men du misslyckas ganska ofta

  Svara

  Jag köpte en tennisklänning efter att bara ha spelat padel något halvår. Älskar den!

  Kände först att jag inte ”kunde med” eftersom jag inte var tillräckligt duktig men sen kom jag på att jag inte är tretton år längre (Är 32) och faktiskt skiter i vad andra tycker.

  Den är fin, väldigt härlig att spela i och den glittrar lite (är svart från adidas)

  Man slipper hålla på att dra upp brallor som aldrig sitter på plats på mig.

  Har höga cykelbyxor under dock för de shorts som följde med är jag inte riktigt bekväm med, var så korta att man svettas massa extra mellan låren och det får inte plats mer än en boll.

  Svara

  Detta inlägg känns inte ok! Du hånar någons klädsel och tar inte alls till dig kritik. Fattar du inte att det här främjar m0bbing? Bella har mycket man kan kritisera men detta var under bältet

  Svara

  Tycker inte om Isabella MEN tycker padeloutfiten är grym! Skulle lätt ha på mig den.
  Om det får en att känna sig bra, så vet jag inte om det är så löjligt?

  Svara

  Vad glad jag blir över att så många reagerar på det här inlägget och kommer med vettiga förklaringar till varför det inte är okej att skriva såhär.

  Extra stort heja till läraren här ovan som kan tänka sig att använda det här som del av undervisningen!

  Svara

  Väldigt granskade inlägg! …eller bara lite lätt mobbing.

  Svara

  Padel är bara ett nytt sorts babbel.
  Ta på dig smoking eller pyjamas.
  Då är du unik en paddel babblare!
  Förresten är det ingen sport utan
  bara en ny trend att göra pengar på.

  Svara

  Alla vet att Isabella är en nål i ögat hos Camilla men jag tycker dock att hennes inlägg har lugnat ner sig lite på senare tid.
  Vi kan dock vara säkra på att så fort något Isabella gör eller säger knasigt så kommer vi ses inlägg här om Isabella.

  Jag personligen tycker att Isabella kan få vara ifred ett tag, låt henne släppa sin bok, låt henne starta hennes nya bolag i November, låt henne skaffa barn, låt henne gifta sig med Paul, låt henne klä sig hur fan hon vill, vad har vi att säga om det?

  Jag har själv inte varit nådig i mina tankar om henne och är fortfarande inte. Isabella trivs i offentligheten, hon älskar uppmärksamheten, men hon får ångest av det blaha blaha. Hon försätter sig själv i sin egen ångest och därför tycker jag inte ett dugg synd om henne när hon tycker synd om sig själv.

  Ifall inte kändisskapet var så viktigt så hade hon inte haft ångestproblematiken, tänk på det hörni?!

  Svara

  Ärligt talat vad är detta för skit? Du stoltserar gärna med att denna blogg ska vara ”grävande journalistik” men att ägna ett helt inlägg åt Isabellas val av klädesplagg till sitt utövande av respektive sport. Jag är glad att så många verkar reagera för detta hade lika gärna kunna varit skriven av en tjej i högstadiet. Är det dessa signaler du vill sända till dina unga läsare?
  Riktigt omoget.

  Svara

  Jag tycker det är bra att Camilla tar upp detta! Så sjukt att tjejer ska ha ”sexig skolflicka” uniformer när man tränar. Jag tycker det är tröttsamt. Men inte konstigt då tennis o padel känns lite mera överklassigt och då är det ofta mer stereotypt och stelt.

  Svara

   Det är ju inte direkt det som Camilla ville förmedla med det här inlägget lol

   Svara

    Som jag skrev tyckte jag det var ett relevant inlägg av CAM, det ville jag påpeka då jag såg att inlägget fått en del kritik. Sedan spann jag vidare med fler punkter som jag tycker är negativt med specifika träningskläder kopplade till en viss sport, utöver det som hon nämnde med att det är bisarrt att köpa helt nya outfits som nybörjare.

    Svara

  Tycker båda outfits var snygga. Spelar själv badminton och är verkligen inget proffs men har ändå badmintonskor och kjol på mig när jag spelar. Om man tycker det är kul med kläder är det väl inte så konstigt att man vill se snygg ut när man tränar.. 😊

  Svara

  Hon har valt sport efter mode , hon skiter i sporten i sig, hon vill bara klä upp sej och göra bort sej på storys

  Svara

  Jag undrar mest vad det är hon försöker skopa upp med handen

  Svara

  Löjligt, ja. MEN, padeloutfiten är faktiskt sjukt snygg!

  Svara

  Jävla vuxenmobbing på den här bloggen, bli arg på riktigt. Rannsaka dig själv Camilla!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.