Dags för nya skojsiga videos

Först skulle man hoppa jämfota mellan olika outfits, sedan slänga sig i en soffa för att bli påkädd och nu är hela världen, ens alldeles egen runway, fullt av klonade modeller.
Åh, teknikens under!

Vad kommer härnäst? 
I can’t wait!

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det var ju ganska roligt!

      Nej

        Skämskudde!! Hon verkar ju vara helt allvarlig. Typ som när vi lekte America’s next top model när vi var 10 år

    Såg på redig att Paow skriver på only fans att hon lagt ut en bild med butt plug. Någon som vet om det är clickbait eller om hon faktiskt tagit steget till riktiga nudes? ?

      På REDDIT menade jag ?

      ha ha trodde det stod ’på redigt’ (dialektalt för riktigt)
      Såg framför mig någon väldigt bestämd som satt skrev kommentaren.

      En Redig buttplug kanske. Inget fel med det.

        ??

      Inte bara riktiga nudes då utan nudes med butt plug?! Dear god. Miami-livet kostar.

    Men WOW!! Hur går detta till? Har dom hyrt in någon som är jättelik sig själv?

      Hehe nej, det är en visuell effekt genom videoredigering 🙂 Man lägger ihop flera olika klipp ”på” varandra

        Folk som inte fattar ironi ?

          ?

          Hahahaha, man vet ju fan aldrig alltså

        Hur? Vad behövs?

    Kan inte flunsor tänka själva, bara hakar på och följer efter vadhelst som blir en trend? Oinspirerande. Onödig konsumtion behövs det inte mer av. Tänk om nån flunsa kunde starta en challenge typ ”ingen shopping på ett år” (förutom nödvändiga livsmedel, hygienprodukter osv). Men nä, hela deras existens bygger ju på onödig konsumtion……

      Hur skulle de då tjäna pengar?

        Just det som är poängen. En onödig (kanske tom för miljön skadlig) bransch.

          Absolut jag håller med. Men så länge man kan tjäna stora pengar på detta kommer inte branschen försvinna i första taget, om den inte regleras kraftigt från statligt håll. Eller om vi konsumenter helt enkelt slutar följa dem och ge dem likes.

            14.02//
            Tror bestämt att flunsor glider på covid vågen- folk är mera hemma och beställer oavsett de behövs eller inte i garderob.
            Kvalitet på deras trasor kan diskutera s

            Och kommenterar du detta till manliga VD:s som köper sportbilar, resor och dyra kostymer också? Eller är det bara kvinnliga influencers runt 25 som är miljöbovarna.

              Det är väl klart att det är lika illa. Hela 1900-talet klagades det på dylika konsumenter, det är väl etablerat. Vi borde dock vara mer upplysta om konsumtionens skadeverkningar nu och inte uppfinna ett helt nytt yrke vars hela existens går ut på onödig konsumtion.

      Tror du missat hur internettrender går till. Det är ju hela grejen när man stitchar grejer. En egen tolkning på en trend. Ser ärligt inget fel i det alls. Behöver ju inte heller innebära ökad konsumtion heller för det.

      Att inte shoppa på ett år har ju också varit en rejäl trend för inte så länge sedan, du kanske ska börja följa andra influencers som passar dig?

      Dessutom upp till individen själv att ta ansvar för sin konsumtion, vi kan inte lägga allt ansvar på influencers. Vad gör du själv exempelvis? Har du slutat shoppa i ett år – hur gick det?

        Oj, vilken utläggning, verkar nästan som att du blev kränkt personligen? Du missade hela poängen. Att flunsors hela existens bygger på konsumtion/reklam = alltså är detta en problematisk bransch = kritik mot branchen/fenomenet. Flunsors ”jobb” är att influera andra till att tex shoppa – på olika sätt, tex genom ”roliga videos” som gör att folk kollar o inte scrollar. Vad en privatperson gör sprids inte lika brett och är därför mindre problematiskt. Har dock själv inte shoppat onödigt på nästan tre år, det går utmärkt. Vad gör du själv förutom att försöka försvara flunsor?

          Well spoken Anonym ? kunde inte sagt det bättre själv ?

          Din egna utläggning var ju nästan ännu längre ? säker på att inte du också blev lite kränkt?

          Till anonym 12.43:

          jag arbetar med PR och marknadsföring (inklusive influencer marketing) så jag är väl införstådd i hur det funkar.

          Jag tycker ansvaret som förväntas på influencers är helt ur proportion. Man hoppar hellre på influencern än företaget bakom, det ska skrikas när de gör fel men lägger inget krut på att propagera för ett tydligt regelverk? De är ju bara en bi-effekt av vårt samtid. Företag och kapitalismen gör det som krävs för att produkter ska sälja. Så länge som influencer marketing funkar så kommer det finnas kvar. Den skillnad du kan göra om det stör dig så hårt är på riktigt att sluta följa influencers du inte gillar. OCH sist men inte minst – höj tankarna om individen – det är ändå konsumenten som har makten om vad som säljer och inte gör det.

        Enda felet är väl att det gjort instagram helt outhärdligt. Bara massa brudar i tights som dansar och mimar med textrutor.

      Tycker det är kul att man skapar. Man tröttnar ju snabbt på trenderna så bara roligt att det kommer nya hela tiden. Och vad gäller konsumtionen tror jag inte att folk köper en massa träningskläder om de inte tränar/har behov av det.
      Jag skulle aldrig klara mig utan konsumtion i ett år, skor slits, kläder slits ut, bara på jobbet går jag igenom 2-3 byxor (De går sönder.) och ett gäng t-shirts årligen.

        Skillnad på nödvändig och onödig konsumtion dock. Nödvändig = tex skor/kläder slits ut och måste ha nytt pga har inga andra liknande skor/kläder, tex vinterjacka osv. Onödig konsumtion = har redan 12 par liknande skor och 8 liknande toppar men känner för att köpa ännu en för att har sett reklam för den och verkar kul att ha.

        Och man kan köpa begagnat om man vill vara riktigt hardcore. Självklart måste folk handla mat, toapapper, schampo, nya kläder om de gamla slits. Detta ifrågasätter nog ingen. Vad folk vänder sig emot är onödig konsumtion, dvs köpa grej man redan har bara pga nytt märke, flunsreklam osv.

      Du vet inte vad videotrender eller memes är uppenbarligen…

      Ja, man kan ju tycka att det borde finnas andra saker att vara influenser för. T ex hållbart leverene, återbruk, sund livsföring mm.

    Inte skoj alls. Kreativt möjligen.

      Fast sannolikheten att de snott det här fem någon är 100%, så de själva är i vanlig ordning 0% kreativa.
      Alltså dessa inlägg med Åsa Ingrossos idé om ”chef för hela balansen”, retarderad kundtjänst, osv osv… Läste igår om nån amerikansk flunsa som stått ivägen för ambulanspersonal för att filma någon med alkoholförgiftning… Sedan garvat när de blev utslängda… VARFÖR ser tjejer (det är väl till 90% tjejer) upp till dessa omoraliska, IQ- och EQ-befriade klåpare? Kan någon förklara för mig?

        Man kan väl tycka att det är en kreativ ideé oavsett. Det mesta folk/en själv gör har andra också gjort.

        Fast jo man är kreativ när man utför något kreativt. Spelar liksom ingen roll hur många som gjort samma sak innan.

          Nja, att kopiera något rakt av (vet ej om det är så i detta fallet, men allmänt) är väl knappast att räkna som kreativt. Att åtminstone ha någon liten personlig och ny/egenpåkommen vinkel på det hela krävs väl för att det ska kunna kallas kreativt. Men självklart bygger allt mer eller mindre på något annat, det är så mänskligheten fungerar.

    Känns inte som ”Any favorit outfit” är korrekt engelska, försöker slå i mina gamla skolböcker och tror jag har hittat det korrekta ordet favourite ??

      Ja, fast ”favorite” är amerikansk stavning och ”favourite” brittisk. Men bå¨da med e på slutet 🙂

    Kul med Keyyo dock ??✨

    Margaux är så otroligt okarismatisk tycker jag. Förstår inte hur hon fått sin karriär.

      Verkligen. Tyckte det var kul först att nån mer alldaglig blev känd, till skillnad från många andra flunsor som trots allt har nån form av utstrålning, karisma osv. Kul med en lite mer grå person som kanske inte har utseendet för sig. Men tyvärr verkar kändisskap bygga på att strategiskt och helt utan integritet knyta upp sig vid vissa människor och göra karriär på att exponera integritetslöst.

      Genom hennes barn, tyvärr.

      Jag håller med dig fullständigt. Margaux är inte i närheten av den hysteriska populariteten som hon har! Hon och Maggan graaf borde inte vara så här stora. Finns intressantare människor.

      Var inte han Redgert med och poddade med henne. Han försvann ju helt.

      Michaela Forni är minst lika okarismatisk.. Hon är ju stel som en pinne och pratar väldigt entonigt.
      ( det stämmer i o f s in på många andra, ex IL)

      Verkligen. Skittråkig verkligen. Medelmåttigt utseende har hon också. Det enda hon har väldigt mycket av är hybris.

      Hon fick sin ”karriär” genom sin son. Tragiskt nog. Och nu när hon inte får exponera honom som hon vill gör hon allt för att hålla sig relevant.

      Preach. Har sett Duellen ett par gånger och förstår verkligen inte hur hon lyckats bli programledare? Så fruktansvärt tråkig att titta och lyssna på. Hon känns så himla stel.

    Snäääällla..låt flunsorna bara dö ut!!! Tragiskt att alla gör lika heeeela jä-la tiden. Det är kul att se en gång men inte
    över allt!! Det ska tjatas sönder! Alla kollektioner i myskäder, träningskläder, smycken, solglasögon, kosmetik och hudprodukter. Vår värld behöver inte en solbrilla eller mysplagg mer ever. Jäkla hån till utbildade kunniga designer att varenda flunsa kräks ut en ny kollektion varena säsong.. så, nu vart det lite lättare att andas

      Jag vet men mer shame på följarna/konsumenterna tyvärr som går på den här skiten gång på gång.

    Gud vad tråkigt! Zzzzzzzz…….

    Bara jag som reagerar på den dåliga hållningen lojsan wallin har i videon?

      Jag har också dålig hållning

        Samma här. Jag brukar komma på det nån gång i månaden och sträcka på mig i några minuter och sen glömmer jag bort det igen

          Så ansvarsfullt. En sann inspiration.

      Är den verkligen så dålig?

    Lite ot.
    Men för andra gången i mitt liv gick jag idag in och surfa runt på stoppa pressarna .. alltså, det måste väl vara olagligt att skriva sånt som de gör? Sättet de skriver på, hur de följer efter folk osv – jag blir riktigt förbannad. Kommer aldrig gå in igen men det måste väl finnas ett sätt att stänga ner den skit sidan på?

      Blir också förundrad över hur de kommer undan med att skriva rena hittepå saker hela tiden. Kommentarsfälten där brukar också vara vedervärdiga.

        Läste aldrig några kommentarer nu, men det var någon artikel om att han Patrik skulle dejta hon Julia. Alltså, att skriva en sådan artikel bara månader efter att någons fru gått bort tycker jag är helt fruktansvärt. Har man inte som familj igenom tillräckligt utan massa spekulationer? Förstår inte hur det kan vara lagligt, inte just den artikeln men allt som skrivs där

      Det är helt sjukt att de får hålla på som de gör. Rena påhitt

        Ja men precis. Men det måste ju finnas en anledning till att de får hållas..

          Camilla kanske har bättre koll på varför de inte stängs ner?

            För att folk läser så klart. Och dom som drabbas orkar sällan stämma tidningen.

      Håller med, så sjukt konstigt!

      Här har vi ett bra exempel på Mallorca-Åsa som pratar med sig själv. Ser fram emot att höra hur det går i rättegången. *puss*

    Önskeinlägg: en sammanställning av Blondinbellas reklaminlägg av solglasögon. Förra månaden gjorde hon ett sponsrat inlägg på bloggen om solglasögon, idag gör hon reklam för ett helt annat solglasögonföretag. Scrollar man ännu längre bak så ser man att hon har inom 2 år gjort reklam för mer eller mindre alla kända solglasögon. Hur många solglasögon har hon egentligen???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.