Monas Universums pudel för sin insamling

Befinner mig ute i skärgården och har valt bort bloggen hela helgen och således inte läst kommentarerna. Har dock förstått att en del blivit väldigt upprörda över att jag bad er om hjälp då jag inte har några 100.000 på banken. Det var otroligt ogenomtänkt att be om hjälp men jag hade helt ärligt panik. (Även om jag inte stod bakom den förra insamlingen, som det tydligen har sagts.) Hur som. Någon ringde mig igår och var extremt ledsen och jag bestämde mig då snabbt, för hennes skull, att ta bort inlägget. Har ingen dator med mig här och är skitdålig på att mecka med bloggen via telefonen så jag gick bara in och slängde inlägget.

Nu kom det ett snyft inlägg om att hon minsann inte har några 100.000 på kontot. Det är en ren lögn för hon har massor av bolag med pengar. I sitt bloggbolag drog hon in 2,3 miljoner. Hon har 1 milijon i tillgångar på det. Det är bara att betala ut pengar till sig själv och sen betala räkningen. Undrar hur många som gett henne pengar som har 1 miljon liggande.

Under gårdagens inlägg om Monas Universum och hennes insamling så fick jag den här kommentaren, vars innehåll verkar vara korrekt efter en snabb koll på Alla Bolag.
Det kan även stämma som Mona skriver, att hon inte har 100 000 kr banken. Nu. Hon skulle förmodligen kunna ha det, om hon gjorde en aktieutdelning till sig själv från sitt företag, under förutsättning att dessa siffror fortfarande stämmer (tillägg:) och att tillgångarna är i pengar och inte i lager mm.

Så att hon inte HAR pengar att betala sitt skadestånd verkar alltså inte stämma, jag tror kanske snarare att det kan handla om att hon inte VILL lägga sina egna, surt förvärvade pengar på skadestånd.
Och jag menar, vem skulle vilja det?

Däremot så måste hon väl ändå ha gjort någon form av konsekvensanalys och kommit fram till att hon tycker att det är värt att gång på gång skriva inlägg som riskerar att vara ytterligare fall av förtal, även om det kommer kosta henne?
Upprättelse och en röst åt dottern vs. eventuella ytterligare domar och skadestånd?

De som skriver under hennes pudelinlägg och som skänkt pengar skriver att de absolut inte vill ha tillbaka sina pengar, men jag tvivlar på att det är någon av de som skickat henne pengar, som samtidigt varit kritisk. 
Det är förmodligen bara ”icke-skänkare” som kritiserat insamlingen, och där finns det ju inga pengar att skicka tillbaka, så frågan är väl snarare hur mycket pengar Mona fick in, innan hon tog ner inlägget?

Som jag skrev i inlägget igår – skänker man pengar till Mona så har man förmodligen följt henne på sociala medier ett tag och vet att hon tjänar pengar på sin blogg, samt att det enkelt går att kolla upp hur mycket tillgångar hon har i sitt företag?
Väljer man, trots det, att skänka pengar till henne så är man nog intresserad av att få tillbaka dem eftersom man skänkte dem, redan väl medveten om allt detta.
Eller?

241 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  MEN…det var ju inte hon som tiggde, det var ju en läsare som skrev att det beror inte på pengarna det beror på att vi vill visa att vi står bakom dig, att vi står upp för personer som råkat ut för sånt här. Mona lämnade ju därför ut sitt nr för att folk verkligen bad om det. Det stod ju tydligt i det inlägget som togs bort efter eran ”kritik” härinne, kommentaren fanns i det inlägget.

   Och ett tillägg, kommentaren finns i föregående inlägg, bläddra ner några inlägg så ser ni den. Men förstår att Mona tog bort inlägget efter vad folk skrev här, men nu är det ist fel på att hon tog bort det… som det brukar här.

    Vuxna människor får väl göra vad de vill med sina pengar, men visste de att Mona är så iskall och självisk att hon inte vill betala sitt barns terapi om det innebär några väskor mindre för henne själv per år? Var det verkligen därför de donerade?

     Fast hon betalade ju sin dotters terapi, med pengar hon fått insamlat som skulle gå till skadeståndet till mannen som orsakat att dottern behövde terapi. Köper hon så mycket väskor verkligen? Ni förstår att bloggare får mycket grejer, behandlingar osv väl.

      Hon har 1 miljon i ett av sina bolag och hon ”får” knappast ett spons-hus på 350 kvm.

      Hon vill inte betala skadestånd ur egen ficka för att hon ser sig som ett offer. Fine.

      Men varför använde hon inte de insamlade pengarna till detta då, för det där är rent principiellt. Pengar att betala har hon.

      Att hon använt dem till dotterns terapi betyder att hennes barn inte är viktigt nog för henne för att hon ska dra ner på sin konsumtion marginellt, vad är hedervärt i det?

      Det kostar dig max 1200 i månaden i 6 år att ta ett lån på 70000 fö. Har man ekonomi att ett hus på 350 kvm i Bromma blir månadskostnaden lägre. Jag lägger i snitt 3500 på injektionsbehandlingar och skönhet, Mona är betydligt äldre ön jag och lägger gissningsvis mer. Hade du tyckt lika synd om mig om jag hade behövt dra ner på det för att hjälpa mitt eget barn?

       Mona deklarerade 2020, dvs inkomståret 2019.
       114 949 kr som inkomst av tjänst.
       Inkomst av kapital: 2 634 906 kr.
       Maken: 10 893 kr tjänst.
       Kapital: 2 630 877 kr.

       Källa taxeringskalendern.

       30 % i skatt på kapitalinkomster. Dvs ”billigare” än motsvarande summa i lön.

        Lite sen på bollen, men om det är utdelning från vinst i ett fåmansaktiebolag så beskattas väl den utdelningen som inkomst av tjänst eftersom hon inte har en lön som når upp till förbehållsbeloppet, (eller vad det nu heter).

       Jäkla larvig kommentar att hon inte bryr sig om sitt barn. Hon har gått igenom taggtråd för sin dotter. Synd att du inte lägger 3500 på att bli lite hygglig ist.

        Hon har använt sin dotters (eventuella) upplevelser som content för sitt influencerliv. Det om något är patetiskt.

     Några väskor mindre? Min pappa betalar min ptsd-behandling, det brukar landa på runt 7000 SEK i månaden.

      Ja, där har du en handväska i medelklass och Botox 4 ggr om året.

       Yikes!

       Hur mycket kostar Botox egentligen?

        Nej bara 2 ggr om året ? 3500 kr per gång.

         Beror väl på? Jag kör panna 3-4ggr per år, tror Mona kör lite mer än panna eftersom hon nästan är 60 år.
         Injektionsbehandlingar är dyrare, minst 20000.
         Hudvård ska vi inte tala om.

         Men Botox var 3e månad är inte ovanligt.

         Till kommentaren nedan:
         Vet inte hur jag skall använda 3500 kr för att bli trevligare, men hade mitt barn behövt vård hade jag utan tvekan lagt 3500 på det i stället för på mig själv. Till skillnad från Mona.

      Men han har kanske inga lättlurade bloggläsare att som han kan böla hos.
      Fin pappa. Det är inte många som skulle sova gott av att göra som Tant Mona.

     Jag känner bara, hur har hon mage? Och hon sitter någon annanstans och läser inte kommentarerna? Tjena.

   Gudars skymning vilken märklig bortförklaring!
   Den pinsammaste jag sett.
   ”Befinner mig ute i skärgården och bla bla världens sämsta bortförklaring….har ingen dator med mig här och är skitdålig på att mecka med bloggen via mobilen bla bla en ännu sämre bortförklaring- såååå cringe!
   Skämskudde?
   Tror folk på allvar på sånt här dravel…herregud under vilken sten lever ni???

    Ha ha ja, hon var ju så orolig att få kritik. Högst troligt att hon då väljer att åka till ett ställe där hon inte har någon uppkoppling.

     Ingen uppkoppling?

    Är det sådana här influencers som kunder lägger stora pengar på. Det är ju ett skämt. När kunder vill jobba i digitala kanaler är detta en sådan kanal, undrar uppriktigt…..

    Har hon ett eget ställe i skärgården eller hyr/lånar hon? Låter lyxigt!

     Mona är hos sin bästis som bor i skärgården.

      Vilken av alla bästisar?

       ? Amerikanskan.

        Ja det är viktigt….

    Fast jag får inte till några blogginlägg via min mobil. Så den delen kan jag ta oavsett vem som kommer med den ursäkten….
    Sen kan man tycka att bästisen kanske kunde låna ut sin pc.

     Självklart har hon med sin egen dator.

    Nu gäller det att hitta ett sätt att komma sig undan… trollen har förstört plan A.

    Ja vet du, ibland skriver Mona saker som hela Monasvansen tror på och hurrar över. Jag fattar inte vilka dom är.
    Dom skulle köpa en påse med Monas utandningsluft om dom fick tillfälle.

   Såklart det är hon som tigger!!
   Hon skulle ha svarat, tack snälla men nej tack istället för ett ok med att lägga ut numret.

    Det svarade hon först, men hon ändrade sig efter påtryckningar och en kommentar som löd ungefär att ”vi vill visa att vi står bakom dig och dottern och därför vill vi hjälpa och stötta”. Går att se i tidigare inlägg på Monas blogg.

     Ha ha trams.

     Mona har väl en egen fri vilja, eller?

     Och det går att se att det inte är Mona själv som skrivit det? Eller någon av hennes bästisar?

    Skriver troligtvis anonyma kommentarer i sin egen blogg. Bakslug är nästan för snällt.

   Kan någon förklara för mig hur Mona kan ge sin dotter terapi för över 70k om hon inte har de pengarna? ? Hon har alltså inte det på kontot och har inte lagt undan det med tiden, men kände ändå att hon kunde ”låna” det ifrån pengarna som skulle till skadeståndet? Och nu vill hon att folk ska tycka synd om henne som inte har kvar pengarna…? Lyxfällan nästa?
   Jag går inte på ett skit Mona säger. Såg igenom henne för länge sen.

   Blir alltid så misstänksam när det gäller kommentarer som säger att det inte var hennes ide att skicka pengar. Hon valde att lägga ut nr och ingen av oss vet om det verkligen var läsare som skrev kommentarerna, de kan lika gärna vara fake.

   Tror du måste kolla upp vad du står bakom.

  Det sjuka är ju att hon redan har fått skadeståndet insamlat en gång men valde att spendera de pengarna på annat, med en tveksam förklaring/efterkonstruktion.

   Exakt. Mona påstår att de ursprungliga pengarna gick till dotterns terapi. Med tanke på hennes historik så tror jag inte ett dugg på det.

   Det mesta, skriver hon, fast det verkar ha gått till något viktigt och bra om det gått till dotterns terapi. De som skänkt är nog inte missnöjda eftersom en del ville skänka igen. Dumt av Mona att inte betala det direkt MEN de överklagade väl så hon trodde nog att det inte var säkert att det skulle behöva betalas, hon hoppades nog att det inte skulle behöva bli så. Fy för att betala honom.

    Hon behövde ju inte göra sig skyldig till förtal…

     Nej tycker inte rätt att lägga ut namn på någon på en blogg.

      Hon har aldrig ut något namn.

       ”Hon har aldrig lagt ut något namn”, skulle det stå.

        Det har inte behövts.

         Hon talade ju om var alla läsare kunde se bilden på honom. Och att det var dotterns pappa.
         Hon är riktigt osmart och det kostar henne 100.000:-
         Hon tycker att det är värt det, men hon vill inte betala själv. Hon tycker att läsarna ska betala.
         Och dom trogna följarna skickar pengar. ”Vi hjälper dig Mona”

    Men det här inte gått till något ”viktigt och bra som dotterns terapi” det har gått till att Mona inte har behövt avstå en enda utlandssemester, ett hus på 350 kvm eller rent krasst max 7 handväskor. Och ÄNDÅ godhetssignalerar med att hon har betalat son dotters terapi. Ok om hon var medellös och var tvungen att prioritera terapi före skadestånd. Då hade nog de flesta förstått henne och bortsett från att hon faktiskt inte nämnt det förrän 2 år senare.

    Är folk verkligen så här dumma?

     Folk är dumma, ja. Tänk om det faktiskt inte ens är sant. Man kan lika gärna tycka synd om den utpekade familjen.

    Fast nä, det är inte försvarbart.

    Mona behöver inte betala honom eftersom hon har fått pengarna via donationer. Om du får en 1000 lapp i födelsedagspresent att köpa tex en lampa för, men så handlar du mat för just den 1000 lappen men sen tar ut en annan 1000 lapp och handlar lampan, så har du fortfarande fått lampan i present. Inte fan ringer du den som gett dig pengarna och säger att du gjort åt det på mat och ber om att få pengarna en gång till?

    Det Mona gjort nu är att hon försökt manipulera sig till 2 presenter.

    Ja så kan det vara, att hon inte trodde det skulle landa i skadestånd till slut ? visst är det hemskt att tvingas betala sin förövare, det är något snett i rättsväsendet när förtal kan generera nästintill lika höga straff som själva övergreppen. Även om det här känns som ett ytterst tveksamt sätt att komma till rätta med det.

     Hon skrev tidigare att hon hoppas att de som ska ha skadestånd inte kräver sina pengar.

      Förtydligande: alltså de som ska ha skadestånd från Mona inte kräver sina pengar.

      Hon är ju blåst. Varför skulle någon som har rätt till ca 100 000 strunta i det för?

       För att man täbker på sin dotter?

      Bara för att hon inte VILL betala skadestånd, så dras det väl inte tillbaka… Har aldrig tyckt att hon är den smartaste
      kniven, men nu visar hon att det verkligen är illa. Snacka om att göra bort sig offentligt.

      Jaha…? Och? Hon skrev det, vad spelar det för roll?

     Men om hon inte trodde att skadestånd skulle behöva betalas så hade hon väl inte behövt någon första insamling?

      De skulle överklaga

     Mona betalar inte sin förövare utan sina brottsoffer, viktigt att hålla isär begreppen, ok?

    Mona har aldrig namngivit.

     Att skriva ut att det är dotterns pappa och sin egen ex-man är ju exakt samma sak som att namnge. Dottern har ju knappast fler än en pappa och Mona lär knappast ha en uppsjö av ex.

     Jag som inte känner familjen alls kunde på typ två minuter hitta namnet på exmaken med fru då när hon lade ut inlägget första gången. Det är väl en uthängning om nåt.

     Är nyfiken på om folk i exmakens krets vet om detta och hur de reagerat? För det var ju grova övergrepp minst sagt.

      De gillar inte Mona. ??‍♀️

   Precis och vad hände med överskottet som skulle skänkas till en organisation som hennes dotter skulle välja? https://www.monasuniversum.se/2019/06/30/min-dotters-rost-om-pedofili/

    Mitt svar hamnade lite fel, jag svarade anonym 12:09. ?

  Antar att du kvävdes av ditt hat när du skrev den kommentaren och att det är därför den blev obegriplig. (Välvillig tolkning eftersom jag är snäll så här på söndag.)

  Jag är inte med på att Mona är ett offer, däremot kan jag förstå rent kognitivt att hon inte vill betala skadestånd om hon KÄNNER sig som ett offer. FINE att hon tar emot en insamling då, och att pengarna går till böter – men nu gjorde dom ju inte det,så varför ifrågasätts inte detta? Dottern hade väl behövt terapi oavsett, hade Mona tänkt skita i att hjälpa henne om hon själv fick avstå ett halslyft?

  Sitt barns terapi VILL man väl dock betala? Och man gör väl det utan att tänka OM man kan?

  Speciellt före lyxkonsumtion.

   Mona har gjort åt pengar som hon inte har. Eller snarare har men inte vill lägga på sin dotter. Och nu vill hon att följarna ska ge henne dem pengarna igen. Mona är en snake.

   Dessutom har väl de flesta regioner behandling för personer som utsatts för övergrepp, och sådan behandling ingår ju i högkostnadsskyddet!

    IIIIInteeee enligt Mona.

   Pengarna kan ju ha gått till precis vad som helst, men det låter verkligen behjärtansvärt när hon säger att det gått till dotterns terapi, eller hur?

  Förstår inte varför man vill hjälpa till att sprida bilden av Mona som ett offer mm, när hon tydligen är ett jävla svin som inte har lust att hjälpa sin dotter om det är ur egen ficka. Det vill man som förälder, oavsett anledningen till att ens barn behlver hjälp. Barnet behöver ju hjälp?

   Varför vill inte pappan hjälpa dottern med terapi?

    Det vet jag ingenting om, men om han inte vill det är han ett lika stort svin som Mona i det avseendet.

     Ööh om man vet hela historien så vet man nog varför pappan inte vill hjälpa på något sätt…

      Njae, jag hade hjälpt mitt barn oavsett, för går man på den andra sidan historia förstår man ju att allt som hänt isf till stor del beror på att barnet mått dåligt. Man vill hjälpa ett barn som mår dåligt, även om konsekvenserna av det dåliga mående gått ut över en själv.

      Eller jag hade velat det, instinktivt. Andra kansle tänker annorlunda.

       Mona försvårar verkligen dotterns möjlighet att gå vidare.

        Fortsättning; dottern får svårt att gå vidare oavsett vad som är sant.

       Du tror alltså att en pappa som här påstås har förgripit sig på sitt barn helt plötsligt har empati nog att betala barnets terapi? Vad lever du i för fantasi värld?

        Herregud, är du dum eller? Det var därför jag frågade, om han nu är så jävla oskyldig som folk här inne spekulerar om, varför bidrar han inte till dotterns terapi då?!

         För att det är ett erkännande om egen skuld till hennes belägenhet

       Hur låter andra sidans historia?

        Exakt.

        Ja, du. Frågan en pedofil om han är skyldig så får du nog höra en rövarhistoria. Som om förövare rent generellt skulle erkänna sin skuld. ”Jamenvisst vettu, jag våldtog min dotter från det att hon var 4 år, fler frågor på det?” Vem har störst motiv att ljuga? Man kan ha jävligt stora synpunkter på Mona men att betvivla dotterns historia är rätt magstarkt.

         Så är det säkert. Dock är det väldigt svårt att utan bevis vara helt säker på att någon inte förvränger eller överdriver eller helt enkelt hittar på en historia för att gynna sig själv- rent allmänt alltså. Det är problematiskt, för man vill verkligen inte misstro offer. Dock vet jag av egen erfarenhet att allt inte är svart eller vitt. Hade tex en kompis för länge sen som berättade att hon varit otrogen men ljög inför sin pojkvän att hon blivit våldtagen för att få sympatier istället för skuld. Säger INTE att det är vanligt, men det förekommer.

         Inte alls, det ligger många Nockebyhundar begravda här. Jag tvivlar starkt på alltihop och jag tror det inte var meningen att det skulle gå så här långt. Eller hur, ”M” som i Mona?

      Det var därför jag frågade….

    För att det då skulle vara som att erkänna sin skuld till behovet av terapi

   Det är inte ett barn. Hon är typ 30 år.

  Jag vet inte vad som är värst, de som lurar folk eller de som låter sig luras.

   Håller med! Vet inte vad som är värst, de som misshandlar eller de som låter sig misshandlas!

   Jag tror inte man kan lura en person som bestämt sig för att vara lite kritisk. Det är väl därför vissa kastar sig över vitaminer som ska göra dig pigg, krämer som ska få dig att glänsa och bantningsråd som ger dig en en perfekt kropp snabbt. Det är väl också den samma grupp som skänker pengar i tron på vad som berättas/visas av personen ifråga? Kan bara säga att vanlig bondförnuft hade räddat många och förmågan att skilja sak och person. Har man råd till det ena så har man antagligen råd till det andra vilket i det här fallet är böter för ett brott man är dömd för och hur frivilligt det än påstås vara att man skänker pengar till flunsor så kan man kanske fråga sig hur man själv hade gjort om man satt i samma kläder, de flesta har nog inte ens en tanke om att tigga pengarna utan hade tagit räkningen själv direkt… att vänta till KF skickar ut brev tyder ju på att det funnits en baktanke hela tiden. Med eller utan ränta. Däremot är det synd om dottern och det hon genomlidit men frågan är om hon på något sätt blir bättre av att hela tiden stå mitt upp i? Är det bara så att det bästa kanske är att försöka gå vidare och lära sig leva på bästa sätt utifrån det som hänt? Inget blir ju ogjort och att leva med negativa tankar om hämnd bara gör ett dåligt mående ännu mera dåligt?

    Tyvärr blir jag väldigt tvivlande angående dottern då Mona ljuger och manipulerar hela tiden. Sen förstår jag inte varför Mona måste hänga ut ”frun” hela tiden, då hon är helt oskyldig och har inte begått något brott, däremot har Mona det.

     Eller hur! Som om det var hennes fel och det redan innan hon fanns med i bilden. Fy vad elakt! ?

    Det går direkt via KF och är alltså ingen påminnelse

  ”Barnet” är väl 30 bast och tjänar rätt bra?

   Vet ingenting om vad hennes barn tjänar, men jag kallar mina vuxna barn för ” mina barn” och jag hade sålt allt jag ägde och har för att hjälpa dem med något så svårt som komplex ptsd, hade inte velat att mitt barn skulle ha en sämre grund att stå på ekonomiskt för att de blivit utsatta under barndomen.

   Men visst,det finns säkert folk som tycker att det barn ska betala ur egen ficka, och det är fine på så sätt att alla tänker olika.

   Fortfarande inte poängen dock.

    Det jag är arg på är att många som har jobbiga upplevelser inte får någon hjälp. Utan det är dom som går privat som har råd att betala. Det är att svika människor. Sverige har råd med bättre vård.

     Det håller jag helt med dig om, fruktansvärt sjukt att det finns resurser men att du måste ha pengar för att få ta del av dem. Köerna är långa i landstinget och folk dör i väntan på livsviktig terapi. Traumabehandling är ännu svårare att få.

     Fast nu går det att få hjälp. Det är väntetider till psykiatrin men när man väl är inne så går det undan. Dottern hade redan en psykolog.

   Vad jobbar hon med?

    Bloggen och webshoppen designforhome.se

  Kräks av den här sortens människor..

  Fast hon fattar ju fortfarande inte, eller väljer ett felaktigt sätt att framställa det på. Hon behöver inte betala för att hon berättar sin dotters historia. Det kan hon fortsätta med. Hon behöver inte betala för att hon stöttar sin dotter. Hon behöver betala för att hon medvetet gång efter gång pekar ut en person.
  Sedan tycker jag att hon kan berätta hur det kommer sig att hon inte sparat ihop 100 000 kr när hon varit medveten om att detta ska betalas. Pengar till annat onödigt har ju uppenbarligen inte saknats.

   Jag fattar inte, hon skriver gång på gång att hon inte hängt ut honom med namn?

    Du behöver inte namnge. Hon har skrivit så mkt annat att han blev lätt att identifiera. Framgår även av andra domar att namngivande inte behövs.

     Hon har flera ggr skrivit att förövaren är hennes exman/dotterns pappa, det gör det lätt att identifiera honom

      Den hon påstår är förövaren. Det är inte en klarlagd sanning och det ska vi inte göra det till.

       Det är ju eftersom hon har skrivit ”förövaren är hennes exman/dotterns pappa” som hon är dömd till förtal. Alla som hänger med vet ju att han inte är dömd.

       Precis så! En av de värsta skilsmässohämnderna och en påstådd förövare. Finns ingen sanning i de här. Bara en galen exfru. ?

        Är du nuvarande frun eller var du med när det hände. Du låter väldigt övertygad trots att du inte vet ett skit?

         Hej Mona!

         Ingetdera. Räcker att läsa din blogg, så fattar man.

        Men rätt ska vara rätt. Både Mona och x-mannen var omgifta och umgicks alla fyra. Så någon hämnd tror jag inte på.

  Haha. ”Surt förvärvade”.

  Rika vill ha mer, tänker på alla fattiga(re) människor som kanske är i andra situationer där massa av deras ”surt förvärvade pengar” måste gå till tråkiga saker men som inte är självförvållat, och som inte har stora plattformar att tigga pengar på.

  Det ser faktiskt illa ut när människor med pengar tigger för att de måste lägga pengar på trista saker.
  Jag är ensamstående och har sparat ihop pengar genom att inte resa, köpa smink och handväskor, och snart kommer jag behöva ta av de pengarna för att laga tänder. Jag tigger inte av någon och jag har inga miljon-bolag.

   Just det där Cissi Wallin aldrig förstod …

   Pengar förblindar.

   Vera bra skrivet. Och för jäkligt att tandläkarna är så dyra. Kram

   Och kan man ”klicka” hem en lampa för 34.100 kr så kan man nog betala för terapi själv.

  När det talas om människor som faktiskt är desperata och medellösa på den här bloggen (t.ex tiggare) , är kommentarerna fulla av skammande och ”jag är också fattig, folk får ta ansvar för sig själva”

  Antar att det är de människorna som nu tycker att det är helt förståeligt att Mona inte vill dra ner marginellt på sin konsumtion för att hjälpa sitt eget barn.

   Precis. Samma typ av människa ja. Där bidrag till de med bra med pengar kallas avdrag.

  Det är nånting i den här historien som lämnar en besk smak. Eller så är jag för gammal.
  Att arbeta mot och belysa pedofiler generellt kan man göra på olika sätt genom organisationer t.ex. Men att outa sin dotter och visa upp hela historien är inte det lite väl magstarkt? Ok om man skriver om sig själv hur man känner sitt bristande moderskap och vill göra andra uppmärksamma men, nä jag vet inte. Även om dottern sagt ja. Och sen tigga pengar ovanpå det? Det känns så långt ifrån ett normalt förfarande men å andra sidan har jag ingen blogg. Poff trollas det fram ett papper där 10-åriga dotterns känslor är nertecknade. Allt annat är borta men som av en slump hittar man detta (filmmanus nån?) Man avstår inte från utgifter utan ångar på för att ”man behöver det”. Ja folk får väl göra vad de vill ned sina pengar men det är synd att de sätter tillit så blint utan redovisningar.

   Mona är gränslös.

  Det är extremt problematiskt med privata domstolar där vem som helst kan skriva att man är utsatt för något, utpeka någon som förövare utan bevis och sedan dessutom samla in pengar. Jag fattar verkligen inte hur man kan låta sig dras med i någon okänd persons berättelse.

  Eller hur. ”Jag tror på dig, Mona. Här, ta min pengar”.

   Det var svar till 13:00

  Skryter dessutom att hon paxat och vaccinerat sig flesta dagen. Så var det med solidariteten från en som levt rätt vanligt under ursäkten antikroppar och därmed hade kunnat låta de som bättre behöver vaccin få först som hon tidigare sagt hon skulle göra.

   Moralen är inte hög, fy så dåligt.

  Mona är en bedragare som använder manipulation för att få som hon vill. Gå inte på hennes snyftande.

  Det är så mycket som inte stämmer kring Mona..
  Den här Moa fanns nog aldrig, terapikostnader alla 70 000 nja…, hennes man, bolag hit och dit, kronofogden…
  Om någon verkligen skulle kolla upp henne på riktigt.
  Jag misstror inte hennes dotters berättelse.
  Mona menar ju att utifrån den så begriper hon ju inte hur den nuvarande frun kan stanna hos sitt ex.
  Men hon själv var och är gift med en man som producerat porrfilmer, där man vet att branschen har så många trasiga tjejer.
  Ho skaffade gladeligen barn ihop med honom medans han producerade filmer där 18-åriga flickar blev dubbel penetrerande av 70-åriga farbröder.
  Och är fortsatt gift med samma man med denna moral, och kvinnosyn trots att dottern utnyttjats sexuellt.

  Inte förvånande att terapikostnaderna är höga.
  Däremot vidrigt att man som förälder inte anse att man kan dra ner på sin egen konsumtion för att hjälpa till med de kostnaderna i så fall.
  Jag skulle jobba 24/7 för att hjälpa mina barn, vuxna som små.
  I mina ögon är det ett fruktansvärt pinsamt beteende.

   Men fy, är detta sant?? ?

    Japp.

   Många som bett Camilla granska henne men att Bella köper nya kläder är viktigare ?

   Vid det här laget är det väl tydligt för de flesta att Mona använder de här eventuella övergreppen som både content i blogg (och pod) och affärsidé för sina återkommande bedrägerier? Så pass skrupelfri är hon, att man inte vet vad man ska tro. Hon betonar gång på gång att det är för att hennes samvete är så dåligt för att hon inte sett något (och det är som rätten konstaterat helt omöjligt att bevisa om brott begåtts eller inte). Men det förstår vem som helst också att allt detta innehåll som skapas med grund i vad som eventuellt hänt för25 år sedan, knappast hjälper brottsoffret att bearbeta och komma vidare i sitt liv.

    Förstår Mona verkligen inte att det är omöjligt att bearbeta ett eventuellt trauma när hon gör såhär? Upplevt eller inte upplevt.

     Hon berättade nyligen att hon och dottern skulle starta en podd, där dom skulle prata om våldtäkten och pedofiler.
     Men, det blev så hemskt jobbigt…. för Mona.

   Pinsamt och smutsigt.

  Mona tigger pengar från följarna till saker som sovsäck och vantar till de hemlösa via sina blogg, när hon själv har pengar. Mona använder öronmärkta pengar till sin dotters terapi, trots att hon själv har pengar.

  Jag började läsa hennes blogg för kanske 8 år sedan. Tyckte att det var något som skavde, hon var så angelägen om att framställa sig som god hela tiden. Så hängde hon ut sin dotters läkare med namn och klinik för att hon var förbannad för att de inte fått den hjälp de ville ha, vilket var beklagligt men ändå händer ibland i vården. Då fick jag nog. Googlade henne och det var inte smickrande saker som dök upp. Nu ser jag vilken hämdlysten, manipulativ och ljugande människa hon är.

   Misstror alltid folk som måste påpeka sin godhet, har faktiskt inte träffat en endaste av dessa som inte har baktankar om att själv vinna på sin så kallade godhet.

  Ett tips, Camilla, är att kolla årsredovisningar gratis via Hitta.se. Gå till förvaltningsberättelsen. Kolla fritt eget kapital. Det är så mycket ett bolag kan dela ut. Monas bolag kan dela ut 60 000 kr max. (Som de privat får skatta på också).
  Då har de tömt eget kapital. Bundet kapital är 50 000kr. Om de delar ut allt fritt kapital kommer de vara på obestånd så fort de har en förlust på 25 000 kr så en utdelning är inget någon föreslår så vida inte 2020 visar bra vinst.

   När jag ändå har årsredovisningen framme är det ett ganska risigt bolag. Soliditeten är bara på 6 (bör vara på minst 20). Utbetald lön är inget att leva på. De har 1 anställd under året men personalkostnader är 140 000 kr. I den posten ingår sociala avgifter också. Vilket ger en årslön på ca 105 000 kr. (Men i de 140 000 kr kan även pension, milersättning, utbildningar mm ingå).

    M: du verkar förstå dig på redovisningar och sånt. Vad är grejen med hennes övriga bolag som det inte verkar vara så stor verksamhet i? Finns det någon anledning att ha sådana ?

     Det ser ut som hon sitter som ordinarie styrelseledamot i 3 bolag men inget av bolagen har något eget kapital. Det finns en regel för småbolag som heter 3:12 som gör att du får ta utdelning och bara skatta 20% på utdelningen privat. Tidigare kunde du ha fler bolag och få utdelning från varje bolag på ett så kallat gränsbelopp på ca 170 000 kr per bolag där skatten bara blir 20% men det har ändrats så nu kan du bara utnyttja 3:12-regeln på ett bolag. Kan förstå att man vill dela upp verksamheter i flera bolag för att lätt kunna avveckla den verksamhet som går dåligt alternativt om man har fastighet i ett bolag och verksamhet i ett annat. Ibland vill man göra om avtal med personal eller leverantörer och kringå regler men i Monas fall verkar inget passa in. Då kostar det bara i administration att rodda fler bolag. Även om de inte har revisions kostnad så behöver de betala för bolagets deklaration och årsredovisning.

      Tack!

    Hur har de råd med hyran på över 30 000 per månad?

   De har en hyra på 30 lax, Mona gör åt många tusen varje månad på skönhetsbehandlingar och shopping osv osv osv. Pengar finns.

    Och då menar jag att pengar finns till dotterns terapi. Skadeståndet har hon redan FÅTT en gång så det hade hon inte behövt ta egna pengar till.
    Monas hudvård tex kostar 1000-5000 per burk. Dyra behandlingar. Frisörbesök. Köp av nya smycken. Möbler. Dyra tavlor. Hon hade kunnat hoppa över det och tagit pengar därifrån och gett till sin dotter.

    Precis. Varför välja att bo så dyrt.

     Det är väl just en av anledningarna till att pengar INTE finns? Hon har ett behov av att ”unna sig” saker, så hon bränner shitloads med cash på saker som kostar 500, 1000, 2500 kr, som sen saknar värde (typ en resa eller hyra ett hus för 30k i månaden) så de kommer aldrig lyckas komma tillbaka till att köpa ett eget hus eller något värdebeständigt. Det är dyrt att konsumera skräp

   Du tittar på fel bolag alt har helt missuppfattat årsredovisningen.

  Var en del ”tunga” namn (Långtida läsare hos Mona) som satte ner foten i kommentarsfältet hos Mona i går och skrev att de kände sig lurade som swishat gång på gång men nu undrade om hon använder alla pengar till lyxig hudvård, smycken och skönhetsbehandlingar. De skrev alla att de inte swishar henne igen.

   Väldigt intressant. Undrar om det var därför hon tog ner hela inlägget, för att de reaktionerna inte skulle synas?

   Jag blev blockad för att jag skrev att jag tyckte att hon kunde betala själv den här gången.

   Är de kommentarerna borttagna?

    Hela inlägget togs bort. Kanske fick panik när det kom upp på f b?

   Vilka tunga namn var det? Läste mkt i bloggen förr och hon har ju många trogna följare…

  Hon har ju uppgett att det mesta från förra insamlingen gick till dottern. Alltså inte allt. Hur mycket fanns kvar? De borde ju gå till skadeståndet.
  Varför kommer det från kronofogden? Har hon struntat i tidigare inbetalningar?
  Så mycket hon borde svara på.

   ”Varför kommer det från kronofogden? Har hon struntat i tidigare inbetalningar?”

   Om det är en privatperson som kräver in skulden kommer det direkt från Kronofogden. Det funkar alltså inte som med vanliga fakturor.

    Aha. Men räntan har ju tickat på rejält, så nog borde något ha kommit tidigare?

     Hon dömdes ju att betala skadestånd i samband med rättegången och räntan började ticka då. På den tiden hade Mona bestämt att hon skulle överklaga till hovrätten och betalade inte skadeståndet. (Vet inte om hon hoppades att hon frias från det kravet på hovrätten eller vad). Hon överklagade men drog bort överklagan i sista studen.

     Så här står det på Kronofogdens sida:

     ”Har du blivit dömd att betala ett skadestånd i ett brottmål, är du skyldig att göra det omgående, även om domen överklagas. Du får ingen ”räkning” eller inbetalningskort, utan måste själv ta reda på hur och till vem du ska betala.

     Betalar du inte riskerar du att skulden lämnas till oss.”

     https://www.kronofogden.se/Skadestand.html

     Och nu har alltså skulderna lämnats in på Kronofogden, därav Mona fick ”räkningen” därifrån.

     Vad gäller skadestånden så var de ursprungliga summorna på skadestånden 70 000 kr till en person och 5000 kr till en annan. Då Mona inte betalat tidigare har det växt i ränta så att de nya summorna är 98 986 kr (+ grundsumman 600 kr) och 6784 kr (+ grundsumman 600 kr) = 106 970 kr och räntan tickar på så länge Mona inte betalar.

      Tillägg:
      ”Om ingen överklagar domen om skadestånd inom tre veckor, skickar domstolen över domen till oss. Vi frågar den som har rätt till skadeståndet om hen vill ha hjälp att driva in skulden. Om brottsoffret vill ha hjälp får du hem ett krav om att betala skadeståndet. I brevet står det hur du gör för att betala.”

      https://www.kronofogden.se/Skadestand.html

       Varför betalade inte Mona omgående samt överskottet till en organisation som hennes dotter hade valt? Sorry, vet att endast Mona kan besvara!

  Det är så konstigt att Mona är den som är offer i detta när det egentligen är hennes dotter. Tacka fan för att man har grav ptsd när morsan gång på gång skriver om vad man varit med om. Och inte verkar förstå hur mycket det skadar dottern.

  Sen kan man ju även undra om Mona tycker lika synd om de tjejer som varit inblandade i hennes mans (fd?) företag. För jag antar att rätt få tjejer som mår bra väljer att spela in porrfilm.

   Usch, Mona!

  OT- men har Filip och Peg gjort slut? Hon har ju ej postat ngt ang hans final.

   Håller du om en mans ansikte med båda händerna om ni bara är vänner? Eller håller honom om höfterna? Det gjorde Linn igår. Verkade väldigt intimt.

    Usch, tycker hon verkar så falsk. Hade hon respekterat honom o deras förhållande hade hon dels inte klängt som en klängranka, dels slängt ihop något inlägg (som skulle ta max 3 minuter,) och ryta till mot alla skvallrare och skitsnackare och be dem sluta skvallra och respektera alla inblandade och deras förhållanden.

     Nej nej, älskar Linn!!

    Men snälla. Det ingår i koreografin. Så många dansare som pussas och kramas och tar på varann. Det ingår liksom. Att dansa är intimt.

   Men asså Peg Parnevik. Förlåt men att vältra sig i sorg och lägga ut ledsna bilder på insta pga hennes kille är med i lets dance o hon är svartsjuk? Hon kan fan inte haft motgångar i livet

    Fast folk beter sig inte direkt bra mot henne. Skriver massa elaka kommentarer. Sedan förstår jag att det inte är så roligt att se någon klängranka kladda och klänga på ens pojkvän i parti och minut. Inte många skulle uppskatta det, och dessutom i offentligheten, så hon kan knappast undgå att se bilder eller artiklar om hon inte helt isolerar sig.

    Inte så kul kanske att se nån annan tjej kladda/klänga/klafsa, alla uppskattar inte det. Tycker intr det är rätt person som blir kritiserad.

     Det går nog inte jämföra artister med hur vi andra beter oss. Pernilla W sa i podden att i hennes bransch är alla väldigt fysiska (pre corona) så det ingår nog efter några år i showbiz att du är mer på dina kollegor än vad jag är med mina (jobbar på kontor). Tänk på alla som är ihop med en skådis som kysser och ”har sex”. Urk om man är lagd åt det svartsjuka håller. Det är väl bara ett skådespel i lets dance också??

   Tycker det är så själviskt att hon inte kan lägga ut ett grattis till finalen oavsett hur läget är. Att lägga sitt ego åt sidan. Om de fortsätter vara ihop så har hon ju visat att hon inte gläds åt hans framgång. Filip, gör slut. Du är värd att din partner stöttar, hyllar och grattar dig.

  Tycker såklart hennes dotter ska ha all empati. Undrar dock, är inte dottern vuxen, med råge? Vad jobbar hon med?

  Är terapi så dyr?

  Och som sagt, oavsett pris borde det gå före lyxkonsumtion.

   Terapi behöver inte vara dyrt men ja, det kan bli dyrt att gå privat. MEN, har man inte pengar till det så kan man inte gå privat. Så enkelt är det. Då får man gå via psykiatrin och då kostar det 1150kr per år.

   Dottern fyller 30 i år. Terapi är dyrt om man går på terapi hos en privatpraktiserande psykolog istället för terapi som erbjuds i allmänna sjukvården.

    Tror det handlar om behandlingar på skönhetsklinik, som Mona hört han lindra spänningar i kroppen vid ptsd.

     Mona har även skrivit att dottern gått i traumaterapi. Utöver ”vanlig” terapi alltså. Första ronden av traumaterapi gick via psykiatrin, den andra ronden bekostade de själva med hjälp av pengarna Mona fått in för skadestånden.

      Man ska inte gå två terapiformer samtidigt.

   Borde familjen inte kunna ta ett lån?

  Kollade igenom hennes instagram. Under 2020 hyrde hon ett hus i Spanien. Köpte nya väskor. Köpte enorma mängder hudvård av professionella märken. Åt på fina restauranger. Shoppade ofta smycken (Egendesignade hos gulsmed bland annat, inte krimskrams.) och kläder. Gick på olika skönhetsbehandlingar. Går hos ett medium. Köpte tavlor av Kattis Palmnäs, där medel ligger på 5000kr styck. Osv osv.

  Säg mig Mona, varför la du inte de pengarna på din dotters terapi istället och la undan pengarna du fått till skadeståndet?

   Och hon gjorde ett väldigt dyrt halslyft någon gång efter rättegången, när hon alltså visste skadeståndet. Och att dottern behöver terapi kan väl inte ha varit okänt för Mona?

    Karma ändå att halslyftet verkligen inte blev bra.

   Hon har väl nyss berättat att hon anställt någon typ av trädgårdsmästare som ska fixa på deras tomt. Om jag inte minns fel, väntar dom på en nybeställd soffa eller två. Och lampan som någon sa, kostade ca 30.000:-. Vad säger man?

  Från Monas blogg. ”Jag har, i tingsrättens ögon, varit klandervärd och givetvis ska jag betala för det. 103.000 kr för att berätta om sexuella övergrepp. Det emotionella stödet från er läsare är dock för mig viktigare än något annat.”

  Nej!!!!! Du ska betala det för att du har pekat ut en PERSON. Inte för att du har berättat om sexuella övergrepp. Är hon dum i huvudet eller? Försöker hon skrämma kvinnor till tystnad genom att säga såhär? Det är ju det som blir resultatet när folk ljuger på det här sättet? Man får berätta. Hur mycket man vill. Man får bara inte peka ut en person. Hon hade kunnat berätta hela storyn och bara sagt ”En vuxen man som fanns i dotterns närhet” så hade hon inte varit här.

   Precis. Man blandar äpplen och päron för att förvilla. Är man dömd för förtal så är man. Har man ett skadestånd att betala på utsatt datum så har man. Ett gäng godtrogna/lättledda samlar pengar i tron att det ska gå till ett skadestånd och att man visst ska få skriva vad man vill på sociala medier. Nej det får vi inte enligt lag oavsett vad vi tycker. Istället för att betala det tilldömda skadeståndet är pengarna borta. Överklagan, gällde det förtalet?

    Det blir ingen överklagan, de drog tillbaka den för dottern orkar inte gå igenom allt en gång till

     Nej, hon skrev att hon troligen inte skulle vinna där heller och att skadeståndet skulle öka. Dottern behöver inte vittna. Hon behöver inte ens vara där. Det där har Mona hittat på och så går det inte till.

   Mona du är en klandervärd person inte bara i tingsrättens ögon.

   Detta är så viktigt att berätta om och om igen, eftersom det tyvärr finns förorättade människor med stora plattformar som försöker sprida myten om att man blir ”tystad” och inte får berätta sin historia. Går ju som sagt utmärkt att berätta sin historia utan att peka ut folk, det är ju heller inte det viktiga om man verkligen vill berätta sin historia.

    Och du både får och ska peka ut någon som gjort dig illa när du berättar för polisen eller din bekantskapskrets. Det är inte förtal. Men du får inte lägga upp det på sociala medier.

   Hon har ju inga högskolepoäng så korkad är hon nog ( enligt henne själv)
   Allt går ut på Mona Mona Mona Mona….

  Ett fall för Lyxfällan. Där har väl några halvkända influencers figurerat?

  Misstror inte alls dotterns berättelse men hade själv inte kunnat med ta emot pengar av andra okända människor om jag visste med mig att jag själv spenderade massa pengar på tavlor, prylar, skönhetsbehandlingar o dyl.
  Hon visste ju ändå att hon hade detta framför sig. Hade Mona lagt undan dessa pengar sen dess så hade pengarna funnits på kontot.
  Eller sälja bilen och köpa en billigare typ, eller sälja av nåt annat dyrbart.
  Sen har ju prylar aldrig varit nåt jag står efter så förstår kanske inte. Bara man har tak över huvudet och mat på bordet och familjen mår bra så är jag lycklig.

   [Borttagen kommentar]

  Monas dotter var gäst i ångestpodden, där kan höra lite hur Mona var som mamma när dottern var yngre. Tyckte det gav en ganska hemsk bild av henne tyvärr.

  https://poddtoppen.se/podcast/959699825/angestpodden/55-vi-maste-prata-om-sex-del-1-sexuella-overgrepp

  Jag började kolla på Jordbrosviten igår, har tänkt se den länge men efter gårdagens inlägg om Mona var jag bara tvungen. Redan i andra filmen, då Mona och hennes klasskamrater går i mellanstadiet märker man att hon ör väldigt speciell. Vill man leka hobbypsykolog finns det nog mycket matigt i dessa filmer!

   Var finns de att se? På vilket sätt märkte man att hon var speciell?

  Cred till Camilla att du tar upp det här med tiggeri på plattformar. Den manliga motsvarigheten heter Håkan bergmark som är i ett djupt alkoholmissbruk, men ändå swichar följare pengar och hejar på honom. Det är ingen skillnad på tiggaren utanför Ica elr det här. Same but same.

   Sant att det är precis samma typ av tiggeri, men av någon märklig anledning verkar folk mer benägna att ge pengar till tiggare med stora plattformar som ofta redan har pengar men är för snåla för att använda dem. Det är riktigt sjukt. Vad är det för lättlurade idioter som ger pengar till dessa tiggar-bedragare?

  Tänk vad mycket organisationen Vid din sida hade kunnat gjort för 100.000:- . Fattar inte hennes resonemang när hon varje vecka ber folk skänka pengar till organisationens fantastiska arbete sen ber om pengar till en egen skuld????

   De hade kunnat betala årshyran på lokalen.

   För övrigt tycker jag att den organisationen har verkligen inte en transparent verksamhet och fattar inte alla (speciellt som är fattiga själva) som skänker pengar till dom hela tiden. Ingenstans går att läsa vilka kostnader organisationen har på månads/-årsnivå, hur mycket pengar går åt och hur mycket kommer in sammanlagt. Dom har väldigt ofta insamlingar på sin FB och det kommer både pengar och produkter från diverse företag. De tjatas hela tiden hur stora omkostnader dom har, hur lokalen kostar mycket och renoveringen av lokalen kostade mycket etc. Det som dom inte säger i dessa sammanhang är att förra året skänkte ett företag 100 000 kr som täckte lokalhyran för ett helt år. Angående renoveringen av lokalen så fick dom väl det mesta gratis (om inte allt), alltså arbetskraft och grejer. Det ska bara samlas mer och mer pengar hela tiden och som sagt så saknas nån slags transparens och helhetsinsyn som man kunde ta del av. Dom saknar ju ett 90-konto också så det finns ingen insyn utifrån som kommer per automatik när man skaffar ett 90-konto.

    Oj då, det visste jag inte:( Jag ska kolla upp organisation då jag bidrar till deras verksamhet varje månad.

  Hon fortsätter vara lika vidrig med pengar som hon har varit i alla år. Kräks av hur hon suger ut sina följare. Och undrar hur det gick med ”Moa” som hon fick in galet mycket pengar till men där blev det aldrig någon återkoppling utan hon lät det långsamt rinna ut i sanden. Hon gråter ut om sin fd man som är ped+fil enligt henne och hennes dotters ångest. Men ändå är det i slutänden alltid mest synd om Mona. Hennes blogg domineras av olika behandlingar hon gör och reklam för egna produkter. Slutade läsa den för flera år sedan men gick in nu och scrollade igenom inlägg…. herregud vilket värdelöst content

   Håller med om att bloggen ballat ur, blivit ytlig och tråkig

    Hon sa för typ ett år sen att hon skulle sluta blogga. Vet inte varför det inte blev så?

  Men herregud! Vad är det för nötter som sponsrar personer som Mona med pengar?! Skänk till ett barnhem, katthem eller hundstall istället.

  Skrev ett par kritiska kommentarer på hennes blogg, dessa publicerades inte.
  Tycker det ser ut som både hon och hennes dotter har råda att betala själva, de vältrar sig i lyx och Mona bor i ett hyrt hus för
  30 000 kr/månad. Hon jobbar inte, åker bara omkring och träffar sina kompisar som verkar leva liknande liv,
  Om hon flyttar tillbaka till Jordbro så kommer hon kunna betala sina skulder själv.

   Min kommentar publicerades, men hon blev ganska sur. Är förvånad över att hon inte raderade kommentaren och blockade mig.

  Borde vara så självklart att tex down-siza boendet, sälja väskor , smycken kläder mm för att få ihop stålar till terapi, skadestånd INNAN man drar igång tiggeri-projektet
  Men när status och materialism går före sunt förnuft och heder . då tänker iaf inte jag skänka något.

  Enbart glada o positiva kommentarer i hennes pudlar-inlägg. Så dåligt. Är det lite stake i henne, betalar hon hela skadeståndet från egen kassa, och skänker varenda swishad krona till en organiserad, trovärdig och äkta välgörenhetsorganisation. Upp till bevis Mona, hur ”äkta” du är.

  Nothing makes sense,

  Vilken normalt funtad människa som helst betalar väl sina räkningar först.
  Om man nu blev dömd till ett skadestånd som man vet att man ska betala, varför hamnar dom då hos kronofogden med x-antal tusen kronor tillägg i ränta.
  Dessutom så har goda samariter skänkt hela beloppet till vederbörande.
  Mona väljer alltså att inte betala skadeståndet,
  utan att informera sina donatorer lägga pengarna på annat.

  Mona menar att dottern är i behov att trauma terapi men kan inte själv tänka sig att avstå från någon konsumtion för att bekosta sin dotters viktiga terapi. Det ska okända människor göra.
  Fullständigt vidrig person.

  Sedan att hon själv lever i ihop med en man som har en sån pass unken kvinnosyn, porrfilmsproducent och att det är därför hon bor i fin hoodsen.
  Det är porrfilmspengar, att han utnyttjade trasiga flickor under 90-talet och tjänade pengar på dom (medans han var gift med Mona).
  Samtidigt som hon utger sig för att vara en kvinnokämpe det rimmar bara illa.
  Är det bara jag som reagerar på det?

  Vart tog Moa vägen? Vart allt bra med henne över en natt?
  Var det en slump att Moas problem uppenbarade sig ungefär samtidigt som Mona var tvungen att akut sälja sitt hus (el minns jag dåligt)?

   *Moa* var en påhittad tjej som användes för lura läsare att donera pengar till en *stackars utsatt tjej* som bara existerade i Monas störda hjärna

    Men det var väl några av bloggläsarna som faktiskt träffade Moa!? Om jag inte minns fel, men jag har för mig att en eller två läsare träffade och höll kontakten med henne. Men det är konstigt att Mona inte vill skriva mer om Moa, för hon påstår att hon fick så mycket skit och att Moa själv inte vill figurera i bloggen.

   Nej du är inte ensam om att reagera på hennes idiotier, dessvärre är inte den siste idioten född än och det verkar finnas mängder av medelålders kvinnor som swishar henne pengar oavsett om hennes historier stämmer eller ej, för att de vill vara kompis med henne. Ofattbart. ”Jag gör vad jag vill med mina pengar, och jag vill stötta Mona!” Haha. Jag tror hon hade betalat av skuldennlmbjon hade pengarna, men hon hinner inte få ihop nog pengar innan hon spenderar 10,000 på något ingrepp eller lite skräpsmycke eller till och med ett ”medium”…:/ och därför kommer hon aldrig att lyckas få ihop pengar på egen hand. De bränner i fickan.

    Medium jaa… skulle kanske tro att hon hade fått en vink om att tiggeri inte var så smart… eller vad gör egentligen ett medium?

     Enligt Mona så kontaktar hennes medium henne alltid i rätt tid och hur kan hon veta att hon behövs just nu? Eeeehhh…du skriver på din blogg hur du mår. Häpp!

   Finns det inte pengar väljer man inte privat terapi som uppenbarligen kostar multum, då får man gå via Landstinget så det går via högkostnadsskyddet. Då hade Mona kunnat betala sina skadestånd och skulden hade inte växt till 106.000 kr

  Har ställt frågan till VDS vad de anser om att en av deras ”volentärer ” som ber om bidrag till föreningen varje vecka samtidigt ber om privata bidrag . Återkommer när jag har fått svar.

   Jag gillar Calou träskor och Reunion Home men kommer inte handla där mer nu pga Mona.

    Känner samma. Blev så besviken för några år sen när jag insåg att calougrundarna är nära vänner med Mona och hennes man. Skulle aldrig handla på vilmer café heller…

     Och jag har sagt hela tiden att jag inte skänker en krona till VDS så länge Mona är inblandad.

      Jag skulle inte skänka en enda krona till dom även om Mona inte var inblandad då de saknar 90-konto.

  Detta med Mona och hennes universum är nåt för dig Camilla G*rvide att gräva i ordentligt för här finns många saker som bör komna upp till ytan. Mona är en störd gränslös manipulerande kvinna på 56 år, hon känns megatotalt jefla shitloads felväxlad för att använda hennes egna favoritord ??

   G*rvide? ?

   Grääääääv mer om Mona ??

   Ekonomin där är ju väldigt intressant. Mona bränner pengar som om det inte finns någon morgondag, skadeståendet har samlats in till sedan tidigare, samtidigt som flera av ”makens” bolag (Mona har ju gått ur styrelserna numera) finns hos Kronofogden?

   Lågväxlad, tror jag det var.

  Hoppas sanningen kommer fram om bedragerskan Mona och porrfilmsproducent Jimmy Lundgren.
  Att hennes följare får vakna upp ur dvalan.

  ”Tillstånd. Generellt gäller för dig som ska samla in pengar från allmänheten att du måste ansöka om tillstånd för detta om det ska ske på allmän plats. Ansökan görs hos polisen. Kommunen där insamlingen ska ske har dock vetorätt och möjlighet att reglera detta i den kommunala författningssamlingen.”

  Är det någon som har sett det där tillståndet?

   Men en egen blogg på internet, är det verkligen allmän plats?

    Det borde det vara iaf. Lurendrejeri är de What so ever.

   Nej, Mona behöver inget tillstånd. Däremot behöver hon det om hon ställer sig på gatan= (allmän plats) och har en insamling.

  Nu ska det startas en fond enligt morgonens inlägg som snabbt följdes av en jefvlar vad bra matkasse reklam….

   Handen upp, alla som kommer att stötta Monas fond, om hon nu verkligen gör det. ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.