79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Pantteri är en helt annan dimension, långt långt långt över djungelvrål! Gillar djunglisarna också dock, men ändå… pantteri!

   Jag älskar Pantteri , som jag har växt upp med eftersom jag är bosatt i Finland. Men godisarna liknar ju inte Djungelvrål (som jag också älskar) på långa vägar. Djungelvrål är underbart supersalta utanpå men bara tråk-lakrits innanför. Pantteri är tråk-sockriga utanpå MEN har en underbar saltlakritssmak och tuggkonsistens som Djungelvrål inte kan konkurrera med!

   Jag gillar dem båda, men de fyller två olika behov hos mig. Jag KAN det här med salt lakrits (eller salmiak, som vi föredrar att kalla det här i Finland), så ni kan lita på mig gällande sakkunskapen här.

    Jag håller inte med trots att jag också är uppväxt med Pantteri ?

    Håller med i allt!!?

    Svenskjävlar är nog det saltaste jag någonsin provat. Kan verkligen rekommendera dom. Från Haupt lakrits. Omöjligt att äta en hel balk utan att bli tårögd och skinnflådd i käften. Tricket är att äta dom med en vass kniv, liten bit i taget!

    Ps. Cam kan du inte ändra texten ”jag är inte en robot” till: ”jag är inte en idiot”?

    Lakrits och salmiak är ju dock olika saker, och smaker…

     I Finland ja. I Sverige kallas salmiak ofta saltlakrists.

      Lakrits och salmiak ÄR olika saker.
      Lakrits utvinns ur roten på en växt.
      Salmiak är ett salt, en kemisk förbindelse vid namn ammoniumklorid.

    Du sålde in det till mig! Nu ska jag leta upp dessa Pantteri om det så är det sista jag gör

   Både Pantteri och Djungelvrål ligger ordentligt i lä när det kommer till den i särklass bästa lakritsen av dem alla – nämligen Svenskjävlar från Haupt.
   Det är den saltaste och godaste lakritsen jag någonsin ätit, tar man en bit är man helst fast!

    Det ska vara isländska djöflar, de är bäst tycker jag!

    Vart kan man köpa detta?

     Island

   Tycker Pantteri är sjukt äckligt ? har typ en eukalyptussmak och jag avskyr eukalyptus!! Djungelvrål är hur gott som helst! Bara störigt när det fastnar i tänderna konstant..

  Får såna cringe-känslor av Antonija och Oliver. Känns verkligen som de gör allt för att bli ett ”goalz”par i denna era styrd av sociala medier. Problemet är att alla såna ”couple goalz” är cringe till att börja med + det känns så fjortis, motsvarigheten till brunkräm och idominsalva. Men, så länge de är lyckliga osv spelar det givetvis ingen roll.

  OT: Fayme
  Kan någon förklara för mig? Fayme skriver att i och med sin diabetes från graviditeten, kan hon inte äta vissa saker ibland. Jag har själv diabetes och räknar kolhydrater och vet då hur mycket insulin jag ska injicera för att blodsockret inte ska stiga eller sjunka. Gör inte man det med gravidtetsdiabetes, alltså räknat kolhydrater?

   Hon skrev att hon inte tog insulin i samband med måltid, förstod inte heller. Kan man få insulin typ en gång om dagen? Hon skrev också att hennes blodsocker blir värre och värre, är det vanligt vid graviditetsdiabets?

    Ja, det är det.

     Insåg att det var två frågor ? ja, graviditetsdiabetes kan behandlas med långtidsverkande insulin. Och ja, värdena blir ofta sämre genom graviditeten.

      Tack för svaren?

   Vet inte exakt vad hon skrivit, men dels så kan det ju vara att hon inte behöver måltidsinsulin och därför vill klara sig med långstids eller tabletter genom att reglera kosten. Eller så är hennes diabetes mer svårreglerad, en del kan säkert parera en hel godispåse med rätt mängd insulin medan för andra blir det för mycket jojo med bara någon enstaka bit och det blir därför för jobbigt/för farligt att äta för mycket kolhydrater.

   Alltså förlåt men hon har själv sagt att hon äter glass i princip varje kväll. Hon behöver bryta dåliga vanor.

   Jag fick också graviddiabetes, behövde aldrig medicinera men lärde mig ganska snabbt vad som fick sockret att stiga och inte. Att röra sig mycket är a och o, gick massor med promenader och det hjälpte enormt. Sedan ”unnade” jag mig sushi någon gång ibland eftersom det fick sockret att stiga till typ 10 men då fick jag ta smällen med hjärtklappning osv också.

    Jag hade inte graviditetsdiabetes men ketoner i urinen, det berodde på att jag åt för mycket onyttigt och jag fick strikt diet av läkaren (det var utomlands där man går hos läkare, ej barnmorska).
    Jag minns inte kostschemat exakt, men det Fayme lägger upp att hon äter gör mig jätteförvånad. Friterat och såser och nudlar och gud vet allt. Jag hade inte ens diabetes och fick typ tugga på ett salladsblad 🙂

   Jag har förvisso typ 1 diabetes, men jag förstår inte heller riktigt om hon verkligen har förstått vad som innehåller snabba kolhydrater och vad som knappt innehåller kolhydrater alls. Sen har jag full respekt för att det inte är så himla enkelt att lära sig såklart, jag har ju haft 25 år på mig att träna på att ha koll på kolhydrater. Jag blir alltid så kluven på hennes diabetesgnäll dock, för jag har full förståelse över att det är extremt jobbigt att drabbas av graviditetsdiabetes – samtidigt kan jag som gravid typ 1 diabetiker känna att jag hellre tagit graviddiabetes hundra gånger om när jag för 3:e gången i natt blev väckt av larm för högt blodsocker, trots att man tryckt i sig insulin halva natten vad det känns som.

   Men så finns det alltid de som har det sämre. Jag är relativt frisk, undantaget diabetesen, och är gravid trots två missfall under förra året och jag får förhoppningsvis en bebis i augusti! Jag vägrar att beklaga mig över blodsocker som inte är bra, över illamåendet som inte gett med sig i v 28 ens och det faktum att jag har världens sötsug efter saltlakrits.

   Fattar bara inte att hon är så gnällig när man tidigare läst att hon kämpat för att bli gravid med denna bebis… Själv väljer jag att bara vara tacksam och bita ihop.

   (Utom när jag ”gnäller” här då ;), inser att jag låter gnällig )

    Kanske är det så att vården i Sverige inte utbildar patienter lika mycket när det ”bara” är graviditetsdiabetes? Den går ju ofta över efter graviditeten och då tänker man kanske att det är onödigt med för många kostråd, att det räcker med insulin och kolla blodsockret?
    Jag hade som sagt inte ens diabetes, jag hade ketoner i urinen och var alltså i riskzonen för graviditetsdiabetes. Jag fick strikt kostschema, bara sund hemlagad mat och järnkoll på kolhydraterna. Mina värden blev normala och jag slapp diabetes. Men det var som sagt utomlands, kanske svensk vård har en annan inställning.

  Pantteri och djungelvrål är goda på olika sätt ? fasen vad godissugen jag blev nu ?
  /finnen

  Förknippar knappast antonija eller Oliver med träning direkt.

   Nej, och bara för att en är vältränad så betyder ju inte heller att en är lämplig att lära ut träning. Typ samma som när många toppsäljare blir säljchefer och suger på det, trots att de var grymma på sälj.

  Väntar på dagen då konceptet ”challenge” ska dö.
  Verkar dock som jag blir den som dör först..

   Hahaha! Klockrent Ebo! ?

  Voyd = betaltjänst va?
  Jag som tränar mycket och fått lägga om min träning till att träna hemma under pandemin kan istället GRATIS pass, tex Chloe Tings videor och för er som vill ha ännu mer utmaning Caroline Girvan. Gratis pass och träningsupplägg om ni vill köra challenge på några veckor.
  Sen finns ju Sandra Friberg för er som är nybörjare eller inte vill köra så intensivt.

   *istället rekommendera gratis…. Skulle det såklart stå.

   Natacha Oceane och Abby Pollock är också toppen! Och det finns en kanal som gör tema-danshiit pass. Jag ska kolla vad den heter. Återkommer 🙂

    Emkfit! Riktigt kul, bra musik och svettigt 🙂

     Åh tack för tips!

  Tyckte att idén att uppmuntra till att träna ihop med någon var spännande och nytänkande. Ofta brukar väl onlineträningsprogram rikta sig till enskilda? Eller har jag bara levt under en sten? Fullt möjligt ??

   Nej? Alltså det handlar om att bli guidad av videon? Spelar ingen roll hur många ni är.

    Jag tolkar deras inlägg som att övningarna ska göras ihop och med hjälp av varandra, det är ju skillnad mot att bara stå bredvid varandra. Typ som pardans, som är uppbyggt på att vara två.

     Tror som dig, att träningen är utformad för två ?

     Finns mängder av gratispass på tuben om du söker Couple workouts.

     Och jo, dubbelkollade på kontot – deras pass ska göras ihop med nån – vän/familj/partner ?

    Gå in på kontot så står det att deras tanke är att man ska träna med vän/familj/partner. Så TS har helt rätt.

  Vem håller i kameran?
  Vinn 2 kg blandgodis om du svarar rätt.

  Ingenting om Egoina? Sjukt kul för henne att hon är gravid!

   Hur länge ska ni tjata om att det borde tas upp här?

   Nu har ni skrivit det i varje inläggs kommentarsfält.
   Det blir ju lite kaka på kaka om Camilla ska skriva ett inlägg där hon berättar exakt samma sak ni tjatar ihjäl er om.

    Oj, har inte sett att det pratats om det i de kommentarer jag läst!

    Dock kommenterar inte dom flesta läsarna ??‍♀️ Så kan ju vara intressant med ett inlägg.

     Va? Vart den meningen rätt??

     Jag tror att de flesta läsarna läst kommentarerna om hennes graviditet. De går inte att missa.

   Vad är grejen med att engagera sig så mycket i (för en själv) okända personers graviditeter?

   Kanske det, men ointressant för oss andra. Vad finns att säga om det?

    Inlägget: Egoina är gravid
    Kommentarerna: okej

    Det är väl typ allt som finns att säga.

   Jo då, men på Instagram. ?

   Onödigt att göra ett inlägg om det bara för att folk ska kommentera om hur mkt de ogillar hennes sambo…

    ?

     Dyker ofta upp när någon kommenterar just Egoina. Hon verkar ha en knäppis efter sig som kommenterar negativt både på hennes blogg och här på BB, och som triggar folk att skriva om hur tråkig/ful/konstig (!) hennes sambo F är. Menar inte att du haft med det att göra Camilla, men verkar finnas en suris som definitivt kommer hugga på fler inlägg om Egoina. Tråkigt med folk som är så bittra och avis. Särskilt nu när hon firar en graviditet.

   Är det Egoina själv som kommenterar eller? Vi fattar hon är gravid med sin fransos. Och?

   Såååå tjatigt. Men det är inte speciellt intressant.

   Jag tror Camilla fick nog av att kommentera graviditeter efter Bisse-härvan…

  Vaa vad är det där för godisar? Har aldrig sett! Var finns de nånstans?? vill typ nästan avbryta mitt godisstopp för att prova dessa?

  Jag tar bara emot träningstips från erfarna och utbildade personer. Precis som råd om kost, bara av utbildade personer med bred erfarenhet.

  Var det detta hon ”flyttade hem igen” för?? Så bortkastat isåfall.

   Är hon tillbaks i Sverige? Lade inte hon ut någon video där hon grät och var i extas för att hon skulle flytta? Var hon inte på vippen att köpa en villa för mångmiljonbelopp ? Måste ha hittat någon sjukt bra anledning för att flytta hem igen

    Såg henne i Mall of Scandinavia i söndags i alla fall ??‍♀️

  Jag tar inga tips och råd angående någonting från någon som gör den där ben-posen som Antonija gör. Någonsin. Om det inte är tips på hur man ser jättefånig ut på bild.

  OT, men någon som vet vem som har gjort Biancas operation? Alltså vilken klinik?

   Nordiska kliniken

    Tack! Vet du vem som utförde operationen? Vill också göra bröstförstoring och letar tips.

   Vad har hon opererat?

    Vad har hon inte opererat?

     Sin högra knäskål, så åter till vad hon har opererat på nordiska kliniken.

  Undrar om Janni döpt sin dotter till Leia för att hon gillar Star Wars

   Nej hon har sagt att det kommer från ett namn på en karaktär i en film (cataleya) vilket dom tyckte var fint men det blev för långt så blev Leia. Japp jag kollar alla hennes vloggar haha ✌️

  Äntligen bryter Elin med Paolo Roberto.

  Ping på extremt bred kunskap.
  https://ebbavonsydow.com/

   ”till dig som är ny i karriären” ”en fantastisk möjlighet” = vi betalar väldigt dåligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.