Sanningen om Peg och Filip i Intimt med Björken

Filip Lamprecht har satt sig i Martin Björks bil för ett intimt samtal, och öppnar upp om hur det egentligen är mellan honom och flickvännen Peg Parnevik, efter alla turer, rykten och spekulationer som omgärdat hans medverkan i Let’s Dance.
Han berättar om hur det var jobbigt i början, hur folk var elaka mot henne, och om hur det gick för långt.
Om hur tufft det var för henne och hur tråkigt det kändes att hans val att ställa upp i någonting, slutar med att det blir ett bakslag för henne.
Enligt Filip hade folk fått för sig att Peg inte var snäll mot honom, då man hade sett Parneviks, där relationen klipptes på ett sätt som inte var schysst mot henne.
Att materialet sattes ihop för att framställa saker på ett roligt vis, men som samtidigt inte fick henne att se så skön ut, när sanningen är den att hon ÄR as-skön, enligt Filip själv.
Ryktena som omgärdade honom och danspartnern Linn nämner han inte ens, vilket jag tolkar som att Filip inte ens anser att det är värt att kommentera.

Summa summarum är att Filip och Peg ÄR ihop och de har det bara bra!
???

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skönt att det va utrett! ? Förstår inte varför man är intresserad av att snoka i sånt om inte berörda gått ut med det själva.

  Jag tror inte han var riktigt ärlig där men vad vet jag.

   Och om han inte var det, who cares. Låt dem ta sina saker privat. De kommer gå ut med deras eventuella uppbrott när de är redo.

    Har inte sagt något om att de inte får ta sina saker privat, sa bara att jag inte tror att han var ärlig där gällande det. Ja de går nog ut med det när de är redo och inget fel i det.

    Fast detta kommentarsfältet går väl ändå ut på att man ska spekulera lite, sen får dom självklart ta saker privat, men om man inte bryr sig känns det konstigt att läsa och kommentera här.

   Tror inte jag heller eller jag hoppas inte det i alla fall.

    Varför hoppas du inte det?

   Inte jag heller. Han svarar liksom aldrig på frågan. Dem klipper efter att han är tyst i typ 3 sek och sen säger han bara hon är skön.

  Tråkig situation. Dels att fokuset inte låg på Filips fantastiska dansprestationer och dels att Peg blev så utsatt. I kommentarsfälten på Facebook fanns män och kvinnor som uppmanade Filip att lämna Peg trots att de nog inte ens visste vilka de var i början av året!

   Någon som vet varför Kristin Kaspersen inte följer Peg på instagram? Hon följer Penny. Kan tänka mig att det måste vara jobbigt att pojkvännens mamma och hela Sverige ääälskar Linn samtidigt som de är ”emot” Peg. Jag tycker Peg verkar ganska avslappnad och rolig.

    hon kanske helt enkelt inte gillar hennes flöde. jag har avföljt massa vänner och familj för att deras flöden är så tråkiga eller att de aldrig lägger upp något.

     Men du kan man ju ha människan på mute så får man inte upp hen i flödet

      Eller avfölja ? Om man ändå inte vill se, varför ska man följa men ha på mute? ? Undrar genuint alltså

    Fast hon följer ju visst Peg?

   Vilka kommentarsfält? Länka gärna!

    Kan det vara typ Nyheter24 som alltid skrev om Peg-Filip grejen? Följer/gillar inte sidan men det ploppade upp i flödet ändå.

   Det är rätt fruktansvärt beteende att uppmana människor som kanske älskar varandra att göra slut. Jobbigt nog om någon anhörig lägger sig i någons relation. (Om inget allvarligt pågår har ingen annan med någon relation att göra. )

  Kikade på avsnittet men jag tyckte han undvek frågan när Martin frågade om de var ett par fortfarande.

  Tror Peg behöver jobba på sin självkänsla oavsett, hon verkar så otroligt osäker. Inget fel med det, vi är många med dålig självkänsla. Dock kan man inte bete sig hursomhelst och kräva att alla andra ska rätta sig efter det när problemet ligger hos en själv. Sen tvivlar jag inte på att hon säkert HAR fått hemska kommentarer osv ang detta, men att tex anklaga TV4 för att mobba henne känns bara självupptaget.

   Jag får känslan av att Peg är en väldigt missunnsam person. Blir sur på Penny när hon blir gravid före henne och har uppenbarligen väldigt svårt för att Filip får mer uppmärksamhet än henne.
   Har alltid haft väldigt positiv inställning till Mia Parnevik men får väldigt dåliga vibbar här med nu. Inte ett ord om att man ska rösta på Filip och inte ett ord om att hon är stolt över honom eller grattis till vinsten.

    I vilket avsnitt i podden blir hon sur på penny för att hon är gravid?

  Kan någon förklara vad exakt det är dom sagt i lets dance? Fattar verkligen inte.

  Så som Peg beter sig på sin insta kan jag säga att några av mina vänner gör då de blivit singlar. Man kan alltid se det på deras flöde .Först gråter man en skvätt,sen är man så pepp och ska boosta sig själv typ stronger than yesterday och så kommer de småsexiga selfisarna och utmanande poserna då man försöker sälja in sig på marknaden igen….suck.

   Japp är så otroligt tydligt! Är det inte sitt ex hon hänger med hela tiden också? ?

  Att han inte förstår att han förtjänar bättre.

   Varför skulle inte Peg vara det bästa som hänt honom?
   Har det som visats varit så illa att så många tror något annat?
   Jag har inte sett något. Tänker dock att tv lätt vinklar saker rejält för en bra story.
   Det lilla jag sett har gett en positiv bild

    Lyssna på hennes podd och kolla Parneviks. Kolla hennes Instagram och insta stories. Hon är så labil och behöver hjälp.

  Uppskattar den ändrade tonen i dina inlägg, vilken skillnad ?

  Han sade: vi mår bra. Finns ingen indikation på att de är tillsammans.

  Får känslan över att det inte riktigt stämmer men vad vet jag. Och Martin känns lite oskön? Vet inte varför men får inte en genuin känsla utan mer fake-trevlig känslan

   Gillar inte heller honom, han känns verkligen fejk

   Jag tycker det känns som att Martin fastnat i hur folk uppförde sig, vad man skämtade om för 20 år sedan. Känns som att han inte utvecklats alls sedan dess utan mest bara stått still.
   Samma mentalitet som en ung snubbe när man är 50 bast känns rätt oattraktivt och oskönt.

  Väldigt svävande svar, men önskar Filip all lycka till, det var inspirerande att se hans utveckling i Lets Dance.

  Är det någon som vet om han funderat på att fortsätta dansa? Han verkade tycka det var kul

  Och jag är Kalle Anka!

  Bara en idé. Låt dom lösa det, om det är ett problem.

  Håller inte alls med. Han svarade inte ens på om de var tillsammans eller inte. Snarare undvek frågan. De följer inte varandra på Insta, Kristin har slutat följa Peg och typ hela hennes familj har slutat följa Filip. De är uppenbarligen p*ssed off på Filip. Även i Pegs podd så låter det snarare som att de inte är tillsammans. Så uppenbart att hon umgås med sitt ex för att försöka göra Filip svartsjuk också. Jag hoppas han har vaknat upp nu och insett att han förtjänar bättre. Peg verkar missunsamm, extremt osäker, otrygg och den som faktiskt är svartsjuk på riktigt. För bådas bästa hoppas jag aldrig de blir tillsammans igen. Däremot hade det varit kul om Bianca och Filip blev tillsammans???? Lämnade osköna P och P åt några andra ?

   Om det är någon som är osäker så är det nog du :-))))

  Vet inte vem som ”förtjänar” någon bättre. Känner ingen av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.