Therese Lindgren gör egen serie för Discovery
(Drygt 7 minuter in i klippet)

När Therese Lindgren tidigare hintat om att hon befunnit sig på en filminspelning så är det flera läsare som gissat att hon fått en roll i årets julkalender, men hon berättar skrattade att de aldrig hörde av sig till henne efter hennes insats. 🙂

Istället avslöjar Therese att hon håller på att göra en egen drama-komediserie med en egen regissör, en producent, en makeup-artist, en kostymör – ett helt team – som håller på att spela in den serie som hon skrivit, tillsammans med en jätteduktig manusskribent.

Allting började för drygt ett år sedan, efter att Therese haft ett möte med Discovery, där de diskuterat om de kunde hitta på någonting tillsammans.
En ny säsong av ”Therese testar”? Vill hon vara med i en dokusåpa?
De kom fram till att Therese skulle fundera över, att om hon fick göra en serie, vad skulle den handla om?
Vilken genre? Hur många avsnitt? Hur långa avsnitt?
Hon kom fram till att hon ville göra en serie om någonting hon kan, som hon är bra på och kom fram till att hon kan känslor, hur det är att växa upp, att vara ung vuxen, hur det är att lida utan psykisk ohälsa, hur det är att känna sig som en den enda i hela jävla världen, hur det är att bli lämnad av den stora kärleken, att bli dumpad för att ens partner inte längre älskar en.

Till slut hade Therese en färdig idé, om än supergrov, som hon pitchade till Discovery som efter överläggningar kom fram till att de ville ge Therese grönt ljus att gå vidare med sin serie. 
Sagt och gjort, Discovery anlitade ett produktionsbolag som blev Warner Bros, som drog igång castingprocessen där etablerade skådisar kom in och provläste ur det manus som Therese skrivit tillsammans med manusförfattaren.

Sedan fyra veckor tillbaka så spelas Therese Lindgrens serie in och hon är helt övertygad om att följarna kommer älska karaktärerna och skådespelarna.
Det kommer bli åtta stycken avsnitt av serien som fått namnet ”Dumpad”, och den kommer visas i höst på Discovery.

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kul med ökad mångfald bland serie-skapare! Blir spännande att se om den är bra 😊

  Spännande

   hahahahaha såg ju typ ut som honom också xD

  Undrar om hon verkligen skrivit manus eller om det bara heter så för att hon ska locka tittare.

   Kändes inte direkt som att hon ljög om det när man kollade på vloggen. Dock har hon ju såklart fått hjälp av riktiga manusskrivare, men hon har varit med och tagit fram handlingen.

  Vad roligt 😊

  Skönt att hon fokuserar på något annat än Youtube för hennes videos där har inte hållit måttet på länge.

   Tycker hon är en av få som verkligen engagerar sig för att skapa nytt och roligt content, leker med effekter och är allmänt rolig i sin personlighet också. Dock tror jag att hon kanske känner sig sliten i videoskapandet för att hon gör så mycket annat och har varit aktiv så himla länge ☺️ Jag hade iaf vart det om jag var hon 😅

   Inte enligt dig nej.

    Vad bra att du klargjorde att det var min åsikt jag uttryckte.

  Det är samma producent som Alla Utom Vi. Så jag tror att det kan bli bra!

  Detta låter stort. Grattis!

  Spännande att två Influenser gör tvserier samma år som båda handlar om att bli dumpad i sommarstockholm och hur man överlever det.
  Även om Beijers är baserad på hennes egen roman så har Therese serie vissa likheter. Undra vilken som kommer få bäst kritik …..

  Ska jag vara kritisk så tycker jag också att det ska bli spännande att se om Therese huvudkaraktär lyckas komma över sitt ex eller göra som Therese själv gjorde och lägga ett/två år på att få tillbaka killen.

  Kommer garanterat vara bättre än något Jockiboi skulle kunna skapa

   Du menar att det kommer vara bättre än att ställa ett gäng som inte ens kom med i ph på en platta. Sen kasta lite ägg och färg och bajsspray på dom och se vem som står kvar längst?

   Nej… kan det verkligen bli bättre än det?

    Japp, helt säker på det

  OT, är antagligen sjukt efter men vad hände mellan Angelica Blick och hennes fästman? De verkade superkära och senaste jag såg var att de förlovade sig.. Nu är han raderad från hennes Insta. Någon som vet vad som hände?

   De gick aldrig ut med en faktisk orsak men av det jag läste in av deras respektive instagram-posts så lät det som att de hade försökt och att de båda sörjde att det inte gick. Ibland kan ju kriser (typ Corona, eller annat) göra att man tvingas separera även fast man älskar varandra mycket. Jag skulle inte bli förvånad om de hittade tillbaka till varandra men kanske behöver lite tid isär. Tycker att de båda verkar vara fina personer!

   Behöver inte vara något som hänt. Mitt förhållande tog också slut under coronakrisen, vi gled isär och han kände inte sig kär längre och ville inte mer. Trots att vi hade verkat väldigt kära bara veckor innan.

  Det måste vara Discovery+ som menas, eller hur? Om hon inte ska göra en naturdokumentär alltså… 🧐

    Då kan det rättas i inlägget 🙂

  Hm, efter att ha sett ett par avsnitt av Nours serie Skitsamma som var så fruktansvärt dålig är jag skeptisk till … tja allt ? Kopplingen är mest mediakvinnor och Discovery iofs. Men ändå.

   Men finns ju massor av serier/filmer som inte passar ens smak, man kan ju inte döma allting efter det 😅 Ger man ingen annan serie en chans så kommer man ju aldrig hitta något man gillar

   Har inte sett den, nyfiken på vad som gjorde den så dålig?

  Ja jag tänkte också direkt på Joakims skitserier. Här får en influencer att samarbeta med Warner Bros och Discovery, tunga namn bägge två.
  Impad och glad för hennes skull, hoppas det här blir riktigt bra! Å kul att se en influencer göra nåt annat än smink, billiga kläder och energidrycker (jo jag vet att TL gjort smink, hudvård osv)

  Hon slår en man på fingrarna 🥳🥳✨

  Kommer Therese spela med själv i serien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *