Joakim Lundell erbjuder hittelön på 50 000 kr

Återigen har Joakim Lundell fått en av sina lyxbilar vandaliserad med ägg.
Familjen håller just nu på att bygga ett garage, men i väntan på det så tvingas Joakim Lundell parkera sina bilar på gatan. Normalt sett så står de parkerade nära familjens hus och övervakas av kameror, men i natt flyttade Joakim bilen längre ner på gatan, där den då ska ha ”äggats”.
Han trodde inte att någonting skulle kunna hända på en enda natt, men som ni kan se i videon här ovan så hade han fel.

Nu går han ut och erbjuder en hittelön på 50 000 kr till den som kan inkomma med ett tips som leder till att vandalerna identifieras. 
Han menar att det är det enda sättet att stoppa vandaliseringen, att visa upp att man åker fast om man gör så här.

Det är inte första gången någon vandaliserat en av Joakims bilar.
Förra året så utsattes hans Lamborghini med nummerplåten ”Känd” för en liknande ägg-behandling, men den gången tog Joakim det hela med ro.
Det gör han inte den här gången, utan erbjuder som sagt 50 000 kr i hittelön på den eller de som kastat ägg på hans bil.

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kanske någon granne som lessnat på deras ständiga byggkaos bla och passar på att utöva lite hämnd?

   Är det en bra lösning tycker du? Att var & en leker polis?

    y?️ uttrycker ingen åsikt. Hen uttrycker en möjlig förklaring, en hypotes. Med frågetecken efter så fritt fram att diskutera om så önskas. Hugg inte i onödan nu.

     Och 13:15 ställer en/ två frågor men visst fortsätt hoppa … moget …

   Fast som jag förstått det så har dom en bra dialog med alla grannar, vilket jag ändå vågar tro på. Nu har dessutom han gått ut med att han hittat ungdomarna som har gjort det här.

   Hade det varit vuxna som hade gjort detta så hade det varit lika omoget som dom ynglingar som faktiskt gjorde detta.

    Det är ingen granne som vågar bråka med Jocke. De skulle bli uthängda på Instagram och Youtube

  Off topic:
  Paow har gjort ett antikroppstest (finns på hennes Instastories) och är förvånad att hon har antikroppar? ”Får man antikroppar av vaccinet?!?!?!” *surprised Pikachu face*

   Fast man får ju inte samma typ av antikroppar av vaccin och av sjukdom. Hennes test visar nog att hon haft sjukdomen.

    Vem är ens förvånad

     Skulle tro att vi är många som haft covid utan att veta om det. Med tanke på att sjukdomen för många knappt eller inte märks.

    Har du någon källa på det här? Efter lite googling kan jag inte hitta att vaccin inte skulle ge IgM antikroppar (det Paow testades och var positiv för). Snarare tvärtom, se ex. https://www.nature.com/articles/s41467-021-24285-4

     På primacovids test står det i alla fall på frqmsidan och i instruktionen att det inte påvisar antikroppar från vaccinet utan bara från viruset. Och det testet visar både igg och igm.

     För att påvisa antikroppar efter vaccinet måste man ta ett semi-kvantitativt antikroppstest som analyseras på labb. Det är väldigt få ställen som gör dessa tester eftersom de bara används inom forskningen och för patienter som man av någon anledning misstänker inte har fått antikroppar av vaccinet.

     Så om Paow har antikroppar har hon varit sjuk, så långe hon inte gått till en klinik och specifikt bett om ett semi-kvantitativt test som mäter antikroppar efter vaccin med hjälp av spikeproteiner.

   Har Paow vaccinerat sig?!???

    Hon vaccinerade sig i Miami, om jag inte minns helt fel. Dock vet jag inte om hon hann få två doser.

     Jag hänger inte med… Har hon inte snackat skit om covid och vaccinet? Hon är väl en anti-vaccer? Har jag missat något?

      Jag ska ta min första dos idag. Kan ärligt säga att jag egentligen inte är så sugen på att göra det, om jag skulle tänka egoistiskt hade jag nog struntat i det. Men nu ser ju världen ut som den gör så för att förhoppningsvis minska smittan, kunna resa osv så kommer jag ändå vaccinera mig. Gör det mer för att ”få fördelar” än mig själv helt enkelt.

       Ja frågan är ju vad som är bäst. Att vaccinera sig nu eller vänta till september då de uppdaterade vaccinen kommer som även ska skydda mot fler varianter…

        Och medan du väntar så kan du få covid och bli jättesjuk eller ännu värre.
        Smart.

       Samma här. Tar det enbart för att få intyg på att jag är vaccinerad då jag tror att det kommer att krävas när allt öppnar upp överallt.

       Samma här. Dock inte bokat tid än, men ska göra det närmare hösten.

   Testen man köper på apoteket visar inte antikroppar från vaccinet utan bara från själva viruset.

    Källa? Testen visar IgG och IgM, vilka båda bildas efter vaccinering (se länk från Nature ovan)

     https://www.apotea.se/primacovid-covid-19-antikroppstest?gclid=EAIaIQobChMItLKLvObQ8QIVuwWiAx317wfEEAAYASAAEgJQbvD_BwE

     ”Observera att detta test endast påvisar antikroppar i blodet efter genomgången SARS-Cov-2 infektion inte efter vaccination mot Covid-19.”

     Varför vet jag inte. Men så står det där i alla fall.

     Ingen källa mer än att det var den infon som framgick i antiktoppstestet jag köpte på apot. Testet visade både IgG och IgM men det stod att det endast visade om man varit sjuk, inte om man tagit vaccin. Framgick inte varför och vill du ha bättre källa än så… ja, det har jag ingen.

  Enligt hans Insta har han nu fått reda på identiteten på vem det är.

  Kan vi prata om Monas helt vedervärdiga inlägg på insta där hon berättar att hennes dotter äntligen ”ska ta tag i rynkorna i pannan” och göra botox på hennes favvo-klinik??? Så oerhört tragiskt alltså

   Ge henne inte utrymme här en kändis wanabee?

   Mona är spritt språngande galen. Inte konstigt att hennes idioti förs över på dottern. Mona blir ju inte direkt snyggare av allt hon sprutar in.

    Exakt! Alla dessa behandlingar Mona utfört…för vad?
    magoperation, avancerad operation av halsen, läppförstoring, fixat kindbenen med filler, flera prophilobehandlingar, tandblekning samt tandkorrigering, botox melland ögonen och pannan, ögonbryn och eyeliner tatuering…

    Detta är endast vad hon skrivit i bloggen.
    Nu uppmuntrar hon dottern att gå samma väg, säkert för reklam.

     Hur gammal är hon? Hon ser ut att vara en ganska ordinär 55-plussare?

      Stämmer att hon är runt 55. Tycker dock inte hon ser äldre ut än så ?

     Hon har opererat gäddhänget också, i en tämligen svår och svårläkt operation för några år sedan. Skyllde hänget på sin gbp-op, men vägrar än idag gå i ärmlöst, för surprise surprise, det hänger ändå p g a ålder.

      Och hon ska snart op brösten. ”bopparna” är ju så stora, Ja hon kallar dom så.

    Du Nina är väldigt anti Mona. Jag tycker Mona är snygg. Hon verkar inte hålla på med filter iaf som Bianca och Anna Book.

     Är väl bättre med filter? Det kan man ju liksom ångra..

     Alla får se ut som de vill så länge man inte åtgärdar utseendet?

  Fan hur mycket pengar har dessa människor

  Heja äggkastarna! Typ.. Är så trött på Joakim och allt skit han håller på med (känns som han konsumerar mer än vad han tjänar dessutom? han lär väl vara med i lyxfällan snart han med)

   Var bor du? Tänker att alla som ogillar din idiotiska kommentar kan kasta ägg på din egendom, för du är väl okej med det åt båda håll?

   Även ”vanliga” ökända människor råkar ut för äggade bilar, min pappa fick på både sin bil och fönter. Är det sant att Joakims märkeskläder är fejk?

    Okända ska det stå inte ökända haha men säkert råkar ökända ut för det också.

    Han verkar ha en uppsättning 100% äkta och en uppsättning fake för att på så sätt inte kunna bli rånad på någonting äkta 🙂 vilket ju ändå är rätt smart, dock förmodligen ingenting som så många skulle göra. Men känner han att det fungerar så go for it.

     Och den förklaringen tror du på? Förhindrar det honom från att bli rånad?

   Menar du verkligen att det ger dig rättigheter att trasha andra människors egendom pga att du är trött på dom? Antar att du är 10 o sjuk av avund.

   Hur bitter får man vara?

  Någon som vet vad det är för straff på att ägga någons bil?
  Kan ju bli ekonomisk lönsamt att göra det och sedan anmäla sig själv menar jag ?

   Tror också han gjort det själv… så han kan prata om det, få uppmärksamhet som han nu fick

    Skulle inte förvåna mig det minsta.

    Ok såg nu att han lagt ut video på dom som kastar MEN står fast vid att han vill ha uppmärksamhet och det känns som något han skulle kunna göra

     Han älskar ju drama.

     Kanske betalt dom ??

  Absolut att man ska kunna ha sina saker ifred osv. Men de har ju inte vidtagit så många åtgärder själva. Bilen står på gatan deras bilar har blivit utsatta förr filma inte era bilar innan ni byggt klart garaget då.. och ja de har kameror men i trädgården han kan ju inte sätta upp kameror utanför tomten mot gatan som han påstår och de bor mitt i ett villa område. Jag hade ju byggt ett nytt hus som låg avlägset med stor tomt där man kan ha massa kameror på sin tomt. Såklart ska de inte behövas men det har hänt de redan innan de flyttade och man får kanske också vidta lite åtgärder själv typ tänka ska vi verkligen filma vårt hus ska vi verkligen uppmärksamma detta ska vi ha svindyra bilar när vi inte har garage osv. Hur kan de vilja bo kvar i huset? Jag hade inte sovit tryggt där om jag vet folk går utanför osv verkligen jättekonstigt och vem pallar att renovera ett hus i fyra år de måste ju påverka de så jävla mycket hur kopplar de av? Så många frågor. Han säger han mår dåligt psykiskt och är folkskygg ja tro fan de men gör något åt deeee

   Det va som när Jocke och Jonna köpte en lägenhet på bottenvåningen och klagade på att folk va där och sprang. Självklart ska man inte ta att folk kommer hem till en för att man är offentlig men att köpa en lägenhet på bottenvåningen och sen gnälla på att det är insyn, folk knackar på osv…..

    Lunabelle har ju aldrig ens levt i ett hus utan renoveringskaos. Stackaren. Borde vara prioriterat att få huset klart för barnens skull. Inte för att kunna casha in mer pengar till bolaget… Sen snackar han om att renovera om saker de redan renoverat för att Jocke nu lärt sig så mycket mer om renovation och inredning? Befängt. Låt barnen vara barn och få springa runt i sitt hem utan att konstant behöva passa sig för var man springer och för att det alltid är diverse snickare osv i hemmet där man kanske vill vara ifred…

    Jag har verkligen gjort allt för att försöka förstå hur de tänker lyssnade på deras podcast det enda jag fått fram hittills är att allt de gör är för content de slutar ej renovera huset för att då finns det inte mer material till deras byggserie, bilarna är skaffade för att väcka uppmärksamhet och att de drar tittare när de gör klipp ang bilen osv. De har även sagt att huset inte betyder så mycket för dem och att de inte direkt känner sig hemma. Tänk er att renovera ett hus i fyra år och man känner ingen skillnad från det att man flytta in man mår fortfarande dåligt och sen all ångest han säger att han har för att han ej vet om de har råd till renoveringarna men att de kommer gå ihop i och med byggserien. Då känner jag bara Vad gör ni för er egen skull? Vad mår ni bra av? Kanske dags att sätta sig själva först? Sen pratar Jocke hela tiden om vad han gör för bolaget att han är stjärnan att Jonna ej är delaktig och så vidare och hela tiden påpekar han hur synd det är om Jonna. Dessutom förminskar han henne hela tiden genom att klappa henne på huvudet och bara tänk att ditt content också blev uppskattat av tittarna. Sen säger han rakt ut i deras serie det är så synd om Jonna för lunabelle tycker mer om mig och tar henne och går fram till Jonna och tvångskramar henne och bara du måste krama mamma också. Vi alla föräldrar upplever att våra barn har perioder där de är extra nära ena föräldern men han gjorde de till en så stor grej så där står Jocke och gråter för att lunabelle hellre ville leka med honom det kändes så utlämnande. Det kändes som han gjorde de ännu värre att påtala detta inför alla och inför Jonna och sen går han iväg med lunabelle och bara ja du måste vara snäll mot mamma kan du snälla låta henne lämna dig på förskolan. Jag blev illatillmods för det kändes som Jonna liksom blev riktigt ledsen över det när Jocke gjorde de så uppenbart. Självklart har Jocke haft sin karriär först men jag gillar Jonna mer och självklart ska Jocke ha cred för det han gör men när de själva i podden berättar hur dåligt de mår och att det är Jocke som står för allt jobb och det är Jocke som väljer allt som köper allt gör om allt väljer inredning osv då kände jag bara att hon verkar ju inte va med på noterna alls hon älskar second hand och begagnat enligt sig själv och vill renovera möbler medan han vill ha allt de dyraste måste va sjukt frustrerande när en är ”enkel” av sig och en extremt extra. Jag förstår att yngre människor tänker wow osv men om man har fungerande programidé som spökjakt och vill utveckla format satsa på de då till hundra procent men det är allt trams sidan om som blir så fel allt drama osv. Känns som Jocke tappat fotfästet och skulle nog må bra av att Jonna ist ansvara för hur deras hem skulle se ut mer personligt osv känna sig hemma. För mig blir det som att följa Anna book på insta som att bevittna något som eskalerat. Hade Jocke och Jonna älskar sitt hus känt sig nöjda och hemma i huset så hade man inte brytt sig om hur det såg ut eller vad de kostat men att göra det för content som i detta fall yngre uppskattar? Det är inget fel på deras hus som det är nu om de trivs i de men de verkar ju hela tiden bara få ångest av det. Man blir ju inte direkt avundsjuk mer orolig för hur det ska sluta speciellt när man vet hur de haft de innan man sitter ju och är livrädd för att allt ska gå åt helvete och va tillbaka på ruta ett. Jag unnar de framgång såklart och pengar men försök ha en stadig grund och spara kapital för de får förmodligen bara tillbaka cirka hälften av de de lagt på huset eftersom nästa köpare inte kommer va vem som helst för det passar inte vem som helst osv. Har jag fel och allt går skitbra och de har jättebra kapital om några år hatten av då (så länge de mår bra och gör det för sin egen skull). De har kanske värdens plan och full kontroll och lotsas att de ej har koll vem vet. Men det gör ont att se när de gråter i byggserien för pengarna är slut och behöver skicka hem personal och säger ja de enda vi kan göra nu för att ha råd med de snickarna vi har kvar är att exponera lunabelle så vi får vlogga hennes kalas vi gillar ju inte att vlogga och visa vårt privatliv men pengarna måste in. Jag förstår ej logiken.

     Följer inte dem men om det är som du beskriver så är det ju helt sanslöst vad de gör för att hålla sig relevanta. Känns problematiskt om de behöver göra av med så mycket pengar att de måste pausa husrenovering och exponera sitt barn för att dra in cash… som en ond cirkel

     Nu orkade jag inte läsa din novell men jag har inte uppfattat podden på det sättet du målar upp det. Man måste nog lyssna själv för att kunna få en bild. Sen tror jag att om man tycker att J&J är dåliga människor från början så är det klart att man tycker att podden vinklas på ett visst sätt när det gäller vissa saker. En vattendelare helt enkelt 🙂 en smaken är som baken situation.

     Jag har inte riktigt uppfattat podden på det sätt som du beskriver. I synnerhet det de sagt om huset. Sammanfattat sa de att huset inte är det viktigaste när allt kommer omkring, utan att det är familjen som är viktigast. Om de skulle bli av med huset är det viktigaste att de trots allt har varandra. De har inte sagt att huset inte betyder någonting.

  Tycka vad man vill om människor men detta är ändå sjukt trist.. jag hade blivit ledsen.

  Är väl bara att åka och tvätta bilen…

   Eller hur? Men bäst att först göra en enorm grej av det på sociala medier så man får sympatier och uppmärksamhet = pengar…

   Exakt min tanke.
   Hade förstått hans ilska om dom hade kastat sten men det här löser han ju med en vattenslang.

    Försvinner eventuella lackskador med hjälp av en vattenslang också?

   Ägg är inte helt lätt att få bort, och han vill knappast skada lacken på bilen. Här där jag bor har ett antal ungdomar som nattnöje att kasta ägg på folks hus; fönster och fasader. Det har varit jättesvårt att få bort kletet och husägarna är inte glada, så att säga.

    Ägg går absolut bort utan att skada lacken genom en vanlig tvätt av bilen. Det vet jag av egen erfarenhet.

     Jag fick ägg kastat på min bil för någon vecka sedan, med väldigt fula lackskador som följd.
     Dessutom får jag betala mer i självrisk nu än om jag själv hade orsakat skadorna.

     Om det hunnit torka?

    Är ju inte lack utan en ”foliering” på bilen som Jocke pratar om hela tiden

   Nja, äggviteproteinet kan bli svårt att få bort om solen gassar på rejält så att det koagulerar.

   Men samtidigt, en bil för flera miljoner parkerad på gatan?!

  Är det en slump att just Jocke drabbas av all skit? Vissa människor har någon magisk förmåga att dra till sig alla problem och vara i centrum av allt drama. Vad kan detta bero på…..?

   Han är känd och har filmat området han bor i 10000 gånger. I norrköping lär det spridas mycket enklare än i Stockholm dessutom. Sen att hans följare är barn och tonåringar leder ju också till sitt

  Patetiskt att förstöra andras egendom

  Han har för mkt pengar är det enda jag kan tänka med detta inlägg

   Så om någon har för mycket pengar så är det ok att sabba personens egendom? Tänk en runda till du.

  Vilket desperat försök att få visa upp att han kan lägga 50 000 på det absolut mest onödiga skit jag hört i mitt liv. Sätta dit några 12 åringar för äggning av en (asful) bil. Gör något vettigare med din tid och dina pengar, Jocke! Är du inte typ 40 och har två barn? Beter dig som 18 (ja, jag tror han har sån hybris så han läser här.)

  Jag är inget större fans av jocke och Jonna, men jag bor i samma stad som dom.
  Även om de är kända så får ju fansen sköta sig. De beter sig så illa stundvis när man ser dom offentligt. Vad har vi andra gjort som får stå ut med fansens idiotiska påhopp på dessa.
  Stod bakom jonna i en kassakö. Inte en sekund får människan att vara ifred. Och de är inga trevliga fans som kommer fram. De kräver en massa av jonna. Och vi andra runtomkring får både se och höra detta.

  Sen vad alla dessa människor måste åka omkring deras hus ?! Vad är det bra för ?!

  Låt dom vara ifred nån sekund om dagen.

   Har ”ni andra runt omkring” ingripit för att hjälpa henne i en utsatt situation eller har ni bara stått och tittat på? Man kan ju visa lite civilkurage och stötta en person som utsätts för påhopp.

  Någon som vet vad Lundells grannar tycker om att ha de som grannar?

  Jocke uppdaterade under dagen att han fått reda på vilka det var och att han åkt hem till dem och pratat med deras föräldrar. Han sa att han tycker att det känns bra för det kommer barnen kommer att få konsekvenser av sitt handlande. ”Det är viktigt, annars kommer de aldrig att sluta.”

  Jocke som är självutnämnd psykolog borde väl då veta att straff inte hjälper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *