Tjafsigt värre mellan Josephine Qvist och Exonphspoilerse

Spoilkontot Exonphspoilerse blev bra i kanelen här för lite sedan och uppdaterade hej vilt på sitt konto, där hon sågade vissa influencers vid fotknölarna.
Det uppskattades inte av alla, och i dyningarna av det så har en lite konflikt materialiserat sig mellan Nessa (som driver exonphspoilerse) och influencern Josephine Qvist.

Här kommer några exempel på hur deras tjafs utspelat sig på Instastory:
Varning för enormt sandslottsbyggande.

Nessa: Jossn blockerar verkligen alla. Skulle nån skriva "din sko är ful" då blir det block. Josephine: Helt korrekt. Blockar minsta lilla negativa kommentar eller åsikt om mig eller någon annan. Elaka människor eller människor utan ett eget liv som endast fokuserar och letar fel hos andra har absolut inget att göra på min Instagram. Jag delar med mig av mitt privatliv här. Det är känsligt, jag är sår och ibland "vikerut" mig helt med känslor osv. Såklart ingen trött rövhatt ska få ta del av det. nNj nej nej sånna människor är inte välkomna.

Fråga till Nessa: Du tycker att Josephine överdriver genom att blocka. Kan inte ta kritik? Svar:Sant, tycker hon överdriver som fan. Visst man kan blocka vissa. Men en person ska kunna få säga att ett plagg inte är så fint. Varför ljuga lixom?
Josephine: @exonphspoilerse kan du snälla sluta prata om mig på din story? Jag gör som precis jag vill. Kan du lägga aaaaaav?

Fråga till Nessa: Josephine blockar folk som kritiserar hennes beteende på ett sakligt också. Nessa: Sant, hon är för känsligt. Blir stressad av det.
Fråga till Nessa: Har du sett Jossans senaste story? Nessa: Nej, ja har inte sett och vill inte se. @josephineqvist SLUTA VARA SÅ KÄNSLIG helt seriöst.

Fråga till Nessa: De med Josephine, jag förstår henne, om du inte har något snällt att säga, säg det inte alls då. Nessa: Jag har inget emot henne alls. Men när hon sitter och frågar mig: Hej Nessa, är denna kofta snygg" och jag ärlig som jag är svarar NEJ" Då blir hon sur? Det är inte äkta vänskap.

Nessa: Det är inte så att jag ba omg Jossan så ful kofta du har, utan hon skrev och frågade vad jag tyckte.
Fråga till Nessa: Är du vän med Jossan och Elin? Nessa: Jag bråkar med Jossan. Elin är en egen person. Varför tror ni att de är ihopsatta? Bara för att jag bråkar med Jossan så bråkar jag inte med Elin, Har förresten fixat en dejt till Elin. Så taggad.

Jag känner mest bara #sandlåda om hela grejen, särskilt om det stämmer att de båda faktiskt är vänner vid sidan av sina sociala medier.
Vad är DIN spontana reaktion, nu när du ändå verkar ha tagit dig igenom alla inlägg för att hamna här?

Vill ni veta vad som är mest underhållande i den här ”överkänsliga influencers som blockar-diskussionen”? Att Nessa och @exonphspoilerse blockerat Bloggbevakning på Instagram. 😂😂😂

Så jävla överkänslig, liksom. 😚

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hmm… så Jossan vill att Nessa slutar skriva om henne med motiveringen ”jag gör vad jag vill, så sluta skriva om mig på din story”. Varför får inte Nessa göra vad hon vill på sin story då? Varför får Jossan ge svar på tal ang Nessa på sin egen story?

  Ska jossan bestämma vad (och vart) andra får/inte får skriva om?

  Influencers är patetiska.

   Ellerhur!! Har aldrig förstått mig på den människan. Så oskön.

   Josephine är verkligen ett skämt. Förstår inte hur Elin (poddkollega) står ut med henne. Inte för att hon blockerar folk, utan för att hon tror så himla mycket om sig själv och konstant nedvärderar människor numera med en fjuttig (urtråkig) podd som så uppenbarligen enbart existerar på grund av pengarna och klicken till egna kanaler som den genererar.

   Hon verkade skön och mogen till en början men det har spårat helt nu, tål inte ens att lyssna på deras podd – då hon verkar tro att hon är smartast, snyggast, snällast och bäst.

    Men de är väl inte samma sak att blocka en ”bevakningsblogg” från ens instagram? 😂

     Skulle va en egen komentar

  Kliv ur sandlådan!!

  Väx upp, får lite perspektiv och snygga till Er.

  Stå för vad ni skriver, säger och gör. Men allt behöver inte bli publikt, det blir bara löjeväckande.

  För att citera kidsen: fjortisbeteende de luxe

   Hahah åh, håller med dig osv men så har nog inte kidsen sagt sen jag var tonåring… I början av 00-talet 😅

    Du har inte särskilt mycket kids omkring dig hör jag….. Inte i storstad i alla fall, vad det verkar.

  Vilka fjortisar! 😄

  Och tänka sig att dom här personerna tjänar helt sjuka summor per månad.

  Tycker det är förståeligt att ibland vara bitter, Jossan har absolut haft fog för det, men det känns tråkigt att hon verkar ha fastnat i det och inte kommer ur den spiralen.

   Tycker också hon känns väldigt bitter och missnöjd med det mest. Känns verkligen som en energi-tjuv att umgås med! Trist för upplevde inte henne så i början av deras podd!

  Är man så känslig att man blir sur över en negativ kommentar om en kofta, då ska man nog inte ha sociala medier.

   Är helt med dig.

  Snark

  Tycker att Jossan och Elins podd är så mysig att lyssna på i vanliga fall men tycker på senare tid att Jossan verkligen blivit så bitter, och efter allt dom säger ”ah nu får vi säkert HAT för det här” och är väldigt negativa mot allt. Känns inte som att dom tycker att det är kul längre.

   Alltså jag håller med! Gillade förr deras podd, man blev glad skitsamma vad de pratade om! Men nuförtiden så är Jossan jobbig, klagar på allt och alla, ”vi får säkert har” ”jag får blocka vem jag vill”-vilket hon absolut får men hallå nån gräns måste det väl finnas för ifall hon inte har följare snart mer så får hon ju inga pengar. Senast då hon satt o skröt massor vem som frågat henne på dejt osv 🤦🏻‍♀️

    Tycker podden går på tomgång, samma upplägg, samma frågor och numera även samma gäster mest hela tiden. Stör mig på att de är så dåligt förberedda och lite väl korkade, istället för att sitta en kvart och tjata om att man är kissnödig kan man ju sätta inspelningen på paus och gå och kissa t ex. Plus att det börjar märkas mer och mer att de egentligen inte är så bra kompisar, det verkar ju inte som de umgås förutom när de poddar nuförtiden.

     Vad gick du för linje på gymnasiet? 😀

   Tål inte att lyssna på podden längre. Tyckte också det var otroligt mysigt till en början men de:

   1) svarar aldrig på frågor man ställer
   2) spelar in typ 10 veckor i förtid, det de pratar om är inte ens aktuellt när avsnittet släpps
   3) har exakt samma upplägg, om och om igen
   4) tvingar fram saker de ska säga och ”avslöja”? Ingen bryr sig. Snark.
   5) Josephine ska konstant skryta om hur mycket alla vill ha henne (vilket säkert inte är sant, oavsett så är det otroligt oskönt).
   6) Klagar på att de ej vågar säga vad de tycker och tänker på grund av hat – eh? Kanske det är dem som är känsliga. Pallar blocka folk som ej tycker ett par skor de postat och bett följare rösta om är snygga.

  Madde Ilmrud lämnat positiv kommentar på Mys insta. Var det inte flera års drama mellan dem? Typ när Maggan tröttnade på My.

   Ja Madde har börjat skriva kommentarer till My hon som verkade tycka så illa om My tidigare och var så emot att folk reste men Mys resbilder gick att gilla hehe märkligt. Madde har väl inte så många av andra vänner kvar så nu passar My igen tydligen.

   Madde har ju förresten många ungar som kan hjälpa till med alla flyttbestyr. Nån som som kan klippa gräsmattan istället för Antonio. Nån dotter får ta Felicias plats eftersom My själv inte ens kan sortera kläder.

  Följer exponthe och hela grejen med kontot är ju att hon kan skriva det vi alla tänker utan att bli blockad pga så poppis. Sen ska väl alla blocka de de vill och det är ju en right de har 🤷‍♀️ har aldrig följt Jossan eller kollar på ex on the beach (försökt men tycker konceptet är så jävla tråkigt) men började följa henne nu endast pga detta drama så möjligtvis är det bara ett PR trick för att få folk utan liv (dvs mig) att följa 🤷‍♀️

   Bästa slutsatsen! ”…ett PR trick för att få folk utan liv *(dvs MIG)*att följa👌🏼👌🏼👌🏼

  Usch den där exonph är rent av obehaglig. Sitter och försvarar att hon får bete sig som en skit. Men vad ska man förvänta sig av någon som skvallrar om knullrealitys..

   Hon om nån behövs!

  Sjukt att folk faktiskt betalar 31 000:- för att träna med Josephine och hennes assistent i Marbella. Wow.

   Ex moms dessutom.

    Det är olagligt att marknadsföra priser till privatkund (konsument) exklusive moms. 😅

   Från ons till sön dessutom så ingen lång resa direkt. Men då får ju deltagarna bo i Jossans nyrenoverade hus så inga hotellkostnader där inte. Får ju Blondinbellas golfresa som jag har för mig aldrig bli av att framstå som prisvärd, den var väl en vecka med hotell för typ halva priset mot vad Jossan tar.

    Så genomskinligt att Jossan endast försöker få lägenheten i Spanien att synas mer pga denna ”träningsresa”.. Och haffa en massa spons. Och med det hoppas på att gå redigt på plus med all överpris hon tar av alla medlemmar ☝🏻

   Heeeelt sjukt

   Sa samma sak. Folk har för mycket pengar! Om man lägger 31k på en fyra dagars resa.. Då har man för mycket pengar…

  Gick på samma gymnasium som Vanessa och hon är minst sagt speciell.

   Vet inte varför jag blir så sjukt nyfiken 😅 men speciell hur?

    hhahah jag med blir orimligt nyfiken? Snälla berätta mer om henne 19.05!

   Haha åh jag är också från samma stad och lika gammal som henne. Tycker hon är heeeelt annorlunda på instagram jämfört med i verkligheten, där jag iaf uppfattat henne som ganska blyg och tillbakadragen. Inte alls lika skrikig och hetsig som på insta.

  Varför skulle man inte få blocka/radera precis vad man vill på ens egna sociala medier? Det är liksom inte någon öppen scen. Passar det inte så får man väl ta sina kommentarer på annat ställe där de tillåts.

  Folk verkar tro att man har rätt att säga vad man vill, hur man vill och var man vill på Internet för annars är man censuuureeerad 🥺

   Det får man ju men hon får ju sitt levebröd pga sociala medier, hon borde kanske inte blocka hejvilt och snabbt bli utan följare. Då kan man inte dra till Aruba i 2 veckor för att sedan åka till USA ….

  Den här spoilertjejen verkar så sjukt oskön (följer inte henne så har fått min uppfattning härifrån). Får känslan av att hon är en sån som rättfärdigar elakheter med att hon bara är rak och ärlig.

   Tycker inte hon är elak? Hon bevisar hur många influencers bara är en bluff vilket är så bra. Sen är hon väldigt sarkastisk som hon har pratat mycket om i podden! Hur folk inte förstår att hon till stor del är ironisk och alltid missuppfattar henne.

   Då borde du lyssna på hennes podd. Hon är inte alls sån i verkligheten! Hon är mycket sarkastisk på sin ig och driver om sin popularitet.

  Tycker ändå att Nessa är en skön fläkt i den världen. Hon festar typ aldrig (speciellt inte i pandemin) hon jobbar natt inom vård och har två jobb vad jag förstår det. Hon gör i stort sett tre samarbeten (Nelly, protein, volt) samma om och om igen. Hon ifrågasätter mycket, hon vet extremt mycket. Hon uttrycker flera gånger att det är en extremt falsk värld, att så många umgås för content/för det tillhör samma klick men snackar skit om varandra.

  Hon har skinn på näsan och vågar säga bullshit om stora konton. Hon verkar mest vara på jobb eller hemma och planera sin resa för att träffa Nicki. Pratar väldigt mycket om att spara pengar och att man ska stanna i skolan.

   Håller med!!! Älskar Nessa!!

   Jag älskar Nessa, så skön tjej 😍

   Håller helt med dig!!! Älskar henne! Fördtår att influncers inte tål henne då hon synar deras bluff för oss alla gång på gång! Men hon har sjukt bra värderingar och verkar vara en vettig tjej som sagt. Sen är hon väldigt sarkastisk om sin hybris och där missuppfattar många henne.

   Intressant vinkel, hon hade kanske varit älskvärd om hon inte varit så barnslig. Fastnar mest på hennes grej med att hon ska ”åka till usa och träffa nicki”. Tycker hon är så sjukt obehaglig? Ska hon bryta sig in i hennes hus och ba ”hej jag är ett stort fan” som om nicki kommer bli glad och imponerad. Hon verkar galen.

  Nessa verkar mer skärpt än Josefin men vad vet jag, jag tycker nessa är en frisk fläkt 😂

   Nessa verkar mer skärpt än de flesta i influencer-världen 🙃🙃

    Helt rätt!

  Vet ni om man kan kringgå USAs inreseregler när man varit på en karibisk ö? Som tillhör Holland.

   Det hoppas jag verkligen inte att du kan. Så ansvarslöst av dig att ens ställa frågan

   Fråga Josephine

   ”Tillhör den” Holland så givetvis inte. Då är det ju en del av Holland och spelar ingen roll var den ligger geografiskt. Konstig fråga.

    Det är inte alls en konstig fråga.

     Jo? Om du undrar om man kan kringgå inreseregler mot Holland genom att åka till Holland. Om ön har någon sorts specialstatus är det en annan sak.

      Men Josefine vill ju besöka USA efter den här resan, det är ju därför hon åkt dit. Därav frågan.

      Ex. USA skulle ju mycket väl kunna skilja på någon som kommer inresande från en ö i Karibien (som tillhör Nederländerna) och någon som kommer inresande från landet Nederländerna där smittantalet är högre? Svara på frågan istället för att säga att den är dum.

       Jag menar inte att vara dum utan att för att besvara frågan måste man veta vad som menas med att ön ”tillhör” Holland. Vilken ö handlar det om?

        Aruba som Josefine är på nu. Hennes kille som är amerikansk medborgare ska dit snart, sen är tanken att hon ska följa med till USA.

         Ok, ja då har de egen regering och är inte del av EU. Så då har det ingen betydelse vilka restriktioner USA har mot EU längre utan man får titta på vad de har för restriktioner mot Aruba.

        Aruba som Jossan ska vara på i två veckor för att ta sig in i USA är en autonom del av Nederländerna, alltså Aruba tillhör Nederländerna men är självstyrande och har egen regering.

      Om du nu ska vara sån besserwisser och tycker andra ställer dumma frågor, så kan du ju börja med att fatta att Holland och Nederländerna inte är synonymer. Holland är bara en region i Nederländerna.

   Holland? Du menar Nederländerna?

  Har svårt att känna sympati för Jossan när hon avsiktligt kringgår regler för att komma in i USA och säger att hon kommer blocka alla som påpekar att det är en pandemi 🙃🙃

   Hon kringgår ju dock inte reglerna utan tvärtom följer dom.

   Tycker du att man kringgår regler om man sitter i karantän så länge landet kräver det också? Tar ett negativt test innan du flyger? Bär mask där det är krav på mask?

   Men hon har ju inte träffat sin kille på 20 dagar!!!!!!

    Haha var det verkligen bara 20 dagar? 3 veckor? Förstår absolut att distansförhållanden är svårt men 20 dagar är ju en vanlig resa hem om man är från olika kontinenter.

    20 dagar?!!! Då har man ju knappt märkt att han är borta.

   Klarar inte av henne. Hon får spy galla på allt och alla på sin ig (vilket hon också gör) men om nån säger något sakligt till henne så blir det direkt block. Så feg!

    Exakt! Det enda hon gör själv är att klaga (och skryter om pengar). Helt otroligt, hon verkar ha noll självinsikt.

  Josephine har lite Anna book aura. Lika lättkränkta båda två och snabba med blocken

   Ellerhur! Så lika där!

  Exonph har ju alltid såna här låtsasbråk. Hon och Jossan vill bara ha följare.

  Tror inte på fem öre att detta bråk är äkta, spoilertjejen lägger ofta ut ”bråk” med sina influenserkompisar för att de båda ska öka följareantalet.

   Exakt, hon hade ett likadant ”bråk” med Tilda från PH nyligen. Hur man vet att det är fejk? Jo för de taggar varandra. Normalt sett om man är arg på någon och vill ventilera för sina egna följare på insta så taggar man inte den man är arg på… ändå smart knep, känns som majoriteten köper det. Hon är ett pr-geni.

  Nessa är en roligare version av bloggbevakning!

  Detta är väl själva definitionen av ”en storm i ett vattenglas”?! Dessutom i ett vattenglas som inte speciellt många verkar intresserade utav med tanke på de få kommentarerna. Låt oss gå vidare i livet…………..

   Många läser men orkar inte kommentera dumheterna i inlägget.

  Fejkbråk för att jossan ska få fler följare vilket är så otroligt omoget. Beter sig verkligen som en fjortis men är 29

  Oj jösses det bara blixtrar framför ögonen med en Flashback till idominläppar och tupperat hår, Dessie/Paow flyger förbi, hoppsan där kommer Amir/Kisse farande också 🤯😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *