Fornis semesterinlägg

Michaela Forni skriver så härligt om semester på sin blogg. Hon listar alla saker som hon ser fram emot, där en handlar om att få tillbringa ostörd tid med sin sambo.
Just den punkten fick mig att börja tänka på min alldeles egna favoritperson.
Vi kommer inte ha någon semester i sommar, eftersom vi håller på att fixa vårt nya hus. Det betyder inte att jag inte fortfarande kan stanna upp och verkligen SE honom, även om det är bakom spackel och färgburkar. 😍

Vad ser du mest fram emot på din semester? 
(om du har någon, så klart.)

Här har ni en som definitivt tagit semester! 😍

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att min överarbetade hjärna ska få läka, att bada, äta god mat och träffa vänner man inte kunnat träffa på länge.

  Har snart jobbat heltid i 7 veckor sen plugget slutade, och ska därefter plugga 8h/dag i 4 veckor inför en omtenta (linalg…), sen börjar terminen 4 dagar efter omtentan. Älskar livet verkligen, inte haft ledigt mer än 3 dagar i sträck sen förra sommaren och är så jääävla trött

   💪🏼❤️
   U can do this

   Kämpa med linjären!! Gjorde också omtenta i den, tog ett tag innan alla bitar föll på plats 😩

  Jag ser fram emot att enbart vara en bra mamma och ingenting annat 😍 Ägna tid åt min fina unge! Han och jag! ☀️

  Spännande med nytt hus. Är det renovering ni ska göra eller mera småfix som målning o tapetseringen?

   Det äe väl precis sånt som är att ha semester? När man är ledig från det vanliga jobbet för att hinna jobba hemma? 😂😜

  Jag längtar att bara få vara utan en massa måsten.
  Att koppla bort jobbet=hjärnan helt så att den oxå kan få ta semester.
  Att få äta god mat, dricka gott vin, ha en massa sex, få sova så länge jag vill…och en massa annat!

  Får man beklagar sig lite och tycka synd om sig själv XD . e 30 och har aldrig haft semester , först jobbade jag med jordbruk och då e det högsäsong med jobb på sommaren pluss att jag inte fick avtalsenlig semester på stället . Sedan började jag plugga och ja då får man sommarjobba . Lääääääääääänngtar tills man får semester sååååååååå. Någon som har tips på hur man skall hålla sig glad , märker hur jag börjar bli bitter på alla semesterfirare xD

   Planera in små saker efter jobbet eller på helger/när du än är ledig. Kan vara allt från att laga lite god mat, ta ett kvällsdopp eller göra något du inte brukar göra.

   Du har varit flitig och jag önska av hela mitt hjärta att du ska få ett bra jobb med bra lön efter ditt pluggande så du kan spara ihop lite pengar och sen ta en jäkl..t lång semester❤ Vet hur det är och man blir lätt irriterad av att höra på allas semesterplaner… Håll ut och lycka till!

   Var 37 innan jag fick semester för första gången så jag vet hur det känns. Det suger som satan och livslusten dras ur en som om det vore en dementor i närheten, men man klarar det för att man måste. Sug märgen ur det som går! Käka middag på balkongen, gå en kvällspromenad och plocka blommor och lukta på nån grannes rosenbuske, ät somriga saker (potatissallad, mjukglass, osv), ha sovmorgon när du väl är ledig, försök göra utflykter om du har möjlighet. Att kunna ta sig bort en bit från där man bor kan göra underverk, även om det bara är en 15 minuters cykeltur.

  Hon var i Paris med honom när hon fortfarande var tillsammans med Eric okeyyy

   Vem är Eric?

   Haha blandar du ihop med Nicole Falciani?

    Hahaha oh no, ja det gjorde jag visst

  Fick två veckor i augusti när alla andra börjat jobba. Bitter? Svar ja.

   Jag har också två veckor i augusti, men tog det frivilligt. Tycker det brukar vara väldigt bra väder då, plus att det är skönt att börja jobba lite senare, för då känns inte hösten lika lång. Dessutom är ju vi lediga och kan götta oss när alla andra jobbar. Nu, mitt i högsommaren tycker jag att man lätt kan få semesterkänsla efter jobbet också. Det är ljust och varmt länge på kvällarna, massor med folk på uteserveringar och i parker och det är liksom allmänt skönt stämning.

    Instämmer! Augusti är bästa semestermånaden, tar det alltid frivilligt!

   Många som tar semester i augusti. Älskar den månaden. 😊❤

   Förstår dig, jag tycker typ det är jättekonstigt att ha semester då. Även om jag har v29-32, det är ju typ två veckor in i augusti, men att ha första veckan i augusti känns så himla konstigt!

   Jag har semester vecka 31-34, helt frivilligt. Älskar att ha semester i augusti! Det är skönt eftersom jag hinner få semesterkänsla innan min semester eftersom alla är så pepp och vill ta kvällsbad etc. Dessutom är det lugnare på jobbet så jag hinner göra sådant jag fått skjuta ut.

    Skjuta upp menade jag såklart… 🙂

  Jag har inte haft semester på flera år och nu har jag börjat plugga på heltid utöver jobbet så jag längtar verkligen efter en ledig dag, bara en dag då jag inte har inlämningsuppgift eller någon kund som ringer. Måste förnya mitt pass och då ambassaden i landet jag befinner mig i inte gör detta måste jag resa till ett grannland och nu känner helt plötligt hopp om livet då jag får 3 hela dagar utan jobb och plugg, för mig är detta lyx.

  Är inne på min fjärde och sista semestervecka… Det gick alldeles för fort! Har mest suttit inne under AC:n och läst en massa böcker samt fixat tillbehör till det som maken grillat. Otroligt nöjd.

  Umgås med vänner! Har kommit närmre mina vänner under pandemin och verkligen uppskattat dem på ett annat sätt. Vänner är livet ❤️

  Får ingen semester eftersom jag sommarjobbar heltid. Pluggar annars. Fick inte jobb i min studentstad, samma stad som min sambo och jag bor, så jag har fått flytta hem till min hemort och familj under sommaren. Därför har jag nu distansförhållande igen och saknar min sambo jättemycket. Och jag blir sjukt deppig när han och vårt gäng njuter av efterlängtad semester och hittar på roliga saker varje dag. Är så jävla avis. Är ledig 2v i augusti när ingen är hemma längre. 🙃

  Min favoritperson är och kommer alltid vara mitt barn, men där verkar vi tycka olika!

   Gillar inte ditt barn dig?

    Jo men Fornis favoritperson är inte hennes barn

     Hade hon barn för två år sedan då?

   Vi var väldigt många här som satt och undrade om du var en god moder eller inte. Men skönt att veta att du alltiiid kommer sätta ditt barn först.

   Hon kanske har två favoriter. Eller känner mer så för sin man, de kanske har mer gemensamt liksom. Klart hon älskar sitt barn ändå. Märk inte ord.

   Det är ett uttryck? Tror inte många rankar sina nära på det sättet i praktiken liksom, har massor med folk jag kallar för ”favoritperson”

    Haha ja jag med. Ibland är det skrämmande hur bokstavligt folk tar saker😂

    Jag rankar absolut! Haha. Min man, min katt, min bästis, min syster. Har dock inga barn så då kanske det är ok? 😄😉

   Min favoritperson är också min man. Älskar barnen såklart men det är ju mer jobb med dem osv, inte lika roligt sällskap alltid 😄

  Jag ser fram emot att få vara LEDIG! Få vila min trötta kropp. Längtar efter sol och bad, mina små resor och utflykter. Sommarkvällar i mina föräldrars trädgård, att bara få lägga sig på en kvällssval gräsmatta och titta upp på himlen. Det är nog bland det bästa jag vet. Hoppas kunna få till en och annan mysig sommardejt också (det finns nån potentiell för det så det är inte så att jag jagar någon desperat, haha).
  Får semester på torsdag 23.30 och den här semestern är den mest välbehövliga någonsin under mitt arbetsliv så jag räknar ner. Åh❤

  Längtar inte efter semestern!! Kommer va fast i stan i min pyttelilla lägenhet med min 11åriga son och alla kompisar är bortresta. Är så orolig att han ska ha tråkigt, men har inte råd att resa så mycket då jag är ensamstående (helt).

   Nästan exakt(!) samma här 😅 fast min är 10. Bor också i en pytteliten lägenhet

   Man behöver inte resa långt. Vet ej var ni bor, men i Sverige är man aldrig långt från vatten. Åk och bada, ha picknick i nån park istället för att äta hemma, besök nåt museum, på badet/i parken finns säkert också andra barn att leka med etc.

   Oroa dig inte! Njut av ledigheten och kom ihåg att det bästa du kan ge ditt barn är tid. Jag önskar er härlig sommar.

    Tack vad fint skrivet

     Samma som personen ovan skrev, sänk ribban! Mina föräldrar hade aldrig råd att ta oss på några utlandsresor eller större grejer, och jag gick på sommarfritids mycket. Minns mina somrar med sååån värme! Sitta på altan och kolla upp på björkarna utanför trädgården, gå barfota i gräs, känslan av att vara nyduschad efter en hel dag utomhus och sätta sig i tv-soffan på kvällen, stranden med mamma och pappa osv. Även om vi ibland åkt på campingsemestrar så är det den där trygga hemmakänslan som är sommar för mig, och allt flyter ihop i minnet (är 28 idag). Behövs absolut inga stora resor eller upplevelser för att skapa fina, varma sommarminnen för livet! Glöm inte att lyckan bor i det lilla ❤️

      Gud vad fint skrivet, precis så där minns jag min barndoms somrar också. 😭💚

   Vi bor visserligen inte pyttelitet, men mitt i stan utan trädgård och sånt. Min pojke är också 11 och jag har känt mig stressad i vår pga hans långa lov som ska fyllas. Blir så märkbart också att han inte har syskon , bara vuxna att umgås med.

   Han är heller inte bra på att lära känna andra barn på tex stranden och jag tycker också sånt är svårt.

   Att gå ut från lägenheten kostar inget men ger mycket-

  Har insett att jag inte alls uppskattar semester mitt i sommaren. Jobbar på förskola så har semester 28-31. Alla jävla krav hela tiden. Jag har ångest för att jag gör för mycket och för att jag gör för lite. Gillar inte alls att vara ledig när alla andra är det. Föredrar att vara ledig tidigt/sent när dom flesta fortfarande jobbat.
  Så nu tänker jag helt enkelt bara försöka överleva.

  Ni har ingen semester för att ni fixar huset?
  Visst, jag förstår vad du menar, men det är nog så det ser ut för många – att det är just på semestern som man fixar huset.

   Jo, men vi jobbar ju även samtidigt som vi fixar huset.

    Småfix eller renovering?

     Lite blandat men vi tar in hjälp till det största projektet, vilket är att öppna upp en tillstängd trappa.

   Men snälla hon uppdaterar varje dag, obviously är det ingen semester

    ”Hur svårt kan det vaaaaaa, jobba med sociala medier är inget riktigt jobb!”

    Tänker säkert många.

     Ja men blir så trött på folk som uppenbarligen går in på den här bloggen och är så himla otacksamma, om ni inte gillar det så läs inte och Cam lägger väldigt mycket tid på det även nu under sommarmånaderna. Tycker hon borde ta någon semester eller ta in en gästbloggare så hon kan få någon paus i alla fall

      Ja jag håller med.

  Är inne på vecka två av åtta. Men det beror på att jag knappt haft något ledigt under pandemin p g a arbete i sjukvården. Byter jobb och plockat ut innestående semester. Softar på landet på västkusten ☀️.

  Jag är den enda av mina vänner som är fullt vaccinerad (är usk så har varit det sen i februari). Velar i om jag ska våga mig utomlands själv, alltså bara nån dag i typ Tyskland eller Danmark. Eller om jag ska hänga med vännerna hemmavid… vilket jag inte tycker är jätteroligt.
  Alltså att vara hemma är tråkigt, inte vännerna, längtar mig bort.

   Åk! Särskilt som att du inte tänker dig så långt bort. Några övernattningar i Köpenhamn eller Berlin kommer göra under för dig.

   Du har vaccinerat dig av en anledning och om du bara ser till att komma hem och hålla dig mestadels hemmavid några dagar innan du går tillbaks till jobbet så tycker jag att du kan åka med gott samvete och u omtänksamt för alla andra.

   Vill du ha lite tips ang vad du ska hitta på i någon av städerna, hojta till. 😊💗

   Njut! ☘️

   Det pågår en pandemi och vi ska undvika onödiga resor. Är det verkligen så hemskt att vara hemma att man måste trotsa restriktionerna och resa? Eller kan det kanske vänta till nästa sommar? Jösses…

   Även vaccinerade ska följa rekommendationerna.

   Jaaa det är tillåtet att resa, men det är jäkligt egoistiskt att göra det bara för att det är tråkigt att vara hemma en semester.

    Varför är det annorlunda nästa sommar?

    Och det råder ingen rekommendation att inte resa annat än från WHO och de säger bara till européerna trots att de håller sig inom sin egen region, EU och på sin egen kontinent. Ca samma som sker i USA, Kina mfl stora regioner. Men dem säger inte WHO något till. 🤔

   Det sista stället du ska ta upp sånt på är här inne…

   Jag trodde att alla här inne hade totalisolerat sig i närmsta bunker sedan feb 2020.

    Inte jag! Men jag har inte rest, fast det hade jag inte gjort ändå. Flygrädd…

    Jag har. Helt isolerat mig. Nästan som i en bunker. 😉 Jag har väntat på och ser vaccinet som min nyckel ut. För det är det enda rimliga.

    Träffar man andra som är vaccinerade som är risken nästan noll för att smitta dem och i stort sett obefintlig att bli mycket skillnad och dö.

    Är ni oroliga över att folk är ute och rör på sig med god hygien, håller sin distans etc, vaccinera er. Eller så är det er tur att sitta i bunkern nu.

     Träffar man andra som är vaccinerade så* är risken nästan noll för att smitta dem och i stort sett obefintlig att bli mycket sjuka* och dö.

   Ja men åk, här i Köpenhamn är läget ordentligt under kontroll. Dessutom är du ju vaccinerad. Det gör dig gott!

  I juni satt jag och grät av trötthet, då min hjärnan inte kunde få ihop de enklaste uppgifter pga av utmattad av allt jobb.

  Nu skördar jag dock. Lärare och detta året är mycket av min inarbetade ferie förlagd till sommaren. Hela 8,5 vecka! Så jävla värd detta efter en tung vår.

  Lider med alla som pluggar och sommarjobbar… sex somrar jobbade jag 8 veckor istället och hade en vecka bara, i början och slutet. Men det tar slut! Håll i.

   Åh får jag be lite om ”råd”, eller hjälp?

   Jag är sjukskriven på 100% pga återhämtning efter ett år av olika behandlingar pga sjukdom. Läkaren sa sist vi sågs (vid sjukskrivning) att jag va på gränsen till utmattad.

   Nu har jag haft två dagar av extrem trötthet. Förra veckan va jag social (hos min familj) måndag (tog vaccin) och tisdag, på onsdagen låg jag totalt utdäckad. Sov tre ggr på dagen. Samma på fredagen. I lördags va jag iväg hos kompis första gången sen mars 2020, i går låg jag och idag är jag heeeeelt utslagen. Nästan apatisk liksom 😔 Känner att jag inte kan planera in något, utan får ta typ timme för timme.

   Vad hade du för symptom på utmattning? Jag börjar fan bli rädd för mitt beteende 😔

    Hade gärna gett dig råd men inte ”kliniskt utmattad” utan utarbetad.

    Jag träffade en god vän för träning av hund och bröt ihop och grät när jag var tvungen att tänka om i pågående träning. Fixade liksom inte det. Vännen har dock varit sjukskriven pga utmattning och sa att nästa steg är där. Jag har ju dock lång återhämtning och det konstaterade hon med. Första två veckorna fick sonen roa sig här hemma och leka med vänner i grannskapet. Lååååga ambitioner, en hel del skit får samlas i hörnen. Men börjar bli bättre igen. Väljer dock inte aktivt att bjuda hem folk än och orkar inte alltid svara när det ringer.

    En stor del att rädda sig handlar ju om sina egna krav på sig själv. ❤️ Krya på dig!

     Åh känner igen mig sååå väl i det du skriver, tex med att svara i telefon. Orkar inte ens skriva med vänner på messenger osv. Det känns inte alls bra.

     Har kontakt med psykolog och läkare (dock inom gyn, min sjukdom är gynekologisk), båda är dock på semester 😔

     Jag har tillåtit mig tex ligga på soffan idag, 27 grader med fet sol. Skulle vilja ligga på stranden men fixade inte det 😭

     Blir så jäkla rädd, aldrig varit med om detta innan 😔

     Tack snälla för svar iaf 🙏🏽❤️ ta hand om dig ❤️

    Extrem trötthet av att göra minsta lilla, värk i muskler och leder, svårt att fokusera, dåligt minne mm.. Har verkligen lärt mig den hårda vägen att inte pusha sig själv när man tillfälligt är lite piggare, för då kraschar man direkt. Sänk alla krav i vardagen och lyssna på din kropp.

     Ja, jag kan säga att enda kravet jag har idag är att äta. Tycker det är så obehagligt, aldrig varit med om detta 😔 En kompis bara ”Ska vi ses i em?” men svarade att jag inte kan, orkar inte. Mitt psyke orkar inte. Hon bara ”Imorgon? Eller onsdag? Torsdag?” GAAAAH får panik 😭😭😭 Sluta stressa mig liksom!! 😔

     Jag försöker lära mig lyssna 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

    Det verkar ju snarare som att din extrema trötthet beror på vaccinet. Kolla upp det om det inte blir bättre.

     Men borde det inte vara varje dag då? 😬 Ska hålla koll 😬

     Nja läste på nu. Om det är boverkningar från vaccinet så bör det ha gått över efter ett par dagar, det är en vecka sen jag tog det. Tror det är kroppen som säger ifrån, men ska absolut hålla koll 🙏🏽

    Hej!
    Även om det låter som om du ska se upp gällande din eventuella utmattning så vill jag bara flika in att en vanlig biverkning av framförallt pfizers vaccin är trötthet. Att du blir så trött att du inte kan hålla dig vaken och det håller i sig någon dag. Så håll hoppet uppe, det kanske även är en biverkning av vaccinet som får dig att må sämre nu.

     Oh NO jag fick sömnsjukan! 😂 Nä förlåt, skojade 🙈 Men tänkte på det innan faktiskt! Tog det förra måndagen 😬 Och det va Pfizers.

     Tack snälla 🙏🏽 Jag har ögonen öppna, lyssnar på kroppen och tar det timme för timme 🙏🏽

     Nja läste på nu. Om det är boverkningar från vaccinet så bör det ha gått över efter ett par dagar, det är en vecka sen jag tog det. Tror det är kroppen som säger ifrån, men ska absolut hålla koll 🙏🏽

     Fick pfizer. Har inte märkt av den biverkningen alls. Hade feber i 1 dag efter annars ingen biverkning alls. Inte heller någon annan av mina bekanta som fått det vaccinet. Så det behöver inte gälla alla nej.

      Nej att det finns biverkningar innebär ju inte att alla får dom?

    Jag vill lugna dig med något så tråkigt som att ”allt har sin tid”. Det låter som att du har en utmattning, men det är inte ett permanent tillstånd. Att jaga upp sig och försöka mota den hjälper inte (lätt att säga, men jag vet av egen erf). Låt det bara vara så. Unna dig vila och sånt du orkar och mår bra av. Sök hjälp om det behövs. Det kommer att bli bra med tiden.

     Tusen tack 🙏🏽 Jag har kämpat oerhört, dock har pandemin varit ”positiv” just där.

     Har precis duschat, gjort en miniplan imorgon att jag ska diska bort dagens middag imorgon osv. Inget stort, men sånt som måste göras.

     Tack snälla 🙏🏽

    Mina symtom på utmattning

    Under två år innan:
    •Koncentrationssvårigheter
    •Trött
    •Lättretlig
    •Dålig sömn
    •Orkade inte träffa vänner
    •Katastrofal självkänsla
    •Ofta hemma från jobbet

    En vecka innan kraschen:
    •Hjärnan kändes som att den skulle explodera för att den gick på högvarv
    •Svag i kroppen, orkade knappt röra mig
    •Kunde inte äta
    •Var ett tomt skal
    •Hade kraftig ångest

    Vill inte ställa någon diagnos så här på avstånd men du skrev att du vaccinerades. Så var det för mig (och många av våra bekanta). Vansinnig trötthet; man skulle kunna sitta och somna. Det går över i så fall.

  Att göra ingenting och bara vara.

  Ser verkligen fram emot att träffa familj och vänner som vi inte träffat på alldeles för länge. Behöver inte göra något speciellt egentligen! Sen ser jag fram emot att faktiskt kunna koppla av lite mer. Tog inte direkt någon semester förra året så i år är första gången vi ska ha semester när barnen inte är småbarn längre och det ska bli så kul. Allt har sin tid, men så skönt att inte behöva springa efter en ettåring utan självbevarelsedrift, byta blöjor, ha barnvagn etc. Lättare att hitta på en massa kul!

  Jag är utlandssvensk och ska äntligen få besök av min (vaccinerade) mamma. Bästa semestern jag kan tänka mig 🥰

  Jag flyttar på fredag … till min egen lägenhet. Där jag ska bestämma. Jag och mina varannan vecka-barn. Där ingen ska tala om för mig hur, när och varför jag ska göra saker. Där ingen ska ringa och undra när jag kommer hem och vart jag är och med vem. Där jag ska få leva.
  Annars ska jag göra lite småutflykter. Och gå på museum. Och stanna till och ta ett glas vin på en trevlig servering. Och ingen ska klaga på att jag är skittråkig.
  Det blir min sommar det ☺️☺️☺️

   ❤️❤️❤️

    💞💞💞

   Grattis fina du! 💗☘️

    Tack snälla du 💞

     *Ledsen och glad för dig på samma gång.* 💞

      Oh nej var inte ledsen. Var som jag, glad och förväntansfull ☺️🤗

       Okej! 😊👌

       Lovar! 🥰

  Bengtsfors kommun försöker tackla ungdomsarbetslösheten och utanförskapen med hjälp av Pärleros Framgångsakademi. De lägger 60 000 kr/år på detta, tydligen i tre år https://www.expressen.se/gt/kommunen-tecknar-avtal-med-parleros-framgangsakademi/

  Okej…

   Oj…. Jag skulle tvivla på att framgångsakademin finns kvar om 3 år

  Jag ser fram emot svalare väder och hoppas det kommer ske i augusti när jag är ledig. Sedan ser jag fram emot att få sova så länge jag vill.

  Jag ser fram mot att få komma hem på fredag efter jobbet. Låsa bommen ner till vårat hus så ingen tar sig in där. Sen bara vara jag och min man och våra hundar själva minst 14 dagar.
  Ett eget hus med 100 meter till stranden det kommer vara himmelriket.

   Du bor alltså vid vattnet med en bom för vägen men får näsblod i ett annat inlägg när någon annan väljer att flytta bort från mångkulturen? Då vet vi.

    Ääää. Va??? Nej det är inte jag. Struntar fullständigt i hur andra vill bo.

    Alla anonym är inte samma person, du vet det va?

     Exakt. För då har ju Anonym 22:10 själv skrivit en herrans massa kommentarer.

      Det är nog flera anonyma här som har pratat om det där huset. Så måste det vara.

      Man känner ju igen vilka kommentarer som kommer från samma anonym om de berör något specifikt.

      Nej just det.. ”det är första gången jag kommenteeeraaaaaar”

       Dock ingen garanti att det är samma. Senast för nån vecka sen skrev jag en kommentar och fick ett svar på den som om jag hade skrivit om det förut vilket jag inte har.

       Absolut inte första gången jag skriver. Men att jag skulle ha kommenterat om någon annans boende är skitsnack.

  Har försökt bli gravid i 1,5 år och genomgått IVF under våren, utan framgång. Ser fram emot att tänka på lite annat under semestern även fast mina månader ändå förstås är uppdelade i före och efter ägglossning (gällande t ex att dricka kaffe och alkohol), men känns ändå välkommet med en break i vardagen för att få tankarna på lite annat.

  Det här kommer att låta hemskt men jag älskade förra sommaren när vi var tvungna att vara hemma och inte flänga runt och träffa en massa folk! Min man och jag har familj på olika orter i Sverige och eftersom vi är de unga friska och bilburna så faller det på oss att kuska land och rike runt för att träffa dem. Vilket så klart är härligt men jag är så fruktansvärt trött på att bila runt åtskilliga hundratals mil under semestern och pussla in alla familjer och ta hänsyn till allas scheman eftersom våra jobb är flexibla… Har inte haft en semester där jag gjort vad jag velat så länge jag kan minnas, det underbara undantaget var förra året. Nu är vi ute på turné igen och jag är sååå trött (och maken med). Men vi fortsätter eftersom vi inte vet vilken sommar som blir den sista med våra gamla föräldrar osv så det är inget gnäll på det sättet. Tog bara en paus i tvättandet mellan två resor och kände mig väldigt matt 😂

   Vet faktiskt lite vad du menar. Inte på sommaren men i vintertider och de olika ledigheter som finns då. Och luska land, rike och världen runt. Känns ibland mer som en plikt än ett nöje även om jag längtar ihjäl mig när jag inte fått träffa dem. Men just det där med att de inte kunde ställa förväntningar på en som man mått dåligt av ifall man inte kunde möta dem.

   Och jag som du verkar vara den som kan lättast flytta på mig och därför som att jag åker mer till dem än de till mig….

   Så intre helst av dig. Inte som jag ser det isf.

   Själv har jag löste det till viss del genom att låta dem veta att jag själv har vissa fasta traditioner på vissa datum som jag inte ruckar på. Men… det är ändå dubbelt och blandade känslor med att längta efter dem samtidigt det här. Det och att bevarar och portionera sin energi och ork.

   Hoppas du hittar en ny bättre mellanväg i framtiden. 💚

    …Så inte hemskt* av dig. Inte som jag ser det isf….

  Ser fram emot att åka till en person som jag är löjligt intresserad av och inte sett på väldigt länge. Spendera tid tillsammans, och absolut ligga!

  Vi har också precis flyttat och jag ser fram emot semestern för att fixa hemma på gården, kommer troligen va utarbetad när det är dags att börja jobba igen, men hoppas att resultatet är värt det 🙏

  Jobbat fruktansvärt mycket sen förra sommaren i vården och är så otroligt trött konstant. Ska bli skönt med tre veckor semester, om än obetald. Vi ska börja med att äta jordgubbstårta, tradition vi började med förra sommaren. Det jag ser fram emot mest är att få träffa alla vänner och bara få vara utan en massa ”Vi måste åka hem då och då för vi måste jobba” och framförallt slippa samtal om att man måste hoppa in och jobba…

  Gifter mig på semestern (om 3 veckor), DET ser jag fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *