Annica Englund om att vara en ”hockey-flickvän”

Annica skriver att det är glamoriserat men att hon aldrig skulle kunna leva på någon annan och därför är tacksam att hon har det jobb hon har. Typ så…
Bildkälla: Annica Englund Instastory

Jag vet inte, men känns det inte som att Annica mer svarar på hur det är att jobba med pyramidföretag/mlm som Nuskin än att vara tillsammans med en hockeykille?

Typ ”attack är bästa försvar”?
Det var inte det här som efterfrågades, men det var detta Annica vill få ur sig? ??‍♀️
Kanske jag som läser in för mycket i hennes svar?

Tack för tips! 

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Jag personligen älskar att lura människor med mitt ”jobb” ”

   Ja precis. Fattar inte hur man kan tycka det är ok med den där pyramidskiten. Och tycka det är jobb. Äsch.

    Usch*

  Annica hade ju som mål att bli en ”Hollywoodfru”, hon uttryckte väl det någon gång och hon verkar ju ha lyckats och typ blivit det. Blir lite motsägelsefull att hon skriver att hon älskar att jobba när hon samtidigt propagerat om att man inte behöver jobba hela tiden när man ”jobbar” med nuskin utan då kan vara ledig mycket och pengar tickar in ändå. Sedan verkar det väl inte vara så hemskt hårt jobb eller att hon jobbar hela tiden direkt då hon sköter det där hemifrån ju och verkar ledig mycket. Hon har väl inte fått leva som hon vill på hans pengar kanske utan måste tjäna sina egna, så som Simon Sköld typ.

   Hon är så djupt inne i sina lögner att hon inte lyckas hålla ihop allt.

    Folk förändras..!

     Vad menar du?

     Ja och dom flesta till det bättre.

   Det var väl typ när hon varit med i BB? Dvs hundra år sen..

    Inte hundra år sen men spelar det någon roll när hon sagt det, det är väl ganska uppenbart att hon gillar pengar och det säger hon ju själv.

  Hon har väl jämt jobbat och tjänat egna pengar.
  Vem fasen vill bara gå hemma och leva på karln. Egotrippade blåsta bimbon möjligen.

   Oj tonen?

   Hon verkar väl dock ganska så pengakåt. Klart att hon nu säger/skriver att hon inte vill leva på någon annans pengar och bara gå hemma och vara hemmafru men det är ju genomskinligt, annat har det ju låtit tidigare. Hennes mål har väl varit att hitta en rik karl skulle jag tro, säger inte att hon inte är kär det är hon säkert men hon gillar också pengar. Två stora flådiga villor lever hon i nu.

   Oj. Tror många ”hockeyfruar” gärna hade jobbat men inte alltid den möjligheten finns pga landet man bor i och de regler som gäller.

   Jag lever på min man, och ingen skulle kalla mig för en egotrippad uppblåst bimbo?

   Jag är hemmafru. Min man har ingen universitetsutbildning, men det har jag. Vi har bara ett barn men han har behov av extra stöd i vardagen.

   Vi delar på allt, företaget är bådas, vi pensionssparar lika mycket till båda. Jag kanske är en bimbo, men jag är i alla fall en lycklig och harmonisk bimbo med tid för mitt barn, min hund och mig själv.

  Upplevde hennes svar på samma vis. Hela hennes identitet har blivit NuSkin…

  ”Bara är hemmafruar”.
  Det är dock inte så ”bara”.

   Tycker nog att utan barn är det väldigt bara.

    Handla, städa, diska, tvätta, laga mat, osv, osv, osv. Det tar faktiskt ganska mycket tid, därför många kvinnor är stressade när de måste sköta hushållet helt själva + jobba, medans mannen enbart jobbar och sen kommer hem och lägger sig i soffan. Och när barnen kommer in i bilden kraschar många kvinnor psykiskt för att de inte orkar ta hand om allt själva.

     Har man inte lite för höga ambitioner om sitt hem om man gör vanliga hushållssysslor 40h i veckan? Du står väl inte och diskar för hand och skurar golvet på knäna, och handtvättar längre? Vi säger att man åker och handlar 2 gånger i veckan och det tar 2h varje gång. Det blir 4h. Tömma diskmaskinen 10min, fylla den igen 10min. Starta en tvätt 10min. Laga mat 1h varje dag, blir 7h. Du ser väl själv att att det inte tar så lång tid att starta maskiner? Medans tvätten går så har du tid att ta en sväng med dammsugaren. Vad kan det ta att dammsuga ett hus, 1h om man går långsamt? Det går inte att jämföra hemmasysslor med en heltidsjobb om man inte ens har barn. Går man runt och piffar upp kuddar resterande timmarna eller vad?

      4 timmar på att handla mat, sedan lagas normalt frukosten när man är hemmafru, så 7 timmar i veckan på frukost, 2 timmar i veckan på lunch på helgerna, sedan 7 timmar i veckan på middag = 20 timmar/vecka.
      Sedan är det som sagt diska, sortera tvätt, tvätta, vika/stryka/hänga upp tvätt, köra/hämta kläder på kemtvätt, städa 3 timmar/vecka, plocka undan allt där emellan tex plocka undan/duka av allt efter frukost, efter lunch, efter middag, hålla ordning i trädgården, osv.
      Kan absolut blir 30 timmar/vecka. Och sen skaffar man 1-2 barn så är man utan problem uppe i 40 timmar eller mer i veckan.

       Så enligt dig tar det lika många timmar i veckan att laga frukost som middag?
       Vem lägger ambitionsnivån så pass högt och varför? Vem exakt är den som förväntar denna goumetfrukost varje morgon?
       Ska föreslå detta till min man. Säga att jag måste sluta lönearbeta så att jag kan baka croissants varje morgon till frukost. För det går inte annars.
       Vi har ju liksom tumregel att båda måste jobba minst heltid, så att båda får lika mycket fritid. Hushållsarbete räknas som jobb, och därför har vi klockat hur lång tid allting tar.

        Fast nu blandar du ihop olika saker.
        Du verkar tro att en hemmafru lagar samma mat och städar lika mycket som en Svensson Svensson som jobbar heltid. Kolla bara i usa, där städar hemmafruarna typ varje dag, rent under soffan, aldrig damm i bokhyllan, osv. I usa är det inte heller ovanligt med lagad frukost, tex färsk pressad juice, pannkakor, stekta ägg, bacon, något färsk bakat bröd, eller liknande.
        I Sverige där båda oftast behöver jobba heltid för att det ska funka är det inte ovanligt med lite smuts under soffan, damm på bokhyllan, flingor till frukost och färdiga köttbullar och pasta till middag. För ingen orkar väl jobba heltid och hålla huset kliniskt rent och laga middagar som tar minst 1 timme att laga varje dag. Ibland är man trött och vill bara slänga sig i soffan och käka pizza.

         Håller med! Det säger sig självt att en hemmafru har tid att göra ordentlig mat och hålla hemmet rent på riktigt, inte bara lite ytligt. Det finns absolut många fördelar med det. (så länge hemmafrun trivs och har ekonomisk säkerhet vid eventuell seperation.)

       Hahaha! Roligaste kommentaren idag. För du skojar hoppas jag?

        Skatten kommentar alltså

        Kolla i usa, hemmafruarna städer varje dag, husen är kliniskt rena, inge smuts under soffan eller damm i bokhyllan, trädgården lika så, sköts perfekt. Och i usa är lagad frukost som färsk pressad juice, pannkakor, bacon, stekta ägg, osv, inge ovanligt. Nu pratar jag rika familjer där mannen jobbar och kvinnan är hemmafru.
        Klart finns det folk i usa som lever som svensson svensson. Men om 1 persons enda jobb är att sköta hemmet är det ju inte konstigt att det livet skiljer sig emot livet där 2 personer jobbar heltid.
        I Sverige är det svårt att få ihop ekonomin när bara 1 person jobbar.

   Jo i vissa fall är det så då de finns nanys mm till allt.

    Ja, det är ju en skillnad om man har nanny, trädgårdmästar, kock, städerska, osv. Då är det ju inte så jobbigt att vara hemmafru, men ska man sköta hela hemmet själv utan hjälp när mannen jobbar, då är det absolut lika jobbigt som ett vanligt jobb.

     Många hjälper sina män också.
     Men vad är fel på att ”bara gå hemma”? Jag städar inte, jag lagar inte mat, vi har inga barn. Men tack vara att min man försörjer oss, kan vi spendera dagarna görandes sånt som vi tycker är kul!

     Så jag sitter inte bara runt hemma, men jag gör absolut inget ”jobb”. Men på grund av min man kan vi göra så mycket roligt i livet som jag kanske aldrig hade haft chans att göra om jag var tvungen att jobba

      Jag sa inte att det är fel att ha nanny, städhjälp, trädgårdsmästare, osv. Men man kan ju inte säga ”jag jobbar lika mycket som min man” när man har hjälp med allt i hemmet och inte har ett arbete.
      Hade jag kunnat leva så hade jag lagt all min tid på hobbys och volontär arbete och tyckte det vore jätte kul att givande att leva så 🙂

     Jag var hemmafru (utan barn) när jag var 22-27 år gammal. Vi hade en städerska som kom ca 3-4 dagar i veckan och städade/tvättade/strök kläder. Jag handlade och lagade all mat, men det tog såklart inte så mycket av min vardag ?
     Jag trodde jag levde världens mest perfekta liv, innan jag insåg att jag fick exakt NOLL stimulering i vardagen och att jag hade åstadkommit noll saker för mig själv.
     Min man jobbar utomlands, så han var borta långa perioder åt gången och vi bodde i ett land där jag inte fick arbeta.
     En dag frågade jag om vi kunde flytta till Sverige så att jag kan börja jobba, vilket han tyckte var en superkul idé. Så nu är vi här och jag har fått jobb? Nu mår jag 100 gånger bättre psykiskt för att min hjärna aktiveras dagligen.
     Förlåt för så lång kommentar, men det var kul att få skriva av sig lite ?

   [Borttagen kommentar]

  Vadå bara hemmafru? Det var ju ett väldigt taskigt uttryck.

   Jo, bara hemmafru. Är man hemmafru bidrar man ju inte med något och använder inte sin potential till något utöver typ välja nya kuddar till soffan…

    Man jobbar som hembiträde och barnskötare i sitt eget hem. Inte så bara. Men inget som jag någonsin skulle vilja vara.

     Det gör massa kvinnor redan men åt mycket fattigare män. Jag skulle gärna vara hemmafru åt en riktigt rik man men absolut inte åt någon snuckare eller elektriker.

     Att ta hand om sitt hem och sina barn är ju dock något som dom allra flesta gör, även dom som har ett annat jobb.

      Ja de allra flesta delar också det jobbet med sin partner. Vilket inte förväntas om den ena är hemma.

      Tycker att jobbet som görs hemma om man måste göra det helt själv är mycket om man har ett hus. Och vet ärligt talat inte hur ensamstående som också jobbar får ihop det.

     Vilket nedlåtande svar.

    Min mamma är och har alltid varit hemmafru. Om hon inte hade varit det hade min pappa inte haft ett framgångsrikt företag, så nä det är inte så bara.

     Jag tänker att så länge hemmafrun får sparat till pension och trivs så är det en bra strategi. Mannen kan jobba mer, och kvinnan kan vara hemma med barnen, hålla hemmet fint och slippa stressen att både jobba och ta hand om barn.

     Framförallt yngre barn gynnas nog oftast av att vara hemma tills de absolut måste gå i skolan. (så länge mamman är vettig alltså.)

      I Amerika får kvinnan rätt till mannens pension om hon varit hemmafru. De blir alltså inte alls blåsta på något sätt.

     Förlåt men jag har också ett företag som jag ägnar många många timmar åt. Inte måste min man vara hemmaman för det. Inte om man bor i Sverige, vi har subventionerad barnomsorg där barn kan vara under en hel arbetsdag+restid. Och det finns även möjlighet till omsorg på obekväm arbetstid.

     Det där snacket om att man möjliggör den andras karriär genom att vara hemmafru låter som om ni sett för mycket amerikanska serier.

      Men vem fan skaffar barn för att sedan lämna bort det hela dagens plus ev natt?

       Inte särskilt många.

       Typ ingen, men om barnet är på förskola ca 8-16/17 kan båda föräldrarna arbeta utan problem, och det är inte vad jag kallar ”lämna bort dem hela dagen plus eventuell natt”.

       Ensamstående mammor lyckas ju jobba heltid, jag känner själv flera. Så allt prat om att det krävs en hemmaförälder för att den andra ska göra karriär är så konstigt.

        8-16 fem dagar i veckan är VÄLDIGT mycket för små barn. De blir stressade och trötta och saknar sina föräldrar. Små barn känner sig övergivna av sina föräldrar för de kan inte förstå än att mamma eller pappa kommer tillbaka senare.

        Hur många gånger gråter inte barn förtvivlat när mamma/pappa går från förskolan?
        Tror det skadar tryggheten för många barn. Ultimata, så länge hemmet är en trygg plats, är nog att börja förskola vid 5 års ålder för att den där jäkla obligatoriska 6-årsverksamheten inte ska komma som en chock sedan.

    Alla vill inte göra karriär, blir chef/vd eller liknande. Endel vill bara spendera tid och fokus på sina barn, påta i trädgården, osv. Bara för att man inte jobbar och gör karriär betyder det inte att man inte har ett dåligt liv.

     Precis.

  Vad hände mellan henne och D Paris, verkar ha blivit ovänner, de verkade ju vara nära vänner och umgicks jämt. Nu umgås han mycket med Katrin Z istället hon verkar ha ersatt Annica.

   Hon verkar inte hänga med någon i Sverige alls som hon va vän med förut ??‍♀️

    Hon träffade ju Xenia iallafall. Annica och Daniel verkar inte ens skriva till varandra på insta, inga grattis på födelsedagen eller något vad jag sett. Tråkigt så nära vänner som de verkade vara.

   Varför umgås han med Katrin Z? Ofattbart.

    För att hon är känd?

    Varför inte de verkar ju ha kul ihop. Tänkte på det att Sara Tjulander sysslade väl med Nuskin förrut, långt innan Annica började, har hon slutat med det eller?

   Hon verkar inte ens ha kontakt med lillesystern! Det var väl en stor gallring då när hon skrev att hon tänker rensa bort folk som inte ”fulfull” hennes liv

  Hon säljer produkter? Kan de va så pass många som köper grejer att hon är så rik som hon säger? Vart kommer pengarna ifrån? Fattar inte. Blir folk tvingade att köpa när dom rekryteras eller vad är grejen ?

   Hon sålde lgh tjänat stora pengar via bloggen mm så nog går det ingen nöd på henne

    Vart har jag skrivit det går nöd på henne?
    Hon har vid upprepade tillfällen skrivit att hon tjänar såååååå bra på de hon kallar sitt ”jobb” nu att hon tjänar mer än sin kille och att pengarna bara typ tickar in medans hon har semester. Så min fråga va hur det kan komma in så mycket pengar från nuskin, blir folk hotade till att köpa. Har svårt tänka mig så många handlar deras produkter faktiskt.

     Är väl främst genom dem som hon har under sig, alltså genom dem som hon rekryterar som hon tjänar pengar på mer än på produkter som hon säljer.

     Hon tjänar pengar på att värva andra som i sin tur värver andra, sen vad du tror spelar ingen roll. Uppenbarligen går det bra vare sig du vill det eller inte.

      Du mår inte bra. Läste du ens min första kommentar ordentligt eller går du igång och vill ha tjafs om saker som inte ens nämns?

     Vet inte mycket om Nuskin men har väldigt svårt att tro, att hon tjänar mer än sin kille faktiskt.

      Ingen av dom där BossLadys kanske ens berättar för sina kollegor hur mycket dom tjänar.
      Alla kanske bara ger sken av att tjäna mycket men inget berättar hur mycket och alla dom andra tror att alla tjänar massor. Skulle vara intressant att faktiskt se siffror på vad hon och andra tjänar.

   Tror dom tjänar mer på att värva andra

    Jo visst men vart kommer pengarna ifrån? De måste ju alltså va folk som köper produkterna annars finns de väl inga pengar tänker jag ? men nuskin kanske inte har lika dåligt rykte överallt i världen helt enkelt.

     Dom värvar nog nta medarbetare och dom får köpa produkter i so paket för dyra pengar som dom sen ska sälja vidare.

      Ja och i vissa fall får de köpa det för rabatterat pris om det säljer för en viss summa inom en viss tid. Annars får de betala hela summan. Ni har säkert hört ✨bossbabes✨ säga att de nådde sitt mål. Nu vet ni vad målet var.

     Produkterna säljs troligtvis väldigt överprisade i jämförselse med vad det kostat att tillverka det.

   Ja.

  Vad hände med musikkarriären? Genuin fråga! Varför nuskin före musik?

   Var väl pga Corona hon la ner det tror jag, hon spelade väl på fester/klubbar och allt sånt försvann.

    Nja var nog pga att hon flyttade. Går ju att komponera musik och ge ut låtar trots corona.

     Fast hennes grej var väl att spela på klubbar? Va hon inte dj? Eller har jag missuppfattat det.

      Och det fungerade inte i det nya landet.

   Blev väl svårare att få inbjudningar till att göra spelningar eller spela in låtar i Kanada där ingen vet vem A är.

  Undrar vilket land hon skattar i ? på mitt jobb får vi inte jobba vartsomhelst ifrån, även om vi jobbar på dator hemma pga alla länder har olika regler för när man ska börja betala skatt. T ex i Brasilien är det från dag . företaget som betalar lönen både skatta i landet personen är registrerat, och i landet de för tillfället jobbar… har alltid funderat på hur influencer löser det när de ”kan jobba varsomhelst” , särkilt när deras bolag är registrerat i Sverige. De använder ju infrastruktur osv i det nya landet

   De flesta influensers är nog obegränsat skattskyldiga i Sverige. Då skattar man här. Elena Belle skattar inte i swe vad jag tror. Annica vet jag inte. Beror lite på hur länge hon är i Kanada osv…

    Varför i hela friden skulle Elena Belle skatta i Sverige? Hon varken bor, verkar eller är folkbokförd här, så det finns noll skäl att hon skulle betala skatt till ett land som hon varken bor i eller får förmåner från.

     Därför att jag skrev ”de flesta influensers” så tydliggjorde jag bara att elena Belle inte tillhör den skaran. Varför sån attityd.
     Du har dessutom ingen aning om vad hon har för inkomster eller ev intäkter osv så hon kan få betala särskild inkomstskatt. Jag tror dock inte det och Därför skrev jag att jag inte tror hon skattar här… sluta va sån jävla besserwisser.

   Vet inte vilka knasiga regler ditt företag har. Men du kan vara fast bosatt i tex Kina eller USA men i ett svenskt företag och därmed undvika att skrivas ut från den svenska välfärden. Tror även då att du skattar till Sverige och enligt svensk skatt.

   Skatta gör du i övrigt i det landet du är skriven, men så länge du vistas exakt en dag mer än 6 månader om året i Sverige så har du all rätt att vara folkbokförd i Sverige.

   Tror på riktigt att ditt företag fått dig att missförstå hur saker ligger till. Med flit eller inte låter jag vara oskrivet.

    Fast där har du faktiskt fel, eller så har du missförstått vad Los syftar på. Det är inte knasiga regler överhuvudtaget som företaget har, det är hur regelverken ser ut och vad exakt som gäller beror på vad för överrenskommelser det finns mellan olika länder.

    Exempel, jag är anställd i Schweiz men bor i Frankrike. De två länderna har en överrenskommelse som gör att jag kan jobba upp till max 25% av tiden i mitt bostadsland. Jobbar jag över det blir jag skatteskyldig i båda länderna (vad gäller inkomst och försäkringar kopplat till det alltså). Är det över en viss procent (kommer inte ihåg exakt hur mycket just nu, tror 50% men inte hundra) så blir även min arbetsgivare skatteskyldig i Frankrike. Och detta gäller per vecka, inte så att jag kan jobba 9 månader i Schweiz och sedan 3 månader i Frankrike.

    Ditt exempel pratar om rätten att vara folkbokförd i Sverige och inte skrivas ut från välfärden, men det inte är det som är problemet. Det kan du absolut vara. Men problement som uppstår är att både du och arbetsgivaren kan bli skatteskyldiga i båda länderna om du är i ett annat land än din arbetsgivare för länge.

   Jag har funderat på samma sak. Dels på om hon har rätt att jobba då hon är i Kanada (långt från självklart) och dels på var hon är skattskyldig. Som regel där hon är skriven, vilket definitivt är i Kanada.

  Ja du läser in alldeles för mycket.

  Alltså personen frågade om hennes förhållande med en hockey kille och allt hon svarar på är att gå in i försvarsläge och prata jobb? Verkar vara en osäkerhet hos henne eller iaf något hon är mån om att övertyga andra att hon absolut tjänar pengar själv och inte lever på sin kille

   Kanske för att ni är tröga och envisas med att hon lever på sin lille. Jisses ingen självinsikt här inte!!

    Onödig ton, hörrudu. Nej, hon lever kanske inte på sin kille men jag är ganska säker på att han drar in mest pengar. Det är såklart inget problem, men med tanke på hur hon själv uttrycker sig – verkar det onekligen vara det för henne.

  Fattar inte varför det skulle vara så svartvitt – jobba och vara aktiv eller BARA vara hemmafru. Att inte lönearbeta kan ju betyda vad som helst, man kan vara väldigt aktiv med ideellt arbete, ta hand om flera barn, djur, hålla på med olika konstnärliga projekt etc. Skulle det räknas mer bara för att man drar in lite pengar? Eller tror folk att alla som inte arbetar endast står vid spisen eller moppar golv?

   ”Ta hand om flera barn”?? Vad gör icke-lönearbetade ta hand om barn-personer när barnen sedan går i skolan? Tar hand om djur? Ägnar sig åt konstnärliga projekt? Eller kanske är det så att de står vid spisen, moppar golv och möjliggör livet för sina män.

   Ligger sådant i kvinnans natur, eftersom inga män generellt sett vill ägna sig åt sådant. Eller rör det sig om traditionella strukturer?

  Hon svarade väldigt märkligt! Direkt kopplade hon det till hans yrke. Hade varit roligare att få veta allt runtomkring lixom. ??‍♀️

  Hon lever ju inte som hon lär iallafall

   Hehehe nä…

  Nämen sa hon så?! Slå i tjocka magen?!? Hon som enligt henne själv bara känner kärlek och är så godhjärtad och kärleksfull dessutom så har hon ju visat flera gånger på senare tid att hon hällt upp alkohol och med tanke på hur hon kan bete sig är det väl inte konstigt att tro att hon är full men visst kanske lite oförskämd fråga men alltså… ja märkligt beteende och hakar upp sig på saker och letar troll.

  [Borttagen kommentar]

   Nej, det håller jag inte alls med om. Tyckte hennes flöde var trevligt och väldigt subtilt. Många MLM:are är ju maniska/gränslösa i sitt sätt att ”sälja”. Sen kanske en inte följer hon Sofie om en inte är intresserad av det hon säljer eller känner henne, men sektigt kändes det inte.

  O Bingo fattar verkligen inte varför Insta tog bort bilderna på barnen.
  Inget konsekvenstänk alls.
  Man må tycka att man ska kunna publicera allt osv osv. Men tyvärr ser inte världen ut så.

  Alltså Tiingelinns blogg ? Hon är verkligen mitt guilty pleasure. I ett av hennes senaste inlägg har hon lagt upp 60!!! bilder på henne och nya kärleken. Hon raderar alla kommentarer som har det minsta tillstymmelse till kritik. För ett tag sen skrev hon att hon inte varit iväg utan barnen på två år, jag frågade i en trevlig kommentar om inte hon och exet var iväg och bodde på hotell i Stockholm (vet att hon skrivit om det) den kommentaren tog hon raskt bort. Hon verkar leva såå uppe i det blå! Så jävla irriterande och underhållande på samma gång ??

   Jag har nyss hittat henne och asså jag är helt fast ????

   https://www.instagram.com/p/CR32-cbHtAl/?utm_medium=copy_link
   Vad är det för svarta prickar på hennes mage?

    Haha det var en jävligt bra fråga, ser typ ditmålat ut? Som att nån gjort prickar i Paint.
    Det enda jag kan tänka mig är om det är små blåmärken efter någon sorts injektioner. Kan vara vad som helst, vanligast är väl kanske insulin eller någon form av hormonpreparat (typ fertilitetsstimulerande, inför IVF eller liknande). Eller blodförtunnande. Men inget av det känns väl särskilt troligt att hon tar?

     Tror det är sandstänk. Han hade lite också på armen på nån bild.
     Undrade först också vad det var.

      Blev lite för besatt av detta nu och kollade andra bilder på henne, ser det inte ut som att hon photoshoppat magen nedanför naveln här? https://tiingelinn.se/files/2021/07/img_9632-1.jpg

       Tror hennes magmuskler är delade efter två graviditeter bara

    Jag har en teori.
    I hennes blogg finns alla bilder med, bl.a bilder där de sitter ner i sanden/vattnet och pussas, då ser man smutsigt sand på hans hand vilket lite påminner om prickarna, sedan finns det bilder där hon står bakom honom med hans rumpa emot hennes mage. Så min teori är att han satt ner, fick smuts på shortsen, som hamnade på hennes mage efter att hon stod bakom honom. För prickarna på magen finns inte på alla bilder, bara visa (och ja jag har inge bättre för mig för jag kan inte somna)

   Du är inte ensam, min guilty pleasure var tidigare Tilda Inlund (4 barn med 4 olika killar) men hon brukar göra sin blogg privat då och då så nu kompenserar jag med Tiingelinn och GabJoss som troligtvis går samma öde till mötes. Kanske är för att jag själv är barnlös 30+ och bor i en storstad men jag älskar att få en inblick i hur WT-folk lever.

   Så pinsamma bilder, men tycker man det så är man ”avundsjuk”. Håller man inte med om precis allting hon lägger ut så är man ”avundsjuk”.

   Haha, det är min guilty pleasure också, hon är så långt ifrån hur jag själv är. Jag är nog mest fascinerad över att hon verkar ägna en stor del av sitt liv med att flänga mellan olika professionella fotografer. Tror hon seriöst gjorde typ 7 gravidfotograferingar?!

   Inte alls shady att det kommer upp typ identiska kommentarer om just henne regelbundet här ?

   ”Vi båda älskar att se dokumentärer tillsammans. Vi har sett Världens farligaste fängelsen och Estonia hittills ihop.” 😀 😀 <3

  Jag blir alltid ledsen när jag läser om Annica.
  Jag var hemma och sjuk och gravid under tiden hon var med i bigbrother. Såg alla avsnitt och titta mkt på liven, vi snackar timmar varje dag.. Jag tyckte att hon va så söt och gullig, sen när hon började behandlas dåligt av M så tyckte jag synd om henne. Där började det krypa fram lite varningsklockor om dålig självkänsla.. Efter BB följde jag hennes blogg, allt verkade fint med M.
  Sen dök de upp i temptation island och A mådde uppenbarligen fruktansvärt dåligt. De valde att hoppa av tillslut och M verkade mån om A då. Sen tog det slut.

  Under tiden de var tillsammans så började hon träna och det var allt hon tänkte på, vad hon visade hade hon kvar lite av sitt intresse för hudvård men det var mest reklam.
  Såg hennes Youtube oxå när hon och M var iväg på spa.. Hon har hela tiden verkat ha det jobbigt, inte kunnat vara sig själv utan var tvungen att bli den M ville.
  Kanske därför hon har dålig attityd nu, hon vill göra sina val och om någon kritiserar blir hon förbannad.

  Lång rant. Jag känner henne inte så jag borde hålla tyst men det gör jag uppenbarligen inte.

  Summa summarum, jag tror att Annica har det tufft i rampljuset. Hon har enlåg självkänsla och vi borde cut her some slack, direkt när hon slutat med pyramidspel that is.

   Blir alltså djupt fascinerad av människor som lägger ner så mycket tid och energi på att tänka och resonera om människor de inte känner….

    Tror många skulle bli fascinerade av människor som dig som hänger på en blogg som enbart handlar om människor dom inte känner…

  Amanda Lundgrens storys om vikt? Tycker dessa kan vara värda att ta upp. Att vikt säger ingenting.

   Hatar inlägg om kroppar hit och kroppar dit.

  Vad händer?

  Kolla Julia Franzens lista på protein.se!!!

  Hur är det möjligt att stoppa i sig så mycket?

  Varför?

  Gärna inlägg om detta! Det as det upp av kroppen? Fungerar det eller lur?

   Snälla hennes enda merit är väl att hon själv gått ner i vikt en gång i tiden.

  Håller med. Jag tycker inte heller att det var riktigt svar på frågan.

  Annica tjänade 503 000 år 2020. Hennes bolag omsatte lite drygt en miljon. Högsta man kan komma inom Nuskin ser ut att vara strax över 50 000 i månaden (se källa nedan). Hennes kille drar in 43 miljoner om året på hockeykontrakt (där boende etc i regel ingår). Jag köper helt att hon vill jobba för jämställdhet men jag blir nästan provocerad när både hon och Paow försöker få det att låta som att de bidrar i förhållandena. De har träffat miljonärer och det är helt okej att få en del av den kakan. Däremot – kan någon förklara för mig hur man motiverar att ”jobba för sig själv och vara fri utan en chef” med Nuskin när det ju är exakt samma upplägg som att vara influencer? Hajar inte varför hon är så frälst när hon levt så typ för alltid?
  https://www.nuskin.com/content/dam/eu-library/CompPlanExtended/SE.pdf

   Har jag drömt eller har hon inte sagt att hon tjänar typ lika mycket som sambon?

  Förlåt men jag måste säga att hon och HAN på riktigt är helt d*m i huvudet. Om han drar in runt 43 miljoner kronor om året så ja då kan hon gott vara hemmafru och han kan ordna så hon får ett bra pensionssparande. Medans hon kan fokusera på att kanske utbilda sig till nått vettigt eller jobba enbart ideellt eller inom vården (om man nu vill jobba/göra nått) inte dra hela familjen i smutsen genom att ”jobba” med MLM!!!. Fy fan hade jag varit honom hade jag blivit skogstokig, alla vet hur fult det är att hålla på med MLM. Skulle skämmas ihjäl om min partner valde att hålla på med sådant när jag själv är en stor profil utåt som han är inom hockey när hon inte ens behöver göra något alls. Men han kanske är en snål skitstövel också det vet man ju inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.