Therese Lindgren designar kollektion för Stronger

Magtröjor alltså?
Det kanske bara är jag som inte riktigt faller in i spannet för den här trenden, men jag skulle säga att det är mer troligt att jag tränar helt utan byxor, än i magtröja.
Jag tycker det känns opraktiskt bara, ungefär som med träningsbyxor som är låga i midjan. Not my thing, helt enkelt…

Kanske är Therese Lindgrens kollektion utmärkande vad gäller material, färg eller form, för vid en första anblick ser de ut som vilken kollektion som helst.
Dock verkar hon tagit fram små tröjor till hund och/eller katt – så att man kan matcha sitt husdjur på en eventuell power walk kring Djurgården med en latte i handen.
Kan det vara så att Therese träningskläder är lattefärgade, så att det inte syns om det skvimpar över under den hurtiga promenaden?
Det vore ju praktiskt, eller hur?

Magtröjor och att kunna matcha sitt husdjur – yay eller näy?

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar magtröja!

   Näj!

  Av de man fått se ser det precis ut som alla andra kläder på stronger, inget utmärkande. De är kanske svårt dock, finns inte så mycket att göra med träningskläder kanske 🙂

   Antar att man mest får välja färger

  Skulle aldrig sätta på mig en magtröja. Men majoriteten kanske gillar det 😅 Gillar inte Strongers kläder heller, den breda kanten som de marknadsför är ju synligt bred men med ett litet band inuti 😅

  Men jag är ju bara en som tur är. Och sooom tur är gillar vi alla olika 😄

   Tillägg: däremot tycker jag det är snyggt med magtröjor! Men skulle inte vara bekväm själv att ha det 😄

    En sån sak som man tycker andra är snygga i… men själv känner man sig inte alls bekväm. Har alltid gillat långa tröjor 🙂 00-talet var en pärs

   Skulle inte heller det, i dagsläget.
   Men den dagen jag fått en kropp jag trivs i igen, då jäklar. För det verkar gött att träna i! Iaf utomhus när det är varmt😍

  Varför ska vuxna kvinnor visa naveln

   Varför inte?

   #freethebellybutton

   Är man tight så funkar det, annat inte 🙂

    Vad är det som inte fungerar?

  Hon hade precis ett samarbete med iciw, elly pistol bland annat (de absolut skönaste, bästa träningskläderna som fiiiiinns) och nu ska hon skapa en kollektion för … stronger?? De blir mer o mer opålitliga dessa samarbeten

   Jag. Vill. Inte. Se. En. Till. Kollektion. Av. En. Influencer.
   Det är en skam mot riktiga utbildade designers.
   Kom med något nytt nu 😴

  När det är riktigt svettigt varmt ute händer det att jag bara går i korta shorts och sport-bh när jag tar hunden en sväng, i dessa lägen kanske en snygg kort topp hade funkat istället.
  Men på gym är det sällan så varmt så där hade jag endast fryst om magen helt enkelt, så för mig är det rent opraktiskt.

  Beträffande om det är lämpligt eller ej för kvinnor att visa magen – tror de som har synpunkter själva kanske har komplex över sin egen mage och på så vis projicerar någon form av påhittade ”vett och ettikett” – kvinnor FÅÅÅÅR inte visa magen.

  jag undrar mest varför de inte skulle få det??

  Blir lite matt, vad får kvinnor visa överhuvudtaget 🙂

   Inte för att jag nånsin skulle frysa på ett gym när man tränar. Men håller med om att jag tycker det är snyggt med sånna träningstoppar , ialf på en rätt tränad kropp

    Har orimligt bra AC på mitt gym. Och svettas ALDRIG när jag styrketränar, blir bara matt och illamående.. MEN stark 🙂

     ….alltså, matt och illamående mest när jag kör stora muskelgrupper, tror det är som jag ”tar i”… har inget med eventuella magtröjor att göra

   Men vaaaar tränar du? Jag svettas som en gris och då är jag liten och nätt. Vill också ha ett svalt gym.

   Angående klädsel:
   På gym försöker jag tänka på att om jag endast har sport-bh att brösten inte ser ut att vara påväg att hoppa ut, även att shortsen täcker rumpan helt. Har också nån grej att om jag sitter på en maskin med rygg vill jag täcka ryggen men eftersom man ändå torkar av efter borde det kvitta.

   Utöver detta, I don’t care. Vill du titta, så titta. Stör det dig att jag visar hud så är det ditt problem, inte mitt.

    Ja, känns som man vill ha plagg som fångar upp svetten lite.

     Samtidigt står det folk med t-shirts och långbyxor där svetten rinner och droppar över hela golvet/ maskinerna. Så det är väl egentligen skitsamma vad man har på sig när det kommer till svett?

      Neeej! Skämmas skall du inte göras kan det vara förstås. Man kan ju inte hjälpa hur mycket man svettas. Tänkte mest att man själv tycker det är skönare med kläder som ”fångar” upp lite…

       Aha du menar så.

       För mig är det bättre med mindre kläder på. Är mest armhålor, mellan bröst och ansiktet/hår som svettas. Och det fångas upp med sport-bh / avtorkning med hand.

   Har en platt mage men tycker ändå det ser idiotiskt ut 😅
   Syns verkligen att man medvetet ”visar magen” och det blir liksom ett tomrum mitt i klädseln. Sällan det ser ”rimligt” ut.

    Gud vad jag önskar att det var som på Reddit här och man kunde göra tummen ner på inlägg också.

   Vem har ens pratat om att kvinnor inte f å r visa magen?
   Men bara för att det inte är förbjudet att visa magen, så behöver det ju inte vara snyggt? Tycker mest att det ser lite barnsligt ut. Och nej jag har inte komplex för min mage.

  Nej till matchning med sitt husdjur. Vi behöver inte mer onödig överkonsumtion. Att klä djur för något annat än kyla är fullkomligt idiotiskt. Nu ska alltså de underbetalda sömmerskorna, i dålig arbetsmiljö, sitta och sy onödiga plagg. Utöver detta tillkommer utsläppen för tillverkning och frakt. Och vad händer med de plaggen som inte säljs?

   Eller hur, kunde inte sagt det bättre själv

   Fett värt med tröja till djuren, as gulligt ju..

    Hahahahahahahaha.

  OT: kan du granska instagramkontot Trillingar? Det har ju varit mycket prat om exponering av barn. Det här kontot går ju rejält över gränsen för hur mycket pengar man kan mjölka på bekostnad av sina barn.

   Ser ut som precis alla andra träningskollektioner som influencer har släppt.

    Förlåt! Det skulle hamna som egen kommentar!

   Sen att varannan post är reklam (och nej jag följer dem inte utan har kollat in ibland).

   Också kontot malin_nunez som gabbjoss promotat. Hon har skrivit mycket om separationen och sitt ena barns autism med mera. Dessa barn är helt sönderexponerade för att finansiera mammans livsstil. 😔

   Måste vara tråkigaste kontot på länge jag sätt. Vad är det som är intressant med de kontot???

  Min dotter (21) är naturligt smal som en vidja och älskar magtröjor. Vårt gym är olidligt varmt och ju mindre klädsel ju bättre. Själv har jag för mycket muffinmage för att ens komma på tanken att använda magtröja. Jag vill ha löst sittande t-shirts och inget annat.

  Min fundering är mer om inte dessa kläder blir rejält svettbefläckade? När man tränar riktigt hårt dvs, jag kan vara så svettig så det ser ut som att jag duschat. Någon som vet?

  Jag har bara helt svarta tights från Stronger i min kollektion och har inte provat ICIW, Aimn osv. Kan vi en gång för alla utröna om något av dessa överexponerade märken är bättre än de andra? Ser likadant ut i mitt tycke och är något overpriced samtliga? Och är det några kläder som är bättre än de klassiska märkena (Adidas, Nike, Rönisch)????

   Personligen har jag testat mig igenom de vanligaste märkena i sportaffärer (däremot inte Stronger eller Aimn) och kommit fram till att HM’s helt enkla svarta träningstights är de som är mest hållbara tvätt efter tvätt (60)

   Sitter perfekt, klarar knäböj utan genomlysning och håller formen.

   Sen är det kanske inte så roligt att det håller i decennier om man är sugen på att köpa nytt… 😂

    Jag var tvungen att panikköpa ett par byxor när jag var strandad på en liten ort. Rev åt mig ett par svarta tajts på Kappahl för en hundring eller två. Helt magiskt bra!

   Känns ju mest som dessa kläder är till för slapp vardag inte träning.

   Haha men det gör väl absolut ingenting att svetten syns på kläderna när man tränar?😄 älskar fan när man svettas som en idiot, det rinner överallt och man nästintill kan vrida ur T-shirten efter avslutat pass🤩

   Och nej, inget är bättre. Nike är guds gåva till mänskligheten👌🏼

    Jag svettas i ljumskarna och under skinkorna, i huvudsak.

    Tänk dig i princip ingen svett under armarna men ALL svett runt könet…..

    Så av DEN anledningen väljer denna tant bort ljusgrått- i övrigt är jag helt klart pro svett, då känns det att man gjort ngt.

     Hahaha aah nä det klart, låter inte supernajs, det hade jag också velat dölja😂 men på underkroppen kör jag bara på svart, tycker helt enkelt inte att det är snyggt med tights i andra färger. Däremot kommer jag ihåg när man hade Björn Borg-trosor i alla möjliga färger och man såg efter träning/match hur jäkla mycket man faktiskt svettas down there, så kan tänka mig hur det skulle bli i ett par tights som inte är svettvänliga.😂

      Åh herrre!! Björn Borg-tiden!! Totalt glömt bort 😂 Sååå osköna trosor 🤔 Men älskade att dom va så färgglada 😂

       Haha älskade dem, tyckte de var supersköna! Samlade typ på dem så hade dem fint vikta i min låda, de låg i rader och absolut inte på varandra för det var viktigt att man såg i lådan vilket märke som dominerade där…🤦‍♀️

       Älskade björn borga boxertrosor och gråter lite över att inte hitta dom överallt längre. skönaste trosan under jeans

        https://www.bjornborg.com/se/kvinna/underklader/trosor

        Det är ingen av de modellerna?😊

    Haha jag svettas mycket överallt, och där jag dock helst inte vill att det ska synas är som någon nämnde runt rumpan/fifi så det ser ut som att jag kissat på mig.

   Tycker Casall har bra passform på sina tights! Sitter tight och kvar där de ska.

   På korta tights har jag Under Armour som faktiskt sitter kvar på låret och inte börjar rulla upp som alla andra korta tights gör.. Också testat ett par korta tights från HM med bred kant i midjan som sitter bra.

   Jag ääälskar Gymshark! De har ett par brallor som kostar 350kr, de är sjukt sköna 😍

   Haha för ett bra tag sen diskuterades träningstights ofta. Svarade Gymshark så ofta att folk tillslut drev med det 😂 Men de är sååå sköna och relativt bra pris jämfört med 800kr på Stronger 😅

   Jag köper bara Ninepines träningsbyxor nu för tiden. Mjuka och sköna, hög midja, bra fickor och helt sqat proof. De är något dyrare, men helt klart värt det!

   Jag har provat många olika och mina favoriter är helt klart tightsen från Victorias Secret. De sitter grymt bra överallt och man ser aldrig igenom dem. Håller dessutom hur länge som helst. 🙂

  Näy

  Bara jag som inte tyckte kläderna satt superbra? Tightsen ser ut att vara i den hemska längden mittemellan vid midjan vars enda funktion är att rulla ner

  Ser ofta folk i Stockholm på stan med korta beige träningstights och magkort tröja i samma färg. Vänjer mig aldrig! 😅 Blir liksom fokus på könet i dessa byxor och en känsla av nakenhet. På stan! 🤨

   Oj, lite mycket…

   Det verkar ju oxå vara lite inne att verkligen dra upp byxorna i grenen. Kan vara för att de vill ha midjan högt, men alla konturer syns verkligen. Jag hade inte känt mig bekväm i det men samtidigt vill man ju inte tycka att det är fel att visa upp alla former heller.

   Bianca och hennes isblonda kollega kan man se brunchandes på Östermalm i nougatfärgade högt uppdragna tights och en kort tröja.

   Åh, jag vet. Kan inte fatta hur någon vill gå ut så. På riktigt. Jag skäms på deras bekostnad.

  Har verkligen inte kroppen för magtröjor #endobelly

   Alla har kroppen för magtröja!!!
   Dock hade inte jag känt mig bekväm med att gå ut i det själv. Men jag har alltid gillat längre toppar oavsett vilken kropp jag haft.

    Nej! Jag skäms över min mage för att kunna ha magtröja.

     Och det är heller inte bekvämt när muffinmagen rullar över byxkanten. Då är det skönare när den hålls inne vänligt men bestämt.

     Och det får man. Även om man inte ska. Jag gör också det, pga ser gravid ut konstant 😔 Bryr mig inte om andra dock. Jag själv däremot känner mig inte bekväm i att folk sks tro jag är gravid 365 dagar om året 😕

    Är en annan anonym. Men med endomage kan jag inte heller, ser fan gravid ut efter en droppe vatten 😩 Sen vet jag inte hur TS funkar, men när min mage är svullen så gör den även jävligt ont 😮‍💨 Så då går jag utan byxor och bara t-shirt hemma.

    Men nä hade inte känt mig bekväm för fem öre 😕

     Eller hur 🥺 jag har så ont i magen idag då den är som en gasballong och jag ser ut att vara i åttonde månaden. Börjar bli trött på att de tror att kontinuerlig användning av m o r f i n är den enda lösningen.

      Eller hur! Har ägglossning ATM och känns som magen ska explodera 😔 Jag kan inte använda hormoner heller, så enda lösningen är smärtstilla.. Men du!! Jag opererades i London av en specialist, han räddade mig! Peter Barton-Smith 🙌🏽

      Innan den operationen va jag 8ggr värre 😔

       Läkare bråkar ju med allt och speciellt min medicin eftersom den är beroendeframkallande men vad ska jag göra 🥺 har ägglossning jag med ser ut som en padda hela jag 😭❤️

      Men ja usch. Krya på dig 😔

      Klänning är räddningen, men kanske inte för att träna i 😅 Man ser fortfarande väldigt gravid ut, men det är inget som trycker på magen i alla fall. /en till endobelly

  …..tillägg ang svett 😂
  Svettas dock som en gris vid all form av cardio så gråa eller beige kläder skulle jag ALDRIG träna i….

  Hade lika väl kunnat ha en skylt med text ”här är mitt kön och rövspricka ” samt pil. Så där är jag nog lite blygsam.

  Hur är dessa Strongers träningskläder i passformen och kvalitet?! Jag tycker ju ofta de har trevliga mönster.

   Alltså de jag haft med mönster blir vita i mönstret när man rör sig. Och kanten är sååå oskön, de marknadsför sin breda kant men den är bara brett sydd. Inuti är det ett smalt gummiband 😒

    Okej. Då skall jag inte satsa på kläder från dem!

     Jag älskar Gymsharks! Så det är stort tips 😍

    Vilka tights har du? Känner inte igen mig alls i det du skriver, alla mina tights sitter som smäck och är supersköna i midjan.

  Såg kläderna i hennes youtube video och reagerade på hur djupt urringad den ena toppen är. Jag har inget emot magtröja när jag tränar, men jag skulle hellre vilja att brösten satt på plats och inte trillar ut när jag böjer mig framåt för att göra deadlifts, liksom.

   Jag reagerade också på det. Men jag tror stronger för de mesta faktiskt är kläder för att bara typ gå runt hemma i? Inte alltid gjorda för träning. Therese går ju ofta runt i dom på landet, inte för träning, så för henne funkar det med urringning.

   Men jag reagerade också på att den urringningen inte alls funkar om man ska träna, håller inte brösten på plats.

  Varför innehåller 90 % av alla kollektioner magtröja som kan bäras av Max 20 % av folket?
  Bor i Skåne och har nästan aldrig sett ngn ha magtröja, kanske ngn tonårstjej men aldrig på gymmet ( tränar på 24/7 om det spelar roll)

   Tror inte kläderna är till för träning utan för att göra sig snygga på bild

   Beror kanske på var i Skåne? Skåne är ju stort 😅 Bor också här och ser det ofta.

  Jag tycker att det är snyggt med såna där träningstoppar som är en blandning av sportbh och magtröja. Men jag är storbystad och behöver en REJÄL sportbh. (Vid pms har jag oftast två bhar på mig, men kan ändå inte springa)
  Jag känner mig inte bekväm när brösten tittar ut ur kläderna och eftersom dom är stora blir det en väldigt synlig klyfta, även i sportbh, så jag har t-shirt när jag tränar.

  #bigboobproblems

   Och jag måste ha en med knäppe för jag får omöjligt över någon över axlarna annars, om de skall sitta åt om brösten sen.

   Också storbystad och måste tipsa om Casall sport bh som heter ”High Impact Sports Bra”. Helt otroligt bra stöd, bara den som jag kan springa i.

  Ok

  På tal om träningskläder och annat: jag har en stor byst och har extremt svårt att hitta en sport-bh där brösten inte ramlar ut vid sidorna. Jag har en perfekt bh topp från Lindex men ingen jag kan träna i eftersom den inte andas. Har ni några bra tips?

   Shock absorber, run sports bra! Knäppen bak så man behöver inte dra den över huvudet. Sitter riktigt bra för mig och kan springa i den. 🙂 Har sett i butik på XXL och Stadium.

   Casall har en bra sport BH som knäpps med två spännen i bak och har justerbara band. Den finns upp till 95G. Jag har haft två par i några år och är jättenöjd.

   https://www.casall.com/sv-se/kvinna/sport-bh/highimpactsportsbra-901-70b-cup-19982901002070

  Kläder på en hund!!??? Helt vansinnigt tycker jag. Köp en fin docka som ni kan bära på armen istället och klä hur som helst. För tusan hundar har ben att gå på. Alltså….jag kan bara inte begripa att vuxna kvinnor klär hundar och bär dom hela tiden…..Mysko, alltså verkligen mysko….

   Fast sån jackor är bra att ha under semikalla vinterdagar åt hundar som inte har mycket underhudsfett?
   Tror inte du heller skulle låta din hund skaka av kyla för att undvika att klä på den.

    Det här är ju en relativt ny idioti. Ingen, möjligtvis tant Gerd hade ett rutigt täcka på sin pudel när det regnade. Det var liksom det töntigaste. Varför tror man att hundar fryser idag när dom inte gjorde det förr?

   Mina hundar har täcken ibland när vi jagar (när de varit varma och ligger stilla) eller när de är med i stallet under kalla vinterdagar. Deras muskler behöver också hållas varma när det är många minus ute. Varför skulle inte hundar kunna frysa?

  En väldigt ”beige” kollektion, både från skaparen som gör allt för pengar och inte vågar göra annat än en beige kollektion

  De här kläderna i instagramklippet ser ju ut som de kläder som stronger redan släppt. Har jag missat att de också är från Therese kollektion? Eller visar hon inte sin egen kollektion? Sorry men jag fattar inte. *Tar på mig skämskudden…*

   Allt ser exakt likadant ut 🙂

  Snälla sluta med din smygreklam för din egen IG? Kan du inte göra som andra och ange det som din hemsida istället och engagera dig i diskussionen istället?
  Om någon är trevlig i dialoger ökar chanserna för att jag ska kolla in en sån länk, medan din nuvarande lösning snarare skrämmer bort mig. Hoppas att du tar min input som den är tänkt, välmenande. Om inte ber jag om ursäkt för dålig formulering.

  Ha ha, jag tycker om magtröjor , men på mig blir de ”långa”, då jag inte är så lång och har kort överkropp 😂😆

  Jag som tyckte förra inlägget om ytterligare en meningslös kollektion var 🤮 men det här är ännu värre. Matcha med sitt husdjur. Flunsor har verkligen ingen trovärdighet. Och så var det det där med miljötänket, men vi kan alltid ta på oss en magtröja och svettas in i katastrofen. Vem bryr sig? Jag ska ju ändå dö om 60 år så jag klarar mig nog rätt ok.

   Haha hon ville väl göra en snyggare sele till hundar också..tror hon pratade om det i nån vlogg nyligen😂 men visst, det kanske finns en marknad för det med..

  Jag ÄLSKAR magtröja på gymmet veckan innan mens när allt är så svullet. Jag blir så lätt illamående av att ha något som känns mot magen då, plus att jag blir så varm när jag tränar, så det är att föredra för mig. Skönt att låta det som sväller få ta den plats det behöver liksom.

  Jag tror nästa trend att träna i blir en riktigt stor t-shirt till cykelbyxa eller leggings. Kolla när Hanna Öberg eller Alice Andreasson tränar till exempel. Jag gillar det!

  Snark. Så trist. Tråkiga färger och icke-inkludernade modeller.

  När man vet vilken fabrik stronger använder och man har sett fabrikens katalog inser man att det ända stronger väljer är färger… allt annars finns redan helt färdigt i en bok att välja på

  Jag kör höga tights plus sport bh på gymmet. Svettas som en tok så skönt att inte ha så mycket kläder på sig då. Visar dock bara typ 5 cm av magen så känner mig inte speciellt naken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *