Vad får din sommar för betyg?

Jag känner mig splittrad.
Vissa delar av min sommar får ett högre betyg, medan andra delar nästan åker på ett minus.
Det känns inte rätt att göra en genomsnitt, för det bli inte som en rättvis representation av någonting.
Jag har som ni ser, stoooooora problem. (Vilket inte direkt höjer poängen 🙁)

Vad får din sommar för poäng, eller är den lika splittrad som min? 

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Min sommar sög.
  Jag tillbringade semestern med att flänga hos soc och familjerätt angående en infekterad vårdnadstvist, och psykiatrin eftersom sagda tvist har knäckt mig helt. Avskyr dessutom värmen så tiden mellan vården och myndigheterna satt jag bara framför AC:n och väntade på hösten. Har en av de bästa dagarna på länge idag, mitt SSRI börjar kicka in och jag njuter av regnet och svalkan.

   ❤️

   ❤️

   ❤️

   ❤ ⚘🌾⚘

  Har jobbat och jobbar en vecka till innan semester så den har varit sådär!!

  5/10 på en skala 1-10.

  Blev gravid efter att ha försökt ända sen förra sommaren, då jag fick missfall. Så än så länge får min sommar 10 av 10 ❤️❤️❤️❤️.

   Grattis! ❤️

    Tack! Ingen vet än så länge så du är mitt första grattis 😊❤️.

   Grattis! ❤️

    Tack! ❤️

   stort grattis!

    Tack! ❤️❤️

  Riktigt högt betyg får den! Italien vann EM, jag har gjort roliga saker med fina personer, slappat och badat mycket och det har varit fint väder väldigt länge! Älskar sommar och semester, blir lycklig då. ❤️

   Grattis! ❤️🇮🇹

  Har haft en kanon sommar med fint väder. Inte gjort så mycket utan tagit dagen som den kommit och badat massor. Varit ledig länge då jag även tagit föräldraledigt.

   Precis därför jag inte fick önskad semester i år utan får vänta till sommaren är över… Hoppas folk är lite mindre ego nästa sommar så jag också får vara ledig när det faktiskt fortf är sommar.

    Föräldrar brukar behöva vara lediga på sommaren eftersom barnen inte har skola/ej ordinarie förskola men fortsätt hoppas du.

     Hahaha, ok, de behöver vara lediga i åtta veckor? Tveksamt va! Men fortsätt du tro det 😉

      Men sluta gnäll och ansök tidigare om ledighet. Du har rätt till 4 veckor sammanhängande ledighet under semesterpeioden, vilken generellt är juni-augusti, det är ledighet din arbetsgivare inte får neka dig. Arbetsgivare får inte heller neka föräldraledighet.

      Den som inte tar ut sin föräldraledighet under sommaren är bara dum. Nej, jag har inte egna barn men kommer absolut att göra så om jag får barn.

       Ansök tidigare? Du har ingen koll på hur det funkar med semester förstår jag! Vaknat på fel sida eller varför är du så otrevlig?

      Sommarlovet är ju ca 7,5veckors.. så ja?

      Har man tur har man en partner som man kan pussla med eller mor/farföräldrar som kan hoppa in så man slipper ta ut för mycket. Men förstår verkligen om man som förälder inte vill lämna sina barn på ihopslagna fritids med okända barn och pedagoger.

     Och vart i landet bor du?
     Jag gick på fritids år 2001, då, när det var färre barn på sommaren och kring jul slogs mitt fritids ihop med andra. Vore konstigt om de slutat slå ihop med tiden…

      Såklart föräldrar inte behöver ta FL i tid och otid, men de gör ju det för att få vara lediga länge? Samma på jul/påsk etc (jobbar i vården) vilket = vi utan barn alltid måste jobba. Tycker ändå att man ska få lyfta när föräldrar tar FL som semester! Känns inte alltid så sjyst mot oss andra.

       En kompis utan barn jobbade jul efter jul på äldreboende. När hon röt ifrån grät några mammor inne hos chefen och fick ledigt. Att hennes bror som bodde långt bort och kom hem över julen var inte ett tillräckligt skäl för ledighet.

        Precis. Även om man inte har barn så vill man ju fira jul etc med sin familj?

         Ja, men mindre barn kommer alltid att gå före ett vuxet barn. Du som vuxen har redan haft möjlighet till jul med föräldrar,släktingar och liknande. Jag betvivlar att du jobbar dygnet runt år efter år, och får säkert vara ledig när någon annan vill vara ledig.

         (Nej, jag kallar inte dig för ett barn)

          Kan faktiskt vara så att man slutar sent och får tugga i sig rester själv. Om min mormor eller morfar funnits kvar i livet hade det varit värdefullt för dem med sällskap.

          Jag ska förklara: jobbar man i vården som redan är ansträngd så har man tyvärr inte så mkt spelrum. Jag gillar att jobba jul, nyår och helger, annars hade jag ju inte valt att jobba som jag gör. Men det blir lite trist när det sätts i system att utnyttja FL som semester och inte för att vara just föräldraledig. Jag har jobbat jul + nyår de senaste 10 åren, jag missar min systerdotters födelsedagar och kan inte fira jul med henne pga de bor en bit ifrån mig. Så nej, jag får faktiskt inte vara ledig när någon annan vill det. I år fick jag ta veckorna som blev över, i jul vet jag att många kommer ta FL så jag kommer behöva jobba julen igen. Jag gnäller inte på mina arbetstider per se, jag gillar mitt jobb och oregelbundna arbetstider (hej sovmorgon!!), men att någon annan alltid utnyttjar systemet utan att bry sig om sina kollegor tycker jag är trist. Och i år har jag hittills jobbat ca 200 h övertid, gissa varför.

           Men fan vad du gnäller.

           Anonym 20.05 härlig ton idag!! Vaknat på fel sida och vill ta ut det på en främling på internet?

           Den enda som är otrevlig här är ju du,Kh.

           Byt jobb. De flesta jobben är lediga jul och semesterveckorna runt juli/aug.
           Vård/restaurang/handels och fritids kan vara svårt men resterande jobb i Sverige har denna ledighet.

           Hur är man ”just föräldraledig” då till skillnad från ha semester med sina barn? Då skulle man ju inte tillåta föräldraledigt när barnet börjat förskola i så fall? Det vore väl i och för sig rimligt men som systemet är nu sparar väl folk dagar för att kunna täcka upp för de helt orimligt långa loven som barn har.

          Fast då får den som har barn söka andra jobb där man inte riskerar att få jobba på t ex julafton.
          Så enkelt är det.

          Eller ska man kategorisera människor, på en arbetsplats, utifrån vem som är mest värd att få ledigt? ”Okej du har varken barn eller en partner så du jobbar alla röda dagar! Okej?”

          Man gör sig ju inte direkt vän med kollegorna när man aldrig visar någon hänsyn för deras välmående. Kom inte och gnäll över dålig stämning på arbetsplatsen. Kan inte förstå varför en jobbar inom vården men ändå bryr sig så lite om andra människor…

       Den här pandemin har lärt mig att vårdpersonal är galet otrevliga på nätet. Hur orkar ni gnälla hela tiden. Det finns fler än ni som jobbar orimligt mycket.

        Har jag gnällt på mitt jobb? Nej?

        Wow. Jag har lärt mig att skrämmande många inte bryr sig ett dugg om att det finns andra människor som också har samma rätt att leva. Men bra att du lärt dig något?

     Eh, det finns fritids…

    Nu har jag ett jobb där alla kan få semester när dem vill…annars hade jag varit solidarisk.

     Bra där 18.58! 👍🏻❤️

    Äh sluta bittra. Du har kanske haft småbarn och chansen till långa lediga somrar eller så kanske du får barn i framtiden där du kan vara f-ledig. Eller så får du skaffa dig ett jobb där du kan vara ledig ändå. Jag har inga småbarn längre men med semester och flex och komp så fick jag 7 v ledigt.

     Nej, är ofrivilligt barnlös så kids blir det inte. Jobbar i vården och är inte intresserad av att byta jobb pga semester. Man får väl påtala saker som är störiga? Låter mer som att du är den bittra faktiskt! På dåligt humör ikväll eller?

      👍

      Förstår din bitterhet. Var också bitter över det när jag jobbade obekväma arbetstider. Försöker verkligen komma ihåg hur bitter jag var då nu när jag har möjlighet att ta föräldraledigt. Avvaktar allas semesterönskemål och lägger mig FL när det stör minst. Alternativt växlar min semester mot FL i efterhand när jag har fått min period. Ibland måste jag tyvärr ta någon vecka när ”alla” vill vara lediga (ex när fsk är stängd) men undviker det i mesta möjliga mån. Ödmjukhet kommer man långt med.

       Jag har per se inga problem med föräldrar som tar FL, men när man sätter i system att ta det under de mest attraktiva semesterveckorna OCH tar ytterligare semester så blir det ju ingenting över till oss andra. En period var det 10 st som lagt FL samma veckor, då kan ju ingen ta semester då. Jag förstår att man vill vara ledig med sina barn men har man ingen känsla och tar FL år efter år tills man inte kan längre så blir man ju lack.

        Men vem bryr sig om du blir lack? Byt jobb, skaffa barn eller var tyst.

        Att ta fl är en rättighet och den får utnyttjas, specieölt när barnen är lediga. Sjukanmäl dig om du vill ”sända ett budskap”.
        Men jag kan gissa att du ”är sååå medmänsklig att du går till jobbet för att du är så ansvarsfull och hjälpsam”.

         Men gud vad är det med folk här idag? Har du OCKSÅ vaknat på fel sida och tar ut det på en främling på internet? Men ja du har HELT rätt. Jag säger upp mig imorn!! Tack för tips!!

         ”Var tyst” var verkligen sympatiskt! Du verkar ju vara den bittraste av alla här idag. Hoppas du mår bättre imorn!

          Ja, för att du verkar vara sååååå sympatisk som blir öack för att folk vill vara lediga. Som om du skulle tacka nej till ledighet..lol!

           Hon blir väl lack för att folk utnyttjar systemet och hon själv också vill va ledig på sommaren ibland?? Skulle inte du bli det??

           Tacka nej behöver man inte göra men medvetet utnyttja reglerna och systemet för att roffa åt sig hela sommaren, varje sommar. Inte ok.

         Du har uppenbarligen svårt att föra en diskussion där man kan och får tycka olika, men utan att bli oförskämd. Tråkigt.

         20.03 – den får användas men ska inte utnyttjas… Kanske måste reglerna ändras om folk håller på såhär.
         ”Vem bryr sig om…” Vet du, finns nåt som kallas empati och ödmjukhet. Varför ska Kh missa semester på de bästa veckorna hela tiden för att vissa föräldrar är egoister? Nej, följ de goda exemplen av andra föräldrar som skrivit här i tråden.

        Haha då är du en större person än vad jag är xD men jag förstår hur du menar! Vet flera inom vården och liknande yrke. som har liknade problem. Fattar att man vill vara med sina barn men lite kollegial kan man väl ändå vara!

      Varför frågar du om alla är på dåligt humör hela tiden? Du är ju som en taggtråd.

       Jag är inte taggtråd. Jag undrar varför vissa här är så snutiga i sin ton? Känns som hela det här kommentarsfältet är ett gäng sura jävlar som vill ta ut sin ilska på en främling som de kan trycka till! Jag är saklig och förklarar min ståndpunkt.

        Ja det är du verkligen Kh, saklig och utan personangrepp! Vet inte vad de andra håller på med… Öm tå?

     Eller så får de som har barn söka sig till andra jobb där obekväma arbetstider inte existerar.

      Haha va? Behovet man mindre ledighet med kontorstider eller vad menar du?

       Jag förstår inte riktigt heller vad du menar. Med obekväma arbetstider brukar avses att jobba på helger, kvällar och röda dagar.

        Aha,du tänker så.

        I min bransch är OB 18-06 oavsett dag 😊

       Ja det behöver man ju? Man är ledig alla röda dagar, det är ju inte vi i vården. Så man får per automatik mer ledighet ju.

        Du kan ju inte va så naiv att du tror att alla med kontorsjobb kan vara lediga hur de vill? Det är många som behöver jobba helger, röda dagar, kvällar etc. Det beror ju helt på vilken typ av tjänst man har. Dessutom så är det ofta så att man förutsätts vara tillgänglig även under FL eller semester, jour utan ersättning…

        Jag är tjänsteman och jobbar var tredje helg samt röda dagar som infaller på mitt ”rull”. En kväll varannan vecka ca. Ingen ob på mitt avtal heller 🤪

       Du jobbar väl inte helg eller har andra obekväma tider på kontor?

      Haha! Bra kommentar!!

    men buhuhu. du har rätt till en sammanhängande semester under sommaren om du har fast anställning och en vettig arbetsgivare

     En till suris!! Rekord i sura och otrevliga kommentarer idag? Eller många här som tar massa FL som känner sig träffade? Hoppas du är gladare imorn!

      Kh
      Håller med dig. Förstår dig.

     Man har rätt till sammanhängande semester, måste inte va under sommaren. Och som man kan läsa här så fick hon inte ta den när hon ville pga att folk utnyttjade FL. Vården kan inte stå utan folk liksom.

    Vad sjukt. Orättvist. Man ska inte få ta ut FL som semester om det går ut över andra tycker jag. Hade några såna på mitt förra jobb…
    (Finns barnomsorg, få föräldrar kan vara lediga hela somrarna varje sommar. Finns det inte alls det pga liten kommun eller vad det kan vara kan jag förstå att man prioriteras).

    Förstår båda sidor. Föräldraledighet är till för barnen, inte för kollegor. Man ska vara ledig med barnen, vilket är enklast då de inte ska vara i skolan (skolplikt annars så svårt att va ledig), vilket är vid jul/sommar.
    Klart barnfria anställda också ska få vara lediga, men det borde vara en chefsfråga, snarare än något annat. Jag har själv aldrig haft problemet då jag alltid är ledig alla barnens lov tack vare mitt jobb. Men tror att jag själv hade sett över var jag jobbade om jag inte varit nöjd med hur ledighet blev lagd då den är så oerhört viktig för återhämtning (oavsett barn eller ej).

    Hoppas ni får vara lite mer lediga i jul/nästa sommar!

     Finns dock fritids och förskola på sommaren, man behöver inte vara ledig hela sommarlovet.

      Jo, men då är de oftast tillsammans med barn från hela kommunen och pedagoger de inte träffat på tidigare.

      Man har ett visst antal dagar att ta ut, enklast att ta ut dem när barnen är lediga annars brinner de inne. Varför lämna barnen på ett ställe de inte nödvändigtvis trivs på när det finns möjlighet att vara hemma med dem?

      att föräldrar tar ledigt under sommaren kommer inte upphöra för att kollegor tycker att andras barn kan va på fritids.

  Vi fick vårt efterlängtade andra barn för några veckor sedan vilket gav sommaren betyget 10/10 helt klart! ❤️

  Finns det en minusskala 🤷‍♀️😞?

  Nu är ju inte sommaren slut än (som Jessica också påpekar). Det är bara den 7 augusti och det är mer än 3 veckor kvar av denna månaden (som är en sommarmånad…). Varför har alla så bråttom med att sommaren ska ta slut? Vi lever i mörker, kyla och regn så många månader ändå. Varför är det så svårt att stanna i nuet och bara njuta utan att hetsa till nästa sak? Vi längtar 9 månader om året till sommaren och när den väl är här så känns det som att ”alla” börjar längta till höst, halloween och jul…

  Men ja än så länge får min sommar 7/10. Fint väder, mycket bad och häng med släkt och vänner. Det som drar ner den är att jag lagt för mycket tid på saker som jag inte kunnat påverka och att jag lagt för mycket tid på att städa och sortera saker i mitt hem. Jag måste verkligen dra ner på prylar och kläder…

   Håller med!

   Det är väl så att det känns som att sommaren tar slut när man börjar jobba efter semestern igen kanske, jag känner så iaf. Är tillbaka v33.

    Jo men så är det ju inte. Semestern kan vara slut, men inte sommaren. Ta tillvara på värmen och solen (när den finns) och de ljusa kvällarna. Bada, grilla osv, utnyttja hela sommaren så känns det lite bättre (brukar göra för mig iaf).

   Jag vet att du har rätt men min hjärna börjar längta efter jul runt den här tiden varje år. Jag saknar regn och rusk och mörker och mys, jag kan inte hjälpa det!! 🙈

    Ja visst är det mysigt! Men har bestämt att jag inte får längta förrän efter semestern är slut😅

   Nej, jag längtar INTE efter sommaren.

   Jag mår väldigt dåligt av värmen och det kombinerat med att ”man får inte klaga på värmen” här i Sverige gör det outhärdligt.

   Heja hösten och våren

    De som gillar värme kan nog inte förstå att känsliga känner sig sjuka av värme.

     Mmm men ni har 8-9 månader av kyla att njuta på (då andra kan känna sig sjuka). Då kan man va tyst under den korta tid andra mår bra. 😉

      För mig är kyla minusgrader och det har vi inte 8-9 månader. Sen har jag aldrig träffat nån som spyr, får yrsel och huvudvärk vintertid. Hela mitt inre system pajar av hög värme.

       För mig är kyla under 10 C.
       Blir lättare sjuk på vintern, har konstant torr stramande hud, otroligt trött och även nere, ont i kroppen, fryser jämt, särskilt de yttersta delarna som näsa, fingrar och tår. Inte heller så kul 🤷🏻‍♀️

    Jag är likadan. Dessutom känns det som att på sommaren SKA man vara lycklig.

    Okej jag överdriver såklart, men mår man inte så bra i själen blir det nästan provocerande när solen ska envisas med att skina varje dag.

     Och brun ska man vara också. Går jag ut när det är skymning lyser mina ben ikapp med de vita husknutarna. Tänker inte kladda in dem med BUS.

      Men herregud, var vit då och gå ut ändå. Är väl inget problem, ingen bryr sig.

    Så det blir outhärdligt för dig för att du inte får klaga???
    Jösses, köp en fläkt och sitt inne, varför måste det klagas?

     Och vad kallas ditt ”gnöl” då?

   Mycket bra reflektion där!
   Min sommar får nog 8 sv 10. Fantastiskt väder och mycket bad med barnen. Har också träffat och umgåtts med folk jag gillar och inte träffar så ofta.
   Det som fattas till en tia är väl att jag inte kommit iväg på ett par längre utflykter inom landet, som jag gärna hade åkt på. Dessutom lite vemod över att barnen börjar bli stora och snart inte vill hänga med mig längre… 😊

    Åh jag tänker också mycket på hur många somrar till får man med sitt barn? 😍 Min är bara 7 år men ändå..

    Känner med dig! Hur kan barnen hellre hänga med vänner än med oss liksom…

   Jag tror att vi med årstider har en inbyggd längtan till nästa årstid, just för att övergången bjuder på både bra och dåliga saker från båda årstider. Augusti är fuktig och kvav, så skönt då med september och klar luft. I november är det mörkt och regn, snö och december lyser upp. I februari är det slask och ett löfte om vår – så skönare med riktig vår och helst utan bakslag. Därför spenderas april med att längta efter maj och sommar.

  5. Eller 4 kanske. Ja, 4 blir det. En rätt ovan känsla för mina somrar brukar vara helt underbara, men det här året har varit hemskt och sommaren har inte varit jättemycket bättre än resten av året.

  3/10 – är för lat för att göra det men min dröm är att flytta. Har ekonomin för det men bör göra klart min utbildning först.

   Jag avskyr sommaren, finns väl inget som är så hotfullt som en klarblå himmel o 30 graders strålande sol. På många sätt.
   Noll av 10 poäng till sommaren.

    Haha va? Vad är hotfullt?

  Min sommar blev faktiskt full av tråkiga besked och besvikelser… Jag såg fram emot den men så blev den nästan löjligt full av motgångar.

  Längtar tills den tar slut. Förhoppningsvis blir det bättre nästa år.

  2/10. Har jobbat hela sommaren, en vecka kvar på sommarjobbet och sen börjar plugget. Inte orkat göra något varken på vardagar eller helger. Skiiit.

  För mig har det varit skit sen året började. Och jag kan ha det många månader till. Är väldigt värmekänslig så augusti är mycket bättre än juli. Runt skolstart infinner sig en speciell känsla trots att jag är medelålders. Ungefär som doft av liljekonvalj är skolavslutning. Sådde mina ringblomsfrön sent, men hoppas på att nån hinner blomma. Fått en pion av en vän. Det är de små sakerna som får mig att inte spåra ur helt.

   JA!!
   Äntligen någon annan som känner samma..

   Den där pirrande känslan av nystart när terminen börjar, klar luft, gula löv, affärerna säljer saker för plugget… nu är det över 20 år sen jag pluggade på universitetet, men det var helt klart en härlig period i mitt liv ❤

    Exakt. Det lyfts av en börda och äntligen kan man andas. Jag brukar ge grannflickan lite grejer inför skolstart. Då känner jag mig lite yngre 😉

    Ja hösten känns fortfarande mer som en nystart än 1/1. Dock älskar jag sommaren men det brukar kännas skönt med nystarten som också blir.

    Ja det var en härlig tid! Tänk att få göra om den resan minus ont om pengar.

   Eftersom jag är en lantis kan jag även känna något speciellt över nyskördade åkrar. Gyllengul halm, rullar med ensilage. Det hör även till att köra i lusfart efter traktorekipage som ska till Granngårdens silo.

   Jag känner ett lugn i hela kroppen så snart hösten närmar sig. 😊

    Gud vad skönt, jag känner bara annalkande deppighet.

  Splittrad då min endometrios blir värre under sommaren så har inte orkat göra någonting knappt.

  Splittrad. Finns en hel del mysiga upplevelser men sommaren kommer oavsett vad minnas som ” sommaren med cancer” alt ” sommaren då livet fick vara på paus ”

   💖

   💜

  9/10 får nog min sommar ändå 🙂 Har varit mycket själv vilket har varit bara positivt för mig! Insåg att alkohol är bajs och varit nykter större delen av sommaren. Tränat mig till en drömkropp! 💪🏼 Myst massor med min unge och hunnit träffa äkta vänner! ❤️ Så laddad för hösten! Livet är bäst!

  Min sommar får ändå 7,5/10. Har varit lite tufft då jag börjat traumabehandling och bytt ssri. Meeeen den har ändå varit jättefin och jag är tacksam för att jag får göra den här resan.
  Nu längtar jag efter sensommar, mörka kvällar, tända ljus, god mat och mys. Ska måla om ett rum hemma. Skogspromenader, bärplockning, svamp🤎

  10 av 10! Haft en underbar sommar, perfekt blandning av planerade utflyter, spontanitet, vila och umgänge med vänner och familj! Hela familjen har varit frisk hela sommaren, bara en sån sak! (Mitt barn har en allvarlig sjukdom men vi har hållit oss borta från sjukhuset hela sommaren i år). Love it!

  Bästa sommaren på måååånga år 💯!!!
  Gick på föräldraledighet 1 juni. Sambon har också kunnat vara ledig så vi har kunnat haft barnen hemma från sommarfritids och bara njuuutit av solen och värmen.
  Badat. Åkt nercabbat varma sommarkvällar. Varit på Gröna Lund. Bestigt Kebnekaise. Cyklat down hill i Dalarna. Semestrat på Öland. Löptränat. Vandrat i skogar. Kommit in på högskolan. Firat ett decennium som förlovade. Ätit grillat. Badat i jacuzzin under stjärnorna med levande ljus.
  Vi har levt som kungar vilket vi aldrig någonsin gjort så den här sommaren kommer att minnas med glädje 🌞

  Varit höggravid denna sommar, med ett barn som ännu inte kommit för hon verkar trivas för bra, så den borde få 10/10 om det inte vore för den förskräckliga värme som kom och gick. Trodde jag skulle smälta bort! Så kanske 8/10, för vi köpte AC tillslut men dagarna innan den.. uuuuh

  Vi adopterade en efterlängtad hund. 10 av 10

  Hunden blev sjuk och gick bort. -100 av 10

   Miste mina båda katter tidigare i år och gjorde också en störtdykning.
   Grattis till nya hunden 🐾🐾

    Den dog ju

    Det var den nyadopterade hunden som gick bort, så nu är vi hundlösa igen. Sorgligt och tomt.

     Nej, men gud, trodde du mist en och sen adopterat. Väldigt trist.

     Beklagar förlusten. Vilken sommar. Stor kram!

  Började bra, sen blev det skit rätt fort och efterdyningarna kommer hålla i sig länge…

  3/10 Alldeles för mycket ångest som jag inte räknat med. Har längtat så efter semestern och varit pepp (en sammanhängande semester) men sen har det mest känts skit. Tycker ändå att förutsättningarna varit bra utifrån väderperspektivet. Har en vecka kvar av semestern och ska göra vad jag kan för att inte gå tillbaka till jobbet med dessa känslor som även ger fysiska symtom.

  Flyttade till egen lägenhet, första veckan gick åt till att packa och städa = 4/10.
  Men sen jäklar … fnuttrat runt och grejstökat i lägenheten, gjort kortare utflykter på egen hand och njutit av ensamhet och av mina fantastiska ungar = 10/10.

  8-9 av 10 tror jag! Har känt mig så himla tillfreds och nöjd med tillvaron och verkligen uppskattat det ”lilla” liksom (gud låter som Ernst?). Typ igår satt jag på bryggan i eftermiddagssolen, med en termos kaffe, läste tidning och bara njöt och blundade och tänkte att det här är fan livet. Annars har jag varit på lite semester runt i Sverige, träffat vänner i olika städer, hängt med sambon, njutit av att hänga med kompisar utan att ha en sluttid för när man måste gå hem för att orka upp dagen efter.

  Hoppas du mår bra Bloggbevakning!

  Min sommar får 8/10. Sambon lyckades pricka in sina 3 semesterveckor under bästa sommarvädret och vi har nog aldrig badat så mkt på Gotland tidigare. Var helt otroligt varmt i havet! Är nu fortsatt ledig (går på grav-penning) med mina 2 barn tills de börjar skolan igen, därefter väntar plugg och till hösten dags för barnafödande! Ser fram emot hösten 🙂

  Men – skulle vara kul att se hur många influencers som skulle säga att deras sommar fick 5 eller 6 av 10, eller hur? TYPISKT att hon säger att det var 10 av 10 även om vissa saker sög. Och – ytterligare späda på hur lyckade dom här halv-offentliga personernas liv är och det gör ju säkert att många privata, ensamma tjejer osv som verkligen haft en tuff sommar på olika sätt och som säger 1 av 10 eller nåt känner sig misslyckade och ”olyckliga”. Nej, såna här poster känns dammiga och gamla, fram för lite mer ärlighet tycker jag. Att säga hur var din sommar, min var 10 av 10 känns billigt.

  Fick äntligen träffa dottern och barnbarnen för första gången sen julen 2019. Visserligen bara under en helg men ändå. Det gjorde min sommar till en 10 poängare;)

  Min värsta sommar någonsin.
  Jag fick i juni reda på att jag har spridd cancer I hela magen, lungor och lever. Tyvärr kommer jag inte överleva cancern. Jag är 43år 😥😥😥

   Stor kram! <3

  Hade en toppensemester. Bästa på länge. Sen dog min ena förälder oväntat och det har bara varit gråt och sorg. Orkade inte på jobbet idag som är första dagen. Så sommaren får 6 av 10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *