”Yoga girl” byter turkosa vatten mot svenska skogar

Efter att ha drabbats av svartmögel i hela huset, begav sig Rachel ”Yoga Girl” Bråthen Schoneveld till Sverige för att återhämta sig och ladda batterierna.
Tanken var att familjen skulle återvända till Aruba, vilket de visserligen kommer göra, men inte på en permanent basis.
Istället kommer familjen åka dit, bara för att återvända till Sverige, den 15 december, för att flytta in i det hus, vars nyckel Rachel har i bakfickan när hon spelar in sin podd.
Det är inte ett stort hus, utan Rachel tycker mer det liknar en skidstuga. Ett stort plus i kanten är att dottern Luna med största sannlikhet kommer kunna börja på en Waldorfskola i närheten.
Man får väl bara hoppas att det inte är den här. 😉

Hör henne beskriva familjens nya hem ytterligare i spelaren här under. 
Ljudet kommer från hennes podd, avsnittet som släpptes idag –  den 20 augusti.

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,385760″ ap mute ]

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför varför varför måste influenser som ex Anty och Kissie ut och resa när smittan inte minskar?!

   Varför ska vi pausa hela livet? Anty och kissie är unga och friska, låt dom resa

    Jaha men okej släpp lös alla idiotier som är unga och friska då och res hej vilt och fortsätt sprid smittan ??‍♀️

     Smittor kommer alltid finnas. Vi kan inte stanna upp hela samhällen så fort ett nytt virus kommer. Varför inte arbeta på vår hälsa och våra immunförsvar inför nästa gång istället?

      Hahahahahahaha.

      Du måste va väldigt smart du vet du det. ?

       Kommentaren är till anonym kl 13.24

      Jättekul för oss som fortfarande är isolerade sedan mars 2020 att folk bara skiter i allt. Känns som om vi aldrig kommer komma ut.

      Och ”arbeta på vår hälsa och vårt immunförsvar” känns som ett hon emot alla de som t ex har en sjukdom som förstör immunförsvaret, äter mediciner som trycker ned det etc.

       Ett hån skall det naturligtvis stå!

       Ann, av vilken anledning är du ff isolerad?

        Min man är organtransplanterad och äter immundämpande mediciner. Enligt studier har han ca 25% risk att dö om han smittas.

        Tyvärr behövs oftsst fler sprutor än 2 för att bli skyddad eftersom endast 47% får antikroppar efter 2 doser vaccin. Han tillhör inte de 47% tyvärr

      Hur, mer exakt, tänker du att vi ska göra det, 13.24?

    Därför att nötterna inte testar sig och isolerar sig när de kommer hem!

     Vi har även Sveriges hantering att tacka för detta läste om att de ville smittspåra några som kom hem från Spanien och Portugal 3 av de var fullvacinerade ändå var de smittade med den nya varianten delta +. Smittläkaren kontaktade i sin tur FOHM och de ville apsolut inte smittspåra dessa personer. Så tyvärr har man inte sett det värsta ännu. Tegnel och de andra borde inte jobba som Smittskyddsläkare. ???

      Tål att sägas detta var i Uppsala om det nu spelar någon roll.

      Du kan väl ta över jobbet om du kan göra det så mycket bättre!?

       Det är inte FHM som smittspårar så att de sa nej till att göra det säger ju inte något om vem som borde jobba som ”smittskyddsläkare”.

      Så roligt att alla tror att det är tegnell som bestämmer allt, att han liksom sitter på en tron och pekar vad som ska ske ?

      Det är så de gör för att manipulera statistiken. Nu kan de(utan att ljuga allt för mycket) säga att det bara är ovaccinerade som för smittan vidare…

      Du verkar tycka att du vet bättre än Tegnell. Tror du verkligen det på riktigt?

     Testar du dig när du varit och handlat? Eller det kanske alla gör ?
     Det är inte resorna som sprider smittan, det är det människorna som gör. Oavsett om man går på krogen, reser eller handlar eller vad nu alla gör… om ALLA tänker till och inte bara skyller allt på alla som reser vore det toppen bra ?

      Inte en chans att smittan sprids lika lätt på ICA, där du är i kanske en halvtimme och kan hålla avstånd till andra, som i ett flygplan under ett flertal timmar.

       Du får läsa på lite mer 16.58, speciellt om smitta på flyg.
       Det är inte där folk smittas. Det är folk som åker utomlands och festar, går på klubbar. Precis som i Sverige är det där det är smittspridning.

   Egoism kallas det.

   Isabella löwengrip meningslös med sina resor som om morgondagen inte fanns. Barnen får snällt stanna hemma. En ny version av blondinbella aka när det begav sig med lyxskrytt a la New York.

    Hon erkänner tom att hon inte hade tålamod att ta ett vanligt manuellt körkort utan lyckades ta automat efter 6 år av kämpande. Att Omega ens vill samarbeta med henne vette fan vad de har för nytta av henne. ?

     Fast nej inte efter sex år av kämpande, så skriver hon inte. Första gången på sex år som hon stötte på det probelmet skriver hon, så du har missförstått och sprider dynga.

     Skulle jag ta körkort idag så hade jag med tagit för automat. Har haft körkort i 10 år och inte kört med manuell sedan uppkörningen.

      Har haft körkort i 10 år och bara kört manuellt.
      Vill absolut inte ha en automat.
      Att köra automat är ju inte att ”köra bil” det är ju bara att gasa o styra.

     Så skriver hon inte, hon har inte stött på problemet sedan hon tog körkort för sedan.

     Jag har inte kört manuell på 12 år och skulle också ta för automat om jag tog körkort idag.

      Har inte kört manuell på flera år men skulle aldrig välja att bara ta körkort för automat. Så otroligt begränsad man blir.

       Låter inte speciellt begränsande när du själv samt kommentarerna ovan vittnar om att ni inte kört manuellt på flera år? Att stå över någon möjlighet som innebär manuell var tionde/femtonde/tjugonde år tycker jag ej definierar begränsad. Dessutom är framtiden i princip automat.

    Fast barnen är ju på pappavecka och dessutom så har skolorna börjat.

  JAG HATAR DINA JÄVLA INBÄDDADE SPELARE SOM FÖLJER MED NÄR JAG SCROLLAR. JAG VILL INTE TITTA PÅ KLIPP!!!!!!!

   Och att de inte går att stänga ner ?

   Det var tråkigt att höra, men det kommer komma videoklipp lite då och då här inne. Kanske kommer nästa inlägg falla dig mer i smaken? Vi får hoppas på det. ?

    Du kan ju fortfarande ta bort funktionen som gör att spelaren följer med när man scrollar? Tror inte att någon gillar den.

    Vanligtvis är det lätt att skippa att titta på klippen – man låter bara bli att klicka!

    Men! Det är brutalt irriterande när klippet 1. går igång automatiskt, så fort man kommer in på sidan och 2. dessutom poppar upp i ett eget litet fönster, som 3. följer med ner när man scrollar och 4. är i princip omöjliga att stänga ner!

    Du menar: ”Det var tråkigt att höra, men det kommer komma videoklipp lite då och då här inne SOM FÖLJER MED NÄR NI SCROLLAR. ?”

     Följer med när ni skrollar?
     Det måste jag kolla på, om det går att stänga av.

      Exakt ? Lägger sig nere i högra hörnet på min iPad och följer med.

      Den följer med och jag hatar den innerligt.

      Jag stör mig enormt på dessa klipp. Varför ska de gå igång automatiskt?
      Man borde åtminstone kunna få välja själv.

       Men hos mig är det ett X som man bara stänger ner den med?

       Mer views = mer $ till Camilla

      Ja den är så jävla irriterande spelaren, hatar den av hela mitt hjärta! Både att den går igång av sig självt, att den följer med i scrollande och inte går att stänga ?
      Mutter….

    Det är inte klippen som är ett problem.

    Problemet är att de går igång av sig själva och FÖLJER MED när man scrollar ner. Värre än en yt-reklam

     Går inte att klicka ner heller.

    Det är sjukt irriterande!

   Ladda ner uBlock i mobilen eller till datorn. Blockerar all reklam, inklusive den irriterande spelaren här.

    Kanske lägga in en disclaimer till nya läsare då att tillbehör behöver laddas ner för att kunna läsa bloggen på ett rimligt sätt. Det här är ju ett återkommande problem och förmodligen inget som nya läsare vet om.

     Det är det svenska företaget youplay som utvecklat spelaren (som används typ överallt), vilken Cam antagligen har en subscription på. Hon behöver bara fråga youplay eller kontakta sin webbguru så löser det sig. Inga problem.

  Jag tror det som hände under pandemin och det grymma beteendet de utsattes för av många på Aruba gjorde att de inte längre vill bidra till turism, pengar och marknadsföring till ön. Flytten hade de säkert gjort även utan hela mögel episoden även om den satta hela processen i rullning.

  Jag gissar dock på att de ej kommer bli allt för långvarig här. De stora pengarna för deras verksamhet kommer finnas på andra ställen och inte i Sverige så snart pandemin börjat lätta….

   Jag tror också att hennes käönslor för Aruba fick sig en rejäl knäck efter allt som hände dem där – möglet OCH förföljelserna….. Dessujtom saknar hon möjligheten att köpa ekologisk mat i Aruba; grönsaker inte minst. Jag tror sommaren här i Sverige öppnade ögonen för henne för allt det fantastiska vi faktiskt har i vårt land. Sånt hon kanske inte reflekterat över när hon var ung och bara ville iväg. Jag förstår henne! Och huset i Aruba är fortfarande deras att åka till närhelst de vill. SÅ perfekt! Jag önskar dem alla lycka till! Och jag tror absolut att det finns inkomster att hämta även här – mer än i Aruba i alla fall.

    Håller med om att hon säkert kan ha en bra karriär även här i Sverige. Liksom en Yogavärldens Jonna Jinton kan hon göra yogaposer i snön och med vår svenska natur i bakgrunden. Minst lika exotiskt som Arubas stränder för många.
    När man går igenom kriser så lockar ju ofta det trygga och välbekanta så Sverige där hon är uppvuxen och med vårt välfärdssystem och ordning och reda lockar säkert.

   Jag tror hennes ego fick sig en törn när det blev så tydligt att hon som priviligierad kunde be turisterna hålla sig borta, men de infödda på Aruba sket hon i, de som svälter om inte turister är välkomna. Hon vill ju gärna framstå som så woke och anti-CA men teori och praktik är inte alltid lika lätt att sammanföra… 😉

    Hon tänkte på pandemin och den förödelse den inneburit för befolkningen! Tydligen är tillfälliga inkomster viktigare för den?‍♀️

  Tycker det är ett bra val att komma hem igen. Var på språkresa en gång på Malta och allt kändes så nedgånget.

   Jag vet inte varför men den här kommentaren roade mig något enormt.

    Lite ”barn har ingen känsla för kvalitet” över den va? 😉

     Ska berätta hur det var.

     Vi fick åka runt i små minibussar på gropiga vägar, och ingenstans fanns det dugligt kranvatten (inte ens de jag bodde hos så även de köpte en massa vatten på flaska). Vi gick i någon kristen skola där man inte fick ha på sig sina semesterkläder och det fanns ingen lunch eller matsal. Så varje morgon fick vi ta med en baguette med någon tomatmarmelad att äta i korridoren.

     Under hela två veckor.

      Hahah har bott på Malta i 6 år och det finns definitivt mer att erbjuda än det. ?

   Vem har pratat om Malta?

    Aruba = sydlig turistö = Malta

  OT Underbara Clara hintar om att hon väntar barn nr 4…

   Det gör hon väl ändå inte?! Hon menar väl bara att det är ett härligt ljud när man lyssnar på hjärtljuden hos barnmorskan. Något hon gjort ett gäng gånger under tre graviditeter.

    Det verkar dock som att väldigt många tolkar det som ett sätt att berätta detta på…

   Tolkade det inte som att hon hintade om att hon är gravid. Så många som läser in så mkt i så lite…

  Kan vi lyfta det fakta att det publiceras videor/foton på hennes barn varenda dag? Varför är det ingen som reagerar, sharenting och att hon har +2 miljoner följare som nästintill känner hennes barn. Det för mig, det är viktigt. Barn har rätt till ett privatliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.