Alice Stenlöf festar med Chris Brown – får kritik från följarna
Runt 10:30 in i den här videon så berättar Alice om en situation hon och hennes sällskap hamnade på när de var och festade på en beach club. 
De står och dansar och en av kvinnorna i Alice sällskap gör ”fuck you-fingrar” i luften, som en del av sin koreografi.
En medelålderns man som passerar dem tar så illa vid sig att han sliter ner kvinnan i håret och börjar slår henne.
Samtidigt som den andra kvinnan klarar sig undan, så hamnar istället Alice i skottlinjen för mannen, som istället drar ner Alice i håret och börjar måtta slag mot henne.
Hon beskriver det hela som helt surrealistiskt, att hon varit i ett slagsmål med en fullvuxen man, som tydligen ska ha varit någon typ av maffiaboss.

Fyra och en halv sekund efter att hon berättat om det här slagsmålet så berättar hon att hon minsann hängt med sin barndomsidol, Chris Brown.
Hon säger att han var hennes idol ”pre-Rihanna” vilket syftar till att Chris Brown fällts för att ha misshandlat sin dåvarande flickvän Rihanna, kvällen före Grammy Awards 2009.
Alice och hennes sällskap blir inbjudna till Chris Browns efterfest, dit de så småningom åker och blir välkomnade i dörren av huvudpersonen själv. Så mycket för ”pre-Rihanna Chris Brown” alltså…
Alice beskriver honom som en skittrevlig kille som bara vill sjunga och dansa. Han är ”precis så som man tror att han ska vara”, enligt Alice men jag tror helt ärligt att fler tänker kvinnomisshandlare när de hör namnet Chris Brown, än en skittrevlig kille som bara vill sjunga och dansa.

Av kommentarerna under Alice video att döma så verkar fler än jag tänka samma sak. 
Här är ett utdrag av dem:

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag vet inte ens vad jag ska säga men det bekräftar tyvärr min bild av många influencers…

  Tycker ändå kritiken känns lite överdriven? Jag antar att inte chris Brown är Alices bästa kompis utan hon hamnade på hans fest en gång?

   Känns rätt motsägelsefullt att prata om en sådan händelse, men sen åka och partaja med någon du VET försökte mörda sin flickvän. Att läsa dokumentet som detaljerar dagen då Rihanna faktiskt lyckades lämnade honom ger en gåshud.

    inte för att vara sån men bara för att han skrek ”now i’m really going to kill you” är ju inte att du VET att han försökte mörda henne.. hon har ju förlåtit honom för misshandeln, inte mordförsök. de har ju dessutom dejtat igen efter det, de gick exempelvis på grammygalan 2013 fyra år senare tillsammans. vem gör det med sin attempted murderer ?

     Märks på ditt svar att du ej läst polisrapporten, du bör kanske göra det så du faktiskt inser hur grov den här händelsen var. Inte heller nytt att kvinnor som upplevt våld i hemmet på grund av deras partner går tillbaka. Så förstår ej vad det har att göra med mitt svar. Chris Brown är en vidrig individ, och inte bara på grund av den här händelsen. Han har uttryckt sig riktigt illa ett flertal gånger och misshandlat andra kvinnor. – Vilket också står i rapporten om du hade orkat läsa den istället för att försvara en brottsling 🙂

     Åh herregud Luna. Du låter som varenda människa därute som skuldbelägger kvinnor som ”inte bara lämnar” sin man, för jag menar, vem vill bo med en man som slår en liksom??? Askonstigt ju, så kan det ju inte vara :’)))) Då kan deto möjligt vara så farligt! Vidga din världssyn lite

    Omoget av henne. Kvinnomisshandlare vill jag inte ha med att göra. ?

  ” gör ”fuck you-fingrar” i luften, som en del av sin koreografi” lol??

   Haha, extremt töntigt. Skäms lite

    Dock ingen anledning till att bli nerslagen….

     Det var det heller ingen som skrev ?

  Vad borde Alice ha gjort istället enligt de som vet? A) Tackat nej till festen och hållit käft, b) tackat nej till festen och gjort stort drama av det på instagram ”jag festar inte med xxx”, c) gått på festen och hållit käft för alltid, d) gått på festen och gjort stort drama av det på instagram ”chris brown är ett as” osv. Hur bör man agera?

   Du tycker valet är svårt? Tappat kompassen? (Och en skruv?)

    Vad svarade du? Alternativen var a- d.

   C!

   Alltså jag tänker lite samma, rätt svårt att säga nej till en sån fest och chans men då kanske C, hålla tyst om saken (på Youtube/insta-osv) och berättat till kompisar osv endast ?
   Själv skulle jag inte tacka nej till festen. Ja han gjorde fel mot Rihanna och det är inte coolt.

    Å du, min namne, du satte ord på vad jag ville säga!

   Stannat hemma! Tacka Alice & Co för att de dragit hem delta till Sverige. Att hon skryter av att festa med en känd kvinnomisshandlare är bara ännu ett exempel i en lång rad som visar hur korkad och egoistisk hon är.

    Det heter skryter om.

   A

   A givetvis.

  Nu har jag inte följt med Chris Brown och vad som eventuellt hänt runt om honom sedan 2009 men att fortfarande hänga sig upp på vad som hände med Rihanna är ju helt sjukt. Ja – det var hemskt och det finns inga ursäkter till vad han gjorde där och då. Men herregud det var 12 år sedan, hur länge har man rätt att älta samma sak. Genuin fråga – när förlåter man någon? Om en tjej hade slagit till sin karl på fyllan, hade det varit samma reaktion då? Knappast, men varför inte? Intresserad av hur det tänkts runt den här frågan 🙂 Inget illa ment.

   Inte heller följt men tänker det också beror på om han slutade slå sina tjejer på fyllan efter att han åkte fast. Om han gjorde det (& bad Rihanna om ursäkt) tycker jag man får släppa efter tolv år.

    Ja precis. Om det är så att han blivit fälld ytterligare efter det för misshandel så är det ju så klart en annan sak.

     Han blev senast anmäld för kvinnomisshandel 18 Juni 2021

      Nä det är ju inte bra. Hade varit en annan sak om han t ex gått i terapi för impulskontroll osv & verkligen ångrat sig & tagit tag i sina problem. Då tycker jag man får släppa.

    Ja, ”en gång är ingen gång”…

     Håller med om att språkpoliser är jobbiga. Men tycker det är okej kommentera på läskunnighet ändå.

     Fast nu är det inte en gång utan flera gånger!

      Mmmm, det var ironi – ett svar på kommentar om att ”släppa det”.

   Fy fan vilken empatilös och priviligerad kommentar. ”Herregud det var 12 år sedan”. Uppenbart är du en människa som aldrig behövt bli utsatt för (eller varit vittne till) våld i hemmets trygga vrå. Hur kan man ens skriva så och avsluta med ”inget illa ment”.

    Ursäkta men jag misstänker att den som är privilegierad och empatilös är du själv. Vi som upplevt saker har ofta lite mer fantasi och klarar av att relativisera.

    Min mamma skilde sig från min ex-styvfar efter att han misshandlat min bror framför oss när jag var 15. Så ja, jag har varit vittne (och utsatt) till våld i hemmet. Tro mig eller ej, inte min sak. Och Rihanna har all rätt att aldrig förlåta honom om hon så känner, vilket jag inte alls säger att är fel. Menar bara att samhället i något skede måste kunna släppa saker, ska man sitta och kalla honom kvinnomisshandlare om 20 år fortfarande om ingenting har skett sedan 2009? ”Alla gör vi misstag” och jo, han var ett absolut svin. Men kanske var han drogpåverkad, kanske alkoholist. Många saker som kan ha ändrats på 12 år. Men för all del, disagree.

     Det är bara människor som aldrig blivit utsatta för eller bevittnat våld som kan skriva sådär. De föreställer sig att livet är som på film och tror dessutom de är goda människor genom att döma & fördöma. Det är alltid extra roligt när de talar i ”offrets” sak.

     Att du varit vittne till när din egen bror blev misshandlad och sedan har dessa åsikter, signalerar ingen vidare empati direkt. Snarare motsatsen. Usch. Stick och festa med Mr brown du.

      Hanna. Den enda som är empatilös här är du själv. Usch. (För att citera Ricky Gervais, att du är kränkt eller indignerad eller skriker högst ger dig ändå inte rätt)

      Vad härlig empati du visar…kanske bäst jobba på den innan du ger dig på att läxa upp andra.

   Efter händelsen med Rihanna så har fler blivit misshandlade av honom….

    Det hade lika gärna kunnat uppstå en liknande situation hos Chris Brown som på Beach cluben, med tanke på hans opålitliga temperament och dåliga kvinnosyn. Då tror jag inte Alice hade tyckt det var lika ”coolt” men så länge inget händer en själv kan man ju blunda… Jag hade STOLT dissar Chris Brown om han bjöd mig på fest, sen hade jag skrutit om det på Insta!

   Att man kan va så ignorant!

   Du behöver nog googla upp bilderna på Rihanna efter misshandeln och fundera över om du hade tyckt att världen skulle sluta hänga upp sig på det om det hade varit din syster, bästa vän eller mamma som blivit misshandlad så. Människor som utsätter andra människor för våld slutar inte bara, det krävs en jäv*a massa arbete för att få till en förändring hos våldsutövande människor, något som Chris inte verkar ha ägnat sig åt.

   Din sista fråga är rätt irrelevant i detta sammanhang då Chris utsatte Rihanna för misshandel, det handlade definitivt inte om att ”bara” slå till någon.

   Är det en rättighet att vara känd musiker?

   Är du så dum och naiv eller försöker du bara provocera? En man som misshandlar kvinnor han har en relation med blir inte plötsligt snäll och fin efter x antal år. Han ändrar sig inte, för det är ju inget fel på honom, det är kvinnorna det är fel på och det är deras fel att han måste slå dem halvt ihjäl. Det ser man gång på gång, om kvinnan lyckas ta sig loss så fortsätter misshandeln med nästa kvinna han sätter klorna i.

   > ”Om en tjej hade slagit till sin karl på fyllan, hade det varit samma reaktion då? Knappast, men varför inte?”

   För att alla vet att killar ändå inte har något att vara oroliga för – tjejen kan på sin höjd sura. Vi killar däremot har andra drifter inbakade i våra stenåldersgener vilket många inte tänker på eller har respekt för när de dricker alkohol. Säger inte att alla killar blir våldsamma men en bråkdel blir.

   Om personen i fråga förändrats så hade situationen nog varit annorlunda men Chris har efter fallet med Rihanna blivit anmäld för flera fall av både våldtäkt och misshandel (senast typ förra veckan) så tvivlar starkt på att så är fallet…

  Tycker det ska bli spännande att se om hon bemöter denna kritiken eller låtsas som ingenting.

  Någon som vet hur hon varit innan ang kritik?
  Eller hon har aldrig fått någon direkt kritik kanske?
  Vet bara att hon bad om ursäkt för hon festade i början på året.

   Varför anser du att kritiken ska bemötas? ? genuint nyfiken då många här anser att kritik alltid bör bemötas, vilket jag betvivlar att alla faktiskt gör med kritik de själva får.

    Jag anser inte det direkt, skrev kanske konstigt.
    Bara nyfiken efter att man läst alla kommentarer på hennes youtube där dom som följer henne vill ha svar, undra varför hon inte säger något osv.

    Följer inte henne själv så bryr mig inte om hur hon gör. Tycker bara det är intressant om man som influencer kan ignorera allt och innan året är slut så är all kritik hon fått av följare glömt.
    Hon verkar ju inte förlora några följare, samarbeten, hennes egna klädmärke säljer väl slut och så, så för hennes del spelar det nog ingen roll vad hon gör eller säger 🙂

    Tycker det är lite konstigt att stoppa huvudet i sanden, men som du säger, man bemöter antagligen inte all kritik själv. Men jag hoppas för egen del om det händer mig (är inte känd eller har massa följare, så lär ju inte hända?) att det kommer till en viss gräns så jag skulle förstå kritiken och vilja besvara. Sen vet jag självklart inte ens hur det är att få kritik från så många så kan inte sätta mig in i situationen

   Jag tror inte att hon bryr sig om kritiken. Hon får massa kommentarer/engagemang på youtube och instagram pga den här videon, och folk glömmer efter ett tag. Skulle inte förvåna mig om det är en strategi för att öka räckvidden.

    Skulle säkert kunna vara så.
    Så länge hon eller vilken influencer/kändis som helst inte förlorar pengar, det inte blir massa konsekvenser för det dom gör osv bryr dom sig nog inte så mycket.

   Bad Alice om ursäkt för sitt festande? Det var väl Lovisa Worge? Känns som att Alice aldrig tar upp kritik.

    Efter att hon var borta i en vecka eller något från sociala medier när hon fick kritik för Lovisas födelsesagsfirande skrev hon ett rätt långt meddelande på story med bland annat ”att jag varit tyst beror på att jag har tänkt…. och lyssnat på er”

    Och sen avslutade hon med ”Det är både onödigt och ansvarslöst av mig att besöka restaurangen i lördags. Förtroende är inte något man kan kräva, det är något man förtjänar – och just nu förtjänar ni en ursäkt från mig”

  Molly Sandén verkar inte ha samma uppfattning..
  https://www.aftonbladet.se/a/weaeMo

   Får en att ana att Alice och company nog tar fett mkt droger…

  Alltså har man någon gång sett bilderna på Rihanna efter hon blivit slagen……. Han knuffade ju inte ”bara” till henne direkt, han slog fan henne sönder och samman.
  Alice verkar ju vara en av de mest korkade influerarna i landet, vilket ju iofs kan betraktas som en bedrift.

  Haha oj vilka moraltanter. Garanterar att samtliga har mer problematiska beteende i bagaget än att någon gång varit på Chris Browns kalas ?
  Tycker det är mer intressant att Sandra Beijers nya trea i Gamla stan kostade 8,2 mille!

   Låter som ett vanligt pris på en trea i stan.

    Okej, jag hade inte flyttat till gamla stan om någon betalade mig 8,2 miljoner. Lägenheten såg sjukt mörk ut. Har precis byggt klart ett inglasat uterum med kanalplasttak, står inte ut i mörka rum ?

     vilken tur att du inte ska bo där då

      Haha, inser hur förstörd jag är av stoockholmspriser när jag tycker det var billigt. Trodde det var dyrare i Gamla stan och trodde inte de skulle nöja sig med en sådan lgh nu när de ska ha barn.

     Du skryter om kanalplasttak?

      Ja!! Sjukt nöjd och stolt över mitt uterum ?

   Låter rätt rimligt. Min tvåa kostade sju millar i centrala Sthlm

   8,2 miljoner låter som ett fullt rimligt pris för en trea i Stockholms innerstad.

   Med den adressen, 1600-tals hus, stuckatur och kakelugnar hade jag gissat på mer.

   Både hon och hennes kille verkar superduktiga på det de gör och jobbar hårt, så bara grattis till dem!

    För att inte tala om takhöjd! Gamla stan med sina jättegamla hus brukar ofta ha en takhöjd som avskräcker många köpare, så för lägenheter med bra takhöjd, vilket Sandras nya lägenhet verkar ha, hade jag också gissat på ett högre pris.

   Gissade på mer!! Är den liten?

    78 kvm tror jag så rätt normal.

   Välkommen till Stockholm 🙁 🙂 (Alice lägenhet kostade förövrigt 6 miljoner såatte…)

  Men är ni seriösa. Har Alice blivit kvinnomisshandlare genom att- liksom typ alla som någonsin varit i LA- gått på partaj hos Chris Brown?

   Du missar målet. Med skit mycket.

  Stör mig sällan på ”influencers”, men har aldrig riktigt gillat Alice. Hon känns falsk på nåt sätt.

  Som att hon försöker vara en go och gla jordnära tjej, men att hon egentligen är tvärtom. But idk, den bilden jag fått av henne iaf

   Samma här. Plus att hon sticker inte ut någonstans. Hon har inget ”eget” i sig.. Väldigt booring. Hade aldrig i närheten blivit så stor utan Biancas hjälp!

  Folk verkar ha svårt att hålla två tankar i huvudet samtidigt . Sedan måste människor sluta utgå från att hela världens ska ha exakt samma värdering som ”Sverige” Folk i övriga världens har festat med honom under året och det har gått fint. Shit ta det lugnt. Om vi inte ska ”stötta kvinnomisshandlare” hoppas jag att varenda kritiker stänger av musiken såfort en av alla Svenska ”rap-artister” Spelar på topplistan 🙂

   Problemet här är att Alice ser problem med våldsamma män, bla berättar hon ju det i samma video – sjukt med en man som slår dem på grund av att en tjej visade ett fuck you finger när hon dansade. Flertalet gånger har Alice också valt att öppet prata om mäns våld mot kvinnor och feministkampen. Allt det här är inte bara det som ”Sverige” tycker, utan som Alice också uttryckt offentligt.

   Jag tycker då att det blir problem när man väljer att tycka illa om en man som är benägen att slå, men inte den andra. Varför då? Jo säkerligen för att denna man, Chris Brown, är känd. Så motsägelsefullt och löjligt. Varför skall vi glorifiera och dyrka kändisar…

    Precis så ?? Svårt för vissa att förstå..

    Summan var lite : folk är idioter.
    Och mer erfarenhet av världen resulterar i att du möter folk som inte har samma värderingar som dig. Man kan inte moralisera varje gång .
    Ett exempel är en person i min närhet som jobbat år utomlands. Där har alltifrån hens personliga chaufför ( som är otroligt karismatisk) tyckt att aga är okej , till att föräldrar tycktet det var okej att läraren gav sitt barn en örfil i skolan.

    Det var lite det jag menar , idioter är oundvikliga och alla människor orkar inte moralisera. Jag tror helt enkelt hon tänkte kort – spännande med en kändis. Men det betyder inte att hon stödjer en misshandel som skedde för över 10 år sedan.

     Ok visst, då förstår jag dig! Och jag håller delvis med. Vi måste kunna acceptera och hantera människor som inte har samma åsikter och värderingar som oss. Personligen kan jag säga att jag gör det, men det betyder inte att jag inte kan säga emot, ifrågasätta eller ge kritik.

     Jag tror inte heller att Alice ”stödjer” den grova misshandeln som Chris utsatte Rihanna för för ca 10 år sedan men jag tycker ändå kritiken till Alice är befogad. Speciellt när hon först berättar om en hemsk våldsam man för att i nästa andetag festa och glorifiera en sådan. Dessutom är Alice i högsta grad ett företag på sin youtube. Därför tycker jag det är rimligt att rikta kritik på sättet som hon marknadsför sig och sitt företag på. Hon lever ändå på tittarnas förtroende och så tycker jag de har rätt att säga till om förtroendet håller på att gå förlorat.

     Sedan menar jag inte att Alice måste ändra sig själv och sitt liv bara för att tittarna inte gillar det hon berättar eller gör, tvärtom. Alice skall leva sitt liv som hon vill men om hon inte kan ta kritiken så bör hon istället fundera om det här verkligen är det hon skalö syssla med eller om det finns mer passande jobb.

      Jag tycker inte att vi måste kunna ”acceptera och hantera” personer som våldtar och misshandlar både kvinnor och män. Att anse att aga är ok går inte riktigt att jämföra med någon som slår sin flickvän med knutna nävar rakt i ansiktet. Annars håller jag med dig.

  Ugh det är den här mentaliteten som gjort att Johnny Depp blev utbytt till MADS MIKKELSEN. Ja Mikkelsen är en bra skådespelare men han kan inte börja spela Grindelwald efter två filmer bara för att Depp blev canceled.

  No more Pirates of the Carribean heller.

   Hur drar du denna parallell mellan Chris Brown och Johnny Depp? Den första är dömd och fälld för misshandel, inte bara en gång, och den andre råkade ut för en kvinna där hästarna inte är hemma. Hur är de jämförbara?

    Depp blev canceled, p.g.a. kvinnan. För att människor har moralpanik över allting precis hela tiden.

     Till en början ja, men inte längre när bevisen kom fram

      Men han är ju utbytt NU i Harry Potter filmerna, p.g.a. ”kvinnomisshandel”.

       I guess att filmföretaget inte ville ha med honom att göra när anklagelserna kom ut och när han sedan bevisades vara oskyldig så hade de redan bytt ut honom. I detta fall är ju Chris DÖMD och har efter fallet med Rihanna anklagats gång på gång för både misshandel och våldtäkter…

  Senaste veckorna dyker bara fler och fler exempel upp på dubbelmoralen hos influensers. Ett par till exempel
  – Alexandra Bring som hela våren bett dag efter dag bett alla att hålla restriktioner, stanna hemma osv åker nu till Spanien? Allt medan Spanien är i en ny våg och nya mutationer sprids
  – Sofie Fahrman pratar i Tretti plus trevar ena sekunden om hur hon förfasas över klimatförändringarna och hur alla måste göra sitt och nästa sekund om hur hon och fästmannen tog en liten spontantripp till Ibiza över en helg.

  ?

   Dom har inte bättre förstånd.

  Har Josephine qvist och hennes kille gjort slut? Han följer inte henne på Instagram ..

   Började också undra. Hon la ut en del kryptiska citat på stories. Var inte dem förlovade?

   Blev kanske för mkt för honom när han inte var i matchform och inte fick spela efter han kom tillbaka till Sverige efter att varit hemma i usa med Josephine?

   Nä men instagram brukar väl glitcha med följarlistorna ibland?

    Nej de var inte förlovade vad jag vet. Men ja något är det ju, hon har inte lagt upp något på han på länge + party resa helt plötsligt med vännerna .

   Tänkte oxå på att det kändes som hon åkte hem så hastigt från USA?

    Nej, hon sa redan i maj att han skulle komma till Sverige 15 augusti inför nya hockeysäsongen.

  Här har vi svaret varför många här är ensamma, dom ältar saker till förbannelse. Klart han var en röv och patetiskt att slå en parker men kom igen 12 år sedan, hör och häpna folk för misstag och dumheter men livet går vidare och folk kan förändras! Man ska inte straffad dubbelt!!

   https://www.expressen.se/noje/chris-brown-anklagad-for-ny-kvinnomisshandel/
   Sluta med dravel om en andra chans. Han är en farlig man som inte kan kontrollera sig och borde inte få någon publicitet.

   Du har förstås missat att det inte är enbart ett tillfälle och en kvinna som har blivit utsatt förstås? Nej, man ska inte straffa dubbelt – vad fan det nu betyder i det här sammanhanget. Men det är ens skyldighet att åtminstone skaffa sig kunskap innan man uttalar sig.

   Att nästan slå ihjäl någon är inget ”litet” misstag. Inte heller när han gjort liknande både före och efter.

   Stämmer inte alls, det finns så sjukt mycket människor i världen att man faktiskt kan kosta på sig att bara umgås med folk som behandlar en bra. Det kanske inte känns så när man är i en dålig relation, men det finns så mycket bra människor där ute 🙂

   Han VAR ingen röv. Han ÄR en röv!

    Problemet med sånna här brott år att dom ofta upprepar sig och att våldet eskalerar.

   Men alltså folk råkar inte bara tappa omdömet och slå skiten ur någon de har en relation med? Genuint chockad över hur många här som verkar tycka att det här är en trivial grej… Har ni missat hur många kvinnor som till slut blir mördade av sina män?

   Tycker du det är ett misstag att slå den människan som man säger att man älskar? Nej du, om en person har gått över den gränsen då förändras man inte.

  Omg visste nästan att sånt här skulle komma. Alla som lyssnar ens på Brown är trash. Alice är feg som inte vill ta någon ställning även om det handlar om kvinnomisshandlare. Alice vill bara ha fame och skiter fullständigt i allt annat. Som det var nytt? Nepp

  Var det ingen som reagerade på delen i videon där hon berättar att hon haft ångest attacker i två dagar när hon kom fram till Mykonos, mkt pga allt resande förstod jag det som m.m

   Jobbigt att resa…?. Hon är ju verkligen tvungen också.

   Ja mycket pga den tik tok videon hon la upp i videon… Plane, party, another plane osv…

    Det är väl samma som med Bianca som inte förstår varför hon mår så dåligt. Man kan inte festa hur mycket som helst. Det händer saker med kroppen och psyket.

   Stackars Alice som mått dåligt över att RESA! Förstår att det måste vara jobbigt med all klimatångerst efter 5 olika resor denna coronasommar. Får för guds skull hoppas att hon inte blir tvingad att resa någon mer gång i år!

  OT, men är det nån som vet vad som hänt med Gabriella Joss? Inte uppdaterat bloggen på 2 veckor förutom ett samarbete som verkade tidsinställt. Inga godkända kommentarer eller nånting. ?

   Hon är aktiv på Instagram där hon flänger runt på olika hotell, går nog ingen nöd på henne. Hon bloggar väl när pengarna börjar ta slut.

    Bara sponsrade poster? Man blir ju lite fundersam när hon inte uppdaterat sedan hon gjorde tidigt ultraljud ? hoppas allt är bra med henne.

    Ah, okej. Hon blockade mig på instagram för några år sedan när jag sa att det var lite sjukt att klickbaita om något så allvarligt som skilsmässa (alltså långt innan skilsmässan), så jag ser inte hennes instagram längre ??‍♀️

     Du kan väl se insta även om du är blockad?

  Nu är videon borttagen ? att man inte tänker INNAN man agerar (läs: lägger ut en video för allmän beskådan)

   Varför ta bort videon och sen nu är den uppe igen?
   Har hon ändrat något eller varför gör man så?

  Ah videon är borta?

  Vill fråga dig Camilla vet inte hur mycket Du vet och hur mycket det spelar någon roll för dig men har märkt en sak gällande Isabella Löwengrip. Hon hade för en tränare som hette Daniel, med honom har hon tränat ett bra tag de var tom på en golf resa nyligen. Nu har hon en ny PT men har haft en annan sen innan. Visst kan man byta PT men här känns något som inte riktigt nämns. Tror att de måste ha varit Paul eller någon annan incident som gör att hon inte får ha sin gamla tränare.

   Men om det inte nämns är det ju för att hon inte vill nämna det, eller för att det inte finns något att berätta. Så varför ska du börja spekulera i något som trots allt är taget helt ur luften? Det är ganska lågt att försöka starta rykten på det sättet. Var bättre än så.

  Om jag har förstått saken rätt är båda hennes föräldrar högutbildade. Det måste kännas jobbigt för dem att ha fått en så lågbegåvad unge som Alice…

   Högutbildad och begåvad behöver inte alltid vara synonymt dock.

    Sant, men ändå.

   Vad jobbar dom med?
   Pappan är läkare har jag för mig jag hört.
   Vad jobbar mamman med?
   Vad jobbar henne tvilling med?

    oj hade ingen aning om att hon var tvilling!!

  Så trött på att Chris Brown fortfarande kämpar på och försöker komma tillbaka in i finsalongerna. Ge upp!

   Han verkar helt sakna självinsikt.

  Han ser ut som värsta knarkaren nuförtiden.

  Om jag fått chansen att festa med någon som varit min idol hade jag sannolikt inte tackat nej såvida h*n inte gjort något hemskt mot någon mig närstående eller mig själv. Misshandel mot någon jag inte ö h t har en relation till hade sannolikt inte stoppat mig. Jag hade nog å andra sidan inte höjt vederbörande som en fin människa heller, utan sett på det som just ett festande med en idol yrkesmässigt så att säga.

   Det där måste vara det mest ignoranta jag läst. Samma resonemang som ”Åh, snubben våldtog ju inte MIG, då gör det inget”

    Nu läste du tokigt. Jag skrev inte att det inte gör något. Utan att det antagligen inte hindrat mig från att tacka ja till att träffa eller festa med min idol i egenskap av yrkesperson (sångare, skådis, idrottsprofil o s v).

  Hon är inte den skarpaste kniven i lådan…suck!

  Hej ursäkta OT

  skulle ni gå på en kräftskiva på lördag där personer som är emot vaccin, som kommer hem från Spanien i veckan, kommer vara? Personen som håller i kräftskivan vågar inte säga till dem

   NEJ FÖR HELVETE

   Gå och lägg dig.

   Om de testar sig för COVID innan, som man ska efter att ha kommit hem från Spanien! 🙂

    TS här

    Hur pålitligt är det testet..? Känns inte kanonsäkert. De var i Grekland, inte Spanien, förresten!

     sen kan man ju tycka att det är DOM som inte ska gå, och inte jag som ska behöva skippa…

      Eller inte. Jag är inte vaccinmotståndare men inte heller vaccinerad. Jag tar ansvar för vad jag gör, du får ta ansvar för vad du gör. Du vet ju inte heller varför de inte vaccinerar sig, kanske har de blodproppar i släkten eller dylikt. Det har jag, alltså väljer jag att vänta till man vet mer.

       Är du på riktigt så dåligt påläst?

        Är DU på riktigt så dåligt påläst…

     Det är väl åtminstone mer säkert än vad vaccinet är iom att det bara biter på deltavarianten till ca 30% enligt erfarenheter från Israel som använde Pfizer som enligt studier är bäst mot just delta…

   Behöver du ens fråga?

  Men alltså det handlar om Alice Stenlöf, en influencer som är känd för att…? Känna Bianca Ingrosso?
  Hur kan man vänta sig att en ytlig obildad influencer ska tänka efter när hon får chansen att umgås med kändis?
  Deras hela liv och ekonomi kretsar kring kändisskap. Varför tror någon att hon skulle klara av kritiskt tänkande?

   Hon är känd för att vara INFLUENCER. Denna dumma fråga ”vad är hon känd för?” Typ alla influencers är kända för att de haft blogg/instagram/youtube som blivit stora. Vad är svårt att fatta med det? Måste man ha haft en annan lång karriär innan man blev influencer?

  Varför har Rebecca Stella stängt sin insta?

   Sociala medier paus 🙂 hon är tillbaka i september

  Jag undrar om Bella och Sheila med?

  Nu har Alice redigerat bort det hon sa om Chris Brown i videon. Haha! Bra att bara efterklok.

   MEN OBS! Hon har ändå med att hon festat med Chris Brown i thumbnailen, såklart för lite extra clickbait 😉 jävlar så genomskinligt och fake. Alice vi get it, du är kändiskåt och tar lite för mycket droger!

  Att hon själv skiter i sitt beteende har vi ju alla fattat vid det här laget. Men att hon fortsätter köra sin trovärdighet för sitt varumärke, som är det enda hon har som influenser, i botten känns ju helt iq befriat. Som att förmågan att tänka så långt inte finns. Har hon ingen i sin närhet som säger till henne att ”du detta kanske inte är sådär jättebra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *