Dubbelbokad bröllopsdag

På onsdag är det Hugo och Paulas bröllopsdag och Paula hade satt upp dem på restaurang Lilla Egos väntelista, med förhoppningen att de skulle kunna gå dit och fira. 
När det väl plingade till av ett sms som meddelade att de hade fått ett bord så meddelande Hugo att han tyvärr var dubbelbokad på onsdag och att de inte kunde gå ut och äta då.

Jag buttrade ett tag men det gick över. Jag har blivit mycket bättre på att hantera att saker och ting inte går som planerat och släppt garden i min förväntan.
Vi kommer fortfarande att kunna fira vår bröllopsdag, bara på ett annorlunda vis en annan dag.
I helgen checkar vi in på Steam tillsammans med våra juveler så vi firar vår ”gifta-dag” då istället.

Hade du blivit sårad om bröllopdagsfirandet blev ändrat? // Paula Rosas

En av Paulas läsare trodde att Hugo bara låtsas vara dubbelbokad på deras bröllopsdag för att sedan överraska henne ordentligt? bra taktik att dra ner förväntningarna med besvikelse för att sen göra någon ännu gladare, vilket tyvärr inte är fallen av Paulas svar att döma.

Paulas svar: Hahaha I wish! Dom är några som startat en Hockey lag med Brödernas och deras första träning är på onsdagkväll så aset har garanterat inga hemliga planer på g ?

Hade ni blivit sårade om er äkta hälft dubbelbokat, så att firandet av er bröllopsdag fick ske på ett annat datum?

För att kompensera för det här så bör ju Hugo, antingen muta dem förbi väntelistan på Lilla Ego eller helt enkelt betala Tom Sjöstedt att komma hem till dem för att laga middag till Paula. (Om Hugo är snäll får han kanske också sitta med vid bordet.)
Det kommer kanske svida lite i plånboken för Hugo, men så kommer han nog heller inte dubbelboka deras bröllopsdag igen. 🙂

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror nog de är en överraskning ändå. Allt för att skapa content ?

   Tror jag faktiskt inte. Men förstår Hugo.

   Ps. Paulas svenska i kommentaren? ? Var det inte hon som var så duktig på att skriva?

   Särskilt om Steam Hotel är inblandat, sponshotellet nummer 1….

    Läste Stefan Holm och undrade hur han kom in i bilden.

    Ska nog gå och lägga mej snart….

    Också så jävla dåligt och överskattat?

     Jag var på Steam i början av sommaren och tyckte det var helt fantastiskt från det att jag klev in genom dörrarna till det att vi lämnade hotellet dagen efter. Visst, som SPA-hotell lämnar det kanske lite att önska då den avdelningen är liten men maten, drycken och servicen var verkligen otrolig! Då har jag ändå själv jobbat på ”lyxhotell” och brukar vara rätt kritisk.

      Gud jag tycker maten där var katastrof. Men poolområdet på taket var härligt.

       Vi åt i restaurangen högst upp och var väldigt nöjda!

  Gifta i 6 år. Aldrig firat en bröllopsdag ?‍♀️

   Okej ☺️

   …är du då SÄKER på att ni fortfarande är gifta???

   OBS, innehåller spår av Fe +i.

    Hahaha fan vad smart jag kände mig när jag fattade din sista rad (sorgligt, i know)

     Vi är smarta tillsammans ❤❤❤

     Dela med dig tack! ?

      Ironi

      Fe = järn i periodiska systemet (iron på engelska)

    Fattade inte först då det var engelska och svenska blandat. Ba järn-i…? ?

  Det beror på omständigheterna och vad man hade bestämt. Att flytta på det lite till ett mer passande tillfälle hade inte gjort något för mig.

  Firar inte bröllopsdagar men däremot hade jag blivit sur om han dubbelbokat och sumpat en bra bordsbokning. För rekreationshockey…

   Jag hade absolut gått på restaurangen ändå, själv eller med någon annan.

   Hade aldrig missat en chans att gå på lilla ego! Hade gått själv då istället.

    Så jävla gott!

  Man kan väl för fan skippa en hockeyträning för sin bröllopsdag. Snacka om att sätta sig själv i främsta rummet.

  Sen ja, klart man kan fira en annan dag om något viktigt dyker upp. Men en hockeyträning??

   Beror väl på om det är något han får betalt för osv

  Hade inte min man kunnat hoppa över en hockeyträning för våran skull så hade jag blivit otroligt sårad.

   Men kom igen, det är tydligen en stor grej för honom som tidigare hockeyproffs, och fler parter (personer) är involverade i hockey-grejen. Jag hade absolut inte kunnat bry mig mindre om bokningen ändå avbokades av restaurangen. Hade bara firat bröllopsdagen en annan dag? Vem bryr sig. Skönare att fira en helt helg i hela familjens sällskap än en vardag.

   Obs. Min hållning.

    Fast, Hugo har väl aldrig haft något proffskarriär? Så, en träning även om det är den första för laget, så kan man väl hoppa den för att fira sin dag ihop.

     Hahah nej det har han inte

    Hockeyproffs? Vem?

    Han har spelat i div. 1 som högst

     Proffs=få betalt för att hålla på med sin sport. Fick han betalt för det kan han väl mycket väl kallas för proffs. T.ex mitt ex spelade hockey i division 2 och levde på det.

  Hockeykväll… kom igen? Är han 16 ??

  Jag/vi firade nyligen 15årig… hade blivit as sne om min man skulle ha grabbkväll!

   Men är kanske en jobbgrej? Brödernas är ju ett företag

   Tycker det är mer omoget att haka upp sig på ett visst datum som måste firas exakt den dagen. Kom igen, går att äta middag dagen efter.

   Han är tidigare hockeyproffs och verkar ha satt ihop ett lag med ett företag som sponsrar, som den dagen ska spela för första gången. Handlar ju inte om att han bara ska iväg och lira lite hockey ensam. ?

    Vad är din definition av proffs?

     Han spelade rätt seriöst och hade en mycket lovande karriär inom sporten, spelade i bra liga och fick väl pengar för det också ett tag, tills han fick en skada och slutade? Eller blandar jag ihop honom med en annan influencerkille? ?

  Fattar inte behovet för personen av att lyfta fram en sån här grej. Kan väl räcka med att konstatera/berätta att man firade bröllopsdagen på hotell en annan dag.

  Är inte gift men älskar att fira så tar varje chans att fira smått som stort med mina nära och kära. ?

  Hade inte brytt mig utan firar årsdagen en annan dag. Hade lika väl kunnat vara jag som glömt och dubbelbokat.

   Jag med. Firar man också årsdag (när man blev tillsammans), förlovningsdag osv? ? Kan knappt hålla koll på mannens födelsedag. Fler dagar att fira går inte. Han brukar dock överraska mig vid årsdagen för den dagen vi träffades.

    Vi ”lyckades” pricka in så vår årsdag, förlovningsdag (tror dock det inte är något vi hade kommit ihåg eller firat oavsett) och bröllopsdag är på samma datum, gör det väldigt enkelt 🙂

    Vi firar vår årsdag då vi blev tillsammans och vår bröllopsdag, det är
    ungefär ett halvår mellan dem
    så det är bara bra. Förlovningen firar vi inte, den trumfas av bröllopsdagen liksom.

    Personligen är jag en nolla på att uppmärksamma alla dessa dagar som ska firas. Att istället få bli överraskad med en middag eller present på en helt vanlig dag är mer givande än alla de dagar då det förväntas. Kan förstå de som blir besvikna när det förväntade inte sker men det går ju att ta igen en annan dag när det passar eller?

  Dålig kommunikation verkar vara fallet.
  Förstår att han inte vill missa första träningen med det nya laget.

  Har aldrig firat bröllopsdag, är inte gift heller så rätt rimligt ändå.

  Hej hopp

  Oj, verkar vara många som inte förstår att han vill vara med på första träningen med ett lag han verkar ha varit delaktig i att starta…

  Det blir liksom bara EN första träning.
  De slutar inte vara gifta för att de inte äter mat ihop på en dag som har samma datum som när de gifte sig….

  Bara en tanke.

   Exakt såhär! Dessutom en del fler inblandade i träningen än i en bröllopsmiddag mitt i veckan. Kör en annan dag och move on.

    Buhuuuu stackars Paula!!

  Det här att missa någon årsdag var något jag blev upprörd över när jag var 16 typ. Men då satt man ju och planerade saker för första dejten, första kyssen, när vi blev ihop, osv.

  Nu lever jag inte lika glammigt liv som Paula, men hade jag planerat vår bröllopsdag med att köa för ett bord på den restaurangen och min man hellre gått på hockey hade jag blivit rasande ?

   Lilla Ego är inte speciellt bra. Jag har varit där och blev inte imponerad. Men en kölista skapar förstås förväntningar.

    Oj, jag som hört så mycket bra om Lilla Ego, då från personer som jag vet kan mat och ofta äter ute.

    Så nu blir jag ju förstås nyfiken, vilka restauranger i Sthlm tycker du är bra?

     Jag är en sån person och jag tycker den är bra. Iaf senast förra våren när jag var där sist.

    Lilla ego är bland de bästa restaurangerna i Stockholm ? nu försöker du bara vara fånig och pretentiös. Är också extremt nyfiken på vilka restus du tycker är bättre?

     Dessutom – alla restaurang har kölista. Vad menar du?

      Det har verkligen inte alla?

       Ok men de flesta populära ställen i Stockholm har. Verkar ju jättedumt att inte ha och tappa potentiella gäster? Det har ju inte med att försöka hajpa upp det att göra.

    Märkligt, varit där tre gånger och aldrig blivit besviken, älskar maten där!

  Jag hade blivit svinsur. Sedan hade jag tänkt att vi fortfarande var gifta, man kan fira en annan dag och sen nyttjat det vid tillfälle mohahahah. Då har man en upp ?

  Hade absolut inte tagit illa upp! Jag hade med all sannolikhet uppmuntrat min partner att åka iväg på träningen! Restaurangmaten är kvar och restaurangbesöket kan flyttas, men inte träningstiden.
  Jag o min partner har varit tillsammans i 11 år, slutade ”fira” födelsedagar etc för länge sedan. Vi ger inte varandra varken födelsedagspresenter eller julklappar, årsdagar har vi aldrig firat. Kommer inte ens ihåg datum för när vi träffades (men jag vet att det var i december, runt lucia). Istället försöker vi hitta tillfällen i vardagen som är ”vi”-tid. Extra prioriterat sedan vi fick barn. Det kan vara restaurangbesök, bio, en weekend eller något annat som vi lägger tid och pengar (behöver inte kosta så mkt alls egentligen). Vi har gemensam ekonomi och om vi behöver/vill ha något så köper vi det. Istället för att lägga tid o energi (o pengar) på att hitta bra och uppskattade presenter vid tex födelsedagar etc så lägger vi den tiden och de pengarna på upplevelser och tid tillsammans.
  Alla gör ju som de vill, men detta är perfekt för oss!

  Fattar inte.. En träning varar en timme? En och en halv? Kvällen är lång tänker jag ? Kunde han inte varit lite flexibel?

   Eftersom de var satta på väntelista var det ju uppenbarligen redan fullbokat. Är ju inte bara ”att dyka upp lite senare” på vad som uppenbarligen är en väldigt populär restaurang. De fick väl en tid och den råkade sammanfalla med träningen.

  Min man hade en jobbgrej på vår bröllopsdag i år, det var dessutom en måndag så vi gick ut följande lördag istället. Enkelt. Inget drama.

  Rent spontant känner jag att det vore rimligt att bli upprörd om personen man skall gifta sig med dubbelbokar sig på själva dagen det skall ske förgiftningsceremoni

  Det är nog därför jag är ogift, alla potentiella råkade dubbelboka sig.

  Vi säger så. Heja

   Min nuvarande man missade att söka semester på vårt tänkta bröllopsdatum. Fick byta till en helg längre fram och hitta ny festlokal… sån är han??‍♀️

   Förgiftningsceremoni????

  Men vadå, visste hon inte om träningen innan alltså? ? Låter som lite halvdålig kommunikation.

   Men vadå, visste han inte om att det var deras bröllopsdag innan alltså?! Låter som lite halvdum i huvudet.

    Men man ställer väl inte in en träning för något man kan fira en annan dag…

  Nej. Bröllopsdag kan fira närsom. Hade varit oviktigt. Hade inte koll på min egen när jag var gift. Däremot hade jag blivit svinsur om partner bokat upp sig vardagskväll utan att meddela och bara förutsatt att jag skulle rodda vardag, ungar och aktiviteter.

   Kan man?!

  Nu får du väl skärpa dig ändå. Finns inget att diskutera när du lägger ord i hennes mun. Som dessutom är ren lögn.

  Att bli sur över en sån sak är sådant som skapar onödigt dålig stämning i ett förhållande. Tror inte Hugo hade blivit sur om det var tvärtom direkt. CHOOSE YOUR BATTLES, speciellt kvinnor som verkar vara dömda att vara den tjuriga ragatan i varje förhållande. Jag fattar inte varför vi tjejer accepterar att vi utmålas på det sättet, och finner oss i den rollen?

   Beror ju på situationen och om de hade bestämt att göra något ihop innan han bokade in ett annat event.

   Haha JA, varför är det såhär? Jag har också tjejkompisar samt killkompisars flickvänner som kan bli sura över sånt här, medan jag mest bara.. va? ??

  Tror inte på det alls. De skapar bara lite extra uppmärksamhet kring helgen och sponsvistelsen på ånghotellet.

   ”Ånghotellet”??

  På tal om dubbelbokningar av det värre slaget. En tidigare kollega till mig gick med på att åka på ett företagsevent 5 timmars bilresa från hemstaden när hans sambo var gravid i v 38 med deras första barn. Självklart sätter förlossningen igång när han är iväg.. Han hade inte heller tänkt på att köra egen bil eller så dit utan han väntade på nästa tåg ?

  Behöver jag säga att han missade allt? Hans förklaring till sambon var att det var en obligatorisk utbildning men sanningen är att det var en frivillig kick off med mest middagar och fest ?

   Jag är mållös..!

   ????
   Jag vill läsa fler sådana här historier på temat ”Värsta dubbelbokningen”

   Min man hade aldrig i livet fått (eller velat) åka iväg sådär så nära inpå BF. Herregud vad sjukt

    Vi hade bokat in att min man (då sambo) skulle åka iväg o kolla på ny bil ca 10 mil hemifrån samma dag som BF (första barnet). Dock drog värkarna igång innan han hann åka iväg, så bilköpet fick skjutas upp. I efterhand hade han hunnit både iväg och hem med ny bil innan bebis kom ca 26 h senare ?
    När vi kom hem från BB efter några dagar skickade jag iväg han att spela innebandymatch direkt när vi kom hem.

     Min pappa åkte och campade med grannfrun när min mamma låg på BB och födde mig. Klassisk dubbelbokning.

      ”Campade”

  Jag blev så förundrad när hon skrev idag att hon inte orkade läsa på det hon blivit rekommenderad och blablabla och jag kände bara, men ingen har tvingat dig till detta?

  Är så fascinerad av Sandra, och typ alla i hennes kommentarsfält ska tilläggas, som vågar ta sådana livsavgörande beslut som att skaffa barn men sen inte verkar känna någon glädje eller entusiasm alls? Är det barnnormen som är så stark eller vad är det som försiggår?

   Det är väl ändå rätt vanligt att man inte knyter an till bebisen förrän den är på utsidan och kanske ett tag där efter?

   Jag kan tycka att det faktiskt är rätt sunt att inte hålla på och kolla upp allting innan bebisen kommer och sätta förväntningar på hur det kommer att vara, det kommer ju förmodligen inte att stämma och man lär sig med tidens gång.

    Klart man inte behöver grotta ner sig i allt som finns att läsa men att ta hand om en nyfödd bebis skiljer sig ju från att ta hand om sig själv så har man valt att skaffa ett barn så får man väl läsa på lite, även om det känns tråkigt, konstigt etc. Hade det varit deras första hundvalp de skaffat så hade nog folk reagerat precis på samma sätt om de inte velat läsa på. Det är ju inga jättemängder information heller.

     Gud det hade nog låtit lite annorlunda inför ett valpköp… bara rosor och enhörningar ?

      Jaaa alltså hon borde nog bara ha skaffat hund istället.

     Vi är fyra syskon så jag pratade/pratar med min mamma istället?

   Alla får känna som de vill, allt måste inte vara rosenskimrande liksom. Men att inte ens vilja/bry sig om att läsa på om viktiga saker och typ kokettera med det (som även flera av hennes läsare gör)… Förstår också att man kan v ambivalent inför en så stor förändring men att inte längta efter barn och ändå skaffa? Trodde
   det var därför folk skaffade? Är man inte rädd att ångra sig om man inte känner denna längtan? (Har själv inga barn för har aldrig känt att det vore värt).

   Fattar inte heller varför man skaffar barn om man inte vill/är så kluven.

    Hon har aldrig sagt att hon inte vill, inte en enda gång.

     Jo. Hon beskrev när hon berättade för sin mamma, som blev jätteglad, att detta inte alls var något roligt och att hon var jätteledsen.

      Fast så var det ju ändå inte, man kan ju vilja ha barn men samtidigt tycka att det är jobbigt och/eller läskigt att vara gravid, det är ju en enorm sak att gå igenom så egentligen inte alls konstigt att man känner allt och inget och allt däremellan, sällan saker är antingen svart eller vitt.
      Och hon har ju uttryckligen sagt att hon vill göra allt MED sin kille (tex skaffa barn) vilket inte alls betyder att hon vill göra allt FÖR honom, två helt skilda saker!

      Nej, så sa hon inte. Sluta ljug!

       Åt lunch med min mamma två dagar senare. Tog denna bild på Märta <3
       Viskade fram de nästan omöjliga orden. Min mamma höll på att ramla av stolen av chock och glädje.
       ”Men nej och stopp” viskade jag. ”Det är inte något bra. Jag är JÄTTELEDSEN.”

       https://sandrabeijer.elle.se/fran-graviditetstestet-fram-tills-nu/

        Som sagt, ingenstans skriver hon att hon inte vill.

        Samma inlägg

        https://sandrabeijer.elle.se/fran-graviditetstestet-fram-tills-nu/

        ” Det var liksom inte så att jag inte ville ha en bebis. Jag visste, eller vi visste, att vi ville ha en liten familj om det gick. Men det kändes så fort här plötsligt…kanske sen??”

        Som sagt, allt är inte svart eller vitt…man kan känna både en, två och tretusen känslor samtidigt om samma sak!

         Precis som A citerar här så skriver hon precis tvärt emot det du påstår. Du ljuger med andra ord, om något som det är sjukt jävla fult att ljuga om!

  Exakt detta hände mig idag. Jag hade bokat bord, barnvakt, kattvakt och hela köret inför vår (jämna) bröllopsdag på fredag. Min make: planerade in en aw med övernattning med sin bror. Kärlek alltså. Så fint.

   Men då får han väl avboka brorsan? Borde väl va lätt?

    Lite trist att han inte tog med i beräkningen vilken dag det var och jag vill ju att han ska göra det han helst vill göra.

     Men vill han inte helst fira med dig?? Tråkigt.

   Men pratar man inte innan om att man vill göra något tillsammans den dagen innan man bokar?!

    Varför har inte mannen koll på bröllopsdagen, är frågan. Inte varför kvinnan inte styrt varenda liten detalj som att mannen vore tre år gammal.

     Men bokar kvinnan aktiviteter helt utan att prata med mannen om det?

      Det kallas överraskning. Jag trodde den dagen var säker.

  Vilken härlig man??

  Med tanke på hur många dejtnights inkl barnvakt (barnfria hotellövernattningar och resor ej inräknade) Paula och Hugo har på ett år så borde det inte någon större katastrof att bröllopsveckan, eller förlåt jag menar bröllopsdagen, vid något annat tillfälle.

   Oj vad bitter du låter.

  Det var nån som skrev en kommentar här tror jag (?) som satte fingret på vad som skaver. Sandra är ju expert på att romantisera och skriva drömmigt om det mesta – tonåren, killar, gulliga djur, resor, vänner, mat osv. Men allt hon skriver om sin graviditet och bebisen är krasst, och även om hon kanske inte menar det, med en neggig ton. Tror inte jag läst nånting skrivet i hennes vanliga anda om grav/bebis? Det blir en sån tydlig kontrast i bloggen.
  Menar inte att man måste vara överpositiv och snuttegullig, men det är liksom bara det jobbiga som beskrivs.

   Eeeexakt! Och det är så tydligt att hon liksom vill göra en grej av att hon är så obrydd och att hon är så speciell/annorlunda i sitt tänk kring graviditeten. Fattar inte varför det är så viktigt. Och jag skulle personligen må skit om den bilden av mig basunerades ut som hon så hårt jobbar på att kommunicera

  Eftersom jag är en person som planerar in och bokar saker är risken stor att jag hade kunnat bli dubbel bokad ifall min partner bestämmer sig för att boka saker utan min vetskap. Och har jag planerat något länge som är viktigt och inte går att flytta på hade jag flyttat på middagen till en mer passande dag.

  Tycker det är helt rimligt att flytta deras middag ifall det han ska göra är viktigt för honom. En middag för att fira kan man ha vilken dag som helst.

   Fast att fira en bröllopsdag flera dagar åt ena eller andra hållet känns sådär… kanske om det är något jämnt antal…

    Om man tycker det är viktigt får man nog kolla med sin partner så båda planerar det, inte som en överraskning

  Jag hade inte brytt sig så mycket under förutsättning att förhållandet ändå känns tryggt och stabilt, men min man hade blivit jättesårad om det inte var något jätteviktigt jag behövde göra istället.

  Min man har spenderat våra två senaste årsdagar med att köpa/sälja fotbollspelare…mitt i middagen upp och ut genom dörren för att nån scout/agent klantat till en deal som han har varit tvungen att fixa på studs iom att det finns en deadline på köp/sälj av spelare (ja, det är typ människohandel)… tur att champagneflaskan stått kvar vid bordet lol #couplegoals ?

   Hahaha ni får byta datum på årsdagen, ta första dagen ni bodde som sambos eller NÅT som inte är mitt i silly season ?

  Men snälla, det är bara ett datum? klart man kan fira en annan dag! Hur många firar inte jul på andra datum t.ex? Eller födelsedagar?
  Jag hade lätt valt att fira typ på helgen istället och absolut gått på min träning även om det var årsdag eller liknande.

   Nja… just julen firar väl ändå de flesta ”rätt” dag… sen att det sprids ut på många dagar för att man har stor familj etc är en annan sak. Julhelgen består ju trots allt av många dagar. Förstår inte riktigt de som just skall fira julafton flera gånger istället för att bara säga att man firar jul med viss en annan dag.

    Vet en hel del som firar jul andra dagar för att de reser bort och inte kan träffa familj och släkt på juldagarna.

  Jag kanske tar det lite för långt men det låter som att Paula blev ledsen. Ja, hon säger att hon lärt dig att hantera sådant men det verkar ändå vara viktigt för henne.

  Beror nog lite på m man uttalat att man skall göra något tillsammans på bröllopsdagen och han sen bokar in något annan efter det!!!
  Men finns även så många andra parametrar…

  Nej nej nej. Jag hade blivit otroligt ledsen och sårad, känt mig oviktig och bortprioriterad om min sambo bokat in nåt annat på vår självaste bröllopsdag. Det är EN dag på året den infaller och antagligen den enda dagen man firar sin kärlek på ordentligt när man är gift och förmodligen är mitt uppe i familjelivet o har svårt att få till det med barnvakt osv. EN dag att inte boka in nåt annat på, ska inte behöva vara så svårt kan man tycka. Och framförallt om han prioriterat bort vår kärleksdag pga en hockeymatch (?!) För mig låter det otroligt egoistiskt och som att valet indikerar starkt på vad mannen tycker är viktigast i detta läge. Riktigt tråkigt och dåligt gjort.

   Men alltså va? Så om din man spelade hockey eller fotboll eller vad som helst, och det är match på er dag som han är uttagen till, ska han tacka nej till den då?

    Lika rimligt som att bli sur över att han har möte på jobbet på ens bröllopsdag ungefär.

     Hur kan det vara samma sak enligt dig? En kompis-tidsfördriv-umgänges-träff i form av hockey och ett faktiskt jobb?

      Man kan väl planera sina möten så att man inte är upptagen på den superviktiga dagen. Om man nu verkligen älskar sin fru mer än något annat.

       Det kan man väl inte alltid? Beror väl helt på vad man jobbar med? ?

    Eeeeh, ja!? En hockeymatch? Hur viktig kan den vara när det inte hade framkommit förns i helgen när matchen skulle vara? (enligt Paula). Typ 3 dagar innan. Lite dålig framförhållning och låter som nåt fritidsfördriv de hittat på för skojs skull för att ses med vännerna, inget superseriöst då direkt. Det går inte att jämföra med jobb liksom. Bröllopsdagen var planerad sen innan då de skulle ut o äta. Hur kan de va ett svårt val? ??‍♀️

     Hur viktig är en middag på ett visst datum? Inte som att deras äktenskap hänger på att de äter middag samma dag varje år direkt.

      Nu drog du ett väldigt drastiskt och överdrivet resonemang. Varför skulle ett äktenskap hänga på en middag oavsett vilken dag det var? Märkligt skrivet. Ja du det finns datum då vi i hela världen firar en massa olika grejer, varför finns dom? Och varför på specifika datum när vi ändå, enligt dig antar jag (?), ska fira dom hejvillt när man vill och det passar än själv istället? Fan va rimligt!

       Står äktenskapet och faller med att middagen äts p bröllopsdagen just? Kanske kan man äta den dagen före eller efter. Nej, det var en dum idé.

        Haha men vad vill du med detta?? Klart man kan det! Men varför skulle man om man inte måste? Hur prioriterar man? Enligt mig är en oseriös hockeyträning med vänner inte prio över att fira min bröllopsdag med min man. Det var det jag skrev och det jag tycker. Så.

         Och jag håller inte med. Jag vill inte mer än dig här antar jag. Dvs kommentera sin åsikt.

         Alla kanske inte prioriterar en bröllopsdag över allt annat. Betyder inte att äktenskapet är oviktigt, att man inte älskar sin fru/man osv. Betyder bara att man inte tycker att det är liv och död att den firas på exakt datum. Eller firas alls kanske t.o.m.

          Du får gärna kommentera din åsikt här inne, det var ju det Camilla frågade om i sitt inlägg, men du skrev den som en motkommentar till min åsikt, som att du ville skapa diskussion (?)
          Det är så konstigt för du tar saker ur luften och applicerar det på det jag skrev/min åsikt. Tex som att jag uttryckt nåt om att man inte skulle älska sin fru/make om man prioriterar annat eller att det är liv eller död. Du överdriver?

    Ps: det är inte ens en match han ska på, det är en träning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.