Hur kommer det gå för Löwengrip?

När Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius sålde skönhetsföretaget Löwengrip till norska Dermanordic så förband de båda sig till att fortsätta arbeta för företaget på olika vis.
Isabella skulle fortsatt vara företagets ansikte utåt och Pingis skulle fortsatt vara engagerad i företaget genom att aktivt arbeta i bolaget med produktutveckling och varumärkesstrategi, någonting som även påverkade den slutgiltiga betalningen till de båda tidigare ägarna.
Isabella gör ju fortsatt reklam för Löwengrip genom inlägg, både på sin blogg och Instagramkonto vilket gör att Löwengrip med största sannolikhet tuffar på framåt som bolag, men jag undrar vad som kommer ske den dag då Isabellas förpliktelser gentemot företag upphör?
Hon har alltid varit företagets ansikte utåt, och är uppkallat efter Isabellas efternamn.

Kommer det kunna stå på egna ben, utan Isabellas inblandning?
Är produkterna så pass bra?
Vad tror ni, ni som använt dem?

Jag har en produkt från Löwengrip som jag verkligen gillar och en som jag älskar.
De är så pass bra att jag utan tvivel skulle fortsätta köpa dem även utan Isabellas inblandning.
För många har det ju framstått som att jag köpt dem, trots hennes inblandning, men en bra produkt är en bra produkt. 😍
Det går inte att sticka under stol med.

Jag har tipsat om dem förr och gör det igen. 
Dock utan varken arvode eller rabattkod. 😉

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  jag älskade LCCs long lasting shampoo, men efter ”uppdateringen” med nya, lösare formulan o förpackningarna blev den tyvärr sämre. har aldrig förstått varför dom ändrade på något som gick så bra.

   Redigerat av Camilla.
   Av respekt till henne så kommer jag radera dessa kommentarer och ber ER respektera att jag inte vill att det som hänt diskuteras här inne.
   Jag kommer heller inte tillåta kommentarer där man vill veta vad det är som hänt.

   Tack.

  Någon som vet om det är silikoner i deras produkter?

   De flesta sidor som säljer hårvård skriver ut innehållet. Här är schampot till exempel. Länkar då jag själv inte har koll på vad alla silikoner kallas.

   https://www.apoteket.se/produkt/lowengrip-l-l-shampoo-250-ml-flaska-696021/?gclid=CjwKCAjw7fuJBhBdEiwA2lLMYdmXjIn9YmWbAju6bWYk1zoFM9gFc79SN3PZEqGDl9y5B0X1ljHGNRoC5CoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Tack! ☺️

   Ja, Volumizing Lotion innehåller dimethicone (polydimethylsiloxane), det är silikon

   Såg nu att Volumizing Lotion även innehåller dimethiconol som är en annan variant av silikon, så den innehåller alltså både dimethicone och dimethiconol

    Ah okej, inget för mig då. Tack för ditt svar 🥰

  Älskar handkrämen!!!

  Nja finns andra lika bra för samma ändamål.

  Volymkrämen, gör den håret frizzigt och stort?

  Älskade deodoranten och hela den rosa serien. Men deodoranten slutade fungera halvvägs in, och den rosa serien finns inte kvar.

   Halvvägs in….? Vad menar du då? Jag älskar deon, ffa doften.

    Slutade fungera efter ungefär halva förpackningen använts, den torkade inte alls, luktade svett

   Den rosa serien finns väl ”kvar”? De har väl bara bytt förpackningar?

  Har inte provat någon av hennes produkter, har redan favoriter på allt jag behöver. Få jag provar nya produkter för jag det av grymma märken som babor mm

  Köpte deras serum med 70% rabatt, ordinarie pris 478 kr så det var verkligen värt att pröva. Absolut sämre än L300 som jag vanligtvis använder (ca 120kr). Torrschampot är helt ok, men endast när det är extrapris- ofta på olika apotek, annars inte.

   Tycker torrschampot är hemskt. Björns axens är tusen gånger bättre. Nej köper inget mer av henne och håller mej till märken som är bättre och oftast billigare.

    Håller med, testade torrschampot efter att Sandra Beijer hade samarbete med Löwengrip och skrev att torrschampot var hennes favorit. Är inte kräsen med torrschampo annars utan köper första bästa men det här var både dyrare och mycket sämre än något annat jag testat 🙁 lämnade en jätteäcklig hinna i håret och gjorde det inte särskilt mycket finare heller…

     Men du kanske använder för mycket då, och så ska man ju borsta ur det. Jag tycker torrschampot är jättebra blir fräscht och snygg volym av det.

      Eller så funkar det inte på butt bara.

  Gillar verkligen deon mycket för att den inte alls har en deoaktig lukt utan faktiskt doftar gott. har inte hittat någon annan deo som uppfyller det än.

  Jag älskar deras shampoo ”The cure” som doftar så gott av rabarber och vanilj. Typ som rabarberpaj. Mitt hår blir dessutom fint och glansigt av det (skulle annars aldrig köpa ett shampoo bara för doften, det måste funka för håret också). Detta shampoo skulle jag lätt köpa även i fortsättningen, fastän jag inte är något större fan av Isabella. Balsamet i samma serie är dock inte lika bra (för mig).

   Jag fullkomligt ÄLSKAR the cure, både schampoo, balsam och inpackning. Många som använder sig av vanligt schampo som Wella tex. säger att dom aldrig skulle köpa så dyrt schampoo vet inte vad de pratar om, jag har minskat kostnaden för schampo mm med minst hälften.

  Fin bild på Isabella. Ja håller med dig Löwengrip har bra produkter, älskar bl a torrschampoot och deon är väldigt bra tycker jag, det är lite höga priser kan jag tycka men det är svensktillverkat och det är ju bra och därför blir väl priset lite högre. Tror nog att företaget överlever även utan att Isabella frontar det för de gör ju reklam genom andra influencers också och har varit på tv-reklam också och som sagt det är bra produkter av hög kvalitet.

  Kan typ inte leva utan torrschampot som ger volym

   Samma här.

  Vad hände med korrekturläsningen?…

  Jag har använt schampo och balsam (bra!), deo (höll inte hela dagen), hårolja (opraktiskt med pump), handkrämen (mycket bra!) och någon föncreme i Cure-serien (hemsk doft och tyngde ner håret). Tror inte att det är bättre eller sämre produkter än andra märken. Tappade sugen att stötta dem när hon svävade iväg och skulle flytta till USA och brände pengar på privat-jet mm.

   Hmm… varför var pumpen opraktisk för oljan? Jag brukar söka efter oljor (för hår, hud osv) med pump. Är ju omöjligt att skruva på en kork efter att ha oljat.

    Njä, är det? Jag har bara en vanlig kork på min hårolja, visst att det blir några extra steg: skruvar av korken och lägger den på hyllan där oljan brukar stå, häller ut lite olja i vänsterhanden och ställer flaskan vid korken, oljar in håret och sköljer av händerna, skruvar på korken på flaskan.
    Gillar inte pump för att man aldrig får ut allting.

     Ah okej. Då var det inte själva pumpen som var dålig alltså 😊 kanske får testa hennes då, stör mig på oljor som inte har pump 😆

      Löwengrips hårolja har silikoner som första – och tredje – ingrediens. Jag kan tipsa om Lernberger Stafsings hårolja Oil Booster utan silikoner – och med pump.

       Jag bryr mig inte om det är silikoner i hårprodukter. Men tack ändå för tips.

       Olaplex hårolja är också jättebra 🙂

     Det var några år sedan så de kan ha förnyat den. Det var en vit flaska med rosa band på.

    Det blev som en hockeyrink på golvet eftersom sprayen for överallt 😅

  Skäms så mycket att jag nästan häller över i andra flaskor, men Löwengrips sensitive-schampoo och balsam är tamigtusan det enda min ömtåliga skalp tål, om jag inte ska ha ett allergischampoo som är så ”återfuktande” att jag ser ut som att jag har blivit skickad av en ko på huvet.

   Haha känner igen mig där. Är helt besatt av torrschampot, det som är lite lättare. Men skäms när jag köper det och om någon ser mig använda det. Tror märket snarare skulle gynnas av att inte kopplas ihop med Isabella.

   Varför skäms du?

  Jo jag tror definitivt att produkterna kan leva vidare. Har aldrig testat någon av Löwengriosprodukter dock, men använder å andra sidan håller jag mig mest till produkter som är är allergivänliga utan doft.

  Vad skulle hända om företaget bytte namn på produkterna när Isabella inte längre är en del av företaget? Många har sina favoriter och de som inte tycker så bra om Isabella som person och förebild då kanske kan tänka sig att pröva produkterna.

   Tror inte det är bra att byta namn det skulle ju vara som att börja om på noll, Löwengrip är ju nu ett välkänt och inarbetat märke och byter de namn så blir det ju ett annat nytt märke så det är nog bättra att behålla nuvarande namn.

  Ingen reklammarkering heller…dock är hennes inlägg uppdaterat nu…

  Det skulle aldrig falla mig in att köpa produkter från någon som ständigt töjer på sanningen så till den milda grad och som beter sig illa i så många sammanhang. Det finns så många andra märken att gynna istället. Konsumentmakt när den är som bäst. För övrigt undrar jag vad fotografen tänkte när bilden togs (eller redigerades)? Stora märkliga vita händer som håller produkter som nästan inte syns mot kläderna i samma färg. Fattar att det kanske skulle följa nån slags färgmässig linje, men tuberna syns ju för sjutton inte. Helt obegripligt.

  Har bojkottat märket sen tre år tillbaka och den enda produkten som jag uppriktigt saknar är deon. Har testat nästan samtliga produkter som fanns i sortimentet (fram tills för tre år sen då.) Schampot var inget att hänga i granen. Dagkrämen? Sure, men för den prislappen finns det en uppsjö grymmare alternativ. Intimprodukterna var helt okej, men inget jag saknar. Tycker det mesta håller en ovärdigt hög prislapp för vad det är man faktiskt får i tuberna.

  Tycker det verkar vara ganska svalt intresse för Löwengrip över huvudtaget. Boken finns inte på topplistorna för förhandsbokning. Och Isabellas inlägg på blogg & insta är ganska intetsägande.
  Inget nytt bolag verkar ta form trots att hon under ”ledigheten” flaggat flera gånger för att det är nya bolag på gång.

  Jag gillar ansiktskrubben men köper den bara när det varit extrapris för jag tycker de är för dyra.

  Ansiktstvätten som heter något med calm är den absolut bästa jag provat och då har jag verkligen provat allt från billigt till svindyrt. Tar bort allt smink och huden både känns och blir ren samtidigt som den faktiskt inte stramar efteråt.

  Intimrakgelen använder jag till både ben och under armar, superdryg och för mig med känslig hy är den underbar.

  Låt oss alla vara medmänniskor. Skita i allt hat och ovidkommande saker. Såsom du själv vill bli behandlad ska du behandla andra!

  Så mycket hat och skit överallt!

  Kan man så ska man, hjälpa andra!

  Power!

  Gillar torrschampot som doftar kolasås samt silverschampot 😊

  Jag gillar deon, bus-dropparna och rengöringsoljan. Rekommenderar dem till alla!

  H A T A R hennes produkter! Hennes schampoo och balsam ”long lasting” förstörde mitt hår totalt och tog över ett år innan det blev bra igen. Provade även en av hennes ansiktsprodukter och min hy ballade ur av den också. Fullständigt skit-produkter!

   Jag är inget fan av Isabella men använder många av hennes produkter, har gjort i flera år och är supernöjd! Schampot mot mjäll har är kanon mot min hårbotten som ibland får torra skorpor och min kille som har mycket mjäll tycker det är det bästa schampot han testat och hjälper bra. Jag använder även ansiktstvätten, två olika ansiktsserum och nattkrämen som min dagliga rutin och har mycket bättre hy än innan.

  Älskar deon! Provat en hel del andra men inget slår Löwengrips deo count on me. Köper den oftast när det är sänkt pris dock 🙂

   Samma här. Har provat så många men den är bäst och doftar så gott.

  Brukar köpa torrschampot om det är på rea, tycker det är bra för det är väldigt lätt men ger en fräsch känsla. Gillar även deras anti-frizz spray, men har hittat likvärdiga produkter som är snäppet vassare.

  Jag är alltid kluven till influensers produkter då det ofta känns som att det är något tillfälligt och man aldrig riktigt vet när influensern i fråga har tröttnat och plötsligt försvinner produkterna från marknaden 🤷🏽‍♀️

   Vadå, du köper inte produkter du gillar för att de eventuellt slutar säljas framöver?

    Eller förlåt, köper gör du ju tydligen. Men att de kan försvinna från marknaden gäller alla produkter. Influensers eller inte.

  Tror att företaget kan se en ökning i försäljning den dag IL inte frontar längre. Tro det är fler än jag som av princip inte köper dessa produkter då vi inte vill stödja just henne och hennes fjanterier och lögner. Jag har själv inte provat andra produkter än den rosa handkrämen som var jättebra men köpte inte om den just för att hon började lajva på Arlanda vippen, skryta och ljuga så jag valde andra märken för att inte gynna hennes plånbok.

  Känns som basic bitch-produkter. Har så mycket hellre k-beauty och high end-produkter i ansiktet och billiga produkter i håret för i håret märker jag ingen skillnad ändå.

   Oj. Så ängsligt.

  Gillar Löwengrip och Ida Warg jättemycket och jag brukar annars undvika influencerprodukter. Löwengrips Whipped cream är ljuvlig och även handkräm och deodoranterna. Har även testat och gillat rengöringen i svart flaska. Testade ett schampo för länge sedan i gamla designen som jag också gillade. Lite dyra tycker jag dock men finns ofta på erbjudande.

  Älskar get a grip. Doften är ljuvlig!

  Deon är lite blöt för mig. Torkar knappt.

  Är helt tokig i BUS-dropparna och silverschampoot. Önskar att det vore annorlunda men… finns inga bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *