Åsa Vesterlund strör pulver på pizzan för att blockera fett och kolhydrater

Pulvret blockerar inte ALLA kolhydrater/ fett för vi behöver näring/ energi så klart! Detta har funnits på marknaden i över 20 år men inte i pulver form som är mer effektivt. Massvis med oberoende kliniska studier är gjorda bakom detta.
Vi säger att man skall äta och INTE banta, ha en fin dag 🌱 // Åsa Vesterlund

I slutet av april i år så skrev Expressen om Åsa Vesterlund och hur hon höll på att lansera en egen produkt inom hälsa.
Mycket viktigt att nämna var att det låg en klinisk studie bakom.

Åsa Vesterlund är samtidigt i full gång med att lansera en egen produkt inom hälsa. Det är något hon har jobbat länge på och är mycket stolt över.
– Det är ett tillskott som gör att man kan leva på som vanligt, men som drar ner på kalori- och fettintag. Och det ligger en klinisk studie bakom det, säger Åsa Vesterlund.
Hon är tydlig med att det inte rör sig om ett bantningspreparat utan beskriver det som ”en hjälp på traven”. // Från Expressens artikel

Man behöver inte vara raketforskare för att slå fast att det med allra största säkerhet handlar om pulvret från Instagraminlägget här ovan. 
Preparatet heter ”Skinny Beanie”, innehåller endast två ingredienser: White Kidney Bean Extract och Prickly Pear Cactus, vilket enligt Åsa funnits på marknaden i 20 år, samtidigt som hon nyligen lanserade i pulverform.
Betyder inte att ”lansera någonting” att man ”introducerar” det på marknaden? Man kan väl inte lansera någonting som redan finns? Eller?
Tänker jag fel här?

Så till Expressen säger Åsa att det ligger en klinisk studie bakom det, men i sitt Instagraminlägg hävdar hon att det finns massvis med oberoende kliniska studier om preparatet.
Det är ganska stor skillnad på ”en” och ”massvis”.
Det finns heller inga länkar till några studier på företagets hemsida, men när jag söker upp den första studien av tre så blir jag inte direkt övertygad om preparatets fantastiska egenskaper.
Det står även tydligt att det behövs längre studier med fler testpersoner för att bekräfta eventuella resultat.

Är jakten och längtan efter smalhet så stor att vi är beredda att köpa och stoppa i oss vad tusan som helst för att ta en liten en genväg?
Och tror ni att man kan hälla det här pulvret på sin mat samtidigt som man täcker den i Oslo Skinlabs kollagen, eller bör man göra detta var för sig?

Är ni sugna på lite bantningspreparat hjälp på traven?`
Ska jag försöka få loss en rabattkod? 😉

Tack för tips!

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sjukt 😳

   Kanske har blockat hennes kolhydrater att nå hjärnan😮

    Fick mig också att tänka på en annan svensk Hollywoodfru som satt och knaprade på kycklingben för att få ut märgen för collagenet skull. Tycker att det är bra mycket smartare än de som promotar collagenpulver, i det här fallet känner jag bara ät en rejäl bönsallad innan pizzan, problem solved 😂

     Det var brosket hon åt🤮

      Vem? Blir ju nyfiken

       A Anka

       Anna Anka

      Var det dessutom inte brosk från haj?

       Nej hon åt kyckling men hänvisade till hajar

     Ät bara bönsallad istället för pizza, period

   Verkligen min första tanke. SJUKT.
   Jävla trams är vad det är. Börjar ruttna helt på våra läbbiga påverkare. Usch!

   Bönextrakt har funnits länge. Det brukar komma i kapslar så det är bara att öpna den och voila! Du har nu ett pulver!
   Den ev viktnedgången beror på att man får diare och 10 liter gas i magen. Då är man nog inte sugen på pizza.

  Det kan vara det mest ätstörda jag sett på länge, dessutom fullt med bluff och båg

  Så idiotiskt. Så fruktansvärt vilseledande!!!! Såna påståenden borde inte vara lagliga. SJÄLVKLART blockerar inte det där pulvret nånting överhuvudtaget! LÖGN!!!!!

  Alla vill tjäna pengar på människors osäkerhet kring deras kroppar, kombinera med sjuka ideal och retucherade bilder så har du målgruppen. Känns dock mer som en produkt som hade sålts i USA än Sverige..

  Tror hon kanske syftar på ett liknande pulver som heter Sensa och som också blivit avslöjat som ett rent lurendrejeri otaliga gånger men som påstås ha massa studier bakom (dock inte pålitliga eller opartiska sådana).

  Recept och rabattkod tack!
  Vore skönt och äta massor av korv och strö över lite smalpulver.
  Finns det verkligen personer med fullstor hjärna som går på detta?

   Jag köpte sådana här saker när jag var som mest ätstörd.

    Samma här. Gick från anorexi, till ortorexi och slutligen bulimi. När jag led av bulimi så var det alltid ”allt eller inget”. Avundades alltid alla andra som tog en bulle till kaffet utan reflektioner. Ja önskade alltid att jag inte brydde mig. Oavsett vikt så har faktiskt alla ”råd” med en bullfika. Tror helt klart på en livsstilsomvändning och inte en massa förbud.

    Följer 1 fitnesskonto idag på TikTok, och han är noga med att man berättar för honom vad man INTE vill räkna bort, snarare än vad man ska räkna bort.

  ”Man kan väl inte lansera något som finns?”

  Med tanke på att du igår menade att du etablerat ordet ”smygreklam” så funkar det säkert att lansera något som redan finns 😉

   Nu ska du inte vara sån, det är inte alla som kan uppfinna saker. 😉 Tagit patent på det. 😉

    Okej da.

  Jag gav henne kritik om pulvret och som svar vart jag blockad av henne 😂

   Så går det när man är avundsjuk och bitter 😉

  Klart man vill vara smal, men personligen löser jag det genom att äta nyttig mat (och uppta alla näringsämnen från den så att jag mår bra), ej för mycket av maten och skippa allt småätande och röra på mig nästan varje dag.

   Jo, det ÄR ju väldigt enkel att vara både smal och hälsosam i teorin. Problemet är väl att många låser sig och blockerar och får ångest istället som vi människor lätt får- eller så vill man inte riktigt göra uppoffringen det kräver att lägga om kost och livsstil. Och såklart frestar denna typ av produkter som lovar en väldigt enkel väg då.

    Och i många fall med övervikt så ligger annat än okunskap bakom övervikten. Depressioner, trauman, psykisk ohälsa, ätstörning, matmissbruk.

  Bara jag som börjar tänka på såna armband, örhängen osv man sett som enligt vad som står gör att man går ner i vikt när jag läser sånt här? 😂
  Trovärdigheten ligger på samma nivå.

  Måste dock erkänna att det hade varit sjukt trevligt om det funkade ändå😅
  Hade gärna aldrig behövt tänka på vad jag stoppar i mig för att inte gå upp i vikt, hålla vikten eller så.

  Sen självklart inte bra att leva på pizza och godis bara för man inte går upp i vikt. Men livet hade varit underbart om jag kunde äta choklad varje dag utan att gå upp i vikt, om jag inte hade blivit trött av att äta massa sånt, om inte kroppen mått dåligt av det osv.

  Suck!

  ”Participants were randomized to receive either 1500 mg Phase 2 or an identical placebo twice daily with meals.”

  ”2 tablets TID after each main meal. Each cactus fiber tablet contains 500 mg standardized cactus fiber”

  ”The present research study examines a dietary supplement containing 445 mg of Phaseolus vulgaris extract”

  Från alla massvis med kliniska studier. Men jag föestår inte vad Åsas produkt består av mer än det här:

  ”Ingredients:
  White Kidney Bean Extract
  Prickly Pear Cactus

  1-2 sticks have the right amount for each person per meal.”

   Exakt. Hahaha jag satte mig också och läste en av studierna.
   Testet är gjort på 60personer. 30 av dessa får placebo.
   Dvs, det är inte direkt någon bred ”statistiskt säkerställd” studie 😉

   Men viktigast att ha med sig: testpersonerna tog 425mg extrakt om dagen, i en månad. Nu är det för mig ännu oklart ifall man behöver ta pulvret, som ”planetpyhto” säljer, under lika lång tid. Det hävdas ju att det här är såååå mkt mer effektivt än piller… 🙄 MEN ponera att du behöver ta det i en månad. Kostnaden är alltså 39,99$ plus 28$ i frakt (sinnessjuk bara det?!).
   Då låter det för mig som att det är mycket smidigare att antingen:
   1) skippa pizzan.
   2) äta pizzan och skita i vilket.
   3) äta pizzan och sedan se till att kalloriintaget totalt under veckan hamnar i balans (om du nu siktar på att gå ner i vikt).

   What ever makes you happy =)

  Men kära nån.

  ”Kan jag få en oxfilépizza med extra mycket bearnaisesås och så litet smalpulver på det, tack.”
  ”Pizzan kommer strax. Smalpulvret står på bordet, bara att ta för dig.”

  Det finns inga genvägar. Själv håller jag på att ta mig ner från en kraftig övervikt. Jag räknar med minst ett halvår med genomtänkt kost och en jävla massa långa promenader innan jag är hyfsat framme.

  På tal om kost kan jag mycket varmt rekommendera pocketboken ”Låt bönor förändra ditt liv”, som hjälper mig en hel del. (Säg hej till potatismjöl, surkål och kidneybönor …) Skicka gärna ett exemplar till Åsa, hälsa från mig.

   Lycka tilll, och bra med långsiktig plan som du beskriver.

   Låter ansträngande att behöva prome era och tänka på vad man äter. Ta lite smalpulver och fettförbränningsshot istället!

   ”så rasade Sascha i vikt. 40 kilo på två veckor! Läkarna avskyr henne, läs hennes hemlighet här! Köp nu och du får tre ätstörningar på köpet!”

   Shit vad du måste fisa illa! 🤭 Skulle iaf jag på den kosten 😄

    Fina flickor fiser flitigt! Närå, det där går över rätt snart.

   Bra approach!
   Är mitt inne i samma resa. Men det har tagit ett år hittills för -30kg. 10 kvar men det får ta den tid det tar. Är det något denna resa lärt mig så är det att det tar lääääängre tid än tänkt om det ska vara hållbart livet ut.

    När jag har nått min målvikt tänkte jag ge mig ett spann på två, kanske tre kilo upp eller ner. Vill inte fladdra iväg åt fel håll igen = vägning varje eller varannan vecka borde väl räcka?

  Hon har inga skrupler, avskyvärda människa.

  Det enda positiva är att i princip varenda kommentar på hennes inlägg är kritiska och negay. Tydligt att folk inte går på hennes skit.

  Är man så blåst att man går på det här kan man ju i alla fall glädjas åt att man redan väger något kilo mindre i brist på en hjärna.

   Tyvärr finns många intelligenta människor med problematik kring mat. Där alla chanser till viktnedgång måste hoppas på, hur orimliga de än verkar vara.

   Ätstörning är liksom inte synonymt med logik, när det kommer till vikt då alltså.

    Detta!!!

    Det ger oss ytterligare många tiotusentals anledningar att blocka denna människa från att härja på Instagram med sitt bluffpulver.

  Hur skulle det fungera, skulle pulvret bearbeta pizzans molekyler så att energin passerar genom hela matsmältningen utan att tas upp i blodet?

  Som ett härligt diarré skov?

  Äter nog istället 50% av pizzan och skippar pulvret. Eller så äter jag hela, också möjligt.

   Det kanske gör pizzan jätteäcklig, så att man äter mindre?

    Ja, det är nog det enda som skulle vara effektivt med produkten.

    ”Vi bajsar på din mat- se så lite du vill äta”

    Ni vet var ni läste det först….

   Det kanske hade kunnat fucka upp tarmen och kroppens ämnesomsättning så att kroppen blir jättekass på att ta upp näring.

  Vad i hela fridens namn?

  OT- Annica har besökt hudterapeut och lagt upp en plan för sin hy som är i dåligt skick pga stress och IVF. Köpt produkter osv. Dröjer väl inte länge förrän det är Nuskin som åstadkommit detta mirakel.

   Varför skulle det vara det?
   Då skulle hon inte visa upp produkterna hon köpt.

    Va? Varför skulle vad vara det? Menar du hyckleri? Jag skriver bara, vi får väl vänta och se. Hon gör väl inte så mycket reklam för sin business eftersom huden är kaputt och Nuskin är skit och inte gör ett dugg för den.

     Hon ska nog skippa borstandet i ansiktet.

  OT men många hade nog förväntat ett inlägg idag som inte kom. Tycker författarinnan visat sig vara en hycklare och beter sig som martyr och kör med manipulativa härskartekniker genom att kalla en oskyldig tweet för ”förakt och kvinnofientlighet”. Snacka om att dramatisera och sen alla b-kändisar som backar henne och rackar ner på politikern. Sjukt. Själv betedde sig författarinnan riktigt lågt genom att svartmåla en annan känd kvinna och inte be om ursäkt efter, där gjorde hon bort sig så ist gör hon sig själv till ett offer. Pinsamt hyckleri men var såklart pr-strateg så tittarsiffror skulle öka också. Att en krönikör skriver att det är sorgligt att politikern ”förminskar” författaren är pinsamt eftersom krönikören själv föminskat andra betydligt värre. Bedrövlig dubbelmoral.

   Yesterday’s news.

    Fast dagens rubriker, och det diskuterades här igårkväll så ett inlägg var ganska väntat men icke.

    Det var faktiskt lite så jag tänkte…
    Att när mitt inlägg om det väl publicerades så skulle det redan vara så gott som utagerat så det var därför jag inte skrev ett uppföljande inlägg till mitt första.

     Bra att skippa det!

   Det var ju bara fakta och sant som politikern skrev ”en människa som går runt i sitt hus och säger att hennes garderob är huset viktigaste rum” -det gjorde hon ju, det sa hon ju i programmet, även femåriga dottern var införstådd med att husets vitigaste rum är mammas garderob. Varför ska politikern be om ursäkt för det och hur var det förminskande? Var det att hon kallades ”människa” som fick henne att känna sig kränkt o förminskad. Märkligt. Sen kallar hon det förakt och missunnsamhet och menar att hon har väl rätt att ha en favoritrum och vara stolt – visst har hon det, ingen har sagt något annat. Snacka om att förvrida och överreagera. Själv kan hon uttala sig om andra och ber inte om ursäkt alla gånger, lågt, men då är det är tydligen okej. Hyckel.

    Men en (fd) politiker som twittrar om nöjesprogram och klankar ner på ordval som om det var något som yttrats i ett seriöst sammanhang? Man undrar ju lite om det här är vad dagens feminister ser som stora kvinnoproblem: att en rik och framgångsrik kvinna säger att garderoben är hennes viktigaste rum?
    Själv tycker jag det finns många andra saker som politiker borde fokusera på.

     Hon är ju just fd politiker dvs inte aktiv alls inom politiken idag. Därmed har hon såklart rätt att yttra sig på twitter som privatperson om exakt vilken företeelse som helst. Jag är inte superförtjust i Margot och gillar Camilla. Men här tycker jag Camillas reaktion är hur barnslig och överdriven som helst.

     Men kära någon. Fokuserar du enbart på ditt jobb dygnet runt? Är övertygad om att hon bryr sig om viktiga frågor också men har hjärnkapacitet nog att tänka på olika saker av olika allvarlighetsgrad. Hon skrev en tweet om en småskev grej i ett underhållningsprogram, hon höll inte ett tal i riksdagen om det.

     Hon ÄR ju inte politiker längre. Hon twittrar inte i egenskap av regeringsmedlem. Varför sätter du fd inom parantes?

     Dagens ”feminister” smörar ju för fullt för författaren haha precis som andra kändisar. Kvinnoproblem? Manipulativt att kalla det för det, gissar att du är författaren själv, hennes vän el närstående. Visst finns det andra problem att fokusera på, även för en vss författare haha men detta drog hon nytta av och vände på. Otroligt många töntiga kommentarer på hennes insta. Att en krönikör på en tidning (som är emot parti S) tycker det var sorgligt av politikern är så skevt då krönikören själv pratat betydligt mer förminskade om andra kvinnor, då hette det inte att det finns en särskilt plats osv.

      *förminskande, krönikören har själv pratat väldigt förminskande och nedvärderande om andra kvinnor som haft stora mål och visioner men då hette det inte, som nu, att det finns en särskilt plats där det brinner och systerskap osv osv som nu yttras. Märkligt också att det tydligen är okej att författaren själv inte ber om ursäkt när hon tvärsäkert framför fel fakta som får någon att se dum ut. Inte okej, men tydligen okej när hon gör det trots klimatet som hon också pratar om. Pinsamt hyckel.

      Ja det är inte många som vågar säga något mindre positivt om författaren eller säga emot henne. Gud nåde… A Karim är så töntig på hennes instagram jämt. Och M Ilmrud 🙈 Det mesta verkar vara okej när författaren gör det, vad som, enligt henne själv och kändissvansen alltså. Skillnad på folk och folk. Jkla hyckel är det.
      Nu hånar hon sin egen mamma på sin instagram, tänk om vissa andra gjort så då hade det tagit hus i h.. härinne.

   Hon har blivit lite av en diva och fått lite storhetsvansinne, fast hon har nog på ett sätt ganska dåligt självförtroende el självkänsla.

   Hon verkar ha fått lite hybris nu, pratar om sina pengar och om sina fääänz utomlands och använder Arlanda VIP. Lite diva nu och ständiga lyxresor. Översittare som alltid ska ge svar på tal och måste ha sista ordet. Martyr och härskare. Det var en smart pr-kupp för tv-serien igår för inte kan hon vara så överkänslig, fast känslig är hon nog också men alltså så överdrivet och hur hon vrider på saker och använder vissa ord för att liksom manipulera och ses som ett offer. Fånigt. Hon piskar ju upp ”mobbklimatet” mot andra genom sitt instainlägg liksom, inte bättre det. Detta var ju en helt ny sak så inte uppföljning utan en ny sak att diskutera liksom.

  Så jävla osmakligt. Undrar vad B tycker om detta? Usch usch usch

   Vem är B?

  En annan quick fix som Åsa kan testa är att käka binnikemaskägg. Masken gosar in sig i tarmen och äter upp en del av maten som passerar. Ju mer den äter, desto smalare blir du. Bonus på köpet: nervskador, depression, blodbrist. Ännu roligare blir det när man får mask i ögonen och hjärnan. Åsa, återkom gärna med en rapport!

   Haha kommer ihåg en prata med Hanna Hellquist där hon berättade att hennes lärare när de gick i mellanstadiet berättade inför klassen att hon blivit så smal och fin av binikemasken hon fått. Och Hanna ville åka tillbaka i tiden och svara henne att ”jo jo visst är du smal, och fin också om man bortser från masken som snart hänger ur ögat på dig!”

   Malaria är också effektivt, jag blev supersmal! Jag kan även rekommendera ihållande magkatarr, dubbelsidig halsinfektion och körtelfeber i vuxen ålder 👍

  Finns väl liknande pulver på apoteket. Som sägs öka viktnedgången med 3 gånger eller något sådant. Hur funkar det när det säljs på apoteket? Känns ju som att det bör vara mer kollat då eller?

   Finns ju krämer som påstås minska rynkor på och hälsokost som ska få dig att sova bättre även på apoteket. Betyder inte att det funkar för alla 🤷‍♀️

  lättast sätt att gå ner i vikt är att skaffa en nära anhörig med grova drog och alkohol problem så du inte vet var hen är 90% av tiden och du själv är så stressad av situationen att du knappt äter eller dricker. man bara rasar i vikt utav det

   Själv äter jag enorma mängder onyttigheter av stress och oro :/

   Jag tröstäter istället

   Vet att det finns ett mörkertal av unga människor som köper narkotikaklassad medicin (främst för Adhd) för att gå ned i vikt. Man blir pigg, kan träna mer och medicinen blockar ofta hungerkänslor. Livsfarligt

   Är man ätstörd så bryr man sig nog inte om det är sågspån man häller över maten om det visar att man kan gå med i vikt.

  Skulle såååå gärna vilja se denna studie. Svårt att se att det inte finns en ekonomisk bias bakom den😂

  Det här var en ny ribba 😀

  Kanske sen på bollen men Dasha är med i Halv 8 hos mig den här veckan, hennes dag imorgon.

  ”instead of the less *infective* products out there” – det blev lite skoj

  ”Studier från flera oberoende kliniker” …ofta från Schweiz..mmm blir alltid misstänksam 😂😂👩‍🔬

  Lansera betyder bara att du släpper något, exempelvis ”Nu lanserar Caia en mascara som är vattenfast”. Betyder inte att det är en helt ny typ av produkt eller uppfinning 🙂

  Hur fan är mindre fett och kolhydrater = mindre kalorier 🤪

  Det finns faktiskt ett receptbelagt läkemedel som heter Xenical, som hindrar fettet från att brytas ner, vilket gör att det inte kan tas upp av kroppen. Låter lite som samma idé, fast det här är en tablett som man tar en tid före måltid.
  Jag använde Xenical för många år sedan. Det fungerade väl på fett (fuskade jag och käkade en liten bit pizza var det bra att ha en toalett i närheten). Kolhydrater hade jag däremot kunnat äta hur mycket som helst av utan någon reaktion.
  Har i efterhand fått höra att många som äter Xenical går upp i vikt igen så snart de slutar med läkemedlet. Själv insåg jag att min övervikt hade bakomliggande orsaker i form av depression och ptsd, och när jag väl mådde bättre psykiskt var det lättare att nå normalvikten utan läkemedel.

  Hur kan folk gå på detta och tro att det fungerar, annars hade det blivit Nobelpriset nästa för Åsa. Hon äter knappast upp pizzorna hon visar upp på Instagram. Låter det för bra för att vara sant så….

  Om det funkar beror det på att det påverkar kroppens förmåga att ta upp ämnen i maten. Vilket är livsfarligt eftersom det kan påverka hur kroppen tar upp näring, vitaminer, mineraler, osv. Så man kan få allvarliga brister.

  Hahahahaha!!! 😅😂😂😂😂

  Det här är i samma klass som TV-shops gamla typ Absolute Abworker där man bara sitter med kopplad apparat runt magen som dallrar fettet😂
  Dvs, gör inget = garanterat resultat!

  Produkter som blockerar kroppen från att ta upp näring, använder du det kan du ju räkna med frekventa toalettbesök om du fortsätter är som vanligt eller typ trycker en pizza. Din röv kommer explodera

  Hur vet ett pulver hur mycket näring den ska lämna kvar på tallriken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *