Ben och Diana-dramat bara fortsätter

I morgonens första inlägg sammanfattade jag Ben Mitkus video om uppbrottet från Diana Baban och vad som låg till grund för hans beslut.
Klicka HÄR om du inte läst det. 

Diana: Wow alltså. Jag är ännu mer i chock idag än vad jag varit under dom här dagarna i Kreta. Jag sa till Ben att vi kunde göra en video tillsammans så att det inte blir några missförstånd eller pajkastningar när vi kommit hem till Sverige och det ville inte han. Men nu gör han en 40 minuter lång video och redan 9 minuter in i videon så är det runt 5 saker som inte stämmer och vet ni vad. Jag kommer inte lägga någon mer vikt i det här, jag kommer inte göra någon video tillbak, svar på tal eller vad det nu än är. Jag är otroligt sårad och väldigt ledsen och det här är det sista jag behöver och jag trodde verkligen inte det här. Jag spelade in en video idag där jag hyllade Ben, vårat förhållande, pratar om att det är skitjobbigt att han får så mycket skit osv men den kommer jag inte släppa nu. Jag är som sagt jättechockad, det här har varit min bästa vän och kärlek i över 2 år. Att göra en video om hela vårt förhållande ser inte jag som nödvändigt alls, det är helt sjukt i mina ögon. Men men...om det får honom att må bättre så kan jag brösta det. Hoppas ni får en fin kväll. // Och ja, jag är jätteberedd på hatstormen jag kommer få nu, och vet ni vad, it's all good. Jag vet vad som är sanning och inte. Det är tur att det är jag och inte någon annan som inte har psyket för det. Alla som har något att säga, slide'a in i min DM nu och uttryck er så går vi vidare från det här så snart som möjligt. *tumme upp* Diana: Okej, vet ni vad? Jag är skitsårad och kommer fan inte kunna sitta tillbaka och vara okej med allt det här som händer och som sägs gentemot mig. Det är väldigt mycket som inte stämmer som jag tycker är sjukt fult att ens lägga på mig. Så jag tänker att jag gör en sista video om allt detta i morgon, undrar ni något så fråga det nu. Jag kommer aldrig stödja eller uppmuntra ett sådant här beteende så jag kommer inte kasta skit på någon men jag kommer säga min del av historien med. (Frågelådan från Instagram stories) // Jag kommer ta en paus från sociala medier nu. Det är en sak att gå igenom hjärtekrossare men att gå igenom det på det här viset. önskar jag fan ingen. Mitt huvud är kaos, det är så många tankar, det är så många frågor och jag är fortfarande i chock, det här kommer ta ett tag att smälta. Jag kommer klara mig och kommer komma ur det här starkare från det här, det vet jag. Men just nu är det verkligen tufft. Vi hörs snart igen. Ta hand om er.

Bens video har fått Diana att publicera följande stories där hon nu vill ha frågor från sina följare eftersom hon vill göra en egen video där hon ger sin syn på saken och på innehållet i Bens video.
Jag undrar hur många pajer de kommer kasta på varandra innan den här situationen kan anses vara utagerad?
Vem kommer bli den första att begrava stridsyxan?
Vem kommer bli den första att inte ge svar på tal?
Hur många bagerier ska de behöva tömma för sin pajkastning?
Behöver de vara med i ett avsnitt av SVTs ”Mötet”?


Bild 1:
Diana: Wow alltså. Jag är ännu mer i chock idag än vad jag varit under dom här dagarna i Kreta. Jag sa till Ben att vi kunde göra en video tillsammans så att det inte blir några missförstånd eller pajkastningar när vi kommit hem till Sverige och det ville inte han. Men nu gör han en 40 minuter lång video och redan 9 minuter in i videon så är det runt 5 saker som inte stämmer och vet ni vad. Jag kommer inte lägga någon mer vikt i det här, jag kommer inte göra någon video tillbak, svar på tal eller vad det nu än är. Jag är otroligt sårad och väldigt ledsen och det här är det sista jag behöver och jag trodde verkligen inte det här. Jag spelade in en video idag där jag hyllade Ben, vårat förhållande, pratar om att det är skitjobbigt att han får så mycket skit osv men den kommer jag inte släppa nu. Jag är som sagt jättechockad, det här har varit min bästa vän och kärlek i över 2 år. Att göra en video om hela vårt förhållande ser inte jag som nödvändigt alls, det är helt sjukt i mina ögon. Men men…om det får honom att må bättre så kan jag brösta det. Hoppas ni får en fin kväll.

Bild 2:
Och ja, jag är jätteberedd på hatstormen jag kommer få nu, och vet ni vad, it’s all good. Jag vet vad som är sanning och inte. Det är tur att det är jag och inte någon annan som inte har psyket för det. Alla som har något att säga, slide’a in i min DM nu och uttryck er så går vi vidare från det här så snart som möjligt. *tumme upp*

Bild 3:
Diana: Okej, vet ni vad? Jag är skitsårad och kommer fan inte kunna sitta tillbaka och vara okej med allt det här som händer och som sägs gentemot mig. Det är väldigt mycket som inte stämmer som jag tycker är sjukt fult att ens lägga på mig. Så jag tänker att jag gör en sista video om allt detta i morgon, undrar ni något så fråga det nu. Jag kommer aldrig stödja eller uppmuntra ett sådant här beteende så jag kommer inte kasta skit på någon men jag kommer säga min del av historien med. (Frågelådan från Instagram stories)
Bild 4:
Jag kommer ta en paus från sociala medier nu. Det är en sak att gå igenom hjärtekrossare men att gå igenom det på det här viset. önskar jag fan ingen. Mitt huvud är kaos, det är så många tankar, det är så många frågor och jag är fortfarande i chock, det här kommer ta ett tag att smälta. Jag kommer klara mig och kommer komma ur det här starkare från det här, det vet jag. Men just nu är det verkligen tufft. Vi hörs snart igen. Ta hand om er.

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår Dianas chock och hur sårad hon måste vara. Det är ett oerhört stort svek av personen hon såg sitt liv med. Så omoget och oerhört fjantigt av Ben att sätta sig och blotta hela deras relation när allt fortfarande är känsligt och hon är helt krossad.

  Tjejer bör hålla sig långt borta från denna lilla, omogna pojken, det är ett beteende som går igen och igen – My, Nicci och sen Diana. Han behöver hitta sig själv och sluta prata om nivåer hit och dit när han är på den lägsta möjliga nivån.

   Ja det är verkligen samma mönster på alla hans förhållanden, säger väldigt mycket.

   Men The DRAMA! ?? Please! Hur orkar man?

  Var det inte hans ex Nicci som fick värsta hatstormen mot sig av Bens omogna fjortis-fans? Diana kommer säkert få samma behandling. Fyfan!

   Ja nicci fick ta emot oerhört mycket skit väldigt länge pga Ben och hans följare.

   Jo exakt. My och Nicci, nu Diana. Sättet han handskas med dessa uppbrott visar på hur otroligt vilsen och omogen han är. Ganska narcissistiskt drag faktiskt. Även när Nicci gjorde slut med honom påstod han att han var ”above her” och det var skönt att inte vara tillsammans med henne då hon inte når hans nivå.

   Han lär nog aldrig hitta en tjej som Diana igen som både är mogen, stabil, jordnära och öppen med sina känslor och sitt mående. Tur det, för han förtjänar faktiskt inte någon med sitt barnsliga beteende.

  Hon har ju verkligen inte bidragit till någon pajkastning, endast uttryckt hur sårad hon är. Men Ben däremot, han har nog ett helt lager av offerkoftor inför när varje förhållande tar slut.

   Mansbebis ?

    Hade inte orkat vara tillsammans med någon av dom. Båda två verkar sakna förståelse att se saker ur andras perspektiv. Nu är det mycket mot en person här och jag försvarar honom inte men man borde kanske kolla några av deras videos och se hur sjukt arg och otrevlig hon kunde vara, verkligen brinna av på två sekunder. Ingen orkar leva med det en längre tid. Bra för båda att de fått isär.

  Vadå pajkastning? Nu känns det som att du Camilla försöker bidra med att starta igång något. Att försvara sig är inte att bidra till någon pajkastning. Tjejer borde hålla sig långt borta ifrån honom.

  De har, båda två, kunnat väta till de var på hemmaplan innan de gick ut med det.
  Barnungar båda två.

   *vänta

   Du har ju ingen koll. B och D sålde sin lägenhet för att bo och resa utomlands.

    Precis, dom visste väl inte ens när dom skulle åka hem

  Ärligt talat, fattar inte vem som bryr sig!

  Men herregud. Läser jag två vuxna människor som gjort slut och sitter och lägger upp information om det? Varför i hela världen skulle det angå någon utomstående? Han sa så, hon gjorde så? Men seriöst. Samtiden, gå hem, du är full.

   Ja jag kan delvis hålla med dig men samtidigt är det två offentliga personer som delat sitt förhållande med allmänheten sedan dag ett. Så det kommer ligga i folks intressen att höra vad som hänt och de kommer nog få frågor på det en lång tid framöver.

  Jag har en ärlig fråga. Alla dessa influencers, varför gör de såhär med sina liv? Ok pengar, men är det värt det?
  Har de alls någon form av utbildning? Är det folk som gått grundskolan eller i bästa fall gymnasiet och sedan ägnar sig åt att fläka ut sig på sociala medier? Det är vad de kan och klarar av? Att lägga upp videor och bilder om sig själva? Hur har vi hamnat här egentligen?

   Det är väl just brist på utbildning som gör att det blir så här.

   De blir väl snorrika på det? Säkert roligare syssla än många 9-5 jobb. Är utbildad jurist men skulle slutliga i karriären och gladeligen berätta om mitt liv om någon brydde sig tillräckligt mycket för att betala för det. ??

    Skita i karriären* skulle det stå. ?

    Inte snorrika men lite tjänar de ju – under en kort tid. Sen är de plötsligt i lite fel ålder och berömmelsen/intresset för dem över och pengarna slutar trilla in. Vad ska de göra då? Lite mer botox och fillers och operationer i desperation … som inte hjälper ett dugg. JÄTTEledsamt och jag hoppas verkligen att så få unga som möjligt inte går på livslögnen.

     Åjo, många fakturerar flera miljoner/år och har inga större utgifter. Nej, att fakturera är inte lika med lön, men måbga av de kända tjänar bra mycket mer än vad välutbildad svennebananer får ut på ett kneg.

      Alla köper ju svinstora och dyra lägenheter i Vasastaden och på Östermalm, så nog har de utgifter…

  Hur gamla är de? Kan ändå ha överseende om de är mellan 15-18 år

   Ja men de här verkar vuxna.

   Ben fyller 27 i år och Diana fyllde 29 år i Augusti. Det är faktist tragiskt helt ärligt. Jag är 20 år och kan inte ens förstå om någon i min ålder skulle hålla på såhär men de är snart 30 och borde ha vuxit upp för länge sen?? De kan ju åtminstone skaffa sig en utbildning

    Oommggg hade ingen aning om att de var så gamla. Sjuka värld??

  Orkar inte. ? Önskar en fin kväll! ?

   Känner samma ??

  Är.Så. Jäkla. Omoget

  Varför förnedra sig själv och sin tidigare partner med att ta precis allt som man bör sköta mellan två personer och istället gör det till ett publikt spektakel.

  Kanske jag är cynisk, men är övertygad att det handlar om content och inget annat (från bådas sida).

  Trams.

  Kommer aldrig förstå hur vuxna människor orkar skriva ut allt om sitt liv på internet på det här viset

  Det är alltid någon som blir sårad när ett förhållande tar slut . Tycker att han inte borde åkt med henne och dumpat henne under deras semester . Inget som han bara kom på . Han måste tänkt och funderat på detta en längre tid . Man lär känna en person den dagen det är slut . Det är då dom visar sitt rätta jag . Som man säger du gifter dig med en person och skiljer sig med en annan . Han gör tydlig detta med alla tjejer när det tar slut . Dags att växa upp

  Men gud är det mellanstadiet med nätuppkoppling? Väx upp båda 2 vem är intresserad ?‍♀️

  Diana borde inte ha skrivit ut att Ben hade dumpat henne på semestern, hon borde bara ha skrivit att det tagit slut.
  Ben borde inte gjort en sådan här video, om han nu kände som han gjorde borde han inte gett förhållandet flera chanser från första början.
  Men samtidigt känns det också som att Diana nu fått en chans att tjäna på detta uppbrott. Hade varit bättre om hon varit den större personen och stått för det hon sa om att hon inte skulle göra en video.
  Men summa summarum, korkat beteende av dem båda, förhållanden håller inte alltid och det behöver inte bli värsta grejen, folk gör slut varje dag utan att basunera ut det för hela världen.

  Jag tycker faktiskt hennes text är enormt tvetydlig, det svajar mellan ” jag bryr mig inte ” och jag är faktiskt såå sårad! ”” Jag ska inte lägga någon mer vikt i detta och ” jag ska göra en video ”
  Ja okej att man kan byta åsikt eller inte veta vad man känner tycker men just därför kanske man inte ska sitta o ventilera allt överallt när man är mitt i det.

   Men hon går igenom hjärtesorg? Chock, rädsla, panik, ångest – allting på en och samma gång. Man agerar INTE rationellt då. Sluta döm henne eller hennes beteende när det är uppenbart hur hon mår.

    Därav slutsatsen att inte fläkt ut det på sociala medier

  Stabilt

  Vad ska man säga, man blir ju inte chockad över att detta händer, det är ju ett tydligt mönster om man har hängt med de senaste 5 åren. Han hängde ut båda sina offentliga ex, satte på sig offerkoftan vilket ledde till att tjejerna fick sjuka mängder hat från Bens 12 åriga fans. Den uppfattningen jag och säkert många andra har av Ben är att han verkar vara en narcissistisk mansbebis som inte kan se sina egna fel utan skyller allt på någon annan. Man får ju inte glömma heller att han i princip blev känd genom ung och bortskämd så han är väl troligen van vid att få allt serverat på ett silverfat och inte behöva ta ansvar. Absolut, det var länge sedan men han verkar ju inte mognat speciellt mycket. Han är seriöst 27 år och beter sig lika omoget som 16 åringar på Tiktok? Jag personligen hade aldrig vågat bli tillsammans med honom och jag hoppas alla tjejer håller sig långt borta från honom, men tyvärr lär ju inte Diana bli sista tjejen som blir utsatt för detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.