76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men alltså vänta va?! Är Eric Hagberg med i nya James Bond filmen eller va?! Har inte följt honom efter PH.

   Vill också veta!!

   Varför skulle han vara det?

    För att han skrev att han åkte till London för att jobba med den senaste James Bond-filmen?

   Ha-ha, han får i så fall först lära sig engelska!

   Men snälla lille Eric. Den den engelskan hoppas jag du hade en stum roll!
   ”For 1.5 years ago……” Pliiiiis!

  Fullt rimligt att inte glorifiera vapen.

   ”Tina / 2021-10-02 18:05
   Fullt rimligt att inte glorifiera vapen.”

   Vad är det med dessa kvinnor egentligen? vad söker dom? poserar med vapen? fattades bara en sedelbunt mellan tänderna också men det kanske kommer på hennes nästa bild. 😀

  Carina Bergfeldt gör tydligen vad hon kan för att gömma sig:

  https://sverigesradio.se/artikel/carina-bergfeldt-talar-ut-sr-brot-mot-kallskyddet-om-bombhot-och-journalistik-under-talibanernas-styre

  Eric Hagberg borde anlita en professionell översättare.

   Varför skulle hon gömma sig?

   Hennes brott är att hon visat medmänsklighet när hon samlade in pengar till utsatta. All heder åt henne. Medmänsklighet borde gå före allt annat. Folk tycks mest ha chans att hata på henne.

   🌻❤🌻❤🌻

   Jag tänkte mer vad intressant att se vad rika människor kallar för ”en liten stuga”… För mig är det där ett modernt hus för en hel familj, men i skogen 😅 Skillnad på folk och folk.

    Fast det där är en ganska liten stuga. Jag var aldrig på nån visning, men jag var tillräckligt intresserad för att studera hemnet-bilderna och låtsas flytta in. Minns inte antal kvm men det är inte stort.

   Men gud jag tänkte samma – HUR dåligt kan man skriva och lägga upp det i sin post?! Utan att va språkpolis så är det ju ofta som svenska IG poster är dåligt skrivna och felstavade och på engelska ännu oftare men det här var som ett skämt. Nån borde ha sagt till honom tycker synd om det nu är så att han vill jobba i London…

  Tycker både Eric Hagberg och Johnny Edlind är så genanta på instagram😬 Typ en superposig bild och sen en ”djup” text om att våga vara sig själv eller nåt

  Magdalena klantar sig hela tiden, och så tvättar de rent sen, går alltid att dra upp sorger och annat hon tidigare drabbats av så glöms det bort… Hon försöker på nytt sälja sin tio år gamla bok också. Ser ganska illa ut att posera så med vapen tycker jag, osmakligt.

   Hela hon är ju så pinsamt att se, skriker ålderskomplex deluxe!

    Botox, någon?

    Vet inte varför men tycker det är så sjukt lågt att gå på någon för dens ålder. Beteenden och allt sådant kan man kritisera men att trycka till någon för att den är äldre än en själv..? Åldras ska vi alla, var inte så säker på att yngre människor i framtiden gillar det du gör alltid.

   Apropå 10 år gamla boken kan man ju undra varför exet inte stämmer henne för förtal? Vi har ju lärt oss nu att även om något är sant får man inte sprida det i bokform eller på sociala medier.
   Läste någonstans om ekonomisk uppgörelse mellan Maggan och exet i boken och börjar nästan tro det är sant.

    Ja, att de båda tjänar på det.

    Tror exet är avliden,så han lär inte stämma någon.

     Hans släkt kan.

   Ingen som reagerar på hennes val av ny kärlek och hans bakgrund? Nu överröstar väl bröllopsklockorna alla varningsklockor….

  ……tittar liten gangster ut

  Alltså, vad är det för fel på Magdalena Graaf? Hon går på den ena minan efter den andra, allt för att verka cool och tuff…hon om någon borde tänka till efter allt hon varit med om…

   Hon har nu alltså två pojkar med rejäla problem/dåligt mående. Rampljuset har iaf då inte varit av godo..

  Orimligt. Avfölj bara, utan att skriva en massa kommentarer om det.

   3 väl

    Det var ju svar till L, förstås.

    Vem är den tredje? Va sorgligt

     De tre äldsta.

    Det är väl bara pojke L som just nu har haft problem.

  Hon och Martin Melin, kan man bli mer pinsam?! 😄

   Martin Melin får mig att vilja krypa ur skinnet av pinsamhetsrys ibland. Samma med hans exfru Camilla. Uhuhu.

  Eftersom Maggan är medelålders kan hon ha sett Rambo för många gånger.

  Erik Hagberg sitter bredbent för att inte säga vidöppetskrevande men det finns ingen k-k vad jag kan se? Är det klassikern ”bil som penisförlängare”? Men då får man ju ha en till att börja med. Tänker jag.

  Förstår inte hypen med Eric. Så snygg är han inte.

   Är det verkligen en hype? Är det inte bara Eric som tycker att Eric är extremt snygg?

   Jag har sett honom på Arlanda en gång. Han hade som en aura av skönhet runt sig. Vansinnigt snygg!

  Han var ju faktiskt snygg en gång i tiden, första gången han var med i paradise Hotel, men efter det kändes det som att han blev så himla tillgjord och för ”fixad”. Tråkigt med tanke på att han är som snyggast när han bara ”är”!

  Jag är själv vapenägare och tycker väl kanske inte hon ska fjanta runt på sociala medier med dålig vapenhantering. Det finns lite av en etikett runt detta som av olika anledningar bör följas. Laglydiga seriösa vapenägare får redan skit för vad patrask gör.

  Varför håller hon på på detta vis??? Sorgligt på nåt vis när hon gör allt för att se lite äcklig ut och blåst. Har alltid tyckt det varit så sunkigt när hon berättat att hon inte duschat på flera dagar och att hon gått med samma kläder flera dagar. Nu visade hon dessutom att hon inte borstar tänderna varje dag eftersom hon blödde så kraftigt hos hygienisten. Tänker på hur snuskigt det måste varit för småpojkarnas pappa(minns inte hans namn) att hoppa ner i sängen med en sån, jag menar vi kvinnor vet hur vi luktar där nere ifall man inte håller sig ren med tvätt och rena trosor..UUUURK!! Hur kul skulle man tycka det var om ens mamma står med ett skjutvapen (äkta eller inte) och dessutom lägger ut det på Insta…..bara märkligt och tragiskt. Hon borde tänka mer på barnen, hon har ju förlorat ett och den nu äldsta berättar i en pod att han hela livet funderat på att ta sitt liv…..alltså….

   Men visst finns det diagnoser hos några av pojkarna? Aspergers dras ju med hög självmordsrisk. Minns att Maggan nämnde något om två av pojkarna. Jag drar ingen parallell till vapen och självmord automatiskt. Det är för mig en märklig association. Personligen kändes det mer klantigt med tanke på alla skjutningar av ”glada amatörer” på sistone.

   Det med tänderna var riktigt äckligt.

    Hon är inte den enda influencer som verkar noga med utseendet och gör olika ingrepp, men slarvar med att sköta tänderna och bränner sig i solen. Konstiga prioriteringar.

    Va fy var det blod?! Jag trodde det var nån slags behandling eller nåt. Usch det är ju äckligt.

    Blöder man så har man inte använt varken tandtråd eller stickor på länge.

    Vad vill man visa med en sådan bild?

   Tyvärr är det nog inte den äldsta som mår sämst utan hans några år yngre bror verkar att må riktigt dåligt. Fattar inte att Maggan först och främst ägnar sig åt sina barn och sedan allt annat. Har man skaffat fem barn har man tagit på sig ett ansvar och det är fan dax att hon växer upp och inser det.

    Jag tycker ofta det verkar som att systrarna Graaf är de som försöker ta mer ansvar än flera av papporna de har barn med.

     😀 hur många pappor finns det? 😀

      Det tänker jag inte ha en åsikt om men de har ju själva sagt att det inte är något positivt med att ha olika pappor till barnen. Tycker ändå systrarna verkar göra så gott de kan.

      det är väl 6 pappor mellan deras totalt 9 barn 😂 tre var!

      Ha-ha! Bra kommentar – tänkte själv samma. Tror dom har barn med 3 män var?!

     Hannah verkar vara den som tar mest ansvar, verkar mer stabil…

    Är inte Lance hennes äldste ?
    Han går ju ut i media och ska delta i tv om sina missbruksproblem.
    Kanske tänka sig lite för och försöka ge sönerna stöd och hjälp även om de är myndiga.
    Hon kallar själv sin familj för störd och dysfunktionell och redan där ringer väl en varningsklocka.
    Ang vapnet (och texten hon lägger ut där) så är det skrämmande löjligt
    Om nu kompisen befinner sig på herrgården med sitt vapen ( vilket inte ser ut som ett lerduveskyttevapen) så borde ju kompisen vara rädd om sin licens.
    Undrar om hon och ungarna ska bo på herrgården också ?
    Stackars gäster där som i så fall behöver få alla dessa runt om sig.
    Näe, hon är osmaklig ibland och kanske borde tänka l i t e på vad hon lägger ut, speciellt som de minsta pojkarna behöver fred och ro att få växa upp till trygga harmoniska människor

     Tror att du prickade ALLT. Jag har också reagerat starkt på hennes prat om hur otroligt dysfunktionell, helt gaaalet, sååå tokig, störd osv osv hennes familj är. Varför vill man hela tiden framstå så? Varför har hon ingen takt o ton för hur barnen ska behöva möta detta… Det räcker med att ett barn hör sina föräldrar idiotförklara Maggan så är rykten igång i skolan.
     Jag tror säkert att Maggan är snäll MEN jag tror hon kör en slags martyrgrej där barnen behöver ta felaktig omtanke mot henne, jag vet inte hur jag ska förklara det men ni som också jobbat inom psykiatrin förstår nog hur jag menar.

  Erics skor på bild fyra!?

   Pippi Långstrump ligger i lä!

   😂

  Jag har alltid tyckt att Magdalena sett bra ut, men nu ser hon inte hur som sig själv längre🤔. Ni som är duktiga, vad har hon gjort med sitt ansikte? Har hon gjort sina ögon mer sneda?

   Hon har iaf gjort ögonlocken. Sen antar jag andra kosmetiska ingrepp som botox/ fillers.

  Tänker mest på barnen som måste stå ut med detta, alla märkliga draman.. Kul ha mamma poserandes med ett vapen på insta, läcka sexfilmer eller hålla på och bedyra sin kärlek som två tonåringar. Pinsamt är bara förnamnet..

  ”For 1,5 years ago” 😂😂😂 fast ingen engelska är sämre än Victoria Törnegrens. Förstår inte hur någon kan vara så extremt dålig. Fel i varenda story och inlägg.

  Förstår inte hur man kan bli upprörd och vilja avfölja någon bara för att dom håller i ett vapen. 😂 Men, men alla avföljer ju vem dom vill.

   Du förstår inte att glorifiering av skjutvapen
   upprör?

    Ja, är man klen så förstår jag att BILDER av vapen upprör. 😂

   Det kan jag hålla med om! Hon skämtar och har dessutom taggat #lerduveskytte dom ska väl lära sig sånt så det kan erbjudas till gäster och dom som hyr gården som hennes boyfriend har. Folk kan lägga upp halvnakna bilder och sjukt dåliga och osanna reklamarbeten utan att ngn avföljer men så snart det är en hobby som inte är padel eller Greenpeace så ska drevet gå. Patetiskt och typiskt svenskt.

    Man skjuter inga lerduvor med ett sådant vapen, iså fall är man dum i hela huvudet. Hoppas nån påtalar detta för polismyndigheten och Soc. Denna kvinna verkar helt manisk och har otroligt dåligt omdöme runt sina barn. Hoppas minsta barnens pappa begär hel vårdnad.

  Alltså Erics bilder är ju inte direkt bra tagna.. Hans fötter ser ju ut att vara en mil långa på skrev-bilden.

  Blir mest nojig av att hon har fingret på avtryckaren – ” behandla alltid alla vapen som laddade ”

  (Och använd tandtråd verkar också vara ett bra råd till henne vad jag kan utläsa ovan)

   Ja. Känns som ägaren av vapnet borde ha sagt något där men kanske inte tordes.

   Ja, jag blir tokig på hur jäkla korkad man får vara och ändå ha vårdnad om barn!!!!!! Dessutom hoppas jag att det kommer fram vem som är ägaren till det vapnet, då skulle jag se till att licensen ryker, vapen ska inte användas som rekvisita och varför får hon hålla i ammunitionen tillsammans med vapnet!!!
   Jäkla wannabe-gansta

  Här flödande de positiva kommentarerna minsann.. Tråkigt att så mycket nedsättande kommentarer får stå kvar.

   Eller hur. Den här bloggen borde stängas ner så folk kan vara mer ute i riktiga livet och få mer positiva intryck.

  Tips till camcam: Sofia Wood kan i sina instastories inte för sitt liv förstå hur hon kan användas som en referens ”för exakt nånting” efter att ha kallats för bukowskis-inredningens Jordan Peterson i en debattartikel, hon är ju ändå bara en ”trebarnsmorsa från Norrköping” (med 110k instagramföljare, blogg på elle.se, tidigare karriär på bukowskis osv🤦‍♀️).

   Men hon är ju sådär. Vill ha samarbeten och uttrycker gärna starka åsikter för att nästa minut spela vanlis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *