Den friska kärleken svarar på frågor

Viktor Frisk har inte bara offentliggjort sin nya kärlek, han har även fått honom att ställa upp på en frågestund på Instagram och här följer den.
Jag gillar tonen i hans svar, här verkar vi ha någon som inte tar allt på blodigt allvar och som redan verkar ha en hyfsat avslappnad inställning till sin pojkväns offentlighet.

Var så goda, mon chärris!

Är du artist? Hur träffades ni? Svar: Nej jag är ingen artist. Ibland känner jag mig som en clown iofs. Är ni ihop? Svar: Nej, jag är tillsammans med Matrina Haag. Viktor var bara vägen in. Har Andreas barn? Svar. Ja, Viktor Frisk 26, och Bobo 4 år. Andreas, vad föll du för hos Viktor? Svar: Viktor är den finaste människan jag träffat. Omtänksam, modig, stark och lika rolig som ett avsnitt av Parlamentet. Dessutom har han de vackraste personligheten i världen. Hur träffades ni? Svar: På e gräsmatta. Viktor har gräspollen-allergi och höll på att svimma. Jag hävdar att det handlar om för hård träning, men Viktor skyller på allergi. Men han var gullig när han låg helt utslagen. Så då föll jag också. Hur gammal är Andreas hund? Svar: Bobo är 4 år. Lika envis som Viktor. Vill vara anonym. Svar: Så kände jag också i början. Sen förstörde Tramsfrans allt. Hur upplever ni åldersskillnaden? Svar: Varken jag eller Viktor är bra på matte så för oss spelar det inte så stor roll. Jag älskar honom oavsett siffra efter namnet. Vad jobbar han med? Svar: Jag kan inte säga det här tyvärr för Viktor har ett samarbete med en konkurrent. Men tänk på ett djur i skogen och efternamnet på Moderaternas förra finansminister. Planer på att flytta ihop? Svar: Jag packade en väska och flyttade in hos Viktor dag 1. Bästa beslutet i mitt liv. Nu letar vi nytt boende tillsammans. Viktor kräver jacuzzi. Typiskt kändisar. Storlek på dojjorna? Svar: Det tar vi på Onlyfans. Vad föll du för hos Viktor? Svar: Hans talang för spegelselfies. Har Andreas barn från tidigare relationer? Svar. Min syster har tre fantastiska barn. Förhoppningvis ska de få fina kusiner i framtiden. Andreas: Nu ska jag gå och öva på spegelselfies. Tack för mig. Ha en fantastisk söndag. Viktor: För känd för Instagram numer. Ni har gett honom hybris.

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ÄLSKAR sånt! Inget bajsnödigt eller överdrivet gulligullande. Humor ❤️

    Hahah älskar honom!

    Han var sjukt snygg ?

      Så många homosexuella är tyvärr så heta! Säger tyvärr för att jag är straight och kvinna haha damn it

        De snyggaste är alltid gay!! Önskar jag var man ibland. 😉

      Verkligen haha, otroligt snygg.

    Du tror alltså att min ”blir” homosexuell för att det är mer accepterat i samhället nu?

      Jag tror definitivt att fler ”trillar över” i dagens samhälle för att det promotas så aktivt.
      Menar absolut inte att det borde förbjudas, såklart inte, folk har sin frihet.
      Ville bara ge ljud för något man numera ingenstans skall yttra sig om enligt konsensus, men som ändå säkerligen fler än jag känner – att det bara instinktivt inte känns som något samhället i stort borde sträva efter, gayhet känns inte fullt ut naturligt.

        Gå tillbaka till grottan du kravlat dig ur! ??????

          Tvärtom, jag är ute ur grottan och vågar diskutera opopulära åsikter vilket man borde få göra i ett civiliserat samhälle. Ett sådant ska kunna få tåla även svåra samtalsämnen.

            Men varför ska du ens ha en åsikt om någon annans läggning? Det där är ju bara någonting som du hittat på.

            Det är inte en ”opopulär åsikt” du har. Det är ett skevt och trångsynt perspektiv på kärlek och människor, du har.

            Det är klart som fan vi SYNS mer nu, när vi är accepterade, men människor har ALLTID funnits i mänger av olika sexualiteter- för att det är naturligt. Gay folk har gömt sig för att inte bli mördade för att vara gay. Vi har alltid vart här. Det kan omöjligen vara så svårt att förstå det, hur förvirrad du är är om sexualitet.

            Det känns snarare inte helt naturligt att vara så instängd i sin egen bubbla om verkligheten, som du är. Så lite känsla för empati känns onaturligt. Snälla väx som person, du är tillåten.

        Kan ändå nånstans uppskatta att du vädrar din åsikt, även om det är anonymt. Hellre det än att sådana tankar hålla dolda. Jag tror jag i någon extremt liten mån kan förstå hur du tänker men tror du kanske uttrycker det fel. Menar du kanske att sexualitet blivit mer en media-identitet än just en sexualitet..?

        Kan hålla med om att ”vara gay” är väldigt hypat numera och jag tror många homosexuella känner en viss press. Att det är onaturligt i sig håller jag däremot inte med om!

        Men varför spelar det ens någon roll vad du tycker om homosexualitet? Känner du att din åsikt är viktig när det kommer till vem Victor ska leva sitt liv med?

    Fasiken vilket vackert par! Och snubben är ju rolig också ?

    Förstår faktiskt inte riktigt vad du menar. Menar du att unga tycker att det är trendigt att vara bög?

    De erfarenheter mina homovänner har är snarare motsatsen, att det är extremt mycket fördomar, mobbning, hat osv. Ett par (också med stor åldersskillnad) blev attackerade av främlingar på en buss för att de höll handen tex.

      Det finna två motsatta krafter i dagens samhälle: biologiska svenskar och västerlänningar i övrigt som tycker DEFINITIVT att det är riktigt trendigt med gayhet, samtidigt som vi har folk från en annan del av världen som flyttar hit, som ja, ehheh, är inte riktigt av samma åsikt (host, host).

      Riktigt schizofren situation.

        De som attackerade mina vänner var svenska, med svenska föräldrar. Ganska långt ut på högerkanten.

          Nej juste, det råkade ju, som vanligt, vara på det viset!
          Men du har nog inte mage att förneka vad jag skrev?

            Jag la till det eftersom du verkar tro att homofobi är något som inte existerar bland ”biologiska svenskar”. Prova prata med en homosexuell så kanske dina vyer vidgas.

            Jag ifrågasätter att det skulle vara en trend att bli gay. Snarare så att fler, som tidigare levde sitt liv i en garderob, nu vågar leva mer öppet. Tyvärr är inte alla ännu accepterande.

        Hur är man biologisk svensk? Menar du etnisk svensk?

        Och från vilken del av världen kommer du när du anser att det är något ”freakigt ” och onaturligt över gaypar? Och att det inte ska ”strävas efter” som samhälle.. vad exakt ska inte strävas efter? Att homopar ska kunna vara lika öppna med sin kärlek till varandra som heteros för att de kan påverka andra att bli gay? Låter snarlikt lagstiftningen i Ukraina typ.

        Du verkar ju inte direkt accepterande själv så vilken del av världen representerar du?

    Troll.

    Bobo……….vilken goding…………hade gärna ställt upp som hundvakt för den älsklingen!!

    ”Everyone is entitled to his own opinion, but not his own facts.”
    Ett motto jag följer! Ergo du får känna och tänka det du tycker, det är subjektivt. Men faktum kvarstår och skall alltid vara objektivt. ???

      Hamnade helt fel.. Skulle hamna under Anonym1234 ?

    ”Everyone is entitled to his own opinion, but not his own facts.”
    Ett motto jag följer! Ergo du får känna och tänka det du tycker, det är subjektivt. Men faktum kvarstår och skall alltid vara objektivt. ???

      Med andra ord, faktum kan ej stödja ditt resonemang 🙂

    Det där kunde du hållit för dig själv.

    [Borttagen kommentar]

    Camilla – snälla ta bort Anonym 1234s homofobiska kommentar!

      Äh låt dem stå? Och debattera dem istället! Idiotiskt att obekväma åsikter ska raderas, då gror de i skuggorna istället

        Ts är inte ute efter att debattera. Antagligen samma person som härjade i inlägget om tone också.

          Dude, gällande Tone, I ain’t even gonna touch on that…

    Älskar honom redan! Så rolig hahahaha

    Alltså näää! Moder natur, varför gör du såhär? Han är ju skitsnygg, verkar trevlig och har humor. Jag ger mig den på att han luktar gott också. Och så spelar han i det andra laget, sånt jäkla slöseri med resurser! Hur ska en stackars kvinna orka!!

      Jag undrar på riktigt om det finns något samband mellan manlig objektiv skönhet och homosexualitet. För det är SÅ många män som är gay som har kvinnors ultimata drömutseende… sedan finns det galet mycket straighta män som inte attraherar kvinnor alls. What is that!!!

        Ja ofta är det ett samband. Min absolut extremt snyggaste manliga vän är gay, mina manliga gayvänner generellt ser jättebra ut. Jag tror de blir lite kära i sig själva in the first place och sedan söker sig till liknande (alltså manliga) partners.

        Jag tänker att många homosexuella män vågar vara mer fåfänga än vad heteromän vågar vara och tar därför hand om sitt yttre på ett annat sätt.

      Men ja, min svågers alla pojkvänner har verkligen varit skitsnygga med bra personlighet på det.
      *tittar surt på min ’icke-gay-snygga’ make*
      ??

      Hahaha känner samma! Så orättvist! Hälsningar hon med stans crush på Peter Jöback

        Ja han också!!! Aaarrrrggggghhhhhhh

          Gah! 50 procents chans dock då han är bisexuell men han verkar så lycklig. Typiskt!

            Personligen avstår jag om en man är bi, faktiskt. Jag vill bara vara med straighta män. Orka konkurrera med 100% av befolkningen! 50% är tufft nog för mig 😀

              Om han gillar dig så konkurrerar du inte med någon.

              Det är en dröm bara då jag älskar Peter Jöback så chill bro

              Jag är bi och kan garantera att jag absolut inte är attraherad av 100% av befolkningen.

                Och jag är hetero och är absolut inte attraherad av 50% av befolkningen ?

                Men ta det lugnt människor! Det var för att skoja lite! Förlåt så mycket 😀

            Sen när är Peter Jöback bi? Det går nog inte att bli så mycket mer gay

              Bli mer gay? Vad är det för uttryck? Peter Jöback är bisexuell då han tidigare var ihop med en kvinna under många år. Sedan träffade han Oscar. Anna Paquin är bisexuell men träffade Stephen Moyer som hon har barn tillsammans med.

      Nu är han ju ändå upptagen

      Snarare thank you moder jord som gjorde alla homosexuella fett snygga så vi iallafall har något att vila ögonen mot när vi behöver vara rädda för homofobi överallt

    Hahaha vilken skön grabb ? Man förstår lite att Viktor föll för honom ??

    ?

    Vaa jag tänkte helt tvärtom, blev irriterad på hans många oseriösa svar och tänkte att han nog är en osäker dryg kille ? Så olika man kan tolka.

      Haha tycker det är skönt med någon som tar sånt här på mindre allvar. Alltså, snuttegull och skit har man ju hört tusen gånger av nykära.

      Jag tycker inte att han verkar dryg men tröttsamt med folk som måste svara skämtsamt, troligtvis mest för att verka ”sköna”.

      Oj, om det där är att vara dryg för dig så antar jag att det blivit många missförstånd/missuppfattningar för dig genom åren ? Dryg är ju någonting helt annat. Han skojar ju bara till det

        ”Jag tycker i n t e han verkar dryg, men…”

          Nej, just det. Jag tycker inte att han verkar dryg men tröttsamt med folk som måste verka sköna och aldrig/sällan är seriösa. Några oklarheter?

          Fast nu var det inte den kommentaren du citerar som jag svarade på 🙂

            Eller missuppfattade jag någonting nu ? tolkade det som en pik till mig, att jag skulle läst fel eller något.

    Älskar svaret på vart han arbetar?

      Var? Jag är för trög ikväll för att fatta… ?

        Björn Borg

          Men jaha! Jag har försökt kombinera djur med Reinfeldt och funderat på vad fan det kan vata för företag. Ekorre Reinfeldt ollonvax, typ.

    Rolig ✅

    Snygg ✅

    Charmig ✅

    Självdistans ✅

    Stort grattis till Victor Frisk. Inte aaaaaalllls avis.

    Nej, just det. Jag tycker inte att han verkar dryg men tröttsamt med folk som måste verka sköna och aldrig/sällan är seriösa. Precis som jag skriver. Några oklarheter?

      Så du tycker han är tröttsam alltså?
      Det är ju rätt drygt.
      För dej.

      Men tänk om han inte bara verkar skln, utan faktiskt är det, då blir det inte liga tröttande för dig. Kanske.

        *skön
        *lika

        Nej, jag tycker det beteendet är tröttsamt. Han är säkert trevlig!

          Men är det baserat på den här frågestunden bara eller vet du att han hela tiden måste verka skön (dvs inte är skön naturligt) och aldrig är seriös?

    Meeeen så fint och så coolt och så underbart!!! ???

    Bara jag som är trög och inte fattar vad han jobbar med? ?

      Björn Borg gissar jag.

        Aaah!

      Björn Borg.

      Nej du var inte ensam om att känna dej trög. Jag började med räv och kom inte längre och gav upp ?

    Taskigt att likna Viktors humor med ett avsnitt av parlamentet…

      Haha, sorgligt att du ser det så!

    Min man liknar honom ?
    Fast inte lika muskulös dock. :p men ganska lik ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.