Isabella Löwengrips ovanliga plåtning

Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

Igår postade Isabella Löwengrip flera bilder från sin plåtning för Nuda Paper, som är ett tryckt magasin och galleri i Stockholm, och som varje år trycker en hård upplaga av sitt magasin.
Nuda Paper utkommer två ggr/år.
Av bilderna att döma så verkar Isabella onekligen vara lite utanför sin comfortzone, men vem hade inte varit utanför sin comfort zone med den här typen av kläder och smink?
Det skulle vara Alice i Underlandet och hennes kompisar då… 🙂

Det är ju mer konstnärliga kostymer än piffiga kläder och jag ser fram emot att få se de faktiska bilderna när de väl publiceras.
Jag tror de kommer vara skithäftiga!
Kul att hon vågar!
Den fluffiga blå klänningen är ju som klippt och skuren för Ellegalans röda matta, tycker ni inte?

Den påminner om den blå klänning av Molly Goddard Resort 2018 som Rihanna postade på Instagram för några år sedan.
Tylldrömmen.
Man kan aldrig ha för mycket tyll. Någonsin, eller hur Elsa Billgren? 😉
Yes yes? Yes no?

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Får man säga att man tyckte att det var häftiga kläder och kul med en annorlunda plåtning utan att någon kommer och härjar om att man är bellas riddare? Jag gillar kostymerna och skulle gärna få mjöligheten själv att fotas i dom😊

   Jag skulle ärligt talat känna mig MER bekväm som lite ”utklädd” än hårdsminkad, uppklädd och sensuell.

   Klart! Håller helt med 😍

   Nej det får man inte😂

   Det var ju grymt plåtat. Tycker hon ser skitsnygg ut på bilderna men framförallt ser man en annan sida hos henne. Det blev lite powerwoman på riktigt helt plötsligt. Kul!

    Eller inte.

     👌🏼

   Det får man tydligen men inte skriva att Bellas bok fått en bra recension för kommentarer om det har tagits bort.

   Bra att det blev första kommentar så folk inte behöver bli påhoppade så som det brukar vara, såg igår t.ex. Helt galet, obegripligt.

    Ja ” Cilla” ” helt obegripligt”

   Jag kommer inte att härja om att du är Bellas ”riddare”.
   Jag konstaterar bara att hon har fått bra (mycket BRA!) betalt för att bli fotad så här. Hon skulle aldrig ställa upp på det här annars.

    Tror inte Nuda har jättestor budget men det är ju ett bra forum för Isabella att bli porträtterad i.

  Förvånad hon tackade ja till detta, men kul hon testa på!

   Bella tror förstås att ”plåtningen” kommer att leda till fler sålda böcker.
   Nuda Paper ges ut på engelska men personerna bakom publikationen är svenskar.
   Ett tidigare nummer handlade om andlighet och kallades ”Beyond”.
   Nästa nummer (där bilder och intervju med Bella är med) ska handla om jaget.
   Passar säkert Bella bra.
   Först trodde jag tidskriften hette Nude Paper så jag tänkte att det nog skulle bli intressant.
   Nu vet jag inte. Är redan väldigt trött på Bellas bok en månad innan den släpps.

    Andylindy du verkar väldigt engagerad i Bella i alla fall. Tror nog du är väääldigt nyfiken på boken. Varför skriver du plåtningen inom citationstecken?

    ”plåtningen”? Är väl en riktig plåtning eller? 🤔

   Ja förvånande men det var modigt av henne. Nog inte många som ställt upp på det, jag hade inte gjort det, kanske vågade inte Isabella säga nej till det fast det kanske är en creddig tidning att vara med i å andra sidan och det verkar som att de brukar ha lite udda foton, ska väl framstå konstnärligt, det är ett kulturmagasin. På tal om Rihanna så följer hon ju Isabella på instagram, lite kul.

    Isabella må vara blåst men hon är pengekåt!

  Det är ingen mer än jag som reagerar på att de tycks ha klätt ut henne till en kvinnlig clown, joker och pantominartist? Vad har tidningen för vinkel på intervjun, undrar man ju.

  Kanske övertolkar. Men onekligen nyfiken.

   Ja vid en första titt på bilderna så håller jag med.

   Nu blev jag också nyfiken 🤔 Har just undrar kring temat. Kommer hon vara självironisk eller har de lurat henne inne ”fälla”??!

    Min första tanke var att de vill göra narr av henne, men hoppas inte det är så. Förvånande att hon ställde upp på det men hon verkar naiv och för snäll (mesig) och kan inte säga nej, fast hon tyckte kanske det var kul. Ser att många tycker det är coolt och snyggt. Tidningen vill väl ha konstnärliga bilder. Kanske blir det häftiga bilder, den blå klänningen är ju riktigt häftig.

     Hemskt om de ville göra narr av henne. Hon är ju godtrogen av sig. Hoppas hon inte blev tvingad till det utan kände för det själv, och att hon sen inte behöver ångra bilderna. Kanske ville vara snäll och ställa upp. Jag hade inte gjort det om jag var hon men hon är tuff, vågat gjort. Undra vad pr-killen som var med tänkte. Fast det kanske inte är menat som hån utan som att spegla hur hon utmålats av vissa och hur hon mått av det, hur hon känt osv, hon har ju blivit ganska bespottad i media o some och har ju pratat om att hon gått in i en roll. Eller ska det kanske föreställa kända konstverk.

    Tror det är menat att spegla Löwengrips egna joker-talanger. Hon är ju lite av en människa med en mask. Vilket är kul av henne att hon visar sin hand s.a.s

   Tycker också det, samt att hon ser riktigt obekväm ut. Bella är ju ingen teaterapa precis, och jag tror att det krävs lite att man släpper garden om dessa bilder ska bli bra.

    Hon har väl släppt garden genom att låta dem spöka ut henne. Vem skulle inte vara obekväm i svart läppstift som är crazy målat och konstiga huvudbonader. Hon verkar dock inte så obekväm för isåfall hade hon nog inte delat bilder från plåtningen.

   Antar, hoppas och tror att de även fotat andra under samma tema! Och då tycker jag detta är jätteroligt!

  Hon är riktigt snygg, Blir nog fina bilder !

   Håller med, hon passar verkligen i starka färger och lite artsy! Nu menar jag inte hon måste gå runt exakt sådär på stan men det var riktigt snyggt ju.

    Nja, alltså snygg är hon ju ändå men vet inte om jag tycker det är särskilt snyggt. Kanske en del här driver. Inte särskilt snyggt med svart mun och inte med vitmålat ansikte enligt mig men visst häftigt på ett sätt är det ju och ska väl kanske vara arty.

  Kul sen när 3-barnschocken kommer 😳 hon har väl ganska tätt mellan barnen?!

   Hur många chocker får man egentligen när man skaffar barn? 😂

   Alltså läser allt om bebischock, ett år, tvåbarn, trebarn osv.

    Chock efter varje barn och förlossning 😳

    Hela livet är en chock. Med eller utan barn.

    Små barn små problem. Stora barn.. ..

   de är 4 och 1 år, med en tredje på väg i maj. alla tre med olika pappor

  Vad är det för tema? Sagotema eller kända konstverk?

  Rätt coolt ändå. Kul att se henne göra något färgstarkt utanför sin comfortzone.

   Tema Bellas nya sagobok kanske?

  Äsch, låt inte hennes barnafödande stressa dig.

  Tycker Tingelinns graviditet har avhandlats ganska mycket härinne. Det är många kommentarer i mitt tycke över gränsen för vad som är okej. Speciellt när hennes barn diskuteras, deras namn osv.

  Om du blir stressad kanske du borde avfölja, jag blir bara glad av att se hur nykära de är. Följer konton med positiva personer och tycker hon är så himla stark som vågar gå sin egen väg trots motgångar och dömande människor. Så fint hus hon ordnat dessutom på egen hand så ung tvåbarnsmamma, imponerande verkligen!

   Exakt! Jag anmäler varenda kommentar om det. Oavsett vad man tycker/tänker, så kan man hålla det i skallen ist. Och sånt kunde jag inte bry mig mindre om, låter alla göra de val de gör. Om jag tycker det är fel – vad ska hända, göra abort?! Gå tillbaka till exet? 😂 Nä snälla..

   Bra kommentar!

    Detta är en blogg om influencers, är det verkligen konstigt och olämpligt att diskutera en influencers (ovanliga) livssituation då? Fjantigt att anmäla ”varenda kommentar”. Låter som att någon trampat på en öm tå hos dig/er snarare.

   Personligen tycker jag det är tragiskt att som ung skaffa 3 barn på mycket kort tid med 3 olika personer ( oavsett om det är en man eller kvinna som gör det).

   Visst är det kul att vara kär, men verkar som hon är kär i att vara kär, för när pirret försvinner åker partnern ut och så är det dags för nästa.

    Hon blev väl dock dumpad

     Jag är mest fascinerad över att papporna till barnen är med på att skaffa barn efter typ tre veckor tillsammans?

  😂

  Plåtning – det är ju 100 år sedan fotografer använde plåtat! Därefter kom filmrullar och instamatic för att inte säga polaroidkameran. Och nu är det hela digitalt.

   Plåtning är fortfarande ett vedertaget begrepp och nio av tio vuxna fattar innebörden.
   Synd att du var den tionde.

   I min bransch säger vi plåtning hela tiden.

    Samma här

  Blir mest full i skratt faktiskt, vad är detta?? Men ja kul att det är annorlunda iaf…

   Alla som såg ANTM känner igen couture när de ser det 😉

    ANTM??

     Hur ung är du? Ledtråd: You wanna be on top?

      Jag är 40, har ingen aning om vad ANTM är. Man kanske måste tillhöra ett snävt mellanåldersskikt?

      (Ja jag kan googla men bryr mig inte tillräckligt, reagerade bara på ung och det är jag definitivt inte)

       Fattar inte ledtråden heller ska jag tillägga.

       America’s next top model 🙂

        Ah, tack! 🙂

        Det vet jag vad det är men har aldrig följt. Jag är nog för gammal.

       Nej, du är 41

        Vad menar du? Vad är det egentligen du vill säga – och till VEM? Du kan framträda med fullständigt namn & adress nu. Det är ju någon (”du”) som du riktar in dig på. Det här är inte helt säkert. #gervide

    Sett ALLA avsnitt, kopplade ändå inte förkortningen först… fick liksom bara ihop Ant, myra liksom 😆

     Har också sett det programmet men fattade inte vad ANTM betydde, det känns inte så aktuellt liksom men när man ser att det skrivits ut så är det självklart fast inte konstigt folk inte förstod det.

  Boken har fått en positiv recension från Bibliotekstjänst. Viktigt eftersom biblioteken oftast litar på dessa och köper in. Boken ska vara bra om man är intresserad av psykisk ohälsa, entreprenörskap och (naturligtvis) Isabella Löwengrip. Hur detta ska knytas ihop med bilderna från gårdagen är en gåta. Någon som har ett bra förslag?

   Gud vad jag trodde att din kommentar rörde sig om Anna Book 🤣

   @Madde Gårdagens bilder har väl inget med Isabellas bok att göra?

    Nej bilderna behöver ju inte ha med bokens innehåll att göra. Boken fick fyra av fem såg jag, det är ett bra betyg.

    Enligt Isabella själv var intervjun och plåtningen inför boksläppet

     Sofia blev Madde 😉 För att intervjun och plåtningen gjordes inför boksläppet behöver inte betyda att bilderna har med boken att göra, bilderna behöver inte symbolisera boken liksom men det kanske den gör.

  Singel innan 2022 är över.

  Sen börjar det om.

  Själva intervjun genomfördes för flera veckor sedan så gissar att bilderna kommer symbolisera vad som kom fram i dialogen då.

   Antagligen inte, det är ett kulturmagasin som ska vara konstnärligt. Tror inte man ska läsa in för mycket i bilderna öht.

  Americas next top model

   Ser fint ut när det hoppade från svar till egen kommentar.

  Ja, vad gör hon inte för lite extra uppmärksamhet och ego-boost säg.. ^^

   ? Som alla andra influencers med andra ord.
   Tycker hon är snygg! Blir nog bra bilder

  Ja, vad ska man säga. Hon känns lika lost som vanligt, fast nu i en tylldröm. Det har alltid känts som om Bella leker vuxen, som att hon inte är riktigt närvarande och är fejkad. Så då kanske bilderna passar rätt bra att illustrera just det?

   Snacka om att överanalysera ända fram till bullshit.

   Häftiga bilder! Och modigt av henne.

    Ja, Bella är verkligen SÅ modig. 😂🙄

     Ja haha. 😂

     Är Sofia igång i dag igen 😉

      Såklart riddaren, eller host, host Håkan bråkan..

   Lite lost är hon väl kanske och det har hon väl själv sagt att hon är, däremot tycker jag att hon känns mer vuxen än andra influencers i hennes ålder, kan ha att göra med att hon ofta klär sig vuxnare men också att hon varit gift och har 2 barn o villa. Sen så har hon faktiskt känts mer businesswoman än vissa andra helt ärligt, tycker jag iaf trots allt så ingen behöver hoppa på mig nu haha. Sedan så tycker jag att hon beter sig mer vuxet än många andra influencers på flera sätt, följer inte coola strömmen liksom.

  Tingelinn kommer nog aldrig inse hur galet allt hon gör är, hon lever i sin lilla drömvärld

  Shit vad coolt! Jag ser Cher (i blått), Agneta Fältskog (grått) & Alice i underlandet. Kul att hon vågar göra nåt annorlunda.

  Visst, häftigt, men mer kred till den som ligger bakom arrangemanget…

   Så himla ocharmig och stel! Som vanligt.

    Indeed

  Var är alla kommentarer..?

   Många som har mycket åsikter om en viss persons graviditet och det är inte snälla saker de har att säga. Så trådar om det ämnet som tas bort vilket jag förstår då många uttryckt sig väldigt tramsigt och börjat håna personen på ett osmakligt sätt.

    Det var inga sådana kommentarer, inget om graviditet, men det var kommentarer om att boken fått högt betyg. Får tydligen inte skrivas här att Bellas bok fick en bra recension.

     Cecilia. Våra kommentarer om att boken fått ett högt betyg av Bibliotekstjänsts seriösa recensenter strök tydligen med i tråden om Tingelinn(?) vem det nu är. Synd. De är nästan alltid att lita på och biblioteken köper in efter deras rekommendationer. Är inte särskilt förtjust i damen ifråga men rätt ska va’ rätt.

      Det var ingen tråd om henne T här i detta inlägg, är jag ganska säker på, och det skrevs definitivt INTE om henne eller graviditeter i tråden om bokens recension.

    Fast andra kommentarer har också försvunnit, bland annat ur en tråd där jag kommenterat och den handlade inte om det.

    Aja, no biggie men ibland känns rensandet lite godtyckligt.

     Nej det handlade ju om att boken fått en bra recension, var ju i den tråden du skrivit, och jag också. Var inga kommentarer om graviditeter här. Det tjänade väl ett visst syfte att ta bort det kan man tänka, sett det förr.

      Jag har för mig att kommentarer om boken hamnade i samma tråd som handlade om graviditeten. Kan vara att jag förväxlat inläggen men vet att många trådar om det ämnet tagits bort

       Nej det var ingen tråd om graviditet, det var inget om T-ngelinn här.

   Här. Här har du en kommentar😊

  Jag undrar vad som har hänt med relationen med Sheila?

   Vad menar du? De sågs ju idag enligt IL instastory, de gick promenad ihop.

    Ja och de kör med subtila grejer, visar tänderna..😂Som blodhundar eller nåt😂 Vad beror det på Håkan bråkan?

    Du som sagt att tänder ska visas upp.. Bara så du vet bråkis, det biter inte 😂Sorry not sorry

  Gervide.

  Visst är det så att båda dina framtänder är inplantat? Vill gärna höra då även jag behöver en framtand i implantat.

  Visst är det föga konstigt och minst lika fint😊 Men vissa vill trycka på detta och få det att framstå som mindre fint. Vad säger vi till dem?
  Eat shit med era tänder😂

   Hej,
   Det stämmer, mina fyra framtänder i överkäken är porslinskronor. Jag cyklade omkull och slog i dem så illa att de blev lösa och till slut även svartnade. Pga det så räknades det hela som sjukvård, vilket gjorde att kostnaden subventionerades av staten.
   Mina kronor ser ut som vilka tänder som helst, och smälter bra in med resten av mina tänder. 😊

    Tack för svar!

    Ledsen får din skull att du cyklade omkull. Dina tänder är så fina och om det inte var för att du berättat det, så skulle man aldrig kunna tro det. Så fint!😊 Mitt kommer bli superfint med, det är jag säker på😊

     Tack! Lycka till, det kommer bli hur bra som helst! 😊

      Tack!😊

  Är det någon annan som tycker det är lite märkligt att Bonnier släpper Isabellas bok med ett omslag väldigt likt boken om Avicii dvs Tim, som släpps några dagar senare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *