En Graafisk podd

Nu tänkte jag göra kväll. Lång dag imorgon. Ska repa inför inspelning av min nya podd.

Kommer berätta mer på torsdag. Ska bli så intressant och kul.

Sov gott, fint folk ? // Magdalena Graaf

I början av året skrev jag det HÄR inlägget med anledning av att Hannah och Magdalena Graaf skulle starta en kombinerad bokklubb och podd.
Det startade upp ett Instagramkonto för ändamålet och länkade även vidare till en gemensam Youtubekanal, där de publicerat fem stycken videos, varav två är från deras livesändning ”Fira jul med Graaf”, men sedan blev det tyst.

Nu skriver Magdalena på sin blogg att hon ska repa inför inspelningen av sin nya podd.
Sin – alltså Magdalenas nya podd.
Jag tolkar detta som att alla planer om en gemensam bokklubb och podd lagts på is och att Magdalena istället kommer starta upp en egen podd, utan syrrans inblandning.

Vad gäller den bok som systrarna skrivit på – deras gemensamma självbiografi om systerskap – så vet jag heller inte riktigt vad som hänt.
I maj 2020 skrev de att de var i sluttampen med själv innehållet, efter att praktiskt taget ha jobbat dygnet runt, och när jag söker på den blir jag verkligen inte något klokare.
Så här ser det ut då:

Mycket oklart, med andra ord. 
Kanske får vi svaret i Magdalenas nya podd?

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När pandemin var som värst och nästan inga var vaccinerade flög systrarna utomlands med orsak, det sista på boken ska fixas. Blullshit ?‍?

   Så dåligt gjort! ??

  Uppenbarligen en fnurra på tråden. Det gick från mycket umgänge till inget alls. Om man ska tro sociala media. Sammanföll med Magdas nya relation vad det verkar.

   Uppfattar Hanna som den mer stabila där…. dvs inte förvånad. Den karln verkar ej gå att lita på

   Mår typ dåligt av förra inlägget… vilka spån det finns

    Vilket inlägg ?

     Bentegrejen..

    Ja Hannah verkar mer ordentlig eller vad man ska säga, gillar Hannah. Trodde först det var hon som skulle starta podd nu eftersom hennes namn står över rubriken.

     CamCam får kanske inte skriva om Maggan längre…

      För att? Och vem skulle ha bestämt det?
      Hannahs namn är det som visas eftersom kategorierna går i alfabetisk ordning, men går du in på Magdalenas kategori så hittar du detta inlägg även där, men det är bara den första kategorin som visas uppe vid rubriken.

     Tvärtom! Har hört att Magdalena är relativt helylle (trots sin ”stökigare” framtoning medan Hannah mer eller mindre jobbar inom e**ortservice för att försörja sig här. Ja och underhåll från sin rika exman
     Om man tänker efter så..ja, den till synes prydliga fisken i det lugnaste vatten.

  Ironiskt med titeln ”I nöd och lust”.

  De åkte utomlands flera gånger ”för att skriva på boken”. Nu fick de bra reklam för boken här iaf, om den nu kommer släppas. Tv-serien blev inte heller långvarig. Mycket som inte blir av, snurrigt… men nu har Magdalen mycket på gång igen iaf, ”designat” soffa och tydligen en egen podd. Gissar att Loui kommer vara med i podden en del och Lance. Är Lance & Linton upplöst eller?

  Nej tack.

  Magdalena följer inte Hannah på insta längre

   Hur vet du ens detta? ???

    För det är är bara att kolla?

     Ja det förstår jag också att en kan göra. Däremot förstår jag inte varför folk tycker det är så viktigt att de lägger tid på vem som följer vem och därefter drar ”analyser” kring detta. Vad driver er till detta?

  Något är uppenbarligen trasigt emellan systrarna Graaf. Hannah gillar Louie Marti’s (stavning?) inlägg där inte Magdalena är med? Men inget hos Magdalena och M är helt tyst hos H, det är ju sorgligt de verkar ju kunnat hämta kraft och hjälp hos varandra.
  Anna Book verkar helt betagen av Louie Marti då hon skriver noveller till honom. Och gillar både Magdalena och Hannahs inlägg så hon vill nog få in en fot i hela klanen. 😉

   Bisarrt ändå med en man som frågar föräldrarna om lov innan han friar till en 46-åring 5-barnsmorsa…

    Allt för att verka unga…

    Han har bakgrund i andra kulturer och vad är det för bisarrt om han inte gör exakt som helsvenska lintottar skulle ha gjort?
    Tröttsamt med folk som reagerar på alla som inte gör precis så som de själva gör.

     Sjukt oavsett vilket kultur du är ifrån. En 46 årig 5 barns morsa hade knappt varit tillåtet att gifta sig med i vissa av dessa kulturer, sjukt det med.

      Tur då att han frågade 🙂

  De är så passé.

  Har inte dessa systrar gjort sitt i stjärnglansen ännu? För mig är dom totalt ointressanta iaf! Känner ju dock så om väldigt många influencers och föredettingar, så det är nog bara jag som tröttnat och vill ha en ny era med något annat än utseendefixering.

   Nej, du är inte ensam.

   De är en hög med tanter där ute som klamrar sig fast i ungdomens sköra tråd. Att platinan börjar ta över har man inte lyckats inse så vi får nog bara tåla att de hänger med ännu ett tag?

    Ja, ta dessa medelålders ”tanter” t.ex…….
    Åza Brennander, Monas Universum, Johanna Toftby……bara massa botox och mirakelkurer hos skönhetssalonger för att intala sig själva att fortfarande inte vara över 25………

     Du glömde de två värsta ändå – Katrin Z o Gynning??

      Fast de är ju ändå fortfarande snygga.

       Katrin, snygg?? ???

  De motiverade väl dessutom två utlandsresor under brinnande Corona med att de slutförde boken.

  Tragiskt när alla nära som stöttat kastas åt sidan så fort nu man dyker upp. Har aldrig varit med om ngn som verkar så i behov att ständig hjälp som MG. Släkt, pensionärer, random inhyrda barnvakter har väl avlöst varandra i en strid ström. Det är ngt som skaver rejält där.

  Deras relation verkar bero på vilka karlar de har i sina liv (eller ja Maggans mest då kanske), månne storasyster är av den svartsjuka typen… 😉

   Ngt är det ju , Maggan har ju aldrig varit ensam med sina barn , alltid barnflickor el Mumin , även med det andra förhållandet ( har då följt Maggan i 10 år ) ngt är det ju mellan systrarna igen

  Hannah har fått ta till Daniel Paris för att inte uppfattas som lite äldre. Tror Maggan inte litar på sin syster då det gäller karlar.

   Nja det är säkert någon som är långsint ) de far på samma event ( Petre ) men precis som luft

  Sjukt tragiskt. De är ju ändå systrar och deras barn kusiner. Ngt verkar ha hänt då ingen av dem nämner den andra på sin resp. blogg och de t.om var på samma fest utan att det har nämnts eller några gemensamma bilder på dem tillsammans.
  Får en känsla av att Maggan är väldigt instabil så ngt har väl sagts som inte går att förlåta i första taget.
  Konstigt dock med boken, trodde den var ute redan.

   Ja väldigt tråkigt när de har drabbats av så mycket sorg tidigare. Det borde gjort deras relation starkare.

  Tur att Hannah verkar ha fina stabila vänner i sitt liv i alla fall.

   Vadå menar du att Anna Book inte är stabil? Hon är väl stabiliteten själv i egen hög person. Med betoning på hög.

  Två systrar, olika som natt och dag men EN likhet har de och det är att båda två är väldigt rädda för att åldras. Tyvärr, måste jag säga för de ingrepp de gör är väldigt tydliga.
  Men var och en gör som de vill.
  Hannah är nog ändå mer stabil och ser kanske det negativa i Maggans och Louis förhållande. Nåt som fler lägger märke till.
  Maggan är ju den som får ”underkasta” sig det han gör och säger ( tror jag)
  Vart tog hennes inlägg vägen om ”skönhetsbehandlingen” HAN gav henne förresten ?
  Han verkar rätt barnslig och har tyvärr hamnat i ett sorts ”kriminellfack” som jag tror att Hannah och fler inte gillar riktigt.
  Tja …nu till podden, vem orkar ens lyssna ?

   Maggan verkar tagit bort inlägget som det refereras till ovan. Undrar varför?

   Inlägget är tillbaks
   Tydligen krånglar bloggen ( eller hon )

   Hannah har ju själv varit ihop med en kriminell partner så det verkar dumt att kasta sten i glashus!

    Vem?

  Hon verkar rätt manisk emellanåt.

  Hannah har jag via hennes blogg alltid uppfattat som en varm och trevlig person.

   Tjänar man så bra som influenser !!! Tänker alla deras resor ,shopping hus , ständiga behandlingar, operationer listan kan göras lång !!

  Tjänar man så bra på sociala medier idag ? Tänker deras levnadssätt, resor , operationer, listan kan göras lång ) alltid barnflickor med på alla resor

  Jag har gillat att läsa Maggans blogg periodvis. Men tycker hon har så jobbig röst o skratt så nej tack till att lyssna till hennes podd.

  Jag följer inte de här systrarna någonstans. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra heller. Tycker de är förbluffande ointressanta. Men jag såg ett avsnitt däremot med Arga Snickaren nån gång då de renoverade till Hanna. Och där var de ju väldigt öppna med att deras relation inte är stabil. Verkar som att Magdalena är väldigt elak och hård mot Hanna. Ska tydligen också vara den som alltid vet bäst och som man inte säger emot. Hanna orkar inte alltid med det, så klart. Vem skulle orka det? Så är inte förvånad över det som skrivs här nu. De var öppna redan där både med sina bråk och att de ibland behöver en paus ifrån varandra. Inget konstigt förresten. Långt ifrån alla syskon är bästisar eller kommer ens bra överens. De är snarare en norm än ett undantag för syskon. Hanna & Amanda är snarare undantaget! De verkar ha en bra relation på riktigt.

  Ja just nu är det nånting mellan dessa 2 systrar det märks på båda deras Instagram men jag gissar att dom har en fullt normal syskonrelation som många andra syskon det blir tjafs men JAG gissar att Maggan är tvärförband eller besviken på Hanna hon har gjort nåt dumt vad hon har gjort lär ingen få veta

   Svaret är ja

   Svar till Anna / 11:08
   Ja vad är det man säger….i dom lugnaste vatten går dom största/fulaste fiskarna.
   Eller även: en ulv i fårakläder.
   Misstänker också att H klantat till det igen så M är besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *