Kärlek i kvadrat upphöjt till 4

Vilken underbar video!
Nova har flugit ner till Marbella i smyg för att överraska Ringo, Rambo, Falke och inte minst Katrin, som höll på att få en hjärtattack av blotta åsynen av Nova i bilen.
Jag älskar sådant här – överraskning till och för människor som inte har en ANING om vad som kommer ske.
Min bästa vän flög över till USA för att överraska mig när jag fyllde 21 och jag blir fortfarande alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det.
Det är nog den finaste överraskningen man kan ge till någon, att överraska någon med sin person, där mottagaren inte har ens en pytteliten aning om vad som kommer ske.
Jag är en sådan sucker för sådant och älskar att titta på videos där en person kommer hem tidigare än planerat, från en utlandsstationering eller liknande.
Jag blir alltid rörd till tårar, men kan inte sluta titta. (Bevis på att mitt hjärta inte helt är gjort av sten, hehe… )
När husse eller matte överraskar hundar är också helt underbart.

Helt ärligt – titta på videon här ovan.
Hur kan man INTE bli tårögd av den?

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja säga vad man vill om Bingo och Katrin, men hålla ihop familjen är de så bra på 💕

   Shit vad söt hennes yngsta är 🥰

  Gabjoss ex F verkar ha en ny flickvän och Gabjoss har därmed avföljt F på instagram🤔

   Han verkar inte följa henne heller?

   Men vilka är ni som kollar upp sånt här och sedan bara måste föra det vidare i ett kommentarsfält i en blogg?

    Och kommenterar det klockan 06.58 på en måndag, orka.

     😂

    Förstår inte heller 😂😂😂

   Jaha? Folk brukar väl gå vidare efter uppbrott.

    Hahah ja det har ju hon också gjort😂

   Inte så konstigt ändå. Även om man har en jättebra relation och delar på barnen m.m. så vill man väl inte se sitt ex pussbilder på instagram flimra förbi? Särskilt Gab Joss med sina nakenbilder där pojkvännen pillar på hennes nya bröst… Även om man inte är svartsjuk längre har man ingen lust att se sitt ex lägga upp sådant. Räcker väl att ha telefonkontakt om barnen och annat viktigt.

    Nya bröst? Hon har väl inte gjort dem?

     Jo, det har hon!

     Jo, du kan läsa om det i hennes blogg

     Jo hon skrev om det i bloggen både innan och efter.

   kul för han!! känns som att hon gick vidare direkt och pratar om hur jäääävla lycklig och kär hon är och hur hennes kille är så otroligt perfekt i utseende och personlighet.. dessutom lägger upp massa bilder när de är nakna i sängen osv, hur kul är det för ens ex att se och höra 😂 bra att fjodor går vidare och är lyckligare med någon annan!

  För några år sedan bodde både min syster och jag utomlands. Vi koordinerade våra flyg så att vi möttes på Arlanda och överraskade mamma på hennes 70-årsdag genom att ringa på dörren. Det bästa vi gjort!
  (obs vi stannade en vecka, överraskningen bestod alltså inte enbart av att vi plingade och sedan stack)

   DET hade ju iofs varit överraskande – flyga världen runt, koordinera och komma och plinga på dörren och sen bara dra😂

  Hoppas att verkligheten är lika glad och trivsam som Instagram visar eller är det bara en fasad.

   Jag har befunnit mig i ett sammanhang där familjen RZ och alla barnen och Katrins andra ex var med. Jag hade väldigt förutfattade meningar om hela den cirkusen men de var glada och goa mot varandra hela tiden jag såg dem faktiskt. Den äldre systern var jättegullig med småbröderna och de vuxna verkade på riktigt ha trevligt ihop.

  Är det deras gemensamma dotter? Har inte någon koll 😅

   Nej. Katrin är inte hennes mamma.

   bingo har en dotter sen tidigare, så har han och katrin två barn ihop, och katrin har ytterligare ett barn ihop med ett ex efter bingo. ändå umgås de allihopa! så fint!!

  Vi överraskade min pappas fru när hon fyllde sextio. Min syster bjöd henne på födelsedagsmiddag hemma hos sig och när hon kom dit så var alla barn, syskon och några vänner där. De flesta bor väldigt utspritt över världen så det var en fin överraskning för henne.

  Vi flög över släkten från London inför en 60-årsdag för några år sen. Mamma fick en godartad hjärtattack när hon såg dem kliva fram bakom en vägg 😄

  Jag överraskade min familj på julafton när jag jobbade i norska fjällen. Hade sagt att jag tyvärr varit tvungen att jobba över julen och därmed kunde jag inte komma hem (är från södra Sverige så en bra bit att åka dessutom), men så dök jag upp hemma på julaftonsmorgonen. Så kul, de blev så himla glada!

  Åh herregud. Vart alldeles rödgråten här av den videon <3

   Alltså den länkad från youtube, kollade inte på den med Katrin.

   Samma här, såg den på bussen imorse. Trött och känslig så mascaran rann av😭😭

  Katrin är så vidrig!

  Säga vad man vill om både Katrin och Bingo om mycket av deras förehavanden. Men när det kommer till relationerna dom och deras ex emellan samt mellan deras bonusbarn och nya barn så förtjänar de Nobels fredspris och är riktiga förebilder.

  Bingo skriver ibland om sin pappa och hur Bingo har fått lida under sin barndom och tänker inte låta det hända med sina barn samt med hans ex nya barn. Han har sin adhd men drar med sig ALLA barnen på äventyr och säger att han älskar dom som sina egna. <3

  Vi överraskade min mamma då hon fyllde 70. Hennes man fick köra henne till oss ”för att hämta högtryckssprutan”. Väl här hade vi tagit hit familj från hela landet och utlandet och gömt deras bilar på grannens gård. Vi hade pimpat inne i vår tomma lada och dukat upp till jättefest med hennes favoriträtter. Och hennes man hade smugglat med lite finare kläder till dem.
  Vi drog iväg mamma och hennes man till ladan och sade att högtrycken stod i verkstaden bredvid ladan. Sen skulle jag bara ”hämta en grej där inne” och bad dem följa med. Där inne var familj, vänner etc redo.
  Det var så härligt iom att många inte setts på flera år. Och mamma blev så glad!

  Överraskade mina föräldrar med att flyga hem från USA när jag studerade där. Ovärdeligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *